Μεταλλική παρακαμπτήριος: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Για την επένδυση προσόψεων ιδιωτικών κατοικιών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, παράγονται ειδικά υλικά τα οποία είναι αξιοσημείωτα για την αντοχή τους στη φθορά και την ανθεκτικότητά τους. Μια από τις πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς επιστρώσεις είναι η μεταλλική παρακαμπτήριος. Σήμερα θα εξετάσουμε προσεχώς αυτό το υλικό, καθώς θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που είναι εγγενή σε αυτό.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Επί του παρόντος, η αγορά υλικών φινιρίσματος είναι τόσο πλούσια ώστε μπορεί εύκολα να χαθεί σε αυτήν. Κάθε καταναλωτής αναζητά την πιο αξιόπιστη και ανθεκτική επένδυση που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια χωρίς να προκαλεί προβλήματα. Αυτές οι απαιτήσεις ικανοποιούνται από τη σύγχρονη μεταλλική παρακαταθήκη.

Αυτό το υλικό είναι ένα γαλβανισμένο φύλλο με επικάλυψη πολυμερούς. Η μεταλλική παρακαταθήκη μπορεί να βαφτεί σε διάφορα χρώματα.Συχνά χρησιμοποιείται σε ιδιωτικές κατασκευές, αλλά είναι επίσης κατάλληλο για την επένδυση βιομηχανικών κτιρίων.

Σήμερα, στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε όχι μόνο απλά στερεά μεταλλικά φύλλα από μεταλλική παρακαμπτήριος, αλλά και πιο ελκυστικά αντικείμενα που μιμούνται διαφορετικές επιφάνειες. Επί του παρόντος, τα πιο δημοφιλή υλικά αναγνωρίζονται κάτω από το δέντρο. Κτίρια διακοσμημένα με παρόμοιες επικαλύψεις φαίνονται πολύ όμορφα και φυσικά. Από απόσταση είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι το σπίτι είναι επενδεδυμένο με μεταλλική παρακαμπτήριος, και όχι ξύλο.

Η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι ένα μάλλον εύπλαστο υλικό. Με την τοποθέτησή του, μπορείτε εύκολα να αντιμετωπίσετε μόνοι σας, χωρίς να προσελκύσετε ειδικούς. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύετε ακριβά εργαλεία.

Αυτό το υλικό τελειώματος είναι εξαιρετικό για εξωτερική διακόσμηση των κτιρίων.γιατί δεν φοβάται τις σταγόνες θερμοκρασίας και τις βροχοπτώσεις. Λόγω της αντοχής στη φθορά, η μεταλλική παρακαταθήκη χαρακτηρίζεται από μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σήμερα τέτοια αντικείμενα που παράγουν παράγονται από πολλές μεγάλες επιχειρήσεις. Κάθε καταναλωτής μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη έκδοση του χρώματος που σας αρέσει.Η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι η καλύτερη επιλογή στον λόγο τιμής-ποιότητας.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Ένα τέτοιο δημοφιλές υλικό πρόσοψης, όπως η μεταλλική παρακαμπτήριος, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Για αρχή, αξίζει να εξεταστούν τα πλεονεκτήματά της.

 • Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να επισημανθεί η αντίσταση στη θερμοκρασία της μεταλλικής παρακαταθήκης. Δεν φοβάται τις αλλαγές στις τιμές θερμοκρασίας. Ακόμη και σε συνθήκες σοβαρού παγετού, το υλικό αυτό δεν παραμορφώνεται και δεν χάνει σχήμα.
 • Η μεταλλική παρακαμπτήριος διακρίνεται από καλά χαρακτηριστικά αντοχής. Αυτό το υλικό που αντιμετωπίζει είναι αρκετά δύσκολο να καταστραφεί. Ορισμένοι κατασκευαστές παρέχουν στα προϊόντα τους εγγύηση έως και 50 ετών.
 • Αυτά τα υλικά εγκαθίστανται γρήγορα και εύκολα. Εγκατάσταση είναι πολύ πιθανό να το κάνετε μόνοι σας, εξοικονομώντας χρήματα για την ομάδα των κομμωτηρίων.
 • Η μεταλλική πλάκα είναι ένα ανθεκτικό στη φθορά υλικό. Δεν φοβάται τη βροχή, το χιόνι, τον παγετό και τις μηχανικές εξωτερικές επιρροές.
 • Αυτό το υλικό δεν χρειάζεται συνεχή φροντίδα, ξοδεύοντας πολλά χρήματα σε ειδικά προϊόντα καθαρισμού. Από την επιφάνεια της μεταλλικής πλάκας απομακρύνεται πολύ εύκολα η βρωμιά.
 • Η επένδυση αυτή είναι εύκολο να επισκευαστεί, αν είναι απαραίτητο.
 • Εγκατάσταση μεταλλικής παρακαμπτήριος μπορεί να γίνει σε όλες τις κλιματολογικές ζώνες της χώρας μας.
 • Η μεταλλική παρακαμπτήριος δεν είναι ευαίσθητη στο σχηματισμό βρύου, μούχλας ή μούχλας.
 • Οι προσόψεις, τελειωμένες με μέταλλο, είναι πυρίμαχες. Το υλικό αυτό δεν είναι εύφλεκτο και εύφλεκτο.
 • Η μεταλλική πλάκα δεν είναι ευαίσθητη στη διάβρωση. Επιπλέον, ο κορεσμός του χρώματος του, κατά κανόνα, παραμένει για πολλά χρόνια και δεν χάνει την αυθεντική του φωτεινότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά οφείλονται στην επίστρωση τέτοιων υλικών.
 • Η μεταλλική πλευρική τοποθέτηση έχει ένα ευπροσάρμοστο μέγεθος. Η ατομική παραγωγή τέτοιων επικαλύψεων, οι οποίες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες παραμέτρους, πραγματοποιείται επίσης.
 • Η ποικιλία των πολύχρωμων φύλλων παρακαμπτήριων είναι πολύ διαφορετική.
 • Τέτοια υλικά επένδυσης είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Στη σύνθεσή τους δεν υπάρχουν επιβλαβείς και επικίνδυνες ενώσεις που επηρεάζουν δυσμενώς την ανθρώπινη υγεία.
 • Ούτε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ούτε μετά από αυτό η μεταλλική παρακαμπτήριος δεν εκπέμπει δυσάρεστες οσμές.

Η σύγχρονη μεταλλική παρακαμπτήριος διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα.Ωστόσο, αυτό το υλικό έχει κάποια μειονεκτήματα.

Εξετάστε τα με περισσότερες λεπτομέρειες.

 • Η μεταλλική παρακαμπτήριος δεν μπορεί να καυχηθεί με υψηλή μηχανική αντοχή. Με ένα ισχυρό χτύπημα, σίγουρα θα τον θυμούνται και θα παραμορφώνονται.
 • Αν αυτό το υλικό έχει υποστεί μηχανική βλάβη, είναι απίθανο να επισκευαστεί και να επιστραφεί στην προηγούμενη εμφάνισή του.
 • Η μεταλλική πλευρική τοποθέτηση έχει χαμηλό συντελεστή θερμικής μόνωσης.
 • Πολλοί καταναλωτές λαμβάνουν το εντυπωσιακό βάρος τους στα μειονεκτήματα της μεταλλικής παρακαμπτήριάς τους. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των βιοτεχνών, λόγω αυτού, η εργασία με τέτοιο υλικό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη.
 • Τα υλικά που βασίζονται σε γαλβανισμένο χάλυβα είναι ακριβά.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα μειονεκτήματα της μεταλλικής πλαισιώσεως είναι πολύ λιγότερα από τα πλεονεκτήματα. Το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε ένα ποιοτικό υλικό που δεν προκαλεί ταλαιπωρία κατά την εγκατάσταση και τη λειτουργία.

Τεχνικές προδιαγραφές

Οι εγχώριοι και αλλοδαποί κατασκευαστές παράγουν πολλούς τύπους μεταλλικών πλαισιώσεων. Σήμερα, η παραγωγή αυτών των υλικών επίστρωσης βασίζεται όχι μόνο στη χρήση υψηλής ποιότητας και ασφαλών πρώτων υλών αλλά και στη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μεταλλικού πλαισίου εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις πρώτες ύλες από τις οποίες κατασκευάζεται.

 • Το ελάχιστο μήκος ενός φύλλου μεταλλικού φύλλου για την πρόσοψη ενός κτιρίου δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 50 cm.
 • Το μέγιστο μήκος αυτού του υλικού φινιρίσματος μπορεί να φτάσει τα 6 μέτρα.
 • Το πλάτος του πίνακα ή του φύλλου εξαρτάται από τον κατασκευαστή που εξέδωσε το υλικό. Κατά κανόνα, το πλάτος του εργοστασίου είναι περίπου 22,5 εκ. Το πλάτος τοποθέτησης δεν υπερβαίνει τα 22,8 εκ.
 • Τις περισσότερες φορές, το ύψος του μεταλλικού προφίλ είναι περίπου 1,4 εκατοστά. Υπάρχουν φύλλα ύψους 4 έως 26 χιλιοστά.
 • Το πάχος τέτοιων πάνελ πρόσοψης είναι διαφορετικό. Τις περισσότερες φορές στην παραγωγή μεταχειρισμένου μετάλλου με πάχος όχι μεγαλύτερο από 0,5 mm. Πάρα πολύ παχιά πρώτες ύλες καθιστούν αυτό το υλικό βαρύτερο, αλλά δεν επηρεάζει τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.
 • Το βάρος ενός μεταλλικού πλαισίου εξαρτάται άμεσα από τις διαστάσεις του. Οι μέσες διαστάσεις του υλικού υποθέτουν ότι το βάρος ενός πάνελ είναι περίπου 5 kg.

Η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι ένα ανθεκτικό υλικό. Η διάρκεια ζωής του μπορεί να είναι από 25 έως 50 χρόνια. Διατηρεί τον κορεσμό των χρωμάτων για 15-25 χρόνια.

Είδη

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν διάφορες ποικιλίες μεταλλικών πλαισίων. Εξετάστε τα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Διάτρητο

Αυτή η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι πολύ δημοφιλής με τους σύγχρονους αγοραστές. Είναι κατασκευασμένο από βινύλιο.

Χαρακτηρίζεται από:

 • αντοχή;
 • αυξημένη αντοχή.
 • ικανότητα να αντέχει σε ξαφνικές μεταβολές της θερμοκρασίας.
 • εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία.

Ισόγειο

Τέτοια υλικά είναι ορθογώνια πλαίσια που συνδέονται μεταξύ τους κατά την εγκατάσταση. Το πιο δημοφιλές είναι ένα σκούρο υπόγειο παρακαμπτήριος κάτω από ένα τούβλο ή πέτρα. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του προσώπου είναι η αυξημένη αντοχή του σε υγρασία και υγρασία.

Πρόσοψη

Η μεταλλική πλάκα προσόψεων χρησιμοποιείται για την τελική επεξεργασία επιφανειών που βρίσκονται έξω από το κτίριο. Τέτοια υλικά διατίθενται σε διάφορα χρώματα. Σήμερα, τα πιο δημοφιλή είναι οι επιστρώσεις που μιμούνται την ξυλεία.

Η τοποθέτηση του παρακαμπτήριου της πρόσοψης πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες, έτσι ώστε το υλικό να συγκρατείται με ασφάλεια στο έδαφος.

Οροφή

Οροφή Αυτή η μεταλλική παρακαμπτήριος χρησιμοποιείται για να τελειώσει το ανώτατο όριο.Και μπορεί να είναι τόσο σε ανοικτές όσο και σε κλειστές δομές.

Κάθετη

Αυτός ο τύπος μεταλλικής παρακαταθήκης είναι τοποθετημένος έτσι ώστε η διάτρηση στην επιφάνεια του να κατευθύνεται από πάνω προς τα κάτω.

Μονωμένο

Η μεταλλική πλάκα με μόνωση γίνεται με τη μορφή κασέτας, στην οποία τα εσωτερικά και εξωτερικά στρώματα έχουν μεταλλικές βάσεις με μόνωση μεταξύ τους.

Χάλυβα

Η μεταλλική παρακαμπτήριος διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του υλικού από τον οποίο κατασκευάζεται. Για παράδειγμα, οι χαλύβδινες επιστρώσεις είναι σε ζηλευτή ζήτηση, επειδή είναι αρκετά φθηνές, ειδικά σε σύγκριση με τους αντίστοιχους αλουμινίου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η επιλογή χρωμάτων τέτοιων επικαλύψεων είναι μικρή, καθώς συμπληρώνονται από πολυμερικές επικαλύψεις.

Πολύ λιγότερο συχνά στην κατασκευή χαλύβων εξαρτημάτων γίνεται επίχριση με σκόνη. Χάρη σε αυτή τη θεραπεία, η παρακαμπτήριος μπορεί να μιμείται διάφορες επιφάνειες, όπως ξύλο ή πέτρα.

Οι επικαλύψεις από χάλυβα δεν διαβρώνονταικαθώς υποβάλλονται σε ειδική προστατευτική επεξεργασία κατά το στάδιο της παραγωγής. Τέτοια υλικά μπορούν να ονομαστούν ανθεκτικά και αξιόπιστα - είναι αρκετά δύσκολο να τα βλάψουν.Πρέπει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση μεταλλικών κατασκευών είναι εξαιρετικά απλή.

Αλουμίνιο

Αυτή η αντιμετώπιση είναι μεγάλη ζήτηση μεταξύ των ιδιοκτητών ιδιωτικών κατοικιών. Το υλικό έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης. Δεν υπόκειται σε διάβρωση και οξείδωση, επομένως μπορεί να θεωρηθεί καθολική.

Τα πάνελ από αλουμίνιο ανυψώνονται εύκολα ακόμα και στις πιο δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες. Δεν φοβούνται τις σταγόνες θερμοκρασίας και τις βροχοπτώσεις. Ωστόσο, έχουν τα μειονεκτήματά τους. Μια τέτοια τοποθέτηση δεν είναι αρκετά ελαστική - για μεγάλο χρονικό διάστημα αποκαθιστά το αρχικό σχήμα μετά από μηχανικές εξωτερικές επιδράσεις.

Euro beam

Η πλαισιωτική τοποθέτηση ποικίλλει επίσης στο σχεδιασμό και την εμφάνιση. Για παράδειγμα, τα πάνελ κάτω από μια eurobar από μέταλλο έχουν μεγάλη ζήτηση καθώς φαίνονται παρών και δαπανηρά. Τα πιο δημοφιλή είναι τα επιχρίσματα που μιμούνται τη "βελανιδιά" και "χρυσή δρυς".

Κατά κανόνα, τέτοια πλαίσια από χάλυβα κατασκευάζονται με πάχος 0,4-0,7 mm με σφράγιση. Είναι γαλβανισμένα, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά στη φθορά και δεν προκαλούν διάβρωση.Για να δίδεται σε αυτό το υλικό μια φυσική εμφάνιση ξύλου, χρησιμοποιούνται διάφορες επικαλύψεις πολυμερούς, όπως πολυουρεθάνη, pural ή πολυεστέρας.

Οι ειδικοί συστήνουν να συλλέγουν παρόμοια υλικά, συμπληρωμένα με κλίσεις, προβολείς και άλλες πρόσθετες λεπτομέρειες. Έτσι, μπορείτε να αποφύγετε μακρά αναζήτηση κατάλληλων στοιχείων για να τελειώσετε.

Με κούτσουρα απομιμήσεων

Η μεταλλική παρακαμπτήριος, που μιμείται ένα κούτσουρο, δεν είναι λιγότερο δημοφιλής. Φαίνεται πολύ φυσικό και φυσικό, επομένως πολλοί καταναλωτές το επιλέγουν. Τις περισσότερες φορές, το υλικό αυτό χρησιμοποιείται στην ιδιωτική κατασκευή.

"Block House"

"Block σπίτι" δεν είναι μόνο όμορφο φύλλα σιδήρου, παρόμοια με ξύλινα πάνελ. Τέτοια υλικά κατασκευάζονται επίσης από γαλβανισμένο χάλυβα, επί του οποίου εφαρμόζεται το επάνω σχέδιο και η υφή στην κορυφή με εκτύπωση φωτογραφιών. Το αποτέλεσμα είναι υψηλής ποιότητας τελειώματα που είναι δύσκολο να διακριθούν από τη φυσική επένδυση.

Πέτρα απομιμήσεων

Αυτός είναι ένας άλλος δημοφιλής τύπος μεταλλικής παρακαμπτήριος. Η φυσική πέτρα είναι ένα ακριβό και βαρύ υλικό, το συγκρότημα του οποίου δεν μπορεί να ονομαστεί απλό, γι 'αυτό και οι περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν πιο οικονομικές απομιμήσεις τέτοιων επικαλύψεων.

Τα πιο δημοφιλή είναι τα φύλλα, επαναλαμβάνοντας τη δομή του μαρμάρου, γρανίτη και τούβλα κλίνκερ.

Διαστάσεις

Κατά κανόνα, η μεταλλική παρακαταθήκη διατίθεται με τη μορφή μεγάλων πάνελ με διαφορετικές διαστάσεις. Το μήκος των στοιχείων αυτών μπορεί να είναι 3, 4, 5 m. Μια κατάλληλη παράμετρος πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού που σκοπεύετε να ολοκληρώσετε. Επιπλέον, ένα τέτοιο υλικό φινιρίσματος πρέπει να συμμορφώνεται με τη γεωμετρία του κτιρίου. Οι ειδικοί συστήνουν την αγορά πάνελ με περιθώριο για την αποφυγή μεγάλου αριθμού άσχημων αρθρώσεων.

Το πλάτος του πλαισίου χάλυβα είναι επίσης διαφορετικό. Τα πρότυπα είναι δείκτες στα 120, 300, 550 mm.

Επί του παρόντος, πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν υπηρεσίες κατασκευής μεταλλικών παρακαμπτήριων για μεμονωμένες παραγγελίες. Χάρη σε αυτό θα είστε σε θέση να αγοράσετε υλικό που είναι ιδανικό για το σπίτι σας. Στη συνέχεια, η επένδυση δεν χρειάζεται να προσαρμοστεί στις επιθυμητές παραμέτρους. Επιπλέον, πολλές εταιρείες όχι μόνο κάνουν παρακαμπτήριες στο μέγεθος του πελάτη, αλλά και κάνουν όλες τις μετρήσεις των λόγων για να υπολογίσουν την απαιτούμενη ποσότητα υλικών ανά m2.

Σχεδιασμός

Η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι ιδανική για εξωτερικό σπίτι. Τα κτίρια, που είναι επενδεδυμένα με αυτό τον τρόπο, φαίνονται πολύ αισθητικά ευχάριστα και τακτοποιημένα.

Τα πιο δημοφιλή είναι τα επιχρίσματα που μιμούνται:

 • τούβλο?
 • μια πέτρα?
 • ξυλεία, ξύλο και ξύλινη σανίδα.

Χρησιμοποιούνται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα πλαίσια για το κόψιμο σπιτιών. Και τα δύο τελειώματα φαίνονται ελκυστικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα υλικά αυτά συνδυάζονται στο ίδιο επίπεδο. Έτσι, μπορείτε να κανονίσετε όχι μόνο ένα ιδιωτικό σπίτι, αλλά και ένα γκαράζ και άλλα κτίρια.

Η μεταλλική παρακαμπτήριος μπορεί όχι μόνο να έχει επιφάνεια που μιμείται διάφορα υλικά, αλλά και να είναι βαμμένη σε διαφορετικά χρώματα.

Οι πιο συνηθισμένοι πίνακες είναι τα ακόλουθα χρώματα:

 • κίτρινο.
 • κρέμα?
 • μπεζ;
 • μπορντό ·
 • λευκό ·
 • πράσινο;
 • θείο.
 • καραμέλα;
 • καφέ.

Αυτά τα χρώματα επιλέγονται συχνότερα, καθώς είναι ουδέτερα και ήρεμα. Τα μαύρα, σκούρα γκρίζα, σκούρα μπλε, σκούρα πράσινα και μαύρα σοκολατάκια αντιμετωπίζονται λιγότερο συχνά, καθώς για πολλούς καταναλωτές τέτοια υλικά φαίνονται πολύ ζοφερά. Στην πραγματικότητα, τα σπίτια, διακοσμημένα με αυτό τον τρόπο, φαίνονται πολύ ελκυστικά και ευφάνταστα.Το κύριο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε φωτεινά πλαίσια παραθύρων και μια οροφή διαφορετικής απόχρωσης - τα σκούρα χρώματα πρέπει να αραιώνονται με αντιθέσεις λεπτομέρειες.

Συχνά τα σπίτια τελειώνουν με μεταλλική παρακαταθήκη διαφορετικών χρωμάτων. Για παράδειγμα, σε ένα κτίριο όλοι οι τοίχοι μπορεί να καλύπτονται με λευκό χρώμα και οι γωνίες - σκούρο καφέ ή μπορντό πάνελ.

Ο σχεδιασμός ενός ιδιωτικού σπιτιού μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρουσα αν όλοι οι τοίχοι έξω είναι επενδυμένοι με παρακαμπτήριος του ίδιου χρώματος, και ανοίγματα παραθύρων για να συμπληρώσουν το περίγραμμα των άλλων υλικών των τόνων αντίθεσης.

Η παρακαμπτήριος που μιμείται ένα δέντρο φαίνεται οργανικά με μια στέγη σχεδόν κάθε λουλουδιών. Επιπλέον, σε συνδυασμό με μια παρόμοια επένδυση, τα ένθετα και οι διάφορες λεπτομέρειες των αντιπαραβαλλόμενων αποχρώσεων αλληλοεπικαλύπτονται αρμονικά. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα μπορντό πλαίσιο παραθύρου ή σκούρο καφέ εξωτερικές πόρτες και μια πόρτα εισόδου.

Οι προσόψεις που είναι διακοσμημένες με πλακόστρωση συνδυασμένες με τούβλο ή τοιχοποιία (τεχνητή ή φυσική) φαίνονται όμορφα. Τις περισσότερες φορές, η πέτρα τοποθετείται στο κάτω μισό του κτιρίου και η υπόλοιπη κατακόρυφη επιφάνεια είναι διακοσμημένη με μεταλλικά πλαίσια διαφορετικών χρωμάτων.

Κατασκευαστές

Υψηλής ποιότητας μεταλλική παρακαμπτήριος που παράγεται από πολλούς κατασκευαστές. Ας εξοικειωθούμε με τις πιο δημοφιλείς.

Μεγάλη γραμμή

Αυτή είναι μία από τις λίγες εταιρείες στις ρωσικές και ευρωπαϊκές αγορές που παράγει πάνελ, η βάση των οποίων είναι μεταλλικό προφίλ, καθώς και υλικά φινιρίσματος PVC. Τα προϊόντα αυτής της διάσημης μάρκας είναι πολύ δημοφιλή. Η μεταλλική παρακαμπτήριος Grand Line είναι υψηλής ποιότητας, καθώς η παραγωγή της χρησιμοποιεί φιλικές προς το περιβάλλον πρώτες ύλες. Στη διαδικασία κατασκευής, η μεταλλική παρακαταθήκη υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους, οπότε ο κίνδυνος απόκτησης ελαττωματικών εξαρτημάτων μειώνεται στο μηδέν.

"Metal"

Η ομάδα των φυτών "Metallokomplekt" παράγει μεταλλικούς προβολείς υψηλής ποιότητας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φινίρισμα στεγών στέγης, στέγες της χώρας, άξονες, βεράντες και άλλες βάσεις στέγης. Η ποικιλία αυτού του μεγάλου κατασκευαστή περιλαμβάνει ομαλές και διάτρητες παραλλαγές πλαισίου.

Όλα τα προϊόντα που παράγονται από μια ομάδα φυτών "Metalkomplekt" ικανοποιούν τα πρότυπα ποιότητας και τις απαραίτητες τεχνολογίες αιχμής.

"INSI"

Αυτός είναι ένας άλλος μεγάλος ρώσος κατασκευαστής, προσφέροντας στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας μεταλλική παρακαταθήκη διαφορετικών χρωμάτων.Γενικά, το εύρος του "INSI" αντιπροσωπεύεται από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών τύπων υλικών φινιρίσματος στέγης και πρόσοψης.

Η εταιρεία INSI προσφέρει την επιλογή των καταναλωτών όχι μόνο ανθεκτικών και ανθεκτικών στη φθορά μεταλλικών πλαισίων, αλλά και όλων των απαραίτητων οικοδομικών πλακών, στοιχείων κλίσης, γωνιών, διακοσμητικών στοιχείων, τμημάτων κελύφους και αρχικών ταινιών.

"Tehpromstroy"

Ένας μεγάλος κατασκευαστής μεταλλικών προϊόντων στην Ufa.

Οι κύριες κατευθύνσεις αυτής της επιχείρησης είναι:

 • παραγωγή επιχρισμάτων για φινίρισμα προσόψεων κτιρίων και οροφών.
 • ανάπτυξη και δημιουργία εξοπλισμού σχηματισμού μετάλλων.
 • τη δημιουργία γραμμών υψηλής τεχνολογίας για την εφαρμογή επικαλύψεων σε σκόνη σε βάση πολυμερούς.

Επιπλέον, η "Techpromstroy" εκτελεί εργασίες κατασκευής και εγκατάστασης και παρέχει υπηρεσία κοπής με λέιζερ από μέταλλο.

Στην περιοχή του κατασκευαστή υπάρχουν:

 • μπροστινές κασέτες.
 • γραμμικά πλαίσια.
 • συστήματα πρόσοψης ·
 • πρόσθετα στοιχεία που προορίζονται για υλικά πρόσοψης.
 • δομές αποστράγγισης;
 • εξαρτήματα στεγών?
 • καπάκια καπνού και καπάκια.
 • δομές ασφάλειας στέγης ·
 • μεταλλικές πόρτες.
 • συστήματα εξαερισμού ·
 • πλέγματα εξαερισμού.
 • συρόμενες πύλες.
 • επαγγελματικό δάπεδο?
 • μεταλλική παρακαμπτήριος.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός ο κατασκευαστής ειδικεύεται στην παραγωγή μιας ποικιλίας υλικών και δομών που είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό προσόψεων και οροφών κτιρίων. Το Tekhpromstroy παράγει μεταλλική παρακαμπτήριος πλάτους 240-270 mm, μήκους μέχρι 6000 mm και πάχους 0,45-0,55 mm.

"Κρόνα"

Η εταιρεία Krona ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας υλικά πρόσοψης και στέγης. Το εύρος αυτού του κατασκευαστή έχει περισσότερα από 3000 στοιχεία. Επιπλέον, ο κατάλογος των βιομηχανικών προϊόντων "Krona" ενημερώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα.

Τα μεταλλικά μπροστινά πλαίσια από αυτόν τον κατασκευαστή έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • προστατεύουν τέλεια τη μόνωση και τους τοίχους του σπιτιού από τις βροχοπτώσεις και άλλους αρνητικούς εξωτερικούς παράγοντες.
 • χάρη σε αυτά τα υλικά φινιρίσματος, τα τοιχώματα των εδράνων θα παραμένουν πάντα στεγνά, καθώς συμβάλλουν στην άριστη συγκράτηση του σημείου δρόσου στο μονωτικό στρώμα.
 • στην μεταλλική παρακαταθήκη "Krona", παρέχεται έλεγχος εξαερισμού, γι 'αυτό και η υγρασία δεν συσσωρεύεται στη μόνωση.
 • χρησιμοποιώντας ένα τέτοιο υλικό που βλέπειθα παράσχετε πρόσθετη ηχομόνωση στη δομή.
 • Krona μεταλλική παρακαμπτήριος είναι πυρίμαχο και ανθεκτικό.

Κριτικές

Σήμερα, η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι σωστά αναγνωρισμένη ως ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά που αντιμετωπίζει, καθώς έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, απαράμιλλη και εύκολη εγκατάσταση.

Το μερίδιο του λέοντος των ιδιοκτητών ιδιωτικών κατοικιών, σημειώνει ότι τέτοια εμφάνιση προσόψεων υλικού τους φαίνεται πιο πρακτική από την πραγματική επίστρωση ξύλου. Δεν χρειάζεται να φροντίζει τακτικά και να θεραπεύει με αντισηπτικές ενώσεις. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τους τοίχους από ξυλεία ή κορμούς - πρέπει να καλύπτονται περιοδικά με ειδικές ενώσεις, χωρίς τις οποίες θα σπάσουν, θα εξασθενίσουν και θα σαπίσουν.

Ωστόσο, η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι κατώτερη από το φυσικό ξύλο στα χαρακτηριστικά αντοχής του. Παραδείγματος χάριν, πολλοί αγοραστές επισημαίνουν ότι οι κουρτίνες αφήνονται εύκολα σε υλικό από την εταιρεία Grand Line. Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες το ονομάζουν σθεναρά "κουτί κασσίτερου". Φυσικά, αν προστατεύσετε τη μεταλλική πλευρική τοποθέτηση αυτής της εταιρείας από μηχανικές βλάβες, θα εξυπηρετήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.Το μόνο ελάττωμα στο οποίο θα εκτεθεί είναι το χρωματικό ξεθώριασμα.

Οι κριτικές των καταναλωτών είναι καλές για τα προϊόντα Metallkomplekt. Η μεταλλική πλευρική τοποθέτηση αυτού του κατασκευαστή όχι μόνο εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι επίσης αρκετά πυκνή και αξιόπιστη. Πολλοί καταναλωτές επέλεξαν τα προϊόντα "Metallokomplekt", καθώς αντιπροσωπεύεται από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Μπορείτε να επιλέξετε μια κατάλληλη παρακαταθήκη για κάθε γούστο και πορτοφόλι.

Οι καταναλωτές δεν έχουν τις καλύτερες κριτικές σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας INSI. Η γκάμα του είναι αρκετά πλούσια, αλλά πολλοί άνθρωποι αντιμετώπισαν την ελαττωματική μεταλλική παρακαμπτήριά της, η οποία, επιπλέον, δεν παραδόθηκε εντός της προθεσμίας που ορίζεται στη σύμβαση.

Αρκετά καλά σχόλια αφήνονται από τους καταναλωτές για τα προϊόντα του Tekhpromstroy και της Krona. Αυτοί οι κατασκευαστές μπορούν να προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που πληρούν όλα τα υπάρχοντα πρότυπα και GOST.

Συμβουλές και κόλπα

Επιλέγοντας υψηλής ποιότητας και όμορφη μεταλλική παρακαμπτήριος, θα πρέπει να ακούσετε τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων.

 • Αν ψάχνετε για μια ευέλικτη και διακριτική έκδοση, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα υλικό που προσομοιώνει ένα ημερολόγιο.Τέτοια υλικά δεν φοβούνται τις σταγόνες θερμοκρασίας και οι εξωτερικές επικαλύψεις τους είναι λιγότερο επιρρεπείς σε εξασθένιση.
 • Εάν πραγματοποιείτε ανεξάρτητα τοποθέτηση μεταλλικών πλαισίων, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο έναν τύπο συνδετήρα - κάθετο ή οριζόντιο.
 • Η μεταλλική παρακαταθήκη πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικά: υγιεινή και πυρασφάλεια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ζητήσει αυτά τα έγγραφα πριν αγοράσετε υλικό επικάλυψης.
 • Δώστε προσοχή στους όρους εγγύησης μεταλλικών πλαισίων. Τόσο ενιαία όσο και διπλά μέρη, κατά κανόνα, έχουν την ίδια εγγύηση.
 • Οι ειδικοί δεν συνιστούν να αγοράζουν πολύ φθηνά μεταλλικά πλαίσια. Κατά τη διαδικασία της εγκατάστασής τους, μπορείτε να πληρώσετε σημαντικά τα υλικά των εξαρτημάτων. Για να μην αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, αξίζει να γνωρίζουμε την τιμή όχι μόνο της ίδιας της τοποθέτησης, αλλά και όλων των απαραίτητων στοιχείων.
 • Πριν αγοράσετε μεταλλική παρακαμπτήριος, θα πρέπει να κάνετε σωστό υπολογισμό του όγκου υλικού (ανά τετραγωνικό μέτρο) που θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε το σπίτι. Ορισμένες επιχειρήσεις παρέχουν παρόμοια υπηρεσία.
 • Η μεταλλική πλευρική τοποθέτηση μπορεί να τοποθετηθεί μόνο σε ένα ανθεκτικό μεταλλικό κιβώτιο.Αυτό το σχέδιο θα αποτρέψει την παραμόρφωση και την εκτροπή της επένδυσης, έτσι δεν μπορείτε να παραμελήσετε την εγκατάστασή του.
 • Η κάθετη μεταλλική πλευρική τοποθέτηση πρέπει να τοποθετείται μόνο από την κορυφή προς τα κάτω.

Όμορφα παραδείγματα

Η εμφάνιση των ιδιωτικών σπιτιών, με τις μεταλλικές πλευρές, είναι πολύ ελκυστική. Για παράδειγμα, τα κτίρια που είναι επενδεδυμένα με πλαίσια κάτω από το κούτσουρο μπορούν να γίνουν πιο αρμονικά εάν εγκαταστήσετε μια σκοτεινή καφέ στέγη πάνω τους και εισάγετε ανοίγματα παραθύρων με ένα πλαίσιο του ίδιου χρώματος. Αυτά τα σπίτια φαίνονται αδιάφορα, αλλά οργανικά. Πριν τους μπορείτε να βάλετε το φράχτη καφέ, μπορντό ή κόκκινο.

Τα σπίτια είναι πολύ όμορφα, διακοσμημένα με χιόνι-λευκό ή κρέμα μεταλλικών πλαισίων, συμπληρωμένα από τούβλα στο κάτω μέρος, σκούρα μπορντό πλακάκια, καθώς και παράθυρα και μια πόρτα του ίδιου χρώματος. Το παιχνίδι των αντιθέσεων στην περίπτωση αυτή φαίνεται οργανικό και φρέσκο.

Η μπλε και σκούρα μπλε μεταλλική παρακαμπτήριος φαίνεται εντυπωσιακή σε συνδυασμό με μια σκούρα γκρι στέγη και λευκά παράθυρα / πόρτες / πύλες. Για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα η σχεδίαση του σπιτιού, η μεταλλική επένδυση μπορεί να συμπληρωθεί με τούβλα στο κάτω μέρος.

Σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μεταλλικού πλαισίου, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο