Ενδιαφέρουσες ιδέες για την επισκευή του καθιστικού

Η αίθουσα είναι το βασικό δωμάτιο στα περισσότερα διαμερίσματα και απαιτείται η επισκευή της μόνο με βάση ένα καλά σχεδιασμένο έργο. Το εσωτερικό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη σύνταξη του. Από το αν η επισκευή είναι καλλυντική ή μεγαλύτερη, εξαρτάται από την ανάγκη να προσελκύσει έμπειρους σχεδιαστές ή το σύνολο των εργασιών που οι κάτοικοι θα εκτελούν ανεξάρτητα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Τις περισσότερες φορές, τα σαλόνια ανατίθενται από επαγγελματίες για επισκευή, προκειμένου να αποφεύγονται τα αρνητικά αποτελέσματα και τα λάθη. Αλλά αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα ή δεν εξαρτάται από κανέναν στην εφαρμογή του ιδανικού σας, θα πρέπει να κάνετε την επισκευή μόνοι σας.

Στο παλιό σπίτι των πάνελ, το κύριο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα είναι η έλλειψη χρήσιμου χώρου.Τα έργα του κεφαλαίου (με την ανάπλαση) είναι αρκετά ακριβά και σχεδόν πάντα απαιτούν εγκρίσεις. Ως εκ τούτου, δαπανώνται κυρίως αναδιάρθρωση του προϋπολογισμού, περιορίζεται σε οπτικά επεκτατικά αποτελέσματα.

Όπως σε κάθε άλλο δωμάτιο, επισκευάζοντας το καθιστικό, ξεκινώντας από το ανώτατο όριο. Εάν υπάρχει οξεία έλλειψη χώρου, καλύπτεται με γυψοσανίδες. Μια τέτοια λύση, ταυτόχρονα κομψή στην εμφάνιση, εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Όσο πιο απλό είναι το ντεκόρ, οι εξωτερικές διακοσμήσεις και τα στολίδια σε όλες τις επιφάνειες, τόσο καλύτερα θα είναι ο χώρος της αίθουσας στο "Χρουστσιόφ".

Σε αντίθεση με ένα διάδρομο, τα σαλόνια συνήθως δεν έχουν φυσικό φως. Και αν είναι ακόμα εκεί, τότε θα πρέπει να επιλέξετε τις επιλογές σχεδίασης με δύο παράθυρα. Ακριβώς αποφασίστε εάν τα ανοίγματα θα τοποθετηθούν το ένα δίπλα στο άλλο ή σε γειτονικούς τοίχους: μερικές φορές ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα αποκτάται όταν τα μετακινείτε σε αμοιβαία απέναντι τοίχους.

Ο χώρος, το φως είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αλλά τι να κάνετε σε ένα κανονικό διαμέρισμα, όταν δεν είναι δυνατόν να οργανωθούν τυχόν ειδικές διακοσμήσεις, θα το πει μόνο ένας επαγγελματίας. Τότε οι φαινομενικά μικροί άξονες αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.Τα "συνηθισμένα" διαμερίσματα επισκευάζονται, πρώτα απ 'όλα τελειώνουν την επιφάνεια - μόνο τότε έρχεται η στροφή της ρύθμισης γενικά.

Ζώνη

Αυστηρά μιλώντας, δεν υπάρχει καν ανάγκη επισκευών στον τομέα των ζωνών στις περισσότερες περιπτώσεις. Αλλά αν το σαλόνι επιδιορθώνεται, αξίζει να σκεφτείτε να το διαιρέσετε σε λειτουργικά τετράγωνα ή για να βελτιώσετε την προηγούμενη διαίρεση. Όταν το διαμέρισμα έχει ένα παράθυρο κόλπο, καθώς και σε ένα στενό επιμήκη σαλόνι των 15 τετραγωνικών μέτρων. m, συνιστάται για οπτική διάκριση να τοποθετούνται τα τόξα του GCR. Η χρήσιμη περιοχή δεν μειώνεται, αλλά η επίδραση του ζοφερού, σφιγμένου χώρου εξαλείφεται.

Η ρεσεψιόν γίνεται πιο αποτελεσματική μόνο αν αφαιρέσετε την εσωτερική πόρτα και καθαρίσετε προσεκτικά την πόρτα, στρογγυλεύοντας το επάνω τμήμα του περάσματος με ένα τόξο.

Όταν δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε την υπερβολική ζοφερή (ένα ζευγάρι των παραθύρων ήταν εγκατεστημένο αρχικά), ένας χώρος ύπνου για τους επισκέπτες μπορεί να τοποθετηθεί πολύ πιο μακριά από την είσοδο στο παράθυρο του διαμερίσματος. Αλλά όταν τα παράθυρα βρίσκονται απέναντι από το άλλο, συχνά αφήνουν μόνο ένα μέρος του ανοίγματος του νότου ή του νοτιοδυτικού. Έτσι οργανώνουν ένα χώρο εργασίας με τον καλύτερο φωτισμό και μειώνουν την υπερβολική θερμότητα τους καλοκαιρινούς μήνες.Μια ασυνήθιστη χειμερινή μέρα δίνει ένα φυσιολογικό ρεύμα φωτός ακόμη και μέσω ενός συντομευμένου παραθύρου και σε κακές καιρικές συνθήκες θα χρειαστεί να πιέσετε τον διακόπτη.

Η τοποθέτηση ακόμη και ενός πολύ μεγάλου (για να μην αναφέρουμε ένα μικρό) σαλόνι πρέπει να περιορίζεται στην κατανομή τριών ή τεσσάρων τμημάτων κατ 'ανώτατο όριο. Διαφορετικά, υπάρχει μια αίσθηση άσκοπης συσσώρευσης αντικειμένων. Για την πληροφόρησή σας: οι επαγγελματίες σχεδιαστές θεωρούν ότι επιτρέπεται να συνδυάζονται μόνο λειτουργικές περιοχές που δεν έρχονται σε αντίθεση.

Ο χώρος αναψυχής θα πρέπει να διαχωρίζεται από την τραπεζαρία.. σε μια άλλη ενσωμάτωση, το φυτώριο χωρίζεται από τον κοινό χώρο διαβίωσης. Τα έπιπλα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για την τοποθέτηση ζωνών. Τέλος, μια τέτοια συσκευή δεν θεωρείται τεχνητή ή παράλογη πράξη. Δεν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε καθόλου ογκώδη ντουλάπια, αρκετά για να οριοθετήσετε το χώρο των συνηθισμένων καναπέδων, μετρητών μπαρ, επίπεδων ενυδρείων και ράφια από γυψοσανίδες.

Η εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε συρόμενες πόρτες, μια τέτοια κίνηση είναι ιδιαίτερα καλή όταν πρέπει να χωρίσετε μια μικρή περιοχή στο τέλος του καθιστικού και να την καλύψετε από τους ξένους.

Η οπτική δομή του χώρου μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί με ψευδή χωρίσματα, καμάρες, επισημαίνοντας τμήματα της οροφής που έχουν διαφορετικό σχεδιασμό. Οι διακοσμητικοί σχεδιαστές, τα βάθρα και οι κουρτίνες έρχονται μερικές φορές για να βοηθήσουν τους σχεδιαστές. Ο διαχωρισμός με ταπετσαρία είναι καλός επειδή δεν χρειάζεστε επιπλέον στοιχεία κατ 'αρχήν.

Συνδυασμός με άλλους χώρους

Μερικές φορές, αντί να χωρίζουμε το σαλόνι σε μέρη, προσπαθούμε να το συνδυάσουμε με άλλα δωμάτια. Ιδιαίτερα σημαντική είναι μια τέτοια κίνηση σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, όπου ακόμη και τα μικρά όρια μεταξύ των χώρων λαμβάνουν ένα σημαντικό μέρος του χώρου. Η συγχώνευση του καθιστικού και της κουζίνας είναι αρκετά διαδεδομένη και οι σχεδιαστές προσπαθούν να βρουν τρόπους για να συνδέσουν το διάδρομο και με τους δύο.

Η αναδιάρθρωση σίγουρα θα χρειαστεί για παλιά στέγασηπου χτίστηκε πριν από 20 χρόνια. Αλλά έχετε κατά νου ότι η ικανή σκέψη μέσω του σχεδιασμού ενός πολυλειτουργικού δωματίου δεν είναι εύκολο έργο ακόμα και για έναν ειδικό.

Στο μέτρο του δυνατού, προσπαθήστε να επιτύχετε ένα τετράγωνο περίγραμμα του δωματίου, είναι πολύ πιο ελκυστικό από οποιαδήποτε "αρχική" μορφή και σας επιτρέπει να διαφοροποιήσετε την προσέγγιση σχεδιασμού.Οι τεχνικές γεωμετρικού σχεδιασμού βοηθούν στην απομάκρυνση από την αίσθηση ενός ορθογωνίου. Στα διαμερίσματα τύπου "στούντιο", οι χώροι αναψυχής και τραπεζαρίας είναι αναγκαστικά συνδυασμένοι, μερικές φορές ακόμη και ένα πτυσσόμενο μέρος για ύπνο οργανώνεται. Στο καθιστικό αξίζει να χρησιμοποιείτε εσωτερικά χωρίσματα, διαφορετικά δεν θα φαίνεται σαν ένα άνετο και ευχάριστο μέρος του σπιτιού.

Στυλ

Σε ένα μικρό δωμάτιο, μια κατάλληλη επιλογή στυλ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αίσθηση άνεσης και ηρεμίας, αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη την απαραίτητη απαίτηση - τον ελάχιστο αριθμό τμημάτων εισόδου.

 • Η ιδανική επιλογή, με βάση αυτές τις εκτιμήσεις - μοντέρνο στυλ. είναι λειτουργικό και ακριβές, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ακόμη και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες. Λόγω της αραίωσης των διακοσμητικών στοιχείων είναι εύκολο να ξεφύγουμε από το "αποτέλεσμα γραφείου".
 • Κλασικό πιο επίσημα και πολυτελή, τα χαρακτηριστικά του είναι ο λευκός κορεσμός, η χρήση κρυστάλλων, επιχρύσμησης και σκαλισμένα στοιχεία. Στην κλασική μορφή του σπιτιού, χρησιμοποιούνται επίσης κομμάτια από γυψομάρμαρο και καμάρες, μπορούν να τοποθετηθούν κίονες και μερικές φορές αναστέλλονται τα κιγκλιδώματα ανακούφισης. Πάνω από τα παράθυρα επισυνάπτονται κουρτίνες βαριάς χρήσης, που συμπληρώνονται από ένα κατακόρυφο κουρτίνα - οι δεσμοί πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν πιο ελκυστικοί.
 • Προβηγκία - πάντα φέρνει μια αίσθηση ρουστίκ άνεση, αυτό το ύφος είναι κατάλληλο για εκείνους που δεν τους αρέσει η ακαμψία και οδυνηρότητα της κλασικής ατμόσφαιρας. Η δαντέλα εφαρμόζεται άφθονα, εκτυπώνεται με εικόνες λουλουδιών και τα κύρια χρώματα είναι παστέλ. Το τέλειο σκηνικό για ένα φιλικό πάρτι τσαγιού.
 • Πολυτελές εσωτερικό μπορεί να δημιουργηθεί στην περίπτωση που θέλετε βιομηχανικό στυλ - Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το σχέδιο κάτω από τη σοφίτα. Τα απαραίτητα χαρακτηριστικά αυτής της μορφής στερούνται οποιασδήποτε διακόσμησης, ακόμη και πλούσια σε υλικά φινιρίσματος χρώματος, τοίχους. Τα παράθυρα είναι πανοραμικά, τα έπιπλα επιλέγουν μόνο αυτά που δεν είναι εφικτά. Για τη διακόσμηση του καθιστικού χρησιμοποιώντας αφηρημένες ζωγραφιές, ασπρόμαυρη φωτογραφία με απλές σκηνές χωρίς μικρές λεπτομέρειες. Όλα αυτά μερικές φορές συμπληρώνονται με μεταλλικούς λαμπτήρες δαπέδου.

Υλικά φινιρίσματος

Μιλώντας για τελικά υλικά στο καθιστικό "γενικά" δεν έχει νόημα, πρέπει να τα αποσυναρμολογήσετε για κάθε επιφάνεια χωριστά. Μετά από όλα, το πάτωμα είναι διακοσμημένο με μερικούς τρόπους, τα τείχη σε άλλους, και όλα είναι κακό για οροφές.

Paul

Η εμφάνιση του δαπέδου στο σαλόνι μπορεί να είναι πολύ διαφορετική στο πνεύμα, αλλά σε κάθε περίπτωση, πρέπει να είναι σε αρμονία με τους τοίχους και την οροφή.Εάν χρησιμοποιείτε την επίδραση της αντίθεσης, θα πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά και να μην δημιουργήσετε περίπλοκους συνδυασμούς.

Αν το αρχικό δάπεδο είναι ξύλινο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη δύναμη και την αξιοπιστία όλων των εξαρτημάτων. Κοιτάξτε τα κεφάλια των νυχιών, κανένας δεν πρέπει να σηκωθεί πάνω από την επιφάνεια. Μόνο μετά από ενδελεχή έλεγχο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τραχύ υπόστρωμα, στη συνέχεια να το τοποθετήσετε σε μοριοσανίδες ή ινοσανίδες.

Για διακοσμητικά φινιρίσματα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια σανίδα δαπέδου, κλασικό παρκέ ή laminate που μιμείται την εμφάνισή τους. Τα παλιά πατώματα παρκέ, τα οποία μπορούν ακόμα να επισκευαστούν, αποξέονται και βαμμένα με βερνίκι.

Σημαντικό: Αποφύγετε την τοποθέτηση κεραμιδιών και λινέλαιο, τα υλικά αυτά χαλάζουν το εσωτερικό και είναι ασύμβατα με τα πιο περιζήτητα στυλ.

Τείχη

Ένας απλός τρόπος για να διακοσμήσετε τοίχους είναι να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία ή βαφές, σε αυτές τις δύο περιπτώσεις είναι εξίσου σημαντικό να ληφθεί υπόψη ο ρόλος των τελειωμένων επιφανειών στο εσωτερικό. Τα καλούπια συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της επίδρασης της πολύ χαμηλής οροφής. Κάνοντας την επιφάνεια με γεωμετρικά σχήματα πάντα φαίνεται αριστοκρατική και κομψή. Αλλά μην δημιουργείτε πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες, μπορούν να καταστρέψουν το συναίσθημα.

Κομψές λύσεις που υποδηλώνουν ενότητα με τη φύση δημιουργούνται εύκολα χρησιμοποιώντας ξύλινα και πέτρινα διακοσμητικά στοιχεία. Σε μια απλούστερη έκδοση, μπορείτε να περιορίσετε τον εαυτό σας σε ένα ράφι του γυψοσανίδας για τα συνεχώς χρησιμοποιούμενα πράγματα. Χρησιμοποιώντας το παράθυρο του κόλπου, θα μπορείτε να αυξήσετε τόσο τον διαθέσιμο χώρο όσο και να προσθέσετε φως στο δωμάτιο (χρησιμοποιώντας την στην καθημερινή ζωή ή σε άλλα πειράματα). Η τελική απόφαση εξαρτάται από το μέγεθος της προεξοχής και από το εάν είναι πλήρως τζάμι ή μόνο εν μέρει.

Οροφή

Τα ανώτατα όρια μπορούν πάντοτε να επισκευαστούν, αλλά συνιστάται πρώτα απ 'όλα να αναλάβετε αυτό το έργο, ώστε να μην υποχωρήσετε το φινίρισμα των τοίχων και του δαπέδου. Επίπεδα σχέδια, με ένα επίπεδο, δημιουργούνται από κεραμίδια, ταπετσαρίες, ξύλο και διακοσμητικό γύψο.

Μην παραιτηθείτε από τέτοιες δημοσιονομικές αποφάσεις όπως ψευδοροφές και οροφές, μπορούν επίσης να φαίνονται πολύ ωραία. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αναρτημένο σύστημα καλυμμένο με γυψοσανίδες ή συνδυάστε μια τέτοια οροφή με στοιχεία τάνυσης, σκεφτείτε καλά πώς θα φαίνεται. Πρόσθετη διακόσμηση, δίνοντας ανακούφιση θα προσφέρει γυψοσανίδα ή πολυστυρένιο,ο αριθμός αυτών των στοιχείων θα πρέπει να ποικίλει ανάλογα με το επιλεγμένο στυλ.

Χρώματα και εκτυπώσεις

Οι παραλλαγές των έγχρωμων λύσεων στο σαλόνι μπορούν να είναι πολύ διαφορετικές, αλλά μια προϋπόθεση για τη χρήση τους είναι μια σαφής επιλογή: ποια στοιχεία θα είναι τα κύρια και τα οποία μπαλώματα φόντου. Δεν είναι πρακτικό να δημιουργηθούν πολύ μεγάλες ζώνες προφοράς ή να δημιουργηθούν σε σημαντικές ποσότητες. Σε φωτεινά χρώματα, συνιστάται να δημιουργείτε οροφές, κάτι που θα συμβάλει στην αύξηση της φαινόμενης έντασης του δωματίου.

Σημαντικό: η ανάμιξη θερμών και ψυχρών τόνων πρέπει να αποφεύγεται, επειδή μόνο οι επαγγελματίες μπορούν να κατακτήσουν την αντίθεσή τους ικανοποιητικά και καθαρά.

 • Λευκά σαλόνια - Ντεμοντέ και περισσότερο σαν νοσοκομείο. Αυτός ο χρωματισμός θα πρέπει να εισαχθεί μετρίως και μόνο ως ενιαία τόνους. Είναι καλύτερα να ζείτε σε ένα μπεζ ή συναισθηματικά ευχάριστο χρώμα ροδάκινου σε συνδυασμό με πολλούς τόνους. Αλλά το καφέ χρώμα, όπως το λευκό, εφαρμόζεται με δόση στα ακουστικά και οι τοίχοι δεν συγχωνεύονται σε ένα αδιαίρετο κομμάτι.
 • Γκρι η τολότητα θεωρείται αδικαιολόγητα ανόητη εμφάνιση και δημιουργία πλήξης, αλλά στην πραγματικότητα, αν ο συνδυασμός επιλέγεται σωστά, ταιριάζει απόλυτα σε οποιονδήποτε συνδυασμούς χρωμάτων.
 • Πράσινο Ο χρωματισμός συνιστάται αν τα παράθυρα είναι στραμμένα προς τα βόρεια και στην αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αποχρώσεις από λιλά.
 • Όταν στο σχεδιασμό του δωματίου χρησιμοποιείται ενεργά το κόκκινο τόνο, αραίωση του υπερβολικού κορεσμού θα βοηθήσει τα προϊόντα επίπλων άλλων χρωμάτων.

Μην βιαστείτε να εφαρμόσετε αμέσως το πιο μοντέρνο χρώμα στην τρέχουσα σεζόν, αφού η ασήμαντη απόφαση συχνά λυπάται. Δείτε τι ταιριάζει στο περιβάλλον και τι - όχι.

Συμβουλές σχεδιαστών

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, ακόμη και πριν από την έναρξη της επισκευής και ακόμη και πριν από την αγορά των υλικών, πρέπει να επιλέξετε χώρους για την εγκατάσταση επίπλων και εξοπλισμού, έναν πλήρη κατάλογο των αντικειμένων που θα σταθούν στο σαλόνι και κατόπιν καθορίζονται με φωτισμό, με διακοσμητικά στοιχεία και με συνολικό ύφος.

Μόνο υπό την προϋπόθεση αυτή θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση επισκευής πρώτης κατηγορίας και δεν θα λυπηθούμε για τυχόν ελλείψεις στο μέλλον:

 • Όταν το πρόβλημά σας είναι ένα υψηλό ανώτατο όριο, αξίζει να το μειώσετε λόγω οπτικών ψευδαισθήσεων. Κολλήστε ταπετσαρία με μια οριζόντια διαδρομή των ταινιών, βάλτε τα κράσπεδα, χρησιμοποιήστε καλούπια.
 • Για να επεκτείνετε οπτικά τα όρια του δωματίου, τα μεγάλα πλαίσια παραθύρων, οι μεγάλες ζωγραφιές, οι ταπετσαρίες με ρομβοειδή στολίδια είναι τέλειες.
 • Μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσετε μια βαρύτητα οροφής, μαζική είναι η χρήση επενδύσεων τοίχων στο κλουβί.
 • Για να νικήσουμε την γελοία και η λανθασμένη διαμόρφωση των παραθύρων πάντα βοηθάει στην προσεκτική επιλογή των κουρτινών.
 • Οι ιδέες που χρησιμοποιούν χαλί για να δημιουργήσουν εκφραστικές λεπτομέρειες του εσωτερικού δεν είναι κακές, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο μέγεθος του δαπέδου. Ένα πολύ μικρό χαλί θα χαθεί στο δωμάτιο και δεν θα κάνει τη σωστή εντύπωση, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφο μπορεί να εμφανιστεί στο κατάστημα ή στη φωτογραφία.
 • Εκείνοι που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν καινοτομίες τεχνικού και σχεδιασμού, αλλά που προσπαθούν ταυτόχρονα να δημιουργήσουν μια αίσθηση παράδοσης, ένα κλασικό εσωτερικό γενικότερα, θα πρέπει να επικεντρωθούν σε προσεγγίσεις στο πνεύμα του εκλεκτικισμού. Στη συνέχεια, η αναντιστοιχία μεμονωμένων τμημάτων του καθιστικού θα σταματήσει να αποτελεί πρόβλημα και θα αποτελέσει σοβαρό πλεονέκτημα γι 'αυτό.

Εξετάστε τις πραγματικές προθεσμίες για την εργασία και να τους ενδιαφέρει εκ των προτέρων. Αυτό θα σας ενημερώσει με σιγουριά όταν οι καλλιτέχνες είναι παραπλανητικοί με την παράδοση του αντικειμένου και όταν βιάζονται πάρα πολύ και κάνουν λάθη στη δουλειά τους. Με την αυτο-επισκευή, είναι ακόμα πιο σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη αυτή η κατάσταση, προκειμένου να καταφέρουμε να κάνουμε τα πάντα.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Οι γενικές συστάσεις των σχεδιαστών και οι συμβουλές για το σχεδιασμό μεμονωμένων στοιχείων είναι φυσικά σημαντικά. Αλλά ήρθε η ώρα να δούμε πώς ένα καλό σχέδιο σαλόνι θα φανεί σύμφωνα με έμπειρους επαγγελματίες. Θεωρούμε μόνο τρεις επιλογές, έτσι ώστε να έχετε μια σαφή ιδέα για τις δυνατότητες να διακοσμήσετε όμορφα το χώρο.

 • Εδώ απλά συνδυάζουν το σαλόνι με την κρεβατοκάμαρα. Στην απόσταση είναι ένα αρκετά μεγάλο παράθυρο καλυμμένο με μια αυθεντική κουρτίνα. σε μια φωτεινή ηλιόλουστη μέρα το ύφασμα δεν είναι ορατό, μόνο ένα εκφραστικό φωτεινό σημείο παραμένει. Η εναλλαγή των ελαφριών και σκοτεινών επιφανειών, μαζί με το σχέδιο καθρεφτών στην οροφή, πρέπει να αναγνωριστεί ως ένα πολύ επιτυχημένο βήμα. Το εσωτερικό δεν είναι μόνο άνετο, αλλά και μοντέρνο, όλες οι επιφάνειες είναι επίπεδες και μονοχρωματικές, με σχετικά αιχμηρές μεταβάσεις τόνων. Αυτό δεν είναι λάθος, είναι ακριβώς ότι ένας έμπειρος σχεδιαστής πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνική, τότε δεν υπάρχει κακό συναίσθημα.
 • Στο άλλο καθιστικό βλέπουμε δύο παράθυρα τοποθετημένα σε διαφορετικούς τοίχους και μάλλον μακρινά μεταξύ τους. αλλά αυτή η απόσταση είναι κρυμμένη και ο χώρος δεν φαίνεται να είναι σκοτεινός. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι μια πλούσια σκοτεινή γωνία που χωρίζει τα δύο ελαφρά τμήματα του τοίχου.Το ανώτατο όριο είναι χιονάτο, εκτός από τον κεντρικό λαμπτήρα φιγούρας.
 • Και εδώ όλα δεν είναι απλά υπέροχα, το εσωτερικό είναι πραγματικά πολυτελές. Ένας κομψός πολυέλαιος και πλούσιες κουρτίνες, μια φωτογραφία με ένα κλασικό οικόπεδο, ένα τζάκι, μια αφθονία λευκών αποχρώσεων (όλοι οι άλλοι είναι απλώς προφορά) δημιουργούν ένα ενθουσιώδες, υψηλό πνεύμα.

Πώς να κάνετε επισκευές στο σαλόνι, δείτε το επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο