Σκυρόδεμα V20 M250

Η σύνθεση του σκυροδέματος Β20 περιλαμβάνει τσιμέντο, πληρωτικά και νερό. Επιπλέον, διάφορα χημικά και ορυκτά πρόσθετα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της απόδοσης.

Παραγωγικές αναλογίες: 1 / 2.6 / 4.5 (τσιμέντο / άμμος / θρυμματισμένη πέτρα).

Ένας αναγνώστης που δεν σχετίζεται με την κατασκευή μπορεί να τεθεί το ερώτημα: ποια είναι η διαφορά μεταξύ προσθέτων ορυκτών και συνήθους πλήρωσης;

Εκτός από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, διαφέρουν σε μικρότερο μέγεθος. Λόγω αυτού, τα πρόσθετα μπορούν να αυξήσουν την πυκνότητα, να γεμίσουν τα κενά και έτσι να βελτιώσουν την ποιότητα. Εξαιτίας αυτού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες κατασκευής ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Μόνο είναι απαραίτητο να λάβουμε αμέσως υπόψη ότι η χρήση τέτοιων τεχνολογιών επηρεάζει το τελικό κόστος του προϊόντος.

Σφαίρες εφαρμογής

  • Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται όταν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα μονολιθικό θεμέλιο.
  • Μεγάλη για τη διακόσμηση σκαλοπατιών, διαδρόμων, τοίχων αντιστήριξης.
  • Χρησιμοποιείται για την κατασκευή διαστρωματικών οροφών.
  • Συχνά χρησιμοποιείται για τον εξοπλισμό δομών που δεν απαιτούν πολύ υψηλά χαρακτηριστικά αντοχής. Δηλαδή, για την κατασκευή μικρών υποστηριγμάτων για ράφια, αγωγούς, κλπ.
  • Παραγωγή δομών από οπλισμένο σκυρόδεμα, ανάλογα με τον τύπο των θεμελιώσεων και των δακτυλίων.

Θεωρείται μία από τις πιο βέλτιστες για ένα συνδυασμό σχετικά χαμηλού κόστους και υψηλής απόδοσης τεχνικών χαρακτηριστικών.

Χαρακτηριστικά

Η μάρκα B20 M250 είναι σχεδόν τόσο καλή όσο η M300, αλλά εξακολουθεί να είναι διαφορετική από τη δημοφιλέστερη M200. Από την τελευταία διακρίνεται από ένα άλλο επίπεδο δύναμης. Έτσι, είναι 260kg / cm2. Παρά τα πλεονεκτήματα αυτής της μάρκας, όταν πρόκειται να χυθεί η ταινία, είναι προτιμότερο να προτιμάτε το μάρκα M300.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​ο πελάτης μπορεί να αλλάξει τη διαπερατότητα (W). Έτσι, μετά την προσθήκη πρόσθετων πρόσθετων, αυτή η παράμετρος μπορεί να αυξηθεί από W2 μέχρι W8. Αλλά θα επηρεάσει την αξία του.

Είναι δυνατή η μεταφορά σκυροδέματος Β20, χρησιμοποιώντας το μίξερ αυτόματου σκυροδέματος. Στο εργοτάξιο, παρέχεται από μια ειδική αντλία για τέτοιους σκοπούς.

 Σκυρόδεμα V20 M250 - αναλογίες

Κατανάλωση υλικού ανά 1 κύβο σκυροδέματος:

 Σκυρόδεμα V20 M250 - αναλογίες
Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο