Ο κατασκευαστής των δομικών υλικών "Sika": η επιλογή των υλικών για επισκευή

 Κατασκευαστής οικοδομικών υλικών Sika: επιλογή υλικών για επισκευή

Η Sika είναι ένας σύγχρονος κατασκευαστής δομικών υλικών, παρέχοντας στους πελάτες μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων μάρκας μπορείτε να βρείτε κατάλληλα υλικά για μόνωση, κόλλα, καθώς και μαστίχα. Προϊόντα πάντα ικανοποιημένοι από την ποιότητά τους, γεγονός που επιβεβαιώνεται από πολλές κριτικές.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η Sika είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε πριν από περισσότερο από έναν αιώνα στην Ελβετία. Αυτή η χώρα ήταν πάντα γνωστή για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένων των δομικών υλικών. Σήμερα η εταιρεία δίνει μεγάλη προσοχή στην ανάπτυξη νέων υλικών.Η εταιρεία επεκτείνει επίσης το πεδίο των πωλήσεων, διανέμοντας τα προϊόντα της εκτός της χώρας. Μέχρι σήμερα, τα καταστήματα με προϊόντα αυτού του κατασκευαστή βρίσκονται σε 86 χώρες. Έχουμε προϊόντα μάρκας που πωλούνται από το 2003.

Χάρη σε μια καινοτόμο προσέγγιση, η εταιρεία καταφέρνει να παράγει υλικά που είναι όχι μόνο αποτελεσματικά αλλά και βολικά χρήσιμα. Είναι δυνατή η επισκευή με τα προϊόντα αυτής της εταιρείας σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Ούτε ο σοβαρός παγετός ούτε η υψηλή υγρασία παρεμποδίζουν την εργασία.

Ταυτόχρονα, τα υλικά είναι ανθεκτικά. Η ανάγκη για νέες επισκευές δεν θα προκύψει για αρκετές δεκαετίες. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι τα υλικά του μπορούν να εξυπηρετήσουν έως και πενήντα χρόνια, πράγμα που είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με την περίοδο λειτουργίας των προϊόντων των ανταγωνιστών.

Τύποι προϊόντων

Τώρα η Sika παράγει μια ποικιλία προϊόντων. Αυτά είναι πρόσθετα για διαλύματα, προστατευτικές ενώσεις και προϊόντα για μόνωση, και συγκολλητικές ουσίες με στεγανωτικά. Ως εκ τούτου, αγαθά μάρκας αγοράζονται τόσο από ιδιώτες όσο και από μεγάλες εταιρείες.

Στεγάνωση

Ίσως τα πιο γνωστά είναι τα υλικά στεγάνωσης από αυτή την εταιρεία.

 • Έγχυση-451 είναι μια στεγανωτική στεγανοποίηση κατάλληλη για εργασίες σε χώρους με υψηλή υγρασία.
 • Για τη θεραπεία των δεξαμενών και των σωλήνων είναι επίσης κατάλληλο oblazochnaya στεγάνωση. 101 Α.
 • Στεγανωτική επίστρωση Igolflex nμε τη σειρά του, μεγάλη για την εργασία με το σκυρόδεμα.

Κόλλα

Η εταιρεία παράγει επίσης διάφορα είδη κόλλας κατασκευής. Οι συνθέσεις λειτουργούν αποτελεσματικά σε διαφορετικές επιφάνειες. Μεταξύ των συγκολλητικών που αντιπροσωπεύονται από αυτό το εμπορικό σήμα είναι πολύ δημοφιλή MonoTop 910, Titan SOLO.

Αστάρια και μείγματα

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε τους ποιοτικούς εκκινητές και τα αστάρια.

 • Sika Primer-MB, Sikaflex Pro Construction.
 • Το Primer 206G + P είναι κατάλληλο για εργασίες με πλαστικό.
 • Το ViscoCrete 225 είναι ένα ξηρό κονίαμα ή υπερπλαστικοποιητής.
 • Όπως το Mix Plus ή το Sikament BV-3M, χρησιμοποιείται για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας κονιάματος.
 • Επίσης προσέξτε τα προϊόντα MonoTop-723 και 612.

Ανάμεσα στα προϊόντα μπορείτε να βρείτε καθαριστικά. Για παράδειγμα, το Aktivator-205 είναι μια λύση ποιότητας που χρησιμοποιήθηκε πριν από τη στερέωση των σφραγίδων.

Καλά αποδεδειγμένη και κάλυψη. Ιδιαίτερα δημοφιλείς επιλογές Elastomastic TF, FerroGard 903, κατάλληλες για εργασία με χάλυβα και σκυρόδεμα.

Πού ισχύουν;

Τα υλικά της Sika χρησιμοποιούνται τόσο από επαγγελματίες όσο και από αυτούςο οποίος ασχολείται με την επισκευή στο σπίτι ανεξάρτητα.

Τα δομικά υλικά χρησιμοποιούνται σχεδόν σε κάθε στάδιο της εργασίας. Για παράδειγμα, όταν κολλήσετε ταπετσαρία ή να παρκέ χρήσιμο κόλλα από αυτήν την εταιρεία.

Φυσικά, τα προϊόντα ποικίλλουν ανάλογα με το σκοπό, και η κόλλα παρκέ είναι ισχυρότερη από το PVC, το οποίο χρησιμοποιείται όταν εργάζεστε με ταπετσαρία.

Τα υλικά της μάρκας Sika μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα αρχικά στάδια της κατασκευής. Τα πρόσθετα και όλα τα μείγματα ενισχύουν τις λύσεις και τα καθιστούν πιο ανθεκτικά. Για παράδειγμα, οι ουσίες που προστίθενται στο σκυρόδεμα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τη στεγανοποίηση, χρησιμοποιούνται επίσης παντού. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασία του σπιτιού ή του διαμερίσματος έξω. Επίσης, με τη βοήθεια των προϊόντων της εταιρείας, μπορείτε να στεγανοποιήσετε τα μπαλκόνια, τα μπάνια και τα ντους.

Πώς να επιλέξετε;

Για να κάνετε την επιδιόρθωση σας ευχαριστημένος για πολλά χρόνια, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα κατάλληλα υλικά που είναι κατάλληλα για συγκεκριμένα έργα. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα των προϊόντων της Sika. Αλλά αν κάνετε λάθος με την επιλογή και τη χρήση του υλικού δεν είναι ακριβώς όπως προβλέπεται, τότε το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό από το αναμενόμενο.

Επιλογή κόλλας

Η υψηλής ποιότητας κόλλα κατασκευής πρέπει να είναι όχι μόνο ανθεκτική, αλλά και ασφαλής. Ειδικά αν χρησιμοποιείται για τοποθέτηση παρκέ και άλλων έργων με ξύλινες επιφάνειες. Το γεγονός είναι ότι το ξύλο είναι ένα πολύ ιδιότροπο υλικό και η κακή κόλλα μπορεί να το χαλάσει.

Στεγάνωση

Δεν είναι λιγότερο προσεκτική η στάση απέναντι στην επιλογή των στεγανωτικών υλικών. Όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες υπό τις οποίες οι επιφάνειες θα είναι μονωμένες. Για παράδειγμα, στο μπάνιο, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα γύψου. Είναι σε θέση να προστατεύει τα υλικά από το νερό. Μετά την αδιαβροχοποίηση, ακόμη και με υγρασία, δεν υποβάλλονται σε παραμόρφωση.

Δημοφιλής είναι η στεγανοποίηση obmazochnaya. Είναι πολύ οικονομικό. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για να προστατεύσει ένα μεγάλο μέρος της επιφάνειας από την υγρασία. Αυτή η επιλογή είναι κατάλληλη εάν το ποσό της εργασίας που πρέπει να γίνει είναι πολύ μεγαλύτερο από τον προϋπολογισμό.

Για στεγανοποιήσεις ραφών και άλλες μικρές επισκευές, είναι κατάλληλα ειδικά προφίλ πολυουρεθάνης υψηλής ποιότητας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στεγανωτική ταινία. Πρέπει να είναι ανθεκτικό και απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ελαττώματα.

Για τη στεγάνωση των αποχετεύσεων ή τα μεγάλα συστήματα ύδατος θα πρέπει να χρησιμοποιείται ειδικό ξηρό μίγμα. Στο εύρος αυτής της μάρκας υπάρχουν πολλά μίγματα ενός συστατικού με βάση το τσιμέντο.

Με παρόμοια αρχή, επιλέγονται υλικά όπως σφραγιστικό, αστάρι, αυτοεπιπεδούμενο δάπεδο και μεμβράνη. Απλά πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις πληροφορίες στη συσκευασία και να επιλέξετε προϊόντα που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Συστάσεις

 • Όχι λιγότερο σημαντικές πληροφορίες μεταφέρονται στον αρχάριο αρχηγό και οδηγίες. Για παράδειγμα, δεν έχει νόημα η χρήση ορισμένων υλικών σε πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή θερμοκρασία. Επίσης, το εγχειρίδιο υποδεικνύει πάντοτε τις πληροφορίες σχετικά με το πόσος χρόνος πρέπει να περάσει μετά τις εργασίες κατασκευής έως ότου το υλικό "πιαστεί" και είναι έτοιμο για λειτουργία. Χρησιμοποιώντας τις βασικές γνώσεις που αποκτήσατε στο Διαδίκτυο ή σε μια συζήτηση με τους ειδικούς, καθώς και οδηγίες για τη χρήση του υλικού, μπορείτε να αντιμετωπίσετε εύκολα την εργασία χωρίς να κάνετε λάθη.
 • Μια άλλη χρήσιμη συνιστώσα είναι πάντα να εκτιμάτε το ποσό της εργασίας στο παρελθόν. Αυτό θα σας επιτρέψει να αγοράσετε τη σωστή ποσότητα υλικών.Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να σταματήσετε να εργάζεστε για να αγοράσετε επιπλέον προϊόντα ή, αντίθετα, να σκεφτείτε τι να κάνετε με το πλεόνασμα. Αυτό ισχύει για όλα τα έργα, όπως δάπεδα, στεγάνωση, τοποθέτηση ταπετσαριών και τοποθέτηση παρκέ.
 • Επίσης, κατά την αγορά, πρέπει πάντα να δίνετε προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων. Η συσκευασία δεν πρέπει να ανοίγεται ή να παραμορφώνεται, καθώς και το περιεχόμενό της. Αυτό αποτελεί εγγύηση ότι τα προϊόντα δεν είναι χαλασμένα.

Εάν η εργασία δεν πραγματοποιηθεί αμέσως, τότε τα εμπορεύματα πρέπει να αποθηκευτούν με τον σωστό τρόπο. Διαφορετικά, μπορεί να καταστεί άχρηστο εξαιτίας του σφάλματος σας.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο σωστής στεγάνωσης του μπάνιου, θα δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο