Πλακάκια πορσελάνης Grasaro: χαρακτηριστικά σχεδιασμού

 Πλακάκια πορσελάνης Grasaro: χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Η Grasaro είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές κεραμικών πλακιδίων από πορσελάνη. Παρά την «νεολαία» της εταιρίας Samara (που λειτουργεί από το 2002), ο κεραμικός γρανίτης αυτής της μάρκας έχει ήδη κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα και κατάφερε να βρει πολλούς οπαδούς της.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Ένας σημαντικός ρόλος στην «εθνική αναγνώριση» του κεραμικού γρανίτη από τη Σαμάρα έπαιξε η υψηλή του δύναμη. Για ένα ματ προϊόν, αυτός ο δείκτης στην κλίμακα Mohs είναι 7 μονάδες (για σύγκριση, η ισχύς μιας φυσικής πέτρας είναι περίπου 6 μονάδες). Ελαφρώς χαμηλότερη αντοχή σε γυαλισμένο υλικό - 5-6 μονάδες.

Αυτή η δύναμη επιτυγχάνεται με τη χρήση μοναδικής τεχνολογίας.που αναπτύχθηκε από τους ειδικούς της εταιρείας σε συνεργασία με Ιταλούς συναδέλφους.

Βρίσκεται στις ειδικές μεθόδους πρεσέσεως και εκτοξεύσεως πορσελάνης, λόγω της οποίας αποκτά μία ομοιογενή δομή.

Μεγάλη σημασία για την επίτευξη υψηλής ποιότητας υλικά φινιρίσματος είναι τα εξής:

 • Σύνθεση συνταγής που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία πορσελάνης. Η προσεκτική επιλογή των συστατικών και ο συνδυασμός τους επιτρέπει να επιτευχθεί μέγιστη φωτεινότητα και κορεσμός χρωμάτων.
 • Πρώτες ύλες Στην παραγωγή πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται από διαφορετικές χώρες, αλλά μόνο φυσικά, επιτρέποντας την παραγωγή προϊόντων που είναι απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 • Έλεγχος ποιότητας που διενεργείται σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Το τελικό πλακίδιο περνά μια σειρά δοκιμών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των οποίων εκδίδονται αντίστοιχα πιστοποιητικά για προϊόντα.
 • Η χρήση του ιταλικού εξοπλισμού, που ενημερώνεται και εκσυγχρονίζεται συνεχώς. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό να επιτευχθεί μια τέλεια λεία επιφάνεια των πλακιδίων και μια σαφής γεωμετρία όλων των στοιχείων.
 • Το ψήσιμο πραγματοποιείται σε θερμοκρασία 1200 ° C.

Επιπλέον, οι σχεδιαστές της εταιρείας και το προσωπικό της μηχανικής παρακολουθούν συνεχώς τη σύγχρονη αγορά και τις νέες τεχνολογίες στην παραγωγή πορσελάνης από κεραμικά υλικά, επιλέγουν τα καλύτερα και εισάγουν στην παραγωγή.

Αξίες

Εκτός από την ενισχυμένη δύναμη, λόγω των ιδιαιτεροτήτων της παραγωγής, η πορσελάνη πορσελάνης Grasaro αποκτά πολλές θετικές ιδιότητες.

Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Υψηλή αντοχή στην υγρασία, η οποία επιτυγχάνεται επίσης λόγω της ομοιογένειας του υλικού.

Αυτή η ιδιότητα επιτρέπει τη χρήση κεραμικών από πορσελάνη όχι μόνο σε χώρους με υψηλή υγρασία αλλά και σε υπαίθριους χώρους.

 • Αδρανή για τα περισσότερα χημικά.
 • Αντοχή σε ξαφνικές και πολλαπλές αλλαγές θερμοκρασίας.
 • Φοράτε αντοχή και ανθεκτικότητα.
 • Περιβαλλοντική φιλικότητα.
 • Αντοχή στη φωτιά
 • Μια ποικιλία χρωμάτων και υφών, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε ένα τελειωτικό υλικό για οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Ταυτόχρονα, το κόστος των κεραμιδιών πορσελάνης που κατασκευάζονται στη Ρωσία είναι διαθέσιμο σε ευρύ φάσμα καταναλωτών.

Ποικιλία

Σήμερα, η Grasaro προσφέρει στους καταναλωτές:

 • Λουστραρισμένο πορσελάνινο κεραμίδι για το φινίρισμα των προσόψεων των κτιρίων, με επένδυση από εσωτερικούς τοίχους και επενδύσεις δαπέδων.
 • Μονοχρώματα - Πλακάκια από πορσελάνη με μονόχρωμη επιφάνεια.
 • Πλάκες με υφή.

Τα τελευταία αντιπροσωπεύονται από μοντέλα με υψηλή ακρίβεια μετάδοσης χρώματος και υφής:

 • ξύλο ·
 • μάρμαρο;
 • ηφαιστειακή πέτρα?
 • υφάσματα (σατέν);
 • επιφάνειες ψαμμιτών?
 • χαλαζίτη και άλλες φυσικές επιφάνειες.

Μεγέθη σειράς πορσελάνης: 20x60, 40x40 και 60x60 cm.

Όσον αφορά την παλέτα χρωμάτων, μπορεί να είναι πολύ διαφορετική, ανάλογα με τη συλλογή και το εύρος της προβλεπόμενης χρήσης.

Συλλογές

Συνολικά, η συλλογή του Grasaro περιλαμβάνει πάνω από 20 συλλογές κεραμικών πλακών γρανίτη. Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι:

 • Κλασικό μάρμαρο. Ένα υλικό που μιμείται την υφή και το σχέδιο του φυσικού μαρμάρου, το οποίο αναπαράγεται με ακρίβεια στην επιφάνεια της πλάκας με ψηφιακή εκτύπωση Digitech.

Η συλλογή περιλαμβάνει 6 τύπους μαρμάρινων σχεδίων σε σχήμα 40x40 εκ. Τα κεραμίδια από πορσελάνη από αυτή τη συλλογή είναι ιδανικά για τη διακόσμηση λουτρών, λουτρών και διαδρόμων σε σπίτια, ξενοδοχεία, αίθουσες σε καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια με μικρή κίνηση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διευθέτηση του δαπέδου της κουζίνας σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα.

 • Svalbard - μια σειρά επιχρισμάτων, "βαμμένα" για ακριβό και σπάνιο ξύλο. Ακόμη και με πιο προσεκτική εξέταση και με άγγιγμα, είναι σχεδόν αδύνατο να διακρίνουμε μια επιφάνεια από κεραμικό-γρανίτη από ξύλινη. Το πάτωμα τέτοιων πλακιδίων θα είναι η τέλεια λύση για εξοχικές κατοικίες, σάουνες ή λουτρά.Επίσης, η χρήση του θα είναι σχετική σε μπαρ, εστιατόρια με κατάλληλο εσωτερικό χώρο.

Η "ξύλινη" πορσελάνη δεν είναι κατώτερη από το φυσικό ξύλο στη φυσικότητα και την αισθητική, την ξεπερνάει με την απλότητα της λειτουργίας, της αντοχής και της ανθεκτικότητας.

Οι διαστάσεις των πλακών αυτής της συλλογής, που παρουσιάζονται σε έξι εκδοχές των σχεδίων: 40x40 cm.

 • Τέχνη παρκέ - κεραμίδι "κάτω από το πάτωμα παρκέ", το οποίο μπορεί να γίνει μια αξιόλογη αντικατάσταση για το κλασικό ξύλινο δάπεδο. Σε αντίθεση με μια σανίδα παρκέ, το ανάγλυφο από πορσελάνη ψευδαργύρου δεν φοβάται ούτε νερό ούτε μηχανικά αποτελέσματα. Ναι, και θα εξυπηρετήσει πολύ περισσότερο.

Η σειρά παρουσιάζεται σε δισδιάστατες εκδόσεις: 40x40 και 60x60 cm. Επιπλέον, υπάρχουν κεραμίδια (διορθωμένα) και συνηθισμένα. Η τοποθέτηση αυτής της κάλυψης μπορεί να είναι στους διαδρόμους και τα καθιστικά σε σπίτια και διαμερίσματα, σε εστιατόρια, καφετέριες, γραφεία και διάφορους δημόσιους φορείς.

 • Κλωστοϋφαντουργία. Η υφή του καμβά μεγάλου υφαντού αναπαράγεται στην επιφάνεια των πλακών αυτής της συλλογής με ψηφιακή εκτύπωση.

Το υλικό έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα στο σχεδιαστικό σχεδιασμό στα σκανδιναβικά και μινιμαλιστικά στυλ, τον οικολογικό προσανατολισμό στυλ.

Η μορφή των πλακών της σειράς των 40x40 cm, εκτός από τη συνηθισμένη ύφανση σε καμβά, είναι μια παραλλαγή της διακόσμησης ψαροκόκαλου. Τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα από κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα θα ταιριάζουν απόλυτα στο σχεδιασμό διαδρόμων, αίθουσες, αίθουσες διδασκαλίας και ακόμη και υπνοδωμάτια Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε λουτρά, σάουνες, μπάνια, καφετέριες, εστιατόρια και άλλες περιοχές.

 • Μπαμπού - απομίμηση μπαμπού δαπέδου. Ένα τέτοιο κάλυμμα δαπέδου είναι κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Στην ποικιλία μιας πλάκας από μπεζ, καφέ και μαύρο χρώμα, χαρακτηριστικό φυσικού υλικού μπαμπού. Εκτός από τα μονόχρωμα στοιχεία "μπαμπού", υπάρχουν επιλογές με γεωμετρική και φυτική εκτύπωση. Παράγεται σε μορφή 40x40 και 60x60 cm.
 • Βότσαλο - επιλογή για τους οπαδούς να περπατούν με βότσαλα. Είναι αυτό το υλικό που μιμείται επιδέξια την επιφάνεια των κεραμικών από πορσελάνη αυτής της σειράς. Η χρήση πλακών με ένα τέτοιο τιμολόγιο σας επιτρέπει να συμπληρώσετε το εσωτερικό, για να προσθέσετε ένα θαλάσσιο άγγιγμα σε αυτό.

Η ανομοιογενής επιφάνεια της επίστρωσης "βότσαλο" δεν θα επιτρέψει την ολίσθηση σε αυτήν, ακόμη και αν τα κεραμικά από πορσελάνη είναι βρεγμένα.

Ως εκ τούτου, αυτό το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μπάνια. Εκτός από τις αντιολισθητικές ιδιότητες αυτής της επιφάνειας, μην ξεχνάτε το αποτέλεσμα μασάζ.Οι διαστάσεις των πλακών αυτής της συλλογής είναι στάνταρ - 40x40 εκ.

Όλες αυτές και άλλες συλλογές από το Grasaro θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι, στο διαμέρισμα και σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την ακεραιότητα των ξύλινων, μπαμπού και άλλων επιφανειών και να επιλέξετε ειδικά προϊόντα φροντίδας για αυτούς.

Κριτικές

Η καλύτερη αξιολόγηση ποιότητας των πορσελάνινων πορσελάνης Grasaro μπορεί να θεωρηθεί θετική κριτική πελατών. Έχοντας κάνει την επιλογή τους υπέρ των προϊόντων της επιχείρησης Samara, σημειώνουν ότι το υλικό συμμορφώνεται πλήρως με τις προδιαγραφές που ισχυρίζονται οι κατασκευαστές. Έτσι, η πορσελάνη είναι σε θέση να αντέξει σημαντικά κανονικά φορτία. Ωστόσο, δεν σπάει, δεν εμφανίζονται γρατζουνιές ή άλλες μηχανικές βλάβες.

Δεν χάνει το υλικό και τα χαρακτηριστικά του χρώματος - ακόμα και σε ανοιχτή βεράντα ή πρόσοψη κτιρίου, δεν ξεθωριάζει με το χρόνο. Επίσης, δεν σχηματίζει μύκητα και μούχλα, που θα μπορούσαν επίσης να χαλάσουν την εμφάνιση της επένδυσης. Οι καταναλωτές θεωρούν την απλότητα της εγκατάστασής τους, το προσιτό κόστος και την ευρεία γκάμα λύσεων χρώματος και υφής ως πρόσθετα πλεονεκτήματα της πέτρας από πορσελάνη Samara.

Μια λεπτομερής ανασκόπηση της πορσελάνης από πορσελάνη Grasaro παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο