Μοντέρνο εσωτερικό σαλόνι σε ιδιωτικό σπίτι

Ο ρόλος του καθιστικού σε οποιοδήποτε σπίτι είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί. Εκτιμάται από την ίδια για το γούστο και τις αισθητικές προτιμήσεις των ιδιοκτητών, την ικανότητά τους να δημιουργούν ένα ελκυστικό περιβάλλον. Συχνά υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες και μπορεί να είναι δύσκολο να εφαρμοστούν πλήρως ακόμη και σε σχετικά μεγάλο χώρο. Για να αποφύγετε λάθη, πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις συστάσεις των ειδικών.

Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού

Σκεπτόμενος μέσα από τη διάταξη του σαλόνι, πρέπει να δώσετε προσοχή ακόμη και μικρές λεπτομέρειες, φαινομενικά μικροσκοπικά. Η οργάνωση ενός αρμονικού χώρου στο μέλλον θα είναι ευκολότερη αν το δωμάτιο είναι ανάλογο. Αίθουσα έκτασης 35 τετραγωνικών μέτρων. m και περισσότεροι πρέπει να κάνουν ένα τετράγωνο. Ο σχεδιασμός θα είναι πιο πολύτιμος αν επιλέξετε έναν σημασιολογικό πυρήνα - συνήθως αποδεικνύεται ότι είναι μια βιβλιοθήκη σπίτι, μια εστία, μια πλάκα πλάσματος, μια μαλακή γωνία.

Στο καλοκαιρινό σπίτι υπάρχει σπάνια αρκετός χώρος και επομένως μερικές φορές χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός κουζίνας και καθιστικού στο ίδιο δωμάτιο. Ένα μεγάλο δωμάτιο είναι πάντα ελαφρύτερο και πιο ζεστό από δύο σχετικά μικρά. Λάβετε όμως υπόψη ότι αυτή η προσέγγιση περιπλέκει τη διατήρηση της καθαριότητας και της τάξης. Σε ένα μπαρ σε σχήμα κατοικίας, η συνολική επιφάνεια των κουζινών, των καθιστικών και τραπεζαρίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 60 τετραγωνικά μέτρα. m, πόσο χώρο για να δώσετε σε κάθε ένα από αυτά - αποφασίστε μόνοι σας.

Συνήθως στο σαλόνι βάλτε τις σκάλες που οδηγούν στην ανώτερη βαθμίδα του κτιρίου. Σε ένα ρουστίκ ξύλινο σπίτι, θα πρέπει να εξοπλίσετε το καθιστικό με μεγάλα παράθυρα για να το κάνετε πιο άνετα. Ξεχωρίστε την τραπεζαρία και την περιοχή επισκεπτών με χωρίσματα ή όχι χωρίστε - μόνο εσείς αποφασίζετε. Είναι κατάλληλο να διακοσμήσετε το χώρο της τραπεζαρίας με ζουμερές αποχρώσεις που ενισχύουν την όρεξη και την καλοπροαίρετη στάση. Είναι όμως απαράδεκτο να αποκλίνουμε από το επιλεγμένο ενιαίο στυλ και αν το έχετε ακόμα να το κάνετε, το πρόβλημα διορθώνεται με ελαφρούς φραγμούς μεταξύ διαφορετικών τμημάτων του δωματίου.

Πραγματοποιώντας επισκευές σε μια ιδιωτική κατοικία που έχει πολύ μικρή έκταση, πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες. Προετοιμάστε μια ορθολογική διάταξη της αίθουσας σε αυτή την περίπτωση.μόνο είναι απίθανο να βγει.

Σχεδιασμός λύση ζωντανά σαλόνι, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Επιλέγοντας ένα ύφος

Μελετήστε προσεκτικά όλες τις αποχρώσεις του αγαπημένου σας στυλ, ώστε να μην ενοχλείτε την αρμονία. Οι νεότερες προσεγγίσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται με μεγαλύτερη προσοχή. Το Classic συνιστάται από τους περισσότερους ειδικούς ως μια όμορφη λύση win-win. Θα σας βοηθήσει να κάνετε το δωμάτιο πιο ζεστό και πιο άνετο, αλλά, σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να μεταφέρετε τις προτιμήσεις σας με το επιλεγμένο στυλ.

Ο νεοκλασικισμός σάς επιτρέπει να αλλάζετε πιο εύκολα το σχέδιο από το παραδοσιακό στυλ. Μια τέτοια λύση έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει μια μοναδική και εκπληκτική φαντασία του εσωτερικού, που θυμίζει την ατμόσφαιρα ενός πολυτελούς παλατιού. Η πολυτέλεια και ακόμη και η πομπτικότητα θα προσφέρουν εύκολα ένα μεγάλο κρυστάλλινο πολυέλαιο, ειδικά σε συνδυασμό με σατέν κουρτίνες, το χρώμα του οποίου συμπίπτει με τον τόνο της ταπετσαρίας.

Ένα πολύ απλούστερο από ένα κλασικό, ρουστίκ σχέδιο περιλαμβάνει ποικιλίες όπως τα Προβηγκία, το Χώρα και τα σαλέ των Άλπεων.

Και τα τρία υποείδη υποδηλώνουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Η απλότητα και η συνειδητή απόρριψη των απολαύσεων.
  • Η χρήση αυστηρά φυσικών υλικών, σε ακραίες περιπτώσεις, οι υψηλής ποιότητας απομιμήσεις τους.
  • Προσέλκυση προσοχής στις ξύλινες κατασκευές.
  • Ειδικά έπιπλα.

Όλα αυτά σας επιτρέπουν να αισθανθείτε τη ζεστασιά και την άνεση, και το κόστος θα είναι μικρότερο από ό, τι κατά την επιλογή ενός κλασικού σχεδιασμού.

Οι προτιμώμενες λύσεις είναι ο συνδυασμός ελαφρών ζεστών χρωμάτων επίπλων με προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα και υφή των υφασμάτων επίπλων. Σιγουρευτείτε για την εμφάνιση των κουρτινών, τη χρήση ξύλινων καρεκλών. Ακόμη και ασήμαντες ενδείξεις πολυτέλειας, σημειώσεις glam στην ατμόσφαιρα είναι απαράδεκτες. Αυτό το ύφος απαιτεί ένα παρόμοιο σχέδιο ολόκληρου του σπιτιού, για να το δημιουργήσει μόνο σε μία περιοχή φιλοξενουμένων είναι λάθος.

Μια τέτοια μορφή όπως ο μινιμαλισμός καθιστά επίσης δυνατή την έκφραση της επιθυμίας για απλότητα, χωρίς να υπερβαίνει το χώρο με διάφορα στοιχεία. Η μορφή, το χρώμα θα χρησιμοποιηθούν μετρίως, μόνο τα απαραίτητα στοιχεία θα παραμείνουν στο δωμάτιο. Όσον αφορά τη χρήση διακόσμησης, δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθόλου, θα είναι περιττό σε ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό.

Εάν υπάρχει η επιθυμία να δημιουργηθεί όχι μόνο ένα απλό, αλλά και το πιο μοντέρνο εσωτερικό στο πνεύμα,πρέπει να επιλέξετε το ύφος της υψηλής τεχνολογίας. Περιλαμβάνει τη χρήση των τελευταίων υλικών, φωτεινά αξεσουάρ και διακοσμητικά σχέδια.

Η υπογραμμισμένη απλότητα και η απλή εκτέλεση είναι επίσης χαρακτηριστικές του στυλ σοφίτας, που σίγουρα θα ευχαριστήσουν τους υποστηρικτές όλων των βιομηχανικών. Ο εκφραστικός τρόπος με τον οποίον τονίζεται η σχέση με την τεχνολογία δεν είναι ο ίδιος όπως στην υψηλή τεχνολογία. Αυτό το σκόπιμα ανακριβές στρώμα γύψου, ανοίγματα σωλήνων και πλινθοδομή.

Φυσικά, μπορείτε να διακοσμήσετε το σαλόνι όχι μόνο σε αυτά τα στυλ. Το εσωτερικό της θάλασσας είναι πάντα φρέσκο ​​και ρομαντικό, το αγγλικό ύφος επιλέγεται από όσους προσπαθούν να βρουν τη σοβαρότητα και την κομψότητα σε όλα, και η Σκανδιναβική τάση προδίδει τους υποστηρικτές όλων των καλών και απλών. Το μπαρόκ πρέπει να εφαρμοστεί αν θέλετε να επιδείξετε φλόγα και λαμπρότητα.

Σχεδιασμός δαπέδου

Το πάτωμα στο σαλόνι των φυσικών υλικών είναι ίσως η καλύτερη λύση, ειδικά αν το διακοσμητικό τοίχου σχεδιάζεται με την ίδια φλέβα. Τέτοιες επενδύσεις δαπέδου ως πέτρα και ένα κομψό ευγενές δέντρο συνδυάζονται πρακτικά με οποιοδήποτε άλλο υλικό φινιρίσματος.Όταν υπάρχει έντονη έλλειψη κεφαλαίων, αξίζει να χρησιμοποιείτε φυλλωτό, λινοτάπητα ή χαλί, διαφορετικά η επιλογή καθορίζεται από τις προσωπικές προτεραιότητες και τον κυρίαρχο ύφος. Μπορείτε να εφαρμόσετε, για παράδειγμα, κεραμίδι από πορσελάνη, κεραμίδι. Όμορφο laminate είναι πολύ φθηνότερο από το παρκέ, και ταυτόχρονα μπροστά από τη δύναμή του.

Εάν, έχοντας εξετάσει διαφορετικές ιδέες, αποφασίζετε να βάλετε ένα κεραμίδι, φροντίστε να το συμπληρώσετε με ένα σύστημα "θερμού πάτωμα". Διαφορετικά η επιφάνεια θα είναι πολύ κρύα.

Μπορείτε να ακούσετε συχνά ότι η ενόχληση δημιουργείται όχι μόνο από τους κρύους τόνους, αλλά απλά από τα σκοτεινά δάπεδα. Αυτό δεν συμβαίνει: τέτοιες αποφάσεις, στην πραγματικότητα, μπορούν να είναι πολύ ελκυστικές εάν προσεγγίσετε σωστά την επιλογή της σκιάς. Το σκοτεινό πάτωμα ενσωματώνει εξωτερικά ανόμοιες στις έγχρωμες επιφάνειες, και χάρη σε προσεκτικά σχεδιασμένους συνδυασμούς, δεν φαίνεται πλέον ζοφερή. Ο απλούστερος κανόνας που μπορούν να εφαρμόσουν με ασφάλεια και οι μη ειδικοί είναι η αρχή της αντίθεσης: εάν ένα μέρος ενός δωματίου είναι πιο κοντά στο μαύρο, το άλλο θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ.

Διακόσμηση τοίχου

Η χρήση των ταπετσαριών είναι ελκυστική επειδή είναι πολύ διαφορετική. Το φιλικό προς το περιβάλλον χαρτί και οι πολυτελείς επιλογές βινυλίου δεν εξαντλούν το σύνολο των πιθανών λύσεων.Αν έχετε επαρκή κεφάλαια, μπορείτε ακόμη και να κολλήσετε την επίστρωση μπαμπού, και αν δεν υπάρχουν πολλά χρήματα, το flizelin είναι μια χρήσιμη λύση. Αλλά η ταπετσαρία δεν μπορεί να λύσει όλα τα καθήκοντα διακόσμησης, γι 'αυτό χρησιμοποιούν άλλους τρόπους για να διακοσμήσετε το δωμάτιο.

Διακοσμητικά προϊόντα από ξύλο, κούτσουρα, οι απομιμήσεις τους περιλαμβάνονται ιδανικά στο ρουστίκ ύφος. Τα ενσωματωμένα ράφια απλών σχεδίων, τα ανοιχτά ξύλινα ράφια θα σας βοηθήσουν να καταστήσετε την κατάσταση ακόμα πιο θεαματική. Μεταξύ των ενδιαφέρουσα αξεσουάρ τοίχο θα πρέπει να ονομάζεται σπιτικά διακοσμητικά με βάση την κάνναβη, διάφορα υποκαταστήματα.

Μερικοί σχεδιαστές δεν χάνουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα παράθυρο κόλπων, επειδή γνωρίζουν καλά τις δυνατές δυνατότητες σχεδίασης. Αυτό το αρχιτεκτονικό στοιχείο είναι σε θέση να παρουσιάσει όλα τα πλεονεκτήματά του μόνο στον δεύτερο και ψηλότερο όροφο, οπότε η χρήση του πρέπει να μελετηθεί προσεκτικότερα. Το σπίτι θα έχει περισσότερο φως, αλλά θα χρειαστεί να θερμάνετε προσεκτικά τον εξωτερικό τοίχο. Τα τυπικά σχέδια υαλοπινάκων δεν είναι κατάλληλα εδώ.

Οροφή διακόσμηση

Η οροφή μπορεί να γίνει ακόμη και πολύ περίπλοκοι - υπάρχουν επίσης αναρτημένες κατασκευές και προϊόντα πολλαπλών επιπέδων από γυψοσανίδες.Συχνά, για να διευκολύνουν την εργασία τους, κάνουν μια απλή παραλλαγή, ζωγραφισμένη με ένα ελκυστικό χρώμα που ταιριάζει με τα χρώματα των τοίχων.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, προσπαθεί να δημιουργήσει μια μακροχρόνια δομή της έντασης, ο χρωματισμός καθορίζεται από πρόσθετους στόχους. Όταν ο στόχος δεν είναι να αποσπάσει την προσοχή από τα υπόλοιπα στοιχεία σχεδιασμού δωματίων, αξίζει να χρησιμοποιήσετε ένα ματ φινίρισμα. Αν στην πρώτη θέση για εσάς το έργο να ωθήσει το χώρο, τότε μια φωτεινή γυαλιστερή οροφή ταιριάζει καλύτερα. Το φωτεινό και εκφραστικό περιεχόμενο θα βοηθήσει στη δημιουργία καλυμμάτων από ύφασμα, αλλά σημειώνει ότι το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό και η διατήρησή τους σε τάξη θα είναι πιο δύσκολη από άλλες.

Όταν υπάρχει πρόθεση να δημιουργηθεί ένα όμορφο, ανθεκτικό και ανθεκτικό ανώτατο όριο που δεν απαιτεί περίπλοκη συντήρηση, μπορεί να βρεθεί λύση σε μια έκδοση λογοτύπου. Έχει μόνο ένα αρνητικό - ολόκληρη η κατοικία πρέπει να είναι τότε ξύλινη ή εντελώς φυσική, διαφορετικά ένα τέτοιο στοιχείο διακόσμησης θα έρχεται σε αντίθεση με όλη την έννοια. Ένα ζωγραφισμένο ή καλά λειασμένο δέντρο στο πάνω μέρος του δωματίου φαίνεται κομψό, δεν δημιουργεί προβλήματα (μούχλα, σήψη).

Επιλέγουμε έπιπλα

Το σαλόνι δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρες μέχρι να εγκατασταθούν άνετα έπιπλα σε αυτό. η ελάχιστη απαίτηση είναι να τοποθετήσετε ταυτόχρονα όλους τους ανθρώπους που ζουν στο σπίτι. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε τον καναπέ, ακόμη και αν είναι μικρός, αλλά μεταμορφώνεται ή συμπληρώνεται με μπουμπούκια. Μια καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε πίνακες που μετατρέπονται από περιοδικό σε τραπεζαρία και πίσω.

Τις περισσότερες φορές, για να απολαύσετε την άνεση και να μην ξοδέψετε πολύ χρόνο για την επιλογή της βέλτιστης λύσης, αξίζει να περιοριστείτε σε κλασικά έπιπλα που φαίνονται σταθερά και ανθεκτικά. Είναι πολύ βολικό να αποθηκεύετε μικρά αντικείμενα, περιοδικά, ειδώλια και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα χρησιμοποιώντας ράφια ή ντουλάπια. Το κύριο κριτήριο για την επιλογή τους, εκτός από τη δύναμη και την είσοδο στο εσωτερικό, είναι μια αρκετά μεγάλη χωρητικότητα, ακόμα καλύτερα με περιθώριο. Στην κλασική έκδοση των επίπλων δεν πρέπει να απορροφήσει πολύ χώρο. Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν επιλέγονται συστήματα αποθήκευσης. Η μόνη εξαίρεση είναι ένα πολύτιμο μαζικό, διακοσμημένο με αντίκες.

Είναι πιο σωστό να τοποθετήσετε κάτω από τις σκάλες ένα μικρό ντουλάπι ή ντουλάπι για την αποθήκευση των πραγμάτων που θα χρειαστούν μόνο περιστασιακά.Όσον αφορά τον αριθμό των καρεκλών, των σκαμπό και των καρεκλών, θα πρέπει να τα ορίσετε μόνοι σας, ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας.

Ένα ξύλινο τραπέζι με έντονα τραχύ σχήμα, που στέκεται σε κάποια απόσταση από το τζάκι είναι μια πολύ ελκυστική και λογική λύση. Στο τραπέζι, που στέκεται ενάντια στη φωτιά, θα είναι ωραίο να καθίσετε τις χειμωνιάτικες βραδιές, κοιτάζοντας τις φλόγες.

Φωτισμός

Αν η διάταξη είναι ακόμα υπό μελέτη ή είναι έτοιμη να την αλλάξει, προσπαθήστε να εισάγετε πλατιές πόρτες, ξεκινώντας από το ίδιο το πάτωμα και οδηγώντας στην αυλή. Η προσθήκη ή η απόρριψη κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων μπορεί εξίσου να αποτελέσει πολύτιμες στυλιστικές ανακαλύψεις, αλλά μόνο εάν η απόφαση γίνεται από έμπειρο σχεδιαστή. Αλλά αν πρέπει να κρεμαστεί ένα τούλι, κουρτίνες, ροζ ράφια ή οτιδήποτε άλλο σε ένα σπίτι πίσω από 3 παράθυρα, μόνο εσείς ο ίδιος πρέπει να το προσδιορίσετε. Μετά τον φυσικό φωτισμό, αρχίζουν να σκέφτονται την ηλεκτρική.

Η στάνταρ λύση είναι η εξής: οι λυχνίες φωτισμού φωτίζουν την περιοχή καθισμάτων και μεγάλοι λαμπτήρες πολυέλαιου φωτίζουν το τραπεζαρία του δωματίου.

Η κλασική μέθοδος τεχνητού φωτισμού (χρησιμοποιώντας πολυελαίους) έχει χάσει έδαφος τα τελευταία χρόνια. Είναι όλα σχετικά με την ανεπαρκή συμβατότητά του με τις οροφές με αναρτήσεις και ψευδοροφές. Η αντικατάσταση των πολυελαίων σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους είναι προβολείς και λωρίδες LED. Για ένα μεγάλο δωμάτιο, μία φωτεινή πηγή, ακόμα και αν διανέμεται γύρω από την περίμετρο της οροφής, μπορεί να μην είναι αρκετή. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τους λαμπτήρες στον τοίχο ή στο πάτωμα. Είναι εγγυημένα ότι θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στα χαρακτηριστικά του δωματίου και να το κάνετε πιο άνετα.

Ο εξωτερικός λαμπτήρας δαπέδου είναι σε θέση να λειτουργήσει ως πηγή φωτισμού το βράδυ, αν τοποθετηθεί σε ψηλή βάση. Η πολυπλοκότητα και η φινέτσα κάνουν τις διακοσμημένες αναρτήσεις. Για να μπορούν να κινούνται ελεύθερα, τοποθετούνται πάνω από τα έπιπλα ή κοντά στους τοίχους.

Όταν ένας καναπές τοποθετείται στο δωμάτιο, πρέπει να τοποθετήσετε τουλάχιστον έναν τοίχο πάνω από αυτό, τον οποίο θα επιλέξετε για άνετη ανάγνωση ή γραφή. Τα συστήματα εξωτερικού φωτισμού είναι καλύτερα τοποθετημένα στις γωνίες του δωματίου. Περάστε με ένα λογικό ελάχιστο φωτισμό, αγοράζοντάς τα "για ομορφιά", που αντιπροσωπεύει ασταμάτητα ένα λειτουργικό ρόλο είναι μια πολύ κακή ιδέα. Αν ένας χώρος εργασίας είναι τοποθετημένος στο σαλόνι, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια λάμπα γραφείου σε αυτό!

Νύχτες στους τοίχους, πίνακες ζωγραφικής και αγγεία, ενυδρεία και πίνακες, συλλογές ειδωλίων ή μεγαλύτερα γλυπτά, συνθέσεις από φωτογραφίες είναι πολύ καλά επισημανθεί. Αλλά είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε τους εμπειρογνώμονες για να πάρετε το πιο νικηφόρο και φρέσκο ​​βλέμμα.

Συνιστάται να εξετάσετε αμέσως πώς θα είναι ένα τζάκι. Εάν του ανατεθεί ο ρόλος του κεντρικού εξαρτήματος, πρέπει να τοποθετήσετε αυτό το στοιχείο μπροστά από τον καναπέ ή τις καρέκλες. Αλλά όταν πρέπει να δημιουργήσετε μια ζώνη για προσωπική αναψυχή, η εγκατάσταση ενός τζακιού σε απομακρυσμένη γωνία θα είναι σωστή.

Όμορφα παραδείγματα

Σύμφωνα με τους έμπειρους σχεδιαστές, τα έπιπλα, τα παράθυρα (κουρτίνες ή περσίδες), τα διακοσμητικά αντικείμενα πρέπει να είναι ίσα, κάνουν την ίδια συμβολή στην αίσθηση του στυλ. Σε μια εξοχική κατοικία, όπου οι άνθρωποι θα χαλαρώσουν και θα αναζωογονούν, αξίζει τον κόπο να προτιμήσετε ένα σχέδιο στο πνεύμα της Προβηγκίας ή της Χώρα. Προσθέστε ποικιλία και ενισχύστε τα συναισθήματα που προέρχονται από τη διακόσμηση των τειχών με 3D πάνελ, αλλά μια τέτοια κίνηση δικαιολογείται μόνο σε σύγχρονα περιβάλλοντα. Η μονόχρωμη κάλυψη, οι πίνακες και οι φωτογραφίες είναι πολύ πιο αισθητικές από την ταπετσαρία με ένα μεγάλο στολίδι.

Από τα άλλα διακοσμητικά στοιχεία αξίζει να σημειωθεί βιτρό.Θα προσθέσουν σταθερότητα, θα δημιουργήσουν την εντύπωση του υλικού πλούτου του ιδιοκτήτη. Δεν είναι απαραίτητο να καταλαμβάνουν οι τοίχοι ή τα ανοίγματα των παραθύρων μαζί τους, ενώ τα παράθυρα από έπιπλα, στις εσωτερικές πόρτες, θα φαίνονται όχι λιγότερο κομψά παράθυρα βιτρό.

Στα περισσότερα σπίτια, ένας γωνιακός καναπές θα είναι κατάλληλος. όταν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε μαζί του το πιο πολυτελές φως οροφής. Η πρωτότυπη και πρακτική λύση - μέσα από τα ράφια των βιβλίων, μαζί με την κύρια λειτουργία της που παρέχει χωροθέτηση χώρου.

Μια μεγάλη ιδέα - τυρκουάζ ή μπλε καναπέ, αλλά επιλέγοντας το, πρέπει να κάνετε τα πάντα αυστηρά μονόχρωμη.

Ο συνδυασμός ενός καθιστικού με χώρο ύπνου δικαιολογείται μόνο εάν η συνολική έκταση είναι ανεπαρκής. Εάν εξακολουθείτε να αποφασίζετε για ένα τέτοιο βήμα, αποφύγετε τις ογκώδεις ντουλάπες και άλλα βαριά αντικείμενα. Ρομαντικό, κομψό και πρακτικό στις κατοικίες εξοχικών σπιτιών θα είναι ένας συνδυασμός κουνιστής καρέκλας και λαμπτήρα δαπέδου, προσεκτικά επιλεγμένοι για την περιβάλλουσα εμφάνιση, αποτελούν μια πλήρη σύνθεση. Η καλύτερη αναλογία μεταξύ των κατειλημμένων επίπλων και του ελεύθερου χώρου είναι 1: 1.

Εσωτερικά αντικείμενα από ξύλο, είναι καλύτερα από άλλα σε σχεδόν οποιοδήποτε σπίτι.

Τα αληθινά χαρακτηριστικά του κλασσικού στυλ ήταν και παραμένουν πλαστά κοσμήματα. Το παλιό χάλκινο έχει γίνει μια μοντέρνα παραλλαγή των τελευταίων χρόνων. Αλλά αυτό που κατηγορηματικά δεν θα πρέπει να είναι τόσο κορεσμένοι φανταστικοί τόνοι και ξαφνικές μεταβάσεις από το ένα χρώμα στο άλλο. Λεπτώς ροή μέσα σε κάθε άλλο μπεζ-μέλι και μοβ ή βαθύ μπλε χρώμα ταιριάζουν πολύ καλύτερα. Για να επιστήσουμε την προσοχή στο σχεδιασμό των τοίχων και οροφών θα βοηθήσει στη χρήση διαφορετικών αποχρώσεων του λευκού ή γαλακτώδες χρώμα.

Το χρώμα εξαρτάται επίσης από τον διαθέσιμο χώρο: είναι πιο σωστό να χρησιμοποιείτε λευκό σε μικρούς χώρους και μπεζ στο μεσαίο και μεγάλο. Ταυτόχρονα, εφαρμόζονται επιπρόσθετα αξεσουάρ χρωμάτων, κηλίδες λιλά, λεβάντα, λιλά. Έχοντας βαμμένους τοίχους με πράσινο τόνο, είναι εύκολο να τους δώσετε φρεσκάδα. Το κίτρινο χρώμα φαίνεται ήρεμο και φιλικό, δημιουργεί μια συζήτηση.

Οι έγχρωμες επιφάνειες σε αντίθεση με το περιβάλλον φαίνονται κομψές. Βοηθούν να επικεντρωθεί σε μεμονωμένα μέρη του δωματίου.Το σαλόνι φαίνεται σταθερό και σταθερό, όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί ελαφριάς κορυφής και σκοτεινού πυθμένα. Βελτίωση οπτικά το χρώμα του δωματίου ένας από τους τοίχους είναι αισθητά πιο σκούρο από τους άλλους. Όταν υπάρχει η επιθυμία να δημιουργηθεί κάτι πραγματικά εξαιρετικό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια επίστρωση καθρέφτη ή χαραγμένα κεραμίδια στην οροφή.

Από πρόσθετα αξεσουάρ είναι χρήσιμο να χρησιμοποιείτε βιβλία, αγγεία, καθρέφτες σε κομψά πλαίσια και πίνακες ζωγραφικής. Το καθιστικό σε στυλ της χώρας είναι διακοσμημένο με τη βοήθεια κηροπήγια, κορνίζες φωτογραφιών. Ντουλάπια με διαφανείς πόρτες, γεμάτες με στυλιζαρισμένα πιάτα, θα φαίνονται επίσης καλά.

Οι οπαδοί από μακρινές περιπλανήσεις μπορούν να εκφράσουν το χόμπι τους παρουσιάζοντας αξιόλογα αναμνηστικά, για παράδειγμα, ειδώλια, εξωτικές μάσκες και τα παρόμοια. Όταν υπάρχει ένα τζάκι στο δωμάτιο, θα πρέπει να στέκεται πάνω σε αυτό. Για το δάπεδο χρησιμοποιείται παρκέ ή laminate.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο