Μεγέθη τεχνητών Χριστουγεννιάτικων δέντ

 Μεγέθη τεχνητών Χριστουγεννιάτικων δέντ

Είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς το Νέο Έτος χωρίς μια κομψή πράσινη και εξαιρετικά χνουδωτή ομορφιά - ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Φυσικά, είναι καλό αν είναι ακόμα πραγματικό, με τη μυρωδιά των βελόνων. Αλλά πρόσφατα, οι περισσότεροι κάτοικοι προτιμούν τα τεχνητά δέντρα και τα πεύκα για να διατηρήσουν την άγρια ​​φύση.

Αυτό το είδος επιλογής πραγματικά σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε πυκνά κωνοφόρα δάση. Και ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι μια πολύ κερδοφόρα αγορά, από οικονομική άποψη.Μετά από όλα, έχοντας την επιλέξει μόνο μία φορά, μπορείτε να εγκαταστήσετε το προϊόν στο σπίτι σας και να διακοσμήσετε τα κλαδιά του για πολλά χρόνια μετά από αυτό. Και αν λάβετε υπόψη την τεράστια γκάμα των σύγχρονων τεχνητών προϊόντων, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η επιλογή ενός διακοσμητικού χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι εύκολη.

Ποιες είναι οι επιλογές;

Για αρχή, αξίζει να γνωρίζουμε ότι τα συνθετικά δέντρα του νέου έτους διαφέρουν στο υλικό από το οποίο απελευθερώνονται.

 • Χυτά Χριστουγεννιάτικα δέντρα Τα προϊόντα αυτά είναι κατασκευασμένα από πλαστικό. Μια ειδική τεχνολογία χρησιμοποιείται για τη χύτευση μαλακών βελόνων, γεγονός που τους κάνει να φαίνονται σχεδόν σαν φυσικές βελόνες. Για παράδειγμα, τα χυτά κλαδιά του δέντρου "Spread" μπορούν να αντέξουν πολλά παιχνίδια, επειδή είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτο PE πολυαιθυλένιο (εξωτερικό) και περισσότερο ελαστικό PVC (εσωτερικό).
 • PVC δέντρα Χριστουγέννων. Αυτό είναι ένα ασφαλές υλικό που δεν θα αναφλεγεί, ακόμα κι αν κάτι δυσάρεστο συμβαίνει με τα φώτα των Χριστουγέννων σας. Τα έλατα από PVC διαφέρουν από άλλα προϊόντα σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Χριστουγεννιάτικα δέντρα από τη γραμμή αλιείας Σήμερα η γραμμή αλιείας επιλέγεται συνήθως για την απελευθέρωση τεχνητών πεύκων. Πολύ δημοφιλείς είναι οι κέδροι από τη γραμμή αλιείας. Αυτά τα προϊόντα έχουν μια πολύ ελκυστική και εντυπωσιακή εμφάνιση.Όταν δημιουργείτε ένα δέντρο χρησιμοποιείται γραμμή αλιείας με διάφορες αποχρώσεις του πράσινου.

Κάθε εταιρεία προσπαθεί να παράγει τα συνθετικά χριστουγεννιάτικα δέντρα όσο πιο χνουδωτά και όσο το δυνατόν πιο χοντρά, γιατί είναι τα προϊόντα που προτιμούν οι καταναλωτές.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να μιμηθούν μακριές βελόνες, όπως φυσικό πεύκο, μετά την απελευθέρωση. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιείται μία ταινία πλάτους έως 5 cm. Υπάρχει συνήθως μεγάλη ζήτηση για αυτό το είδος προϊόντων στις πωλήσεις της Πρωτοχρονιάς. Μεταξύ αυτών των προϊόντων περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

 • "Altai", με ύψος 100, 150, 180, 200, 230, 250 cm?
 • "Βιρτζίνια", ύψος 120.150, 180, 210 cm?
 • Premium - 150, 180, 210 cm.

Για να φτιάξετε το προϊόν με μικρές βελόνες, όπως ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο κατασκευαστής επιλέγει ταινία PVC πλάτους 1,5-2,5 cm. Και για να φαίνεται το παρθένο δέντρο με μικρές βελόνες παχύτερο, οι κατασκευαστές αυξάνουν τον αριθμό των κλαδιών στα χριστουγεννιάτικα δέντρα αρκετές φορές. Ένα παράδειγμα αυτού του είδους των μοντέλων:

 • "Πιάνο" - ύψος 150, 190, 220, 250 cm.
 • "Nord" - ύψος 150, 190, 220, 250 cm.
 • "Iceberg" - ύψος από 1,3 έως 2,2 μ.

Εάν σκέφτεστε τι είδους διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο να επιλέξετε, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα πιο ακριβά μοντέλα εορταστικών δέντρων είναι επίσης φτιαγμένα από ταινία PVC. Για να γίνει αυτό, τα κλαδιά τους είναι κατασκευασμένα με διαφορετικά μήκη βελόνων για να κάνουν το προϊόν να φαίνεται πιο φυσικό, για παράδειγμα:

 • "Η βασίλισσα χιονιού του καλυμμένου με χιόνι" - ερυθρελάτη με ύψος 0,6 έως 5 μ.
 • "The Imperial Snow-covered" - ύψος 135-215 εκ.

Τα φιλμ PVC παράγουν συχνά μοντέλα του τύπου.

Η γραμμή είναι πιο ακριβό υλικό, αλλά τα δέντρα από αυτό δεν θα είναι καθόλου σαν πραγματικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ταυτόχρονα θα διατηρήσουν μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι βελόνες σε ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο δέντρο θα απελευθερωθούν από τη γραμμή αλιείας με διάμετρο 0,1-0,3 mm. Θα κολλάνε απαλά σε διαφορετικές κατευθύνσεις, επιφανειακά παρόμοια με τις βούρτσες. Στα χριστουγεννιάτικα δέντρα από μια γραμμή αλιείας, οι βελόνες έχουν συνήθως μήκος 3,5 έως 6 εκατοστά. Τα δέντρα αυτά χτυπάνε με το χνουδωτό τους και επομένως προσελκύουν την προσοχή των πελατών. Η "Ομορφιά της Πρωτοχρονιάς" με ύψος 1,25 έως 2,15 μ. Θεωρείται το πιο χτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο από τη γραμμή.

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δρόμο, τότε θα πρέπει να δείτε μοντέλα πάνω από 300 cm:

 • Τεχνητή ερυθρελάτη "Cleopatra Delux" - 4 μ.?
 • Οδός συνθετική Σιβηρία ερυθρελάτης από PVC - 7, 12, 13, 14,15 m?
 • Ελαφρύ τεχνητό πλαίσιο "Standard" - 8, 9, 18, 20 m;
 • Kristall δρόμος ερυθρελάτης από PVC - 10 m.

Ελάχιστο και μέγιστο ύψος

Όταν κάνετε μια επιλογή, θα πρέπει να αποφασίσετε αμέσως τι είδους μοντέλο δέντρου θέλετε στο ύψος και τι είδους κορώνα πρέπει να έχει ένα δέντρο.Το ύψος των χριστουγεννιάτικων δέντρων που έχουν εγκατασταθεί στο σπίτι μπορεί να είναι τόσο μικρό (46 cm) και μάλλον στερεό (5,5 m). Για τις κατασκευές δρόμων, το εύρος μεγέθους ξεκινά από 3 έως 20 μ. Επίσης, μπορούν να έχουν διαφορετικά πλάτη στέμματος. Εάν το δωμάτιο είναι ευρύχωρο, τότε το δέντρο μπορεί να είναι πολύ χνουδωτό και αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα από τα στενά μοντέλα, τα οποία μπορούν εύκολα να ωθηθούν σε μια γωνία.

Διάμετρος και αριθμός υποκαταστημάτων

Η διάμετρος του δέντρου παρακάτω - αυτό είναι ένα σημαντικό κριτήριο που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Πολύ μεγάλο δέντρο σε ένα μικρό δωμάτιο θα φαίνεται άσχημο. Το μέγεθος της διαμέτρου της δομής, το οποίο μπορεί να προσδιοριστεί στα χαρακτηριστικά του συνθετικού χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα αντιστοιχεί στην πλέον πιθανή παράμετρο στο κάτω μέρος του προϊόντος (το πλάτος του). Για ένα διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, αυτό το μέγεθος μπορεί να ονομάζεται υπό όρους, αφού τα κλαδιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι κατασκευασμένα από πολύ εύκαμπτο σύρμα. Έτσι, μπορούν να κάμπτονται σε οποιαδήποτε επιθυμητή κατεύθυνση, σχηματίζοντας τις απαραίτητες παραμέτρους της κορώνας ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου με μικρότερη διάμετρο (μικρότερο πλάτος). Μπορείτε να μειώσετε τη διάμετρο του προϊόντος κατά 15-20 cm.

Ο αριθμός των υποκαταστημάτων σε διαφορετικά μοντέλα είναι διαφορετικός, ωστόσο, κατά μέσο όρο, κυμαίνεται από 500 έως αρκετές χιλιάδες τεμάχια, ανάλογα με το μέγεθος της ομορφιάς του νέου έτους.

Αναλογικό βάρος σε συσκευασία και χωρίς αυτό

Αν έχετε ένα μικρό δέντρο γραφείου, τότε το βάρος του θα είναι μικρό - από 500 g έως 1,5-2 kg, ανάλογα με το μοντέλο που επιλέξατε. Αν αυτό το δέντρο είναι 1-2 μέτρα ύψος, τότε το βάρος του μπορεί να είναι πολύ πιο σημαντικό - από 3 έως 10 κιλά. Οι εξωτερικές επιλογές για χριστουγεννιάτικα δέντρα θα είναι πιο βαριές - έως 100 κιλά ή περισσότερο. Η συσκευασία του τεχνητού χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν ζυγίζει πολύ, προσθέστε άλλα 200 g σε 5-6 kg στη μάζα του προϊόντος.

Ποιος θα ταιριάζει στις επιλογές επιφάνειας εργασίας;

Ένα μικρό διακοσμητικό τραπέζι από PVC είναι μια μεγάλη επιλογή για τη διακόσμηση γραφείων ή εσωτερικών χώρων για τις διακοπές του νέου έτους. Τέτοια δέντρα είναι σταθερά σταθερά σε μια κατσαρόλα, η οποία μπορεί να διακοσμηθεί με τσάντα ή τσάντα από καμβά. Συλλέξτε αυτό το προϊόν δεν είναι απαραίτητο, απλά χάνετε και ισιώστε τα κλαδιά του. Τα κλαδιά στο δέντρο της επιφάνειας εργασίας είναι πάρα πολύ παχύ, κάτι που θα τους επιτρέψει να μην κάμπτονται κάτω από το βάρος των διακοσμήσεων των χριστουγεννιάτικων δέντρων που χρησιμοποιούνται. Τα χνουδωτά γρήγορα, αλλά εδώ είναι καλύτερα να εργαστείτε με κάθε κλάδο χωριστά. Οι βελόνες σε ένα τέτοιο προϊόν δεν θα καταρρεύσουν, δεν θα αρχίσουν να τσαλακώνουν και δεν θα αρχίσουν να εξασθενίζουν με το χρόνο.

Οι επιλογές επιφάνειας εργασίας ταιριάζουν καλύτερα στην περίπτωση που δεν είναι δυνατό να ρυθμίσετε το δέντρο των συνηθισμένων παραμέτρων. Για παράδειγμα, στο γραφείο σας δεν υπάρχει χώρος για μια μεγάλη δομή, ένα μικρό παιδί ή ένα ζώο που κλίνει ένα ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο ζει στο σπίτι. Συνήθως, οι επιλογές επιφάνειας εργασίας έχουν παραμέτρους ύψους 30 και 60 εκατοστών. Είναι βέλτιστες για να διακοσμήσουν το δωμάτιο και ταυτόχρονα να μην καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο στην επιφάνεια εργασίας. Συχνά ένα τέτοιο προϊόν μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφι ή περβάζι παραθύρου. Ορισμένα μοντέλα παράγονται από τα κοντινά τοιχώματα - δεν έχουν κλαδιά από τη μία πλευρά, γεγονός που θα επιτρέψει να τοποθετηθεί ο δάσκαλος στη γωνία.

Πού να εγκαταστήσετε και τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μοντέλα δαπέδου;

Μια από τις κύριες παραμέτρους για την επιλογή ενός διακοσμητικού χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι το μέγεθός του. Ένα πολύ μεγάλο προϊόν θα καταλάβει ολόκληρη την περιοχή του δωματίου, και οι επισκέπτες και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες δεν θα είναι πολύ άνετα να ξοδέψουν χρόνο εδώ. Πολύ μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο γρήγορα χάνεται σε ένα μεγάλο δωμάτιο. Ως εκ τούτου, πριν αγοράσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά για το πού θέλετε να το τοποθετήσετε και τι σχέδιο μεγέθους χρειάζεστε.

Αξίζει να εξεταστούν επιλογές για την πιθανή τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

 • Στο διαμέρισμα. Τις περισσότερες φορές, το χριστουγεννιάτικο δέντρο εγκαθίσταται στο ευρύχωρο καθιστικό ή επιλέγει το μεγαλύτερο δωμάτιο στο σπίτι.Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι εγκατεστημένο είτε στη γωνία είτε στο κέντρο της αίθουσας. Ένα έλατο με μήκος κάτω από το ίδιο το ταβάνι (περίπου 2-2,5 μ.) Μπορεί να επιλεγεί μόνο αν υπάρχει πολύς χώρος στο δωμάτιο και ο ελάχιστος αριθμός επίπλων. Στα υπερμεγέθη σπίτια είναι καλύτερο να περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα συνθετικό κέλυφος με παραμέτρους από 1,2 έως 1,5 μ.
 • Σε ένα αρχοντικό της χώρας. Εδώ, οι παράμετροι του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα περιορίζονται μόνο από τις επιθυμίες των ιδιοκτητών του σπιτιού. Μπορείτε να αγοράσετε αμέσως διάφορα μοντέλα χριστουγεννιάτικων δέντρων διαφορετικών μεγεθών - μια μεγάλη δομή 180 ή 183 cm μπορεί να εγκατασταθεί στο κεντρικό δωμάτιο ή στην αυλή, και μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα μπορούν να εγκατασταθούν στην κρεβατοκάμαρα και το νηπιαγωγείο. Σε αυτήν την περίπτωση, για παράδειγμα, ένα προϊόν που ονομάζεται "Πιάνο" - ένα όμορφο σχέδιο με χνουδωτά κλαδιά - μπορεί να φανεί εξαιρετικό. Κατάλληλο τόσο για το σπίτι όσο και για το δρόμο.
 • Σε κτίρια γραφείων, σχολεία, νηπιαγωγεία και άλλα δημόσια κτίρια. Ο κύριος σκοπός της παρουσίας του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις εκδηλώσεις ή στις εταιρικές εκδηλώσεις είναι να προσελκύσει την προσοχή όσων έχουν συγκεντρωθεί με την έξυπνη εμφάνισή τους και έτσι να εξασφαλίσει τη διάθεση του νέου έτους. Για το λόγο αυτό, το δέντρο πρέπει να είναι μεγάλο, μεγάλο, κομψά διακοσμημένο. Εδώ, πιο συχνά επιλέξτε το μέγεθος των 210, 230 cm.

Όταν επιλέγετε ένα ύψος, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη το ύψος της βάσης, καθώς και τη λαμπερή κορυφή που αγοράσατε για αυτό. Διάφοροι τύποι κεραιών και αστεριών μπορούν να προσθέσουν κατά μέσο όρο περίπου 20-25 cm στο προϊόν.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι οι παράμετροι του δέντρου θα εξαρτηθούν όχι μόνο από το ύψος του, αλλά και από το πλάτος της κορώνας και την πυκνότητα των υφιστάμενων κλάδων. Ένα μικρό, αλλά πολύ χνουδωτό χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να φαίνεται σκληρό και περίπλοκο. Επομένως, ρωτήστε το πλάτος της στεφάνης στο κάτω μέρος του προϊόντος, το μήκος των βελονών του. Στα περισσότερα μοντέλα συνθετικών ελάτων, μπορείτε να αλλάξετε τον σχεδιασμό τους, να ορίσετε μια διαφορετική κλίση, το σχήμα των κλαδιών.

Σύμφωνα με τις παραμέτρους του πλάτους, τα σχέδια μπορούν να ταξινομηθούν σε μεγάλα προϊόντα, μεσαία σχέδια και στενά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Ευρεία προϊόντα κατάλληλα για μεγάλους χώρους, αίθουσες διαστάσεων. Ο μέσος όρος θα φαίνεται καλός στα τυπικά διαμερίσματα. Τα στενά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι πολύ βολικά για να τοποθετηθούν σε εκείνους τους χώρους που έχουν μια περιορισμένη περιοχή - σε μικρά δωμάτια, σε απλές εγκαταστάσεις γραφείων, σε στενούς διαδρόμους.

Με μήκος κατασκευής 150 cm:

 • τα προϊόντα που έχουν διάμετρο στο κάτω μέρος των 115 cm και ευρύτερα.
 • μέσος όρος - από 98-115 cm.
 • στενή - μέχρι 98 cm

Εάν το μήκος της δομής είναι 180 cm, επιτρέπονται οι ακόλουθες παράμετροι:

 • - 130 εκατοστά και ευρύτερο.
 • μέσος όρος - από 110-130 cm.
 • στενή - μέχρι 110 cm.

Με μήκος προϊόντος 2 - 2,1 m, προσέξτε τα ακόλουθα σημεία:

 • πλάτος - 140 cm και ευρύτερο.
 • μέσος όρος - από 125-140 cm.
 • στενή - μέχρι 125 cm.

Μικρά και μεσαία δέντρα

Σε ένα δωμάτιο που έχει μέγεθος έως 10 τετραγωνικών μέτρων, είναι καλύτερο να τραβήξετε ένα τραπέζι τύπου ψαροκόκαλο με ύψος περίπου 1 μ. Στα δωμάτια με χώρο από 10 έως 15 τετραγωνικά μέτρα μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα δέντρο έως 2 μ. Εάν η επιφάνεια του δωματίου είναι πάνω από 15-20 τετραγωνικά μέτρα, το ύψος της ερυθρελάτης θα περιορίζεται μόνο από ένα εμπόδιο με τη μορφή μιας οροφής.

Υψηλή

Για εξωτερικές επιλογές, τέλεια προϊόντα σε ύψος 3, 4, 5, 6 μέτρων. Είναι αλήθεια ότι αξίζει να σκεφτεί κανείς ότι το υψηλό μοντέλο θα κοστίσει πολύ περισσότερο, δεν είναι πολύ βολικό να το αποθηκεύσετε εξαιτίας της υπερβολικής ογκώδους βάρους και του βάρους και γι 'αυτό θα χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερα κοσμήματα. Ωστόσο, όσο υψηλότερο είναι το δέντρο, τόσο πιο θεαματικό θα είναι το εσωτερικό και το εξωτερικό. Αυτό το σχέδιο θα σας δώσει πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες για μοναδική διακόσμηση.

Συμβουλές

Για να επιλέξετε ένα καλό και υψηλής ποιότητας χριστουγεννιάτικο δέντρο, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες συστάσεις.

 • Η στάση στο εορταστικό δέντρο που αγοράσατε πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανθεκτική. Είναι επιτακτικό ότι το προϊόν στέκεται σταθερά, οπότε είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μοντέλο σε μια μεταλλική βάση. Διαφορετικά, το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μπορεί να ξεπεράσει το περίπτερο και θα πέσει συνεχώς.
 • Τα υποκαταστήματα πρέπει να είναι ισχυρά και όσο το δυνατόν πλαστικά. Είναι απίθανο κάποιος να αρέσει στο δέντρο, τα κλαδιά του οποίου θα σταθούν άνισα χωρίς τη δυνατότητα διόρθωσης αυτής της κατάστασης. Δεν είναι πολύ καλό αν οι "βελόνες" της αγορασθείσας κατασκευής θα είναι πολύ αιχμηρές. Ταυτόχρονα, μην ξεχνάτε ότι τα ίδια τα κλαδιά πρέπει να έχουν αιχμηρά άκρα.
 • Οι βελόνες πρέπει να είναι σωστά ασφαλισμένες, αλλά εάν συνεχώς συpyatsya ή συχνά σπάσει, σημαίνει ότι έχετε αποκτήσει ένα σχέδιο κακής ποιότητας.
 • Αν θέλετε να κρεμάσετε ένα μεγάλο αριθμό μπάλες και άλλες διακοσμήσεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα όχι πολύ μαγευτικό προϊόν.

Όμορφα παραδείγματα

Αν θέλετε το δέντρο διακοπών σας να φαίνεται σαν να είχε πρόσφατα κοπεί, αποθηκεύστε με μια μικρή ποσότητα κουκουνάρι στο πάρκο. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε έτοιμους κώνους σε πολλά καταστήματα την παραμονή των διακοπών.Απλά καλύψτε τα με λευκό, χρυσό, ασήμι ή άλλα λαμπερά και πιασάρικα χρώματα. Διακοσμημένα με διακοσμήσεις μπορείτε να διακοσμήσετε με κομψότητα ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Σήμερα έχει γίνει μοντέρνα η διακόσμηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων σε ένα τόνο - δηλαδή, το δέντρο είναι διακοσμημένο με μπάλες, νιφάδες χιονιού, κορδέλες και γιρλάντες του ίδιου χρώματος. Φαίνεται πρωτότυπο και όμορφο. Και όσο περισσότερες διακοσμήσεις θα είναι σε ένα τέτοιο δέντρο, τόσο πιο θεαματικό θα δούμε. Από τη δύση, η μόδα ήρθε σε εμάς αντί των συνήθων χριστουγεννιάτικων διακοσμήσεων για τη χρήση μεγάλων λουλουδιών. Αυτή η σύνθεση φαίνεται πολύ δημιουργική.

Πώς να επιλέξετε ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο