Πώς να φτιάξετε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στο μπουκάλι με τα χέρια σας;

 Πώς να φτιάξετε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στο μπουκάλι με τα χέρια σας;

Πριν από όλους όλοι περιμένουν μια μαγευτική γιορτή, η οποία περιβάλλεται από μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα χαράς, ευγένειας, ευτυχίας. Αυτή η μέρα περιμένει όλους τους κατοίκους της χώρας μας, γιατί αυτό είναι το νέο έτος. Δημιουργήστε μια ασυνήθιστη ιστορία στο σπίτι και διακοσμήστε το εορταστικό τραπέζι σε αυτή την ημέρα είναι ένα γρήγορο. Είναι μόνο απαραίτητο να διακοσμήσετε το δωμάτιο, να ορίσετε το τραπέζι. Και, φυσικά, να συμπληρώσετε τη διακόσμηση με ασυνήθιστες λεπτομέρειες που θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη αίσθηση στο εσωτερικό του δωματίου σε σχέση με αυτές τις διακοπές. Τα διακοσμημένα μπουκάλια στο εορταστικό τραπέζι θα φαίνονται πολύ πρωτότυπα και ασυνήθιστα.

Κορδέλα διακόσμηση

Οι διακοπές της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων είναι δύσκολο να φανταστούν χωρίς ποτά στο τραπέζι των διακοπών.Συνήθως στο νέο έτος είναι συνηθισμένο να πίνετε σαμπάνια, το οποίο ανοίγει στο χτύπημα των χτυπήματος. Δεν διασκεδαστικό και δεν ποτό. Υπάρχει ένα μέρος και μη αλκοολούχα προϊόντα. Μπορείτε να ρυθμίσετε το τραπέζι τοποθετώντας πάνω του τα μπουκάλια που είναι διακοσμημένα με τα χέρια σας. Μια τέτοια διακόσμηση θα αυξήσει αμέσως τη διάθεση της Πρωτοχρονιάς, οπότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, να το βρείτε στο σπίτι ή να αγοράσετε τα διαθέσιμα υλικά και να αρχίσετε την εργασία σας.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι οικοδέσποινες προσπαθούν να διακοσμήσουν το σπίτι με ασυνήθιστο τρόπο, βρίσκουν πρωτότυπες συνταγές για την προετοιμασία νόστιμων πιάτων εκ των προτέρων. Προετοιμασία για τον εορτασμό, μπορείτε να κάνετε πολλές χειροτεχνίες με τα χέρια τους. Η διακόσμηση των προϊόντων γυαλιού στο τραπέζι θα φανεί εξαιρετική. Για να φτιάξετε κοσμήματα στη φιάλη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά. Τα μπουκάλια κρασιού ή σαμπάνιας διακοσμημένα με κορδέλες θα φαίνονται εξαιρετικά κομψά και επίσημα. Αυτό μπορεί να είναι είτε απλή διακόσμηση είτε μάλλον σύνθετη σύνθεση.

Εάν δεν υπάρχει πολύς χρόνος, μπορείτε να πάρετε μόνο σαμπάνια, κρεμάστε μια σατέν κορδέλα στο λαιμό και προσθέστε τη σύνθεση με κώνους έλατος, τσαμπιά από τέφρα βουρτσών, δαντέλες ή χάντρες.

Μια πιο πολύπλοκη επιλογή σχεδιασμού είναι να διακοσμήσετε με σατέν κορδέλα διαφορετικών χρωμάτων και μεγεθών. Για να γίνει αυτό, πάρτε δύο τύπους κορδέλες διαφορετικών διαστάσεων και διαφορετικών χρωμάτων και τυλίξτε το μπουκάλι στη μέση μαζί τους. Το κάτω στρώμα είναι διακοσμημένο με μια φαρδιά κορδέλα και μια στενή κορδέλα τοποθετείται στην κορυφή του. Η σύνθεση θα φανεί πιο εντυπωσιακή αν επιλέξετε κορδέλες από αντίθεση χρώματα για διακόσμηση, για παράδειγμα, μπλε με ασημί ή καφέ με ροζ.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στα καπάκια των φιαλών. Είναι δεμένα με σατέν κορδέλες, διακοσμημένες με τόξα. Το κάλυμμα μπορεί να διακοσμηθεί με μπλε ή σατέν κορδέλα, χριστουγεννιάτικα πούλιες, στρας, χάντρες, χάντρες. Αλλά από μόνη της φαίνεται επίσης θεαματικό, επομένως, αν υπάρχει πολύς χρόνος για εγγραφή, θα πρέπει να το αφήσετε για αυτό που είναι. Για εκείνους που δεν φοβούνται να πειραματιστούν, μπορείτε να περιπλέξετε το έργο και να τυλίξετε το μπουκάλι τελείως με σατέν κορδέλες. Για να τυλίξετε τελείως το γυάλινο δοχείο, χρειάζεστε ένα μεγάλο κομμάτι σατέν κορδέλας, πλάτους περίπου 2,5 εκ. Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις πλεξούδας, αλλά αυτό το έργο πραγματοποιείται με τα βασικά θεμέλια μιας τέτοιας εργασίας.

Ξεκινήστε να τυλίγετε στο κάτω μέρος του λαιμού. Βιδώστε την κορδέλα στο λαιμό και στερεώστε την με βρόχο. Για να μην γλιστρήσει ο άτλας πάνω στην επιφάνεια, η ταινία είναι κολλημένη με κόλλα. Στη συνέχεια, πρέπει να επικαλύπτετε την ταινία, να την προσαρμόζετε κάθε φορά κάτω από μισό εκατοστό. Περαιτέρω εργασίες θα πρέπει να συνεχιστούν μέχρις ότου η γωνία κλίσης μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Στο κάτω μέρος της φιάλης διακοσμούν μια φαρδιά κορδέλα ή δαντέλα.

Εκτός από τέτοιες μεθόδους, μπορείτε να τυλίξετε βάζα ή μπουκάλια με σατέν κορδέλες με χαώδη τρόπο ή να τους συνδέσετε σε τόξα σε ένα κάλυμμα από χαρτί ή ύφασμα. Το προϊόν θα φανεί αρκετά κομψό εάν βάζετε ένα κομμάτι από βελούδινο ύφασμα ή γούνα στο λαιμό και το συνδέετε με μια όμορφη πολύχρωμη καρφίτσα.

Πινελιές διακόσμησης

Οι διακοσμήσεις για το νέο έτος, φτιαγμένες από τσόχα, φαίνονται πολύ κομψές και γιορτινές. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να φροντίσετε τα απαραίτητα εργαλεία και εξαρτήματα.

Για να κάνετε μια αρχική διακόσμηση από τσόχα για το Νέο Έτος και τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, πρέπει να πάρετε:

 • άδειο ή πλήρες μπουκάλι σαμπάνιας.
 • ψαλίδι;
 • PVA ή στιγμιαία κόλλα.
 • κόλλα όπλο?
 • τσόχα, απορρίμματα υφασμάτων, ματ?
 • χάντρες, πούλιες και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.
 • Κόκκινη ταινία 2-2,5 cm πλάτος.
 • λοξή ταινία?
 • χάρακας.

Για τις διακοπές μπορείτε να ράψετε μια θήκη για μπουκάλια, με ένα πολύ απλό και βολικό υλικό για ένα αφαιρούμενο κάλυμμα αισθάνεται. Αυτό είναι ένα μαλακό υλικό, συνεπώς, δουλεύοντας με αυτό, δεν χρειάζεται να δουλεύετε τις άκρες, εκτός από το τσόχα κρατά το επιθυμητό σχήμα καλά. Αυτό το υλικό είναι πολύ βολικό για εργασία, από αυτό μπορείτε να ράψετε ειδικά καλύμματα, τα οποία θα χωρέσουν το δοχείο για τα αλκοολούχα και αναψυκτικά. Ένα κόκκινο καφτάν για τον Άγιο Βασίλη ή ένα λευκό άνετο κοστούμι για έναν χιονάνθρωπο μπορεί να ραμμένο από τσιμεντάδες.

Μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές για να διακοσμήσετε την εορταστική συσκευασία. Τα καπέλα, τα νάνοι ή τα κεράσια ελαφιών θα φαίνονται χαρούμενα και παιχνιδιάρικα. Όλα αυτά τα μέρη μπορούν να κοπούν εύκολα και γρήγορα σύμφωνα με τα σχέδια και να ράβονται, και στη συνέχεια να στερεώνονται στο λαιμό της φιάλης. Τα χαριτωμένα καπέλα κόκκινου πιλήματος με άσπρη μπορντούρα, καθώς και ένα κασκόλ συνδυασμένο στο χρώμα, θα κοσμούν το δοχείο.

Τα ειδώλια που κόβονται από τσόχα που κοσμούν το κάτω μέρος της φιάλης ή του βάζου θα φαίνονται γιορτινά, τέτοια μικρο-ειδώλια θα διακοσμήσουν το λαιμό του μπουκαλιού.Για μια εορταστική διακόσμηση, είναι χρήσιμο να διακοσμήσετε όλα τα είδη πούλιες, χάντρες, μαργαριτάρια και κοχύλια.

Πλεκτά στολίδια

Η περίπτωση για γυάλινα δοχεία μπορεί να είναι όχι μόνο ραμμένα, αλλά και πλεκτά. Μπορείτε να συνδέσετε τόσο την ίδια την περίπτωση όσο και το κόσμημα για τις φιάλες. Μπορείτε να κάνετε βελονάκι ή να πλέξετε μια θήκη για ένα μπουκάλι. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες μετρήσεις, να σχεδιάσετε και να συνδέσετε το τμήμα. Για να φανεί το φιαλίδιο πιο πλεονεκτικό, είναι προτιμότερο να παίρνετε βαμβακερά ή ακρυλικά νήματα. Το νήμα είναι καλύτερα να επιλέξετε πράσινο, κόκκινο, λευκό ή μπλε, ανάλογα με την ιδέα που ενσωματώνεται στο σχέδιο. Όταν επιλέγετε πράσινα νήματα, μπορείτε να τακτοποιήσετε τη διακόσμηση με τη μορφή χριστουγεννιάτικου δέντρου, εξασφαλίζοντας λάμψη στην επιφάνειά της. Το λευκό φόντο θα είναι ιδανικό για κεντήματα. Η σαμπάνια, ντυμένη με μια λευκή θήκη με κεντημένα σχέδια, θα υπογραμμίσει μόνο το θέμα των Χριστουγέννων.

Θα πρέπει να επιλέγονται νήματα κόκκινου χρώματος για την καταχώριση καλύμματος για τον Άγιο Βασίλη.

Εάν δεν υπάρχει καμία ευκαιρία ή χρόνος να συνδέσετε μια θήκη για μπουκάλια, μπορείτε να το φτιάξετε από ένα παλιό ζεστό πουλόβερ. Για να γίνει αυτό, κόψτε τα μανίκια από το πουλόβερ και μετρήστε το μέγεθος του δοχείου από γυαλί. Προαιρετικά, μπορείτε να φτιάξετε ένα κάλυμμα στη φιάλη στο μέσον του προϊόντος ή να αφήσετε μερικά εκατοστά ώστε το μήκος του μανικιού να είναι μεγαλύτερο από το μήκος του δοχείου.Μετά τις μετρήσεις, το μανίκι κόβεται στο επιλεγμένο μήκος, η φιάλη κατεβαίνει στο εσωτερικό και το κάλυμμα διακοσμείται όπως κρίνετε κατάλληλο.

Οι χαριτωμένες πλεκτές φιγούρες amigurumi είναι σε θέση να διακοσμήσουν τις λεπτομέρειες, κάνοντάς τους μια έμφαση. Ένα χτενισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα διακοσμήσει ένα μπουκάλι σαμπάνιας και θα κάνει έναν εορταστικό πίνακα πιο πρωτότυπο. Οποιοσδήποτε περιέκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει amigurumi, μπορεί να είναι ένα πλαστικό μπουκάλι ή ακριβό κρασί ή σαμπάνια.

Μάλλον απλή, αλλά την ίδια στιγμή μια μεγάλη διακόσμηση μπορεί να είναι λινάτσα. Για διακόσμηση, αρκεί απλά να τυλίξετε ένα κομμάτι γυαλιού με ένα μικρό κομμάτι διακοσμητικό λινάτσα, να το στερεώσετε με κορδόνια, κορδέλες και διακοσμητικό νήμα. Διακοσμήστε με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο κρασί ή σαμπάνια. Αυτή η διακόσμηση είναι κατάλληλη για τη διακόσμηση βάζων και άλλων προϊόντων γυαλιού. Μπορείτε να βάλετε κεριά σε άδειο γυάλινο βάζο διαφορετικών μεγεθών, βάλτε πέτρες ή χάντρες μέσα σε αυτό, τυλίξτε σε πούλιες.

Θα φανεί εντυπωσιακά δοχεία και μπουκάλια, διακοσμημένα με χρώματα από βιτρό. Επιπλέον, μπορείτε να τα βάψετε με ακρυλικά χρώματα ή να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικό σπρέι.

Decoupage

Η τεχνική Decoupage είναι πολύ δημοφιλής με πολλούς.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σχεδιασμό των μπουκαλιών για το νέο έτος.

 • Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να επιλέξετε το δοχείο, το καλύτερο πράγμα για αυτό είναι ένα μπουκάλι σαμπάνιας.
 • Χρησιμοποιώντας αστάρι ακρυλικής τέχνης, το γυαλί θα πρέπει να προετοιμαστεί.
 • Το μοτίβο της σερβιέτας decoupage επιλέγεται. Για το Νέο Έτος τα μοτίβα είναι πιο κατάλληλα.
 • Στη συνέχεια, αραιώστε την κόλλα PVA και το νερό σε αναλογία 1: 1, στη συνέχεια εφαρμόστε το μείγμα σε μια σερβιέτα decoupage.
 • Το προϊόν παραμένει για μια ημέρα πριν από την κοίλη ξήρανση.

Αφού το προϊόν είναι εντελώς στεγνό, μπορείτε να το βάψετε με ακρυλικά χρώματα, δίνοντας μεγαλύτερο κορεσμό. Εάν είναι επιθυμητό, ​​τα σφαιρίδια ή τα σφαιρίδια μπορούν να κολληθούν στην κορυφή, γι 'αυτό το σκοπό εφαρμόζονται σε μια λαμπερή επιφάνεια. Μια μικρή λάμψη επίσης δεν βλάπτει. Επιπλέον, το προϊόν θα πρέπει να παραμείνει στην άκρη για άλλη μια μέρα, προκειμένου να το καλύψει με άχρωμο βερνίκι χρησιμοποιώντας ένα δοχείο ψεκασμού. Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα μπουκάλι σαμπάνιας με κομφετί και λάμψη.

Για αυτό πρέπει να πάρετε:

 • σαμπάνια;
 • λάμψη ή κομφετί?
 • κόλλα αερολύματος.
 • πρόσθετα αξεσουάρ για διακόσμηση.

Για να κάνετε αυτή την επιλογή, πρέπει να αφαιρέσετε την ετικέτα από τη φιάλη και να καθαρίσετε πλήρως την επιφάνεια της υπολειμματικής κόλλας και άλλων μολυσματικών ουσιών.Ένα στρώμα κόλλας εφαρμόζεται στην επιφάνεια χρησιμοποιώντας ένα δοχείο αερολύματος. Δεν βάζει κόλλα στο λαιμό της φιάλης. Οι λάμπες ή τα κομφετί χύνεται σε ένα επίπεδο δοχείο και το αφρώδες ρόφημα τυλίγεται σε αυτά. Μετά από αυτό, πρέπει να περιμένετε μέχρι να στεγνώσει η κόλλα. Μετά την ξήρανση, επιθεωρείται η επιφάνεια. Σε περίπτωση ελαττωμάτων, η εργασία επαναλαμβάνεται ξανά. Τελειώνοντας τη διαδικασία, θα πρέπει να διακοσμήσετε το προϊόν με διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Για να ολοκληρώσετε την εορταστική εμφάνιση, σατέν κορδέλες και φωτεινό πούλιες κρεμασμένα στο λαιμό της φιάλης για διακόσμηση. Για να διακοσμήσετε αρχικά το αριστούργημα που προκύπτει, μπορείτε να τυλίξετε αφρώδες κρασί με λαμπερές λαμπερές χάντρες.

Πώς να φτιάξετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με το δικό σας χέρι, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο