Tumba μπαρ για σαλόνι: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Tumba μπαρ για σαλόνι: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ο κύριος σκοπός του καθιστικού είναι η υποδοχή και η διαμονή των επισκεπτών, ένα ευχάριστο χόμπι, ένας χώρος χαλάρωσης και διασκέδασης. Έπιπλα σε αυτό το μέρος του σπιτιού έχει μια σημαντική πρακτική λειτουργία.

Η σύγχρονη αγορά προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πολυλειτουργικών επίπλων, τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν με ένα άνετο περιβάλλον επικοινωνίας, ενώ αναλαμβάνουν ελάχιστο χώρο. Εξετάστε ποιο είναι το γραφείο, τα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το Tumba bar είναι μια πρακτική επιλογή για ένα καθιστικό οποιουδήποτε μεγέθους.Τα περισσότερα μοντέλα είναι φορητά, τα οποία σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τον ελεύθερο χώρο του διαμερίσματος. Ο κύριος σκοπός των επίπλων είναι η αποθήκευση αλκοολούχων ποτών και επιτραπέζιων σκευών. Επίσης, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένας βολικός και συμπαγής μετρητής bar.

Αυτά τα έπιπλα έχουν ένα μίνι σχήμα, αλλά μπορείτε να βρείτε στην πώληση μεγαλύτερες και μεγαλύτερες εκδόσεις που μοιάζουν με μπουφέδες ή περιπτώσεις εμφάνισης.

Για ευκολία, οι φορητές ράβδοι εξοπλίζουν τους τροχούς. Η εμφάνισή τους μπορεί να ποικίλει. Οι μπορντούρες μπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν. Ο σχεδιασμός είναι εξοπλισμένος με ειδικά διαμερίσματα για βολική τοποθέτηση μπουκαλιών και πιάτων.

Ρόλος στο εσωτερικό και λειτουργικότητα

Εάν οι διαστάσεις του δωματίου επιτρέπουν, οι σχεδιαστές συστήνουν να κάνουν μια επιλογή υπέρ των μαζικών βάθρων. Δίνουν τη συνολική διακόσμηση chic. Εκτός από τα ποτά, αποθηκεύουν πιάτα και άλλα οικιακά αντικείμενα.

Οι ειδικοί από τη σκηνή διακόσμησης έχουν κάνει έναν αριθμό κανόνων στους οποίους πρέπει να ακούσετε:

 • Για ευκολία και πρακτικότητα, επιλέξτε ένα μοντέλο που χωρίζεται σε τμήματα. Θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε περισσότερα αντικείμενα. Το αλκοόλ και τα επιτραπέζια σκεύη δεν θα αναμειχθούν
 • Vintage, συλλεκτικά κρασιά φαίνονται κομψά. Αν θέλετε να τα δείξετε, η τουαλέτα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με γυάλινα ένθετα. Όμορφα πιάτα εναρμονίζονται απόλυτα με τα ελίτ ποτά.
 • Εάν υπάρχουν κατοικίδια ή μικρά παιδιά που ζουν στο διαμέρισμα, ο μηχανισμός ασφάλισης πρέπει να προστατεύει αξιόπιστα τα περιεχόμενα του συρταριού.
 • Τα ανθεκτικά ράφια και οι κάτοχοι εγγυώνται ότι μπορούν να αντέξουν το βάρος και τα σταθερά φορτία.
 • Ένα συρταριέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τον προορισμό του, αλλά και ως συμπαγής τραπέζι ή βάση για διάφορα διακοσμητικά στοιχεία.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Οι ειδικοί εντοπίζουν ορισμένα πλεονεκτήματα των πλευρικών πινάκων σε σύγκριση με τα κανονικά ράφια και τα ψηλά τραπέζια που χρησιμοποιούνται για τον εξοπλισμό της περιοχής μπαρ:

 • οι νύχτες είναι πολύ πιο πρακτικές και βολικό στη χρήση. Λόγω του μικρού τους μεγέθους, είναι κινητά και κατάλληλα για μικρά δωμάτια.
 • το σχήμα του μοντέλου μπορεί να μεταβληθεί. Από το κανονικό ορθογώνιο σε κυκλικό ή ωοειδές. Οι μη τυποποιημένες εκδόσεις είναι διαθέσιμες με τη μορφή βαρέλια, σφαίρες και άλλα πράγματα.
 • φροντίδα είναι απλή χάρη στο μέγεθος. Δεν χρειάζεται πολύ.
 • διαφορετικά υλικά χρησιμοποιούνται στη διαδικασία κατασκευής. Από φυσικό ξύλο σε πλαστικό. Αυτό προσφέρει στους πελάτες τεράστιες επιλογές.
 • πρόσθετα διαμερίσματα, πολυλειτουργικά σχέδια και άλλα στοιχεία θα σας επιτρέψουν να τοποθετήσετε όλα τα αγαπημένα σας ποτά.
 • αρχικό μοντέλο μπορεί να είναι μια εκφραστική και ελκυστική προσθήκη στο εσωτερικό.

Οι συμπαγείς διαστάσεις της ράβδου δοντιών ενεργούν ταυτόχρονα όχι μόνο ως συν, αλλά και μείον:

 • αν μια μεγάλη εταιρεία ήρθε να επισκεφθεί, είναι αδύνατο να εγκατασταθεί σαν να ήταν πίσω από ένα μπαρ.
 • Εκτός από την αποθήκευση ποτών και πιάτων, αυτός ο τύπος επίπλων μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως μικρός πάγκος.
 • μια πλήρης περιοχή μπαρ δεν είναι μόνο για κατανάλωση, αλλά και για την προετοιμασία των διαφόρων κοκτέιλ. Αυτό απαιτεί όχι μόνο ειδικά εργαλεία και συσκευές, καθώς και ένα ευρύ tabletop για να φιλοξενήσει όλες τις απαραίτητες και ευκολίες στη διαδικασία.

Στυλ

Το Tumba-bar είναι όλο και πιο κοινό σε σαλόνια και αίθουσες. Δεδομένου του ευρέος φάσματος, είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό μοντέλο.

Το κύριο κριτήριο κατά την επιλογή των επίπλων είναι το ύφος της διακόσμησης.Οι κατασκευαστές προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα σε στάνταρ, κλασικά χρώματα, καθώς και σε μοντέλα σε ασυνήθιστες αποχρώσεις. Επίσης είναι απαραίτητο να εξεταστεί ο τύπος κατασκευής και το σχήμα.

Μινιμαλισμός

Αυτή η τάση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέρνα στυλ. Η κύρια ιδέα του είναι ένα ελάχιστο των πραγμάτων, η μέγιστη πρακτικότητα, η χρήση και ο ελεύθερος χώρος.

Για μινιμαλισμό, επιλέξτε μοντέλα σε αυστηρά γεωμετρική μορφή. Υλικά - πλαστικό και γυαλί. Γωνιακό συρτάρι συρταριών, σχεδιασμένο για αποθήκευση κρασιού, κονιάκ και άλλα ποτά, ταιριάζει απόλυτα με το ρόλο του μπαρ και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Υψηλή τεχνολογία

Το στιλ υψηλής τεχνολογίας βασίζεται στις αρχές του μινιμαλισμού. Το ιδανικό χρώμα για τα ντουλάπια-μπαρ: γκρι, λευκό, μαύρο. Ιδανική για μοντέλα διακοσμημένα με λεπτομέρειες χρωμίου. Φουτουριστικά σχήματα, ασυνήθιστες στροφές και γραμμές είναι ευπρόσδεκτες.

Αν θέλετε τα έπιπλα να αποτελέσουν βασικό στοιχείο, κάντε μια επιλογή υπέρ των φωτεινών προϊόντων. Θα ξεχωρίζουν στο φόντο των ουδέτερων χρωμάτων. Είναι επιθυμητό η επιφάνεια του θαλάμου να είναι γυαλιστερή, με ομοιόμορφη στιλπνότητα.

Τα έπιπλα για τον παραπάνω σχεδιασμό είναι κατασκευασμένα από γυαλί, ανθεκτικό πλαστικό, με την προσθήκη μεταλλικών εξαρτημάτων.

Χώρα μουσικής

Το μπαρ Curbstone για το ύφος της χώρας πρέπει να είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο. Όσο πιο εκφραστικό είναι το υλικό, τόσο το καλύτερο. Επιλέξτε ξύλο με υφή, διακοσμημένο με ετήσια δαχτυλίδια και άλλα σχέδια. Το μοντέλο με τη μορφή ενός βαρελιού ή ενός παλαιού στήθους θα εναρμονιστεί αρμονικά στο εσωτερικό. Χρωματική παλέτα: φυσική και φυσική.

Δώστε προσοχή στα προϊόντα με την επίδραση της αρχαιότητας. Μικρές scuffs, τσιπ και ρωγμές δίνουν τα έπιπλα μια ιδιαίτερη γοητεία. Για το στυλ της χώρας προσαρμόζονται επίσης μοντέλα διακοσμημένα με στοιχεία από σφυρήλατο σίδερο και χοντρά κομμάτια σιδήρου, όπως αλυσίδες. Μια πατίνα χρησιμοποιείται ως διακοσμητική επίστρωση.

Προβηγκία

Λευκό χιόνι από τις σανίδες - ιδανικό για διακόσμηση Provence. Ένα μοντέλο διακοσμημένο με τρισδιάστατα διακοσμητικά floral διακοσμητικά ή decoupage θα φαίνονται πιο ελκυστικά. Η παλέτα χρωμάτων αποτελείται από απαλές και ελαφριές παστέλ αποχρώσεις. Σε αυτές τις αποχρώσεις μπορεί να είναι έπιπλα για αυτό το ύφος.

Σκανδιναβικό στυλ

Αυτό το ύφος του φωτός και της ελαφρότητας. Χαρακτηρίζεται από συντομία και απλότητα.Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επιλέξετε μοντέλα σε ανοιχτά χρώματα. Ιδανικό λευκό και ελαφρύ μπεζ αντίχειρα. Υλικό - φυσικό ξύλο. Tumba-bar θα πρέπει να είναι χωρίς διακοσμητικά στοιχεία και υπερβολές.

Κλασικά (μπαρόκ, ροκοκό, αυτοκρατορία)

Προϊόντα αυτών των μορφών ως συμπλήρωμα κοσμούν τη σκάλισμα, στόκος, ογκομετρικές λεπτομέρειες, χρυσά στοιχεία και πολλά άλλα. Το χρώμα μπορεί να είναι οποιοδήποτε άλλο εκτός από φωτεινά και πιασάρικα χρώματα. Κομοδίνα για κλασική διακόσμηση είναι κατασκευασμένα από ξύλο υψηλής ποιότητας. Το υλικό είναι επικαλυμμένο με καθαρό βερνίκι ή ειδικό σμάλτο. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές χρώματος είναι λευκές, μπεζ, μαύρες και καφέ.

Για να κάνουν το προϊόν πιο ελκυστικό και εκφραστικό, οι πλοίαρχοι χρησιμοποιούν χρώμα που μιμείται ασήμι, χρυσό, χαλκό ή χαλκό. Τα μοντέλα συμπληρώνουν τα σγουρά χέρια και τα πόδια.

Σοφίτα

Αυτό το στυλ χαρακτηρίζει την παρουσία βιομηχανικών στοιχείων (σωλήνες, πλινθοδομή, εξαερισμό, υποστηρίγματα και πολλά άλλα) και συντομία. Το μπαρ από το φυσικό δέντρο που προστίθεται με μεταλλικές λεπτομέρειες θα ταιριάζει ιδανικά στο γενικό ντεκόρ. Πολλά μοντέλα έχουν τεχνητή γήρανση.

Το γυαλί και τα μεταλλικά προϊόντα είναι επίσης μια επιλογή win-win για την καθοδήγηση μιας σοφίτας. Σταματήστε την επιλογή σε αυστηρές μορφές και συμπαγείς διαστάσεις.

Στο επόμενο βίντεο θα μάθετε για τις περιπλοκές και την άνεση ενός μπαρ tubma για το σαλόνι.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο