Ασυνήθιστα τραπέζια στο εσωτερικό

Ακόμα και το απλούστερο και πιο βαρετό εσωτερικό μπορεί να μεταμορφωθεί χρησιμοποιώντας μερικές δημιουργικές λεπτομέρειες ή έπιπλα. Ένας από τους πρακτικούς τρόπους να διακοσμήσετε οποιοδήποτε από τα δωμάτια είναι να δημιουργήσετε ένα ασυνήθιστο τραπέζι στο δωμάτιο. Τα πρωτότυπα τραπέζια γραφής, τραπεζαρίας και κουζίνας δεν θα κάνουν μόνο το δωμάτιό σας πιο ενδιαφέρον, αλλά θα χρησιμοποιηθούν ενεργά από εσάς και την οικογένειά σας σε καθημερινή βάση.

Υλικά που χρησιμοποιούνται

Οι σύγχρονοι σχεδιαστές προσπαθούν να διαφοροποιήσουν τη γκάμα τους με όλους τους δυνατούς τρόπους και η χρήση διαφορετικών υλικών δεν αποτελεί εξαίρεση.

  • Γυαλί Πρόσφατα, κατά τη δημιουργία επίπλων, το γυαλί χρησιμοποιήθηκε πολύ πιο ενεργά από ό, τι πριν από αρκετές δεκαετίες. Τα έπιπλα από γυαλί μετατρέπονται σε φανταχτερό σχήμα και ταιριάζουν απόλυτα με τα μοντέρνα στυλ.Γυαλί για αντοχή σε σκληρότητα και κάλυψη με προστατευτικούς παράγοντες, που επιτρέπει τη χρήση του πρωτότυπου γυάλινου τραπεζιού με τον ίδιο τρόπο όπως και κάθε άλλο.
  • Μέταλλο Τα τραπέζια από μέταλλο φαίνονται εξαιρετικά σε στυλ όπως υψηλής τεχνολογίας, σοφίτα ή μοντέρνα, για παράδειγμα. Τα προϊόντα σε λυγισμένα πόδια φαίνονται εντυπωσιακά. Όπως με το γυαλί, το μέταλλο δίνει πολύ περιθώρια για φαντασία και οι σχεδιαστές μπορούν να δουλέψουν μαζί του όπως σας αρέσει.
  • Ξύλο Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα κλασσικά μοντέλα των τραπεζιών, τα οποία φαίνονται θαμπό και μονότονα, είναι κατασκευασμένα από ξύλο, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να συμβαίνει. Στην πραγματικότητα, η ξυλογλυπτική σάς δίνει τη δυνατότητα να διακοσμήσετε το τραπέζι με όλα τα είδη των σχεδίων ή ακόμη και τα γεμάτα έργα ζωγραφικής και η αντοχή του υλικού εξασφαλίζει ότι αυτό το μοναδικό προϊόν θα σας κρατήσει πολύ καιρό.

Με την ευκαιρία, τα εξαιρετικά ελαφρά προϊόντα ξύλου κερδίζουν επίσης δημοτικότητα πρόσφατα. Μπορούν ακόμη να ανυψώσουν ένα εύθραυστο κορίτσι, αν και αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί για τη συνήθη εμφάνιση των επίπλων.

Αρχικές δημιουργικές ιδέες

Οι σύγχρονοι σχεδιαστές αποδεικνύουν ότι ακόμα και με τα συνηθισμένα όλα τα υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι εκπληκτικό που θα φαίνεται ασυνήθιστο και κομψό.Αυτό μπορεί να είναι ασυνήθιστο σχήμα τραπεζιών, κάποια ειδική διακόσμηση ή η χρήση ασυνήθιστων συνδυασμών χρωμάτων ή υλικών.

Εδώ είναι μερικές ιδέες που εμπνέουν πολλούς και χρησιμοποιούνται στο σαλόνι, στην κουζίνα και στην τραπεζαρία.

Μικρό τραπέζι με θέσεις για γάτες

Αν έχετε πολλά γούνινα κατοικίδια ζώα στο σπίτι, τότε μπορείτε να αγοράσετε ένα τραπέζι που θα απευθύνεται όχι μόνο σε σας, αλλά και στις γάτες σας. Υπάρχουν αρκετά τέτοια μοντέλα. Ορισμένα από αυτά μοιάζουν με σπίτια για γάτες με πινακίδα πάνω, άλλα απλά συμπληρώνονται από ένα ειδικό ράφι κάτω. Σε αυτό το ράφι, το πονηρό κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να κρυφτεί ή να κοιμηθεί.

Μεγάλο πιάνο

Οι λάτρεις της μουσικής, που δεν έχουν μάθει ποτέ το παιχνίδι σε κανένα από τα μουσικά όργανα, θα βρουν ένα τεράστιο τραπέζι τυποποιημένο ως πιάνο. Τέτοια τραπέζια είναι συνήθως κατασκευασμένα από ξύλο ή μοριοσανίδες.

Χειμερινό κήπο

Τα εσωτερικά λουλούδια είναι πάντα υπέροχα. Επιτρέπουν τη διαφοροποίηση του εσωτερικού χώρου και τη διατήρηση της ατμόσφαιρας ενός παραμυθιού νεράιδα ακόμα και σε εκείνους τους χρόνους, όταν υπάρχει χλιαρό ή χιόνι έξω από το παράθυρο. Αλλά αν τα λουλούδια φαίνεται βαρετό σε σας, τότε μπορείτε να δώσετε προτίμηση σε μια πιο ενδιαφέρουσα λύση σχεδιασμού, δηλαδή, ένα τραπέζι με το γκαζόν με το γρασίδι.Μπορείτε να επιλέξετε μια πιο πρακτική επιλογή με τεχνητό γρασίδι κρυμμένο κάτω από γυαλί. Δεν υπάρχει ανάγκη να φροντίσετε ένα τέτοιο τραπέζι, αλλά παρ 'όλα αυτά, φαίνεται πολύ καλό.

Μια πιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε την κατασκευή με ζωντανό χόρτο. Για να το κρατήσει πράσινο και όμορφο, το γρασίδι τοποθετείται σε ένα κουτί με γη, το οποίο κρύβεται στη βάση του τραπεζιού. Τέτοια έπιπλα πρέπει να προσέχουμε. Πρώτον, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το τραπέζι σε ένα δωμάτιο όπου υπάρχει αρκετό φως και ακόμα καλύτερα - σε ένα δωμάτιο με ανοιχτό χώρο, για παράδειγμα, σε μπαλκόνι ή σε θερμοκήπιο. Επιπλέον, ο πίνακας θα πρέπει να φροντίσει, διατηρώντας το χορτάρι σε μια ανθηρή και υγιή μορφή.

Ενυδρείο

Επίσης, οι λάτρεις της φύσης θα ήθελαν το τραπέζι που είναι μεταμφιεσμένο ως ενυδρείο ή το αντίστροφο, ένα ενυδρείο που είναι μεταμφιεσμένο ως τραπέζι - εξαρτάται από ποια πλευρά να κοιτάξει κανείς. Αυτά τα έπιπλα είναι πραγματικά το απλούστερο ενυδρείο με βρυχές και όλα τα άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Στην κορυφή αυτού του ενυδρείου είναι ένα στερεό τραπέζι, το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το τραπέζι ως μέρος για μεσημεριανό γεύμα και ως χώρο εργασίας.

Μετασχηματισμός πίνακα

Σε μικρά διαμερίσματα είναι βολικό να χρησιμοποιείτε πολυλειτουργικά έπιπλα. Ένα πρακτικό, μεταμορφωτικό τραπέζι μπορεί να μετατραπεί από ένα μικρό κομοδίνο σε ένα πλήρες μέρος για να δουλέψει ή να φάει.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να πάρετε ένα τραπέζι στο οποίο, μετά τη μετατροπή του, μπορούν να χωρέσουν μέχρι και δέκα άτομα και μπορείτε να περιοριστείτε σε μια συμπαγή επιλογή για τη μικρή οικογένειά σας.

Με εκτύπωση φωτογραφιών

Αρκετά απλά, αλλά από την όχι λιγότερο κομψή εκδοχή του σχεδίου του τραπεζιού - τη χρήση τεχνικών εκτύπωσης φωτογραφιών. Με τη βοήθειά του στο tabletop μπορείτε να βρείτε τόσο απλές εικόνες όσο και τρισδιάστατες εικόνες.

Εάν θέλετε το τραπέζι σας να διακοσμήσει ένα εκτύπωσης χώρου ή μια φωτογραφία της οικογένειάς σας, τότε μόνο η εκτύπωση φωτογραφιών θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε ένα τέτοιο όνειρο.

Αντίκες

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ένας τέτοιος δημοφιλής τύπος τραπέζι, όπως τα προϊόντα αντίκα στυλ. Εάν συμπληρώνονται από πιο κατάλληλες καρέκλες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα, vintage ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας.

Προϊόντα σχεδιαστών

Ορισμένα τραπέζια είναι τόσο εντυπωσιακά στην εμφάνισή τους, ότι δεν γίνεται γνωστή μόνο η δημιουργική ιδέα, αλλά και το όνομα του δημιουργού ή το εμπορικό σήμα.Εδώ είναι μερικά τέτοια παραδείγματα γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Διπλό τραπεζάκι ταλάντευσης

Ίσως ο καθένας στην παιδική του ηλικία αγαπούσε να κουνιέται σε ένα ζευγάρι των κούνια, στη συνέχεια να ανεβαίνει στον ουρανό, και στη συνέχεια βυθίζεται κάτω. Εάν εξακολουθείτε να σας αρέσει αυτό το είδος διασκέδασης, τότε σίγουρα θα εκτιμήσετε την διπλή ταλάντευση τραπέζι. Αυτός ο ασυνήθιστος πίνακας δείπνου εφευρέθηκε από έναν Ολλανδό τον Marlene Jansen. Φαίνεται ότι μια απλή ιδέα έχει κερδίσει εκπληκτική δημοτικότητα τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Το τραπέζι μοιάζει πολύ απλό - κάτω από το τραπέζι υπάρχουν κούνιες, στις οποίες πρέπει να καθίσετε.

Από τη μία πλευρά, αυτή είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα στυλιστική απόφαση που σίγουρα θα εκπλήσσει τόσο τα παιδιά σας όσο και τους επισκέπτες στο σπίτι σας. Από την άλλη όμως, αυτή δεν είναι η πιο πρακτική επιλογή για έπιπλα. Πρώτον, εδώ μπορείτε να το δείπνα μόνο μαζί: μόνο ή ολόκληρη η οικογένεια δεν μπορεί να μείνει με την άνεση μιας τέτοιας ταλάντευσης. Επιπλέον, όταν ταλαντεύεται, η κατανάλωση δεν είναι πάντα βολική. Ειδικά εάν τρώτε σούπα ή πίνετε καφέ.

Πίνακας φάντασμα

Οι Graft Architects εκπλήσσονται επίσης από τους γνωστούς ασυνήθιστους έπιπλα. Αποφάσισαν να πάνε λίγο διαφορετικό τρόπο και γνώστες των συμφερόντων όλων των μυστηριώδεις. Ο πίνακας κάτω από το "μιλώντας" όνομα "Phantom" μοιάζει με ένα τραπεζομάντιλο, που αιωρείται στον αέρα.Εάν δεν γνωρίζετε ότι έχετε πριν από την αρχική δημιουργία του σχεδιασμού, τότε σίγουρα θα περάσετε μερικά λεπτά προσπαθώντας να βρείτε κρυφά πόδια και να καταλάβετε τι είναι το τέχνασμα.

Αυτό δεν είναι όλα ενδιαφέροντα νέα. Η βιομηχανία δεν παραμένει ακίνητη και κάθε μέρα όλο και περισσότερα έπιπλα δημιουργούνται από ταλαντούχους δημιουργικούς ανθρώπους. Επομένως, μην περιορίζεστε σε παραδοσιακά μοντέλα και δοκιμάστε κάτι νέο.

Μην ξεχνάτε ότι επιλέγοντας ένα ασυνήθιστο τραπέζι είναι να το καταστήσετε την κύρια λεπτομέρεια με ιδιαίτερη έμφαση στο εσωτερικό, διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να «υπερφορτωθεί» η κατάσταση.

Ο αρχικός πίνακας μπορεί να γίνει με το χέρι. Η διαδικασία κατασκευής του πίνακα το φθινόπωρο με εποξειδική ρητίνη και φύλλα, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο