Λευκό τζάκι στο εσωτερικό σχεδιασμό

Τα σπίτια θέρμανσης με τζάκια έχουν πολύ μεγάλη ιστορία. Αλλά για να μπορέσει αυτός ο καλός και υψηλής ποιότητας θερμάστρα να εκπληρώσει τη λειτουργία του, πρέπει να φροντίσετε το σχεδιασμό, την ελκυστική εμφάνιση. Τα τζάκια δεν μπορούν να θεωρηθούν μόνο ως στοιχείο πολυτελείας, επειδή δεν είναι αναπόφευκτα πομπώδη και επίσημα στην απόδοσή τους.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το λευκό τζάκι θεωρείται μία από τις πιο ευέλικτες λύσεις σχεδιασμού και, επιπλέον, αρκετά πρακτικό.

Με επιδέξια χρήση, μετατρέπεται σε ένα βασικό στοιχείο του δωματίου όπου είναι εγκατεστημένη η εστία. Μπορείτε να κάνετε αίτηση:

 • σε κλασικά σαλόνια - η έμφαση δίνεται στις ομαλές μορφές διακόσμησης.
 • για το στιλ της Προβηγκίας - είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε φυσικά υλικά.
 • μοντέρνα - θέλετε να επιλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερο το προϊόν με πιο αυστηρή γεωμετρία
 • σε ένα δωμάτιο σχεδιασμένο σύμφωνα με την έννοια του μινιμαλισμού.

Το χιονάτο χρώμα φαίνεται πανηγυρικό και εκφραστικό, σας επιτρέπει να κάνετε το χώρο του τζακιού το σημασιολογικό κέντρο του δωματίου. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να μάθετε αν η ζωγραφική αυτή θα είναι αρκετά πρακτική, αν η άψογα ελαφριά επιφάνεια δεν θα γίνει πολύ γρήγορα καλυμμένη με σκόνη και βρωμιά.

Η σκιά του ελεφαντόδοντου είναι επίσης αρκετά δύσκοληΈχει μια σειρά από μικρές παραλλαγές, η διαφορά μεταξύ των οποίων μόνο θα εκτιμηθεί ένας εκπαιδευμένος σχεδιαστής. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το χρώμα δημιουργεί την αίσθηση της απαλότητας, της αρμονίας και της πολυπλοκότητας ταυτόχρονα.

Με τη βοήθεια γαλακτώδους απόχρωσης, είναι εύκολο να τονίσουμε την ειρήνη, την ασφάλεια και την ηρεμία.

Ανεξάρτητα από το συνδυασμό με άλλους τόνους στο δωμάτιο, δημιουργείται ένα ουδέτερο εσωτερικό χωρίς ξεχωριστές ειδικές προφορές.

Είδη

Οι ηλεκτρικές εστίες είναι ασφαλείς και φθηνές σε σύγκριση με τις συσκευές καύσης ξύλου. Τέτοια τζάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια ακόμη και σε σπίτια όπου υπάρχουν μικρά παιδιά ή ζώα. Η εγκατάσταση ηλεκτρικής φωτιάς είναι πολύ πιο εύκολη από το αντίστοιχο της πυρκαγιάς ή του κλιβάνου. Αυτή είναι η μόνη λύση που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη θέα της φλόγας σε ένα διαμέρισμα της πόλης.

Η διακοσμητική πηγή θερμότητας είναι επίσης αρκετά οικονομική., σας επιτρέπει να μειώσετε το κόστος αγοράς καυσίμων και την οργάνωση της αποθήκευσης. Εξωτερική μινι-έκδοση του ηλεκτρικού τζακιού συνιστάται στην περίπτωση ενός μικρού χώρου του δωματίου. Αλλά αν ο στόχος είναι να μεταμορφώσετε ριζικά το εσωτερικό, θα πρέπει ακόμα να χρησιμοποιήσετε τροποποιήσεις τοίχων.

Ο κλασσικός τύπος τζάκι δίνει έμφαση στην υψηλή κοινωνική κατάσταση των ιδιοκτητών του σπιτιού και στη σταθερή οικονομική τους θέση. Ο καλύτερος τρόπος να αποδειχθεί αυτό αξίζει να θεωρηθεί η χρήση μαρμάρινων δομών που είναι πρακτικές και αισθητικές ταυτόχρονα. Φυσικά, το μάρμαρο δεν χρησιμοποιείται για το κύριο μέρος, αλλά μόνο για την επένδυση, αλλά γίνεται ένα είδος συσσωρευτή θερμότητας και αυξάνει τη λειτουργικότητα της εστίας.

Κατασκευάζοντας μια πύλη από τούβλα, μπορείτε να αποθηκεύσετε μια μεγάλη ποσότητα, μη επηρεάζοντας τις πρακτικές ιδιότητες του προϊόντος και την εμφάνισή του. Η ανεπεξέργαστη επιφάνεια τούβλου είναι κατάλληλη τόσο για τους σύγχρονους όσο και για τους κλασσικούς εσωτερικούς χώρους. Το κυριότερο είναι ότι ο συμπλέκτης πρέπει να αντιστοιχεί στο σχεδιασμό του. Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται με αυτόν τον τρόπο είναι τόσο διακριτική, ζεστή και ευνοϊκή για την απρόσκοπτη συζήτηση,ήσυχη αναψυχή.

  Για την επένδυση κατάλληλα φωτεινά φινίρισμα πλακάκια, η οποία είναι διαφορετική:

  • δύναμη;
  • σημαντικά αισθητικά χαρακτηριστικά.
  • συνδυαστική - τέλεια συνδυασμένη με άλλες σύγχρονες επενδύσεις φινιρίσματος.
  • ευαισθησία στις υψηλές θερμοκρασίες.

  Η τοποθέτηση κεραμιδιών γύρω από ένα τζάκι είναι απλούστερη και ευκολότερη από το βαρύ φυσικό μάρμαρο και οι απαιτήσεις μαλακής φροντίδας θα ευχαριστήσουν τους πρακτικούς ανθρώπους.

  Για το φινίρισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γυψοσανίδας και μια σειρά από άλλα τεχνητά υλικά, η μόνη απαίτηση για την οποία, εκτός από το λευκό χρώμα, είναι αντίσταση στη θερμότητα. Τα ίδια υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διαμόρφωση ενός τζακιού που λειτουργεί με ηλεκτρισμό.

  Σχεδιασμός

  Η χρήση του λευκού χρώματος σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια θεαματική και όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι, διαμέρισμα.

  Οι θετικές πλευρές του είναι:

  • Συμβατότητα με άλλα πλήκτρα, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας δημιουργίας ασπρόμαυρων συνδυασμών.
  • αίσθηση της ευελιξίας του χώρου.
  • αισιόδοξη στάση.

  Τα μειονεκτήματα είναι επίσης προφανή. Αυτή είναι η δυσκολία επιλογής τόνων που δεν θα φαίνονται άσκοπα στείρα, καθώς και η ανάγκη για συνεχή φροντίδα για φωτεινές επιφάνειες.

  Είναι εξίσου σημαντικό να επιλέξετε ένα γεωμετρικό σχήμα και ένα υλικό, το οποίο, όπως το χρώμα, θα πρέπει να αντιστοιχεί στο επιλεγμένο στυλ. Έτσι, στο σαλόνι τα προϊόντα μαρμάρου της Προβηγκίας είναι εντελώς εκτός χώρου, όπου είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε φυσική πέτρα και κεραμικά πλακίδια. Η εστία πρέπει να είναι ανοιχτή, ορθογωνίου σχήματος. Τα έπιπλα της σαλέ απαιτούν την εγκατάσταση μιας πέτρινης εστίας παρόμοιας με μια σόμπα. Το σκανδιναβικό στιλ είναι λακωνικό, συχνά το τζάκι είναι τετράγωνο, και μέταλλο και ομαλή πέτρα χρησιμοποιούνται για την επένδυση. Η κλασική αγγλική εστία έχει το σχήμα του γράμματος P, σχεδόν καμία διακόσμηση δεν είναι ασύμβατη με αυτήν, ακόμη και μια τηλεόραση που βρίσκεται στην κορυφή θα σπάσει την αρμονία.

  Από τα είδη διακόσμησης που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα χέρια σας και να εφαρμόσετε έτοιμα, αξίζει να αναφέρετε:

  • κεντημένες ταπετσαρίες?
  • φωτογραφίες με προσεκτικά σχεδιασμένα οικόπεδα.
  • ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία, βαμμένα κάτω από σοκολάτα ή σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

  Από τις αγορασμένες επιλογές αξίζει να σημειωθούν επίσης αγάλματα, ζωγραφισμένα συλλεκτικά πιάτα, κεριά.

  Κατασκευαστές και σχόλια

  Ρωσική πύλη τζακιού "Guard" Έχει ήδη γίνει 13 χρόνια από καπλαμά MDF και είναι καλυμμένο με ιταλικό χρώμα υψηλής ποιότητας.Η παραγωγή αναπτύσσεται στο Cheboksary και μια πρόσθετη αποθήκη διανομής βρίσκεται στη Μόσχα. Ο χρωματισμός κάτω από λευκασμένη βελανιδιά φαίνεται φρέσκο ​​και κομψό, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές στην επίσημη ιστοσελίδα.

  Για πάνω από δύο δεκαετίες, η εταιρεία "Meta" δημιουργεί τζάκια, εστίες φωτιάς και σόμπες-τζάκια. Το κύριο υλικό είναι μια σφραγισμένη πέτρα γκρίζου-λευκού χρώματος. Η εταιρεία διαθέτει τέσσερις μεγάλες επιχειρήσεις στη Ρωσία.

  Ηλεκτροθερμία Electrolux EFP M 5012W Το Outdoor παράγεται στην Κίνα. Το χρώμα είναι καθαρό λευκό, τα κύρια υλικά της θήκης είναι το γυαλί και το μέταλλο. Όπως όλα τα προϊόντα αυτής της μάρκας, είναι σε μεγάλη ζήτηση.

  Πλαίσια καμινάδας Κορσική μπορεί να αγοραστεί σε ένα ευρύ φάσμα. Υπάρχει, για παράδειγμα, το χρώμα κάτω από τη λευκή δρυς με χρυσό, γκρι-λευκό ή απλά λευκό. Είναι κατασκευασμένα στη Γαλλία, και το κύριο υλικό είναι υψηλής ποιότητας ξύλο.

  Σχετικά με όλα τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας kaminokomplekta μπορούν να μάθουν από το παρακάτω βίντεο.

  Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

  Το λευκό τζάκι στο φόντο του κλασικού design θεωρείται φρέσκο ​​και πρωτότυπο. Οποιοδήποτε άλλο χρώμα θα φαίνεται ζωντανό, φωτεινό και ελκυστικό σε σχέση με το φόντο ενός τέτοιου προϊόντος.

  Ένα αγγλικό τζάκι είναι κατασκευασμένο με μια μικρή, αλλά ευρύχωρη εστία. Η εκτέλεση του κυριαρχείται από ευθύγραμμα περιγράμματα. Η επιλογή για την Provence εκτελείται ως ανοιχτή εστία. Η αντιμετώπιση του προσώπου γίνεται φυσική και απλή, χωρίς περιττές διακοσμήσεις.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο