Πώς να φτιάξετε μια γιρλάντα φωτογραφιών με τα χέρια σας;

Οι φωτογραφίες δεν είναι μόνο εικόνες, αλλά και σωματίδια στιγμών ζωής. Τα βαρετά και παχιά άλμπουμ φωτογραφιών έχουν περάσει πολύ, τώρα μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε την προβολή φωτογραφιών. Μια από αυτές τις επιλογές - μια γιρλάντα φωτογραφιών. Ένα τέτοιο λαμπερό και ασυνήθιστο πράγμα, όπως ένα δώρο γενεθλίων για ένα μωρό κατά το πρώτο έτος της ζωής του, σίγουρα θα τον θυμούνται όλοι οι επισκέπτες και φυσικά οι γονείς. Ως μία από αυτές τις γιρλάντες μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας χέρια και, επίσης, μερικές συστάσεις θα πρέπει να εξεταστούν σε αυτό το άρθρο.

7 φωτογραφία

Ποιο νήμα πρέπει να επιλέξετε;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πυκνό νήμα ως νήματα - αυτή είναι η πιο κοινή και οικονομική επιλογή. Το καλύτερο διακοσμητικό νήμα σχοινί μέσου πάχους. Είναι φθηνό και σχετικά προσιτό, ανθεκτικό και μη απαγορευτικό στη χρήση.Το νήμα μπορεί εύκολα να αναδιπλωθεί σε οποιοδήποτε χρώμα, και οι ράβδοι ρούχων θα κρατηθούν επίσης επάνω σε αυτό εύκολα. Μια άλλη επιλογή είναι η ταινία. Κάθε σύγχρονο κατάστημα ραψίματος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παρόμοιες κορδέλες διαφορετικού πάχους, χρώματος και ακόμη και υλικού.

Η πιο εντυπωσιακή επιλογή για τη σύνδεση των φωτογραφιών είναι η γιρλάντα. Φωτιστικά φανάρια προσθέτουν μια αίσθηση έλλειψης βαρύτητας στις εικόνες και κάνουν το δωμάτιο πιο άνετο. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε μια κατάλληλη γιρλάντα. Θα πρέπει να είναι με μικρούς κίτρινους λαμπτήρες και κατά προτίμηση με λευκά ή διαφανή καλώδια σύνδεσης. Η γιρλάντα πρέπει να είναι καλής ποιότητας, δεν πρέπει να υπερθερμαίνεται πολύ με παρατεταμένη χρήση, τα καλώδια σύνδεσης δεν θα πρέπει να ξεφύγουν.

Κατά κανόνα, τέτοιες γιρλάντες κρεμασμένες στον τοίχο, και ως εκ τούτου πρέπει να επισυνάπτονται σε αυτό με κάτι. Τις περισσότερες φορές σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε ταινία διπλής όψης, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως τα συνηθισμένα γάντζοι τοίχου. Τα καλύτερα κατάλληλα μικρά και διαφανή αντίγραφα.

Ωστόσο, πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι και οι δύο μπορούν να καταστρέψουν την επιφάνεια των τοίχων. Από αυτή την άποψη, είναι προτιμότερο να παραμείνετε σε γάντζους με ειδική κόλλα,το οποίο, εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από την επιφάνεια του τοίχου.

Φωτοτυπίες

Καλές φωτογραφίες με το ίδιο σχήμα. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να τα εκτυπώσετε σε μία μορφή. Αν είναι χρονοβόρα ή μπορεί να παραμορφώσει την ποιότητα της εικόνας, τότε είναι πολύ πιθανό να "εξαπατήσει" και να επικολλήσετε τις φωτογραφίες στο ίδιο πλαίσιο χαρτιού. Για τον εορτασμό των γενεθλίων του μωρού, τα ίδια πλαίσια με στρογγυλά και τρυφερά και απαλά χρώματα ταιριάζουν καλύτερα. Η αρχική σχεδίαση θα είναι σε θέση να διακρίνει τη γιρλάντα, κατασκευασμένη από φωτογραφίες που αναμιγνύονται με μεμβράνες αποκοπής χαρτιού.

Ως στένσιλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκούδες κόκκινου ή μπλε χαρτιού, ή απλά με μοβ λουλούδια, εάν θέλετε να δώσετε στις διακοπές μια πιο φωτεινή ατμόσφαιρα.

Για όλες τις παραπάνω επιλογές, είναι τέλειο να τοποθετείτε φωτογραφίες με συνηθισμένες ξύλινες μανταλάκια. Τα clothespins μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε κατάστημα που ειδικεύεται σε είδη οικιακής χρήσης. Πολλές σειρές γιρλάντων θα φαίνονται αρμονικές.

Εναλλακτικές λύσεις

Αν έχετε ελεύθερο χρόνο, επιδέξια χέρια, πλούσια φαντασία και επιθυμία να κάνετε μια εντύπωση για πραγματική, τότε Αξίζει να εξεταστούν τα εναλλακτικά φωτογραφικά κολάζ ως δώρο για ένα παιδί για ένα έτος.

  • Φωτογραφική σκάλα - Αυτή είναι μια νέα εφεύρεση των σχεδιαστών, η οποία, ωστόσο, αποδείχθηκε πολύ καλή και πρωτότυπη. Το πιο ασυνήθιστο πράγμα είναι ότι μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας από πολλά ξύλινα μπαστούνια συνδέοντας τα μαζί. Στη συνέχεια, χρειάζεται μόνο να διορθώσετε τις φωτογραφίες που έχουν εισαχθεί στο πλαίσιο. Τρεις ή τέσσερις φωτογραφίες θα ήταν αρκετές για να κάνουν αυτό το στοιχείο το πιο αξιοσημείωτο μέρος του ντεκόρ. Εάν τα μη επεξεργασμένα κομμάτια ξύλου είναι κατάλληλα για φωτογραφίες γάμου, τότε για ένα παιδικό δώρο πρέπει να γυαλιστούν και να γίνουν πιο ακριβή και εύθραυστα, χαράσσοντας παράλληλα την αβοήθεια του νεογέννητου.
  • Πλαίσιο σχιστόλιθου Ναι, σωστά, αυτά είναι τα ίδια που γράφουν στο σχολείο. Και για να είστε σοβαροί, μπορείτε να αγοράσετε αρκετές τέτοιες μικρές σανίδες, να κολλήσετε φωτογραφίες και να υπογράψετε καθεμιά από αυτές μόνοι σας με κραγιόνια. Πολλές σανίδες μπορούν να συνδεθούν με μια ταινία τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα. Μια καλή επιλογή είναι αυτή που σε κάθε φωτογραφία το μωρό θα απεικονίζεται σε διάφορες στάσεις, από τον ύπνο στον χορό.
  • Μια από τις πιο πρωτότυπες επιλογές δώρων γενεθλίων είναι φωτογραφικό τροχό. Παρά το συγκεκριμένο τους όνομα, δεν κατασκευάζονται από μηχανικούς τροχούς, αλλά μόνο από παχύ χαρτόνι. Οι λωρίδες κόβονται από αυτήν, οι οποίες αργότερα συνδέονται με τη μορφή κύκλων, πάνω στις οποίες μια τυπωμένη φωτογραφία είναι κολλημένη στη μία πλευρά. Αποδεικνύεται κάτι σαν ένα επίπεδο μίνι τύμπανα, το οποίο στη συνέχεια μπορεί να ενωθεί σε μια σειρά κατά την κρίση σας. Αυτή η επιλογή ταιριάζει καλύτερα σε πορτραίτα πορτραίτων.

Είναι σημαντικό! Οι κάθετες γιρλάντες των φωτογραφιών θα φαίνονται πιο εντυπωσιακές από τις οριζόντιες.

Όποια και αν είναι η σχεδίαση, να θυμάστε ότι το κύριο πράγμα που πρέπει να καθοδηγηθείτε κατά τη δημιουργία μιας γαρδένιας φωτογραφίας δώρων είναι στο άρωμά σας.

Θα μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να φτιάξετε μια εσώρουχα φωτογραφιών μόνοι σας από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο