Χαρακτηριστικά του συστήματος πρόσοψης AMK: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Κάθε ιδιοκτήτης θέλει να γεμίσει το σπίτι του με άνεση από το εσωτερικό και να το κάνει ελκυστικό από το εξωτερικό, γιατί αν το βιβλίο κρίνεται από το εξώφυλλο, τότε το σπίτι κρίνεται από την πρόσοψή του. Το σύστημα πρόσοψης AMK επιτρέπει όχι μόνο να διακοσμήσει τους τοίχους όμορφα, αλλά και να τους προστατεύει από το εξωτερικό περιβάλλον. Εξετάστε τα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συστήματος, καθώς και τις αποχρώσεις της εγκατάστασής του.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

AMK έχει σχεδιαστεί για την εφαρμογή των διακοσμητικών και προστατευτική επένδυση ως εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού, και εσωτερική. Ταιριάζει τέλεια σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο, μιμείται αποτελεσματικά το τούβλο ή την τοιχοποιία. Το σύστημα είναι μια πλάκα με τη μορφή τούβλου μαρμάρινων τσιπς και υδατικής ακρυλικής διασποράς. Είναι ανάλογο του μαρμάρινου γύψου ή της εύκαμπτης πέτρας, αλλά είναι πολύ φθηνότερο.Τέτοιες προσόψεις έχουν υψηλή απόδοση, είναι ανθεκτικές και πολύ ανθεκτικές.

Η ΑΜΚ αποτελείται εντελώς από φυσικά συστατικά που έχουν την αυξημένη αντοχή στα φυσικά φαινόμενα και πρακτικά σε οποιεσδήποτε εξωτερικές επιδράσεις. Το μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι η αντίσταση στη φωτιά, δεν ανάβει. Επίσης, τα κεραμίδια έχουν υψηλό επίπεδο διαπερατότητας ατμών. Εκτός από την υψηλή ποιότητα, το σύστημα έχει μια πολύ αισθητική εμφάνιση.

Είναι εύκολο και γρήγορο να συναρμολογηθεί το AMK, οι εργασίες επισκευής δεν απαιτούν επαγγελματικές δεξιότητες. Αυτό το στοιχείο ευχαριστεί τους άνδρες που δεν έχουν κάνει ποτέ επισκευές μόνοι τους πριν. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του τύπου φινιρίσματος είναι η συντηρησιμότητα. Σε περίπτωση βλάβης σε μία από τις πλάκες, μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί και να αντικατασταθεί με ένα νέο.

Διαδικασία συναρμολόγησης

Δεδομένου ότι η τεχνολογία εγκατάστασης είναι αρκετά απλή, οι εργασίες επισκευής θα κοστίζουν πολύ λίγα. Κατά κανόνα, οι πλοίαρχοι λαμβάνουν 250-300 ρούβλια ανά τετραγωνικό μέτρο. Μπορείτε επίσης να κάνετε την εγκατάσταση μόνοι σας. Πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι συνθήκες θερμοκρασίας, καθώς οι εργασίες πρέπει να εκτελούνται στους + 5 ° C (όχι κατώτερες), οι οποίες πρέπει να διατηρηθούν για μια εβδομάδα περισσότερο προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στην επένδυση.

Πριν προχωρήσετε στην άμεση διάταξη των πλακών στην επιφάνεια, θα πρέπει να γίνουν προπαρασκευαστικές εργασίες. Είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε τη βάση, να επιδιορθώσετε όλες τις ρωγμές και τις ανωμαλίες, και στη συνέχεια να την καθαρίσετε καλά από τη σκόνη και τη βρωμιά.

Στη συνέχεια, γίνεται η σήμανση, μετά την οποία εφαρμόζεται στο τοίχωμα ομοιόμορφο στρώμα κόλλας με σπάτουλα με δόντια 4-6 χιλιοστά. Το συγκολλητικό μίγμα πρέπει να αραιώνεται αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Συνιστάται η προετοιμασία της σύνθεσης σε μέρη έτσι ώστε να μην στεγνώνει μέσα στη δεξαμενή και να μην χάνει τις ιδιότητές της. Μετά από αυτό, εφαρμόζεται η ίδια η ΑΜΚ. Θα πρέπει να πιεστεί έντονα, να απαλλαγούμε από τον υπερβολικό αέρα και να αφαιρούμε την υπερβολική κόλλα που βγαίνει από κάτω από τις πλάκες.

Αφού το μείγμα σκληρύνει, επίσης αντικαθιστά τις ραφές. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορείτε να ανησυχείτε για την κατάσταση της επιφάνειας των πλακών, επειδή κάθε λεπτομέρεια έχει προστατευτική μεμβράνη που μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα μετά από 48 ώρες.

Επισκόπηση προϊόντων

Τα συστήματα πρόσοψης της AMK παρουσιάζονται σε αρκετά μεγάλη ποικιλία. Το κόστος του υλικού κυμαίνεται από 500 έως 650 ρούβλια ανά τετραγωνικό μέτρο, ανάλογα με το επιλεγμένο μοντέλο. Τα προϊόντα έχουν δύο μορφές: τούβλο και μπλοκ.Οι πρώτες διαστάσεις είναι 250 * 65 χιλιοστά, το δεύτερο - 400 * 195 χιλιοστά.

Η παλέτα χρωμάτων αποτελείται από τρεις κύριες αποχρώσεις: γκρι, καφέ και αμμώδες, που με τη σειρά τους έχουν τρεις τόνους με τη μετάβαση από το φως στο σκοτάδι. Ο τοίχος μπορεί να κοπεί ως μονοφωνικό υλικό ή με τη χρήση και των τριών τόνων (η επιλογή αυτή ονομάζεται μίγμα).

Το μείγμα από καφέ AMK θα φανεί με πλεονεκτήματα και θα θυμίζει την "βαυαρική τοποθέτηση". Sandy θα δώσει το σπίτι μια πολύ ήπια και κομψή εμφάνιση. Η γκρίζα έκδοση φαίνεται πιο αυστηρή, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι λιγότερο «πλούσια».

Κριτικές

Οι απόψεις σχετικά με το σύστημα πρόσοψης AMK, που άφησαν οι χρήστες στο δίκτυο, είναι εξαιρετικά θετικές. Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών είναι ευχαριστημένοι με το ανάλογο του μαρμάρου γύψου και την προσιτή τιμή του. Τα προϊόντα είναι ανθεκτικά και αντέχουν σε τυχόν αλλαγές στην υγρασία και τη θερμοκρασία.

Υπάρχει μεγάλη διάρκεια ζωής του υλικού, ευκολία αντικατάστασης των πλακών. Η ευκολία εγκατάστασης για ορισμένους πελάτες αποτελεί αποφασιστικό πλεονέκτημα υπέρ αυτού του συστήματος πρόσοψης. Ακόμα και οι αρχάριοι στην επισκευή εγκαθιστούν AMK, χωρίς να καταφεύγουν στη βοήθεια των επαγγελματιών τεχνιτών.

Η ελκυστική εμφάνιση των προσόψεων είναι ορατή από μακριά, προσελκύει άμεσα την προσοχή των ανθρώπων που περνούν. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα θεωρείται επίσης η δυνατότητα να διακοσμήσετε το υλικό και το εσωτερικό, όπως μια κουζίνα ή ένα διάδρομο. Αυτό το ντεκόρ δίνει την πρωτοτυπία στο εσωτερικό. Οι περισσότεροι χρήστες συστήνουν έντονα το σύστημα πρόσοψης AMK στους φίλους και τους συγγενείς τους.

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συστήματος πρόσοψης AMK, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο