Χαρακτηριστικά και ποικιλίες διακοσμητικών τούβλων

 Χαρακτηριστικά και ποικιλίες διακοσμητικών τούβλων

Κάθε υλικό κατασκευής και φινιρίσματος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Αυτό ισχύει πλήρως για διακοσμητικά τούβλα. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν καλά τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να κάνετε μια σωστή επιλογή.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η επιφάνεια τούβλου του τοίχου υποδημιουργεί υποθετικά τη σκέψη της αξιοπιστίας και της αήττητοτητας, της καλής ποιότητας της δομής. Από αυτήν και αναπνέει άνεση. Αλλά το κλασικό τούβλο είναι κατώτερο από πιο σύγχρονα υλικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να το εγκαταλείψουμε. Υπάρχει, ωστόσο, μια καλή διέξοδος από την κατάσταση.Συνίσταται στην κάλυψη ενός τοίχου από διαφορετικό υλικό με διακοσμητικό τούβλο.

Είναι δυνατό να εφαρμοστεί μια παρόμοια κάλυψη τόσο μέσα όσο και έξω από το δωμάτιο. Η επιλογή μιας συγκεκριμένης ποικιλίας εξαρτάται από τον τόπο όπου θα ολοκληρωθεί το φινίρισμα. Η παραγωγή διακοσμητικών τούβλων για εσωτερικούς τοίχους γίνεται με γύψο και με βάση τα υλικά. Αλλά αν επιλέξετε υλικά τελικής επεξεργασίας για να διακοσμήσετε τους εξωτερικούς τοίχους, είναι επιθυμητό να προτιμάτε τη σύνθεση των μιγμάτων τσιμέντου. Τις περισσότερες φορές, η πέτρα μιμείται με γύψινο γύψο της τροποποίησης GF10.

Βεβαίως, αυτό το υλικό είναι αρκετά ακριβό. Ωστόσο, το τέλος δικαιολογείται από το γεγονός ότι οι δομές είναι ανθεκτικές και μακρόβιες. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μίγμα αλαβάστρου ή γύψου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, διακοσμητικά τούβλα γίνονται με το χέρι για να εξοικονομήσουν χρήματα και να αποκτήσουν το τέλειο προϊόν για τις ανάγκες τους.

Οφέλη

Το διακοσμητικό τούβλο ξεπερνά τα άλλα υλικά φινιρίσματος:

 • τη δύναμή του.
 • σταθερότητα σε διάφορες καιρικές συνθήκες.
 • ελάχιστες απαιτήσεις περίθαλψης ·
 • δεν χρειάζεται να βάψετε την επιφάνεια.
 • αντοχή στη φωτιά και τη θερμοκρασία.
 • θερμική ασφάλεια του κτιρίου.
 • αισθητικά χαρακτηριστικά.

Μειονεκτήματα

Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι, μαζί με τις θετικές πτυχές, το διακοσμητικό τούβλο έχει τις δικές του αδυναμίες. Είναι αρκετά ακριβό και δεν συγχωρεί τα λάθη κατά την τοποθέτηση. Αυτό το υλικό, παρά τις προσπάθειες των μηχανικών, εξακολουθεί να διακρίνεται από μια μεγάλη ειδική βαρύτητα. Είναι μικρότερο από εκείνο της οικοδόμησης τούβλου, αλλά μεγαλύτερο από αυτό ενός αριθμού άλλων υλικών φινιρίσματος. Ο χειρισμός του διακοσμητικού τούβλου απαιτεί εμπειρία, ορισμένες δεξιότητες και φροντίδα, επομένως είναι μερικές φορές ακόμη και πρόσφορο και ωφέλιμο να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες για εγκατάσταση.

Είδη

Αναπτύχθηκε πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε μια κομψή εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση του σπιτιού. Για να μειωθεί το κόστος της διακόσμησης της επιφάνειας βοηθά τη χρήση του ηλικιωμένου τούβλου. Το οπτικό αποτέλεσμα που δημιουργείται από αυτόν, με μοναδικές μάρκες και μια σειρά από χρώματα, θα ευχαριστήσει σχεδόν όλους. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το εργοστάσιο κεραμικό παλαιό τούβλο κοστίζει πολλά χρήματα. Επομένως, σε ορισμένες περιπτώσεις λαμβάνεται ανεξάρτητα.

Ναι, τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός τέτοιου προϊόντος είναι κατώτερα από τα εταιρικά δείγματα. Ωστόσο, αν απαιτείται μόνο μια εξωτερική αίσθηση ομοιότητας, αυτό το ελάττωμα μπορεί να αγνοηθεί. Σε επιδέξια χέρια, ακόμη και τα φθηνότερα τούβλα των βαθμών M125, M150 ή M200 μπορούν να μετατραπούν σε ένα είδος διακοσμητικού. Η κακή γεωμετρία από την έλλειψη γίνεται πλεονέκτημα. Ταυτόχρονα, οι μηχανικές ιδιότητες των προϊόντων, εάν γίνουν σωστά, θα είναι στην κορυφή.

Μερικές φορές η μπροστινή πλευρά ενός κεραμικού τούβλου είναι γεμάτη για να σχηματίσει μια εκφραστική ανακούφιση. Για αυτή τη δουλειά συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα pickaxe. Στη συνέχεια, μια βαφή εφαρμόζεται στην ίδια πλευρά (βυθίζοντας τα τούβλα τα ίδια σε ένα ειδικό δοχείο). Στη συνέχεια αφήνονται να στεγνώσουν.

Η ίδια η γήρανση θα απαιτήσει:

 • ένα σύνολο από σφυριά διαφόρων μεγεθών.
 • Βουλγαρική;
 • σμίλη?
 • μηχανή αμμοβολής.

Υπάρχει επίσης μια εναλλακτική λύση, στην οποία χρησιμοποιείται ένα χρησιμοποιημένο τούβλο, και η πρόσοψη καλύπτεται από μια σύνθεση που έχει, μαζί με διακοσμητικές και προστατευτικές λειτουργίες. Αρχίζουν με την αγορά ενός πλήρους τούβλου, ο οποίος πρέπει να καθαριστεί στην μπροστινή πλευρά του μύλου από τον μύλο.Στη συνέχεια, εφαρμόζονται ειδικά μάρκες με τη βοήθεια ενός σφυριού, τα ίδια τα τεμάχια τοποθετούνται σε κονίαμα. Η ίδια λύση χρησιμοποιείται για σοβάτισμα. Ο προετοιμασμένος τοίχος καλύπτεται με χρώματα πρόσοψης, επιτυγχάνοντας το αρχικό αποτέλεσμα λόγω της ποικιλίας των χρωμάτων. τότε καλύπτεται με ματ βερνίκι.

Με την πάροδο του χρόνου, η επιφάνεια θα συνεχίσει, φυσικά, να εξασθενίσει και να εξασθενίσει. Αλλά αυτό το πρόβλημα επιλύεται απλά: τη σωστή στιγμή χρησιμοποιήστε μόνο ένα ειδικό χρώμα. Για να αναβάλλετε αυτή τη στιγμή, πρέπει να καλύψετε αμέσως την επιφάνεια με υδρόφοβες ενώσεις. Θα βοηθήσουν τον συμπλέκτη να διατηρήσει την αρχική εμφάνιση μακρύτερη. Αλλά πριν επιλέξετε μια συγκεκριμένη επιλογή, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε τους εμπειρογνώμονες. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι το "πραγματικό" τεχνητό φινίρισμα είναι εντελώς διαφορετικό από το τυποποιημένο δείγμα τοίχου.

Για την κατασκευή αυτού του υλικού χρησιμοποιείται:

 • σκυρόδεμα ·
 • νερό ·
 • άμμος;
 • συστατικά χρωματισμού.
 • πρόσθετα σκλήρυνσης.

Αυτό το μίγμα αναμιγνύεται πολύ προσεκτικά και δίνεται μεγάλη προσοχή στην ακρίβεια της επιλεγμένης συνταγής. Οι κατασκευαστές έγχρωμων, σκούρων και ελαφρών τοιχοποιιών προσπαθούν εξίσου να διατηρήσουν τη χημική σύνθεση του προϊόντος τους μυστική. Ως εκ τούτου, οι καταναλωτές μπορούν να επικεντρωθούν μόνο στην εμφάνιση του προϊόντος.Και μπορεί να είναι εξαιρετικά διαφορετική. Εξωτερικά, το παλιό τούβλο που καλύφθηκε με εξαίσια μάρκες, σαν να φοριέται και άνισα στο εξωτερικό, ήταν ευρέως διαδεδομένο.

Αλλά μερικοί άνθρωποι προτιμούν ένα ομαλό διακοσμητικό μπλοκ που μοιάζει με κλίνκερ. Σε κάθε περίπτωση, εάν οι κατασκευαστές επιδιώξουν να αποκτήσουν ένα λεπτομερές σχέδιο με το σχέδιο μικρών χαρακτηριστικών, χρησιμοποιούν μια πιο σύνθετη μορφή. Ως εκ τούτου, για την κομψότητα της εικόνας και την εξαιρετική εμφάνιση πρέπει να πληρώσουν επιπλέον. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι κάθε τεχνητό τούβλο μιμείται μόνο μια "πραγματική" επιφάνεια από τούβλα και στην πραγματικότητα παραμένει ένα κεραμίδι, το πάχος του οποίου σπανίως υπερβαίνει τα 1,5 εκ. Το υλικό αυτό είναι φθηνότερο από το κλίνκερ και δεν προκαλεί βλάβη κατά τη χρήση.

Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε καθαρά ένα ακόμα πράγμα: σε όλη την κερδοφορία του διακοσμητικού τούβλου που κατασκευάζεται από τα χέρια σπάνια διαφέρει σε ιδιαίτερη ποιότητα. Και ο κύριος λόγος σχετίζεται με το γεγονός ότι τα έντυπα που πωλούνται σε δημόσια και τεχνική τεκμηρίωση γι 'αυτά προστατεύονται προσεκτικά από μεγάλες επιχειρήσεις. Σε τελευταία ανάλυση, δεν ενδιαφέρονται να μειώσουν τον αριθμό των αγοραστών τελικών προϊόντων.Αλλά η επιλογή των διακοσμητικών τούβλων που παράγονται από τα μεγάλα εργοστάσια είναι αρκετά μεγάλη ώστε να «κλείνει» όλες τις ανάγκες. Επιπλέον, η συνταγή και οι μέθοδοι επεξεργασίας των πρώτων υλών, φυσικά, αποτελούν επίσης εμπορικό μυστικό.

Τα διακοσμητικά τούβλα της βιομηχανικής κατασκευής μπορούν επίσης να είναι ανθεκτικά. Για οικιακούς σκοπούς, χρησιμοποιούνται ευρέως πυρίμαχα υλικά με βάση το πυρίτιο ή μείγμα αλουμινίου με πυριτικά άλατα. Κατά την επιλογή τέτοιων μονάδων, πρέπει να δίνεται προσοχή κυρίως στο επίπεδο θερμικής ικανότητας. Τα τζάμια και ο μαγνησίτης είναι κατάλληλα για επικάλυψη έξω από τους θαλάμους του κλιβάνου κλιβάνου, για την επένδυση διαφόρων λέβητων θέρμανσης. Οι εργάτες με την εμπειρία της κουζίνας δίνουν σαφώς προτεραιότητα στο χαμότ και όχι στα τούβλα, επειδή:

 • το τελευταίο είναι πολύ σκληρό, κακώς κομμένο ή ραγισμένο.
 • παρόμοιο υλικό είναι βαρύ.
 • παρά την σκληρότητα του, είναι επίσης εύθραυστη.
 • οι κατασκευαστές συχνά αποκλίνουν από τις απαιτήσεις της GOST, εφαρμόζοντας ξεχωριστά σχεδιασμένες προδιαγραφές.

Όμως, η πρώτη τάξη έχει μόνο μια στενή εστία και καμινάδες. Για τη διακόσμηση άλλων τμημάτων του δωματίου απαιτούνται εναλλακτικά υλικά.Ανάμεσά τους αξίζει να σημειωθεί το γυάλινο τούβλο. Αυτή η διακοσμητική επίστρωση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, και οι ειδικοί την εκτιμούν ως πολύ ελπιδοφόρα. Οι γυάλινες πλάκες βοηθούν στην εξοικονόμηση της θέρμανσης, είναι ακόμη ανθεκτικές στην έντονη υγρασία.

Μια ευρεία γκάμα χρωμάτων, οι εξωτερικές υφές επιτρέπουν τόσο τη σκίαση των ήδη υπαρχόντων εσωτερικών χώρων όσο και τη δημιουργία μιας αρχικής σύνθεσης από την αρχή. Αλλά ακόμα και τα καλύτερα γυάλινα τούβλα δεν είναι αρκετά δυνατά. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε προσεκτικά τη μεταφορά, την αποθήκευση και την αποθήκευσή τους. Διαφορετικά, η επιφάνεια καταστρέφεται εύκολα. Εάν συμμορφώνεστε με όλες τις τεχνικές απαιτήσεις, ένα διαφανές "τούβλο" θα παρέχει:

 • Εξαιρετική ηχομόνωση.
 • εξαιρετικά υγειονομικά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά.
 • αντίσταση στην καθημερινή μηχανική καταπόνηση.

Το γυάλινο τούβλο είναι ιδανικό για το μπάνιο. Οι ιδιότητές του επιτρέπουν τη χρήση μπλοκ ως το κύριο δομικό υλικό. Η φροντίδα μετά την εφαρμογή είναι σχετικά εύκολη, το πλύσιμο δεν είναι πρόβλημα. Οι περισσότεροι σχεδιαστές συστήνουν τη χρήση γυάλινων τούβλων για τη δημιουργία χαοτικών συνθέσεων.Αυτά τα στοιχεία ταιριάζουν καλά στη διακόσμηση, διακοσμημένα σε μοντέρνο στιλ.

Τα γυάλινα τούβλα χρησιμοποιούνται για εσωτερική διακόσμηση και επειδή είναι βολικό να αντικατασταθούν. Αν τα μεμονωμένα μπλοκ είναι κατεστραμμένα, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε μόνο χωρίς να αγγίξετε τον υπόλοιπο τοίχο. Η διαφορά μεταξύ των τροποποιήσεων των γυάλινων τούβλων εκφράζεται σε:

 • ανακούφιση;
 • μηχανικό φρούριο.
 • χημική σύνθεση.
 • μέθοδο παρασκευής.

Ένα τούβλο από γυαλί είναι πολύ βαρύτερο από τα τετράγωνα. Επίσης, το προϊόν αυτό κοστίζει περισσότερο και έχει λιγότερη ποικιλία χρωμάτων - αλλά κατά τη διάρκεια της εργασίας μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση των προϊόντων. Χωρίς προβλήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατάλληλο μοτίβο για τον εαυτό σας. Δεδομένου ότι τα γυάλινα τούβλα είναι βαριά, από την αρχή αξίζει τον υπολογισμό του φορτίου που δημιουργείται. Όχι σε όλα τα σπίτια τα θεμέλια και οι υποστηρικτικές δομές θα το αντέξουν, οπότε ο υπολογισμός θα βοηθήσει στην αποφυγή ενός βήματος εξάντλησης.

Οι κατασκευαστές διακοσμητικού γυαλιού αλλάζουν χρώμα προσθέτοντας ειδικές χρωστικές ουσίες. Έχουν αναπτυχθεί τεχνολογίες που επιτρέπουν τη βαφή ξεχωριστά τόσο της επιφάνειας του υλικού όσο και του συνολικού πάχους του. Μία έγχρωμη ποικιλία γυάλινων τούβλων μπορεί να ληφθεί με θερμική επεξεργασία (με ταυτόχρονη έκθεση σε οξείδια αλκαλικών μετάλλων, πυριτική άμμο).Η αναλογία των χρησιμοποιούμενων αντιδραστηρίων καθορίζει όχι μόνο την τονικότητα του τελικού προϊόντος. Δείχνει πόσο ισχυρό είναι το προϊόν, αν θα γίνει πυκνό ή σχετικά ελαφρύ.

Εκτός από το γυαλί μπορούν να χρησιμοποιηθούν και διακοσμητικά τούβλα από σκυρόδεμα. Μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα μια κομψή εμφάνιση. Η απομίμηση ενός φυσικού υλικού επιτυγχάνεται συχνά με ένα ανώμαλο επιφανειακό στρώμα. Πέτρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σχεδιασμό των τοίχων και άλλων επιφανειών σε ένα ιδιωτικό σπίτι, και σε ένα διαμέρισμα της πόλης. Ακόμη και εκείνοι που έχουν μόνο βασικές δεξιότητες για τοιχοποιία θα είναι σε θέση να κάνουν όλη τη δουλειά.

Κατάλληλα στυλ

Το διακοσμητικό τούβλο, από οποιοδήποτε υλικό κατασκευάζεται, ταιριάζει μόνο σε συγκεκριμένους στυλ σχεδίασης. Συχνά χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση των δωματίων σε σοφίτα. Αυτό είναι σχεδόν τέλειο σε αυτή την περίπτωση: είναι δύσκολο να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να μιμηθούμε έναν παλιομοδίτικο τοίχο από τούβλα. Εάν όλα γίνονται σωστά, δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν υπάρχει σύγχρονη κατοικία, αλλά ένα κτίριο που κατασκευάστηκε τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του εικοστού αιώνα (αν όχι νωρίτερα).Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ακόμα και η πιο περίτεχνη σοφίτα είναι οπτικά επιθετική και μπορεί να κουραστεί με την πάροδο του χρόνου.

Επομένως, το σχέδιο πρέπει να αραιωθεί:

 • δάπεδα χαλιά ζουμερά λουλούδια?
 • λουλουδιών ρυθμίσεις?
 • εκλεκτικά μαλακά έπιπλα.

Μην υποθέσετε ότι το διακοσμητικό τούβλο είναι κατάλληλο μόνο σε σπίτια διακοσμημένα με το στυλ μιας σοφίτας. Όπου οι ιδιοκτήτες προτιμούν τη χώρα ή τις διάφορες παραλλαγές της, διακοσμημένες με αντίκες, αυτό το υλικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε το πιο ανοιχτό τούβλο, προσπαθώντας να το βάλετε όσο το δυνατόν πιο όμορφα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, διότι η έννοια είναι επίσης διαφορετική - τώρα οι εγκαταστάσεις δεν γίνονται κάτω από το "παλιό εργοστάσιο ή αποθήκη", αλλά κάτω από ένα άνετο αγροτικό σπίτι.

Για να βελτιώσετε αυτήν την εντύπωση, μπορείτε να εφαρμόσετε τεράστιες δοκούς σκούρου φυσικού ξύλου. Αλλά δεν συνιστώνται τεχνητά μέρη για να εισέλθουν στη σύνθεση, παραβιάζουν αμέσως την ακεραιότητα του εσωτερικού της χώρας. Αυτό το στυλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποδιά κουζίνας και για τοίχους σε ξεχωριστά δωμάτια. Η χρήση διακοσμητικών τούβλων είναι επίσης κατάλληλη σε στιλ υψηλής τεχνολογίας. Αλλά η προσέγγιση πρέπει, φυσικά, να είναι διαφορετική.

Στην περίπτωση αυτή, οι εσωτερικοί χώροι δημιουργούνται με γεωμετρικά επαληθευμένες σχέσεις. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε πολύ καθαρά χρώματα και να μην αναμιγνύετε διαφορετικά χρώματα. Η ιδανική λύση είναι ορθογώνια γκρι ή λευκά χρώματα. Αυτή η λύση είναι κατάλληλη για δωμάτια που κατασκευάζονται με επιχειρηματικό στυλ. Ο μινιμαλισμός και οι σύντομες μορφές - αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε στην περίπτωση αυτή.

Το διακοσμητικό τούβλο μπορεί να εφαρμοστεί στο αγγλικό ύφος. Υπάρχει ήδη τραχύ, τονίζεται το αγροτικό υλικό δεν ταιριάζει. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε κομψά κατασκευασμένα μπλοκ που θα συνδυάζονται τέλεια με το φυσικό ξύλο. Το αγγλικό δωμάτιο είναι κατασκευασμένο σε ένα χρωματικό σχέδιο. Η περίσταση αυτή πρέπει να ληφθεί υπόψη ακόμη και όταν επιλέγετε διακοσμητικά στοιχεία για να πλαισιώσετε το τζάκι.

Πώς να επιλέξετε;

Ακόμη και αν το διακοσμητικό τούβλο αντιστοιχεί στο κύριο ύφος, δεν πρέπει να βιαστείτε να τον επικολλήσετε στον τοίχο. Πρέπει να δοθεί προσοχή στα άλλα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Το πάχος και οι άλλες διαστάσεις καθορίζονται ξεχωριστά, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι πάρα πολύ παχιά στοιχεία θα είναι πολύ βαριά. Επιλέγοντας ένα ντεκόρ για την κρεβατοκάμαρα, πρέπει να δώσετε προτίμηση στις επιστρώσεις με μια διακριτική εμφάνιση.Αν παραβιάζετε αυτήν την απαίτηση, μπορείτε να πάρετε το επιτηδευμένο, πολύ έντονο συναισθηματικό περιβάλλον.

Τα διακοσμητικά τούβλα που σχεδιάζονται για ποδιά κουζίνας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανθεκτικά στην υγρασία, το λίπος και τη θερμότητα. Προτιμούνται ομαλά μπλοκ, η επιφάνεια των οποίων είναι ανθεκτική στα απορρυπαντικά. Όταν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα τούβλο για να διακοσμήσετε συμπαγείς περιοχές γύρω από την είσοδο, θα πρέπει να επιλέξετε τέτοια προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε θραύσματα. Διαφορετικά, ο σχεδιασμός γίνεται δυσκίνητος και βαρύς, φαίνεται πολύ άβολα. Αλλά εκτός από τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού. πρέπει να εξετάσει επίσης ιδιαίτερα τεχνικές στιγμές.

Έτσι, το κλίνκερ είναι κατάλληλο για χρήση όπου η υγρασία είναι υψηλή. Χρησιμοποιείται στο μπάνιο, στην κουζίνα, καθώς και στο σχεδιασμό προσόψεων. Η χαμηλή απορρόφηση νερού από την επίστρωση είναι μια πολύ σημαντική ιδιότητα, χάρη της οποίας η διάρκεια ζωής των προϊόντων είναι πολύ μεγάλη.

Υπάρχουν τρεις κύριες μορφές επιφάνειας:

 • γυαλισμένο?
 • ματ?
 • με έντονη ανακούφιση.

Το διακοσμητικό τούβλο γύψου δεν συνιστάται για χρήση σε υγρές περιοχές. Οι εξαιρέσεις είναι προϊόντα με ειδικό προστατευτικό στρώμα.Για να κόψετε τις γωνίες, χρησιμοποιήστε ειδικά σχεδιασμένα λεπτομερή στοιχεία. Ανεξάρτητα από την υγρασία στο δωμάτιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνελ πολυουρεθάνης, αναπαράγοντας την ανακούφιση του "πραγματικού" τούβλου. Τα προϊόντα αυτά συνιστώνται για τη μονάδα υγιεινής και την ομάδα κουζίνας.

Όσον αφορά τα προτιμώμενα χρώματα, οι σχεδιαστές συστήνουν να χρησιμοποιούν:

 • συνδυασμός κόκκινου και καφέ χρώματος.
 • λευκούς και κόκκινους τόνους (αυτές είναι οι πιο μαζικές αποχρώσεις).
 • συνδυασμός καφέ και άμμου χρώματα?
 • συνδυάζοντας λευκό με άμμο και γκρι τόνους.

Γύψος διακοσμητικά τούβλα μπορεί να είναι πολύ μεγάλο. Μερικές φορές είναι το ίδιο μέγεθος με ένα διπλό κεραμικό τούβλο. Το πλεονέκτημα αυτού του υλικού είναι προσιτό κόστος. Κεραμικό υλικό χρησιμοποιείται συχνά ακόμη και στο δρόμο. Είναι αρκετά ανθεκτικό σε παγωμένο καιρό.

Παραδείγματα στο εσωτερικό

Κόκκινο διακοσμητικό τούβλο, ακόμη και αν δεν είναι πολύ κορεσμένο χρώμα, συνδυάζεται τέλεια με το "λευκό" δωμάτιο. Ειδικά στην περίπτωση που τα έπιπλα είναι επίσης βαμμένα με τα πιο ανοιχτά χρώματα. Το γκρι διακοσμητικό τούβλο ταιριάζει κυρίως σε πιο αυστηρούς και λακωνικούς εσωτερικούς χώρους.Το μαύρο διακοσμητικό υλικό χρησιμοποιείται κυρίως ως αντίθεση. Ο καλύτερος μαύρος τοίχος φαίνεται σε ένα φωτεινό δωμάτιο.

Πώς να επιλέξετε ένα διακοσμητικό τούβλο, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο