Μπλε γιρλάντα: πώς να επιλέξετε και πού να κρεμάσετε;

Η διακόσμηση με τα δωμάτια με γιρλάντες στο σπίτι ή τα αντικείμενα του δρόμου από το Νέο Έτος θεωρείται εδώ και πολύ καιρό μια καλή παράδοση. Η επιλογή αυτών των φωτεινών κοσμημάτων στην αγορά είναι τεράστια. Μπορείτε να αγοράσετε μια γιρλάντα οποιασδήποτε διαμόρφωσης, μεγέθους και χρώματος. Μαζί με πολύχρωμες, μονόχρωμες διακοσμήσεις Χριστουγέννων δέντρων είναι πολύ δημοφιλείς.

Ένα ιδιαίτερο μέρος καταλαμβάνεται από τα μπλε LED φώτα.

Κριτήρια επιλογής

Για να αποφασιστεί η επιλογή μιας τέτοιας συσκευής, Εξετάστε τα εξής:

  • ο τόπος όπου σχεδιάζεται να εγκαταστήσει μια γιρλάντα - στο δρόμο ή σε εσωτερικούς χώρους.
  • την αρχή της συσκευής ·
  • το χρώμα του σύρματος και το σχήμα της λάμπας.
  • μεγέθη.

Γιρλάντες διαφέρουν στον τύπο των καλωδίων. Έρχονται σε καουτσούκ, σιλικόνη και χλωριούχο πολυβινύλιο. Για προϊόντα που ταιριάζουν στο δρόμο με καλώδια από καουτσούκ και σιλικόνη.Είναι ανθεκτικά στην υγρασία και τον παγετό, λειτουργώντας σε θερμοκρασίες κάτω των μηδενικών με πενήντα μοίρες. Εσωτερικά αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή στην οποία υπάρχει καλώδιο PVC. Τα χρώματα των καλωδίων είναι επίσης διαφορετικά. Μπορούν να είναι, για παράδειγμα, πράσινο, μαύρο ή διαφανές.

Στην πώληση μπορείτε να βρείτε γιρλάντες με τη μορφή καλωδίου, κουρτίνας (κρόσσας), δίχτυα, αλεξίπτωτα, εύκαμπτοι σωλήνες φωτός (duralight).

Το μήκος του προϊόντος εξαρτάται από το σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιείται. Αν για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, η γιρλάντα πρέπει να είναι τριπλάσια από το δέντρο. (Ομιλία στο καλώδιο). Για να διακοσμήσετε έναν τοίχο ή ένα παράθυρο μέσα σε ένα σπίτι, υπάρχει αρκετό προϊόν (οριζόντια) μήκους 1.5-2 μέτρων. Αυτά είναι συνήθως γροθιά με φτερά. Το μοντέλο δρόμου μπορεί να έχει μήκος 20 ή 30 μέτρα. Όλα εξαρτώνται από το μέγεθος του κτιρίου όπου πρόκειται να τοποθετηθεί.

Το σχήμα των λαμπτήρων-ηλεκτρογλυπτών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό. Αυτές είναι μπάλες, αστέρια, νιφάδες χιονιού, καμπάνες.

Διαφορετικοί τύποι συσκευών διακοπών έχουν επιλογές αναλαμπής που κυμαίνονται από 3 έως 20.

Πώς να επιλέξετε

Εκτός από το σκοπό του προϊόντος και την καλλιτεχνική πρόθεση, σύμφωνα με την οποία γίνεται η επιλογή, η αγορά πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα θέματα ποιότητας και ασφάλειας.Πρέπει να αγοράσετε τέτοια πράγματα όχι στην αγορά, αλλά σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα όπου μπορείτε να παράσχετε όλα τα πιστοποιητικά και εγγυήσεις για τα προϊόντα αυτά. Μην ντρέπεστε να απαιτήσετε τα σχετικά έγγραφα από τον πωλητή και να τα διαβάσετε προσεκτικά.

Μία από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις επιλογής είναι η παρουσία ή η απουσία πιστοποιητικού πυρκαγιάς για τα εμπορεύματα. Εάν δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο, δεν έχει σημασία πόσο όμορφη είναι η γιρλάντα, είναι προτιμότερο να εγκαταλείψουμε την απόκτηση της.

Για να κατανοήσετε την προοριζόμενη γιρλάντα για το σπίτι ή για χρήση στο δρόμο, θα πρέπει να εστιάσετε στην σήμανση IP. Εάν ο ψηφιακός προσδιορισμός σε αυτόν τον δείκτη είναι μικρότερος από 23, τότε αυτό το προϊόν προορίζεται για χρήση στο δωμάτιο, και αν πάνω από αυτό το σχήμα, τότε η γιρλάντα μπορεί να τοποθετηθεί στο δρόμο.

Κατά την αγορά είναι καλύτερο να εστιάσετε σε περιπτώσεις με ισχύ που δεν υπερβαίνει τα 65 watts. Διαφορετικά, η γιρλάντα μπορεί να υπερθερμανθεί.

Είναι προτιμότερο να προτιμάτε το μοντέλο LED, καθώς μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο από τα προϊόντα με λαμπτήρες πυρακτώσεως. Επιπλέον, σε αντίθεση με παλιά προϊόντα με συνηθισμένους λαμπτήρες, σε περίπτωση καύσης ενός φωτεινού στοιχείου στη γιρλάντα LED, όλα τα άλλα αντικείμενα συνεχίζουν να λειτουργούν.

Έτσι, προτιμώντας ένα ή άλλο διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το μήκος του καλωδίου από τον πρώτο λαμπτήρα στο βύσμα πρέπει να είναι τουλάχιστον ενάμισι μέτρο. Θα είναι κρίμα εάν το καλώδιο της αγορασμένης γιρλάντας δεν μπορεί να φτάσει στην έξοδο.

Πού να κρεμάσετε;

Η μπλε γιρλάντα με το ψυχρό της φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εκδόσεις. Με τη βοήθειά του, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό, τονίζοντας αυτή ή εκείνη τη ζώνη. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι είναι διακοσμημένο σε ειδικό ύφος, αλλά πιο συχνά μια τέτοια διακόσμηση βρίσκεται σε αντικείμενα του δρόμου.

Αυτό το προϊόν θα δώσει μια μεγάλη λάμψη στο παράθυρο, θυρίδα εισόδου της εγκατάστασης. Η πρόσοψη ενός ιδιωτικού εξοχικού σπιτιού, διακοσμημένου με μπλε κουρτίνα, θα αποκτήσει εορταστικό μυστήριο. Η μπλε γιρλάντα θα δημιουργήσει μια φανταστική ατμόσφαιρα στο χειμερινό κήπο ύπνου. Θα συνδυαστεί αρμονικά με υπερχείλιση του λευκού χιονιού, αν ενισχυθεί στο κιόσκι ή διακοσμήσει τα δέντρα μαζί του.

Οι σύγχρονες μπλε γιρλάντες ανοίγουν ένα τεράστιο πεδίο δημιουργικότητας. Αρκεί να χρησιμοποιηθούν πλήρως όλες οι τεχνικές δυνατότητες που παρέχουν.

Πώς να φτιάξετε το γιρλάντο LED με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο