Τύποι γιρλάντες από μπάλες και κύριες κλάσεις στην κατασκευή τους

 Τύποι γιρλάντες από μπάλες και κύριες κλάσεις στην κατασκευή τους

Μια γιρλάντα με μπαλόνια είναι μια φανταχτερή διακόσμηση που απευθύνεται σε διάφορους λόγους. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες συνδυασμοί τέτοιου ντεκόρ. Μπορούν να διαφέρουν όχι μόνο στη μορφή τους, αλλά και σε χρώματα. Σήμερα θα μάθουμε τι είδους μπάλες υπάρχουν και πώς μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Σήμερα υπάρχει μια μάζα διακοσμητικών προσθηκών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μιας εορταστικής και φιλόξενης ατμόσφαιρας. Ένα από τα πιο δημοφιλή και θεαματικά προϊόντα είναι οι γιρλάντες.Στην κατασκευή τους χρησιμοποιούνται μπάλες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από διαφορετικό σχεδιασμό μεγέθους. Τέτοιες λύσεις φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες και προσελκύουν πολλή προσοχή. Κατά κανόνα, διακοσμήσεις ενός τέτοιου σχήματος ταιριάζουν άνετα σε πολλά εσωτερικά σύνολα. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους λόγους.

Είδη

Όμορφες γιρλάντες μπάλες είναι διαφορετικές. Συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε τις τυποποιημένες επιλογές με την μορφή ενός τόξου, αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εκτελέσετε τέτοιες διακοσμήσεις. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα.

Από μπαλόνια

Τα πιο συνηθισμένα είναι τα απλά (αλλά όχι λιγότερο ελκυστικά) δείγματα σχήματος τόξου. Οι κατασκευές με τη μορφή μιας μεγάλης καρδιάς θεωρούνται η δεύτερη πιο δημοφιλής. Σε τέτοιες διακοσμήσεις, μπορεί να υπάρχουν τόσο μονόχρωμες όσο και πολύχρωμες μπάλες. Και στις δύο περιπτώσεις, παίρνετε πρωτότυπο και ελκυστικό κόσμημα που δεν πηγαίνει ποτέ αδιάφορο. Γιρλάντες από μπάλες μπορούν να έχουν την πιο διαφορετική δομή.

Τα κύρια πλεονεκτήματα αυτής της διακόσμησης είναι:

 • λογική τιμή - αγοράστε μια παρόμοια διακόσμηση ή το κάνετε την τσέπη σας για όλους, επειδή οι γιρλάντες των μπαλονιών είναι ανέξοδες.
 • η δυνατότητα χρήσης σε μεγάλα γεγονότα - μια γιρλάντα αποτελούμενη από μπαλόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει όχι μόνο μια μέτρια γιορτή, αλλά και μια μεγάλη γιορτή με πολλούς επισκέπτες.
 • ταχύτητα παραγωγής - μια όμορφη δέσμη μπαλονιών μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά, οπότε δεν θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για να διακοσμήσετε ένα εορταστικό δωμάτιο.
 • μεγάλη διάρκεια ζωής - παρά το γεγονός ότι τα μπαλόνια δεν είναι τα πιο ανθεκτικά προϊόντα, η διακόσμηση τους μπορεί να παραμείνει για αρκετές ημέρες χωρίς καμία απώλεια (φυσικά, για να επιτευχθεί ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πρέπει να τηρήσετε την τεχνολογία κατασκευής γιρλάντες)?
 • πολυμορφία - με τέτοιες διακοσμήσεις όχι μόνο διακοσμούν διάφορα δωμάτια, αλλά και αυτοκίνητα (τις περισσότερες φορές, τέτοιες διακοσμήσεις χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση αυτοκινήτων από μια γαμήλια πομπή).

Flat

Οι επίπεδες ποικιλίες διακοσμήσεων γίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι απλές στρογγυλές ή τετράγωνες γιρλάντες. Τέσσερις μπάλες συνδυασμένες μεταξύ τους και δεμένες με γραμμή αλιείας ή κορδέλα. Κατά τη σύνθεση αυτής της διακοσμητικής σύνθεσης είναι πολύ σημαντικό να προσεγγίσουμε υπεύθυνα τη βαθμονόμηση.χρησιμοποιημένες μπάλες. Για να φτιάξετε μια επίπεδη γιρλάντα, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε μια εμφάνιση τετράφυλλου λουλουδιού. Δίπλα στο κεντρικό τμήμα της σφαίρας είναι συνδεδεμένη, η οποία έχει ένα πιο μέτριο μέγεθος, θα εκτελέσει τη λειτουργία της μέσης. Τέτοια σχέδια είναι πολύ δημοφιλή επειδή φαίνονται ενδιαφέροντα, αλλά γίνονται απλά. Χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος.

Οδός

Οι γιρλάντες του δρόμου αποτελούνται από πυκνότερες μπάλες. Για τα συνηθισμένα γιρλάντα εφαρμόστε τις επιλογές απλούστερες. Κατά κανόνα, οι κατασκευές του δρόμου αντέχουν εύκολα τις χαμηλές θερμοκρασίες (ανθεκτικές στον παγετό), αλλά η εξαντλητική θερμότητα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε αυτές. Τα υψηλής ποιότητας φωτιστικά του δρόμου μπορούν να διαρκέσουν μια εβδομάδα (ή περισσότερο), αν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπήρχε καλός καιρός χωρίς ισχυρούς ανέμους.

Η τοποθέτηση των μπάλων στο δρόμο χρησιμοποιείται συχνά όταν ανοίγετε νέες εγκαταστάσεις ή κρατάτε διάφορα είδη εκδηλώσεων. Κατά κανόνα, για αυτό επιλέξτε ελαφρύτερες μπάλες. Ωστόσο, μια τέτοια απόφαση, παρά την ελκυστικότητά της, δεν μπορεί να θεωρηθεί πρακτική. Ιδανικές καιρικές συνθήκες δεν συμβαίνουν πάντα, έτσι ώστε η μακροζωία αυτών των διακοσμήσεων μπορεί να μειωθεί σημαντικά.

LED φως

Σπάνια δημοφιλείς σήμερα σφαιρικές σφαίρες LED.Τέτοιες διακοσμήσεις χρησιμοποιούνται συχνότερα κατά τις διακοπές του νέου έτους. Κρέμονται όχι μόνο σε χριστουγεννιάτικα δέντρα (δρόμους και σπίτια), αλλά και σε διάφορα αστικά αντικείμενα. Με τη βοήθεια σωστά επιλεγμένων γιρλάντων, μπορείτε να δώσετε στην κατάσταση μια πραγματικά εορταστική και κομψή εμφάνιση. Οι λαμπερές διακοσμήσεις με διόδους έχουν πολλές θετικές ιδιότητες:

 • χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
 • οι διακοσμήσεις διόδων δεν θερμαίνονται.
 • Έχετε ένα ευχάριστο, αλλά πολύ φωτεινό φως.
 • εξυπηρετούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • δεν φοβούνται τις εξωτερικές επιρροές από τις βροχοπτώσεις.
 • δεν φοβούνται τις σταγόνες θερμοκρασίας (φυσικά, αν είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά)?
 • παρουσίασε ένα ευρύ φάσμα.

Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αυτά τα προϊόντα είναι αρκετά ακριβά, αλλά η απόδοση και η μεγάλη διάρκεια ζωής τους δικαιολογούν την υψηλή τιμή.

Ταϊλανδικά φανάρια

Τα ταϊλανδικά φανάρια είναι μια πραγματική τάση, είναι άγρια ​​δημοφιλή. Οι φακοί είναι βαμβάκι και μπαστούνι. Αυτές οι λεπτομέρειες συχνά συμπληρώνουν και συμπληρώνουν το εσωτερικό των διαφόρων στυλ. Εξετάστε τα χαρακτηριστικά των επιλογών του νήματος.

 • Τέτοιες διακοσμήσεις μπορούν να διατηρηθούν μόνο σε ξηρούς και κλειστούς χώρους.
 • Αυτά τα μοντέλα είναι φωτεινά και λειτουργούν σε δίκτυο 220V.
 • Τα προϊόντα υφάσματος μπορούν να λειτουργούν σε θερμοκρασίες από 0 έως +45 μοίρες.
 • Τέτοιες γιρλάντες απαγορεύεται να συμπεριληφθούν ενώ είναι συσκευασμένες. Επιπλέον, δεν μπορούν να καλυφθούν ακόμη και με πολύ ελαφριά και διαφανή υφάσματα / καλύμματα.
 • Δεν συνιστάται η αποθήκευση αυτών των μοντέρνων στρογγυλών γιρλάντων σε μέρη όπου θα παραμείνουν χωρίς επίβλεψη ή τα παιδιά / ζώα μπορούν να φτάσουν σε αυτά.

Το εντυπωσιακό σχέδιο μπορεί να υπερηφανεύεται για στρογγυλά γιρλάντες μπαστούνι. Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, τέτοιες διακοσμήσεις ρίχνουν μια πολύ όμορφη σκιά. Οι επιλογές μπαστούνι διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Συχνά αυτές οι διακοσμήσεις, όπως και τα υφαντά, είναι αποτέλεσμα της χειρωνακτικής εργασίας.

Χαρτί

Οι πολύ όμορφες και αυθεντικές γιρλάντες είναι φτιαγμένες από έγχρωμο χαρτί ή χαρτόνι. Τέτοιες διακοσμήσεις μπορούν εύκολα να γίνουν με το χέρι. Για να αντιμετωπίσει τέτοια εργασία δεν είναι δύσκολο, είναι ακόμα ένα παιδί. Εάν τα πάντα γίνονται τακτοποιημένα και σωστά, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ευχαριστήσει. Οι όμορφες χάρτινες γιρλάντες σε σχήμα μπάλας αντιμετωπίζονται σε διάφορες περιπτώσεις.Είναι κρεμασμένα σε διαφορετικές βάσεις κατά τη διάρκεια των συμβαλλόμενων μερών, των ημερών ονόματος και άλλων παρόμοιων γεγονότων. Συχνά συνθέσεις χαρτιού συνδυάζουν ταυτόχρονα πολλά διαφορετικά χρώματα. Το αποτέλεσμα είναι θετικό και εντυπωσιακό τοπίο.

Επιλογή υλικών

Είναι πολύ πιθανό να φτιάξετε σφαιρικές γιρλάντες με τα χέρια σας. Τις περισσότερες φορές, οι άνθρωποι κάνουν τις δικές τους διακοσμήσεις χαρτιού, καθώς και κάνουν ενδιαφέρουσες συνθέσεις μπαλονιών. Έτσι, για την κατασκευή γιρλάντες μπαλονιών στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται τέτοια υλικά.

 • Τα ίδια τα μπαλόνια. Αρχικά αποφασίστε για τα χρώματα τους - αποφασίστε εάν το σχέδιο θα είναι μονόχρωμο ή θα αποτελείται από πολλά χρώματα. Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η διάμετρος των σφαιρών. Εάν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε μια διακόσμηση που θα είναι στο δρόμο, τότε είναι προτιμότερο να επιλέξετε προϊόντα με διάμετρο περίπου 12 ίντσες. Για λύσεις στο σπίτι θα υπάρχουν αρκετές μπάλες με διάμετρο 5 και 9 ίντσες.
 • Επίσης χρειάζεστε μια αντλία. Για να σχηματίσουν μια όμορφη και γεμάτη σύνθεση, πολλά μπαλόνια έρχονται σε πρακτικό. Για να τους διογκώνετε συχνότερα χρησιμοποιείτε ειδικές αντλίες μικρών διαστάσεων.Κατά κανόνα πωλούνται σε ειδικά καταστήματα όπου προσφέρονται διάφορα είδη διακοπών.
 • Γραμμή αλιείας Η βάση της σύνθεσης "αέρα" θα πρέπει να είναι η γραμμή αλιείας. Ακριβώς σε αυτό και το σχέδιο θα αρχίσει να κρατήσει. Πρέπει να είναι διαφανές και πυκνό, αλλά ταυτόχρονα αρκετά ευέλικτο.

Αν σχεδιάζετε να φτιάξετε φθηνές, αλλά όμορφες γιρλάντες με τη μορφή μπάλες χαρτιού, τότε θα χρειαστείτε και άλλα εξαρτήματα.

 • Χρώμα χαρτιού. Θα κατασκευαστούν μπάλες για μια γιρλάντα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι 1 ή 2, αλλά πολλά χρώματα.
 • Τρύπημα τρυπήματος
 • Νήμα και ραπτομηχανή.

Εάν αποφασίσετε να κάνετε με τα χέρια σας μπάλες μόδας σήμερα από θέματα, τότε θα πρέπει να αγοράσετε τα παρακάτω υλικά:

 • μπάλες από καουτσούκ;
 • Κόλλα PVA;
 • νήματα ·
 • άμυλο.

Για την κατασκευή μπάλες με κλωστές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο νήματος. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ακρυλικά ή βαμβακερά. Δεν συνιστάται μόνο η εφαρμογή σε μάλλινα νήματα. Ιδανικά τέλεια συνθετικά. Το μέγεθος των μπαλονιών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πού σκοπεύετε να εγκαταστήσετε το μελλοντικό ντεκόρ. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσετε να τα συμπληρώσετε με πολυελαίους στο σπίτι, τότε θα πρέπει να αγοράσετε μεγαλύτερες επιλογές.Συνιστάται να επιλέξετε προϊόντα με ειδικό δακτύλιο στο τέλος. Θα είναι βολικό γι 'αυτόν να κρεμάσει το προκύπτον προϊόν.

Όσον αφορά την κόλλα PVA, τότε είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι είναι απαραίτητο να το αγοράσετε μόνο σε ένα ειδικό κατάστημα υλικού. Η συσκευασία πρέπει υποχρεωτικά να δείχνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εργασία με ξύλινες επιφάνειες. Δεν είναι απαραίτητο να αγοράσετε μια κολλώδη σύνθεση σε ένα συνηθισμένο κατάστημα χαρτικών, επειδή αραιώνεται από την αρχή με νερό.

Προετοιμασία

Εάν πρόκειται να κάνετε ένα όμορφο σχέδιο μπαλόνια, τότε Θα χρειαστεί να εκτελέσετε τις ακόλουθες προπαρασκευαστικές εργασίες:

 • προετοιμάστε τον βαθμονομητή - με τη βοήθειά του θα καθορίσετε το μέγεθος των ήδη διογκωμένων σφαιρών.
 • διογκώστε τις μπάλες χρησιμοποιώντας μια αντλία ή καλέστε κάποιον να σας βοηθήσει.
 • βάλτε φουσκωμένες μπάλες σε καθαρές επιφάνειες.
 • Φροντίστε να αποφασίσετε ποιο μήκος θα έχει η μελλοντική κατασκευή (με βάση αυτή την παράμετρο, θα χρειαστεί να επιλέξετε μια κατάλληλη γραμμή αλιείας ή γραμμή ιματισμού).

Αν κάνετε διακοσμήσεις από το χαρτί, τότε στα πρώτα στάδια θα χρειαστεί να κόψετε τον απαιτούμενο αριθμό μπάλες,χρησιμοποιώντας μια γροθιά τρύπα (αντί για μια τρύπα, μπορείτε να πάρετε ένα μικρό ποτήρι ή ένα μικρό ποτήρι, το βάζετε σε χαρτί και περιστρέψτε ένα μολύβι). Οι προετοιμασμένοι κύκλοι πρέπει να κόβονται με ψαλίδι. Πριν προχωρήσετε στην κατασκευή μπάλων νήματος, δεν χρειάζεται μόνο να αποθηκεύετε όλα τα απαραίτητα υλικά, αλλά και να προετοιμάζετε κατάλληλα την κόλλα για μελλοντικές εργασίες.

Για αυτό θα χρειαστείτε:

 • αραιώστε 3 κουταλιές της σούπας άμυλο με νερό.
 • το προκύπτον μείγμα πρέπει να αναμειγνύεται επιμελώς και στη συνέχεια να προστίθεται σε δοχείο μισού λίτρου λευκής κόλλας.
 • μετά από αυτό, η κόλλα θα γίνει αρκετά υγρή, έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο να τοποθετηθεί το νήμα, και το άμυλο θα κάνει το προϊόν ισχυρότερο.

Θα χρειαστεί επίσης να διογκώσετε μπαλόνια. Αυτό μπορεί να γίνει τόσο ανεξάρτητα όσο και με τη βοήθεια αντλίας. Μετά από αυτό, θα πρέπει να λιπάνουν το τεχνικό πετρέλαιο. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη ώστε η συγκολλητική σύνθεση να μην αρχίζει να προσκολλάται στη σφαίρα, αλλά συλλέγεται σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν σπειρώματα.

Πώς να το κάνετε μόνοι σας;

Μετά την ολοκλήρωση των προπαρασκευαστικών εργασιών θα πρέπει να προχωρήσουμε στην άμεση κατασκευή σφαιρικών διακοσμήσεων. Για να ξεκινήσετε, ας ρίξουμε μια ματιά στις βήμα προς βήμα οδηγίες για την κατασκευή μιας από τις πιο ελκυστικές γιρλάντες μπαλονιών.

 • Αρχικά διογκώστε 2 μπαλόνια, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνετε μέχρι το όριο.Φουσκώστε το προϊόν, απομακρύνετε ελαφρά τον αέρα. Αυτό θα χρειαστεί να γίνει για να μειωθεί το επίπεδο έντασης στους τοίχους, διαφορετικά θα σπάσουν. Δεν χρειάζεται να δέσετε τις ουρές των σφαιρών με νήμα. Απλά πιέστε τα με τα δάχτυλά σας.
 • Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε τη διάμετρο των σφαιρών. Βασικά, για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιήστε ένα ειδικό πρότυπο, το οποίο είναι ένα χαρτόνι με μια τρύπα στο κέντρο. Εάν η φουσκωμένη μπάλα εισέλθει εκεί πολύ εύκολα, πρέπει επίσης να διογκωθεί. Εάν, αντίθετα, δεν περάσει, τότε θα είναι απαραίτητο να το μειώσουμε ελαφρώς.
 • Βεβαιώνοντας ότι οι μπάλες έχουν το ίδιο μέγεθος, θα πρέπει να περνούν μεταξύ τους, να στρίβονται δύο φορές και να δένονται σε έναν κόμπο.
 • Η επόμενη λεπτομέρεια που πρέπει να ετοιμαστεί είναι τα τέσσερα. Θα χρειαστεί να πάρετε δύο ζευγάρια, να τα τοποθετήσετε σταυροειδώς και στη συνέχεια να στρίψετε. Έτσι, το τμήμα βάσης θα είναι έτοιμο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στη συναρμολόγηση του σκηνικού. Αν σκοπεύετε να κάνετε δύο χρώματα, τότε για να προετοιμάσετε τα τέσσερα θα πρέπει να πάρετε 2 ζεύγη μπάλες διαφορετικών χρωμάτων και να τα στρίψετε ώστε οι λεπτομέρειες μιας σκιάς να βρίσκονται απέναντι αλλήλων και τα χρώματα να εναλλάσσονται. Η συναρμολόγηση πραγματοποιείται ως εξής.

 • Τεντώστε προσεκτικά τη γραμμή μεταξύ 2 στατικών αντικειμένων (για παράδειγμα, μπορεί να είναι μια καρέκλα, ένα τραπέζι, μια ντουλάπα). Αφήστε ελεύθερα άκρα και στις δύο πλευρές περίπου 1-1,5 μ., Έτσι ώστε αργότερα δεν θα υπάρξουν δυσκολίες με τους συνδέσμους.
 • Πάρτε τα τέσσερα και συνδέστε το με τη γραμμή αλιείας. Θα πρέπει να κρατηθούν 2 μπάλες και οι άλλες 2 να περιστραφούν γύρω από τη γραμμή αλιείας έτσι ώστε όλα τα στοιχεία να είναι σταθερά στερεωμένα και η σειρά των χρωμάτων να μην αλλάζει.
 • Τώρα πάρτε άλλα τέσσερα. Επαναλάβετε τα ίδια βήματα. Βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα είναι τοποθετημένα και εναλλάσσονται σωστά. Είναι επιθυμητό να εντοπίζονται με κλιμακωτό τρόπο.

Όταν όλες οι μπάλες θα βυθιστούν, θα πρέπει να ελέγξετε αν είναι αρκετά σφιχτά για να προχωρήσουν το ένα προς το άλλο και αν όλα τα χρώματα βρίσκονται στις θέσεις που προορίζονται για αυτούς. Ασφαλίστε χαλαρά άκρα. Όσο για την αυτοπαραγωγή στρογγυλών γιρλάντων χαρτιού, δεν υπάρχει τίποτα περίπλοκο εδώ. Προετοιμάζοντας τον απαιτούμενο αριθμό κύκλων κοπής, θα χρειαστείτε:

 • να σχεδιάσετε τα κομμένα κενά σύμφωνα με τον προγραμματισμένο συνδυασμό χρωμάτων.
 • τώρα ξεκινήστε να ράβετε στρογγυλές στοίβες χρησιμοποιώντας μια ραπτομηχανή.
 • μετά τη συρραφή ενός στοιχείου, πηγαίνετε στο επόμενο, χωρίς να σπάσετε το νήμα.
 • Συμπερασματικά, είναι απαραίτητο να κάμψετε κάθε κύκλο στο μισό.

Και τώρα θα εξετάσουμε μια μάστερ τάξη για τη δημιουργία μοντέρνα γιρλάντες νήμα. Είναι καλύτερα να στρέψετε τα νήματα στις προετοιμασμένες μπάλες με έναν βοηθό. Δυστυχώς, αυτά δεν είναι πάντα και πρέπει να κάνουν τα πάντα από μόνοι τους. Σε αυτή την περίπτωση, μια αποτελεσματική, αλλά όχι η πιο ευχάριστη είναι η μέθοδος αυτοκολλήσεως στα νήματα με τα δάχτυλά σας. Ξεκινώντας το σπείρωμα της σφαίρας θα πρέπει να δεμένη σε έναν κόμβο, και στη συνέχεια είναι απαραίτητο να συνεχίσει να ελαφρύνει άνετα το νήμα σε στρογγυλή βάση. Μπορείτε να βουτήξετε το νήμα σε κόλλα σε μικρές μερίδες και, στη συνέχεια, να το βγάλετε στην μπάλα. Σε αυτή την περίπτωση, τα υλικά μπορεί απλά να μπερδευτούν, οπότε είναι καλύτερα να τα παλτότε απλά με τα χέρια σας ενώ βάζετε την μπάλα. Φυσικά, χρειάζεται πολύς χρόνος και υπομονή, αλλά τα νήματα δεν θα συγχέονται.

Ένα τυλιγμένο μπαλόνι θα πρέπει να κρεμαστεί μόνο για μερικές ημέρες για να στεγνώσει. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να σβήσουν απαλά. Μετά από αυτό θα είναι έτοιμη μια μπάλα από νήματα. Φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες τεχνικές κατασκευής γιρλάντων μπάλες.Μεταξύ αυτών είναι και τα δύο πολύ απλά και πολύ περίπλοκα. Τα πιο πάνω είναι τα πιο κατανοητά μάστερ μαθήματα με τα οποία, αν θέλουμε, όλοι θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν.

Ενδιαφέροντα παραδείγματα

Οι σωστά κατασκευασμένες γιρλάντες από μπάλες δεν μπορούν μόνο να ομορφύνουν το υπάρχον εσωτερικό, αλλά και να προσθέσουν μια γιορτινή πινελιά σε αυτό. Εξετάστε μερικά ελκυστικά σύνολα, στα οποία υπάρχουν αυτές οι πρωτότυπες διακοσμήσεις.

Στην είσοδο των νεοσύστατων εγκαταστάσεων, στις περισσότερες περιπτώσεις, σύνολο των γιρλάντες των μπαλονιών, εκτίθενται με τη μορφή των υψηλών και στρογγυλεμένων καμάρες. Τέτοια κοσμήματα προσελκύει περισσότερη προσοχή αν γίνει από πολύχρωμα μπαλόνια. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι αρμονικοί συνδυασμοί λευκού και μπλε, τιρκουάζ και ασήμι, λευκό και πορτοκαλί, χρυσό και κόκκινο, και πολλά άλλα χρώματα.

Γιρλάντες από μπαλόνια που γίνονται ειδικά για παιδικά πάρτι φαίνονται ιδιαίτερα τρυφερά και όμορφα. Κατά κανόνα, για τέτοιες εκδηλώσεις, χρησιμοποιούνται υλικά γαλήνιου και "γλυκού" χρώματος όπως βιολετί, ροζ, λευκό, τυρκουάζ ή ανοικτό κίτρινο. Τέτοιου είδους σχέδια μπορούν να γίνουν υπό μορφή τόξων, συμπληρωμένα με μεγάλα χρώματα από αντιθέσεις χρωμάτων (από μπάλες), ή λαμπερές μπάλες με τη μορφή αστερίσκων - βάρους παραλλαγών.Σε αυτή την περίπτωση, οι διακοσμήσεις στο ύφος του "Rainbow", συνδυάζοντας όλα τα χρώματα του φάσματος του ουράνιου τόξου.

Τα μπαλόνια κάνουν πολύ ενδιαφέρον και όμορφο (ασύμμετρο ή καμπύλο) τοπίο. Συχνά τοποθετούνται σε ειδικές ζώνες φωτογραφιών και στούντιο φωτογραφιών. Αυτά τα σχέδια συνδυάζουν συνήθως 2, 3 και περισσότερα χρώματα. Όμορφα πολύχρωμα καμάρα δημιουργούνται μερικές φορές για παιδικά πάρτι, συμπληρώνοντας τα διάφορα θεματικά στηρίγματα. Για παράδειγμα, ένα προϊόν από μπάλες διαφορετικού μεγέθους ροζ, λευκού, μέντας, μπλε, κόκκινου και κίτρινου χρώματος θα είναι σε αρμονία με τις μορφές των όμορφων ροζ φλαμίνγκο.

Οι μπάλες κάνουν πολύ ενδιαφέρουσες διακοσμήσεις δαπέδων. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ψηλά λουλούδια με πράσινες μπάλες στο κάτω μέρος και ροζ (πέταλα) στην κορυφή. Είναι καλύτερα να συμπληρώσετε το κέντρο των αυτοσχέδιων μπουμπουκιών με μικρές κόκκινες μπάλες.

Οι μοντέρνες γιρλάντες rattan με οπίσθιο φωτισμό σε σχήμα καρδιάς θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα στο ρομαντικό και μυστήριο εσωτερικό. Μια άσπρη-μπλε (ή τριών χρωμάτων λευκό-μπλε-μοβ) rattan γιρλάντα σε ένα πυκνό λευκό σχοινί θα είναι μια θαυμάσια διακόσμηση ενός φωτεινού δωματίου σε λεπτές αποχρώσεις.

Πώς να φτιάξετε μια σφαίρα από μπάλες με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο