Επιλέγοντας μια βιτρίνα για πιάτα στο σαλόνι

Πριν από πολλούς αιώνες πιστεύεται ότι όσο υψηλότερη είναι η θέση ενός ατόμου στην κοινωνία, τόσο πιο πολυτελές είναι το εσωτερικό του σπιτιού του. Κάθε ιδιοκτήτης θεώρησε απαραίτητο να βάλει όλα τα πιο πολύτιμα πράγματα. Παλαιότερα, αυτοί ήταν τοίχοι και τεράστια ντουλάπια, τώρα έχουν αντικατασταθεί από ντουλάπια.

Τι είναι αυτό;

Ακόμη και αν δεν έχετε δει ποτέ μια βιτρίνα, σίγουρα θα τα αναγνωρίσετε ανάμεσα σε άλλα γραφεία. Αυτό το προϊόν αποτελείται από ένα ξύλινο ή μεταλλικό πλαίσιο, συμπληρωμένο με τον απαιτούμενο αριθμό ράφια. Τα περιεχόμενα του ντουλαπιού από τη σκόνη προστατεύουν το ανθεκτικό γυαλί. Σήμερα, τα ντουλάπια βιτρίνας εκτελούν δύο βασικά καθήκοντα ταυτόχρονα: την αποθήκευση πιάτων και μικρών αντικειμένων, καθώς και τη διακόσμηση του εσωτερικού του καθιστικού.

Μια θήκη επίδειξης που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τα πιάτα σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε την πορσελάνη και το κρύσταλλο σε απλή ματιάαυτό είναι σημαντικό για κάθε οικοδέσποινα (μια γυναίκα αρέσει να θαυμάζεται μαζί της και του σπιτιού της).

Η επιλογή ενός ντουλάπι για το σαλόνι είναι ένα δύσκολο και σημαντικό καθήκον, αφού όχι μόνο η οικογένεια αλλά και οι επισκέπτες ξοδεύουν το χρόνο τους εδώ.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Οι βιτρίνες διαφέρουν από άλλα έπιπλα σε ορισμένες λειτουργίες.

Πρακτικότητα

Το γυαλί στα ερμάρια προστατεύει τα αντικείμενα από τη σκόνη, τις αλλαγές θερμοκρασίας, την υγρασία, καθώς και από τα συμπλέγματα των αγαπημένων κατοικίδιων ζώων τους. Ταυτόχρονα, όλα τα πιάτα, τα κύπελλα, τα τσαγιέρια και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα θα είναι πάντα μπροστά στα μάτια σας.

Elegance

Ένας πίνακας απεικόνισης θα δημιουργήσει ένα αίσθημα ελαφριάς και διαφάνειας στο δωμάτιο, χάρη στη χρήση γυαλιού, θα κάνει το ντουλάπι οθόνης οπτικά φωτεινό. Το γυαλί θα προσθέσει φωτισμό χώρου και τελετή χωρίς να το φορτίσει. Τα χαραγμένα σχέδια και τα αξεσουάρ vintage θα είναι μια καλλιτεχνική διακόσμηση για αυτό το δωμάτιο. Μια ξεχωριστή προσθήκη στο εσωτερικό θα είναι οι πλάκες στα ράφια και τα παλιά σύνολα.

Ευκολία

Εάν βάζετε μια βιτρίνα στο δωμάτιο, δεν χρειάζεται πλέον να σκεφτείτε πού να τοποθετήσετε τα πιάτα που δεν χρησιμοποιείτε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όλα τα πράγματα θα έχουν τη θέση τους στο ράφι και θα έχετε ελεύθερο χώρο και καθαρά τραπέζια.

Μοντέλα

Στη σημερινή αγορά, η επιλογή όλων των τύπων γραφείων είναι πολύ διαφορετική.Μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο που θα βρίσκεται τόσο σε τεράστιες αίθουσες όσο και σε μικρά σαλόνια. Κατά την κατασκευή ενός καθιστικού, τα προϊόντα αυτά θα πρέπει να επιλέγονται με βάση το μέγεθος του χώρου και τα αντικείμενα που θα βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Γωνία

Αυτά τα προϊόντα επιλέγονται για την πλήρη χρήση των γωνιών του δωματίου. Έχουν μεσαίο μέγεθος, καταλαμβάνουν λίγο χώρο, φιλοξενούν ένα αξιοπρεπές ποσό πράγματα. Τέτοια μοντέλα συνήθως έχουν ημικυκλικό σχήμα, προσθέτουν πληρότητα στο εσωτερικό. Βασικά, τα γωνιακά παράθυρα είναι μονής πόρτας.

Ντουλάπες

Μια χαμηλή θήκη επίδειξης είναι ένα ντουλάπι που έχει 3 ή 4 τζάμια, ονομάζεται συρταριέρα. Συνήθως βάλτε ένα στήθος κατά μήκος του μακρύτερου τοίχου ή κοντά στον καναπέ. Δεδομένου ότι το συρταριέρα είναι σαφώς ορατό, όλα τα πράγματα που η οικογένεια είναι υπερήφανη είναι εκτεθειμένα σε αυτό (παλαιά σύνολα, πλάκες από το ανατολίτικο παζάρι, εξωτικά ειδώλια από πορσελάνη).

Περίπτωση μολυβιού

Μια στενή βιτρίνα φαίνεται εντυπωσιακή. Χρησιμοποιείται ως μέρος για την αποθήκευση πράξεων που μπορούν να φανούν μόνο από τη μια πλευρά. Αυτά είναι κυρίως βαμμένα πιάτα, όμορφη σοβιετική πορσελάνη, κομψά κρυστάλλινα γυαλιά.Αυτά τα ντουλάπια είναι συχνά στενά επειδή σχεδόν όλη η οικοδέσποινα προτιμούν να θαυμάζουν τις υπηρεσίες τους και να μην συσσωρεύουν τα ίδια άγευστα πιάτα. Αυτές οι ποικιλίες είναι συνήθως δίθυρες: δεν απελευθερώνονται ευρέως.

Αρθρωμένο

Αυτές οι ποικιλίες είναι κρεμασμένες στον τοίχο, καταλαμβάνοντας τον ελεύθερο χώρο ενός κατακόρυφου επιπέδου. Τοποθετούνται πάνω από τα έπιπλα που βρίσκονται στο πάτωμα. Αυτά τα παράθυρα παρέχουν πληρότητα στο εσωτερικό, προσθέτοντας ομορφιά σε αυτό και τονίζοντας ένα συγκεκριμένο στυλ σχεδίασης. Μπορούν να είναι ευθεία, στρογγυλεμένα με γυάλινες πόρτες που σας επιτρέπουν να θαυμάσετε, για παράδειγμα, ένα οικογενειακό τσάι. Σε αυτή την περίπτωση, το στήριγμα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό ώστε το ερμάριο να μην πέσει μαζί με όλα τα εύθραυστα πιάτα.

Είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιείτε τέτοιες περιπτώσεις εμφάνισης στο σαλόνι ή στην τραπεζαρία, αν έχετε ένα.

Αρθρωτά έπιπλα

Τα έπιπλα αυτά σας επιτρέπουν να βυθίζετε τον εαυτό σας σε μια ατμόσφαιρα άνεσης και άνεσης, διότι εσείς ο ίδιος σχεδιάζετε το εσωτερικό του δωματίου για να ταιριάξετε με το γούστο και την στυλιστική σας προτίμηση. Είναι βολικό στο ότι αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες που μπορούν να γίνουν με διαφορετικούς τρόπους, ξεκινώντας από το υπάρχον εσωτερικό και τα χαρακτηριστικά της διάταξης.

Υλικά

Ντουλάπες βιτρίνες κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά. Εξετάστε το κύριο.

Ξύλο

Το ξύλο είναι ένα παραδοσιακό υλικό που χρησιμοποιήθηκε παλιά. Στον σύγχρονο κόσμο, οι παραδόσεις δεν εγκαταλείπονται επίσης. Το πιο συνηθισμένο χρώμα ξύλου είναι η καρυδιά. Τα έπιπλα αυτά φαίνονται κομψά και συνδυάζονται με κλασικό στυλ. Αν διακοσμήσετε το περίβλημα με γλυπτά, θα ενισχύσει την εντύπωση.

Ευχάριστα ευχαριστημένος και το γεγονός ότι κάθε μοντέλο γίνεται σύμφωνα με μεμονωμένους υπολογισμούς. Οι πλοίαρχοι επεξεργάζονται προσεκτικά το ξύλο, του δίνουν τη μορφή που χρειάζεται και ταυτόχρονα επενδύουν σε κάθε λεπτομέρεια ένα μέρος της ψυχής τους. Το ξύλο είναι ανθεκτικό υλικό.

Τα ξύλινα ντουλάπια μπορούν να εξυπηρετούν περισσότερες από μία γενιές.

Παραδοσιακό ματ

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τα παράγωγα της ξύλινης συστοιχίας. Για παράδειγμα, το MDF κατασκευάζεται πιέζοντας τις μικρότερες μάρκες υπό την επίδραση της υψηλής πίεσης και της θερμοκρασίας. Αυτό το υλικό θεωρείται το φθηνότερο, έτσι είναι σε υψηλή ζήτηση των αγοραστών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα γραφεία δεν είναι τόσο ανθεκτικά όσο τα αντίστοιχα από μασίφ ξύλο.

Πλαίσιο - σανίδα κατασκευασμένη από συμπιεσμένα τσιπ με την προσθήκη διαφόρων ρητινών. Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι μια βερνικωμένη μοριοσανίδα. Το βερνίκι που εφαρμόζεται σε μία στρώση προστατεύει την επιφάνεια των σανίδων από διάφορες ζημιές, δίνει στο περίβλημα ένα ελαφρύ λάμψη.

Τα προϊόντα από αυτό το υλικό είναι αρκετά βαριά, αλλά και ανθεκτικά. Ωστόσο, αν υγρασία εισέρχεται στο υλικό, θα αρχίσει να πρηστεί και να επιδεινωθεί.

Γυαλί

Βιτρίνες από γυαλί μέτρησης - μια μεγάλη προσθήκη στο μοντέρνο εσωτερικό και δωμάτια διακοσμημένα με το στυλ του art-deco ή του κλασικού. Είναι κατάλληλα σε άλλα στυλ. Λόγω της διαφάνειας τους, οι γυάλινες επιφάνειες φαίνεται να είναι χωρίς βάρους, δεν καταλαμβάνουν ελεύθερο χώρο. Τέτοια δοχεία για πιάτα από σκληρυμένο γυαλί είναι πλεονεκτικά για χρήση σε περιοχές όπου ο χώρος είναι ιδιαίτερα μικρός.

Μέταλλο

Τα ράφια με μεταλλικά ράφια είναι επίσης άξια προσοχής. Τα μεταλλικά ράφια είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, βαμμένα με σμάλτο σκόνης. Κομψές θήκες προβολής με χαρακτηριστική γυαλιστερή λάμψη θα ταιριάζουν στο εσωτερικό του μινιμαλισμού, σοφίτας, σύγχρονου ή υψηλής τεχνολογίας στυλ.

Στυλ

Οι ντουλάπες των ντουλαπιών γίνονται με διαφορετικές στυλιστικές κατευθύνσεις.

Σύγχρονη

Μοντέρνο στυλ - ένας πλήρης και ποικίλος συνδυασμός διαφόρων τάσεων.Τα σαλόνια σε μοντέρνο στυλ μόνο με την πρώτη ματιά φαίνονται τα ίδια. Στην πραγματικότητα, αυτή η κατεύθυνση επιτρέπει να τονισθεί η ατομικότητα. Στην πραγματικότητα, οι σύγχρονες στυλιστικές κατευθύνσεις είναι μάλλον ελεύθερες. Αλλά υπάρχουν σημαντικά σημεία που πρέπει να θυμόμαστε.

Για το σχεδιασμό του δωματίου σε μοντέρνο στυλ, αξίζει να επιλέξετε απλά μονοφωνικά υλικά. Μπορεί να είναι γυαλί, ξύλο ή πέτρα. Τα ελαφρά πλαστικά ράφια, όπου μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, είναι επίσης κατάλληλα. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια αυτού του στυλ είναι η σοφίτα. Χαρακτηρίζεται από τη χρήση των διαθέσιμων εργαλείων ως διακόσμηση, την έλλειψη διακόσμησης, την αφθονία της πέτρας και του μετάλλου στο σχεδιασμό. Το στιλ σοφίτας θα συμπληρώνεται τέλεια από μεταλλικά ράφια ή ντουλάπια από σκούρο ξύλο.

Το επόμενο ύφος είναι hi-tech. Εδώ, οι σχεδιαστές ακολουθούν απλούς κανόνες, χρησιμοποιούν πολύ μέταλλο, σύγχρονες τεχνικές καινοτομίες και μινιμαλιστικές λεπτομέρειες. Ένα ντουλάπι με γυαλιστερή λάμψη θα διακοσμήσει ένα τέτοιο δωμάτιο καλύτερα από άλλα μοντέλα. Λόγω της στιλπνότητας, το δωμάτιο θα εμφανιστεί πιο οπτικά.

Κλασικό

Για σαλόνια σε κλασικό στυλ κατάλληλα για έκθεση ξύλου.Τέτοια μοντέλα είναι πολυτελή και μεγαλοπρεπή, τα οποία μιλάνε για την άψογη γεύση του ιδιοκτήτη, τον συντηρητισμό του και την επιθυμία να τηρηθούν οι κανόνες στο σχεδιασμό των δωματίων τους. Τα κλασικά έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ακριβό ξύλο, συχνά διακοσμημένα με επιχρυσωμένη διακόσμηση και διάφορα σχέδια. Σε αυτή την περίπτωση, τα πιάτα χρειάζονται κατάλληλα. Για παράδειγμα, η κλασική πορσελάνη είναι κατάλληλη για προϊόντα με σκαλισμένα πόδια στο παλιό στυλ.

Σύγχρονη

Το στυλ Art Nouveau εμφανίστηκε στις αρχές του περασμένου αιώνα, αλλά παραμένει σχετικό. Περιλαμβάνει έπιπλα με ευθείες μορφές χωρίς στολίδια. Αυτά είναι ελαφρά ξύλινα ράφια, διακοσμημένα με σκούρα μοτίβα και επιχρυσωμένα. Στα ράφια των εν λόγω ντουλαπιών, μπορείτε να οργανώσετε αντίκες μπιχλιμπίδια, συλλεκτικά βιβλία και ακόμη και ακριβό αλκοόλ, τα οποία οι νέοι άνθρωποι επιδοτούν στους "χρυσούς" εικοστούς.

Διαστάσεις

Ανάλογα με το μέγεθος του διαμερίσματός σας, επιλέγουν επίσης βιτρίνες. Για τις αίθουσες μικρού μεγέθους, τα στενά παράθυρα, τα οποία συνήθως έχουν ημικυκλικό σχήμα, είναι ιδανικά. Βρίσκονται σε μια γωνία: έτσι εξοικονομείται χώρος δωματίου. Για να κάνετε τα έπιπλα να φαίνονται κατάλληλα και να μην επιβαρύνουν το εσωτερικό, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα μοντέλο με ισχυρά ράφια από γυαλί.Λόγω της διαφάνειας αυτού του υλικού, το περίβλημα δεν θα φαίνεται ογκώδες.

Το ύψος των παραθύρων είναι διαφορετικό. Τις περισσότερες φορές, τα ντουλάπια επιλέγονται χαμηλά, 40 εκατοστά βαθιά, για να χωρέσουν όλα τα απαραίτητα πράγματα (μερικές φορές σε δύο σειρές). Εάν το δωμάτιο είναι μικρό, θα είναι αρκετά ντουλάπια με ράφια 30 ή ακόμα και 20 εκατοστά πλάτος. Ένας κανονικός πίνακας εμφανίζει ύψος περίπου ενάμιση μέτρα. Εάν έχετε ένα διαμέρισμα με ψηλά ταβάνια, μπορείτε να πάρετε με ασφάλεια το μοντέλο παραπάνω, ώστε να μην σκέφτεστε πώς να καταλάβετε το χώρο μεταξύ της οροφής και της άκρης του υπουργικού συμβουλίου. Οι κρεμαστές θήκες ή χαμηλές συρταριές, κατά κανόνα, γίνονται πολύ μικρές: το ύψος τους κυμαίνεται από 40 έως 60 cm.

Χρώμα διαλύματα

Είναι σημαντικό το χρώμα του πίνακα εμφάνισης να συνδυαστεί με την παλέτα χρωμάτων που χρησιμοποιείται στο δωμάτιο όπου θα το βάλετε. Εάν ζείτε σε ένα φωτεινό δωμάτιο, είναι καλύτερο να το συμπληρώσετε με έπιπλα με αντίθεση σε σκούρα χρώματα. Πρόσφατα, η ευγενής σκιά του wenge είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Τα σκοτεινά ντουλάπια σε αυτή τη σκιά είναι ιδανικά για ένα σαλόνι σε κλασικό στυλ με ελαφριά ταπετσαρία. Εάν ασχολείστε με το σχεδιασμό ενός σκοτεινού σαλόνι, πρέπει να δώσετε προσοχή στα μεταλλικά ράφια των σκούρων χρωμάτων (μαύρο, σκούρο γκρι ή μπλε τόνος).

Τα σκοτεινά δωμάτια μερικές φορές φαίνονται πολύ ζοφερά.Για να αραιωθεί αυτή η σκοτεινή ατμόσφαιρα, οι σχεδιαστές προτείνουν να χρησιμοποιηθούν ελαφρά έπιπλα στο εσωτερικό. Για μικρούς ή αχνά φωτισμένους χώρους, είναι κατάλληλη μια βιτρίνα λευκού ή ελεφαντόδοντου.

Αν θέλετε να προσθέσετε φωτεινό προφορά στο εσωτερικό, χρησιμοποιήστε έπιπλα φωτεινού χρώματος (για παράδειγμα, τυρκουάζ, ροζ ή πράσινο). Στο φόντο των μπεζ τοίχων, θα φανεί κατάλληλο και αρμονικό.

Επισκόπηση κατασκευαστών

Η αφθονία των επίπλων στη σύγχρονη αγορά θα καταπλήξει ακόμα και τον πιο εξελιγμένο αγοραστή. Οι ντουλάπες των ντουλαπιών μπορούν τώρα να βρεθούν για κάθε γούστο και πορτοφόλι, που δεν μπορούν παρά να χαίρονται. Ένα από τα καλύτερα είναι τα παράθυρα των Ιταλών κατασκευαστών. Ουσιαστικά όλες οι μεγάλες εταιρείες επίπλων στην Ιταλία δεν αγνοούν τα υλικά, γι 'αυτό επιλέγουν για παραγωγή μόνο το καλύτερο: ανθεκτικό μαόνι, ισχυρή βελανιδιά, αποδεδειγμένη κερασιά και άλλα είδη ξύλου υψηλής ποιότητας. Οι πιο δημοφιλείς κατασκευαστές στη χώρα και στο εξωτερικό θεωρούνται τα εμπορικά σήματα Prestige και Rococo.

Τα ιταλικά έπιπλα διακρίνονται από αντοχή σε μηχανικές βλάβες, παραμόρφωση με την πάροδο του χρόνου, η οποία είναι σημαντική κατά την αγορά επίπλων.Εξάλλου, κάθε ιδιοκτήτης θέλει το προϊόν να παραμείνει για περισσότερο από έναν αιώνα. Οι Ιταλοί, που επιθυμούν να κερδίσουν καλή φήμη των πελατών τους, πιστοποιούν προϊόντα. Με την αγορά των προϊόντων τους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν χάνετε χρήματα. Κανείς δεν θα αρνηθεί ότι τέτοια έπιπλα είναι αρκετά ακριβά, αλλά, χάρη στην εγγύηση του κατασκευαστή, θα εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο προϋπολογισμός θεωρεί τα ντουλάπια από βιτρό, τα οποία παράγονται στη Λευκορωσία. Η βάση των υλικών της σύγχρονης Λευκορωσίας επίπλων είναι δρυς και σημύδα. Αυτά τα υλικά είναι επίσης αρκετά ανθεκτικά, επομένως τα προϊόντα αυτών των σημάτων εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Τέτοιες μάρκες όπως η Krynichka και η Gomeldrev είναι ευρέως γνωστές.

Μια μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα και κλασικά παράθυρα και σχετικά χαμηλές τιμές μπορούν να προσφέρουν οι ρωσικές εταιρείες. Παρά το γεγονός ότι τα ρωσικά έπιπλα δεν είναι τόσο δημοφιλή, αγοράζονται ενεργά. Οι ρωσικές εταιρείες προσφέρουν να κάνουν παραγγελίες για μεμονωμένες παραγγελίες, καθώς και να παρέχουν εγγύηση στο προϊόν σας. Ως εκ τούτου, αυτές οι θήκες προβολής ικανοποιούν πλήρως όλες τις επιθυμίες του πελάτη.

Η πιο κοινή εταιρεία επίπλων (ειδικά μεταξύ των νέων) είναι η εταιρεία επίπλων Ikea, η οποία έχει σουηδικές ρίζες.Οι ιδιοκτήτες ενός από τους μεγαλύτερους λιανοπωλητές επίπλων στον κόσμο παράγουν κομψούς πίνακες. Πολλοί δεν συμπαθούν τα έπιπλα αυτής της εταιρείας, αλλά δεν μπορούν όλοι να αντισταθούν σε χαμηλές τιμές, καθώς και σε μια ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα. Αυτά τα ντουλάπια δεν είναι επίσης κατώτερα από τα ιταλικά έπιπλα στο αρχικό σχέδιο.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Το πρώτο παράδειγμα είναι ένα μοντέρνο δωμάτιο. Βασίζεται σε ανοιχτά χρώματα: οι τοίχοι είναι λευκοί, το δάπεδο είναι μπεζ. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται αρμονικός και οπτικά αυξάνει το χώρο. Για την αποθήκευση των πιάτων εδώ χρησιμοποιούνται ντουλάπια. Δύο από αυτά είναι τοποθετημένα, στον τρίτο όροφο. Είναι προστατευμένα από ένα στρώμα από ανθεκτικό σκοτεινό γυαλί.

Σε αντίθεση με τη λευκή βάση, αυτός ο συνδυασμός φαίνεται ενδιαφέροντος. Ταυτόχρονα, μέσω του σκοτεινού γυαλιού μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα. Τα πιάτα θα πρέπει να επιλέγονται, ένα που δεν παραβιάζει τους κανόνες υψηλής τεχνολογίας. Εάν έχετε παλιά σοβιετικά σύνολα, καλύτερα κρυμμένα σε άλλο μέρος. Σε μια μοντέρνα βιτρίνα, απλές λευκές πλάκες και αγγεία ασυνήθιστου σχήματος φαίνονται καλύτερα. Μπορείτε να γεμίσετε το χώρο με ενδιαφέροντα αγάλματα.

Το δεύτερο παράδειγμα - ένα δωμάτιο στο Khrushchev, διακοσμημένο σε κλασικό ύφος.Το κύριο δωμάτιο του διαμερίσματος αξίζει να είναι το πιο όμορφο στο σπίτι. Λόγω του γεγονότος ότι η ταπετσαρία είναι επικολλημένη σε μια ταινία, το δωμάτιο φαίνεται να είναι υψηλότερο. Ως εκ τούτου, είναι δυνατό να τοποθετηθεί σε αυτό ακόμη και ένα ψηλό ντουλάπι, ενώ το γωνιακό παράθυρο θα εξοικονομήσει χώρο και θα δείξει τα πιάτα σας σε όλη την ομορφιά του. Το κύριο ντουλάπι αποτελείται από τρία τμήματα, στα οποία υπάρχει χώρος για πιάτα και διακοσμητικά μικρά αντικείμενα όπως αγαλματίδια, τεχνητά λουλούδια ή βάζα καραμελών. Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ξύλο σκούρων χρωμάτων, έτσι ώστε να μοιάζει καλά με την ταπετσαρία.

Το εσωτερικό συμπληρώνεται από μια εικόνα σε ένα τεράστιο πλαίσιο σκοτεινού ξύλου.

Το επόμενο δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε μπαρόκ στιλ. Ως εκ τούτου, τα έπιπλα εδώ επιλέγονται κατάλληλα. Οι ντουλάπες που χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση αυτού του δωματίου, παρά το μεγάλο μέγεθος τους, φαίνεται να ενσωματώνουν ευθραυστότητα και χάρη. Το πλαίσιο από ελαφρύ ξύλο προστίθεται με μια τεράστια ποσότητα γυαλιού. Η επιφάνεια του δέντρου είναι διακοσμημένη με κομψή σκάλισμα και σκούρα σχέδια. Τέτοιες ντουλάπες οι ίδιοι θα φαινόταν πολυτελές, εδώ ολοκληρώθηκαν επιτυχώς με ένα συρταριέρα και ένα τραπέζι στο ίδιο στυλ με το ίδιο ντεκόρ. Το σύνολο των σετ επίπλων θα ωθήσει με πλεονεκτήματα την ταπετσαρία που είναι κατάλληλη σε χρώμα και στυλ.Μοιάζουν με επενδύσεις τοίχων υφασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν τον 18ο αιώνα. Το πάτωμα και η οροφή σε αυτό το δωμάτιο είναι επίσης φωτεινά ώστε να μην ενοχλούν την αρμονία.

Στο εσωτερικό, οι θήκες απεικόνισης απέχουν πολύ από το να είναι γεμάτες με τα πιο απλά πιάτα. Από τα μικροσκοπικά φλιτζάνια τσαγιού και τις ζωγραφισμένες τσαγιέρες, που στέκονται στα διαφανή γυάλινα ράφια, η βασίλισσα δεν θα περιφρονόταν να πίνει. Ανάμεσα στα κομψά πιάτα βρέθηκαν όμορφες διακοσμητικές λεπτομέρειες: κηροπήγια αντίκες, αγγεία, σουβέρ και ακόμη και πλαίσια με μοτίβα. Όταν εισέρχεστε σε ένα τέτοιο δωμάτιο, θαυμάζετε ακούσια την αίσθηση του στυλ αυτού που ζει μέσα του.

Τα ντουλάπια βιτρίνας απέχουν πολύ από ένα λείψανο του παρελθόντος. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μοντέρνα σαλόνια. Επιλέξτε ένα προϊόν με την κατάλληλη υφή και χρώμα, θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στο εσωτερικό του καθιστικού σας. Μπορείτε να γεμίσετε τα ράφια της σχάρας με όμορφα πιάτα και να θαυμάσετε το.

Στη συνέχεια, ανατρέξτε στην αναθεώρηση βίντεο του ντουλαπιού με μια βιτρίνα για το σαλόνι.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο