Εγκατάσταση μεταλλικών πλαισίων

 Εγκατάσταση μεταλλικών πλαισίων

Μεταξύ των πολλών τρόπων τερματισμού είναι η παρακαμπτήριος που παίζει μεγάλο ρόλο. Αλλά αυτό το υλικό δεν είναι πάντα αρκετά ισχυρό, η μόνη εξαίρεση είναι η μεταλλική έκδοση της επικάλυψης. Διαθέτει διάφορους τύπους επιδόσεων και πρέπει να τοποθετείται αυστηρά σε μια ειδική τεχνολογία που αξίζει μια ειδική αναθεώρηση.

Είδη

Η χρήση μεταλλικών παρακαμπτήριων έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για την προστασία της πρόσοψης από τις καταστρεπτικές επιδράσεις του περιβάλλοντος αλλά και για την ευχάριστη εμφάνιση της επιφάνειας. Η επίστρωση παρακαμπτήριων επιφανειών επιτρέπει στην κατοικία να παραμείνει τουλάχιστον πενήντα χρόνια και, κατά τη διαδικασία της εργασίας, είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν όχι μόνο ρίγες αλλά και πρόσθετα στοιχεία.

Τα κυλιόμενα σχέδια πρέπει να επιλέγονται επειδή είναι μηχανικά σκληρότερα και λιγότερο επικίνδυνα από άποψη τραυματισμού.

 • "Πλοίο" όπως λέγεται τυχαία, επειδή η εμφάνισή της είναι παρόμοια με το υλικό που χρησιμοποιείται για την κάλυψη των ξύλινων πλοίων. Οι ειδικοί θεωρούν ότι το πλεονέκτημα αυτού του σχεδιασμού είναι απλή εγκατάσταση και ευκολία στη μετέπειτα λειτουργία. Τα πάνελ αντέχουν την φλόγα καλά και είναι περιβαλλοντικά ασφαλή, μήκους έως 6 μ. Το αρχικό στρώμα είναι ένα ελαφρύ πλαίσιο του κάθετου τύπου.
 • "Block House" μοιάζει με κούτσουρα υψηλής ποιότητας και όχι μόνο το χρώμα και το σχήμα που αναπαράγεται αλλά και η υφή του φυσικού υλικού. Σε αντίθεση με μια φυσική ξύλινη κατοικία, δεν υπάρχει ανάγκη επεξεργασίας του υλικού με αντισηπτικά ή βαφή. Η τοποθέτηση στην κορυφή του πλέγματος σας επιτρέπει να μονώσετε επιπλέον τη δομή. η ελαφριά κατασκευή και το φορτίο στον τοίχο, καθώς και το ίδρυμα είναι σχετικά μικρό. Η εγκατάσταση είναι δυνατή σε οποιαδήποτε εποχή του έτους.
 • Eurobus Είναι ένα μεταλλικό ανάλογο ενός προφίλ bar και το ξεπερνά πολύ στο επίπεδο της πυρασφάλειας. Μπορείτε να τοποθετήσετε αυτόν τον τύπο μπλοκ τόσο κάθετα όσο και οριζόντια.Η απελευθέρωση μεμονωμένων παραγγελιών συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρημάτων, διότι αποκλείει την κοπή, την τοποθέτηση των πάνελ σε ακριβείς διαστάσεις και τη μάταιη διάθεση των κομμένων τμημάτων.
 • Επιλογή "Crown" ξεχωρίζει για την αυξημένη μηχανική αντοχή και την εξαιρετική αντοχή στη φωτιά. Σας επιτρέπει να διορθώσετε τυχόν ελαττώματα στις δομές και ακόμα και όταν ο καιρός δοκιμάζει συνεχώς την επιφάνεια του σπιτιού για αντοχή, η εμφάνιση διατηρείται πολύ καλά.

Χαρακτηριστικά του υπολογισμού

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του υπολογισμού της ανάγκης για μεταλλική παρακαμπτήριος είναι η μεγάλη πολυπλοκότητά του. Σχεδόν πάντα αξίζει να επικοινωνήσετε με ειδικούς, δεδομένου ότι οι μετρήσεις και οι εσφαλμένες εκτιμήσεις με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν είναι αρκετά αξιόπιστες.

Η ακριβέστερη περιοχή εργασίας μπορεί να μετρηθεί μόνο μετά την τοποθέτηση του κιβωτίου - τότε υπολογίζεται το μήκος και το ύψος των τοίχων.

Απαιτούμενα υλικά και εργαλεία

Τα εξαρτήματα για την τοποθέτηση μεταλλικών πλαισίων πρέπει να έχουν πλήρως στην αρχή της εργασίας. Είναι δυνατή η αντικατάσταση των βιδών με καρφιά, αλλά οι επιλογές χάλυβα δεν θα λειτουργούν - μόνο γαλβανισμένες.Η ανάγκη αγοράς βιδών με παρεμβύσματα στεγανοποίησης συμβαίνει μόνο στην περίπτωση που τα φύλλα στερεώνονται. Στη συνέχεια, το λάστιχο δεν θα επιτρέψει το νερό να διεισδύσει στο σημείο της φέτας και τόσο περισσότερο να διεισδύσει βαθιά μέσα.

Συνιστάται να επιλέξετε τους συνδετήρες ώστε να ταιριάζουν με τον τόνο του υλικού βάσης έτσι ώστε να συνδυάζονται πλήρως και να σχηματίζουν μια ελκυστική εμφάνιση.

Για να βάψετε ένα προφίλ κάτω από ένα αρχείο καταγραφής ή άλλη επιθυμητή εμφάνιση, δεν θα είναι χρήσιμα όλα τα είδη χρωμάτων. Η καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε μια διακοσμητική σύνθεση απευθείας μαζί με την παρακαμπτήριος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η βαφή επισκευής πωλείται σε δοχεία των 100, 200 και 1000 g - έχει σχεδιαστεί για να χρωματίζει μικρές γρατζουνιές ή να κλείνει τα σημεία κοπής. Για την εφαρμογή αυτής της σύνθεσης χρειάζεστε έναν αγώνα, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με βαμβακερό μάκτρο. Μια ειδική βαφή στηρίζεται σε ένα γαλβανισμένο στρώμα, και επιπλέον είναι εξαιρετική από τις ακτίνες UV. οι οδηγοί ορίζονται σε βήματα 0,4 m, οπότε είναι πολύ εύκολο να υπολογίσετε τον αριθμό που χρειάζονται.

Τεχνολογία τοποθέτησης

Η κοπή μεταλλικών πλαισίων σε ακριβείς διαστάσεις θα πρέπει να γίνει αμέσως κατά την αγορά. Παρά την ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, είναι προτιμότερο να φυλάσσεται αυτό το υλικό κάτω από ένα θόλο και ιδανικά σε ένα στεγνό, καλά αεριζόμενο δωμάτιο.Απαγορεύεται η τοποθέτηση σε φύλλα ακόμη και μικρών και ελαφρών αντικειμένων για την αποφυγή βλάβης. Είναι απαραίτητο να ελέγξετε προσεκτικά πόσο επίπεδη είναι η επιφάνεια για τη σύνδεση των μπλοκ.

Είναι απαράδεκτο να τοποθετούμε φύλλα και πάνελ σε όλη τη διαδρομή, διότι τότε ακόμη και ασήμαντο στη γενική περίπτωση, η θερμική επέκταση μπορεί να προσφέρει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Οδηγίες τοποθέτησης βήμα προς βήμα

Προετοιμασία

Ξεκινήστε να εργάζεστε με υλικό κοπής: λωρίδες και μεμονωμένα φύλλα. Είναι πολύ σημαντικό να μην κάνουμε λάθη σε αυτό το στάδιο, διότι τότε θα είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουμε την παρακαταθήκη πιο οικονομικά και να κάνουμε σωστά τη δουλειά. Η μεταλλική μεμβράνη πρέπει να αφαιρεθεί πριν από την εγκατάσταση. Εάν εκτίθεται σε υπεριώδες φως, τότε η αφαίρεση της επικάλυψης θα είναι πολύ δύσκολη. Κατά την εργασία θα χρειαστείτε ψαλίδι ή πριόνι για την κοπή μεταλλικών εξαρτημάτων.

Βουλγαρικά διακοσμημένα φύλλα πλαισιώσει δεν μπορεί - μπορείτε εύκολα να παραμορφώσετε την προστατευτική επίστρωση και να προκαλέσετε επιταχυνόμενη διάβρωση. Με τη διάτρηση, είναι εύκολο να δημιουργήσετε πρόσθετες οπές για συνδετήρες. Χρησιμοποιώντας μια γροθιά, μπορείτε να σφραγίσετε τις τρύπες, κάμψης του μετάλλου μετά την κοπή.Για να προσαρτήσετε τις ταινίες στις βίδες χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι και όταν χρησιμοποιείτε τα νύχια, θα χρειαστείτε ένα σφυρί.

Η ανάγκη για ένα πιστόλι με πριτσίνια εμφανίζεται μόνο όταν εισάγονται πριτσίνια σε απλές εξωτερικές γωνίες.

Είναι επίσης απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ακροφύσια στο τρυπάνι για να βιδώσετε τις βίδες με σφράγιση. Η χρήση συρραπτικών δεν είναι πολύ ορθολογική, καθώς οι ειδικοί πιστεύουν ότι δεν είναι αρκετά αξιόπιστοι. Οι ρουλέτες με λωρίδες υφασμάτων προτιμώνται για τη λήψη μετρήσεων, καθώς μια μεταλλική ταινία μπορεί να χαράξει κατά λάθος το μετρημένο πλαίσιο - η σκουριά μπορεί να εμφανιστεί πολύ σύντομα και το υλικό που είναι γενικά ισχυρό θα χάσει τις ιδιότητές του. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε μακρά επίπεδα ή εργαλεία λέιζερ - είναι πιο ακριβά, αλλά είναι πιο εύκολο να εργαστείτε.

Για τον ίδιο λόγο όπως και στην περίπτωση μιας ταινίας, τα τετράγωνα μέταλλα είναι χειρότερα από τις πλαστικές και ξύλινες παραλλαγές. Η ασφάλεια των εργαζομένων εξασφαλίζεται με προστατευτικά γυαλιά και γάντια, διότι είναι πολύ εύκολο να καταστραφούν τα μη προστατευμένα χέρια με εργαλεία, αιχμηρές άκρες από μέταλλο και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα.

Η σειρά επεξεργασίας έχει ως εξής:

 • αρχικές λωρίδες ·
 • ιδιαίτερα δύσκολες γωνίες που βρίσκονται μέσα ή έξω, τα περίπλοκα επίπεδα συνδετήρων.
 • συνήθεις λωρίδες ·
 • απλές γωνίες και υποδοχές.
 • σοφίτα

Τόσο η μεταλλική όσο και η βινυλική τοποθέτηση τοποθετούνται στον τοίχο αρχίζοντας από το κάτω μέρος της γραμμής και σταδιακά κινούνται προς τα πάνω.

Κιβώτιο

Ένα τέτοιο υποσύστημα, όπως το obreshetka, έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει την αντοχή του θεμελίου για την μπροστινή επίστρωση. Στο διάστημα μεταξύ των προφίλ, τα υλικά συχνά τοποθετούνται για να προστατεύουν από την είσοδο υγρασίας και τη θερμότητα που εξέρχεται προς τα έξω. Το κλουβί είναι κατασκευασμένο από ξύλο και μέταλλο, και οι δύο τύποι διακρίνονται από τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους. Δεδομένου ότι η συμμετοχή ειδικών είναι αρκετά δαπανηρή, είναι καλύτερο να μελετήσετε το πρόβλημα με μεγάλη προσοχή και να το κάνετε μόνοι σας. Το ξύλο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και καθιστά εύκολη την εγκατάσταση μεταλλικών ταινιών στην κορυφή, αλλά δεν είναι αρκετά ανθεκτική, επομένως η επένδυση θα χαθεί γρήγορα.

Συνιστάται να ληφθεί ξυλεία μεγέθους 5x5 cm και η περιεκτικότητα σε υγρασία του δένδρου εκτιμάται αναγκαστικά - δεν πρέπει να υπερβαίνει το 14%. Πριν από την έναρξη της εργασίας, υπεύθυνοι ιδιοκτήτες ή έμπειροι κατασκευαστές αντιμετωπίζουν πάντα το φυσικό υλικό με επιβραδυντικά φλόγας και αντισηπτικά.Το μεταλλικό πλαίσιο δημιουργείται είτε στα προφίλ της γυψοσανίδας είτε στις αεριζόμενες διαδρομές που διευκολύνουν τη διέλευση του αέρα μέσα. Ο ορισμός του χάσματος απορρίπτεται από τις ιδιαιτερότητες του κτιρίου και τον τύπο του πλαισίου: είναι συνήθως 30 cm και μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να αυξηθεί το κενό σε 0,5 m.

Τα κιβώτια Reiki τοποθετούνται στα κάτω και πάνω άκρα του σπιτιού, στις γωνίες και στις αρθρώσεις των τοίχων. Κατά την τοποθέτηση του βήματος τοποθέτησης σε κάθετη τοποθέτηση βγαίνει οριζόντια. Όπου υπάρχουν ανοίγματα για πόρτες και παράθυρα, τα πτερύγια πρέπει να τοποθετούνται μεταξύ τους έτσι ώστε η εγκατάσταση να είναι σωστή και απόλυτα ακριβής.

Φράγμα ατμών και στεγάνωση

Τεμάχια θερμομονωτικών υλικών τοποθετούνται στα διάκενα μεταξύ των τμημάτων του προφίλ ή των ξύλινων σανίδων. Fiberglass τοποθετείται πάνω από αυτά με τη μορφή μιας μεμβράνης, χάρη στην οποία το νερό θα ρέει έξω, αλλά δεν θα μπει μέσα στη μόνωση. Το φράγμα ατμών είναι προσαρτημένο στο ξύλινο πλαίσιο με ένα συρραπτικό και κολλημένο στο προφίλ. Σε κάθε περίπτωση, οι αρμοί καλύπτονται με ταινία σκωτσέζας. Κατά τη διάρκεια της εργασίας παρακολουθούν προσεκτικά ότι η μονωτική ταινία ατμών δεν τεντώνεται υπερβολικά και δεν πέφτει ούτε ελαφρώς. μόνο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μόνωσης, η τεχνολογία επιτρέπει την έναρξη της εγκατάστασης του υλικού προσώπου.

Συνέλευση

Για να συλλέξετε το εξωτερικό στρώμα του πλαισίου αρχίστε, όσο το δυνατόν ακριβέστερα να καθορίσετε τον τόπο όπου πρέπει να στερεωθεί η αρχική λωρίδα. Αναζητούν αυτόν τον τόπο, θέτοντας το χαμηλότερο σημείο του σπιτιού σε σχέση με τη γραμμή του ορίζοντα. Στο επίπεδο κατασκευής κάνουν μια ευθεία γραμμή 3-4 cm πάνω από ένα τέτοιο σημείο - αυτή θα είναι η γραμμή για το κάτω άκρο της πρώτης λωρίδας. Συνδέστε το τοίχωμα πάνω από το υπόγειο του κτιρίου είναι εφικτό μόνο με τη χρήση πτερυγίων. Τέτοιου είδους σχέδια γίνονται στην τάξη, και η προετοιμασία του σκίτσου και ο καθορισμός ακριβών διαστάσεων εξαρτώνται από τον πελάτη.

Η φόρτωση μπορεί να γίνει χωρίς κενό μεταξύ των πτερυγίων, κοντά. Η ένταση της θερμικής διαστολής του μετάλλου είναι πολύ μικρότερη από τις καλύτερες επιλογές για πλαστικό και βινύλιο. Τα μοναδικά κενά που απαιτούνται για μεγαλύτερη άνεση των εργαζομένων, ώστε να μην γρατσουνίζουν το μέταλλο κατά την εγκατάσταση και να μην τραυματίζονται. Για να δουλέψετε με πολύπλοκα επιπρόσθετα στοιχεία ξεκινήστε μόνο μετά τον καθορισμό του αρχικού ιμάντα. Βίδες ή καρφιά συνιστώνται να τοποθετηθούν με κενό 20-30 cm.

Η σύγκλιση των συνδετήρων λόγω του γεγονότος ότι τα πολύπλοκα στοιχεία κατασκευής συνδέονται χειρότερα και πιο απαραβίαστα.Μόνο αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να αποφύγετε την αιφνίδια απελευθέρωσή τους από τον τοίχο και παραβίαση της ακεραιότητας του πλαισίου γενικότερα. Συνιστάται να μάθετε εκ των προτέρων ποιο είναι το μέγεθος της γωνίας στα προϊόντα ενός συγκεκριμένου κατασκευαστή - αυτό θα επιτρέψει την σωστή πρόσδεση των εγκατεστημένων μπλοκ.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε απλές γωνίες, αφού:

 • σχετικά φτηνό.
 • εύκολο να κάνει με τα χέρια σας?
 • χωρίς περιττά προβλήματα αντικαθίστανται όταν υπάρχει ανάγκη.

Σε αυτή τη φάση της εργασίας, είναι επίσης απαραίτητο να καλύπτουν τα ανοίγματα για τις πόρτες και τα παράθυρα, χρησιμοποιώντας πλαϊνές πλαγιές ή ένα συνδυασμό πλάκας με μια ταινία αναρροής. Το πλάτος της κατασκευής επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη το βάθος των αυλακώσεων και το πόσο μεγάλο είναι το πάχος του δοχείου. Τα τμήματα χύτευσης τοποθετούνται στο κάτω μέρος των παραθύρων. Έχει νόημα η συναρμολόγηση της σύνθεσης με τέτοιο τρόπο ώστε όλες οι σανίδες σε διαφορετικές πόρτες και παράθυρα να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, τότε η εμφάνιση της πρόσοψης θα είναι συμμετρική και αρκετά όμορφη. Οι σύνδεσμοι συνηθισμένων λωρίδων κατασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο όπως και στην περίπτωση των πάνελ βινυλίου: κάθε μπλοκ που βρίσκεται δίπλα σε ύψος ολισθαίνει πάνω από το προηγούμενο έως ότου κάνει κλικ στην κλειδαριά.

Για να συνδέσετε λωρίδες,Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση σύνθετων συνδέσμων Η ή απλουστευμένων επιθεμάτων. Αλλά είναι πολύ πιθανό να εγκαταλείψουμε αυτά τα δύο στοιχεία όταν καλύπτουμε και τοποθετούμε την ταινία να επικαλύπτεται. Το κόψιμο της κλειδαριάς στη μία πλευρά του μπλοκ στήριξης βοηθάει στην αύξηση της σταθερότητας της άρθρωσης. Το φινίρισμα ξύλου σημαίνει τη χρήση μόνο μπλοκ με ωοειδές τεχνολογικές τρύπες. Πριν ξεκινήσετε τη δουλειά, το ξύλο αντιμετωπίζεται με όλα τα εργαλεία στεγανοποίησης, κάτι που είναι δυνατό μόνο επειδή δεν υπάρχει πλέον τέτοια πιθανότητα.

Οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση πιατοειδών πείρων ως συνδετήρων. Το κόψιμο της μεταλλικής πλευρικής τοποθέτησης με ένα ηλεκτρικό παζλ πρέπει να είναι αυστηρά σε ένα επίπεδο, συμπαγές επίπεδο - μόνο αυτή η συνθήκη θα βοηθήσει στην αποφυγή παραμορφώσεων. Είναι καλύτερο να ρυθμίσετε το κουμπί ρύθμισης στην πρώτη θέση με την ελάχιστη ταχύτητα. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα πριόνι στο μέταλλο εξαιρετικά προσεκτικά, χωρίς να κάνετε αιχμηρές κινήσεις. Συνιστάται να προσέχετε ότι κανείς και τίποτα δεν αποσπά την προσοχή στη διαδικασία της εργασίας.

  Παρατηρώντας αυτούς τους απλούς κανόνες, μπορείτε να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο τύπο μεταλλικής παρακαμπτήριος και να το εφαρμόσετε σωστά, κάνοντας μια κομψή πρόσοψη για το σπίτι σας το συντομότερο δυνατό.

  Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο προετοιμασίας της πρόσοψης για την τοποθέτηση πλαισίου, μπορείτε να δείτε στο επόμενο βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο