Χαρακτηριστικά και τύποι αδιάβροχων φύλλων, συστάσεις για την επιλογή τους

Εάν η οικογένειά σας έχει μικρά παιδιά, ηλικιωμένους, κρεβάτι-ασθενείς, αδιάβροχο φύλλο - αυτό είναι αυτό που χρειάζεστε. Το προϊόν αυτό δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει την τρέχουσα κατάσταση και να βοηθήσει στην επίλυση ορισμένων ζητημάτων.

Κύρια αποστολή

Το κύριο έργο των αδιάβροχων φύλλων και ο κύριος λόγος για την εμφάνισή τους είναι να προστατεύσουν τα κλινοσκεπάσματα από διάφορα είδη υγρών. Χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως για την προστασία του στρώματος από τη σκόνη και τη βρωμιά, παρατείνοντας έτσι τον χρόνο λειτουργίας του.

Υπάρχουν και άλλες επιλογές για τη χρήση τους:

 • κατά τη σίτιση.
 • στη διαδικασία αλλαγής της πάνας.
 • κατά τη θεραπεία των πληγών.
 • κατά τη διάρκεια διαγνωστικών εξετάσεων.

Τι είναι καλό;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το προϊόν αυτό έγινε τόσο δημοφιλής και δημοφιλής στη σημερινή εποχή:

 • είναι ανθεκτικά σε διάφορους τύπους ρύπανσης.
 • αναπνέει?
 • ήπια και υποαλλεργική.
 • κατασκευασμένο από υφασμάτινο απορροφητικό ύφασμα.
 • εύκολο να τους φροντίσει.

Επιπλέον, υπάρχει ένα αδιάβροχο φύλλο - ευχάριστο στο σώμα, άνετο και ζεστό.

Αυτά τα χαρακτηριστικά τους έκαναν ένα δημοφιλές και απαραίτητο μέσο υγιεινής.

Είδη

Εφόσον συχνά το φύλλο χρησιμοποιείται για την προστασία του στρώματος, τότε το μέγεθός του, αντίστοιχα, με τις διαστάσεις των πιο κοινών μεγεθών.

 • Υπάρχουν μη τυποποιημένα μεγέθη: 70x180, 80x120, 80x160 εκ. Έχουν ερμητικές άκρες που σας επιτρέπουν να γεμίζετε το φύλλο κάτω από το στρώμα.
 • Σε ελαστική ταινία: 160x220 cm (κατάλληλο για ένα διπλό κρεβάτι), 90x200 και 160x70 cm.

Επαναχρησιμοποιήσιμα προϊόντα για παιδιά

Το επαναχρησιμοποιούμενο αδιάβροχο φύλλο είναι απαραίτητο αν έχετε ένα μικρό παιδί. Πολλές μητέρες τις επιλέγουν για να απλοποιήσουν τόσο τη ζωή τους όσο και το παιδί.

Αυτή η ποικιλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα με τις πάνες, αν φοβάστε τη διαρροή και τη διαδικασία απογαλακτισμού από αυτές.

Στην περίπτωση που το μωρό κοιμάται σε ένα ξεχωριστό κρεβάτι σε μια πάνα και θέλετε να προστατέψετε το κρεβάτι από διαρροές, θα σας ταιριάζει μια πάνα 50x70 cmΑν δεν χρησιμοποιείτε πλέον πάνες, ένα επαναχρησιμοποιούμενο τεντωμένο αδιάβροχο φύλλο μεγέθους 60x120 cm είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Οι περιπτώσεις που το μωρό κοιμάται με τη μητέρα δεν είναι ασυνήθιστες. Σε μια τέτοια περίπτωση, επιλέξτε ένα φύλλο τάσης με διαστάσεις 150x200 cm ή διπλής όψης 160x200 cm - αυτά τα φύλλα είναι κατάλληλα για διπλά κρεβάτια.

Εάν έχετε ήδη ένα μεγάλο παιδί και κοιμάται σε ένα εφηβικό κρεβάτι, αλλά συμβάντα συμβαίνουν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φύλλο διπλής όψης 100x150 cm ή ένα τέντωμα 190x90 cm.

Πολύ συχνά, τα μικρά παιδιά βιώνουν αλλεργικές αντιδράσεις στις πάνες μίας χρήσης. Για την προστασία της υγείας και του δέρματος του μωρού, η απόκτηση τέτοιων φύλλων είναι πολύ χρήσιμη. Λόγω των ιδιοτήτων του, θα χρησιμεύσει ως προστασία του παιδιού από διάφορες αλλεργικές ασθένειες.

Σας συμβουλεύουμε να έχετε τουλάχιστον δύο αδιάβροχα φύλλα. Εάν κάποιος πρέπει να πλυθεί και να στεγνώσει, θα έχετε ένα άλλο για κάθε περίπτωση.

Για ασθενείς με κρεβάτι

Η ευρεία χρήση επαναχρησιμοποιούμενων αδιάβροχων φύλλων που βρέθηκαν στη φροντίδα των ηλικιωμένων και των κλινών. Και αυτό δεν είναι πλέον απλώς κλινοστρωμνές, αλλά μια εγγύηση προστασίας και ασφάλειας. Λόγω της ακινησίας της κατάστασης του δέρματος επιδεινώνεται, μπορεί να σχηματιστούν πληγές πίεσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι πλέον σε θέση να βγουν από το κρεβάτι για να ανακουφίσουν την ανάγκη τους.Αυτό προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω (ηλικία και κατάσταση της ανθρώπινης υγείας), θέλω το φύλλο όχι μόνο να διατηρεί το στρώμα, αλλά και να είναι άνετο, βολικό και να εγγυάται προστασία και ασφάλεια.

Για να φέρει τις επιθυμίες αυτές στη ζωή, δημιουργήθηκε ένα ειδικό αδιάβροχο φύλλο που δημιουργήθηκε για τους ασθενείς με κρεβάτι διαστάσεων 90x150 εκατοστών. Είναι σε θέση να απορροφά 2,3 λίτρα υγρού. Υπάρχει επίσης μια ειδική ιατρική κάλυψη από το μέγεθος στρώματος 90x200 εκ. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων, όπως αναπνέει, η αναπνοή του σώματος, όχι στον ατμό, εξάνθημα από την πάνα και το δέρμα δεν φοβούνται.

Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή;

Για να επιλέξετε ένα φύλλο, πρέπει να γνωρίζετε τους απαιτούμενους παράγοντες που χρειάζονται προσοχή.

 1. Δομή Το βαμβάκι είναι το φυσικό υλικό του οποίου το επάνω στρώμα πρέπει να αποτελείται. Χάρη σε αυτόν, το δέρμα μας αναπνέει και η εκδήλωση αλλεργιών μειώνεται στο ελάχιστο. Επίσης ένα καλό υλικό για την κορυφή είναι το μπαμπού ή η μικροΐνη.
 2. Διαστάσεις. Πρώτα πρέπει να αποφασίσετε για τις παραμέτρους του στρώματος. Επιλέξτε ένα φύλλο αυστηρά για το μέγεθός του. Κατά την επιλογή φύλλων με ελαστικές ταινίες, πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη το ύψος του στρώματος.Αν αυτή η στιγμή χάσει, θα είναι δύσκολο να το βάλετε, με αποτέλεσμα να μην επιτευχθεί πλήρης προστασία.
 3. Αγκυροβόλιο. Μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που τοποθετείται απλά πάνω από το στρώμα, αν και ένα φύλλο με ελαστικές ταινίες είναι πιο βολικό και πρακτικό. Μπορεί να είναι καλά στερεωμένο, δεν θα γλιστρήσει και θα εξασφαλίσει την καθαριότητα των πλευρών του στρώματος. Κατά την επιλογή φύλλων για μια κούνια, προτιμάτε επίσης την έκδοση με ελαστικές ταινίες. Τα παιδιά συχνά περιστρέφονται στον ύπνο τους, αποδειχτούν, έτσι ώστε αυτή η στρωμνή θα είναι η ιδανική επιλογή.

Πώς να φροντίζετε;

Για να παραταθεί η διάρκεια ζωής, η διατήρηση όλων των ιδιοτήτων πίσω από το φύλλο χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα.

 1. Για να φορέσετε ομοιόμορφα το προϊόν, πρέπει να το τοποθετήσετε, γυρίζοντάς το 180 μοίρες κάθε 2 μήνες.
 2. Όποτε είναι δυνατόν, αέρα στον καθαρό αέρα.
 3. Κατά το πλύσιμο, η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι το πολύ 40 μοίρες.
 4. Χρησιμοποιήστε ευαίσθητα μέσα πλυσίματος, είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείτε υγρές ουσίες ή με ειδική σύνθεση. Ξαπλώστε με το χέρι πριν πλύνετε.
 5. Τα προϊόντα σιδερώματος απαγορεύονται αυστηρά.

Με την αγορά κλινοσκεπασμάτων, όπως αδιάβροχο φύλλο,Σίγουρα δεν θα μετανιώσετε την αγορά σας. Κάθε προϊόν από την αναφερόμενη σειρά εγγυάται την ξηρότητα και την άνεση.

Κριτικές πελατών

    Συχνά, κατά την αγορά ενός προϊόντος, ο βασικός παράγοντας για εμάς είναι η ανατροφοδότηση από όσους έχουν ήδη εμπειρία στη χρήση του προϊόντος και τα αδιάβροχα φύλλα δεν αποτελούν εξαίρεση.

    Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ανατροφοδότηση σχετικά με αυτό το προϊόν είναι θετική. Όσοι έχουν αγοράσει ένα αδιάβροχο φύλλο και το χρησιμοποιούν δείχνουν μόνο θετικές πτυχές και είναι 100% ικανοποιημένοι με την αγορά.

    Από τις θετικές ιδιότητες, διακρίνουν την ευκολία της τοποθέτησης στο στρώμα, την ποιότητα και την αντοχή, την υποαλλεργικότητα, την ασφάλεια. Επίσης, μερικά πιο ακριβά μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ένα πρόσθετο ορθοπεδικό πληρωτικό, λόγω του οποίου ανακουφίζεται η ένταση των μυών και μειώνεται το φορτίο στη σπονδυλική στήλη.

    Από τα μειονεκτήματα, οι καταναλωτές σημειώνουν το τέντωμα της τσίχλας για στερέωση σε ορισμένα μοντέλα, το υψηλό κόστος των ποικιλιών με πρόσθετο εξοπλισμό, τη δυσκολία αποθήκευσης των φύλλων που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας ίνες καρύδας.

    Πώς να ράψετε ένα αδιάβροχο στρώμα στρώματος με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο