Πώς να επιλέξετε ένα γραφείο υπολογιστή με ένα γραφείο;

Συχνά, όταν επιδιορθώνουμε ή αλλάζουμε το σχέδιο ενός σπιτιού, αφιερώνεται μεγάλος χρόνος στην επιλογή των επικαλυμμένων επίπλων, της κουζίνας, της ταπετσαρίας, του λινέλαιο ή του πολυστρωματικού υλικού. Αλλά το γραφείο του υπολογιστή αγοράζεται στο τέλος της επισκευής χωρίς πολύ σκέψη. Λίγοι άνθρωποι σκέφτονται την άνεση της εργασίας σε ένα ανεπιτυχώς επιλεγμένο τραπέζι. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να περάσετε χρόνο και να επιλέξετε ένα γραφείο υπολογιστή στο εσωτερικό του δωματίου, το οποίο θα εκτελέσει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Λειτουργίες

Κατά την πλειοψηφία των ανθρώπων, ένας τέτοιος πίνακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως σταθμός εργασίας για έναν υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή με ένα MFP. Λίγοι χρησιμοποιούν το τραπέζι ως μέρος για φαγητό. Εάν ο πίνακας είναι αρκετά μεγάλος, τότε με την ακρίβειά σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος για φαγητό.

Επίσης, με σωστή διακόσμηση του χώρου εργασίας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως χώρο για ξεκούραση. Ταυτόχρονα, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη περίπτωση, η κύρια λειτουργία θα παραμείνει η ίδια - ένας καλός και άνετος χώρος εργασίας.

Είδη

Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία τραπεζιών, που διαφέρουν σε ύψος και πλάτος, στον αριθμό των ράφια, παρουσία ντουλαπιών και ράφια:

 • Η κλασική επιλογή. Το συνηθισμένο μοντέλο για εργασία με υπολογιστή. Υπάρχει μια μπάρα για το πληκτρολόγιο. Διαφέρει στην απλότητα και την καθολικότητα.
 • Μοντέλο γωνίας. Είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, ειδικά σε μικρούς χώρους. Έχει πολλά ράφια, οι επιλογές με ένα περίγραμμα είναι δυνατές. Σας επιτρέπει να κρατάτε όλα όσα χρειάζεστε σε άμεση γειτνίαση και στο χώρο εργασίας.
 • Ο πίνακας είναι ημικυκλικός. Χρησιμοποιείται σε μεγάλους και μεγάλους χώρους για να δώσει αισθητική στο εσωτερικό.
 • Αρθρωτοί πίνακες. Η πλεονεκτική διαφορά μιας τέτοιας κατασκευής είναι ότι αποτελείται από ξεχωριστές μονάδες. Μπορούν να αντικατασταθούν με το απλούστερο εργαλείο. Το κύριο πλεονέκτημα είναι η πρακτικότητα.
 • Γραφείο υπολογιστή με ράφια και συρτάρια. Αυτό το μοντέλο συνδυάζει τις ιδιότητες του πίνακα και της βιβλιοθήκης.Ταυτόχρονα, όλα γίνονται με τον ίδιο τρόπο και τα στοιχεία αρμονικά συμπληρώνουν το ένα το άλλο.
 • Υπάρχουν επίσης περιπτώσεις όπου ο πίνακας ενσωματώνεται σε άλλα έπιπλα. Για παράδειγμα, ενσωμάτωση στο ράφι. Η επιφάνεια εργασίας θα είναι ένα από τα ράφια, ενώ τα βιβλία, οι δίσκοι και τα έγγραφα μπορούν να τοποθετηθούν στα ράφια που βρίσκονται πιο κοντά στο χώρο εργασίας.
 • Υπάρχει μια επιλογή συνδυάζοντας ένα γραφείο υπολογιστή με έναν τοίχο τηλεόρασης. Σε ένα επίπεδο βρίσκεται η οθόνη μαζί με την τηλεόραση. Συχνά χρησιμοποιείται σε μικρά δωμάτια σε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός προσωπικού γραφείου.
 • Σε σπάνιες περιπτώσεις, η επιφάνεια εργασίας γίνεται ντουλάπα ράφι. Σε αυτή την περίπτωση, ο χώρος εργασίας μπορεί να κρυφτεί εύκολα στους επισκέπτες και να χρησιμοποιηθεί μόνο για τον προορισμό του.

Μοντέλα με νύχια

Επί του παρόντος, η παρουσία των αντίχειρων κοντά στο χώρο εργασίας - ένα σημάδι του καλό τόνο. Δημιουργεί άνεση και άνεση, καθώς όλα τα απαραίτητα έγγραφα, έγγραφα, αξεσουάρ βρίσκονται κοντά.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι τραπεζιών που προσφέρουν οι κατασκευαστές:

 • ενσωματωμένο;
 • προστέθηκε.
 • κινητό

Το ενσωματωμένο ντουλάπι είναι μέρος του συνολικού σχεδιασμού, το οποίο δεν μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς να παραβιαστεί η λειτουργικότητα.Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ράφια βρίσκονται στην πλευρά και στο κάτω μέρος, είναι vykatnye. Ίσως η παρουσία μιας θέσης πάνω σε ένα τέτοιο ντουλάπι.

Λιγότερο χρησιμοποιούμενη κατασκευή με βάθρο σε κατάσταση αναστολής. Τα ράφια βρίσκονται στην κορυφή και δεν έχουν στήριξη στο πάτωμα, γεγονός που δημιουργεί πρόσθετο φορτίο στον πίσω πίνακα και το δεξιό διάφραγμα. Επομένως, δεν πρέπει να υπερφορτώνετε τέτοια ράφια.

Δεν υπάρχουν γενικά αποδεκτοί κανόνες σχετικά με το μέγεθος των κομοδίνακων και των ράφια τους. Το κυριότερο είναι ότι όλα φαίνονται αναλογικά. Το βάθος του ντουλαπιού αντιστοιχεί στο βάθος του τραπεζιού. Το ύψος των κουτιών μπορεί να κυμαίνεται από 14 έως 17 cm.

Τα πλεονεκτήματα αυτών των δομών:

 • Ο μονολιθικός πάγκος έχει μια πιο αισθητική εμφάνιση.
 • Εξοικονόμηση υλικών - συνήθως τα τείχη του στύλου είναι τα τείχη του ίδιου του τραπεζιού.
 • Ενίσχυση της δομής - το ντουλάπι μπορεί να χρησιμεύσει ως μέρος του πλαισίου.

Προστέθηκε ντουλάπι - ένα σχέδιο που χρησιμοποιείται για την πρόσθετη μοντελοποίηση του χώρου εργασίας. Χάρη σε αυτό το στοιχείο, ο πίνακας μπορεί να είναι μονής όψης ή μπορεί να έχει μία στάση σε κάθε πλευρά. Δεδομένου ότι τέτοια γραφεία χρησιμεύουν ως προσθήκη στο τραπέζι, το πλάτος και το ύψος τους πρέπει να είναι τα ίδια. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να διασφαλίσετε τη συμβατότητά τους στα σημεία επαφής κατά τη δημιουργία μιας κοινής δομής.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του σχεδιασμού περιλαμβάνουν:

 • Αυτονομία - η δυνατότητα μετακίνησης εξαρτημάτων χωρίς περίπλοκη απάτη στη συλλογή και αποσυναρμολόγηση των επίπλων.
 • Ανταλλαγή - μπορείτε να αντικαταστήσετε το ντουλάπι με ένα άλλο εάν είναι απαραίτητο.
 • Αύξηση στο χώρο εργασίας λόγω της περιοχής του καπακιού.

Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα:

 • Η παρουσία μιας κοινής γραμμής μπορεί να μην είναι αισθητή, αλλά δεν θα δημιουργήσει αποτέλεσμα ακεραιότητας.
 • Μεγάλο βάρος - είναι σχεδόν αδύνατο κάποιος να μετακινήσει ή να αλλάξει στοιχεία.

Κινητό βάθρο - σχεδιασμός, με τροχούς, ως στήριγμα. Αυτό το καθιστά εύκολο να μετακινήσετε το περίβλημα γύρω από το δωμάτιο. Ανά τύπο κατασκευής υπάρχουν δύο κύριοι τύποι. Το πρώτο έχει δύο ή τρία συρτάρια. Το δεύτερο έχει μια πόρτα και χωρίζει στα ράφια μέσα. Υπάρχει ένα πρότυπο για ένα τέτοιο προϊόν - 40x50x57,5 εκ. Το περίγραμμα μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το τραπέζι ή να τοποθετηθεί δίπλα του.

Καθώς μπορούν να εντοπιστούν τα πλεονεκτήματα:

 • Αυτονομία - εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επαναφέρετε σε οποιοδήποτε σημείο ή να την αφαιρέσετε εντελώς.
 • Συμπαγή - έχει μικρές διαστάσεις και εύκολα κρύβεται κάτω από το τραπέζι.
 • Εύκολη κίνηση - με τη βοήθεια των τροχών, το κιβώτιο μπορεί να μετακινηθεί μόνο του χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν το γεγονός ότι ένα τέτοιο στοιχείο δεν ενισχύει τον ίδιο τον πίνακα.Επίσης, με ανακριβή κίνηση ή αν στηρίζεστε με λάθος τρόπο, ένα τέτοιο βάθρο μπορεί εύκολα να μετακινηθεί και να προκαλέσει βλάβη στην ιδιοκτησία ή την υγεία.

Όταν επιλέγετε ένα τραπέζι, πρέπει να λάβετε υπόψη τη θέση αυτού του στοιχείου επίπλων στο δωμάτιο και τη λειτουργικότητα που περιμένετε από αυτό. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το μέγεθος του ελεύθερου χώρου του δωματίου και του εσωτερικού χώρου του.

Στο βίντεο θα δείτε μια μαθήτρια να κάνει το τραπέζι με τα χέρια σας.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο