Κωνοφόρων γιρλάντες στο εσωτερικό του νέου έτους

Η διακόσμηση ενός διαμερίσματος ή ενός σπιτιού για το νέο έτος είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των διακοπών. Μετά από όλα, η διάθεση του νέου έτους δημιουργείται όχι μόνο από το τραπέζι με μεγάλη ποικιλία πιάτων, σαμπάνια και δώρα, αλλά και η γενική ατμόσφαιρα που δημιουργείται σε κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια είναι ξεχωριστή.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα υποχρεωτικό στοιχείο του εορταστικού σχεδιασμού, αλλά οι κωνοφόροι γιρλάντες στο εσωτερικό της Πρωτοχρονιάς παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Παραλλαγές κορώνες από κωνοφόρα

Μπορείτε να δημιουργήσετε πρωτότυπες συνθέσεις από κλαδιά ερυθρελάτης ή πεύκου, αλλά οι κωνοφόροι γιρλάντες φαίνονται πολύ πιο συμφέρουσες. Μπορούν να διακοσμήσουν τόσο το διαμέρισμα στο εσωτερικό όσο και το σπίτι έξω. Και το πιο σημαντικό, η μυρωδιά των πεύκων βελόνες θα γεμίσει το σπίτι και να δώσει μια αίσθηση χειμερινών διακοπών. Δεν υπάρχουν τεχνητά γιρλάντες σε σύγκριση με αυτά.Η γιρλάντα έρχεται συχνά με ένα ή δύο στοιχεία ως συμπλήρωμα. Μπορεί να είναι μανταρίνια, γλυκά σε όμορφα περιτυλίγματα, μπάλες, κώνοι, κορδέλες.

 • Στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος ή σπιτιού η διακόσμηση αυτή θα φαίνεται αρμονική στους τοίχους, κιγκλιδώματα σκάλες, τζάκι, κουρτίνες. Η διαίσθηση και το γενικό όραμα της όλης εικόνας της διακόσμησης θα σας πουν ακριβώς πού να διορθώσετε τα φώτα των Χριστουγέννων. Γιρλάντες μπορεί να είναι με μια ποικιλία από φώτα. Για το σχεδιασμό του δρόμου του σπιτιού πρέπει να επιλέξετε με λαμπτήρες υγρασίας. Τέτοιες γιρλάντες θα φαίνονται πολύ καλά στην είσοδο και πάνω από τα παράθυρα του σπιτιού. Μπορούν να διακοσμήσουν την κληματαριά, όπου, ίσως, θα είναι μέρος των διακοπών.
 • Σε ένα κερί διαμέρισμα μπορεί να γίνει ένα από τα στοιχεία μιας τέτοιας γιρλάντας. Αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητο να παρέχετε όλα τα μέτρα πυρασφάλειας. Πράγματι, σε κάποια στιγμή τα κεριά θα ανάψουν. Μια τέτοια γιρλάντα μπορεί να τοποθετηθεί μόνο οριζόντια και τα κεριά θα πρέπει να είναι καλά στερεωμένα και τοποθετημένα σε μικρά αξιόπιστα κηροπήγια. Η γιρλάντα θα φανεί πολύ όμορφη, αλλά πρέπει να την ελέγχετε συνεχώς, έτσι ώστε οι διακοπές να μην χαλάσουν.Αλλά αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, είναι προτιμότερο να αρνηθείς μια τέτοια ομορφιά, ειδικά επειδή υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές.
 • Το πρώτο βήμα είναι ο δεσμός μεταξύ των κλάδων. Κάνε ένα κουδούνισμα με σύρμα. Όταν τα κλαδιά είναι σταθερά στερεωμένα, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ντεκόρ. Δεν χρησιμοποιούνται μόνο κλαδιά ερυθρελάτης, αλλά και έλατα, πεύκα, κέδρος, αρκεύθου, θούζα. Κατασκευάζοντας κωνοφόρα γιρλάντες, πρέπει να εξετάσετε τι άλλα διακοσμητικά στοιχεία θα υπάρχουν και τι είναι πιο σημαντικό να τονίσετε. Με τα κλαδιά μπορείτε να παραλάβετε φωτεινές κορδέλες για να ταιριάζουν με τις διακοσμήσεις στο κύριο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι κορδέλες είναι απλά τυλιγμένες γύρω από τα κλαδιά ή δεμένες με τόξα. Μπορεί να υπάρχουν έτοιμα τόξα.
 • Αναζητήστε αρμονικά τα κλαδιά και τις γυάλινες μπάλες καλά σχεδιασμένο εύρος χρωμάτων. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να θυμόμαστε ότι οι μπάλες πρέπει επίσης να στερεώνονται καλά, ειδικά εάν η γιρλάντα θα τοποθετηθεί σε κενό.
 • Σε κωνοφόρα γιρλάντες μπορεί να είναι παρόντες κουδούνια, πούλιες, κώνοι, οποιεσδήποτε χριστουγεννιάτικες διακοσμήσειςσε συνδυασμό με τη γεύση. Αν έχετε δημιουργικές δεξιότητες, μπορείτε να φτιάξετε κοσμήματα από στρας και χάντρες με τα χέρια σας. Στη συνέχεια, οι γιρλάντες θα είναι πραγματικά αποκλειστικές.

Απλή μέθοδος κατασκευής

Για αρχάριους, θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια ελαστική δομή χρησιμοποιώντας κώνοι. Και αυτή είναι η πιο χαμηλού κόστους επιλογή. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων δέντρων, είναι εύκολο να βρεθούν υποκαταστήματα σε χαμηλή τιμή και οι κώνοι σε αφθονία βρίσκονται κάτω από κωνοφόρα δέντρα σε πάρκα ή προάστια.

Υπάρχουν πολλές απλούστερες επιλογές και πιο πολύπλοκες επιλογές. Ο ευκολότερος τρόπος με τον οποίο μπορούν να αντεπεξέλθουν τα παιδιά είναι να προσκολληθούν τα χτυπήματα μεταξύ τους με έγχρωμο σύρμα ή να τα στοιβάζετε σε μια κορδέλα, τότε τα ίδια τα χτυπήματα μπορούν να καλύπτονται με οποιοδήποτε χρώμα και να δίνουν μια φωτεινή εμφάνιση. Για το σκοπό αυτό, κατάλληλο χρώμα σε δοχεία.

Εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να κολλήσετε με επιτυχία και όμορφα τα κλαδιά, υπάρχει η επιλογή να αγοράσετε μια τεχνητή κωνοφόρα γιρλάντα και να την διακοσμήσετε με οποιαδήποτε διακοσμητικά στοιχεία. Καθίζει καλά, γεγονός που σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος και να δημιουργήσετε σύνθεση Νέου Έτους.

Εάν η γιρλάντα είναι περίπλοκη, είναι καλύτερο να σχεδιάσετε ένα τραχύ σκίτσο πάνω στο χαρτί, έτσι ώστε να μην υπάρχει υπερπροσφορά κοσμημάτων τοποθετημένο με χαώδη τρόπο. Θα πρέπει να αποφασιστεί αμέσως πόσο καιρό θα είναι η γιρλάντα και σε ποια απόσταση ο ένας από τον άλλο θα τοποθετήσει κώνοι και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Πρέπει να προετοιμάσετε ψαλίδι, φύλλο χρυσού και αργύρου, κόλλα, σύρμα, πένσες, βαφή. Όλα αυτά μπορούν να είναι χρήσιμα για τη δημιουργία ενός σχεδίου Πρωτοχρονιάς.

Το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσετε τα χτυπήματα, να τα καθαρίσετε από τα συντρίμμια. Επικαλυμμένα με κώνοι χρώματος ή λάμψη είναι πολύ βολικό να στεγνώσει στα κύτταρα από κάτω από τα αυγά. Άγκιστρα, τα οποία θα κρατήσουν τους κώνους, θα πρέπει να βάψετε το χρώμα των κώνων. Μπορείτε να επιλέξετε έναν άλλο τρόπο για να διακοσμήσετε τους κώνους: καλύψτε τις με κόλλα και κολλήστε μικρά κομμάτια φύλλων από πάνω. Πολύ πασπαλισμένοι κώνοι από φύλλα, θα βρίσκονται σε τυχαία σειρά.

Κώνοι δεν μπορούν να διακοσμήσουν, αλλά απλά αφήστε τους στη φυσική τους μορφή, αλλά βερνίκι. Και συμπληρώνουν τα άλλα φωτεινά στοιχεία τους - τόξα και μπάλες.

Πρώτα πρέπει να τοποθετήσετε τα χτυπήματα στη γιρλάντα, αφήνοντας αρκετό χώρο μεταξύ τους για άλλα στοιχεία. Θα αρκεί να προσθέσετε τόξα. Το κόκκινο και ο χρυσός θεωρούνται τα πιο επιτυχημένα για το νέο έτος. Αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσετε αυτά τα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε ασημί και μπλε, τυρκουάζ και κίτρινο, πολλές επιλογές. Απλά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από δύο.

Τα τόξα μπορούν να είναι πολύ διαφορετικές διαμορφώσεις και μεγέθη.Μπορείτε να κάνετε μικρά παραδοσιακά τόξα από σατέν κορδέλα ή οργαντά. Και υπάρχει μια επιλογή να χρησιμοποιήσετε αυτές τις κορδέλες που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό ανθοδέσμες. Εάν στερεώσετε ένα τόξο σε σχήμα οκτώ, θα κρατήσει το σχήμα του καλά. Για να το καταστήσετε πιο μεγαλοπρεπή, μπορείτε να φτιάξετε πολλές τέτοιες φωτιές, συνδυάζοντας διαφορετικά χρώματα.

Στο έλατο των κώνων και τα τόξα θα είναι αρκετό για να διακοσμήσεις οποιοδήποτε δωμάτιο ή είσοδο στο σπίτι. Κωνοφόρα γιρλάντα σε ένα διαμέρισμα δεν μπορεί μόνο να διακοσμήσει τα παράθυρα ή τις πόρτες, μπορεί επίσης να είναι μια κεντρική διακόσμηση του πίνακα. Σε μια τέτοια σύνθεση που μοιάζει με μυρωδιά, υπάρχει ένα πλεονέκτημα.

Μπορείτε να διακοσμήσετε μια τέτοια γιρλάντα με φρούτα και καραμέλες τοποθετώντας κεριά στη σύνθεση. Αυτό θα δώσει μια ιδιαίτερη γοητεία στις διακοπές και την άνεση του καθιστικού ταυτόχρονα.

Παραδείγματα διακοσμήσεως με κωνοφόρες γιρλάντες.

 • Μια πολύ απλή και κομψή γιρλάντα μπορεί να διακοσμήσει το τζάκι, το τραπέζι και οποιοδήποτε άλλο οριζόντιο επίπεδο. Οι πράσινες, χρυσές και πράσινες μπάλες συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Τα κεριά σε όμορφα και αξιόπιστα κηροπήγια είναι μια καλή έμφαση σε αυτή τη σύνθεση. Η συνολική εμφάνιση ολοκληρώνεται με ένα στεφάνι διακοσμημένο με τα ίδια χρώματα.
 • Εδώ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να διακοσμήσετε την αψίδα.Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλαδιά και φώτα από έλατα και, στη συνέχεια, να επιλέξετε το στοιχείο διακόσμησης που προτιμάτε - μπάλες, κορδέλες ή γυαλιστερό ύφασμα που θα φαίνονται αρμονικά στο φόντο των πράσινων βελόνων.
 • Αν είναι δύσκολο να φτιάξετε μια γιρλάντα με τα χέρια σας και δεν υπάρχει χρόνος γι 'αυτό, μπορείτε να την λύσετε με έναν ακόμη απλούστερο τρόπο: να ενισχύσετε την ελαφριά γιρλάντα και να την οργανώσετε με κλαδιά έλατος, τοποθετημένα ανάμεσα στα φώτα. Κάντε το εύκολο και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο.
 • Η γιρλάντα σε συνδυασμό με ένα στεφάνι, το οποίο είναι διακοσμημένο με μαλακό μπλε και τυρκουάζ μπάλες σε συνδυασμό με χρυσά φώτα, φαίνεται πολύ κομψό και εορταστικό.
 • Το Garland για τη διακόσμηση του κιγκλιδώματος είναι επίσης εύκολο να επινοηθεί. Είναι απαραίτητο μόνο να συνδέσετε τα κλαδιά μεταξύ τους και σε πολλά σημεία να τα προσαρτήσετε στο κιγκλίδωμα με κορδέλες και να τα συνδέσετε με τη μορφή τόξων. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα, μπορείτε να ταιριάζει με το εσωτερικό.
 • Μια πιο φωτεινή και πιο πολύχρωμη γιρλάντα μπορεί να αποδειχθεί, αλλά και κομψή εάν χρησιμοποιείτε περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία. Αλλά σε αυτή την ενσωμάτωση, όλα τα χρώματα είναι καλά συνδυασμένα μεταξύ τους, οι μπότες είναι επίσης ενδιαφέροντα στοιχεία εδώ.

Πώς να διακοσμήσετε μια κωνοφόρα γιρλάντα, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο