LED φώτα δρόμου ανθεκτικά στον παγετό: χαρακτηριστικά και τύποι

 LED φώτα δρόμου ανθεκτικά στον παγετό: χαρακτηριστικά και τύποι

Τα παιδιά και οι ενήλικες περιμένουν το θαύμα του νέου έτους, γι 'αυτό πολλοί άνθρωποι σκέφτονται να διακοσμήσουν τις αυλές τους. Μια ατμόσφαιρα πραγματικά νέου έτους είναι δύσκολο να δημιουργηθεί χωρίς φωτεινά τρεμοπαίζει LED γιρλάντες που γεμίζουν το χώρο με το μυστήριο και τη γοητεία της μαγείας. Για τις προσόψεις συνιστώνται επιλογές ανθεκτικότητας σε κρύο.

Ιστορικό εμφάνισης

Το νέο έτος γιορτάζεται για πολλούς αιώνες. Ακόμα και στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν συνηθισμένο να διακοσμούν τους δρόμους με γιρλάντες λουλουδιών πριν από τις διακοπές. Πολλές καθολικές χώρες έχουν υιοθετήσει αυτήν την παράδοση και τηρούν μέχρι τώρα, μόνο αντί ανθοφορίας φυτά, λεωφόρους και δρόμους είναι διακοσμημένα με γιρλάντες γκι.Στη Γερμανία πήγαιναν πιο μακριά, εφευρέθηκαν στεφάνια με λαμπερά φώτα που κρεμούσαν στις πόρτες των σπιτιών και των ανοίγματα των παραθύρων και από εκεί η εμπειρία αυτή υιοθετήθηκε γρήγορα από όλες τις άλλες χώρες του Παλαιού και του Νέου Κόσμου.

Η ηλεκτρική γιρλάντα εφευρέθηκε πριν από περισσότερα από 120 χρόνια, εφευρέθηκε και παρουσιάστηκε από τον φυσικό Edward John το 1882., και ήδη το 1906 εμφανίστηκε το πρώτο δέντρο στην Ευρώπη, διακοσμημένο με φώτα. Αυτό συνέβη στη Φινλανδία, και μετά από 32 χρόνια, αυτή η παράδοση έχει περάσει στη χώρα μας. Σήμερα είναι δύσκολο να φανταστούμε τις μέρες της Πρωτοχρονιάς χωρίς κομψά διακοσμημένους δρόμους, προσόψεις σπιτιών, προθήκες εμπορικών καταστημάτων και δέντρα. Κάθε χρόνο, η διακόσμηση των δρόμων γίνεται πιο εκλεπτυσμένη και πρωτότυπη, σήμερα δεν υπάρχουν ασυνήθιστες φωτεινές συνθέσεις στους δρόμους, "τρεμοπαίζει" πάνω από τον ουρανό και διαφημιστικά πανό διακοσμημένα με μια μυστηριώδη λάμψη.

Η παράδοση για να διακοσμήσουν τα κτίρια οι ίδιοι εμφανίστηκε σχετικά πρόσφατα, αυτό συνέβη αφού οι ιδιοκτήτες ορισμένων καταστημάτων άρχισαν να κρέμονται γιρλάντες στα καταστήματά τους. Αυτό επέτρεψε την προσοχή των αγοραστών στα προϊόντα τους, αλλά η ιδέα αποδείχθηκε τόσο όμορφη και ενδιαφέρουσα που σύντομα φωτισμός άρχισε να εμφανίζεται σε ιδιωτικές κατοικίες και εξοχικές κατοικίες.Για πολύ καιρό, οι Ρώσοι στερήθηκαν αυτή την ευχαρίστηση, επειδή έχουμε πολύ πιο έντονους χειμώνες από ό, τι στην Ευρώπη και οι γιρλάντες που είναι δημοφιλείς εκεί απλά δεν μπορούσαν να αντέξουν τον κρύο μας καιρό. Ωστόσο, οι τεχνολογίες δεν στέκονται σε ένα μέρος, και πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκαν ειδικοί ανθεκτικοί στους παγετούς LED-γιρλάντες, που μπορεί κανείς να αγοράσει.

Οφέλη

Η αρχή LED για το δρόμο και στο σπίτι είναι η ίδια. Ωστόσο, οι διακοσμήσεις οδών έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχουν στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, των βροχοπτώσεων και του ανέμου. Λειτουργούν μέχρι -30 βαθμούς, ενώ ούτε το χιόνι ούτε η βροχή μπορούν να απενεργοποιήσουν τέτοιους λαμπτήρες.

Οι λαμπτήρες LED ανθεκτικοί στη θερμοκρασία διακρίνονται από τη μεγάλη διάρκεια ζωής τους., μπορούν να εξυπηρετήσουν πιστά αρκετές εποχές, ενώ η δουλειά τους παραμένει αδιάλειπτη. Η περίοδος λειτουργίας των LED είναι 4-5 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συμβατικών λαμπτήρων πυρακτώσεως. Πολλοί πιστεύουν ότι τέτοιες γιρλάντες είναι ακριβές, αυτό δεν ισχύει, τέτοια προϊόντα χαρακτηρίζονται από χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, οπότε η οργάνωση της φωτεινής πρόσοψης δεν χτυπάει πολύ το πορτοφόλι, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη χαρά.

Οι λαμπτήρες LED είναι πολύ φωτεινοί, το φως τους στο δρόμο είναι ορατό από μακριά, ακόμη και μια μικρή γιρλάντα φωτίζει την περιοχή έτσι ώστε να μην χρειάζεται πρόσθετη φωτεινή πηγή. Ταυτόχρονα, οι καταναλωτές σημειώνουν την εξαιρετική καθαρότητα της λάμψης. Οι βολβοί σε μια τέτοια γιρλάντα συνδέονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο σχεδιασμός να συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και στην περίπτωση που ένα από τα στοιχεία λειτουργίας αποτύχει ξαφνικά. Αυτό είναι το κύριο πλεονέκτημα των LEDs σε σύγκριση με τους συνήθεις λαμπτήρες πυρακτώσεως, οι οποίοι έχουν αυστηρά συνεπή τύπο σύνδεσης, που απαιτεί απόλυτη υγεία όλων των εξαρτημάτων.

Αλλά δημιουργικοί άνθρωποι θα ήθελαν το γεγονός ότι η γιρλάντα με LED μπορεί να διακοσμηθεί με το δικό σας γούστο: υπάρχει μια ευκαιρία να αλλάξει σημαντικά χρησιμοποιώντας πούλιες, καθώς και ειδικά ακροφύσια κατασκευασμένα από πλαστικό διαφόρων μορφών.

Μειονεκτήματα

Μπορούμε να πούμε πολλά για τα πλεονεκτήματα των γιρλάντων. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να κάνει χωρίς μια κουταλιά πίσσας: στην περίπτωση αυτή είναι η τιμή του προϊόντος. Το κόστος των λυχνιών LED είναι πολύ υψηλότερο από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, ωστόσο αυτό αντισταθμίζεται περισσότερο από τη μεγάλη διάρκεια ζωής, τη δυνατότητα εργασίας ακόμη και με σπασμένα στοιχεία και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, υπερβαίνοντας μια φορά, τελικά θα πάρετε μια βαριά εξοικονόμηση.

Φυσικά, η υψηλή τιμή προκαλεί χαμηλή ζήτηση, οπότε σε κανένα κατάστημα δεν μπορείτε να βρείτε τέτοιες γιρλάντες. Κατά κανόνα, μόνο τα μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ ασχολούνται με την εφαρμογή τους. Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να βρείτε αυτό το κόσμημα μέσω του Διαδικτύου, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν εάν στείλετε ένα ελαττωματικό. Όλα εξαρτώνται από τους κανόνες της πλατφόρμας διαπραγμάτευσης στην οποία έγινε η συναλλαγή.

Είδη

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την ταξινόμηση των φώτων Χριστουγέννων του δρόμου.

Σύμφωνα με τη μέθοδο διατροφής, διακρίνονται οι ακόλουθοι τύποι.

 • Τροφοδοτείται με AC - στην περίπτωση αυτή, υπάρχουν περιορισμοί που συνδέονται με την απόσταση από την πηγή ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Ενιαίες μπαταρίες - δηλαδή, μοντέλα που λειτουργούν με μπαταρίες. Αυτή η επιλογή είναι βολική για το δρόμο, αν δεν είναι δυνατή η τροφοδοσία της γιρλάντας μέσα στο δωμάτιο, ωστόσο, με μια συνεχή λάμψη, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες.
 • Ηλιακά μοντέλα Πρόκειται για σύγχρονες συσκευές εξαιρετικά φιλικές προς το περιβάλλον που συσσωρεύουν ενέργεια μέσα τους κατά τη διάρκεια της ημέρας και λόγω του συσσωρευμένου λαμπτήρα μπορούν να λειτουργήσουν όλη τη νύχτα.

Η τρίτη επιλογή θεωρείται βέλτιστη, καθώς η συσσώρευση ενέργειας συμβαίνει ακόμη και σε συννεφιασμένες καιρικές συνθήκες.

Ανάλογα με τη διαμόρφωση, υπάρχουν πολλές επιλογές.

 • Γενικές συσκευές LED - Πρόκειται για προϊόντα με μάλλον ελαστική κατασκευή, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση ενός εύκαμπτου καλωδίου, στο οποίο τοποθετούνται εναλλάξ οι λαμπτήρες. Τέτοιου είδους μοντέλα είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση οποιωνδήποτε επιφανειών των διαφόρων μορφών, μπορούν να αναδημιουργήσουν ένα κύμα, ένα κύκλο, ένα αστέρι Χριστουγεννιάτικου δέντρου και οποιαδήποτε άλλη μορφή, επομένως χρησιμοποιούνται συχνά για τη διακόσμηση κληματαριών, δέντρων, συνθέσεων τοπίου και κουρτινών. Παρεμπιπτόντως, τα προϊόντα αυτά μπορούν να είναι μονόχρωμα και πολύχρωμα.
 • Κουρτίνα ή κουρτίνα από Garland - μια τέτοια γιρλάντα μοιάζει με καλώδιο με λαμπτήρες LED του ιδίου μεγέθους που κρέμονται από αυτό. Κατά κανόνα, το μήκος μιας τέτοιας γιρλάντας κυμαίνεται από 1,6 έως 9 μέτρα, οπότε όλοι μπορούν να επιλέξουν την πιο βολική και κερδοφόρα επιλογή διακόσμησης. Εάν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε γιρλάντες για παράθυρα και μπορείτε να τακτοποιήσετε όλη την πρόσοψη μαζί τους. Πολύ συχνά, είναι συνδεδεμένα με τα βλέφαρα και τη βεράντα.
 • Γιρλάντες με τη μορφή αστάθων ή "περιθωριακών" - ένα τέτοιο προϊόν θα είναι η καλύτερη επιλογή μόνο αν αποφασίσετε να διακοσμήσετε το παράθυρο μαρκίζες ή γείσο κοντά στην μπροστινή πόρτα. Η αρχή της λειτουργίας είναι παρόμοια με τις δύο πρώτες επιλογές, αλλά ο αριθμός των λαμπτήρων είναι πολύ μικρότερος. Συνήθως, το μήκος κάθε νήματος δεν υπερβαίνει το ένα μέτρο, ενώ οι λυχνίες LED ομαδοποιούνται ανάλογα με το χρώμα σε μικρές δοκοί, οπότε όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή, εμφανίζεται το αποτέλεσμα ενός ολισθαίνοντος aurora.
 • Το Garland-net φαίνεται πολύ όμορφο, αν και τεχνικά είναι πολύ πιο περίπλοκο: είναι ένα πλήθος διαφορετικών συρμάτων, στις διασταυρώσεις των οποίων τα LED είναι σταθερά μεταξύ τους. Αυτά τα προϊόντα αγοράζονται για να διακοσμήσουν ολόκληρους τοίχους ενός κτιρίου, καθώς και για να διακοσμήσουν βεράντες και κιόσκια. Ο σχεδιασμός είναι εξοπλισμένος με ειδικά συνδετικά στοιχεία, τα οποία σας επιτρέπουν να συνδυάσετε μεμονωμένα στοιχεία σε κάθε γιρλάντα διαφόρων μεγεθών.

Λάβετε υπόψη ότι σε τέτοια μοντέλα, τα καλώδια είναι αρκετά λεπτά, εύθραυστα και μπορούν εύκολα να απενεργοποιηθούν εάν χαλάσουν μηχανικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να κρεμάσει ένα τέτοιο πλέγμα σε επίπεδες επιφάνειες - δεν είναι κατάλληλο για τη διακόσμηση δέντρων. Ανάλογα με το εκχωρημένο φως, η γιρλάντα μπορεί να έχει μια δροσερή λευκή σκιά και μπορεί να έχει χρώμα - μπλε, κόκκινο και κίτρινο.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση κτιρίων σε στυλ ρετρό ή για τη δημιουργία κομψών σύντομων συνθέσεων.

Τι είναι η dyuralayt γιρλάντα;

Ένα ιδιαίτερο είδος στεγανών γιρλάντων που είναι ανθεκτικές στον παγετό του δρόμου είναι η δυναμική. Αυτή η διακόσμηση είναι ένας ειδικός σωλήνας με LED τοποθετημένους μέσα του και η απόσταση μεταξύ των λαμπτήρων μπορεί να κυμαίνεται από 12 έως 27 mm. Ανάλογα με τον τύπο του καλωδίου, οι γιρλάντες είναι επίπεδες και στρογγυλές. Το Duralight χρησιμοποιείται συνήθως για να δημιουργήσει εορταστικές λαμπερές επιγραφές και αριθμούς, χρησιμοποιούνται συνήθως για να διακοσμήσουν τα παράθυρα και τις πινακίδες.

Με βάση το duralight, δημιουργήθηκε ένα άλλο πρωτότυπο μοντέλο φώτων δρόμου, το οποίο ονομάζεται "melting icicles", εδώ λαμπερά νήματα κρέμονται από το σωλήνα, αλλά χάρη σε έναν ειδικό ελεγκτή, σταδιακά εξασθενίζουν. Έτσι, από έξω φαίνεται ότι η περιοχή της λάμψης μειώνεται σταδιακά. Κατά κανόνα, ο αριθμός των κροσσών σε μια γιρλάντα κυμαίνεται από 5 έως 10, ενώ η απόσταση μεταξύ τους είναι 10-50 cm.

Οι γιρλάντες Duralight κατακτούν σταδιακά την αγορά διακόσμησης προσόψεων, σπρώχνοντας με βεβαιότητα όλους τους άλλους τύπους γιρλάντες, καθώς διακρίνονται από ασυνήθιστα και κομψά αποτελέσματα.Ταυτόχρονα, δεν είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση δέντρων και στρογγυλεμένες επιφάνειες.

Πώς να επιλέξετε;

Η συσκευή των γιρλάντων του δρόμου υπενθυμίζει ένα σχέδιο που προορίζεται για χώρους. Ωστόσο, έχουν πολλές σημαντικές διαφορές και οι σημαντικότερες από αυτές σχετίζονται με την ποιότητα της μόνωσης. Οι ανθεκτικές στο παγετό λυχνίες LED πρέπει να προστατεύονται αξιόπιστα από ακραίες θερμοκρασίες και σκληρές χειμερινές συνθήκες, καθώς και από υψηλή υγρασία και παρατεταμένη βροχόπτωση. Γι 'αυτό το πρώτο πράγμα που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του πλαστικού, το οποίο χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει ένα περίβλημα λαμπτήρα. Είναι πολύ απλό να διακρίνουμε υλικό υψηλής ποιότητας από υλικό χαμηλού βαθμού: ένα φτηνό απλά δεν μπορεί να αντέξει μια πτώση της θερμοκρασίας κάτω από το σημάδι 20 μοιρών και τη ρωγμή.

Δυστυχώς, είναι στο κατάστημα, είναι αρκετά δύσκολο να εντοπιστεί ένα ψεύτικο. Από την πλευρά του, τόσο το ακριβό όσο και το χαμηλής ποιότητας πλαστικό φαίνονται ακριβώς τα ίδια, οπότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη σήμανση - G και R, κατά κανόνα, είναι ο εγγυητής της αυθεντικότητας του προϊόντος και προκαλεί υψηλή αντοχή στον παγετό της επικάλυψης. Είναι ακόμη καλύτερο να ζούμε σε τέτοια LED, στα οποία το σώμα είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ ή καουτσούκ,Τέτοιες επικαλύψεις όχι μόνο θα επεκτείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος, αλλά θα αυξήσουν επίσης την ασφάλεια της λειτουργίας του.

Ανθεκτικό στο παγετό φερμουάρ LED μπορεί να είναι μια απόκτηση που θα επηρεάσει σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.Η τιμή ενός προϊόντος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μήκος του: όσο μικρότερη είναι η φθηνότερη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθήστε όσο το δυνατόν ακριβέστερα για να υπολογίσετε τι μέγεθος γιρλάντα που χρειάζεστε. Κατά κανόνα, ανάλογα με τον κατασκευαστή, παράγεται σε μεγέθη από 5 έως 20 μέτρα και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να βρείτε ένα προϊόν που φτάνει τα 50 μέτρα. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε αρκετές μικρές γιρλάντες και να τις συνδέσετε μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ειδικά συνδετικά στοιχεία που επιτρέπουν για τη συλλογή συσκευών σε μία μόνο αλυσίδα.

Είναι πολύ σημαντικό ότι η γιρλάντα είναι αδιάβροχη, η αρχή εδώ είναι η απλούστερη: αν η κατασκευή έχει πρόσθετη προστασία από το νερό, τότε η συσκευασία δείχνει πάντα το γράμμα N έτσι ώστε η τάση σε αυτό να είναι σταθερή. Εάν αυτό δεν μπορεί να διασφαλιστεί, ακόμη και η πιο ακριβή και υψηλής ποιότητας γιρλάντα μπορεί γρήγορα να αποτύχει στην περίπτωση που η τάση δεν είναι σταθερή.Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα επιπλέον σταθεροποιητή στο κιτ, αυτό θα απαιτήσει κάποια απρόβλεπτα έξοδα, αλλά θα προστατεύσει αποτελεσματικά το κόσμημά σας από τα άλματα στο δίκτυο. Ή αξίζει να μείνετε σε άλλες σχεδιαστικές επιλογές της περιοχής.

Για μια ακόμη φορά, σημειώνουμε ότι οι ανθεκτικές στη ψύξη λυχνίες LED είναι πολύ πιο ακριβές από τις λυχνίες LED δωματίου, οπότε αν συναντήσετε ένα προϊόν που κοστίζει πολύ χαμηλότερο από τον μέσο όρο της αγοράς, αυτός είναι ένας λόγος που πρέπει να προσέχετε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι κάτω από το πρόσχημα της κρύας και αδιάβροχης γιρλάντας προσπαθούν να σας προσφέρουν ένα δωμάτιο που δεν απαιτεί πρόσθετη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στον μηχανισμό σύνδεσης της γιρλάντας. Όλες οι εξαγορές είναι επιθυμητές να πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε πιστοποιημένα σημεία πώλησης, εκτός από αυτό, Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μερικές συστάσεις.

 • Η συσκευή πρέπει πάντα να είναι εφοδιασμένη με αυτόματο σύστημα τερματισμού λειτουργίας σε κατάσταση υπερφορτώσεων στο δίκτυο - αυτή η επιλογή θα επεκτείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της γιρλάντας.
 • Η συσκευασία με LED πρέπει απαραίτητα να περιέχει πληροφορίες σχετικά με την ισχύ και την τάση που τροφοδοτεί το προϊόν.Επιπλέον, ο πωλητής πρέπει να έχει ένα έγγραφο που να επιβεβαιώνει την πυρασφάλεια του προϊόντος, αν δεν μπορεί να σας το παρουσιάσει, τότε η αγορά πρέπει να εγκαταλειφθεί αμέσως.
 • Καθορίστε πληροφορίες για τους υπάρχοντες κατασκευαστές, κάντε μια σταθερή επιλογή υπέρ των αποδεδειγμένων σημάτων που παράγουν αυτά τα προϊόντα εδώ και πολλά χρόνια.
 • Επίσης στο κατάστημα θα πρέπει να ελέγξετε τη λειτουργία της συσκευής, να ενεργοποιηθεί η λυχνία LED και να ελέγξετε κάθε σύνδεση, καθώς και την τροφοδοσία και τη δύναμη της επικάλυψης μόνωσης. Πρέπει επίσης να ελέγξετε τη δύναμη της καλωδίωσης, δεν θα πρέπει να σπάσει με οποιοδήποτε άγγιγμα.
 • Μια απόσταση τουλάχιστον 1,5 m πρέπει να διατηρείται από το βύσμα στους λαμπτήρες.

Θυμηθείτε ότι η σωστά επιλεγμένη γιρλάντα δεν είναι μόνο εγγύηση ομορφιάς και θεαματικής διακόσμησης της πρόσοψης, αλλά και εγγύηση για την ασφάλειά σας κατά τη λειτουργία της συσκευής.

Πώς να εγκαταστήσετε;

Για να δουλέψει η γιρλάντα για μεγάλο χρονικό διάστημα και παρακαλώ με το καθαρό τρεμοπαίζει, είναι εξαιρετικά σημαντικό να το ρυθμίσετε σωστά. Κατ 'αρχήν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν απολύτως βάσεις για την τοποθέτηση των LED, αλλά η επιλογή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά της ίδιας της γιρλάντας, το μέγεθος και το σχήμα της.Εάν έχετε στη διάθεσή σας ένα μακρύ LED, τότε μπορείτε να διακοσμήσετε με ασφάλεια το σπίτι γύρω από την περίμετρο ή να διακοσμήσετε ολόκληρο το τείχος και αν έχετε μια κοντινή ταινία προϋπολογισμού, θα πρέπει να κοιτάξετε την κουρτίνα παραθύρου ή διακόσμηση θυρών. Οι μεσαίου μήκους επιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση μικρών θάμνων, δέντρων ή κιγκλιδωμάτων, καθώς και σκάλες που οδηγούν στο σπίτι.

Για να φέρει την γιρλάντα σε κατάσταση λειτουργίας, πρέπει απλά να κατανέμεται ομοιόμορφα πάνω στην επιθυμητή επιφάνεια.

Τρόποι λειτουργίας

Οι τρόποι λειτουργίας των λαμπτήρων LED στη Ρωσία καθορίζονται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν σε νομοθετικό επίπεδο.

Τα μοντέλα που παράγονται από τους κατασκευαστές έχουν κατά κανόνα αρκετούς τρόπους, τα πιο δημοφιλή από τα οποία θεωρούνται:

 • ο τρόπος στερέωσης, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη συχνότερη λάμψη δίοδος.
 • κυνηγώντας - σε αυτή την περίπτωση, οι δίοδοι αποκτούν βαθμιαία φωτεινότητα και η εξασθένηση γίνεται εναλλακτικά και μάλλον αργά, στην περίπτωση αυτή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχεδόν τέλεια επίδραση της υπερχείλισης του φωτός.
 • flash (τρεμοπαίζει) - σε αυτή τη λειτουργία, κάθε πέμπτη δίοδος αναβοσβήνει, οι άλλοι λειτουργούν σε κανονική λειτουργία.
 • Χαμαιλέοντας (χαμαιλέοντας) - σε αυτή την περίπτωση η απόχρωση της διόδου αλλάζει συνεχώς.
 • πολλαπλών κυνηγών - αυτή η επιλογή είναι δυνατή μόνο με έναν ελεγκτή, όταν οι τρόποι λειτουργίας συνεχώς αντικαθιστούν τον άλλο.

Είναι καλύτερο να αγοράσετε επιλογές στο σπίτι με διάφορες λειτουργίες, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό παραμύθι στην αυλή σας.

Σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συνδέσετε σωστά τα LED φώτα ανθεκτικά στους παγετούς, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο