Δημιουργία και διακόσμηση Χριστουγεννιάτικων μπάλων με τα χέρια σας

 Δημιουργία και διακόσμηση Χριστουγεννιάτικων μπάλων με τα χέρια σας

Το παιχνίδι του χριστουγεννιάτικου δέντρου, με τη μορφή μίας σφαίρας, είναι η παλαιότερη και πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με χνουδωτή ομορφιά. Τα παιχνίδια μπορούν να έχουν το ίδιο μέγεθος ή διαφορετικά, μονοφωνικά ή χρωματισμένα. Σήμερα, η τάση είναι να κάνετε χριστουγεννιάτικες μπάλες με τα χέρια σας.

Δημιουργία μπάλες από χάντρες, κουμπιά, πούλιες και κλωστές

Ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσετε τις μπάλες των Χριστουγέννων είναι να καλύψετε με διακοσμητικά νήματα ή πλεξίδες. Για να κάνετε το παιχνίδι πανηγυρικό, μπορείτε να πάρετε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις (ροζ, μπορντό) και συμπληρώστε την περιέλιξη με ένα νήμα από χάντρες. Συνιστάται να κρεμάσετε τη σφαίρα σε ένα νήμα βροχής ή σε ένα νήμα με το Lurex.Έτσι ώστε το νήμα δεν φαίνεται πολύ απλό, μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε το πάνω μέρος του παιχνιδιού. Συνδέστε μια χάντρα κρεμ χρώματος στη βάση του νήματος, στη συνέχεια τοποθετήστε ένα μικρό ύφασμα τόξο με χρυσή αποχρώσεις διακοσμημένο με δαντέλα. Στην κορυφή του τόξου για να τοποθετήσετε το δεύτερο παρόμοιο σφαιρίδιο.

Ένα παιχνίδι χριστουγεννιάτικων δέντρων με ένα καφέ σχοινί με δύο μεγάλες λωρίδες από χάντρες από μαργαριτάρι και μαργαριτάρι θα φανεί πανέμορφο. Αυτό το βήμα γίνεται με τα χέρια σας είναι πολύ απλό. Κατ 'αρχάς, η πλεξούδα στερεώνεται στο παιχνίδι με τη βοήθεια διαφανούς κόλλας (όπως "Moment"), στη συνέχεια πάνω του τοποθετείται ένα μαργαριτάρι. Η διακόσμηση στέκεται με ένα χρυσό μεταξωτό νήμα.

Κάντε μια αποκλειστική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με χάντρες είναι μια γρήγορη.

Απαιτούνται μόνο βελόνες με διακοσμητικό καπέλο και χάντρες (μπορούν να χρησιμοποιηθούν υλικά από παλιές χάντρες που έχουν σχιστεί). Τυλίξτε τον απαιτούμενο αριθμό σφαιριδίων σε κάθε βελόνα και στερεώστε την πάνω στην μπάλα. Είναι επιθυμητό το παιχνίδι να κατασκευάζεται στο ίδιο χρωματικό σχήμα: ανοιχτό ροζ, κρεμώδες λευκό ή μπλε-πράσινο. Στο παιχνίδι πρέπει να γίνει κρεμαστό κόσμημα πριν από την έναρξη της μανσέτας.

Για να διακοσμήσετε την μπάλα με πούλιες, θα χρειαστείτε ράβδους ραφής και μια βάση αφρού σε σχήμα μπάλας. Δεν απαιτούνται σχέδια για τη δημιουργία μίας μπάλας με πούλιες. Είναι σημαντικό να προσδιορίσετε σωστά την κορυφή του παιχνιδιού, από την οποία θα αρχίσει η διακόσμηση. Στη συνέχεια, ξεκινώντας από αυτό το σημείο, από το κέντρο, καρφιάστε όλες τις πούλιες σε ένα κύκλο αλληλεπικαλύπτονται.

Η απομάκρυνση των μπάλων από τα κουμπιά είναι εύκολη. Τα κουμπιά μπορούν να ληφθούν σε μία χρωματική κλίμακα (από το λευκό χιονισμένο και γαλακτοκομικό έως τον καφέ και το κάστανο) ή να αντιπαραβληθούν μεταξύ τους (κόκκινο, ροζ, πράσινο, μπλε). Επιπλέον, αν νομίζετε ότι τα κενά δεν φαίνονται πολύ κομψά, μπορείτε να τα πνίξετε με μικρές βελόνες με διακοσμητικές άκρες. Το τελευταίο θα προσθέσει μια ορισμένη γοητεία στη γενική άποψη της διακόσμησης των Χριστουγέννων.

Αν στο κουτί σας από κάτω τα παιχνίδια βρίσκεται μια παλιά μπάλα γύρω από το σπίτι, η οποία αγαπά πολύ τα νοικοκυριά, αλλά απέκτησε μια μη εμφανή εμφάνιση, μπορείτε να την αποκαταστήσετε και να της δώσετε μια νέα ζωή. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο μόνο να τυλίξετε τα πλέγματα πλέξης. Μίνι βελόνες πλεξίματος κατασκευασμένες από δύο οδοντογλυφίδες και δύο ξύλινες μπάλες θα βοηθήσουν να προσθέσετε αποκλειστικότητα στο παιχνίδι.

Ως βάση για τη δημιουργία ενός παιχνιδιού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό μπαλόνι. Θα πρέπει να τυλίγεται με νήματα (κατά προτίμηση αυτά που διατηρούν το σχήμα τους καλά, για παράδειγμα, με λεπτό νήμα), που έχουν προηγουμένως υποβληθεί σε επεξεργασία με PVA. Στην κορυφή ολόκληρης της σφαίρας για άλλη μια φορά προσεκτικά κόλλα χνούδι. Αφού στεγνώσει η ουσία, τρυπήστε τη σφαίρα και αφαιρέστε την, προσθέστε ένα λαμπερό νήμα στο παιχνίδι, διακοσμημένο με τόξο.

Εφαρμογή χαρτιού

Για να δημιουργήσετε μια χειροποίητη μπάλα Χριστουγέννων-δέντρων, χρειάζεστε μόνο χαρτί scrapbooking και διαφανή κόλλα. Είναι απαραίτητο να κόψετε 8 κύκλους ίδιου μεγέθους και δύο ελαφρώς μικρότερες. Μεγάλους κύκλους διπλώνουν 4 φορές και τους σταθεροποιούν σε μικρούς κύκλους των τεσσάρων τεμαχίων ο καθένας. Οι κατώτερες και οι ανώτερες άκρες των τετάρτων συγκολλούνται μεταξύ τους.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες που έγιναν χρησιμοποιώντας τεχνική decoupage φαίνονται πολύ ωραίες.

Αρχικά, η σφαίρα καλύπτεται με λευκό ακρυλικό χρώμα. Στη συνέχεια επικολλημένα διακοσμητικά στοιχεία, σκαλισμένα από χαρτοπετσέτες. Ωστόσο, αν θέλετε η μπάλα να είναι έγχρωμη, όλα τα βήματα πρέπει να εκτελούνται αντίστροφα. Δηλαδή, πρώτα κολλήστε τα κομμάτια χαρτιού, και στη συνέχεια εφαρμόστε το χρώμα. Το παιχνίδι χειμωνιάτικης διάθεσης θα προσθέσει τεχνητό χιόνι. Δημιουργείται με την προσθήκη χρωστικών ουσιών για βαφή.Μπορείτε να διακοσμήσετε παιχνίδια με έργα ζωγραφικής και τρισδιάστατα στοιχεία.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα papier-mâché παιχνίδια θα δουν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Απαιτούνται υλικά:

 • εφημερίδες ·
 • αλεύρι - 1 φλιτζάνι.
 • νερό - 5 ποτήρια;
 • πλαστικό φιλμ.

Αρχικά, πρέπει να μαγειρέψετε μια πάστα. Η συνοχή του θα πρέπει να μοιάζει με υγρή ξινή κρέμα. Μια πλαστική μπάλα λαμβάνεται ως βάση. Τυλίξτε το φιλμ προσκόλλησης όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα, χωρίς ρυτίδες. Η εφημερίδα θα πρέπει να πάρει κομμάτια. Τα κομμάτια εφημερίδας υγραίνονται σε πάστα σε μια σφαίρα. Δημιουργήστε 10 επίπεδα. Μετά από κάθε στρώμα των κομματιών εφημερίδων, πάλι περάστε με πάστα και πιέστε στενά στην επιφάνεια. Μετά την εφαρμογή των στρώσεων, αφήστε τη σφαίρα μέχρι να στεγνώσει τελείως. Κόψτε μια επιφάνεια χαρτιού με ένα μαχαίρι χαρτικής στο μισό και αφαιρέστε την πλαστική σφαίρα.

Η προκύπτουσα τομή κλείνει με τα ίδια κομμάτια εφημερίδας που βυθίζονται σε πάστα. Αρκεί να φτιάξεις 2-3 στρώματα. Το κατώτατο σημείο καλύπτεται επίσης με εφημερίδες. Για πρόσθετη στερέωση, μπορείτε να κολλήσετε ένα χαρτόνι εκεί. Μετά από πλήρη ξήρανση, πρέπει να περάσετε την επιφάνεια της μπάλας με γυαλόχαρτο. Στη συνέχεια το παιχνίδι μπορεί να βαφτεί και να διακοσμηθεί.

Από σωλήνες εφημερίδων

Ως βάση από τις σελίδες ενός γυαλιστερού περιοδικού. Κάθε σελίδα είναι διπλωμένη σε μια μεγάλη δέσμη. Αν δεν μπορείτε να ρίξετε ένα μακρύ σωλήνα, μπορείτε να κάνετε μερικές μικρές και στη συνέχεια να τις κολλήσετε με κόλλα. Η σφαίρα αφρού κολλάει βαθμιαία την πλεξούδα σε έναν κύκλο, από την κορυφή στη βάση. Διαδώστε κάθε στρώμα άχρωμης κόλλας.

Από λουλούδια χαρτιού

Για να δημιουργήσετε αυτές τις μπάλες θα χρειαστείτε:

 • σφαιρίδια από πολυστερίνη ·
 • σατέν κορδέλα?
 • χαρτί που ταιριάζει.
 • διακοσμητικές καρφίτσες.
 • διάτρητη διάτρηση τρύπας.

Ταινία η μπάλα με ταινία, σταθεροποιήστε με κόλλα. Ταυτόχρονα, δημιουργήστε ένα νήμα για να κρεμάσετε παιχνίδια. Διακοσμημένα λουλούδια. Χρησιμοποιώντας καρφίτσες για να τους διορθώσετε στην μπάλα. Για να κάνετε την μπάλα πιο εορταστική, μπορείτε να κάνετε τα λουλούδια των δύο αντιθέτων αποχρώσεων. Για παράδειγμα, άσπρο και μοβ.

Σε αυτή την περίπτωση, τα λουλούδια θα τοποθετηθούν τοποθετώντας το ένα μέσα στο άλλο.

Κυματοειδές χαρτί

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη σφαίρα μπορεί να γίνει από μικροσκοπικά τριαντάφυλλα, για την κατασκευή των οποίων λαμβάνεται κυματοειδές χαρτί. HΓια να κάνετε λουλούδια, πρέπει να ακολουθήσετε την ακόλουθη σειρά ενεργειών.

 1. Κυματοειδές χαρτί διπλωμένο σε διάφορα στρώματα και κομμένο σε μικρά ορθογώνια.
 2. Χρησιμοποιώντας μια βελόνα στην κορυφή της μπάλας αφρού, δημιουργήστε ένα νήμα για το οποίο μπορείτε να κρεμάσετε το παιχνίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
 3. Σπείρετε μια ροζέτα από κάθε ορθογώνιο, στερεώστε τη στη βάση με ένα νήμα.
 4. Κόψτε τα πόδια των λουλουδιών πριν κολλήσετε πάνω στην μπάλα.
 5. Στα κενά μεταξύ των λουλουδιών κολλήσει μεγάλες χάντρες σε τόνο χαρτί.

Με φωτογραφία

Για να κάνετε μια μπάλα με μια φωτογραφία, θα χρειαστείτε:

 • μπάλα από αφρό?
 • φωτογραφία (μέγιστο - 4 κομμάτια);
 • Pva;
 • λευκό χρώμα με βάση το νερό.
 • φούντα?
 • ειδικά περιγράμματα χρυσού και χάλκινου χρώματος.
 • ακρυλικό βερνίκι.
 • αφρώδες ελαστικό ·
 • ψαλίδι;
 • ψαλίδια;
 • νερό ·
 • βελόνα?
 • φουρκέτα?
 • διακοσμητική ταινία.

  Στο Photoshop, επεξεργαστείτε τη φωτογραφία, δημιουργήστε το επιθυμητό μέγεθος. Εάν θέλετε, διακοσμήστε τις φωτογραφίες με πλαίσια, νιφάδες χιονιού και άλλα στοιχεία. Εκτύπωση φωτογραφιών σε φωτογραφικό χαρτί. Χρησιμοποιώντας ένα αφρό, σκόνταψε σε μια βελόνα, προθέρμανση της μπάλας με λευκό χρώμα. Αφήστε το να στεγνώσει. Φωτογραφίες κοπεί. Βγάλτε τα χέρια για να αφαιρέσετε τη λευκή επιφάνεια του χαρτιού από λάθος πλευρά.

  Θα πρέπει να υπάρχει μόνο ένα λεπτό φιλμ με μια εικόνα. Για να κλείσει σφιχτά η σφαίρα η φωτογραφία, μικρές περικοπές γίνονται γύρω από τις άκρες. Εφαρμόστε κόλλα, αραιωμένο σε νερό, στην πίσω πλευρά της φωτογραφίας. Αφήστε για λίγα λεπτά για να απολαύσετε. Κόψτε τη φωτογραφία ελαφρά με αφρό. Κάντε μια αναστολή σχοινιού. Σφίξτε τα μισά από τα καρφιά με τις πένσες. Λιπάνετε τη μία πλευρά του PVA και εισάγετε την μπάλα.

  Τοποθεσίες όπου δεν υπάρχουν εικόνες, συμπληρώστε τα περιγράμματα με τη μορφή οποιωνδήποτε curlicues, λουλουδιών και ούτω καθεξής. Για να στεγνώσει γρηγορότερα η μπάλα με τις εφαρμοσμένες διακοσμήσεις, μπορείτε να την τοποθετήσετε στην μπαταρία.

  Για να διακοσμήσετε μια φουρκέτα με ένα όμορφο τόξο. Να βερνίκι ένα παιχνίδι, να αναστείλει μέχρι την πλήρη ξήρανση.

  13 φωτογραφία

  Κλωστοϋφαντουργική διακόσμηση

  Από ύφασμα

  Οι λάτρεις της άνεσης στο σπίτι θα αγαπήσουν τις Χριστουγεννιάτικες μπάλες που καλύπτονται με ένα πανί. Το υλικό μπορεί να είναι πυκνό ή ημιδιαφανές. Στην τελευταία περίπτωση, συνιστάται να βάψετε πρώτα τη βάση του αφρού του παιχνιδιού σε κόκκινο ή λευκό χρώμα. Οι τεράστιες χριστουγεννιάτικες μπάλες που έγιναν στην τεχνική του μωσαϊκού φαίνονται πανέμορφες.

  Για την κατασκευή τους θα χρειαστεί:

  • μπάλα από αφρό?
  • φαρδιά σατέν κορδέλα σε λευκό και πορτοκαλί.
  • ασημένιο μπροκάρ.
  • καρφίτσες ·
  • ψαλίδι.

  Οι κορδέλες κόβονται σε τετράγωνα.Το λευκό τετράγωνο στερεώνεται στο παιχνίδι με καρφίτσα. Η πορτοκαλί πλατεία πρέπει να διπλωθεί σε τέσσερα και να στερεωθεί στην άσπρη πλατεία ακριβώς στη μέση. Διπλώστε ξανά το πορτοκαλί τετράγωνο και αναδιπλώστε τα "αυτιά" στην δεξιά και την αριστερή πλευρά στο κέντρο και στερεώστε τα με ακίδες. Με τον ίδιο τρόπο, προστίθενται τρεις ακόμη πορτοκαλί τετράγωνα, που αποτελούν την κορυφή ενός παιχνιδιού χριστουγεννιάτικων δέντρων.

  Τοποθετήστε ένα ασημένιο τετράγωνο με μια καρφίτσα στην κάτω άκρη ενός από τα πορτοκαλί τετράγωνα. Διπλώστε στο μισό, γυρίστε τις γωνίες στο κέντρο και στερεώστε έτσι ώστε να αποκτηθεί ένα τρίγωνο. Με παρόμοιο τρόπο, συνδέουμε άλλα πορτοκαλί τετράγωνα κατά μήκος των πορτοκαλιών σε έναν κύκλο. Μετά από ένα στρώμα από ασημένια τετράγωνα λευκά και μετά πορτοκαλί. Έτσι κατέληξε να γεμίζει τη μισή μπάλα. Το δεύτερο μισό του παιχνιδιού είναι διακοσμημένο με τον ίδιο τρόπο. Η άρθρωση είναι κλειστή με ασημένια ταινία μπροκάρ. Την τελευταία στροφή γίνεται μια πορτοκαλί κουμπότρυπα, για την οποία το παιχνίδι μπορεί να κρεμαστεί στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

   Τα τριαντάφυλλα Felt θα είναι η αρχική διακόσμηση της μπάλας του νέου έτους. Τα εξευγενισμένα προϊόντα θα δώσουν σγουρά άκρα. Για να δημιουργήσετε χρώματα, είναι προτιμότερο να λαμβάνετε μπλε και λευκό υλικό. Η βάση είναι ένας κύκλος από πίλημα, η διάμετρος του οποίου είναι 10 εκατοστά.Τα ημικυκλικά πέταλα αποκόπτονται σπειροειδώς από αυτό. Αναπτύξτε το κεντρικό τμήμα για να αποκτήσετε τον πυρήνα του λουλουδιού, στερεώστε τον με έναν πείρο και διαφανή κόλλα. Αφού στεγνώσει η κόλλα, είναι απαραίτητο να τυλίξετε το υπόλοιπο υλικό γύρω από τον πυρήνα. Προσθέστε το λουλούδι στο κάτω μέρος. Μπορείτε να κάνετε όχι μόνο λουλούδια από τσόχα, αλλά και γοητευτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα.

   Προσθέτοντας αυτές τις λευκές φιγούρες διαφορετικών μεγεθών με χάντρες, σατέν τόξα, δαντέλες και στρας στη βάση του παιχνιδιού, μπορείτε να πάρετε μια υπέροχη εορταστική μπάλα.

   Δείτε το παρακάτω βίντεο για μια κύρια τάξη στη δημιουργία μπάλες Χριστουγέννων.

   Με κεντήματα

   Για να δημιουργήσετε μια μπάλα με κεντήματα θα χρειαστείτε:

   • πλαστική βάση με τη μορφή μίας σφαίρας ·
   • κεντημένη εικόνα 9x6 (κατά προτίμηση για ένα νέο έτος ή θέμα Χριστουγέννων)?
   • πλεξούδα - 1,5 μέτρα?
   • σατέν κορδέλα - 1,5 μέτρα?
   • διαφανή κόλλα ·
   • ψαλίδι;
   • γάντζο για βελονάκι.
   • διακοσμητικά στοιχεία: χάντρες, μεταξωτά νήματα, γυαλιστερή σκόνη.

    Η τελειωμένη κεντημένη εικόνα πρέπει να πλυθεί και να πεταχτεί από τη λάθος πλευρά, ώστε το ύφασμα να παραμείνει ελαφρώς βρεγμένο. Στη συνέχεια, επιβάλλουμε μια εικόνα στην μπάλα, το διορθώστε με μια κορδέλα. Κόψτε την αποξηραμένη εικόνα με τη μορφή φυλλαδίου.Παρόμοια φύλλα κόβονται από σατέν κορδέλες. Λιπάνετε το κατώτερο και το ανώτερο άκρο με κόλλα και στερεώστε την πάνω στην μπάλα, έτσι ώστε το σχέδιο να βρίσκεται στη μέση και τα κομμάτια σατέν στα άκρα.

    Σε μέρη όπου οι φέτες τρίχες, μπορείτε να εφαρμόσετε απαλά κόλλα με ένα άγκιστρο και πιέστε το ύφασμα στη βάση. Η υπόλοιπη επιφάνεια της σφαίρας καλύπτεται με παρόμοια τμήματα του άτλαντα. Οι αρθρώσεις κλείνουν την κορδέλα. Η επιφάνεια του κεντήματος είναι πασπαλισμένη με πούλιες. Το πάνω και το κάτω μέρος του παιχνιδιού είναι διακοσμημένα με μεταξωτές φούντες και χάντρες.

    8 φωτογραφία

    Δεμένα

    Η πραγματική άνεση του Νέου Έτους θα δημιουργήσει παιχνίδια που είναι δεμένα με βελόνες πλεξίματος. Μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο πλεκτό παιχνίδι ακολουθώντας το μοτίβο. Χρειάζεστε τέσσερις βελόνες. Για αρχή, προσλαμβάνονται 12 βρόχοι και 3 διανέμονται σε κάθε βελόνα πλεξίματος.

    • Η 1η και η 2η σειρά πλέκονται με βρόχους προσώπου.
    • Στην 3η σειρά - 3 προσώπου, 1 γυμνό. Επαναλάβετε ακόμα 3 φορές.
    • 4η σειρά - προσώπου.
    • 5η σειρά - γυμνή, 4 μπροστά, γυμνή. Επαναλάβετε ακόμα 3 φορές.
    • 6η σειρά - προσώπου.
    • 7η σειρά - γυμνή, 6 μπροστά, γυμνή. Επαναλάβετε ακόμα 3 φορές.
    • 8η σειρά - προσώπου.

     Οι επόμενες σειρές εκτελούνται με παρόμοιο μοτίβο: ακόμη και οι σειρές είναι κολλημένες με τις προσώπου, και σε περίεργες σειρές προστίθεται ένα ένα προς ένα στο σακάκι και από τις δύο πλευρές.Η 15η σειρά εκτελείται με τον ίδιο τρόπο όπως όλες οι περίεργες σειρές, αλλά οι εμπρόσθιοι βρόχοι πλέκονται σύμφωνα με το μοτίβο, με εναλλασσόμενα νήματα διαφορετικών χρωμάτων. Από την 16η σειρά, το πλέξιμο έρχεται μόνο με βρόχους προσώπου. Τα χρώματα του νήματος ποικίλλουν ανάλογα με το σχέδιο. Ξεκινώντας από τη 28η σειρά στις ίσες σειρές, υπάρχει μείωση του αριθμού των βρόχων με τη σύνδεση δύο όψεων μαζί. Η 41η σειρά είναι η τελευταία. Σε αυτό, οι υπόλοιποι 3 βρόχοι πλέκονται μαζί με το πρόσωπο, το σπείρωμα είναι σφιγμένο, τα άκρα είναι κρυμμένα.

     Η μπάλα αφρού εισάγεται στο πλεκτό προϊόν στην αρχή του ζευγαρώματος της 29ης σειράς, δηλαδή, προτού χαθεί ο βρόχος.

     Εάν το vyvyazyvanie πρότυπο είναι δύσκολο, μπορείτε να πάρετε melange. Ως αποτέλεσμα, η μπάλα θα γίνει πολύχρωμη και εορταστική. Οι βελόνες με μεγάλη εμπειρία στην κροκοτεχνία μπορούν να τεντώσουν τα παιχνίδια επιλέγοντας ένα σχέδιο στο Διαδίκτυο ή δημιουργώντας το δικό τους.

     Με μαλλί

     Κάνοντας τη δική σας μάλλινη μπάλα Χριστουγέννων δεν είναι καθόλου δύσκολη. Για το σκοπό αυτό, το μαλλί για felting εφαρμόζεται στην μπάλα πλέξιμο. Στη συνέχεια, το μελλοντικό παιχνίδι τοποθετείται σε μια κάλτσα νάιλον, η οποία είναι δεμένη με κόμπους και στις δύο πλευρές. Η κάλτσα πρέπει να πλένεται σε αυτόματο μηχάνημα με την προσθήκη απορρυπαντικού σε θερμοκρασία 60 μοίρες.Αφού στεγνώσει η σφαίρα, η επιφάνεια της θα είναι ομοιόμορφη και πυκνή. Συνιστάται να διακοσμήσετε ένα μάλλινο παιχνίδι χριστουγεννιάτικων δέντρων με κέντημα φτιαγμένο σε ένα κομμάτι από πίλημα και βελόνες με διακοσμητικές άκρες.

     8 φωτογραφία

     Με δαντέλα

     Η βάση για τη δημιουργία του παιχνιδιού είναι το λευκό δαντελωτό ύφασμα. Διαχωρίζονται διάφορα στοιχεία: λουλούδια, πέταλα. Με τη βοήθεια του PVA, τα στοιχεία του υφάσματος συνδέονται με την μπάλα. Στη συνέχεια, το παιχνίδι καλύπτεται με λευκό ακρυλικό χρώμα, το δεύτερο στρώμα είναι βαμμένο "κάτω από χάλκινο". Με τη βοήθεια ενός σφουγγαριού, περπατήστε σε κυκλικές κινήσεις σε όλη την επιφάνεια της μπάλας. Αποκτήστε την επίδραση της αρχαιότητας. Στο τέλος, μια κρεμαστή κορδέλα διακοσμημένη με σατέν και πλώρη organza είναι προσαρτημένη στο παιχνίδι.

     Παιχνίδια από φυσικά υλικά

     Με κανέλα

     Κανέλα (η ποσότητα καθορίζεται με βάση το μέγεθος της σφαίρας) που κόβονται στους σωλήνες ίδιου μήκους. Εφαρμόστε διαφανή κόλλα στην επιφάνεια της μπάλας αφρού.

     Από τα υποκαταστήματα

     Αυτή η διακόσμηση Χριστουγέννων δέντρων δημιουργείται κατ 'αναλογία με ένα παιχνίδι κατασκευασμένο από νήματα. Θα χρειαστεί ένα μικρό μπαλόνι. Τα ξηρά κλαδιά κόβονται σε μικρά θραύσματα και στερεώνονται με ένα πιστόλι κόλλας στη βάση.Μόλις στεγνώσει η κόλλα, η σφαίρα τρυπιέται και απομακρύνεται μέσα από μια τρύπα στα κλαδιά.

     Από τα βελανίδια

     Μια ασυνήθιστη διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο για το νέο έτος θα είναι μια μπάλα διακοσμημένη με καπέλα βελανιδιάς.

     Για να κάνετε μια τέτοια όμορφη διακόσμηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου θα χρειαστείτε:

     • μπάλα από αφρό?
     • ακρυλικό χρώματος καστανιάς.
     • διαφανή κόλλα ·
     • καπάκια βελανιδιάς?
     • λαμπρή σκόνη.
     • χάντρες.

     Στην μπάλα για την εφαρμογή ακρυλικό. Αφού το χρώμα στεγνώσει, λιπάνετε κάθε καπάκι με άφθονο κόλλα και στερεώστε το πάνω στην μπάλα. Στα προκύπτοντα κενά για την κόλληση των σφαιριδίων.

     Στις άκρες του κάθε καλύμματος, εφαρμόστε μερικές σταγόνες κόλλας και πασπαλίζετε με πούλιες.

     Από κώνοι

     Μια σακούλα σκουπιδιών από παχύ φιλμ γεμιστό με βαμβάκι. Δεσμεύστε να πάρετε μια σφιχτή μπάλα. Βάλτε τα χτυπήματα στη βάση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιστόλι κόλλας ή μια άχρωμη βάση κόλλας τύπου "στιγμής". Ίσως το σχέδιο του παιχνιδιού δεν είναι ολόκληροι κώνοι, και κλίμακες. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε τις λαβίδες για να κόψετε τους κώνους σε κομμάτια. Οι προκύπτουσες κλίμακες επικολλώνται μια μπάλα αφρού γύρω από την περίμετρο. Αυτά τα παιχνίδια θα δημιουργήσουν μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι όχι μόνο για το νέο έτος, αλλά και για τα Χριστούγεννα.

     Ζωγραφική

     Η ζωγραφική των μπάλλων γίνεται με πορτοκαλί, ιώδες, μαύρο ή διαφανές τζελ με την προσθήκη σπινθηρισμών (μπορούν να χρησιμοποιηθούν και άλλα χρώματα). Μπορείτε να σχεδιάσετε απολύτως οτιδήποτε θέλετε. Τα παιδιά που ονειρεύονται να συνειδητοποιήσουν το ταλέντο τους σε αυτόν τον τομέα θα ενδιαφέρονται για την καλλιτεχνική ζωγραφική των παιχνιδιών.

     Η απλούστερη επιλογή είναι μια ζωγραφική dot σε μια συμπαγή μπάλα. Το διακοσμητικό έλατο φαντάζει φωτεινό και πρωτότυπο. Ως βάση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ξύλινη, πλαστική ή γυάλινη μπιμπερό σε σχήμα μπάλας. Πλαστική επιφάνεια, πρέπει πρώτα να καθαρίσετε το γυαλόχαρτο και να σκουπίσετε το ποτήρι με αλκοόλη για καλύτερη πρόσφυση στο χρώμα.

     Το παιχνίδι καλύπτεται με δύο στρώματα χρώματος και στη συνέχεια βερνίκι. Πριν από την εφαρμογή του επόμενου στρώματος, πρέπει να περιμένετε έως ότου η προηγούμενη στρώση είναι τελείως στεγνή. Η περαιτέρω διακόσμηση εξαρτάται από την πτήση της φαντασίας σας. Πάντα σχετικά παιχνίδια με το σύμβολο του έτους. Συνιστάται να τα εκτελέσετε με μεταλλικά χρώματα και να διακοσμήσετε με πούλιες, τότε υπό το φως των Χριστουγέννων θα λάμπουν όμορφα.

     Σχετικά με το πώς να φτιάξετε όμορφες χριστουγεννιάτικες μπάλες με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

     Σχόλια
      Συντάκτης
     Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

     Αίθουσα εισόδου

     Σαλόνι

     Υπνοδωμάτιο