Χαρτικά γιρλάντες: Ενδιαφέρουσες ιδέες και συμβουλές DIY

 Χαρτικά γιρλάντες: Ενδιαφέρουσες ιδέες και συμβουλές DIY

Είναι δύσκολο για ένα δημιουργικό άτομο να παραμείνει στην άκρη, αρνούμενος τον εαυτό του τη χαρά να κάνει κάτι όμορφο για να διακοσμήσει ένα σπίτι. Ένα από τα διακοσμητικά στοιχεία μπορεί σωστά να ονομαστεί «γιρλάντα». Ανάλογα με το αντικείμενο της, είναι σε θέση να φέρει μια νέα ματιά στο εσωτερικό, προσθέτοντας στην ατμόσφαιρα μια αίσθηση εορτασμού. Το πιο συνηθισμένο υλικό για την κατασκευή γιρλάντων είναι το χαρτί. Αξίζει να εξεταστεί τι μπορεί να γίνει από αυτό ώστε με ελάχιστη προσπάθεια, το προϊόν θα είναι θεαματικό.

Απαιτούμενα υλικά

Για να φτιάξουν μια χάρτινη γιρλάντα με τα χέρια τους, Ανάλογα με το μοντέλο, μπορεί να χρειαστείτε τα παρακάτω υλικά:

 • έγχρωμο χαρτί.
 • χρωματισμένο και επικαλυμμένο χαρτόνι.
 • χαρτόνι φύλλων ·
 • χαρτί κρεπ?
 • χαρτοπετσέτες?
 • γυαλιστερά περιοδικά.
 • χαρτί kraft.
 • παλιές εφημερίδες.
 • μουσικά σημειωματάρια.
 • Κόλλα PVA;
 • λεπτό νήμα από βαμβάκι.
 • ανοιχτή γραμμή;
 • ταινία;
 • μαλακό σύρμα.
 • ψαλίδι;
 • τρύπημα οπών ή οπών (εάν χρειαστεί να τρυπήσετε τρύπες)?
 • συρραπτικό?
 • διακόσμηση για scrapbooking?
 • μαχαίρι γραφείου.

  Το χαρτί που χρησιμοποιείται για την κατασκευή μιας γιρλάντας μπορεί να είναι μονόπλευρο και διπλής όψης. Κοιτάζει όμορφα σε αυτό το χειροποίητο χαρτί scrapbooking, συχνά με ένα πολύχρωμο μοτίβο, το οποίο δεν συμβαίνει για μια απλή χρωματική ποικιλία. Επιπλέον, συχνά χάρτινες γιρλάντες συμπληρώνουν χάντρες, τσόκαρες ή βαμβακερές μπάλες, διακοσμημένες με αλουμινόχαρτο. Κάποιος θέλει να διακοσμήσει τα κενά κομμένα κομμάτια. Για παράδειγμα, μερικές φορές γίνονται τρύπες στα στοιχεία χρησιμοποιώντας διατρήσεις μεσαίου μεγέθους και μεγάλου μεγέθους.

  Παρεμπιπτόντως, τέτοιες συσκευές βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου σε στοιχεία κοπής. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε μια έτοιμη γροθιά, η οποία καθιστά ευκολότερο να κάνετε ακόμα και κύκλους από το να ξοδεύετε χρόνο σε αυτό.

  Τύποι και συμβουλές για την κατασκευή

  Η χάρτινη γιρλάντα είναι αξιοσημείωτη επειδή μπορεί να φέρει διαφορετικά συναισθηματικά χρώματα και είναι κατάλληλη για διαφορετικές εποχές. Αυτή η διακόσμηση μπορεί να διακοσμήσει όχι μόνο τις διακοπές: είναι καλό για τη διακόσμηση ενός δωματίου και την αύξηση της διάθεσης. Αυτό το μέσο αυτο-έκφρασης, το οποίο σας επιτρέπει να δείξετε τη μέγιστη δημιουργική φαντασία. Όλα τα μοντέλα μπορούν να χωριστούν σε 2 κατηγορίες: κολλητική και προσαρτημένη. Μερικοί τύποι συλλέγονται σε μια ραπτομηχανή, επειδή οι γραμμές δεν παραμορφώνουν το χαρτί - είναι ταχύτερη και πιο αξιόπιστη. Ωστόσο, αυτή η τεχνική είναι κατάλληλη μόνο όταν υπάρχει μια ίδια η μηχανή. Είναι δυνατό να ράβετε τα προϊόντα χειροκίνητα, αλλά το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται πάντοτε στις προσδοκίες, κατά κανόνα είναι κατώτερα σε σχέση με τους αντίστοιχους κατασκευασμένους σε ραπτομηχανή.

  Επιπλέον, οι χάρτινες γιρλάντες είναι κορδέλα (μία κορδέλα διακοσμητικών στοιχείων) και νήμα (η βάση με τη διακόσμηση σε ξεχωριστά νήματα). Κάθε τύπος είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο, μπορεί να έχει διαφορετικό μήκος και βαθμό πολυπλοκότητας. Τα νήματα φαίνονται όμορφα, αλλά συγχέονται, τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή και λειτουργία τους. Επιλογές ταινία τύπο περισσότερο από τους άλλους χρειάζονται υψηλής ποιότητας κόλλα, δεδομένου ότι εξαρτάται από την αντοχή τους και την αντίσταση στο χάσμα μεταξύ των στοιχείων.Ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος, μπορεί να χρειαστούν συστήματα συναρμολόγησης ή όμορφα templates, τα οποία σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε βιοτεχνίες που θα φαίνονται κομψές, όμορφες και επαγγελματικές. Για να γίνει ένα προϊόν λαμβάνοντας υπόψη τη διαθέσιμη εσωτερική σύνθεση, ο πλοίαρχος δίνει συνήθως προσοχή στο χρώμα και την υφή των λεπτομερειών των επίπλων, τα οποία σχετίζονται με το διαθέσιμο υλικό, λαμβάνει υπόψη την εποχή του χρόνου. Αξίζει να μελετήσουμε μερικές απλές, αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπες λύσεις.

  Γεωμετρικό φεστιβάλ

  Τέτοιες γιρλάντες δημιουργούνται από στοιχεία με διάφορα γεωμετρικά σχήματα (συνήθως από κύκλους). Με την φαινομενική απλότητα των προτύπων, η εμφάνιση των τελικών προϊόντων είναι ξεχωριστή.

  Δημιουργήστε μια γεωμετρική γέφυρα κύκλων είναι εύκολη, θα πρέπει να ακολουθήσετε τον ακόλουθο αλγόριθμο:

  • στο πρόγραμμα Word, να δημιουργήσετε πρότυπα ή να κατεβάσετε έτοιμα από το Διαδίκτυο.
  • κόβονται και στη συνέχεια τα στοιχεία σε χρωματιστό χαρτί κόβονται και κόβονται πάνω τους.
  • τα ακατέργαστα τεμάχια είναι κολλημένα ή ραμμένα στο σπείρωμα.
  • εάν είναι επιθυμητό, ​​κολλημένα τεμάχια κολλούνται στη δεύτερη πλευρά, κλείνοντας το νήμα.
  • Επιπλέον, τα κενά νήματα είναι στερεωμένα στη βάση, όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γραμμή ρούχων, καθώς και μια κορδέλα.

   Είναι δυνατόν να δημιουργηθούν στοιχεία σε μια τέτοια βάση με διάφορους τρόπους, χρησιμοποιώντας στοιχεία διαφορετικού μεγέθους για διακόσμηση και αραίωση τους με άλλα στοιχεία, όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα, χιονάνθρωποι, αστερίσκους, κολοκύθες, καρδιές. Εάν δεν σας αρέσουν απλές επίπεδες επιλογές, μπορείτε να βελτιώσετε το σκάφος. Στην περίπτωση αυτή, κάθε στοιχείο θα αποτελείται από 3-4 ίδια μέρη. Είναι διπλωμένα στο μισό για να υποδείξουν τον τόπο της κόλλησης και να κολληθούν, έχοντας το νήμα μέσα. Στη συνέχεια, τα κομμάτια ισιώνουν, γιατί γίνονται ογκώδη και μοιάζουν με φακούς.

   Stretch Garland

   Μια τέτοια γιρλάντα μπορεί να γίνει με βάση μεσαίου μεγέθους κύκλους. Έχοντας διπλώσει 3 φορές στο μισό, είναι εναλλάξ τοποθετημένα είτε από τη μια πλευρά είτε από την άλλη, δεν φθάνουν σε άκρη περίπου 0,7-10 mm. Έχοντας κάνει αυτό με κάθε στρογγυλό τσιμέντο, ισιώνονται και κολλούνται μαζί ακριβώς στο κέντρο, το οποίο δεν κόβεται.

   Για να κάνετε τα στηρίγματα πιο ανθεκτικά όταν η γιρλάντα θα τεντωθεί, δεν μπορείτε να τα κολλήσετε μαζί, αλλά συνδέστε τα με συρραπτικό.

   Πεταλούδες

   Αυτή η τεχνολογία μπορεί να κάνει πολλά προϊόντα χαρτιού. Η αρχή τους μοιάζει με τη μέθοδο της προσάρτησης κύκλων σε ένα νήμα.Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι απλούστερη και ταχύτερη, επειδή δεν απαιτεί την παρουσία κόλλας. Αν έχετε μια ειδική διάτρηση για τη δημιουργία πεταλούδων, θα είστε σε θέση να κάνετε μια τέτοια γιρλάντα πολύ γρήγορα. Όταν δεν υπάρχει τέτοια συσκευή, μπορούν να διανεμηθούν πρότυπα χαρτιού, τα οποία κόβονται από πολύχρωμο χαρτί ή χαρτί με επικάλυψη στην απαιτούμενη ποσότητα. Στη συνέχεια, χάνεται περίπου 0,3-0,4 m σε μια ραπτομηχανή, μετά την οποία ράφια χαρτιού είναι ραμμένα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αν θέλετε να κάνετε τα στοιχεία πιο ογκώδη, αντί για ένα κενό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά, προσθέτοντάς τα ακριβώς και τοποθετώντας μια γραμμή στη μέση.

   Τα πλαίσια ελέγχου

   Αυτό το προϊόν είναι εύκολο να γίνει: διπλώστε το φύλλο στο μισό και κόψτε το επιθυμητό σχήμα. Για να γίνει πιο περίεργο το γιγάντιο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά σχέδια για χειροτεχνίες, για παράδειγμα, ορθογώνια με τριγωνική εντομή, τρίγωνα. Αφού κοπούν, πρέπει να φροντίσετε να διακοσμήσετε τις σημαίες. Αυτό μπορεί να είναι μια εφαρμογή, κολλώντας το χαρτί αντίθεσης με θεματικά στοιχεία. Φαίνονται όμορφα σε παρόμοιες διακοσμήσεις της επιστολής, επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξει ότι μια γιρλάντα ανήκει σε ορισμένες διακοπές.Για να αποφευχθεί η μετατόπιση των σημαιών κατά μήκος της βάσης (σχοινί), η πτυχή τους πρέπει να απλωθεί με κόλλα. Για πιο πολύχρωμο σχεδιασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία διακόσμησης (αποκόμματα από καρτ-ποστάλ, κομμάτια δαντέλας, ξύλινα κουμπιά και πολλά άλλα). Οι σημαίες decoupage που συλλέγονται στο σχοινί με τη βοήθεια ενός puncher φαίνονται πανέμορφα.

   Με φούντες

   Οι φούντες είναι κατασκευασμένες από λεπτό χαρτί κρεπ ή κρεπ.

   Αυτή η γιρλάντα φαίνεται πρωτότυπη, κάνοντας την αρκετά απλή ως εξής:

   • χαρτί, διπλωμένο σε διάφορα στρώματα, κόψτε το επιθυμητό μήκος?
   • οι πλευρές του κόβονται στο περιθώριο, αφήνοντας το κεντρικό τμήμα άθικτο.
   • στη μέση, το τεμάχιο εργασίας στριμμένο, στη συνέχεια, αφήνοντας το τμήμα στο βρόχο, ενωμένο με θερμή τήξη?
   • η διασταύρωση του στοιχείου καλύπτεται με ένα κομμάτι χαρτί για να ταιριάζει.
   • έτσι και όλα τα στοιχεία, μετά τα οποία βάζουμε στο κύριο σχοινί εις βάρος των βρόχων.
   • ότι τα στοιχεία δεν γλίστρησαν σε μια βάση, είναι προσαρτημένα σε αυτά με κόλλα.

   Εάν κάποιος φαίνεται ότι μια τέτοια γιρλάντα είναι απλή, μπορείτε να την προσθέσετε με μια άλλη διακόσμηση.

   Με καρδιές

   Για αυτή τη διακόσμηση θα χρειαστείτε ταινίες από έγχρωμο χαρτί ή χαρτόνι δύο όψεων.Για να τους φανεί πιο ενδιαφέρον, αξίζει να πάρεις όμορφο και παχύ χαρτί. Μπορείτε να συμπληρώσετε τις καρδιές, για παράδειγμα, στρογγυλά επίπεδα στοιχεία, λεπτομέρειες με κυματιστό άκρο ή ακόμα και διπλωμένα σε χαρτί αρμονικών, στερεωμένο σε κύκλο. Αυτό μπορεί να αλλάξει τη διάθεση και να φέρει κάτι ιδιαίτερο στο εσωτερικό.

   Για παράδειγμα, οι ογκομετρικές καρδιές που συνδέονται μεταξύ τους, αποτελούνται από μικρότερες καρδιές όμορφη εμφάνιση.

   Κάνοντας μια τέτοια διακόσμηση είναι απλή: εκτός από το χαρτόνι, χρειάζεστε ένα συρραπτικό και όλα τα αξεσουάρ που βρίσκονται σε ετοιμότητα. Κόψτε λωρίδες του ίδιου πλάτους, αλλά με διαφορετικά μήκη. Για μια καρδιά, θα χρειαστείτε 2 λωρίδες μεγαλύτερου, 2 μεσαίου και 2 μικρότερου μεγέθους, καθώς και ένα για την ουρά (το μέγεθος εξαρτάται από την επιθυμία του πλοιάρχου, αφού αυτό θα σταθεροποιηθεί στη βάση). Οι λωρίδες (χωρίς ουρά) συνδέονται στον πυθμένα, ευθυγραμμίζοντας το μήκος και συνδέονται με συρραπτικό. Στη συνέχεια, πάρτε τα επάνω άκρα και τυλίξτε το εσωτερικό, εισάγετε την ουρά της ταινίας και στερεώστε όλες τις ταινίες με συρραπτικό. Με αυτήν την αρχή, να δημιουργήσετε όλα τα στοιχεία και να τα προσαρτήσετε στη βάση.

   Πρωτοχρονιά

   Για αυτό το ντεκόρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές τεχνικές, χρησιμοποιώντας μοτίβα για θέματα χειμώνα και νέου έτους.Έτσι ώστε η γιρλάντα να ταιριάζει με το υπάρχον στυλ και να αντιστοιχεί στο θέμα των διακοπών, μπορείτε να το φτιάξετε στα χρώματα του, τα οποία περιλαμβάνουν συνδυασμό κόκκινου, λευκού και πράσινου. Σε αυτή την περίπτωση, επιτρέπεται να προσθέσετε άλλους τόνους, είναι καλύτερα να κυριαρχήσουν οι κύριοι. Όσον αφορά το είδος, η γιρλάντα για το Νέο Έτος μπορεί να έχει στοιχεία όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα, χιονάνθρωπους, καθώς και νιφάδες χιονιού, οι οποίες δεν είναι μόνο επίπεδες αλλά και ογκώδεις. Ο όγκος μπορεί να δημιουργηθεί με την προηγουμένως περιγραφείσα τεχνολογία με κόλληση ή ραφή των ίδιων κενών με την επακόλουθη επέκτασή τους. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από πράσινο, λευκό, ασημένιο χαρτί, διπλωμένη αρμονία φαίνονται όμορφα, οι συνδυασμοί των αστεριών και των μπάλες είναι πρωτότυπες, καθώς και οι επιλογές για νηματώδεις νιφάδες χιονιού από δύο αντίθεση χρώματα. Οι κάλτσες, τα γάντια και οι μπότες της Πρωτοχρονιάς δημιουργούν μια αίσθηση εορτασμού.

   "Αλυσίδα"

   Μια απλή αλυσίδα σήμερα δεν θα εκπλήξει κανέναν. Σε γενικές γραμμές, η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει προϊόντα που αποτελούν μια αλυσίδα διασυνδεδεμένων στοιχείων, κάθε μία από τις οποίες είναι η σύνδεσή της. Για παράδειγμα, από τις ίδιες λωρίδες που χρησιμοποιούνται συνήθως για την κλασική αλυσίδα, μπορείτε να δημιουργήσετε καρδιές.Για να το κάνετε αυτό, πάρτε 2 λωρίδες του ίδιου μεγέθους, συνδυάστε τις στην κορυφή και στερεώστε με συρραπτικό. Περαιτέρω, τα ανώτερα άκρα ξεδιπλώνονται, τα οποία οδηγούν σε δύο στρογγυλεμένες πλευρές της καρδιάς, τότε τα κάτω άκρα συνδυάζονται, αλλά πριν τα στερεώσετε με συρραπτικό, προστίθενται δύο πλευρές στις πλευρές (αρχή ή επάνω της επόμενης καρδιάς). Αυτή είναι η αρχή της κατασκευής ολόκληρης της γιρλάντας. Σε βάρος των κλιπ, θα κρατήσει καλά, αλλά δεν συνιστάται να το τραβήξει πάρα πολύ, επειδή μπορεί να επηρεάσει το σχήμα της καρδιάς. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αλυσίδα και τη μέθοδο σύνδεσης των διαφόρων στοιχείων με ένα συρραπτικό, διάτρηση οπών, τόξα από λεπτή σατέν κορδέλα.

   Floral

   Η γιρλάντα των λουλουδιών μπορεί να είναι όχι μόνο απλή επίπεδη, αλλά και ογκομετρική ηλεκτρική. Τα ογκομετρικά προϊόντα μπορούν να κατασκευαστούν με συνηθισμένη γιρλάντα LED και ταψάκια. Σε αυτή την περίπτωση, το κύριο υλικό θα είναι λεπτό κυματοειδές χαρτί διαφορετικών αποχρώσεων. Το χαρτί με το επιθυμητό μέγεθος εφαρμόζεται στη μορφή και ωθείται μέσω της αυλακωτής ακμής. Στη συνέχεια, αφαιρείται, προσεκτικά διπλωμένο σαν νιφάδα χιονιού, διασφαλίζοντας ότι οι κυματοειδείς άκρες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο σε σχέση με το κέντρο.

   Μετά την αναδίπλωση, η άκρη του τεμαχίου κόβεται, δίνοντας στρογγυλεμένο σχήμα. Οι περισσότερες φορές το στοιχείο είναι διπλωμένο σε αυτή την περίπτωση, τόσο περισσότερα πέταλα το μελλοντικό λουλούδι θα έχει. Μπορείτε να φτιάξετε ένα λουλούδι από πολύχρωμο κυματοειδές χαρτί, το οποίο θα του δώσει όγκο και θα το κάνει πιο ενδιαφέρον. Το μόνο που πρέπει να γίνει με τα κενά χαρτιού είναι να τα στερεώσετε στην ίδια την γιρλάντα.

   Κορδέλες Rainbow

   Αυτή η διακόσμηση εκτελείται κυρίως από κυματοειδές χαρτί. Τα προϊόντα από κυματοειδές χαρτί είναι αξιοσημείωτα για την ελαφρότητα τους, εκτός από αυτό το υλικό είναι ελαστικό και καλά τεντωμένο. Θα χρειαστείτε τρία χαρτιά διαφορετικού χρώματος με το ίδιο πλάτος. Συντίθενται με διαφορετικούς τρόπους. Το κάτω μέρος δύο μπορεί να συνδυαστεί με προσέγγιση ενός από το άλλο κατά περίπου 1,5 cm.

   Μετά από την κορυφή πρέπει να βάλετε ένα τρίτο και βελονιά όλα μαζί σε μια ραπτομηχανή. Για το προϊόν δεν ήταν επίπεδη, συλλέγεται ελαφρώς. Επειδή το χαρτί μπορεί να σχιστεί, θα πρέπει να το συλλέξετε στη γραμμή "ευρύ βήμα". Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια άλλη "κορδέλα" κόβοντας το ρολό του κυματοειδούς χαρτιού σε στενές λωρίδες, στη συνέχεια κόβοντας τις στο περιθώριο κατά μήκος των άκρων. Η τεχνολογία του ραπτικού είναι η ίδια: αρκετές λωρίδες (για μεγαλύτερη ένταση) είναι ραμμένες σε μια γραφομηχανή και στη συνέχεια παραλαμβάνονται.

   "Φιγούρες"

   Μόλις πριν από μερικά χρόνια, το κέντρο της προσοχής του ντεκόρ ήταν γιρλάντες με μια ποικιλία τρισδιάστατων μπαλαρίνων, δέσμες των οποίων ήταν όμορφες νιφάδες χιονιού. Σήμερα δεν θα εκπλήσσετε κανέναν με αγγέλους, αλλά μπορείτε να πάτε με διαφορετικό τρόπο. Για παράδειγμα, για να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο με χαρτοφυλάκια-εφαρμογές, συνδέοντας τα μεταξύ τους με ελαφριά ξύλινα σφαιρίδια. Φαίνεται καλό στους τοίχους και το ταβάνι και σε τέτοιες ντεκόρ, όπως μια γιρλάντα από πολύχρωμες βολβοί χαρτιού, ψάρια, λαγοί, ελάφια, καθώς και στοιχεία origami.

   Το σχήμα μπορεί να γίνει όχι μόνο επίπεδο, μπορείτε να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα ενός ραμμένου προϊόντος με τη συρραφή στοιχείων σε μια βάση χαρτιού.

   Ο κάλαμος μπορεί απλά να αποκοπεί από παχύ χαρτόνι, να χτυπήσει μερικές τρύπες στα κέρατα και να τα περάσει σε μια στενή κορδέλα. Εάν συνδυάσετε τέτοιες μορφές, αλλάζοντας το χρώμα ή αραίωση τους με τις ίδιες νιφάδες χιονιού ή τόξα κορδέλας, αυτό θα δημιουργήσει ένα εορταστικό πνεύμα στο δωμάτιο. Κάποιος προτιμά γιρλάντες, των οποίων οι χαρακτήρες είναι ξωτικά, χορεύουν πριγκίπισσες, μελόψωμο, καμηλοπάρδαλη, χοιρίδια, ελέφαντες. Τους κόβουμε, φυσικά, περισσότερο, αλλά αν, εκτός από αυτά, η γιρλάντα θα αραιωθεί με μια άλλη διακόσμηση, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο κατασκευής.

   "Φακοί"

   Οι φακοί μπορούν να κατασκευαστούν από κυματοειδές χαρτί, λόγω του οποίου θα φαίνονται ιδιαίτερα κομψά. Λαμβάνουν δύο ορθογώνια κενά, ένα από αυτά διπλώνεται με ένα άχυρο και στερεώνεται στη μέση με συρραπτικό. Η δεύτερη είναι διπλωμένη στο μισό, που κόβεται σε κανονικά διαστήματα (0,7 cm). Μετά από αυτό, ένα άκρο είναι τυλιγμένο γύρω από το επάνω μέρος του σωλήνα και σταθερό, με το άλλο λαμβάνεται επίσης, συνδέοντας το στο κάτω μέρος. Στη συνέχεια, μένει να δημιουργηθούν τρύπες για τον βρόχο και να κρεμάσει ένας φακός με βάση την γιρλάντα.

   Αν θέλετε κάτι άλλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έγχρωμο χαρτί, αναδιπλώνοντάς το με ένα ακορντεόν με απόσταση 0,5 cm, κάνοντας λοξές γωνίες στο κέντρο.

   Στη συνέχεια, το κομμάτι εργασίας ισιώνει, σχηματίζοντας δύο πλευρές, συνδέεται σε ένα δαχτυλίδι και δίνει το σχήμα ενός κύκλου. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι οι τρύπες στις άκρες είναι πολύ μικρές, διαφορετικά δεν θα μπορούν να κρατήσουν τη γιρλάντα. Μετά την ολοκλήρωση όλων των στοιχείων, είναι προσαρτημένα στη γιρλάντα στις θέσεις των διόδων. Κανένας άλλος τύπος πηγής φωτός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακόσμηση χαρτιού, αφού μόνο οι λαμπτήρες LED δεν θερμαίνονται και συνεπώς δεν καίγονται χαρτί.

   Εφαρμογή στο εσωτερικό

   Για να διακοσμήσετε το δωμάτιο, μπορείτε να επιλέξετε έναν διαφορετικό τύπο χαρτιού γιρλάντα.

   Αξίζει να εξεταστούν τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα.

   • Μια τέτοια διακόσμηση στον τοίχο μπορεί να είναι ένα στολίδι μιας ρομαντικής φωτογραφικής ζώνης.
   • Πρόκειται για μια πρωτότυπη και εξαιρετικά ήπια διακόσμηση για κάθε δωμάτιο.
   • Η διακόσμηση μπορεί να είναι κομψή, ακόμα κι αν είναι κατασκευασμένη από συνηθισμένες εφημερίδες.
   • Μια γιρλάντα καρδιές νήμα μπορεί να φέρει μια αίσθηση του ρομαντισμού σε ένα σπίτι.
   • Φύλλα και θέματα βλάστησης δίνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και βυθίζονται στην ατμόσφαιρα του καλοκαιριού.
   • Οι κούπες Confetti φαίνονται απλές, αλλά ταυτόχρονα κομψές, γεμίζοντας το χώρο με μια εορταστική ατμόσφαιρα.
   • Τα μεγάλα μπαλόνια, τα λουλούδια από κυματοειδές χαρτί, μπορούν να διακοσμήσουν κάθε γιορτή, είτε πρόκειται για γενέθλια ενός παιδιού είτε για γάμο.
   • Η γιρλάντα των πολύχρωμων καρτών φαίνεται ασυνήθιστη και όμορφη.
   • Η αρχική λύση για τη διακόσμηση της dacha σας επιτρέπει να νιώσετε την ιδιαίτερη μέρα παντού.
   • Ακόμη και ένας γραπτός φορητός υπολογιστής μπορεί να γίνει μια ειδική διακόσμηση εάν η ψυχή απαιτεί δημιουργικότητα.

   Πώς να φτιάξετε μια χάρτινη γιρλάντα, δείτε το παρακάτω βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο