Δημιουργήστε ένα ξύλινο τραπέζι με τα χέρια σας

Το εσωτερικό κάθε σπιτιού θα διακοσμηθεί με χειροποίητες χειροτεχνίες. Δεν είναι η πιο δύσκολη παραλλαγή της ατομικής δημιουργικότητας - ένα τραπέζι από ξύλο. Σχεδιασμός είναι εύκολο από μόνοι τους. Εδώ, η πτήση της φαντασίας είναι απεριόριστη, αλλά πρέπει να ξεκινήσετε επιλέγοντας το σχεδιασμό, το σκοπό και τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού που σχεδιάζετε να εφαρμόσετε. Στην αρχή πρέπει να δημιουργηθούν σχέδια και σχέδια, σύμφωνα με τα οποία θα είναι δυνατή η συναρμολόγηση ενός έτοιμου πίνακα.

Σχέδια και διαγράμματα

Αρχικά, επεξεργαστείτε λεπτομερώς κάθε στοιχείο, ειδικά τις διακοσμητικές προσθήκες, εάν σχεδιάζονται. Αυτό συμβαίνει ακριβώς όταν η διακόσμηση δεν θα είναι περιττή. Είναι καλύτερο να σχεδιάσετε ένα σχέδιο σύμφωνα με το πραγματικό μέγεθος, επιλέγοντας την κατάλληλη κλίμακα στο χαρτί.

Η προβολή πίνακα μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, από τη συνηθισμένη γραφή μέχρι το μασάζ ενός παιδιού. Είναι δυνατόν να φτιάξετε ένα τραπέζι με τα χέρια σας και για μπάνιο. Ένα από τα πιο εύκολο να κατασκευαστεί είναι το γωνιακό τραπέζι.

Δεν είναι τόσο δύσκολο να δημιουργήσετε ένα μικρό μετασχηματιστή ή πίνακα. Παίρνει λίγο χώρο στο δωμάτιο και λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις. Ο συρόμενος σχεδιασμός βοηθάει στην εξοικονόμηση χώρου. Για το σχεδιασμό σπίτι είναι πολύ κατάλληλο τραπέζι για ξυλουργική. Και, φυσικά, ένα τραπέζι στη βεράντα, όπου μπορείτε να συγκεντρώσετε όλη την οικογένειά σας για ένα βραδινό τσάι πάρτι.

Διακόσμηση

Η επένδυση θα βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση. Πρακτική οποιαδήποτε σχεδίαση του πίνακα θα διακοσμηθεί με σκαλιστά πόδια, ειδικά αν αποφασίσετε να εφαρμόσετε ένα έργο σε ρουστίκ στυλ. Η προσθήκη του διακοσμητικού φωτισμού του επιτραπέζιου φωτιστικού από λαμπτήρες LED θα φανεί κομψό. Ένα φωτεινό τραπέζι στη γωνία του καθιστικού θα προσθέσει ζεστασιά στο κρύο χειμωνιάτικο βράδυ. Μπορεί να υπάρχει ένας άπειρος αριθμός επιλογών, αλλά το κύριο πράγμα δεν είναι να το παρακάνετε και να μην το παρακάνετε με διακοσμήσεις.

Στυλ και σχεδιασμός

Για τη δική τους δημιουργικότητα δεν υπάρχουν περιορισμοί και αυστηρά πλαίσια. Ο ευκολότερος τρόπος να κάνετε το αρχικό πράγμα είναι να το εκτελέσετε με το ύφος της "αρχαιότητας".Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη και όχι πολύ περίπλοκη χειροτεχνία. Η απομίμηση της αρχαιότητας θα διακοσμήσει σχεδόν κάθε εσωτερικό χώρο.

Ο σχεδιασμός του σπιτικού τραπέζι θα πρέπει ιδανικά να ταιριάζει οργανικά στο εσωτερικό του δωματίου όπου σχεδιάζεται να το χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν διάφορες μορφές και καλλιτεχνικές λύσεις. Το ξυλουργείο σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε τη γεωμετρία.

Πώς να κάνετε ένα ασυνήθιστο τραπέζι, δείτε το επόμενο βίντεο.

Μορφή

Ακόμη και ο πιο συνηθισμένος πίνακας μπορεί να έχει ασυνήθιστο σχήμα. Είμαστε συνηθισμένοι στο σωστό γεωμετρικό σχήμα, αλλά αξίζει τον πειραματισμό εδώ. Αντί για το παραδοσιακό ωοειδές τραπέζι, μια ασύμμετρη λύση θα φαινόταν καλή.

Ένας τέτοιος πίνακας μπορεί να έχει διαφορετικές γωνίες και σε καμία περίπτωση να χάσει τη λειτουργικότητά του. Για κάθε πλευρά αυτού του σχεδίου μπορεί να καθοριστούν μόνιμα καθίσματα για τα μέλη της οικογένειας. Μικρότερες πλευρές - για παιδιά. Τα μεγαλύτερα κόμματα είναι για ενήλικες.

Υλικό

Το ξύλο είναι βολικό για χρήση σε οποιαδήποτε κατάσταση. Η ανακύκλωση ξύλινων κατασκευών είναι επίσης κατάλληλη. Πολύ καλό να χρησιμοποιείς παλιές σανίδες. Πολλές φυλές βελτιώνονται μόνο με την πάροδο του χρόνου.

Δεν είναι μυστικό ότι το πολύτιμο πάτωμα του είδους που εξυπηρετεί την ηλικία χρησιμοποιείται μερικές φορές για να κάνει μουσικά όργανα. Κατά την ανακύκλωση, φροντίστε να αφαιρέσετε το ανώτερο στρώμα, το οποίο θα δώσει στο τελικό προϊόν πιο καθαρή εμφάνιση. Προϊόντα από ένα τέτοιο υλικό, χωρίς υπερβολή, θα διαρκέσουν για πάντα.

Ο συνδυασμός ανόμοιων υλικών

Αρχικοί συνδυασμοί ματιών από ξύλο και μέταλλο. Το μαζικό επίπεδο του τραπεζιού θα διακοσμηθεί με σίδερο και ιδανικά με χυτοσίδηρο. Ο συνδυασμός βελανιδιάς και χυτοσιδήρου θα έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο βαρύς χυτοσίδηρος συνδυάζεται τέλεια με δρυς ή τέφρα.

Μοναδικός είναι ο συνδυασμός στερεών αφρικανικών πετρωμάτων και μεταλλικών κατασκευών. Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει κανέναν, ακόμα και τον πιο απαιτητικό γνώστη.

Το γυαλί και το ξύλο συνδυάζονται τέλεια

Μια κομψή ξύλινη βάση θα είναι η καλύτερη διακόσμηση για ένα γυάλινο τραπέζι. Οι σύγχρονοι σύνδεσμοι θα παρέχουν ένα αξιόπιστο συνδυασμό αυτών των υλικών. Το στρογγυλό σχήμα του τελικού προϊόντος με έναν τέτοιο συνδυασμό είναι η βέλτιστη λύση.

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά υλικά

Είναι δυνατή η τοποθέτηση ξύλινης ή γυάλινης κορυφής σε ελαφριά βάση σκυροδέματος.τραπεζάκι του καφέ. Πρόκειται για μια σύγχρονη λύση που θα προσθέσει έναν ελαφρύ βιομηχανικό τόνο στον εσωτερικό σχεδιασμό. Ο συνδυασμός γυαλιού και σκυροδέματος, καθώς και τα συμπληρώματα πεύκου θα φανεί εξαιρετικό.

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσική πέτρα;

Είναι ένας κομψός συνδυασμός, αν όλα γίνονται με μέτρο. Μην υπερφορτώνετε τη δομή του τραπεζιού με πολύ βαριά στοιχεία. Προσπαθήστε να βρείτε μια κατάλληλη βάση από φυσική πέτρα. Ο σχεδιασμός της ξύλινης κορυφής θα πει την ίδια την πέτρα. Βάλτε μια μαζική ξύλινη επιφάνεια σε αυτό και θα πάρετε ένα τραπέζι που κανένας άλλος δεν έχει.

Όμορφα παραδείγματα και επιλογές

Είναι πολύ πιθανό να φτιάξετε πολύ όμορφα, πρωτότυπα πράγματα με τα χέρια σας που δεν θα φαίνονται χειρότερα από αυτά των διάσημων τεχνιτών. Τα σπιτικά αντικείμενα θα είναι πάντα η υπερηφάνεια σας και το θέμα συζήτησης μεταξύ φίλων.

Τι μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας;

Σχεδόν κάθε τραπέζι κάτω από τη δύναμη του καθενός από εμάς. Αυτό το απλό οικιακό αντικείμενο δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις και ειδικές επαγγελματικές δεξιότητες. Προϊόντα από ένα δέντρο που αρχίζουμε να κάνουμε στο σχολείο, σε μαθήματα εργασίας. Ως εκ τούτου, το απλό ξύλινο σχέδιο του πίνακα για ένα φορητό υπολογιστή θα είναι αρκετά στον ώμο. Και οι δύο καρέκλες και ένα κατάστημα για εξοχική κατοικία μπορούν επίσης να γίνουν ανεξάρτητα.

Μπορείτε να εφεύρουν τις δικές σας χειροτεχνίες στο σπίτι σας. Το πτυσσόμενο τραπέζι δεν θα καταλαμβάνει συνεχώς καθιστικό. Μπορεί να συνδυάσει διάφορες λειτουργίες. Από τη θέση για την περιπλάνηση ενός παιδιού, στην επιφάνεια εργασίας για οικιακή χειρία.

Ένα ευρύ πεδίο δημιουργικότητας θα δώσει έναν συνδυασμό ξύλου και άλλων υλικών. Μη φοβάστε να πειραματιστείτε. Συνδέστε ανόμοια αντικείμενα μαζί και θα επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Ακόμη και αν αποφασίσετε να συνδυάσετε σπάνια συνδυασμένα στοιχεία, μην φοβάστε να δοκιμάσετε. Μπορείτε να εφαρμόσετε οποιεσδήποτε ιδέες.

Πώς να φτιάξετε ένα τραπέζι;

Ο σχεδιασμός του σπιτιού πρέπει να ξεκινά με ένα μικρό τραπεζάκι. Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι αρκετά απλός. Η επιφάνεια εργασίας μπορεί να αγοραστεί στο σούπερ μάρκετ των νοικοκυριών.

Το καλύτερο προσαρμοσμένο κολλημένο πεύκο. Ο κολλημένος μασίφ είναι λιγότερο ευαίσθητος στις παραμορφώσεις με μεταβολές της υγρασίας και των μεταβολών της θερμοκρασίας. Τα πόδια για τις τέχνες σας είναι πιο βολικά για να πάρει στην ίδια θέση.

Γραφείο γραφείου

Είναι καλύτερα να το συναρμολογήσετε από έτοιμες ξύλινες πλάκες - μια αρκετά λογική αρχή για την εργασία στο σπίτι. Τα τελικά στοιχεία ή ολόκληρα μπλοκ είναι τα πιο εύκολα στην παραγγελία με την παράδοση στον ιστότοπο, ο οποίος πωλεί εξαρτήματα για τέτοιες εργασίες. Εδώ μπορείτε να παραλάβετε όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ.Απομένει μόνο να περάσετε λίγο χρόνο στη συναρμολόγηση. Η πρόσθετη επεξεργασία και προσαρμογή δεν θα γίνει πολύ περίπλοκη, το πιο σημαντικό, θα έχετε την απαραίτητη εμπειρία για περαιτέρω δημιουργικότητα.

Τραπέζι κουζίνας

Δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξετε μόνοι σας τα μαγειρικά σκεύη. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μικρό τραπέζι κουζίνας από πεύκο. Τα πόδια είναι το πιο εύκολο να αγοράσει έτοιμα, πεύκο - η πιο προσιτή επιλογή. Είναι ευκολότερο να επιλέξετε μια επιφάνεια εργασίας κάτω από τα προβλεπόμενα μεγέθη. Θα βάλει κυριολεκτικά το τραπέζι στα πόδια του.

Σετ κουζίνας

Και εδώ, δεν υπάρχει τίποτα πολύ περίπλοκο. Είναι απαραίτητο να κάνετε ακριβείς υπολογισμούς και να αγοράσετε μέρη τελικών μεγεθών. Τα εξαρτήματα για έπιπλα κουζίνας κατασκευάζονται σύμφωνα με αποδεκτά πρότυπα.

Συναρμολογήστε μια σειρά από έπιπλα κουζίνας σύμφωνα με τα δικά του σχέδια κύμα κάτω από τη δύναμη του καθενός. Χρειαζόμαστε ορισμένες δεξιότητες για να εγκαταστήσουμε τις πόρτες ανοίγματος, αλλά αυτή η απλή επιστήμη μπορεί να κατανοηθεί από την προβολή αρκετών βίντεο στο Διαδίκτυο.

Απαιτούμενα εργαλεία

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μικρό σετ. Ένα σφυρί, ένα αεροπλάνο, μια σμίλη, ένα πριόνι σε ξύλο, καρφιά και βίδες θα βρεθούν σε κάθε σπίτι. Θα χρειαστείτε έναν άλλο κυβερνήτη και ένα μολύβι.Αν είναι δυνατό να αγοράσετε ένα πρόσθετο εργαλείο, φροντίστε να το κάνετε.

Ένα ηλεκτρικό αεροπλάνο στο σπίτι ή το παζλ είναι βολικό για τις ακόλουθες χειροτεχνίες. Ένα τέτοιο εργαλείο πρέπει να είναι καλής ποιότητας. Θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, ακόμα κι αν δεν θα το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα.

Ειδικό εργαλείο

Για να επιτευχθεί υψηλή ποιότητα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ειδικό εξοπλισμό με ηλεκτρική κίνηση. Το κόστος της εξαγοράς δεν θα είναι σημαντικό και θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε να μεταβαίνετε σε πιο πολύπλοκα έργα.

Τι μπορεί να αγοραστεί εκτός από το υπάρχον ηλεκτρικό τρυπάνι:

 • ηλεκτρικό παζλ - θα σας επιτρέψει να κάνετε υψηλής ποιότητας κοπή κάθε υλικού?

 • elekrtrubanok - κάνουν την επιφάνεια του δέντρου τέλεια ομαλή?

 • κυκλικό πριόνι - θα παρέχει διαμήκη ή εγκάρσια πριόνισμα βιομηχανικής ποιότητας.

 • μηχανική συσκευή για εργασίες φρεζαρίσματος - θα επεξεργαστεί τις άκρες της βιοτεχνίας σας με ένα περίπλοκο μοτίβο και θα βοηθήσει να κοπεί διακοσμητικά στοιχεία σε μια ξύλινη επιφάνεια?

 • μηχανή για εργασίες λείανσης - θα κάνει το φινίρισμα της ξύλινης επιφάνειας απλό και ευχάριστο, χωρίς να απαιτείται σημαντική προσπάθεια.

Είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα συνδυασμένο ηλεκτρικό εργαλείο που συνδυάζει πολλές διαφορετικές λειτουργίες σε μία συσκευή. Αυτό θα μειώσει το κόστος και θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε πολλές ιδέες σχεδίασης. Με την ευκαιρία, οικιακά ηλεκτρικά τρυπάνι μπορεί να συμπληρωθεί με μια ποικιλία των συνημμένων που επεκτείνουν τις δυνατότητές του.

Αξεσουάρ

Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι στο κατάστημα για κεντήματα, το απόθεμα επάνω σε ό, τι χρειάζεστε με τη μία. Για τις βιοτεχνίες σας θα χρειαστείτε πρόσθετα εξαρτήματα για να στερεώσετε ασφαλώς τα ξύλινα μέρη. Οι απλούστερες γωνίες χάλυβα θα κάνουν το σχέδιο πιο αξιόπιστο κατά τη λειτουργία. Μην σκουπίζετε τα πρόσθετα διακοσμητικά στοιχεία. Δεν θα είναι περιττοί, αλλά θα διακοσμούν μόνο την εμφάνιση.

Περισσότερα χάρη ξύλινα σκάφη θα δώσει πλήρη πακέτα που μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα. Πολύ ωραία θα δούμε αυτοσχέδιο γραφείο για ένα παιδί, εάν χρησιμοποιείτε κάποιο από τα μεταλλικά πόδια του τελικού σετ επίπλων. Είναι εύκολο να φτιάξετε τον εαυτό σας μια κομοδίνα από τα ίδια πρότυπα κιτ. Οι λαβές και τα αξεσουάρ μπορούν να παραληφθούν στο ίδιο κατάστημα.

Στερέωση ξύλινων κατασκευών

Η αρχαία τεχνολογία των ξύλινων αρμών χωρίς σιδερένια καρφιά και κόλλα σχεδόν χάθηκε. Αλλά προσπαθήστε να μην είστε περιττοί. Τοποθετήστε όλες τις ξύλινες αρθρώσεις με ελάχιστα κενά, τρυπήστε οπές στις αρθρώσεις διαμέτρου έξι έως οκτώ χιλιοστών και οδηγήστε σε μια αποξηραμένη ξύλινη ακίδα.

Αν όλα τα ξύλινα μέρη στεγνώσουν αδικαιολόγητα πριν από τη συναρμολόγηση, τότε με την πάροδο του χρόνου θα αποκτήσουν την απαραίτητη ποσότητα υγρασίας και θα αυξήσουν το μέγεθός τους. Η σύνδεση θα είναι αρκετά δυνατή και η διογκωμένη ξύλινη ακίδα θα δώσει πρόσθετη δύναμη.

Παραδοσιακές επιλογές τοποθέτησης

Η πιο εύκολη και πιο αξιόπιστη επιλογή είναι να μετακινήσετε τη βίδα σε ένα δέντρο. Τώρα κάνουν ειδικές βίδες για ξύλινες αρθρώσεις, οι οποίες, σε αντίθεση με μια συμβατική βίδα, δεν απαιτούν ακριβή οπή για βίδωμα. Εάν το πάχος της σύνδεσης δεν είναι πολύ μεγάλο, τότε μπορείτε να το κάνετε χωρίς επιπλέον τρύπες. Η βίδα με αυτόματη βρύση σε ένα δέντρο θα κάνει τα πάντα, ειδικά αν χρησιμοποιείτε το ηλεκτρικό βιδωτό όπλο. Μια τέτοια ένωση θα διαρκέσει αρκετά χωρίς κόλλα.

Γιατί χρειάζεστε κόλλα;

Για να δώσετε μια πρόσθετη αντοχή σε ξύλινη δομή, είναι καλύτερο να κόψετε τις συνενωμένες επιφάνειες.Η κόλλα απαιτείται λίγο, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό όταν συνδυάζεται με βίδες ή καρφιά, η κολλημένη ξύλινη σύνδεση για πολλά χρόνια θα παραμείνει ανθεκτική. Η κόλλα χρησιμοποιείται καλύτερα με βάση το νερό. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες αξιόπιστης κόλλας ξύλου.

Πώς να φτιάξετε το αρχικό τραπέζι;

Crafts δική του σχεδίαση δεν είναι τόσο δύσκολο. Το υλικό μπορεί να βρεθεί σε οποιοδήποτε δάσος.

Από τη σειρά του ξύλου θα έρθει ένα μοναδικό σκάφος. Αλλά αυτό θα πρέπει να λειτουργήσει λίγο. Ιδανικό - η βάση ενός μεγάλου δέντρου, του οποίου η διάμετρος είναι περισότερο από ογδόντα εκατοστά. Εάν καταφέρετε να χρησιμοποιήσετε μέρος του ριζικού συστήματος, τότε θα βγει μια αξιόπιστη βάση για το τραπέζι και δεν θα χρειαστούν πρόσθετα πόδια.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν θα είναι εύκολο να παραδώσει μια τέτοια συγκομιδή από το δάσος, αλλά το αποτέλεσμα θα πληρώσει για όλη τη δουλειά, ένας τέτοιος πίνακας δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα.

Μικρό τραπέζι για την εποχιακή βίλα

Οδικός πίνακας για την προαστιακή περιοχή σίγουρα πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας. Το ιδανικό υλικό είναι το ίδιο ημερολόγιο που φέρεται από το δάσος. Είναι βολικό να γίνει η βάση από ξύλο σημύδας μικρής διαμέτρου. Πρέπει να σκάψουν στο έδαφος περίπου 50 εκατοστά.

Κατόπιν ισιώστε τα επάνω μέρη τους, κόβοντας το επιπλέον ξύλο. Η επιφάνεια εργασίας μπορεί να κατασκευαστεί από ένα κούτσουρο με μεγάλη εγκάρσια διάμετρο, το πριόνισμα κατά μήκος. Το επίπεδο τμήμα θα είναι η επιφάνεια του τραπέζι του δρόμου.

Όλα τα επιπρόσθετα κτίρια του δρόμου είναι καλύτερα ξύλινα. Αυτό το φυσικό φυσικό υλικό μεταφέρει τέλεια τόσο την υγρασία, όσο και τη θερμότητα και τους παγετούς. Ένα κατάστημα για την προαστιακή περιοχή είναι επίσης καλύτερο να φτιάξετε τον εαυτό σας από τα ίδια ξύλινα εξαρτήματα. Ο αυτοεπιπεδούμενος πάγκος θα κοιτάζει οργανικά κοντά στο ανθρωπογενές σας τραπέζι.

Γιατί είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μασίφ ξύλο;

Η δομή ενός δέντρου είναι τέτοια ώστε η ανθεκτικότητά του εξαρτάται άμεσα από το πόσο η ακεραιότητά του δεν σπάει. Ως εκ τούτου, από την αρχαιότητα για την κατασκευή των σπιτιών που χρησιμοποιούνται στερεά κορμούς. Με ελάχιστη επεξεργασία, όταν η όλη δομή διατηρείται στο μέγιστο, οι ξύλινες κατασκευές μπορούν να διαρκέσουν εκατοντάδες χρόνια χωρίς να καταστρέψουν ή να αλλάξουν το σχήμα τους.

Τι μπορεί να γίνει από μια συμπαγή σειρά;

Πρώτα πρέπει να είστε υπομονετικοί. Για να κόψετε ένα δέντρο και να το παραδώσετε στο σπίτι δεν είναι το πιο δύσκολο έργο. Είναι σημαντικό να προετοιμάσετε σωστά το υλικό για περαιτέρω επεξεργασία.

Προετοιμασία ξύλινων τεμαχίων

Φροντίστε να απαλλαγείτε από το δέντρο της υπερβολικής υγρασίας. Εάν δεν συμφωνείτε να το κάνετε αυτό σε μια μονάδα επεξεργασίας ξύλου, όπου υπάρχει ειδικός εξοπλισμός ξήρανσης, τότε είναι τελείως δυνατό να κάνετε ξήρανση στο σπίτι.

Η καταγραφή γίνεται συνήθως την άνοιξη, όταν ο κορμός δεν άρχισε να συλλέγει την υγρασία από το έδαφος, δηλαδή πριν από την απόψυξη. Αυτός είναι συνήθως ο μήνας Μαρτίου. Η φυσική ξήρανση διαρκεί από μερικούς μήνες έως ένα χρόνο, ανάλογα με τον τύπο του ξύλου.

Γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο ξηρό υλικό;

Ένα ακατέργαστο δέντρο σίγουρα θα σπάσει μόλις απομακρυνθεί ο φλοιός, εκτός αν, φυσικά, αυτό δεν σχεδιάζεται από την ιδέα του σχεδιασμού σας. Ορισμένες φυλές αλλάζουν σχήμα όταν στεγνώσουν ακατάλληλα.

Το στεγνό ξύλο θα πρέπει να καθαρίζεται καλά και να τρίβεται · ένα ελαφρύ επικάλυμμα λακκού ή λεκέ υφής δεν θα παρεμβαίνει για να προσδώσει μεγαλύτερη υφή στο προϊόν. Εάν η διάμετρος του κύκλου είναι αρκετά μεγάλη και μέρος του ριζικού συστήματος έχει γίνει μια αξιόπιστη υποστήριξη, τότε ο πίνακας είναι σχεδόν έτοιμος. Η κορυφή της ανάγκης να oshkurit καλά και βερνίκι. Εδώ είναι ο τέλειος σχεδιασμός για ένα φορητό υπολογιστή.

Διαστάσεις

Αν θέλετε να φτιάξετε ένα μεγάλο τραπέζι από ένα ενιαίο κούτσουρο, θα χρειαστεί να εργαστείτε λίγο και να κάνετε μια διαμήκη περικοπή στη μέση του κορμού σας με αλυσοπρίονο. Αποκτήστε δύο σχεδόν ίδια μισά. Εάν το πλάτος ενός μέρους είναι ένα μέτρο ή περισσότερο, και το μήκος είναι τουλάχιστον ένα και μισό μέτρα, τότε η βάση για την τραπεζαρία είναι ήδη εκεί. Μπορείτε να αφήσετε τον πυθμένα του ημικυκλίου ή να ευθυγραμμίσετε κόβοντας τον ημικυκλικό πυθμένα.

Παραμένει να δημιουργηθούν αξιόπιστα πόδια και να αντιμετωπιστεί η επιφάνεια του τραπεζιού με οποιοδήποτε βολικό τρόπο. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε το τραπέζι τελείως ομοιόμορφο, ειδικά εάν χρησιμοποιήθηκαν πολύτιμα ξύλα. Οι μέτριες προσκρούσεις θα δώσουν στο σκάφος μια επιπλέον γοητεία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο μισό του ημερολογίου;

Είναι λίγες πρόσθετες προσπάθειες και - ο ισχυρός πάγκος για ένα τραπέζι είναι έτοιμος. Εάν το πλάτος του κορμού είναι επαρκούς μεγέθους, τότε μπορούν να αποδειχθούν δύο εύρωστοι πάγκοι και στις δύο πλευρές του τραπεζιού. Συνδυάζονται καλύτερα με άκαμπτο τρόπο σε ένα κοινό σχέδιο ή για να κάνουν δύο ξεχωριστά ισχυρά καθίσματα για πολλούς ανθρώπους. Ο πάγκος, φυσικά, θα πρέπει να ευθυγραμμίσει και να απομακρύνει όλες τις παρατυπίες. Στην ιδανική περίπτωση, είναι καλό να oshkurit και βερνίκι ή λεκέ.

Χρώματα

Μην είστε πολύ ζωντανοί στο χρωματισμό ξύλινων προϊόντων. Εάν αποφασίσετε να βελτιώσετε το φυσικό χρώμα, τότε ο καλύτερος τόνος για τους τόνους καφέ που ταιριάζουν σε φυλές. Βέλτιστη χρήση βερνικιών και χρωμάτων με βάση το νερό. Είναι λιγότερο τοξικά και αλληλεπιδρούν καλά με το ξύλο.

Είναι αρκετά αποδεκτό να χρησιμοποιείτε μη βαμμένα υλικά με φυσικά χρώματα. Ο χυτοσίδηρος χωρίς πρόσθετη επίστρωση και το ξύλο φυσικού χρώματος θα γίνει μια πρωτότυπη διακοσμητική λύση που δεν απαιτεί επιπλέον χρωματικές αποχρώσεις.

Πολύ καλά συνδυασμένο ακατέργαστο αλουμίνιο και σκοτεινό ξύλο. Το φυσικό ασημί χρώμα και η υφή της σκούρας βελανιδιάς φαίνονται πολύ πρωτότυπα. Στοιχεία με φυσικά χρώματα είναι κατάλληλα για επιπλέον διακόσμηση.

Αλλά τα συστατικά του σιδήρου, φυσικά, αν αυτό δεν είναι από ανοξείδωτο χάλυβα, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να ζωγραφίσει. Ακόμα και αν ο τραπέζι σας με σιδερένια πόδια θα είναι πάντα στο δωμάτιο, το μέταλλο πρέπει να είναι επικαλυμμένο με οποιοδήποτε χρώμα. Ο σίδηρος διαβρώνει ακόμη και σε ξηρούς και ζεστούς χώρους και απαιτεί εργασίες βαφής.

Ξύλο χρωματισμό

Όταν χρησιμοποιείτε ξύλινα πλανισμένα προϊόντα στην ύπαιθροΟ χρωματισμός απαιτείται όχι μόνο για διακοσμητικούς σκοπούς. Μια καλή επίστρωση θα προστατεύει το ξύλο και θα παρατείνει τη ζωή του. Στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιούνται ειδικά σκευάσματα για εξωτερική εργασία. Το χρώμα μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Οι πιο αποδεκτές είναι όλες οι ίδιες σκοτεινές αποχρώσεις του καφέ.

Χρήσιμα πράγματα

 • Το πιο σοφό δεν είναι να βιαστούμε. Οποιαδήποτε εργασία απαιτεί στοχασμό και ακρίβεια της απόδοσης. Μην ορίζετε προθεσμίες. Κάνετε την εργασία όταν υπάρχει διάθεση.
 • Αν κάτι δεν λειτουργήσει, αφήστε το σκάφος πίσω και επιστρέψτε σε αυτό μετά από λίγο. Μια τέτοια δουλειά θα είναι απλώς διασκεδαστική και θα επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα.
 • Μην ξεκινήσετε αμέσως ένα περίπλοκο έργο, ξεκινήστε με μια απλή δουλειά. Πρέπει να αποκτήσετε κάποια εμπειρία για τις πιο σύνθετες χειροτεχνίες. Η χρήση ηλεκτρικών εργαλείων θα διευκολύνει την εργασία σας. Βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεστε με όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά την εργασία με οποιοδήποτε εργαλείο που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία ξύλου.
 • Ακόμα και ένας μικρός θρυμματισμός μπορεί να είναι ένα πρόβλημα αν δεν τον προσέχετε εκείνη τη στιγμή. Ακολουθήστε τις οδηγίες ασφαλείας. Να φοράτε πάντοτε γυαλιά κατά την εργασία με προϊόντα ξύλου, ειδικά εάν χρησιμοποιείται μηχανική κατεργασία.
 • Εάν υπάρχει μικρή εμπειρία, αλλά υπάρχει η επιθυμία να κάνετε με τα χέρια σας τουλάχιστον ένα ξύλινο τραπέζι στο σπίτι σας, ξεκινήστε με ένα ταξίδι στο σούπερ μάρκετ οικοδομικών υλικών. Εκεί θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε για ατομική δημιουργικότητα. Οι αποφάσεις σχεδιασμού θα προκληθούν από τα ίδια τα υλικά.
 • Αρχικά, χρησιμοποιήστε ξύλινα τεμάχια που απαιτούν ελάχιστη μετα-επεξεργασία.
 • Κάνετε όλη τη δουλειά σε ένα ευρύχωρο δωμάτιο. Ένα μικρό εργαστήριο στο εξοχικό σπίτι είναι ιδανικό. Η βαφή πρέπει να πραγματοποιείται σε καλά αεριζόμενο χώρο, ακόμη και αν χρησιμοποιούνται χαμηλής τοξικότητας σκευάσματα. Τηρήστε όλες τις απαραίτητες περιόδους ξήρανσης με κόλλα και βαφή.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα χειροτεχνήματα δεν φαίνονται πάντα τέλεια. Αλλά μην το ενοχλείτε. Μικρά ελαττώματα θα αντισταθμιστούν από την απόλυτη ικανοποίηση του δικού του έργου. Αυτά τα μειονεκτήματα μπορούν να αποδοθούν περισσότερο στα οφέλη. Ένα βιομηχανικό προϊόν δεν θα κρατήσει τα χέρια σας ζεστά.

Διάσημοι κατασκευαστές και κριτικές

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να αντιγράψετε προϊόντα γνωστών κατασκευαστών που έχουν λάβει καλές κριτικές. Οι βιοτεχνίες θα είναι η καλύτερη διακόσμηση για το σπίτι σας.Μην ακολουθείτε τη μόδα, αλλά προσπαθείτε να επιτύχετε μεγαλύτερη ατομικότητα. Αν κάνετε μια χειροποίητη χειροτεχνία στο διαδίκτυο, σας παρέχονται θετικά σχόλια και αρεσκείες. Τώρα περισσότερο από ποτέ, τα πάντα που γίνονται με τα χέρια σας στο σπίτι είναι ευπρόσδεκτα.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο