Τέντες για τη βεράντα: η επιλογή του σχεδιασμού

Για να ξεκουραστείτε στη βεράντα ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετα, αυτό το κτίριο προβλέπει σήμερα την παρουσία του Μαρκησκ. Στη ρωσική αγορά, αυτά τα σχέδια εμφανίστηκαν σχετικά πρόσφατα, αλλά κερδίζουν με σιγουριά δημοτικότητα, δεν είναι μόνο μια κάλυψη για τη βεράντα, αλλά και ένα κομψό στοιχείο σχεδιασμού. Η επιλογή του marquise πρέπει να είναι σκόπιμη, πράγμα που είναι αδύνατο χωρίς να κατανοήσουμε τα υπέρ και τα κατά μεμονωμένα είδη.

Σκοπός

Η βεράντα είναι ένα ανοιχτό περιφραγμένο παράρτημα στο κεντρικό κτίριο, το οποίο αποτελεί μια πλατφόρμα αναψυχής. Το marquise γι 'αυτήν δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα θόλο, που παρουσιάζεται σε διάφορες εκδόσεις. Σκοπός αυτού του σχεδίου είναι η προστασία της θέσης της ταράτσας από τις ακτίνες του ήλιου και η παροχή ενός ζεστού μικροκλίματος.Δεν είναι σε θέση να προστατεύσει την εξωτερική βεράντα από τις καταιγίδες, το χιόνι, τον άνεμο.

Εκτός από τη λειτουργία προστασίας από τον ήλιο, το marquise είναι ένα κομψό στοιχείο της αρχιτεκτονικής διακόσμησης της βεράντας. Το διακριτικό χαρακτηριστικό του από τις τέντες είναι η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης της δομής εάν είναι απαραίτητο. Ο Μαρκήσιος οφείλει το όνομά του στον Βενετσιάνικο Μαρκίς Francisco Borgio, ο οποίος για πρώτη φορά δημιούργησε ένα τέτοιο σχέδιο για τους αγαπημένους του να χαλαρώνουν άνετα, καλύπτοντας τον υπόλοιπο χώρο με κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το μαρκίζ είναι μόνο υπό όρους θεωρείται θόλος. Συχνά, δεν κλείνει εντελώς τη βεράντα, σε αντίθεση με το θόλο. Ταυτόχρονα, ο όγκος της περιοχής που πρόκειται να κλείσει μπορεί να ρυθμιστεί όπως είναι επιθυμητό. Το σχήμα του είναι πάντα άκαμπτο και σαφώς σταθερό, παρά το γεγονός ότι το κύριο υλικό του μοντέλου είναι ύφασμα. Ανάλογα με το μοντέλο, μπορεί να περιλαμβάνει τη ρύθμιση της γωνίας κλίσης και ανοίγματος.

Αν θέλετε να ρυθμίσετε το άνοιγμα, δεν είναι απαραίτητο να αποσυναρμολογήσετε καθόλου. Ο σχεδιασμός έχει ένα αυτοματοποιημένο σύστημα απαραίτητων λειτουργιών. Σε αντίθεση με ένα συμβατικό θόλο, σε ένα τέτοιο σύστημα δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετο πλαίσιο για εγκατάσταση.Η πρόσδεσή του πραγματοποιείται κυρίως σε βάρος μιας πλευράς της επέκτασης.

Αξίες

Αυτές οι συσκευές έχουν πολλά πλεονεκτήματα:

 • Οι τέντες για τις ταράτσες είναι εύκολο να εγκατασταθούν. Εγκαταστήστε τους μόνοι σας δεν είναι δύσκολο. Δεν απαιτεί τη βοήθεια ενός ειδικού. Αυτή η προσέγγιση θα σώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
 • Τα υφάσματα αναπνέουν και προστατεύουν από τη ζέστη. Λόγω αυτών των ιδιοτήτων να είναι στη βεράντα στη ζέστη θα είναι άνετα. Στην περίπτωση αυτή, ο σχεδιασμός στις περισσότερες περιπτώσεις χαρακτηρίζεται από απλότητα και πρακτικότητα.
 • Τα συστήματα αυτά είναι κατασκευασμένα από υφάσματα με αντισηπτικό εμποτισμό, έτσι ώστε το υλικό να προστατεύεται από το σχηματισμό του περιβάλλοντος για την εμφάνιση του μύκητα και της μούχλας.
 • Οι περισσότερες από τις ανασυρόμενες κατασκευές είναι αυτοματοποιημένες σήμερα. Τα συστήματα είναι εξοπλισμένα με ειδικούς αισθητήρες που εξασφαλίζουν το κλείσιμο της συσκευής ανάλογα με τη συγκεκριμένη κατάσταση.
 • Λόγω του εμποτισμού πολυουρεθάνης, τα υφάσματα δεν σκίζονται κάτω από ένταση. Ο εμποτισμός από τεφλόν εμποδίζει τη βρωμιά διαφόρων ειδών να παραμείνει στην επιφάνεια του καμβά.
 • Όταν διπλωθούν, οι συρόμενες δομές δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, ούτε υπόκεινται σε ριπές ανέμου.
 • Αυτά τα προϊόντα έχουν μια πλούσια ποικιλία χρωμάτων. Αυτό σας επιτρέπει να δώσετε στη βεράντα μια μοναδική εμφάνιση και αρμονική πληρότητα της εσωτερικής σύνθεσης.
 • Εάν οι τέντες κλείσουν τα παράθυρα από τις ακτίνες του ήλιου, αυτό παρέχει επιπλέον δροσιά στο σπίτι.

Τέντες είναι η διακόσμηση των βεράντες. Κάνουν τον ανοιχτό χώρο ιδιαίτερο, προσαρμόζονται στην επιθυμητή ατμόσφαιρα, κάνουν τα υπόλοιπα άνετα. Συχνά, σε σχέση με αυτό, προσπαθούν να σηκωθούν με τα υπάρχοντα έπιπλα και να τα αγοράσουν με τέτοιο τρόπο ώστε το προϊόν να ταιριάζει με ένα συγκεκριμένο ύφος. Η ευκολία κατασκευής συμβάλλει στην ευχάριστη αντίληψη της βεράντας. Έτσι η επέκταση στο σπίτι φαίνεται καλά περιποιημένη. Συχνά, για μεγαλύτερη διακόσμηση της βεράντας, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παραλαμβάνουν πρόσθετα αξεσουάρ σε αυτόν τον χώρο σύμφωνα με το κλωστοϋφαντουργικό μάρκετ.

Επιλογή υλικού

Αυτή η αρθρωτή κατασκευή για επιδαπέδια επεκτάσεις στην κύρια κατοικία μπορεί να είναι κατασκευασμένη από διαφορετικά υλικά και εξαρτήματα. Για ύφασμα που χρησιμοποιεί διαφορετικό ύφασμα.

Εξετάστε τους κύριους τύπους.

 • Ακρυλικό. Αυτό το υλικό έχει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, όπως ένα θόλο εξαλείφει το σχηματισμό της ηλιοφάνειας.Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό, μπορεί να έχει διαφορετικό πλάτος, να πωλείται σε μεγάλη ποικιλία, να διαφέρει σε μια πλούσια χρωματική γκάμα αποχρώσεων.
 • Πολυεστέρας Το ύφασμα αυτό είναι υλικό τεχνητής προέλευσης με τη χρήση υδατοαπωθητικών εμποτισμών. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του υλικού είναι η αντοχή στο ηλιακό φως και η ανθεκτικότητα, χάρη στην οποία εξασφαλίζεται η ανθεκτικότητά του.
 • Πολυβινυλοχλωρίδιο Αυτό το ύφασμα είναι δημοφιλές λόγω της αντίστασης στις αλλαγές θερμοκρασίας. Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να μην αφαιρείτε τα προστατευτικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα στην κρύα εποχή: ο θόλος PVC αυτού του τύπου μπορεί να αντέξει το χιόνι και διάφορα μηχανικά φορτία.

Αυτό το υλικό είναι ένα εξειδικευμένο κλωστοϋφαντουργικό προϊόν για κουρτινόξυλα. Η σύνθεση και ο εμποτισμός του διαφέρουν από τα υφάσματα που πωλούνται σε κανονικά καταστήματα. Δεν είναι διαφανές, αλλά βαμμένο υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται για τέντες αυτοκινήτων και πάρκινγκ.

Σχέδια

Οι τέντες χρησιμοποιούνται για βεράντες και βεράντες, οι οποίες διαφέρουν από το σχέδιο κλειστού τύπου terraces. Σε αυτή την περίπτωση, οι τέντες είναι πιο διακοσμητικό φορτίο.Ο τύπος του προϊόντος εξαρτάται από το σχεδιασμό του πλαισίου στήριξης. Σύμφωνα με το σκοπό της χρήσης αυτών των δομών χωρίζονται σε διάφορες ποικιλίες.

Ανοίξτε

Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει ελαφρύτερες διαμορφώσεις συστημάτων. Αυτές οι συσκευές είναι οι πιο δημοφιλείς μεταξύ των αγοραστών. Τα σχέδια υποδηλώνουν μια θέση στον τοίχο για σωστή εγκατάσταση. Αν δεν υπάρχει, θα είναι κατάλληλη μια σμάλτο όπου μπορείτε να αποκρύψετε το σύστημα μετασχηματισμού από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Αυτά τα μοντέλα είναι ένας κλασικός καμβάς χωρίς ραφές και πλευρικές επιφάνειες.

Κασέτα (ημι-κασέτα)

Τα είδη αυτά είναι αξιοσημείωτα για τον κρυφό μηχανισμό που είναι υπεύθυνος για την κίνηση του μαρκησίου. Τέτοια συστήματα είναι βολικά επειδή η συσκευή στη διαδικασία δεν μπερδεύει, γεγονός που αυξάνει τη δημοτικότητά τους στους πελάτες. Τα συστήματα είναι ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά. Έχουν πολλές ποικιλίες.

 • Ανασυρόμενο Συστήματα χρησιμοποιούνται συχνά σε κοινόχρηστους χώρους (π.χ. καλοκαιρινές καφετέριες). Καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της βεράντας, εάν είναι απαραίτητο, είναι εύκολο να αφαιρεθούν.
 • Θόλος Τα μαρκίζες είναι αξιοσημείωτα για το σχήμα τους, που μοιάζει με ομπρέλα.Φαίνονται όμορφα, κοντά στον ήλιο, αν είναι απαραίτητο, εύκολα διπλωμένα.
 • Βιτρίνα οι ποικιλίες σήμερα χρησιμοποιούνται ακόμη και για τη διακόσμηση των ανοιχτών μπαλκονιών και των λότζων. Το χαρακτηριστικό τους χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα αντικατάστασης υφασμάτων εάν είναι απαραίτητο.

Επιπλέον, οι μαρκησίες χωρίζονται σε δομές οριζόντιου και κάθετου τύπου. Εξετάστε τις αποχρώσεις του καθενός.

 • Οριζόντια Αυτός ο τύπος θόλος είναι ένας θόλος που βρίσκεται παράλληλα στο έδαφος ή με μια μικρή κλίση σαν μια κλίση στέγης. Το μέγεθος της τέντας μπορεί να είναι διαφορετικό. Πρόσφατα, εστιάζεται σε μεγάλες ποικιλίες που διαφέρουν σε ποικίλες μορφές.
 • Κάθετη. Οι κάθετες κατασκευές μοιάζουν με μια τεντωμένη κουρτίνα που προστατεύει τους ανθρώπους στη βεράντα από τον καυτό ήλιο, τον άνεμο και ακόμα και τη βροχή, καθώς και τις περίεργες ματιές των γειτόνων τους. Το πλεονέκτημά τους, με βάση την πολυπλοκότητα του συστήματος, είναι η δυνατότητα προσαρμογής του κλεισίματος, το οποίο επιτρέπει την μεταβολή της περιοχής της δομής.

Διαχείριση και φροντίδα

Ο έλεγχος των τεντών μπορεί να είναι χειροκίνητος, αυτοματοποιημένος και απομακρυσμένος. Εξαρτάται από τον συγκεκριμένο τύπο τέντας.

Οι ποικιλίες με μοχλούς είναι εξοπλισμένες με ένα εξειδικευμένο βραχίονα που μπορεί να διπλώνει τα υφάσματα σε ρολό. Το κλείσιμο και το άνοιγμα του καμβά εκτελείται με τη μέθοδο περιστροφής.

Ο μηχανισμός τέντας Dome αποτελείται από πολλά τόξα που συνδέονται στη βάση, στα οποία είναι στερεωμένα τα αδιάβροχα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Σήμερα, το σχήμα του θόλου μπορεί να μοιάζει με ένα κύκλο, ένα ωοειδές και ακόμη και ένα ορθογώνιο. Το άνοιγμα πραγματοποιείται μέσω ενός καλωδίου που συνδέει όλα τα στοιχεία της δομής.

Το Marchisoleta είναι σταυρός μεταξύ των δύο πρώτων ειδών. Είναι οριζόντια, με στρογγυλοποίηση προς τα κάτω. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα συστήματα σκηνής χρησιμοποιούνται για να διακοσμήσουν τα παράθυρα των καφετέριες ή καταστήματα, συμπληρώνοντας τη σύνθεση με λουλούδια σε γλάστρες. Η χρήση στο σχεδιασμό της ταράτσας είναι μάλλον διακοσμητική.

Οι συρόμενες κατασκευές είναι οριζόντιες ποικιλίες που σχηματίζουν έναν καμβά, που διπλώνει από διάφορα τμήματα ίδιου μεγέθους. Ευθείες ποικιλίες - αυτή είναι μια επίπεδη άποψη του γείσου.

Η φροντίδα για οποιοδήποτε σχέδιο θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της τέντας.

Ελέγξτε μερικές απλές οδηγίες για τη χρήση αυτών των προϊόντων:

 • Οι ειδικοί συμβουλεύουν να αποσυναρμολογήσουν τη δομή για το χειμώνα ή να τις συσκευάσουν σε μια ειδική περίπτωση.
 • Τουλάχιστον μία ή δύο φορές το χρόνο θα πρέπει να πραγματοποιείται συντήρηση της τέντας. Αυτό συνεπάγεται την αντικατάσταση του λιπαντικού για συρόμενα μέρη, καθώς και την προσαρμογή των στοιχείων.
 • Δεν επιτρέπεται να δημιουργηθεί πρόσθετο φορτίο στο μαρκήσιο: δεν μπορείτε να κρεμάσετε πάνω στην τέντα διαφορετικά αντικείμενα που μπορούν να γλιστρήσουν από την επιφάνεια ή να συμβάλουν στην εκτροπή των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.
 • Κατά τη διάρκεια έντονων ριπών ανέμου, χαλάζι, σχηματισμό κροσσών, ο Μαρκήσιος πρέπει να απενεργοποιηθεί: αυτό θα σώσει το σύστημα από διαταραχές.
 • Εάν είναι απαραίτητη η αποσυναρμολόγηση, αξίζει να προσκαλέσετε έναν ειδικό. Ο σχεδιασμός είναι εφοδιασμένος με επαρκώς ισχυρά ελατήρια τα οποία μπορεί να τραυματιστούν αν είναι σωστά συναρμολογημένα.
 • Μην χρησιμοποιείτε απορρυπαντικά υγρών ή σκόνης για πλύσιμο πιάτων, δαπέδων, παραθύρων, ξύλινων επιφανειών για τον καθαρισμό υφασμάτων. Για τέτοια σχέδια πωλούν ειδικές συνθέσεις.
 • Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι, μαλακό πανί ή μαλακή βούρτσα για να καθαρίσετε την τέντα. Αν πρέπει να αφαιρέσετε μεγάλα σωματίδια σκόνης, μπορείτε να κάνετε κενό στην επιφάνεια.
 • Για να επαναφέρετε την προστασία UV, η οποία σβήνεται με κάθε υγρό καθαρισμό σκηνών,Αγοράστε ένα ειδικό εργαλείο και ψεκάστε το σε ολόκληρη την περιοχή.
 • Απαλλαγείτε από τη σκόνη θα στεγνώσει καθαρισμό: απλά τινάζετε το υλικό.

Λάβετε υπόψη μια τέτοια απόχρωση: η ακατάλληλη εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση της τέντας, πράγμα που θα οδηγήσει σε παραμόρφωση της φόρμας.

Η ένταση του ιστού πρέπει να είναι επαρκής. Σε αυτή την περίπτωση, το μεγαλύτερο μέγεθος της δομής απαιτεί περισσότερη προσοχή.

Πώς να επιλέξετε;

Η επιλογή των τέντες σχεδιασμού εξαρτάται από τις προτιμήσεις του αγοραστή, τον σκοπό χρήσης και τις δυνατότητες του προϋπολογισμού. Αξίζει να θεωρηθεί ότι η ταινία θα κοστίσει λιγότερο. Αν και σε κάθε περίπτωση η χώρα προέλευσης έχει σημασία. Για παράδειγμα, ένας ακρυλικός καμβάς υψηλής ποιότητας με διαστάσεις 1,5 m θα κοστίσει περίπου 1000-1200 ρούβλια ανά μέτρο. Πολυεστέρας, για παράδειγμα, η κορεατική παραγωγή θα κοστίσει 300-350 ρούβλια, το ισοδύναμο της αμερικανικής εταιρείας θα κοστίσει 900-1000 ρούβλια.

Αν πρέπει να κλείσετε όχι μόνο την κορυφή, αλλά και την πλευρά, είναι λογικό να αγοράσετε ένα μοντέλο πτυσσόμενου αγκώνα ακρυλικών υφασμάτων. Αυτό το ύφασμα διατηρεί τέλεια τις ακτίνες UV, αλλά αναπνέει. Εξωτερικά, τα προϊόντα αυτά φαίνονται κομψά, έχουν πολλά χρώματα που θα διακοσμήσουν οποιαδήποτε βεράντα.

Εάν θέλετε να κρύψετε από τις απόψεις των περίεργων γειτόνων, μπορείτε να αγοράσετε τον Μαρκήσιο με κλίση του ώμου. Αγοράστε μοντέλα σε κασέτα ή σε ειδικό προστατευτικό κάλυμμα.

Αυτά τα προϊόντα μπορούν επίσης να αγοραστούν για κιόσκια: ωστόσο, η επιλογή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά των προσώπων (το μήκος της τέντας υπόκειται σε συγκεκριμένη παράμετρο της κλίσης).

Όταν αγοράζετε ένα μαρκήσιο, προτιμάτε ένα εμποτισμένο με τεφλόν προϊόν: ένα τέτοιο κουβούκλιο δεν θα τεντωθεί και θα θρυμματιστεί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, στην περίπτωση αυτή αποκλείονται τυχόν πτυχές των κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Κατά την αγορά, δείτε την ετικέτα "φίλτρο UV". Αυτό θα δείξει το γεγονός ότι ο Μαρκήσιος έχει αντι-ανακλαστική ιδιότητα. Όταν επιλέγετε ένα μοντέλο μεγάλου αγκώνα, θα πρέπει να προσέξετε την παρουσία πρόσθετων εδράνων (για να μειώσετε το φορτίο στην κάμψη).

Για την κατασκευή pergolnogo θα πρέπει να φροντίσει για την παρουσία ενός ή δύο στηρίγματα, συμβάλλοντας σε μεγαλύτερη αντοχή της τέντας και την προστασία της από ισχυρές ριπές του ανέμου. Το σύστημα μπαλκόνι μπορεί να αποτελείται από δύο ή τρία τμήματα. Όταν επιλέγετε ένα τέτοιο προϊόν, δώστε προσοχή στην αξιοπιστία της διαμήκους δοκού, η οποία βρίσκεται στο μέσο της αναχώρησης.

Για να κάνετε το προϊόν μακρύτερο, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τα μοντέλα που διαθέτουν αισθητήρα λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές αντοχές του ανέμου. Επιπλέον, τα σχέδια σήμερα έχουν την ικανότητα να προσαρμόζουν την ποικιλία προστασίας σε σχέση με τους διαφορετικούς βαθμούς έντασης του ηλιακού φωτός.

Προσέξτε το θέμα της σωστής επιλογής ενός προϊόντος. Δεν μπορείτε να πάρετε το πρώτο πράγμα που σας αρέσει: ο σχεδιασμός μπορεί να μην πάει στη βεράντα ή να μην είναι τελείως αυτό που χρειάζεστε. Μελετήστε με προσοχή τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που θέλετε να αγοράσετε. Είναι σημαντικό το σύστημα μηχανισμού να είναι αξιόπιστο, ανθεκτικό.

Κάντε μια αγορά σε ένα αξιόπιστο κατάστημα. Για να το κάνετε αυτό, μετακινηθείτε στις κριτικές σχετικά με το μοντέλο που σας αρέσει, πάρτε αρκετές επιλογές για σύγκριση. Μην διστάσετε να ζητήσετε από τον πωλητή πιστοποιητικό ποιότητας και τα σχετικά έγγραφα: κάθε σοβαρή εταιρεία παρέχει έγγραφα για το εύρος της, επιβεβαιώνοντας τη συμμόρφωσή της με τα πρότυπα ασφαλείας και τα διεθνή πρότυπα.

Δώστε προσοχή στον μηχανισμό: δεν πρέπει να μπλοκάρει, ενώ είναι σημαντικό το σύστημα να ανοίγει και να κλείνει εύκολα και εύκολα.

Οι δύσκολες διαμορφώσεις είναι πιο επιρρεπείς σε θραύση. Κατά την επιλογή ενός χρώματος, προτιμήστε τα ανοιχτά χρώματα: τα υφάσματα μιας τέτοιας τέντας δεν θερμαίνονται καθώς τα προϊόντα σε σκούρα χρώματα της παλέτας χρωμάτων θερμαίνονται.

Το ποιοτικό προϊόν έχει πάντα εγγύηση. Μην το ξεχάσετε. Εάν το σχεδιάζει, ο πωλητής θα τονίσει αυτό το γεγονός. Δώστε προσοχή στην πυκνότητα του υλικού: σε απομιμήσεις, η ποιότητα του υφάσματος αφήνει πολύ επιθυμητό. Σε αυτή την περίπτωση, η δομή πρέπει να είναι η ίδια σε ολόκληρη την περιοχή. Αποκλείονται προσκρούσεις, οζίδια. Το ίδιο ισχύει και για μεταλλικά εξαρτήματα: δεν πρέπει να υπάρχουν γρατζουνιές, τσιπς, χτυπήματα στα στηρίγματα. Αυτό είναι το πρώτο σημάδι του γάμου.

Πώς να εγκαταστήσετε;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, για να εγκαταστήσετε τη δομή, πρέπει να βιδωθεί στον τοίχο. Η εγκατάσταση συνεπάγεται την παρουσία ενός σχεδίου, στο οποίο θα γίνει η εγκατάσταση στο μέλλον. Αν το μοντέλο έχει τελειώσει, βιδώνεται στον τοίχο με μεταλλικές γωνίες. Εάν το προϊόν κατασκευάζεται ανεξάρτητα, η διαδικασία είναι κάπως διαφορετική.

Εξετάστε τα βασικά βήματα εργασίας.

 • Στο σχέδιο, γίνεται η κύρια σήμανση, υποδεικνύονται οι διαστάσεις του ύψους του μοντέλου, λαμβανομένων υπόψη των ανώτερων και κατώτερων σημείων, του πλάτους του υφάσματος τεντών, των παραμέτρων της προέκτασής του.
 • Σύμφωνα με τις μετρήσεις, αποκτούν κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα με τα απαραίτητα τεχνικά χαρακτηριστικά, καθώς και τα απαραίτητα εξαρτήματα στερέωσης και πλαισίου (σωλήνες αλουμινίου).
 • Πάρτε ένα μηχανισμό για τη συναρμολόγηση και την εκτύλιξη του συστήματος.
 • Η συναρμολόγηση πραγματοποιείται σύμφωνα με το σχέδιο. Για να το κάνετε αυτό, κόψτε το υλικό, συλλέξτε το πλαίσιο.
 • Συνήθως το πλαίσιο αποτελείται από σωλήνες αλουμινίου και δύο μεταλλικές γωνίες. Για να εξασφαλίσετε την αποσυναρμολόγηση, χρησιμοποιήστε βίδες και μπουλόνια.
 • Οι τρύπες τρυπιούνται στον τοίχο και στη συνέχεια συνδέονται οι βραχίονες.
 • Μετά από αυτό, ο μηχανισμός μετασχηματισμού συνδέεται στον τοίχο, συγχρονίζοντας με το πλαίσιο και τον καμβά.
 • Το υλικό είναι τεντωμένο στο πλαίσιο τελευταία, έτσι ώστε να μην σκιστεί.

Εάν τηρούνται οι κανόνες συναρμολόγησης, δεν θα χρειαστούν περισσότερες από 6 ώρες για να εργαστείτε. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την κατασκευή του πλαισίου από μέταλλο, αγοράστε ένα ξύλινο αντίστοιχο. Στην πραγματικότητα, η αγορά του μειώνει τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της τέντας: το δέντρο χρειάζεται συνεχή επεξεργασία με μια ειδική ένωση, με το χρόνο να επιδεινώνεται από την αρνητική επίδραση εξωτερικών παραγόντων.

Η διαδικασία εγκατάστασης της τέντας, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο