Πώς να διακοσμήσετε ένα δώρο για το νέο έτος;

 Πώς να διακοσμήσετε ένα δώρο για το νέο έτος;

Με την έναρξη των διακοπών του νέου έτους, η πόλη μετατρέπεται αμέσως. Διακοσμημένα με παράθυρα καταστημάτων φερμουάρ προσελκύουν ελκυστικά, υπενθυμίζοντας ότι είναι καιρός να ετοιμάσετε δώρα για το Νέο Έτος και τα Χριστούγεννα για τους φίλους σας, τους αγαπημένους σας και τους συναδέλφους σας. Δίνοντας δώρα, όπως και η λήψη, είναι πολύ ωραία. Και αν αυτό το δώρο είναι συσκευασμένο στην αρχική συσκευασία, θα το θυμόμαστε ακόμα περισσότερο. Πόσο ωραίο να ανοίξετε την όμορφη και ασυνήθιστη συσκευασία, περιμένοντας για το τι αναμένει μια έκπληξη μέσα. Είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε τη φαντασία σας στο σχεδιασμό ενός δώρου ή να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας για να το ντύσετε στο αρχικό γιορτινό περιτύλιγμα. Θα χαρεί χαρά και χαρά από μια τέτοια έκπληξη!

Η γιορτή έρχεται

Πριν από όλους, περιμένουν αξέχαστες χειμωνιάτικες μέρες, οι οποίες περιβάλλουν τη μαγεία. Όλα προετοιμάζουν τα δώρα εκ των προτέρων για τους φίλους και, φυσικά, ονειρεύονται να πάρουν ένα πολύτιμο πακέτο ή κιβώτιο ως δώρο. Προκειμένου το δώρο να είναι "σε ισχύ", θα πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων τι θα επιθυμούσε κάποιος να λάβει, αλλά είναι σκόπιμο να μην το ζητήσετε άμεσα. Είναι πολύ πιο ευχάριστο να πάρετε ένα δώρο που ήταν πραγματικά απαραίτητο, αλλά έτσι ήταν απροσδόκητο.

Η επιλογή ενός δώρου δεν είναι εύκολη, αλλά όταν ένα δώρο είναι ήδη επιλεγμένο, θα πρέπει να είναι όμορφα συσκευασμένο. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε ένα τακτικό πακέτο με παραμύθι για τα Χριστούγεννα, να υπογράψετε καρτ-ποστάλ ή να δώσετε ένα δώρο σε όμορφο χαρτί. Είναι μάλλον απίθανο ότι η συσκευασία αυτή θα ληφθεί υπόψη από κανέναν. Αν είναι μη τυποποιημένο, θα προσελκύσει αμέσως την προσοχή και θα τονίσει αυτό το δώρο, μεταξύ άλλων δώρων.

Δώρα για παιδιά

Το Νέο Έτος είναι διακοπές που περιβάλλεται από μυστήριο, οπότε οι περισσότερες επιθυμίες εκπληρώνονται. Ιδιαίτερα αυτά τα παιδιά είναι χαρούμενα. Για το παιδί, μπορείτε να βρείτε ένα ασυνήθιστο κόσμημα που γίνεται με τα χέρια σας. Τίποτα δεν θα ευχαριστήσει το μωρό σαν ένα νέο παιχνίδι, και αν είναι όμορφα τυλιγμένο, θα είναι μια επιπλέον έκπληξη για το παιδί.Το πρωί θα έρθει λίγο, οι γονείς θα ακούσουν αμέσως τα βήματα των παιδιών - αυτό το μωρό ψάχνει για το δώρο του κοντά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Εάν υπάρχουν πολλά παιδιά σε μια οικογένεια, αξίζει να συσκευάζετε δώρα σε φωτεινά κουτιά ή πακέτα., και για κάθε πακέτο, γράψτε μια εξήγηση για το ποιος προορίζεται το δώρο. Μπορείτε να το κάνετε πολύ ασυνήθιστο και πρωτότυπο, για παράδειγμα, να επισυνάψετε φωτογραφία του μελλοντικού ιδιοκτήτη του στο πακέτο. Συνιστάται επίσης να επισυνάψετε επεξηγηματικές ετικέτες στο κουτί ή σε άλλη συσκευασία.

Θα ευχαριστήσει τα παιδιά και μια μικρή αναζήτηση με μια αναζήτηση για ένα δώρο. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να σχεδιάσετε βέλη στα φύλλα, αναφέροντας πού να ψάξετε ένα δώρο και να τα τακτοποιήσετε γύρω από το σπίτι. Στις σημειώσεις μπορείτε να γράψετε ειδικές εργασίες, για παράδειγμα, να διαβάσετε ένα ποίημα για το νέο έτος ή να τραγουδήσετε ένα τραγούδι νέου έτους. Αφού βρεθούν όλες οι σημειώσεις, το παιδί βρίσκει ένα πολύτιμο δώρο. Παίρνει την πρώτη εντύπωση για το πώς ήταν συσκευασμένο το δώρο. Τα δώρα των παιδιών πρέπει να είναι συσκευασμένα σε πολύχρωμο χαρτί και διακοσμημένα με χαρακτηριστικά της Πρωτοχρονιάς.

Κάνοντας ένα δώρο Πρωτοχρονιάς είναι συναρπαστικό. Κάποιος πρέπει μόνο να περάσει αρκετό χρόνο επιλέγοντας ένα δώρο και τη συσκευασία του για να εξασφαλίσει μια εορταστική ατμόσφαιρα και να κάνει τα μάτια των φίλων σας να λάμπουν με ευτυχία.

Όταν συσκευάζετε δώρα, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από παιδιά.Θα χαρούν να βοηθήσουν στο σχεδιασμό και τη συσκευασία μιας έκπληξης για τον μπαμπά, τη μαμά, τη γιαγιά ή τον παππού. Τα παιδιά μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες για το νέο έτος, να κόψουν νιφάδες χιονιού ή να κάνουν εφαρμογές. Τέτοιες εργασίες θα είναι ενδιαφέρουσες τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια χιονιού ή να τραβήξετε το χιόνι χρησιμοποιώντας ένα απλό μολύβι με μια λαστιχένια ταινία στην άκρη. Για να γίνει αυτό, ο πυθμένας ενός μολυβιού με μια γόμα είναι βυθισμένο σε λευκό χρώμα, και στη συνέχεια ένα σχέδιο εφαρμόζεται στο χαρτί. Μια λευκή νιφάδα χιονιού, χιονάνθρωπος ή πτώση του χιονιού, που έχει σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, θα διακοσμήσει ακόμα και την απλούστερη συσκευασία από συνηθισμένο χαρτί χειροτεχνίας.

Μπορείτε να κάνετε διακόσμηση χρωματισμένου χαρτιού και να κόψετε ογκομετρικά σχήματα με τη μορφή κώνων ή νιφάδων χιονιού. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διακόσμηση του κουτιού περιτυλίγοντάς το με ένα παχύ φωτεινό νήμα, κορδέλα ή δαντέλα. Ένα όμορφο τόξο είναι δεμένο με τη συσκευασία, οποιοδήποτε υλικό χρησιμοποιείται ως τόξο, μπορείτε ακόμη να πάρετε ένα κομμάτι από ένα παλιό πουκάμισο ή φόρεμα. Επιπλέον, η ίδια η συσκευασία μπορεί να είναι όχι μόνο χαρτί, αλλά και ύφασμα. Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα τέτοιο δώρο με πρόσθετες λεπτομέρειες. Μπορεί να είναι μικρά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, αποξηραμένα λουλούδια, βελανίδια.Κανέλα θα φαίνονται πολύ οργανικά, καθώς και κώνους, κλαδιά έλατος.

Είναι απαραίτητο μόνο να συνδέσετε τη φαντασία, και μετά από μερικά λεπτά το εορταστικό πακέτο συσκευασίας είναι έτοιμο. Λαβές από σατέν κορδέλες και λαμπερά κόκκινα τόξα θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο σετ.

Δώρα διακοπών

Ακόμη και ένα μικρό δώρο, για παράδειγμα, ένα κουτί σοκολάτας ή ένα μπαρ σοκολάτας, πρέπει να είναι κομψά συσκευασμένο. Μπορείτε να διακοσμήσετε τη σοκολάτα με τα χριστουγεννιάτικα πούλιες, μια μίνι-κάρτα με επιθυμίες ή να τα τυλίξετε με σερπαντίνα. Ένα τέτοιο γλυκό δώρο θα θυμηθεί, ειδικά αν επιλέξετε εκλεπτυσμένη και ακριβή σοκολάτα για ένα δώρο, και όχι μόνο ένα κανονικό κεραμίδι.

Τα μικρά δώρα μπορούν να συσκευάζονται σε απλό χαρτί επιστολών. Με τη βοήθεια στενής ταινίας σκωτσέζας στη συσκευασία, μπορείτε να προσαρτήσετε ένα κλαδί ελάτης ή πεύκου, ένα υποκατάστημα rowan ή οποιοδήποτε άλλο υποκατάστημα με ασυνήθιστη διακόσμηση.

Μπορείτε να κάνετε μια έκπληξη του νέου έτους χρησιμοποιώντας πλεκτά μίνι μπότες με ευχές. Μπορείτε να συνδέσετε μια ή περισσότερες μπότες και να τοποθετήσετε αστείες ή ασυνήθιστες σημειώσεις συγχαρητηρίων μέσα. Το φωτεινό κιβώτιο στο οποίο είναι συσκευασμένο το δώρο είναι τυλιγμένο με μάλλινα νήματα, στα οποία μίνι μπότες κρέμονται με κλιπ ή μικρά clothespins.

Ένα όμορφα τυλιγμένο δώρο συνήθως αρέσει πριν αποσυσκευασθεί.

Μια μεγάλη ιδέα θα ήταν να τυλίξετε ένα δώρο σε μια τσάντα από καμβά. Ένα δώρο για τους φίλους τοποθετείται σε μια τέτοια τσάντα, δεμένη με μια χορδή, διακοσμημένη με πούλιες της Πρωτοχρονιάς και τοποθετημένη κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Για να συσκευάσετε ένα δώρο Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να πάρετε το συνηθισμένο ταχυδρομικό χαρτί, καθώς και μια επιλογή δώρου. Η έκπληξη είναι πολύ πρωτότυπη, τυλιγμένη σε χαρτί στο οποίο σημειώνονται σημειώσεις ή γεωγραφικές συντεταγμένες. Αυτή η συσκευασία θα είναι κατάλληλη για μουσικούς ή ταξιδιώτες.

Αρχικές ιδέες συσκευασίας

Αξίζει να εξετάσετε περισσότερες ιδέες για συσκευασία δώρων για το νέο έτος. Μόλις λίγα λεπτά πέρασαν για να κόψετε τις λεπτομέρειες και ως αποτέλεσμα, οι αστείες σκαντζόχοιροι είναι έτοιμοι για τις διακοπές. Μια τέτοια έκπληξη θα ευχαριστήσει τα μικρά παιδιά. Αλλά μπορείτε να παρακαλώ τους συναδέλφους ή τους πελάτες σας με δώρα που είναι διακοσμημένα με κομψό και ασυνήθιστο τρόπο. Αυτή η προσοχή σε φίλους ή πελάτες θα εκτιμηθεί. Αν δώσετε ένα δώρο σε έναν άνδρα στον σκηνοθέτη, μπορείτε να το συσκευάσετε σε ένα χρυσό κιβώτιο και να κρεμάσετε πούλιες, κώνοι, σερπεντίνη σε αυτό. Αυτό το δώρο δεν θα παραβλεφθεί και θα αξιολογηθεί σωστά.Γλυκό δόντι θα είναι ωραίο να πάρετε ένα δώρο στη συσκευασία, το οποίο θα ταιριάζει με τα αγαπημένα σας γλυκά ή άλλα ευχάριστα πράγματα.

Από αυτοσχέδια μέσα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον περιτύλιγμα για ένα μικρό δώρο. Για να το κάνετε αυτό, πάρτε ακριβώς το λευκό χαρτί, τυλίξτε το δώρο, βάψτε το. Σε χαρτί, μπορείτε να σχεδιάσετε έναν χιονάνθρωπο, και ένα καπέλο για να κάνει από το συνηθισμένο παλιό κάλτσα φωτεινά χρώματα. Στο λαιμό πρέπει να δέσετε ένα μικρό κομμάτι και ο χαρούμενος χιονάνθρωπος είναι έτοιμος. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το Νέο Έτος και τις διακοπές των Χριστουγέννων χωρίς σαμπάνια. Ένα μπουκάλι αφρώδους οίνου θα είναι ένα καλό δώρο. Ένα μπουκάλι μπορεί να παρουσιαστεί σε μια ειδικά σχεδιασμένη τσάντα δώρου για αυτό ή μπορείτε να κάνετε τη συσκευασία μόνοι σας. Πακέτο ακριβό κρασί ή ένα μπουκάλι σαμπάνιας μπορεί να είναι σε μαλακό χαρτί που θα τονίσει τα περιγράμματα της φιάλης.

Μια καλή επιλογή για συσκευασία δοχείων από γυαλί θα είναι πλεκτά πράγματα.

Για να φτιάξετε μια θήκη για φιάλη:

  • θα πρέπει να πάρετε ένα πλεκτό πουλόβερ που δεν είναι πλέον χρήσιμο και κόψτε τα μανίκια?
  • Επιπλέον, είναι απαραίτητο να μετρηθεί το μήκος της φιάλης, να μεταφερθούν οι διαστάσεις της στο χιτώνιο, να σημειωθούν και να προστεθούν άλλα 7-8 cm.
  • Στη συνέχεια, σε ένα σήμα κόψτε ένα μανίκι από δύο μέρη?
  • ράψτε το κάτω, ευρύτερο μέρος, βάλτε τη φιάλη μέσα.
  • Από πάνω, είναι δεμένα με διακοσμητικά νήματα ή κορδόνι.

Μετά από αυτό, θα παραμείνει για να διακοσμήσετε την εορταστική συσκευασία. Για το κεντητό πλεκτό θα είναι η ιδανική επιλογή. Το διακοσμητικό κορδόνι μπορεί να διακοσμηθεί με πούλιες. Μαλακές πομπέτες διαφορετικών χρωμάτων είναι επίσης τέλειες για διακόσμηση. Οι φιάλες που είναι συσκευασμένες σε λευκά και μπλε καλύμματα υφασμάτων θα φαίνονται πρωτότυπες. Όμορφη κορδέλα και διακόσμηση με τα χαρακτηριστικά των Χριστουγέννων θα συμπληρώσει το αρχικό δώρο.

Συμβουλές

Για να μην πιάσετε τις διακοπές, είναι καλύτερο να προετοιμάσετε εκ των προτέρων και να επιλέξετε δώρα για συγγενείς και φίλους. Μην περιμένετε μέχρι τις αργίες για να προχωρήσετε σε αγορές για ένα δώρο. Είναι καλύτερο να φροντίσετε εκ των προτέρων, να αγοράσετε ένα δώρο και να το συσκευάσετε. Μπορείτε να το κάνετε ακόμη και στο κατάστημα, αλλά περισσότερη χαρά θα δώσει μια έκπληξη, η οποία είναι γεμάτη αγάπη με τα χέρια σας.

Στο κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε κορδέλες και αξεσουάρ για διακόσμηση, καθώς και χαρτί διαφορετικών χρωμάτων. Για δώρα που θα δώσουν μια γυναίκα, είναι προτιμότερο να επιλέξετε προϊόντα με λεπτή αποχρώσεις. Η συσκευασία σε αποχρώσεις από ροζ και λιλά θα φανεί εξαιρετική.Οι άνδρες πρέπει να επιλέξουν χαρτί περιτυλίγματος, κορδέλες ή κιβώτια σε σκούρα χρώματα, και επίσης να δώσουν προσοχή στις ασημένιες και χρυσές αποχρώσεις. Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε σας!

Πώς να συσκευάσετε ένα δώρο για το νέο έτος με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο