Πώς να διακοσμήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για το νέο έτος;

Το νέο έτος είναι μια γιορτή που οι ενήλικες και τα παιδιά προσβλέπουν σε. Το πιο λαμπρό σύμβολο της γιορτής είναι ένα όμορφα διακοσμημένο, αφρώδες χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύχρωμα φώτα. Με τον παλιό τρόπο, πολλοί το διακοσμούν με τον ίδιο τρόπο που οι γιαγιάδες του το διακοσμούσαν και από δω και στο άλλο παρατηρούν την ίδια δημιουργία. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τις τρέχουσες τάσεις της διακόσμησης Χριστουγεννιάτικων δέντρων, που θα σας βοηθήσουν να εκπλήξετε τους αγαπημένους σας και τους καλεσμένους σας.

Πού να βάλω;

Πριν από τη διακόσμηση της ομορφιάς της Πρωτοχρονιάς, είναι απαραίτητο να καθοριστεί ο τόπος όπου θα είναι. Θα πρέπει να σημειωθεί αμέσως ότι το ζωντανό δέντρο δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά στην μπαταρία ή τον θερμαντήρα, έτσι στεγνώνει γρηγορότερα και χάνει τη μοναδική μυρωδιά του κωνοφόρων.

 • Η κλασική επιλογή είναι να τοποθετήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στη γωνία, πίσω από τον καναπέ, ανάμεσα στην καρέκλα και τον καναπέ.Έτσι, δεν θα επηρεάσει την κίνηση και η ατμόσφαιρα των διακοπών θα παραμείνει.
 • Ράγγι καλά τοποθετημένο και γύρω από το άνοιγμα του παραθύρου. Μια τέτοια ιδέα θα βοηθήσει στην οργάνωση ενός πραγματικού παραμύθι για το χειμώνα. Φανταστείτε πώς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έξω από το παράθυρο βουίζει μια χιονοθύελλα, χιονίζει, και το δέντρο λάμπει με ζεστά φώτα στο σπίτι. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, φροντίστε να διακοσμήσετε το παράθυρο έτσι ώστε η σύνθεση να είναι πλήρης. Γιρλάντες κόβονται από χαρτί νιφάδες χιονιού, ζελέ Velcro στο γυαλί θα κάνει.
 • Εάν θέλετε να φωτογραφηθείτε, το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στο τραπέζι. Ορισμένα υποκαταστήματα βρίσκονται όμορφα στην άκρη, δημιουργώντας έτσι ένα υπέροχο υπόβαθρο για μια οικογενειακή εικόνα. Αυτή η επιλογή είναι καλό μόνο για μεγάλα δωμάτια με τραπέζι, όπου οι επισκέπτες φιλοξενούνται χωρίς συνωστισμό.
 • Οι ευτυχισμένοι ιδιοκτήτες πραγματικών ή τεχνητών τζακιών μπορούν να ευχαριστηθούν τοποθετώντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε άμεση γειτνίαση με το σχέδιο. Το αποτέλεσμα θα είναι μια πραγματική εικόνα των Χριστουγέννων που θα χρησιμεύσει ως επαγγελματικό υπόβαθρο για τις φωτογραφίες. Το μόνο πράγμα είναι να τοποθετήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε απόσταση τουλάχιστον ενός μέτρου από το τζάκι.
 • Μη τυποποιημένη λύση - κρεμάστε το δέντρο από την οροφή προς τα πάνω.Φυσικά, γι 'αυτό πρέπει να φροντίσετε τα εξαρτήματα. Τα ελαφρά αντικείμενα μπορούν να κρεμαστούν στον πολυέλαιο, τα βαριά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι προσαρτημένα σε αξιόπιστα φωτιστικά. Μια τέτοια ιδέα της τοποθέτησης είναι κατάλληλη για όσους αγαπούν και εκτιμούν το πρωτότυπο.
 • Η τελευταία επιλογή είναι πιο κατάλληλη για ένα τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρή ζωντανή. Το δέντρο βρίσκεται σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα - μπορεί να είναι στύλο, σταθερή καρέκλα, τραπεζάκι του καφέ. Έτσι, το σύμβολο του Νέου Έτους θα προσελκύσει τα μάτια χωρίς να συγχέεται το δωμάτιο ταυτόχρονα.

Χρωματικό εύρος

Συμβαίνει έτσι ότι τα πιο συχνά τα χρώματα για τις διακοσμήσεις του νέου έτους καθορίζονται από το ανατολικό ωροσκόπιο. Ανάλογα με το χρώμα του ζώου, το έτος που έρχεται, πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν πώς να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

  Πιστεύεται ότι ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες φέρνει καλή τύχη.

  Ωστόσο, υπάρχουν κλασικοί συνδυασμοί που θα είναι πάντα συναφείς, ανεξάρτητα από το έτος και το προσωποποιούμενο άτομο.

  • Πραγματικά βασιλική φαίνεται κόκκινο-χρυσό συνδυασμό τόνων. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται πολυτελής και πλούσιος, είναι κατάλληλος σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Αλλά μην ξεχνάτε ότι επιλέγοντας ένα παρόμοιο σχέδιο, δεν μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό άλλα χρώματα, ειδικά ασήμι, μπλε αποχρώσεις.
  • Ο συνδυασμός δροσερών αποχρώσεων - μπλε, μπλε, ασήμι φαίνεται πολύ ασυνήθιστο.Με τη διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου με τέτοια παιχνίδια, μπορείτε να βυθίσετε σε ένα παραμύθι χειμώνα, αισθάνεστε σαν ένας ταξιδιώτης σε ένα φανταστικό δάσος.
  • Το δέντρο της Πρωτοχρονιάς μπορεί να διακοσμηθεί με πρωτότυπο τρόπο με καφέ στοιχεία σε συνδυασμό με χρυσό χρώμα. Μοιάζουν μαλακά, στο σπίτι. Συμπληρώστε το φάσμα των μικρών παιχνιδιών σε σκούρες κόκκινες αποχρώσεις.
  • Για να δημιουργήσετε μια εορταστική ατμόσφαιρα, είναι καλή ιδέα να διακοσμήσετε το δέντρο με λευκά παιχνίδια. Αλλά μόνο ένα λευκό θα φαίνεται βαρετό σε πολλούς, ώστε να μπορείτε να το αραιώσετε με επιπλέον αποχρώσεις - ροζ, μπλε, μπλε, πράσινο. Επιλέξτε μόνο έναν τόνο, οπότε η σύνθεση θα φαίνεται πολύ πιο συμφέρουσα.
  • Συνιστάται να συνδυάσετε αποκλειστικά κρύα χρώματα με ασημένια χρώματα, για παράδειγμα, μπλε, μοβ, σκούρο πράσινο. Οι ζεστοί τόνοι θα είναι εξαιρετικοί "γείτονες" για τον χρυσό.
  • Εάν δεν θέλετε να επιλέξετε έναν συνδυασμό για μεγάλο χρονικό διάστημα ή φοβάστε ότι οι επισκέπτες δεν θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας, χρησιμοποιήστε έτοιμα κιτ. Σε τέτοια σύνολα υπάρχουν Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, γιρλάντες και όλα αυτά έχουν ήδη σχηματιστεί στο χρώμα.

  Στυλ

  Είναι δυνατόν να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με διαφορετικούς τρόπους, σήμερα υπάρχουν πολλές περιοχές που θα συνδυάζονται τέλεια με το εσωτερικό. Εξετάστε τα πιο δημοφιλή.

  Κλασικό

  Ένα κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι σαν μια παγωμένη φωτογραφία από το παρελθόν. Θα σας οδηγήσει στις εποχές που το Νέο Έτος ήταν ένας μεγάλος λόγος για να μαγειρέψετε τον Olivier και να αναθεωρήσετε την "ειρωνεία της τύχης". Αυτή είναι η πιο νοσταλγική εκδοχή της διακόσμησης, η οποία θα επιστρέψει πολλά στα ξεχασμένα βράδια.

  Για διακόσμηση θα χρειαστείτε:

  • ασημένια παιχνίδια;
  • νιφάδες χιονιού κομμένες από χαρτί.
  • παλιομοδίτικα ηλεκτρικά φώτα.
  • Κλασσικές έγχρωμες χαρτοφυλάκια αλυσίδας χαρτιού
  • Παιχνίδια υπό μορφή φρούτων και λαχανικών.
  • ασήμι "βροχή"?
  • άκρη με τη μορφή ενός μεγάλου αστάρι ή αστέρι.

  Διακοσμήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με τρόπο χαοτικό, όπως θέλετε, γιατί πριν από 30 χρόνια κανείς δεν είχε ιδέα για ένα αυστηρό στυλ, στην περίπτωση αυτή υπάρχει μια γοητεία σε διαταραχή. Ολοκληρώστε το εσωτερικό του δωματίου με παλιά παιχνίδια - Άγιος Βασίλης και Snow Maiden, γνώσεις, αρκουδάκια και ελάφια.

  Σύγχρονες κατευθύνσεις

  Το μοντέρνο στυλ περιλαμβάνει κοσμήματα, ριζικά διαφορετικά από τα κλασικά. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο συλλέγεται σε μια ειδική, κανονική μορφή και τα παιχνίδια είναι στερεά, χωρίς σχέδια και ψεκασμό. Λευκό, κόκκινο, χρυσό, ασήμι, πράσινο και μπλε χρώματα είναι ευπρόσδεκτα.Είναι καλύτερα να απορρίψετε χαρτί νιφάδες χιονιού.

  Εκείνοι που θα ήθελαν να εκπλήξουν τους καλεσμένους τους, μπορείτε να σκεφτείτε την ιδέα της δημιουργίας ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου από απορρίμματα, όπως πλαστικό, χαρτόνι, χαρτί. Φυσικά, θα είναι διαφορετικό από το live, αλλά θα αφήσει μια ανεξίτηλη εντύπωση στους επισκέπτες.

  • Ευρωπαϊκό στυλ. Αυτή η κατεύθυνση προϋποθέτει διακόσμηση σε ένα ενιαίο χρωματικό εύρος. Τα κρύα χρώματα χρησιμοποιούνται συνήθως. Μπορείτε να προσθέσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με στοιχεία σχεδιαστών με τη μορφή τόξων ή συμβόλων του επόμενου έτους.
  • Ναυτικό ύφος. Αυτή η διακόσμηση είναι ασυνήθιστη και πολύ ενδιαφέρουσα. Μπλε, άσπρο, πρασινωπό, καφέ αποχρώσεις γίνονται κατάλληλοι. Για να διακοσμήσετε, χρησιμοποιήστε κοχύλια, βότσαλα, αστέρια. Οι περισσότερες διακοσμήσεις μπορούν να γίνουν με τα χέρια σας.
  • Προβηγκία. Αυτό είναι ένα ρουστίκ ύφος, το οποίο είναι εγγενές σε όλα τα φυσικά. Θα φανεί καλό λεβάντα, ανοιχτό μπλε, λευκό και παστέλ χρώματα. Στο δέντρο μπορείτε να προσθέσετε ενδιαφέροντα στοιχεία με τη μορφή κάλτσες του Άγιου Βασίλη, χιονάνθρωπους, λουλούδια.
  • Μινιμαλισμός Χριστουγεννιάτικο δέντρο με το στυλ του μινιμαλισμού - ένας συνδυασμός αυστηρότητας και συγκρατημένης πολυτέλειας. Για τη διακόσμησή του χρησιμοποιούνται μόνο μπάλες. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μπάλες δύο χρωμάτων, για παράδειγμα, κόκκινο και άσπρο ή μπλε και άσπρο.

  Αλγόριθμος διαμόρφωσης

  Έχοντας φέρει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σπίτι, πολλοί άνθρωποι σκέφτονται όχι μόνο για το στυλ με το οποίο είναι καλύτερο να το διακοσμήσουν, αλλά και για το πώς να τοποθετήσετε σωστά όλα τα υπάρχοντα στοιχεία.

  Αυτό μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

  • Τοποθετήστε τις μπάλες με τυχαία σειρά, αλλά κρεμάστε τις γιρλάντες γύρω από ολόκληρη την περιφέρεια του δέντρου.
  • Τοποθετήστε και τις δύο μπάλες και τις γιρλάντες σε αυστηρή συμμετρία. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για μοντέρνο στυλ.
  • Κρεμάστε αντικείμενα κάθετα. Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε το πούλι της Πρωτοχρονιάς, από το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε αρχικά τόξα.
  • Αν σας αρέσει το κλασικό, τοποθετήστε τα παιχνίδια και τα δαχτυλίδια "βροχή". Καθώς μετακινείτε στο κάτω μέρος του δέντρου, πάρτε τα μεγαλύτερα στολίδια.

  Πριν από τη διακόσμηση του δέντρου, πρέπει να το διορθώσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη μεταλλική βάση που δεν μπορεί να συγκλονιστεί από παιδιά ή κατοικίδια ζώα.

  Στη συνέχεια, μεταβείτε στη γιρλάντα. Βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει μια πρίζα κοντά στην οποία θα συνδεθεί η συσκευή.

  Το επόμενο βήμα είναι η ίδια η διακόσμηση. Κρεμάστε αντικείμενα σύμφωνα με το δικό σας γούστο ή στυλ, αλλά να θυμάστε ότι η αφθονία των παιχνιδιών κρύβει τελείως το δέντρο. Η τελική δράση - ο σχεδιασμός της κορυφής.

  Πώς να κρεμάσετε μια γιρλάντα;

  Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν καλούνται να κρεμάσουν μια γιρλάντα, χάνουν την καρδιά. Μην απελπίζεστε, είναι πολύ απλό αν αναπτύξετε έναν σαφή αλγόριθμο. Φανταστείτε ότι η γιρλάντα είναι ήδη κρεμασμένη στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, γι 'αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σχέδιο ή ακόμα και να επιλέξετε τα απαραίτητα μέρη με clothespins. Αυτή η απλή μέθοδος θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς μπορείτε να διορθώσετε καλύτερα τη συσκευή.

  Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρεμάσετε τη διακόσμηση μαζί, επειδή ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας μπορεί να κρατήσει το άλλο άκρο έτσι ώστε η γιρλάντα να μην μπερδέψει. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι το μέγεθος της διακόσμησης. Εάν αγοράσετε μια γιρλάντα μήκους μέτρου, δεν είναι σαφώς αρκετή για μια ομορφιά των δασών. Για να μην είναι λάθος, να πάρετε μερικά προϊόντα, είναι καλό αν καίγονται σε διαφορετικά χρώματα.

  Διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικές συμβουλές.

  • Εάν το δέντρο είναι ζωντανό, μπορείτε να αγοράσετε μια γιρλάντα ψυχρών τόνων. Από τα ίδια τεχνητά δέντρα κατάλληλα ζεστά χρώματα - κόκκινο, κίτρινο, ροζ.
  • Για να φράξετε το τρεμόπαιγμα, τοποθετήστε τη διακόσμηση σταυροειδώς, κρύβοντας ανάμεσα στα κλαδιά. Για ένα φωτεινότερο φως, ανεβάστε την γιρλάντα γύρω από τις άκρες των κλαδιών.
  • Αποφασίζοντας να κρεμάσετε μια γιρλάντα, ξεκινήστε από το κάτω μέρος του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
  • Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η γιρλάντα απλά δεν είναι αρκετή. Ποτέ μην αφήνετε ένα μέρος του δέντρου "γυμνό", θα φανεί άσχημο. Αν είναι δυνατόν, αγοράστε ένα δεύτερο αντίγραφο, αν όχι, διακοσμήστε μόνο τα ορατά θραύσματα ξύλου.

  Επιλέγοντας διακοσμήσεις

  Η αγορά κοσμημάτων δεν είναι μόνο μια υπεύθυνη, αλλά και μια ευχάριστη στιγμή. Χάρη σε αυτόν, υπάρχει μια αίσθηση εορτασμού, ανήσυχος περιμένοντας ένα θαύμα. Αξίζει να μελετήσετε μερικές τάσεις που μπορούν να χρησιμεύσουν ως αντάξια διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

  • Τα τόξα. Η διακόσμηση με τα τόξα σας επιτρέπει να κάνετε το δέντρο εξαιρετικό και λεπτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τύπους - μεγάλους και μικρούς, χνουδωμένους και όχι πολύ.
  • Παιδικά παιχνίδια. Μικρές φιγούρες από πίλημα είναι πάντα ενδιαφέρουσες. Κάντε ένα παιχνίδι με τη μορφή Άγιος Βασίλης, Snow Maiden, χιονάνθρωπος ή ελάφι. Η ίδια η διαδικασία δεν θα έχει λιγότερη ευχαρίστηση από την επόμενη σκέψη.
  • Vintage. Τα κλασσικά, που προέρχονται από την παιδική ηλικία, θα προκαλέσουν ευχάριστες αισθήσεις. Διαφοροποιήστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας με παλιομοδίτικα παιχνίδια που κληρονόμησε από τη γιαγιά σας, θα φέρει την αρμονία στην ψυχή σας και θα αναβιώσει τις μυστικές αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας.
  • Κώνοι. Οι φυσικοί κώνοι που συλλέγονται σε πευκοδάσος θα χρησιμεύσουν ως εξαιρετική διακόσμηση για ένα δέντρο νέου έτους.Η βαφή τους με ακρυλικά χρώματα, παλτό με πούλιες ή παγιέτες, πασπαλίζουμε με σκόνη χρώματος λαμπρό - και η μοναδική διακόσμηση είναι έτοιμο.
  • Χαρακτήρες Ανάλογα με το χρόνο που έχει έρθει, πάρτε το σύμβολο. Αυτό μπορεί να είναι ένα ειδώλιο με τη μορφή ενός ζώου, ένα ειδικό μπισκότο, ένα όμορφο αγαλματίδιο. Μην σκουπίζετε σε τέτοιες μικροδουλειές, γιατί θα φέρουν ευτυχία τους επόμενους 12 μήνες.

  Παιχνίδια

  Οι βέλτιστες επιλογές για το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι θεματικές επιλογές. Για να το κάνετε αυτό, αγοράστε τα κατάλληλα ζωικά στοιχεία και χαρακτηριστικά που μπορεί να σας βοηθήσουν για το επόμενο έτος. Ωστόσο, υπάρχουν καθολικά παιχνίδια που θα είναι κατάλληλα σε όλα σχεδόν τα στυλ.

  Μια μεγάλη ιδέα θα ήταν να αγοράσετε διακοσμήσεις εμπνευσμένες από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Μπορούν να είναι άγγελοι, αστέρια, φιγούρες, που συμβολίζουν την αναγέννηση. Τα βρώσιμα παιχνίδια φαίνονται όμορφα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να κρεμάσετε σε αυτό νόστιμο καραμέλα, ζαχαρωμένες φέτες εσπεριδοειδών, μικρά προϊόντα σοκολάτας, άνδρες ζύμης.

  Πάντα είναι σκόπιμο να είναι παιχνίδια που σχετίζονται με το θέμα του νέου έτους.

  Μεταξύ αυτών είναι:

  • Snow Maiden;
  • Άγιος Βασίλης;
  • χιονάνθρωπος?
  • ελάφι;
  • Η κάλτσα του Άγιου Βασίλη?
  • πιγκουίνος.

  Μπάλες

  Οι μπάλες, κατά κανόνα, γίνονται η κύρια διακόσμηση της δασικής ομορφιάς. Είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά - γυαλί, πορσελάνη, πλαστικό, ακόμη και ξύλο.

  Τα απλά μοντέλα γυαλιού είναι κατάλληλα για ένα κλασικό εσωτερικό στυλ. Μπορούν να είναι μονόχρωμες και με θεματική επίστρωση. Στις σύγχρονες περιοχές, ο ψεκασμός είναι καλύτερο να μην χρησιμοποιηθεί, αγοράζοντας μπάλες σε δύο χρώματα, για παράδειγμα, μπλε και άσπρο. Τα γυάλινα και πλαστικά μοντέλα θα φαίνονται όμορφα.

  Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι όσο μεγαλύτερα είναι τα μεγέθη των μπάλες, τόσο λιγότερα θα απαιτηθούν. Τα μικρά αντικείμενα χρειάζονται, αντίθετα, να κρεμάσουν πολλά, διαφορετικά το δέντρο θα φαίνεται κενό.

  Για την υψηλή τεχνολογία και τη σοφίτα, μια καλή ιδέα θα ήταν να παραλάβετε ασημένια, καφετιά δείγματα. Μπορούν να τοποθετηθούν σε αυστηρή σειρά δακτυλίων, και γιρλάντες να κρεμούν κάθετα. Στο στυλ της Προβηγκίας χρησιμοποιήστε πορφυρές, απαλές μπάλες από πορσελάνη, οι οποίες θα εναρμονίζονται με τη γενική ατμόσφαιρα του δωματίου.

  Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μόνοι σας τις μπάλες. Για αυτό το χαρτί, χαρτόνι, κρύο πορσελάνη χρησιμοποιείται.

  Τρόποι σχεδίασης της κορυφής

  Κάνοντας την κορυφή - αυτό είναι το τελικό στάδιο της διακόσμησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου, αλλά πρέπει να το εξετάσουμε εκ των προτέρων.

  Με την παράδοση, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα καταλαβαίνουν

  • βαρύ μαζικό αστέρι.
  • διακόσμηση με τη μορφή ενός μεγάλου αστάρι?
  • μέγεθος νιφάδα χιονιού λευκό ή μπλε χρώμα.

  Στα μοντέρνα στυλ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

  • στοιχεία σχετικά με το θέμα των Χριστουγέννων.
  • τεράστια πλούσια τόξα, που ταιριάζουν με τα εσωτερικά χρώματα?
  • γιρλάντα, τυχαία τυλιγμένη στην κορυφή του δέντρου.

  Όμορφα παραδείγματα

  Ετοιμάζοντας για το νέο έτος, δεν είναι πάντα σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε το συνηθισμένο τύπο διακόσμησης Χριστουγεννιάτικων δέντρων, γιατί σήμερα υπάρχουν πολλά στυλ και τρόποι διακόσμησης. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο τζάκι, προκαλεί πάντα τη ζεστασιά και το σπίτι. Φέρνει στο μυαλό ταινίες για τα Χριστούγεννα, όπου ο Άγιος γλιστράει μέσα από την καμινάδα για να αφήσει τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά. Τα δέντρα διακοσμημένα με τόξα είναι πάντα κομψά και όμορφα. Κατά κανόνα, τα κόκκινα τόξα χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση ενός δέντρου διακοπών, αλλά μπορείτε να επιλέξετε και άλλα. Θάλασσα θέμα το χειμώνα κρύες μέρες φέρνει τις αναμνήσεις του καλοκαιριού και ήπιο ήλιο. Επιλέξτε κοσμήματα στα χρώματα της παραλίας - άμμο, ανοιχτό μπλε, μπλε.

  Στο στυλ του μινιμαλισμού, ένας συνδυασμός αργυρόχρους και χρυσούς τόνους θα είναι κατάλληλος.Αυτό το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα δώσει μια αίσθηση πλούτου και πολυτέλειας. Στο κλασικό ύφος, είναι καλή ιδέα να διακοσμήσετε το δέντρο με έναν τόνο και να διακοσμήσετε το ίδιο το δωμάτιο με παρόμοιες διακοσμήσεις. Όμορφα δέντρα που βρίσκονται σε μια μαργαρίτα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι η αφθονία των λευκών στοιχείων, για παράδειγμα, το τεχνητό χιόνι.

  Τα έλατα διακοσμημένα με ασυνήθιστες διακοσμήσεις προσελκύουν πάντα το μάτι. Εάν είστε ελκυσμένοι στην τέχνη, προσπαθήστε να συμπληρώσετε το νέο έτος με ενδιαφέροντα έργα ζωγραφικής και φωτογραφίες. Stars - αυτό είναι απολύτως μια win-win επιλογή. Ωστόσο, πρέπει να είναι σε θέση να επιλέξουν. Για να πάρετε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα, αγοράστε ή κάνετε προσωπικά μεγάλα αντικείμενα που θα είναι άμεσα ορατά. Τα αστέρια φαίνονται καλά στα μοντέρνα στυλ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως η μόνη διακόσμηση. Στις κλασσικές κατευθύνσεις ένας μεγάλος αριθμός αστεριών θα είναι ακατάλληλος.

  Για συμβουλές για το πώς μπορείτε να κλέψετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για το νέο έτος, δείτε το βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο