Χριστουγεννιάτικα στολίδια από χάντρες το κάνετε μόνοι σας

 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από χάντρες το κάνετε μόνοι σας

Το Νέο Έτος είναι πολύ κοντά. Όλοι θέλουν να βιώσουν την αίσθηση της γιορτής και τα παραμύθια από την παιδική ηλικία. Πολλά μπορούν να δοθούν για εκείνες τις στιγμές που παίρνετε τα παιχνίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα θεωρείτε και με αγάπη σας διακοσμούν ένα δέντρο που μυρίζει τις διακοπές και την ευτυχία.

Τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια πωλούνται σε καταστήματα σε τεράστιες ποσότητες για κάθε γούστο και χρώμα. Αλλά η ιδιαίτερη άνεση και πρωτοτυπία του ντεκόρ του δέντρου θα δώσει σπιτικές και μοναδικές διακοσμήσεις.

Υλικά

Craftswomen κάνουν χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις από χαρτί, σύρμα, νήμα, χάντρες, πλεκτά νιφάδες χιονιού και διάφορα στοιχεία. Η προετοιμασία για το νέο έτος και στη συνέχεια το σπιτικό ντεκόρ δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης, ζεστασιάς, χαράς και εορτασμού.Τέτοιες διακοσμήσεις μπορούν να γίνουν μόνοι σας στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς, θα τους θυμούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάνοντας κεριά με διάφορα αρώματα είναι πολύ δημοφιλές τώρα. Για το χειμώνα, για παράδειγμα, η μυρωδιά του σανταλόξυλου, των λικέρ, των λυκίσκων, των εσπεριδοειδών. Ένα φτιαγμένο και διακοσμημένο κερί θα γεμίσει μαγικά το σπίτι με το άρωμα της ζεστασιάς, της άνεσης και του εορτασμού. Αυτά τα κεριά είναι ιδανικά για τη διακόσμηση του νέου έτους.

Διακόσμηση σφαιριδίων

Αλλά τώρα θα ήθελα να δώσω ιδιαίτερη προσοχή στα παιχνίδια χάντρα. Δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνουν, έρχονται σε διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας. Είναι δυνατό να δημιουργηθούν και διακοσμητικά χρώματα ενός, δύο χρωμάτων και πολύχρωμα. Είναι επίπεδα, ογκώδη. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να κάνετε και μια ανεξάρτητη διακόσμηση και χάντρα οτιδήποτε: ένα κερί, ένα παιχνίδι, μια τσόχα από τσόχα. Θα χρειαστούν περίπου 10-15 λεπτά για να γίνει το απλούστερο παιχνίδι για διακόσμηση, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκα εργαλεία και τεχνικές. Για πιο έμπειρους βελόνες υπάρχουν πιο περίπλοκα σχήματα, μετά τα οποία αποδεικνύεται η κομψή διακόσμηση.

Για να αρχίσετε να κατασκευάζετε το απλούστερο κόσμημα, θα χρειαστείτε πυκνό λεπτό σύρμα, χάντρες διαφόρων χρωμάτων, πιθανώς παλιές χάντρες. Έτσι, το πιο απλό, ίσως, θα κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ρέγγα

Αυτό το μοντέλο είναι πιθανόν να είναι το πιο εύκολο και ταχύτερο για την κατασκευή και θα αποδειχθεί ακόμη και για όσους είδαν χάντρες μόνο στο κατάστημα. Και μπορείτε να το κάνετε σε μόλις 10 λεπτά. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι ογκομετρικό υπό μορφή σπιράλ. Για την κατασκευή του θα χρειαστεί ένα λεπτό πυκνό σύρμα, χάντρες, χαρτόνι. Πράσινο, αν θέλετε ακριβώς ένα πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το χρώμα - για μια φωτεινή διακόσμηση. Ας αρχίσουμε λοιπόν.

 • Από χαρτόνι πρέπει να φτιάξετε κώνο, να το κολλήσετε.
 • Τυλίξτε το καλώδιο σφικτά στο χαρτόνι, κάντε περίπου 7-10 περιστροφές.
 • Κόψτε το σύρμα από κάτω και από πάνω, αφήνοντας περιθώριο 1,5-2 cm.
 • Από κάτω κάντε ένα βρόχο, αφαιρέστε το δέντρο από τον κώνο και το τεντώστε προσεκτικά.
 • Βάζουμε τις χάντρες στην κορυφή. Μπορείτε να εναλλάσσετε τα χρώματα για ευκρινέστερες γραμμές ή να κάνετε μια φωτεινή πολύχρωμη.
 • Όταν γεμίσει ολόκληρο το σύρμα, στρίψτε το άκρο από την κορυφή και δημιουργήστε ένα μικρό βρόχο. Εκεί, οι χάντρες δεν πέφτουν και μπορείτε να κρεμάσετε το στολίδι στο δέντρο για την κορυφή του βρόχου.

Τέτοιες διακοσμήσεις μπορεί να κρεμάσει γύρω όχι μόνο το δέντρο, αλλά ολόκληρο το σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της κουζίνας, διάδρομο, παράθυρα. Χρειάστηκε αρκετός χρόνος και προσπάθεια και η όμορφη διακόσμηση είναι έτοιμη. Τέτοιες εύχρηστες, αλλά ευχάριστες στολίες για τα μάτια θα εμπνεύσουν τη δημιουργία άλλων θαυμάσιων χειροτεχνιών.

Μπάλες

Αυτή η διακόσμηση είναι επίσης πολύ απλή και γρήγορη.Για την κατασκευή αυτών των μπάλες θα χρειαστεί ένα λεπτό μαλακό σύρμα, χρωματιστές χάντρες, χάντρες, πούλιες και φουσκωτές μπάλες. Μπορείτε να φτιάξετε ένα χρώμα, δύο χρωμάτων και μια πολύχρωμη μπάλα πραγματικού Πρωτοχρονιάς.

 • Φουσκώστε την μπάλα στο επιθυμητό μέγεθος του παιχνιδιού.
 • Στρογγυλεμένα σε συρμάτινες χάντρες, χάντρες και πούλιες.
 • Κάντε ένα βρόχο στην κορυφή της σφαίρας, στρέφοντας το σύρμα.
 • Κρατώντας το άκρο του σύρματος στην κορυφή, ξεκινήστε να τυλίγετε την μπάλα, πιέζοντας 2-3 χάντρες κάθε 3-4 εκατοστά.
 • Κλέψτε τη μπάλα πολλές φορές. Σημαντικό: μην τραβάτε το καλώδιο πολύ σφιχτά, επειδή η σφαίρα μπορεί να σκάσει κατά τη διάρκεια της κατασκευής του παιχνιδιού. Όταν το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό, κόψτε το καλώδιο και βγάλτε το βρόχο.
 • Pierce τη μπάλα και να το αφαιρέσετε προσεκτικά από το κατασκευασμένο παιχνίδι.

Χρειάστηκαν περίπου 10 λεπτά για να γίνει, και μπορεί να διακοσμήσει το σπίτι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο για πολλά χρόνια. Μπορείτε να φτιάξετε μια γιρλάντα από μπάλες, γιατί πάνω και κάτω δημιουργήσαμε βρόχους. Και μπορείτε να τα διακοσμήσετε με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, με μια γιρλάντα τέτοια μπάλες θα φανεί μεγάλη και θα λάμψει. Και θα σας εξυπηρετήσουν περισσότερο από ένα χρόνο.

Χάντρα χωρίς σύρμα

Για την κατασκευή τέτοιων λεπτών και υπέροχων παιχνιδιών, χρειαζόμαστε γυάλινες χάντρες για κρυστάλλους ή οτιδήποτε άλλο με λάμψη μαργαριταριών. Και χρειάζεστε επίσης ένα πιστόλι κόλλας, μια λεπτή κορδέλα, μπάλες του τένις ή ειδικά μικρά πλαστικά κενά.

 • Εάν χρησιμοποιούμε ειδικά κενά, τότε παραλείπουμε αυτό το σημείο. Αν πάρουμε μια πλαστική μπάλα τέννις, τότε πρέπει να λειανθεί ελαφρά με λεπτό σμυριδόχαρτο ή φύλλο νυχιών.
 • Εφαρμόστε ένα πυροβόλο όπλο γύρω από την μπάλα με ένα πιστόλι κόλλας και κολλήστε την ταινία σαν να βάλαμε μια μπάλα. Στον τόπο όπου συναντήθηκε η ταινία, συνδέουμε έναν κόμπο και ψηλότερα, εκατοστά μετά από 10, έναν κόμπο και ένα τόξο στην κορυφή. Για αυτόν, και θα κρεμάσει τη μπάλα μας.
 • Τώρα μπορείτε να κολλήσετε και χάντρες με χάντρες. Εφαρμόζουμε κόλλα με ένα πιστόλι πάνω από το κεντρικό τμήμα της μπάλας και αμέσως κολλώνουμε τις χάντρες. Στη συνέχεια, πηγαίνετε σε κάθε πλευρά του κέντρου μέχρι να τυλίξετε την μπάλα σε έναν κύκλο.

Ασημένια κοσμήματα

Για μια τέτοια θαυμάσια διακόσμηση θα χρειαστείτε ένα κενό ή, και πάλι, μια μπάλα τένις, δαντέλα ή κομμάτια κουρτίνες, πούλιες και χάντρες. Και, βέβαια, το νήμα στο χρώμα του υφάσματος, της βελόνας και του πιστολιού κόλλας.

 • Κόψτε τη σφαίρα με ένα πανί, αφήστε να στεγνώσει. Μην ρίχνετε κόλλα σε αυτό, αλλιώς δεν θα είναι δυνατόν να ράψετε τίποτα στο κενό μας.
 • Τώρα, στην πραγματικότητα, θα ράψουμε τα κοσμήματά μας.Βιδώνουμε τη βελόνα μέσα από το ύφασμα έτσι ώστε να βγαίνει, βάλτε το πούλι έξω από τη σφαίρα και βάλτε μια χάντρα στην κορυφή, τραβήξτε τη βελόνα έξω.
 • Και πάλι, τεντώστε τη βελόνα στην ίδια ετικέτα και τραβήξτε την προς το μέρος που θέλουμε να δούμε την επόμενη πένα.

Διακοσμημένο με αυτό τον τρόπο, η μπάλα θα φαίνεται πολύ ήπια και προσεκτικά τόσο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο όσο και στο παράθυρο ή τα έπιπλα.

Προκειμένου το κοσμήματα να φαίνεται αρμονικό, είναι καλύτερο να κατασκευάσετε διάφορα κομμάτια του ίδιου τύπου και να τα τοποθετήσετε σε ένα μέρος. Δημιουργήστε ζώνες με διαφορετικές διακοσμήσεις σε διαφορετικά σημεία. Θα φανεί ζεστό και πολύ κομψό. Μπορείτε να κάνετε διαφορετικές συνθέσεις κατά χρώμα, ανά είδος κοσμήματος. Δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ. Όλα πρέπει να είναι μετριοπαθής.

Σε γενικές γραμμές, το σπίτι της βελόνας πάντα δίνει μακριά τη ζεστασιά, την άνεση, θέλετε να επιστρέψετε ξανά και ξανά. Το νέο έτος σε ένα τέτοιο σπίτι υπόσχεται να είναι ζεστό, μαγικό, υπέροχο. Σε ένα τέτοιο σπίτι είναι ακριβώς ο σωστός τρόπος για να κάνετε τις πιο φαινομενικά αδύνατες επιθυμίες. Όλα σε αυτό θα είναι υπέροχα και εύκολα εφικτά.

Στο επόμενο βιντεοκλίπ θα βρείτε ένα master class για την κατασκευή μιας χριστουγεννιάτικης σφαίρας από χάντρες.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο