Street Χριστουγεννιάτικα στολίδια: συμβουλές για την επιλογή και τη διακόσμηση

 Street Χριστουγεννιάτικα στολίδια: συμβουλές για την επιλογή και τη διακόσμηση

Οι καιροί αλλάζουν, και το νέο έτος όπως ήταν, και παραμένει η πιο αγαπημένη διακοπές, η οποία σε παιδιά και ενήλικες συνδέεται με το παραμύθι και τη μαγεία. Η πραγματική χαρά φέρνει όχι μόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και εβδομάδες αναμονής για διακοπές και προετοιμασία για αυτό. Εάν ζείτε στο σπίτι σας, τότε δεν πρέπει να περιορίζετε τον εαυτό σας στη διακόσμηση του εσωτερικού - να φανταστείτε τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε πραγματική ομορφιά στην αυλή. Πιστέψτε με, αυτό θα σας φέρει πραγματική ευχαρίστηση σε εσάς και τα παιδιά σας.

Πώς να διακοσμήσετε;

Γιρλάντες

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κατά το σχεδιασμό του σχεδιασμού μιας περιοχής είναι οι γιρλάντες. Λάβετε υπόψη ότι οι διακοσμήσεις δρόμων είναι διαφορετικές από το σπίτι: πρέπει να είναι ανθεκτικές σε βροχοπτώσεις, υψηλή υγρασία και χαμηλές θερμοκρασίες.Αν τα βγάζετε από χαρτί, χαρτόνι ή πανί, θα χάσουν γρήγορα το σχήμα τους ή ακόμα και θα υποστούν την επίδραση του χιονιού ή της βροχής, κάτι που, δυστυχώς, δεν είναι ασυνήθιστο στην κεντρική Ρωσία. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε πλαστικά στοιχεία, για παράδειγμα, να μιμείτε κλαδιά έλατος, και να τα συμπληρώνετε με διακοσμητικά πούλιες, χριστουγεννιάτικα στολίδια και όμορφες κορδέλες.

Αν έχετε κωνοφόρο δάσος κοντά, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές διακοσμήσεις για σχεδόν τίποτα, γι 'αυτό πρέπει απλά να συλλέξετε περισσότερους κώνους και να φτιάξετε από αυτούς μια μακριά γιρλάντα που θα πλαισιώνει την πόρτα ή το κιγκλίδωμα της βεράντας. Μπορείτε να βάψετε τα χτυπήματα με βαφή ανθεκτική στην υγρασία ή να πασπαλίζετε με πούλιες και βερνίκι, στην περίπτωση αυτή η γιρλάντα θα λάμψει, δημιουργώντας μια φωτεινή και μυστήρια λάμψη.

Στεφάνια

Η παράδοση για να κρεμάσει στεφάνια στην μπροστινή πόρτα εμφανίστηκε στους συμπατριώτες μας πολύ πρόσφατα, αλλά σταθερά εγκαταστάθηκε κάτω, και οι ίδιες οι διακοσμήσεις έγιναν απαραίτητα χαρακτηριστικά της πλειοψηφίας των Εξωτερικών του νέου έτους. Επιπλέον, η ανεξάρτητη παραγωγή τους προσφέρει πραγματικό χώρο για φαντασία και δημιουργικότητα, εδώ όλοι μπορούν να εκφράσουν πλήρως τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες.

Ταυτόχρονα, δεν είναι απαραίτητο να περιορίζεται σε ένα κομμάτι κοσμήματος, μπορείτε να κρεμάτε στεφάνια γύρω από την περίμετρο του σπιτιού ή φράχτη, αυτό θα δημιουργήσει μια εορταστική διάθεση ακόμα και στις προσεγγίσεις στο σπίτι.

 • Η δημιουργία μιας βάσης για στεφάνι στο δρόμο είναι πολύ απλή. Απλά χρειαστεί να πάρετε ένα πυκνό καλώδιο και να το λυγίσετε σε κύκλο και ήδη σε αυτό το πλαίσιο να επισυνάψετε διακοσμήσεις - Χριστουγεννιάτικες μπάλες, βελόνες πεύκου, κώνοι και τόξα, μπορείτε να πασπαλίζετε τα πάντα στην κορυφή με τεχνητό χιόνι και λάμψη.
 • Ένα τέτοιο στεφάνι που γίνεται με τη χρήση σάκων σκουπιδιών φαίνεται αρκετά ασυνήθιστο, γιατί αυτό το πολυαιθυλένιο κόβεται σε λεπτές λωρίδες και σφιχτά δεμένο σε έναν κόμβο σε όλη την περιφέρεια - αποδεικνύεται ασυνήθιστο και κομψό.
 • Μπορείτε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα διακόσμηση από τα υπολείμματα των σωλήνων PVC. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με διαφορετικές διαμέτρους. Για να δημιουργήσετε ένα στεφάνι, είναι απαραίτητο να κόψετε τους σωλήνες σε δαχτυλίδια και να κολλήσετε τα κενά με ισχυρή κόλλα σε σχήμα κύκλου, στη συνέχεια διακοσμήστε με glitter, κλαδιά ερυθρελάτης και τεχνητό χιόνι. Τελικά κρύβεται η "αδαής" προέλευση του στεφάνι ζωγραφισμένο με ροδέλες χρυσού χρώματος που πρέπει να κολληθούν μέσα στα δαχτυλίδια.
 • Αν δεν έχετε σωλήνες, μπορείτε να τις αντικαταστήσετε με κομμάτια από μανίκια από χαρτί υγείας.Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση η διακόσμηση δεν θα διαρκέσει περισσότερο από μία εποχή, αλλά στη συνέχεια μπορεί να γίνει γρήγορα και εύκολα από διαθέσιμα υλικά.
 • Υπάρχει μια άλλη έκδοση του στεφάνου, το οποίο, μάλλον, μπορεί να ονομαστεί μποέμικο. Αυτό το αξεσουάρ είναι αρκετά μοντέρνο τα τελευταία χρόνια και είναι πολύ απλό να το κάνει: αντιπροσωπεύει γυμνά κλαδιά υφασμένα μαζί. Για να δημιουργήσετε μια εορταστική διάθεση, είναι διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικες μπάλες, κορδέλα LED και χάντρες που απεικονίζουν φωτεινά μούρα. Ένα τέτοιο στεφάνι μπορεί να κρεμαστεί με ασφάλεια στην μπροστινή πόρτα, μια στήλη ή φράχτη.

Glitter και Shine

Πιθανώς ο καθένας θυμάται τις ξένες ταινίες των Χριστουγέννων, όπου τα σπίτια είναι πλούσια διακοσμημένα με γιρλάντες LED και ενδιαφέρουσες αφρώδεις φιγούρες κοντά στη βεράντα. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση εορτασμού, παραμύθια και μαγεία. Ωστόσο, τέτοιες γιρλάντες είναι αρκετά ακριβές, έτσι ώστε κάθε οικογένεια να μην μπορεί να αντέξει τέτοια διακόσμηση για το σπίτι τους, αλλά δεν πρέπει να απελπίζεστε: Μπορείτε να δημιουργήσετε τη διάθεση του νέου έτους από τα πιο απλά υλικά.

 • Δεν είναι απαραίτητο να κρεμάσετε ολόκληρη την αυλή με λαμπτήρες, ένα ζευγάρι γιρλάντες θα είναι αρκετό για να δημιουργήσετε μια κομψή εντύπωση.Και για να κάνετε τη διακόσμηση πιο ατμοσφαιρική, μπορείτε να καλύψετε το καλώδιο και τους λαμπτήρες τους με χρυσό χρώμα ψεκασμού και προσθέστε γυαλιστερό πούλιες.
 • Σίγουρα σε κάθε σπίτι υπάρχουν μικρά γυάλινα βάζα, χρησιμοποιούνται συνήθως για τη διατήρηση λαχανικών, αλλά την παραμονή των κύριων διακοπών του έτους, μπορείτε να βρείτε μια πιο πρωτότυπη χρήση για αυτούς. Για παράδειγμα, μπορούν να βαφτούν σε έντονες αποχρώσεις (κίτρινο, κόκκινο ή πορτοκαλί) και στη συνέχεια να καλύπτονται με μια αστραφτερή επίστρωση, διακοσμημένη με κορδέλες, και μέσα από ένα κερί ή μικρούς λαμπτήρες LED. Τέτοιες διακοσμήσεις μπορούν να τοποθετηθούν στη βεράντα, στις σκάλες ή στα εξωτερικά τζάμια παραθύρων.
 • Εξαιρετική ματιά σπιτική από χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, περικλεισμένη σε διάφανο τρούλο. Τέτοιες "περιπτώσεις" πωλούνται σε πολλά καταστήματα, είναι γεμάτες με μικρές μπάλες, μικρά φώτα LED και τοποθετούνται γύρω από το σπίτι - μια εορταστική διάθεση θα είναι εγγυημένη. Παρεμπιπτόντως, τέτοιοι θόλοι είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό γυαλί, ο οποίος ανθίσταται στους παγετούς και δεν κτυπά αν τυχαία αγγίξει.

Εάν δεν βρείτε κενά από παχύ γυαλί, τότε μπορείτε να βυθίσετε στο στήθος της γιαγιάς μου.Πιθανότατα, θα βρείτε αρκετούς λαμπτήρες αντίκες και κανάτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ακτινοβόλων συνθέσεων στην αυλή.

Ειδικές ιδέες

 • Μια ενδιαφέρουσα γλάστρα γιορτή του νέου έτους μπορεί να γίνει από τον απλούστερο κάδο κασσίτερου. Θα πρέπει να βάλει ένα μεγάλο αρχείο καταγραφής. κλαδιά από πεύκα και κώνοι, και για μεγαλύτερο αποτέλεσμα, διακοσμούν με μια λαμπερή γιρλάντα γύρω από την περίμετρο, η οποία αναδεικνύει πλεονεκτικά τη σύνθεση από το εσωτερικό. Στο εξωτερικό χείλος της δεξαμενής μπορείτε να στερεώσετε μια ενδιαφέρουσα ταινία.
 • Κάποιοι τεχνίτες κάνουν το επονομαζόμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο γκαράζ. Για να το κάνετε αυτό, στις πόρτες ενός γκαράζ ή άλλου εξωτερικού χώρου στην αυλή των ξύλινων στρωμάτων δημιουργήστε το περίγραμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και με τη βοήθεια διπλής όψης ταινία που συνδέεται με αυτό μερικές πλαστικές μπάλες. Διακοσμήστε τη σύνθεση ενός μεγάλου τόξου.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια διάθεση στο κιόσκι ή στη βεράντα με ένα ποδήλατο, το οποίο το χειμώνα είναι "εκτός εργασίας". Μπορείτε να τοποθετήσετε μια μικρή ψαροκόκαλο ή ένα καλάθι με μια σύνθεση Χριστουγέννων πάνω από τον μπροστινό ή τον πίσω τροχό.
 • Εάν οι παλέτες σας είναι αδρανείς, τότε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια για το ντεκόρ του νέου έτους της περιοχής. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε το απαιτούμενο μήκος από αυτά, συνδυάστε τα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ζωγραφίστε και διακοσμήστε τη γεύση σας. Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σταυρό μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στην αυλή.
 • Εάν υπάρχει ένας καλός παγωμένος καιρός έξω, μπορείτε να διακοσμήσετε τα κλαδιά των δέντρων που καλλιεργούνται στην αυλή. Για να γίνει αυτό, τα μπαλόνια είναι γεμάτα με χρωματισμένο νερό, βάλτε το σχοινί εκεί και τα στείλτε στην κατάψυξη. Την επόμενη μέρα θα λάβετε την τέλεια διακόσμηση για τον κήπο σας: γι 'αυτό θα αρκεί απλά να αφαιρέσετε την ίδια την μπάλα και να κρεμάσετε ένα παρασκεύασμα πάγου στα κλαδιά.
 • Το κατεψυγμένο νερό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ογκομετρικών διακοσμήσεων μονοπατιών κήπου. Η αρχή της λειτουργίας είναι η ίδια, μόνο η μπάλα γεμίζει με νερό σε μεγαλύτερες ποσότητες, έτσι ώστε οι μπάλες να αποδειχθούν μεγάλες και φωτεινές.
 • Δυστυχώς, ο καιρός τα τελευταία χρόνια δεν είναι καθόλου μυθικός, τον Δεκέμβριο και το πρώτο εξάμηνο του Ιανουαρίου βρέχει αρκετά συχνά και το έδαφος καλύπτεται με λάσπη και υπολείμματα καλλιεργούσας γης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι δυνατό να δημιουργηθεί μια διάθεση του νέου έτους με τη βοήθεια σπιτικών χιονάνθρωπων από πλαστικά κύπελλα, καθώς και λευκά στεφάνια διαφόρων μεγεθών που συνδέονται με τις πόρτες εισόδου. Και, φυσικά, εάν έχετε χριστουγεννιάτικο δέντρο στην αυλή, μην ξεχάσετε να το διακοσμήσετε.

Πώς να διακοσμήσετε το δρόμο με τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο