Επιλέγοντας έναν καναπέ vykatnaya των παιδιών

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένα απομονωμένο μέρος για ένα παιδί στο οποίο μπορεί με ασφάλεια να παίζει, να ασκεί και να χαλαρώνει. Προκειμένου να παρασχεθεί στο μωρό περισσότερος ελεύθερος χώρος, πολλοί γονείς λαμβάνουν έναν καναπέ.

Αυτό είναι επωφελές όχι μόνο ως προς τη λειτουργικότητα ενός τέτοιου κρεβατιού, αλλά και ως προς την τιμή.

Τύποι μηχανισμών

Ο αναδιπλούμενος καναπές λειτουργεί μέσω ενός ειδικού μηχανισμού, ο οποίος αποτελείται από κυλίνδρους που συνδέονται με το εσωτερικό του καθίσματος. Όταν τραβάτε τους κυλίνδρους των ιμάντων, το πλαίσιο μετακινείται για να αυξήσει την περιοχή του καναπέ. Έτσι μπορείτε να πάρετε έναν ευρύχωρο χώρο ύπνου χωρίς τη χρήση μεγάλης φυσικής δύναμης.

Το αποσύρσιμο σύστημα μπορεί να έχει τρεις ποικιλίες: standard, cap-vykatnuyu και "ακορντεόν".

Κάτω από το κανονικό σύστημα, το πλαίσιο εκτείνεται προς τα εμπρός και διπλώνεται στο κέντρο του προϊόντος.

Η επιλογή Cap-vykatnaya είναι ένα σύστημα στο οποίο το κάθισμα ωθείται προς τα κάτω και στο προκύπτον κενό τοποθετείται ένα επιπλέον μαξιλάρι. Και για να επεκτείνετε το ακορντεόν καναπέ, πρέπει μόνο να τραβήξετε το πλαίσιο για έναν ειδικό ιμάντα.

Ανεξάρτητα από το σύστημα δίπλωσης, κάθε τύπος σάς επιτρέπει να έχετε έναν όμοιο και ευρύχωρο χώρο ύπνου. Αλλά το πλάτος της επιφάνειας ποικίλει ανάλογα με το μοντέλο του καναπέ.

Για ένα δωμάτιο παιδιού, αγοράζουν συχνά ένα προϊόν με ένα τυποποιημένο σύστημα, αφού ακόμη και ένα μικρό παιδί μπορεί να το χειριστεί. Για τους υπόλοιπους μηχανισμούς απαιτείται κάποια προσπάθεια.

Πρόσθετα κριτήρια επιλογής

Αφού ορίσετε τον μηχανισμό εκκίνησης, πρέπει να δώσετε προσοχή στο πληρωτικό. Η άνετη και ασφαλής ρύθμιση του παιδιού εξαρτάται από αυτό.

Για την πλήρωση καναπέδων τα πιο συχνά χρησιμοποιείτε τα παρακάτω υλικά:

  • Sintepon - Διαφέρει ευκολία, ευελιξία και ανθεκτικότητα. Έχει καλές θερμομονωτικές ιδιότητες, μη τοξικές και μη επιρρεπείς σε παραμόρφωση. Το μόνο μειονέκτημα του υλικού είναι η αδυναμία να περάσει ο αέρας, η οποία είναι η αιτία της εφίδρωσης του παιδιού.
  • Αφρός πολυουρεθάνης - έχει την ικανότητα να διατηρεί το αρχικό σχήμα ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια τακτικής χρήσης. Έχει χαμηλή θερμική αγωγιμότητα και αντοχή στο νερό, ενώ διαθέτει καλή ηχομόνωση. Τα μειονεκτήματα του υλικού περιλαμβάνουν αστάθεια στις επιδράσεις του ηλιακού φωτός και εύκολη αναφλεξιμότητα, στην οποία αρχίζει να απελευθερώνει τοξίνες.
  • Periotek - γνωστή για την ελαστικότητα και την αντοχή του. Δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και δεν αποτελεί πηγή αναπαραγωγής μικροοργανισμών. Αυτό το υλικό έχει καλή ανταλλαγή αέρα και υψηλή άνεση, αλλά δεν είναι ανθεκτικό στην υγρασία.
  • Holofiber - το οικολογικό και υγιεινό υλικό που διαθέτει ανθεκτικότητα, ευκολία και ανθεκτικότητα. Δεν είναι επιδεκτικό παραμόρφωσης, ανθεκτικό στην επίδραση των παθογόνων και δεν είναι ιδιότροπο στη φροντίδα.
  • Λατέξ - διαθέτει ορθοπεδικές ιδιότητες, γεγονός που του επιτρέπει να επαναλαμβάνει τα περιγράμματα του σώματος. Αυτό το πληρωτικό σας επιτρέπει να διανείμετε το συνολικό φορτίο, το οποίο έχει καλή επίδραση στη σωματική υγεία του παιδιού. Αυτές οι ιδιότητες συμβάλλουν στο υψηλό κόστος του λατέξ και επομένως ένας καναπές με αυτό το πληρωτικό θα είναι ακριβό.

Για το παιδικό δωμάτιο, τα πληρωτικά χωρίς πηγές επιλέγονται κυρίως για την εξάλειψη της πιθανότητας τραυματισμού ενός παιδιού.

Επιλέγοντας το αναπτυσσόμενο παιδικό κρεβάτι, πρέπει να προσέξετε την ταπετσαρία. Ο καναπές μπορεί να είναι επικαλυμμένος με οποιοδήποτε ύφασμα, είτε είναι βελούδο, βελούδο ή οικολογικό δέρμα. Τα δερμάτινα προϊόντα είναι όμορφα αλλά εντελώς ασταθή σε μηχανικές βλάβες. Επιπλέον, είναι πολύ ακριβό. Ο καναπές με επίστρωση από τεφλόν είναι αδιάβροχος και εύκολος στη συντήρηση, ο οποίος είναι ο κύριος λόγος για την αγορά του στο φυτώριο.

Η ποιότητα της ταπετσαρίας επηρεάζει άμεσα το κόστος των επίπλωνκαι επομένως αν οι γονείς δεν έχουν κανένα μέσο για δαπανηρή αγορά, είναι απαραίτητο να καθοδηγούνται από τις ευκαιρίες. Το κύριο πράγμα είναι ότι ο καναπές διαθέτει ένα υψηλής ποιότητας και απλό μηχανισμό και αποτελείται από μια ασφαλή πλήρωση. Εάν είναι απαραίτητο, οι γονείς μπορούν να αγοράσουν μια ειδική θήκη που θα προστατεύει αξιόπιστα το προϊόν από διάφορες ζημιές. Το πλεονέκτημα μιας τέτοιας αγοράς είναι ότι είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να πλυθεί το κάλυμμα.

Σχεδιασμός και εξοπλισμός

Κατά την επιλογή των παιδικών επίπλων, οι γονείς ενδιαφέρονται πρωτίστως για την ασφάλεια και την ευκολία του μωρού.Αλλά για το παιδί το κύριο πράγμα στα προϊόντα είναι η εμφάνιση. Είναι σημαντικό γι 'αυτόν ότι όλα στην κρεβατοκάμαρα ταιριάζουν με τις φαντασιώσεις του. Για το λόγο αυτό, η αγορά ενός καναπέ-κρεβάτι θα πρέπει να γίνεται με τη συμμετοχή ενός μικρού ονειροπόλου.

Τα έπιπλα παιδιών πρέπει να έχουν φωτεινά μοτίβα και μοναδικό σχεδιασμό. Τα παιδιά συχνότερα ενδιαφέρονται για καναπέδες ασυνήθιστων σχημάτων με φωτεινά σχέδια. Για αυτούς, οι κατασκευαστές παράγουν πολλά διαφορετικά μοντέλα, όπως "Fille", "Bear", "Alice".

Ο καναπές παιδιών "Phil" είναι ενδιαφέρον για τον αρχικό του σχεδιασμό. Συνδυάζει μια δυσανάλογη στρογγυλή και ορθογώνια πλάτη, η οποία καθιστά το προϊόν μοναδικό. Εάν είναι επιθυμητό, ​​το ερεισίνωτο μπορεί να επεκταθεί στην πλευρά, που θα σας επιτρέψει να πάρετε ένα μεγάλο κρεβάτι. Βολικά, το μοντέλο αυτό διαθέτει ένα μεγάλο κουτί αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα.

Εκτός από τα κύρια κριτήρια επιλογής, είναι σημαντικό να εξεταστεί το πλήρες σύνολο των επίπλων. Το παιδικό δωμάτιο δεν έχει πάντα αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει διάφορα συστήματα αποθήκευσης.

Ως εκ τούτου, στα καταστήματα επίπλων μπορείτε να βρείτε μοντέλα καναπέδων με επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους. Αυτά μπορεί να είναι συρτάρια κάτω από το στρώμα ή ενσωματωμένα κουτιά στα υποβραχιόνια.

Ορισμένα σχέδια κατασκευάζονται μαζί με ένα πλευρικό τοίχο με μικρά ράφια. Υπάρχουν μοντέλα που διαθέτουν ένα μίνι τοίχο στο πίσω μέρος του κρεβατιού.

Οι καναπέδες για παιδιά είναι σχεδόν πάντα εξοπλισμένοι με προστατευτικές πλευρές.έτσι ώστε το μωρό αισθάνεται όχι μόνο άνετα, αλλά και ασφαλή. Εάν το παιδί έχει μια ισχυρή κινητικότητα σε ένα όνειρο, τότε οι γονείς πρέπει πρώτα να δώσουν προσοχή στην παρουσία της πλευράς του προϊόντος.

Συμβουλές για την επιλογή των καναπέδων των παιδιών στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο