Μια γιρλάντα σημαίες: νέες ιδέες και "κλασικά" γνωστά από την παιδική ηλικία

Πολλοί πιστεύουν ότι η κατασκευή μιας γιρλάντας σημαίας είναι πολύ απλή, συνεπώς, σχετίζονται με αυτή τη δραστηριότητα χωρίς σοβαρή σοβαρότητα. Και είναι μάταια, επειδή με τη βοήθεια αυτής της διακόσμησης μπορείτε να κανονίσετε ένα δωμάτιο για κάθε γιορτή - γενέθλια, επέτειο του γάμου και της Πρωτοχρονιάς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ενδιαφέρουσα ιδέα, προσβάσιμα υλικά και αρκετή προσπάθεια.

Αξίες

Μια αυτο-φτιαγμένη γιρλάντα σημαίες έχει πολλά πλεονεκτήματα που το διακρίνουν ευνοϊκά από όλες τις άλλες επιλογές για μια γιορτινή διακόσμηση του δωματίου. Είναι σημαντικό αυτό να είναι μια καθολική διακόσμηση, η οποία είναι κατάλληλη τόσο για να γιορτάσει τα γενέθλια των παιδιών με την οικογένειά σας όσο και για ένα θορυβώδες συμπόσιο. Ένα καθορισμένο συν είναι η τιμή.Για να δημιουργήσετε σημαίες, το χαρτί, το λινάτσα ή το βαμβακερό ύφασμα χρησιμοποιούνται συνήθως. Όλα αυτά μπορούν να αγοραστούν σε οποιοδήποτε κατάστημα σε πολύ προσιτή τιμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με απλές σημαίες είναι ρεαλιστικό να εκδοθούν τα μεγαλύτερα γεγονότα. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια και κόστος, θα διακοσμήσετε την αίθουσα ακόμα και για έναν γάμο αρκετών εκατοντάδων επισκεπτών. Εάν έχετε κενά σημαία, τότε μπορείτε να τα συνδυάσετε σε μία γιρλάντα μέσα σε λίγα λεπτά και εάν δεν υπάρχουν πλαίσια ελέγχου στη σωστή ποσότητα, μπορείτε να τα τυπώσετε απλά στον εκτυπωτή. Γιρλάντες με σημαίες θα γίνουν μια σωτηρία, αν λίγο πριν από το φεστιβάλ διαπιστώσατε ότι έχετε πολύ λίγες μπάλες ή εκραγούν - στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη διακόσμηση με τη σημαία, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε χαρτί.

Γιρλάντες μπορούν να κρεμαστούν όχι μόνο στους τοίχους, αλλά και στα αυτοκίνητα, το τρακτέρ ή τα δέντρα. Ακόμα και το πιο απίθανο δωμάτιο ή φθηνό αυτοκίνητο μεταμορφώνεται μπροστά στα μάτια μας και αρχίζει να φαίνεται πραγματικά κομψό και ατμοσφαιρικό.

Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχουν σχεδόν κανένα μειονέκτημα για τις γιρλάντες των σημαδιών, το μόνο αρνητικό σχετίζεται με τη χρήση διακοσμήσεων χαρτιού - μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο εσωτερικό.Μπορούν να διακοσμήσουν τα δέντρα, την οικιστική επικράτεια ή τα αυτοκίνητα μόνο στη ζεστή εποχή, και ακόμη και μόνο σε ξηρούς και ηλιόλουστους καιρούς. Κάτω από τη δράση της βροχής, το χαρτί απορροφά γρήγορα και χάνει την αισθητική του έκκληση και κατά τη διάρκεια ενός ισχυρού ανέμου ο κάτοχος χαρτιού μπορεί εύκολα να σκιστεί.

Αν είστε αποφασισμένοι να διακοσμήσετε το δρόμο στον τόπο εορτασμού με τέτοια προϊόντα, τότε θα πρέπει να δώσετε προτίμηση στα υφασμάτινα υλικά και τέτοια που διατηρούν το σχήμα τους καλά. Στη συνέχεια, μπορείτε να κρεμάσετε τη διακόσμηση ακόμα και το χειμώνα για να κάνετε το οικόπεδο κοντά στο σπίτι σας πραγματικά υπέροχο και μαγικό την παραμονή της κύριας χειμερινής γιορτής.

Τύποι και υλικά που χρησιμοποιούνται

Τα γιρλάντες σημαίας είναι κατασκευασμένα από απλά απλά υλικά. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιείται χαρτί για τη δημιουργία κοσμημάτων - συνήθως χρησιμοποιείται χαρτόνι ή ειδικό έγχρωμο χαρτί για τον εκτυπωτή. Ωστόσο, το συνηθισμένο χρώμα θα ήταν κατάλληλο για τη δημιουργία μιας μοναδικής διακόσμησης, κατά προτίμηση δύο όψεων. Φαίνεται καλό ελασματοποιημένο υλικό. Το χαρτί χρησιμοποιείται για τη δημιουργία πλακών και τριγωνικών σημαιών. Επιπλέον, από αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε ογκομετρικά λουλούδια και να τα συνδέσετε σε μια όμορφη γιρλάντα.

Το ύφασμα είναι ένα υλικό ανθεκτικό στις φυσικές συνθήκες. Η παρόμοια διακόσμηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε δωμάτια, όσο και σε χώρο κοντά στο σπίτι. Στο ύφασμα μπορείτε πάντα να τοποθετήσετε το αγαπημένο μοτίβο σας, ακόμα και το υλικό να διαγραφεί εύκολα. Αφού δημιουργήσετε ένα τέτοιο κόσμημα, θα μπορείτε να το κρεμάσετε πολλές φορές σε διάφορες καταστάσεις. Τις περισσότερες φορές παίρνουν συνηθισμένο βαμβάκι ή λινό, αλλά τα τελευταία χρόνια το vintage στυλ έχει έρθει στη μόδα, το οποίο έχει αλλάξει ελαφρώς τις τάσεις δημιουργίας γιρλάντες σημαίας - σήμερα όλο και πιο συχνά χρησιμοποιούν ένα στολίδι με λινάτσα με στοιχεία δαντέλας.

Η κορδέλα σημαίας είναι πολύ βολική, η οποία είναι μια λεπτή ταινία με έτοιμα κενά αυθαίρετου σχήματος, συνήθως τριγωνικά ή ορθογώνια, οι άκρες μπορούν να υπολογιστούν ή όχι. Το μόνο που χρειάζεστε για να διακοσμήσετε ένα δωμάτιο είναι να κόψετε την κορδέλα σε μέγεθος και να την κρεμάσετε. Στο ύφασμα, μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία. Είναι πολύ βολικό και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια, αλλά ταυτόχρονα το κόστος των έτοιμων επιλογών είναι ελαφρώς υψηλότερο από ό, τι όταν δημιουργείτε μια γιρλάντα σημαδιών με τα χέρια σας.

Φυσικά, η γιρλάντα μπορεί να κατασκευαστεί από άλλα υλικά, για παράδειγμα,Πολλοί χρησιμοποιούν πλαστικές ή πλαστικές σακούλες με φωτεινά χρώματα, ωστόσο είναι χαρτί και χαρτόνι που θεωρούνται τα πιο σημαντικά στην κατασκευή διακοσμητικών συνθέσεων. Όσον αφορά τη μέθοδο σύνδεσης της γιρλάντας, υπάρχουν αρκετές επιλογές. Τα προϊόντα ραπτικής, τα μοντέλα των ματιών και οι μικρές τρύπες χρησιμοποιούνται συχνότερα.

Οι ραψίματα γίνονται χρησιμοποιώντας μια ραπτομηχανή, στην περίπτωση αυτή τα κενά ραμμένα στην ταινία., με μεγάλη επιθυμία, μπορείτε να τα στερεώσετε σφιχτά μεταξύ τους έτσι ώστε να σχηματίζεται η αίσθηση μιας συμπαγούς γραμμής. Ωστόσο, μπορείτε να αφήσετε μια μικρή απόσταση μεταξύ των κενών - όλα εξαρτώνται από τη φαντασία σας. Με παρόμοιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε αρκετά δεκάδες μέτρα από γιρλάντες σε 15 λεπτά.

Πολύ συχνά χρησιμοποιείτε ένα είδος γιρλάντας σημαίες με τακτοποιημένες τρύπες. Σε αυτή την περίπτωση, σε κάθε τεμάχιο εργασίας υπάρχουν 1-2 οπές μέσω των οποίων συγκρατείται η βάση. Ταυτόχρονα, μπορούν να εκδοθούν τόσο στην κορυφή όσο και στα αντίθετα άκρα της σημαίας. Για να σχηματίσετε μια τρύπα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή γροθιά τρύπας, τότε γίνεται αρκετά εύκολο να βάλει μαζί μια γιρλάντα.

Η πιο ανθεκτική επιλογή θεωρείται ότι είναι το δαχτυλίδι στο δαχτυλίδι.Τοποθετούνται στις οπές στις σημαίες και σύντομα είναι μικρές πλαστικές ή μεταλλικές υποδοχές. Χάρη σε αυτή τη συσκευή, οι τρύπες δεν θα σπάσουν, η γιρλάντα θα είναι κατάλληλη για επαναλαμβανόμενη χρήση. Τα κενά μπορούν να έχουν ποικίλα σχήματα, χρώματα και μεγέθη, αν και το πιο ευέλικτο είναι το Α5.

Προετοιμάζοντας όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Για να δημιουργήσετε μια κομψή και αυθεντική γιρλάντα για μια γιορτινή διακόσμηση του δωματίου, πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να προετοιμάσετε τις ίδιες τις σημαίες. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα, αλλά πιο συχνά οι σημαίες γίνονται ανεξάρτητα από τα διαθέσιμα εργαλεία. Εάν σας αρέσει η δεύτερη επιλογή, τότε πρώτα θα πρέπει να σκεφτείτε ένα πρότυπο σημαίας, καθοδηγούμενο μόνο από τη φαντασία σας. Στη συνέχεια, όλα είναι απλά - εάν κάνετε μια διακόσμηση από χαρτί, τότε θα πρέπει απλά να το εκτυπώσετε σε έναν εκτυπωτή και στη συνέχεια να κόψετε τον απαιτούμενο αριθμό κενών. Εάν δεν έχετε έναν εκτυπωτή στο χέρι, κάντε ένα διάτρητο σχέδιο και κόψτε όλες τις άλλες σημαίες πάνω του.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να οργανώσετε ένα αρκετά μεγάλο δωμάτιο και χρειάζονται αρκετές εκατοντάδες σημαίες, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ειδικές μηχανές κοπής.Τέτοιες υπηρεσίες παρέχονται από οποιοδήποτε πρακτορείο που ειδικεύεται στην εξωτερική διαφήμιση. Για να κάνετε μια γιρλάντα από σημαίες υφάσματος, θα πρέπει επίσης να προετοιμάσει ένα σχέδιο, είναι γι 'αυτόν έπειτα θα είναι προετοιμασμένη μοτίβο. Και ίσως να χρειαστεί να κόψετε τα κενά με τα χέρια σας, αλλά μπορείτε να προσελκύσετε τα μέλη της οικογένειάς σας σε αυτό, θα χαρούν να αφιερώσουν χρόνο σε αυτή τη δραστηριότητα ενώ παρακολουθείτε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή.

Και, φυσικά, θα χρειαστείτε μια πλεξίδα, μια γραμμή αλιείας ή μια λαστιχένια ζώνη, στην οποία θα τοποθετηθεί η σημαία. Εκτός από μια βελόνα με σπείρωμα για τη σύνδεση των τελικών στοιχείων.

Ένα άλλο χρήσιμο σχήμα είναι συνδυασμοί σημαίας διαφορετικών τύπων και χρωμάτων. - Δεν είναι μυστικό ότι ένα προϊόν που κατασκευάζεται σε μονοχρωματικά χρώματα θα γίνει γρήγορα βαρετό, αλλά η πολύχρωμη εκδοχή θα είναι πολύ πρωτότυπη, φρέσκια και πολύχρωμη.

Ενδιαφέρουσες ιδέες και η εφαρμογή τους

Υπάρχουν πολλές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε όμορφες και ασυνήθιστες γιρλάντες. Εξετάστε μερικά από αυτά.

Κλασικές και πρωτότυπες φόρμες

Είναι εξαιρετικά απλό να δημιουργήσετε μια κλασική γιρλάντα με σημαίες.

  • Από χρωματιστά κομμάτια χαρτιού κομμένα με το επιθυμητό σχήμα. Μπορούν να είναι διπλής όψης με μια κάμψη στο σημείο προσάρτησης στο πλεξούδα ή μονόπλευρη, τότε στο πάνω μέρος θα χρειαστεί να κάνετε 2 τρύπες, κατά προτίμηση χρησιμοποιώντας μια γροθιά.
  • Σημαίες τοποθετούνται στο μαγειρεμένο καλώδιο. Εάν τα κάνετε διμερή, τότε όλοι πρέπει να λυγίσουν, να ρίξουν το πλεξούδα και να στερεώσουν με συρραπτικό, κόλλα ή βελόνα και νήμα. Μονόπλευρα μοντέλα τοποθετούνται στο καλώδιο σαν να είναι ραμμένα.

Λάβετε υπόψη ότι οι επιλογές μονής όψης είναι προτιμότερες για διακόσμηση τοίχων, αλλά κανείς δεν πρέπει να δει την πίσω πλευρά τους. Το χρώμα της γιρλάντας μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό - κάποιος χρησιμοποιεί αντιθέσεις, και κάποιος προτιμά το αποτέλεσμα μιας ομαλής μετάβασης στο χρώμα. Ωστόσο, αν έχετε μόνο λευκό χαρτί στη διάθεσή σας, τότε πολύ αυθεντικές γιρλάντες μπορούν να γίνουν από αυτό. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να βρείτε και να εκτυπώσετε εικόνες με τους αγαπημένους σας παραμυθάκια και στη συνέχεια να τα επικολλήσετε μέσα από το κουτί.

Ασυνήθιστες γιρλάντες τις κάνουν τρισδιάστατα σχήματα - λουλούδια, καρδιές, παιχνίδια. Θα ευχαριστήσουν τον ήρωα της περίστασης και θα φέρουν μεγάλη χαρά στους καλεσμένους του.

Επιλογές για τις διακοπές των παιδιών

Εάν ετοιμάζετε να διοργανώσετε πάρτι για παιδιά, τότε θα χρειαστείτε κοσμήματα που θα δημιουργήσουν γρήγορα μια χαρούμενη διάθεση και μια εορταστική ατμόσφαιρα. Για αυτό το ιδανικό γιρλάντα σημαίες, θα φανεί κομψό, και ο χρόνος θα πρέπει να περάσουν αρκετά.Η ευκολότερη επιλογή είναι μια διακόσμηση από χαρτονομίσματα. Σε αυτή την περίπτωση, τα κενά μπορούν να διακοσμηθούν με εικόνες παραμυθιών χαρακτήρων, και μπορείτε να οικοδομήσετε πάνω τους την επιγραφή "ευτυχισμένη γενέθλια".

Ωστόσο, θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και πιο πρωτότυπο αν κάνετε μια γιρλάντα από τεμάχια ύφασμα και να το διακοσμήσετε με φωτεινά διακοσμητικά κουμπιά. Θα χρειαστείτε: υλικό, χαρτί, καουτσούκ, κουμπιά και λευκή κόλλα. Αρχικά, το χαρτί πρέπει να αποκόπτεται από διάφορα πρότυπα διαφόρων μεγεθών και μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε χαρτί, ακόμη και εφημερίδες και παλιά περιοδικά.

Μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να κοπεί το ύφασμα σύμφωνα με τα δημιουργημένα πρότυπα έτσι ώστε τα κομμάτια να είναι λίγο μικρότερα από τα χαρτιά. Από τα αποκόμματα πρέπει να προετοιμάσετε μικρά τετράγωνα, και όταν όλα είναι έτοιμα, αποσυνθέστε όλα τα κενά: σε κάθε χαρτί - πανί, και πάνω του - ένα τετράγωνο. Συνιστάται να επιλέξετε αντίθεση χρώματα. Αν σας αρέσει ο επιλεγμένος συνδυασμός, μπορείτε να συνδυάσετε με ασφάλεια τα κενά σε μία σημαία τριών στρωμάτων.

Στη συνέχεια αρχίζει το κύριο πράγμα - η διακόσμηση των σημαιών. Για να γίνει αυτό, βγάζουν ένα κουμπί στο ίδιο το κέντρο ή κολλάνε πούλιες πάνω του. Έτσι, μπορείτε να οργανώσετε όλες τις σημαίες ή εναλλακτικά "έξυπνα" στοιχεία.Στο τέλος της εργασίας θα πρέπει να ράψετε σημαίες στην κορδέλα και η γιρλάντα είναι τελείως έτοιμη.

Για μια οικογενειακή γιορτή

Για μια οικογενειακή γιορτή, όλες οι ιδέες της γιρλάντας θα είναι κατάλληλες, ωστόσο, καθώς πρόκειται για διακοπές σχεδιασμένες τόσο για τους νεότερους όσο και για τους ηλικιωμένους, τα κορίτσια και τα αγόρια, τότε οι γιρλάντες πρέπει να είναι πιο ευέλικτες ώστε να ταιριάζουν με τα γούστα και τις επιθυμίες όλων των μελών της οικογένειας. Πολύ αρμονικά σε τέτοιες διακοπές τα ντεκόρ σημαίας με μια διακόσμηση από μικρά λουλούδια χαρτί ματιά.

Για να τα κάνετε, είναι απαραίτητο να κόψετε ένα ημικύκλιο με περιγράμματα των πετάλων από το διμερές χαρτί, και στη συνέχεια να συλλέξουμε μπουμπούκια. Για να γίνει αυτό, το ημικύκλιο τυλίγεται με κώνο · τρία κενά πηγαίνουν σε ένα λουλούδι. Στη συνέχεια, μια λεπτή σπείρα είναι κατασκευασμένη από πράσινο χαρτί - τραβούν έναν κύκλο και σχεδιάζουν ένα "σαλιγκάρι" μέσα σε αυτό, και στη συνέχεια κόβουν έξω σύμφωνα με τα σημάδια. Απομένει μόνο να ισιώσει και να καθορίσει τα λουλούδια σε ένα είδος νήμα, μπορείτε να τοποθετήσετε με τη συνηθισμένη κόλλα.

Ως έκπληξη για το δεύτερο εξάμηνο

Για να κανονίσετε ένα δωμάτιο για τον αγαπημένο σας, συχνά κάνουν μια γιρλάντα με καρδιές. Για να γίνει αυτό, ένας μεγάλος αριθμός κενών του ίδιου μεγέθους κόβονται από χαρτί, στη συνέχεια διπλωμένα πάνω από 2 και ραμμένα.Η γιρλάντα είναι έτοιμη · πριν από τη χρήση, τα προκύπτοντα πέταλα πρέπει να κάμπτονται ελαφρώς για να κάνουν τη διακόσμηση πιο ζωντανή, ευάερη και εντυπωσιακή. Με την ίδια αρχή, δημιουργήστε μια γιρλάντα πεταλούδων. Σίγουρα θα αρέσουν και στο δεύτερο μισό.

Μοντέλα του νέου έτους

Τα φώτα των Χριστουγέννων από τις σημαίες φαίνονται πολύ εντυπωσιακά. Φυσικά, μπορούν να κατασκευαστούν από χαρτί, αλλά στην πραγματικότητα η ατμόσφαιρα της θερμότητας μεταφέρεται με διακοσμήσεις που δημιουργούνται από ένα τόσο απλό υλικό όπως το λινό. Και μπορείτε να το διακοσμήσετε με διαφορετικούς τρόπους - τόνωση με λευκή γκουάς και χρησιμοποιώντας την τεχνική decoupage για να εφαρμόσετε το σχέδιο του νέου έτους, να κάνετε ενδιαφέρουσες διακοσμήσεις από δαντέλες, πλαστικά κλαδιά έλατος και γυάλινες χάντρες με αντίθεση χρώματος. Και αν έχετε ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να φτιάξετε εικόνες από πίθηκο από έναν τάρανδο ή ένα δέντρο Πρωτοχρονιάς και να ράψετε σημαίες εναλλασσόμενες μέσω ενός, δύο ή τριών.

Να είστε βέβαιοι ότι σε αυτή την περίπτωση είστε εγγυημένη μια ζεστή φιλόξενη ατμόσφαιρα γεμάτη με την προσδοκία ενός παραμυθιού και ενός θαύματος της Πρωτοχρονιάς.

Όμορφα παραδείγματα

Ενδιαφέρουσες ιδέες γιρλάντες για παιδικές και οικογενειακές γιορτές.

Τα στολίδια της καρδιάς θα φαίνονται καλύτερα για τους εραστές.

Αλλά ίσως το μεγαλύτερο μέρος του χώρου για φαντασία να δώσει γιρλάντες σημαίες που κάνουν το Νέο Έτος.

Πώς να φτιάξετε μια γιρλάντα σημαδιών με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο