Vox παρακαμπτήριος: προδιαγραφές, χρώματα και μεγέθη

Η σημερινή αγορά προσφέρει μια ποικιλία υλικών που χρησιμοποιούνται για το φινίρισμα των προσόψεων. Η παρακαμπτήριος έχει λάβει ειδική αναγνώριση μεταξύ τους. Είναι ευπροσάρμοστο, πρακτικό και έχει αισθητική εμφάνιση. Ένα από τα πιο διάσημα είναι η παρακαταθήκη που παράγεται από την πολωνική εταιρεία Vox. Οι καλές κριτικές σχετικά με τη χρήση και τη λειτουργία του υπογραμμίζουν την ποιότητα των υλικών αυτού του εμπορικού σήματος.

Τι είναι μια παραλλαγή Vox

Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα κατασκευάζονται όχι μόνο στην Πολωνία, αλλά και σε άλλες χώρες: τη Ρουμανία, τη Λευκορωσία και τη Ρωσία. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά ποιότητας του υλικού υπό ορισμένες κλιματολογικές συνθήκες.

Η παρακαταθήκη VOX είναι ευρέως γνωστή στην αγορά. Χαρακτηρίζεται από λογική τιμή, ποιότητα και πρακτικότητα.Χρησιμοποιείται για την επεξεργασία προσόψεων κτιρίων σε επιφάνειες διαφορετικών τύπων.

Η παρακαταθήκη Vox είναι κατασκευασμένη με βάση το χλωριούχο πολυβινύλιο. Πρόκειται για μονολιθικά πάνελ πάχους 1-1,5 mm. Είναι πολύ ανθεκτικά, καλά ανεκτά από ατμοσφαιρικά φαινόμενα και μηχανικά φαινόμενα.

Τα προϊόντα είναι μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον, πράγμα που σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε με ασφάλεια κατά την εργασία.

Το φάσμα του κατασκευαστή είναι αρκετά ευρύ. Προσφέρει κλασσικό βινύλιο, πινάκια από πλίνθο και αφόδευση. Οι πλάκες πλαισίωσης για τους τοίχους είναι 25 cm πλάτος και μήκος 385 cm.

Τα πάνελ βινυλίου διατίθενται σε δύο συλλογές χρωμάτων. Η συλλογή UNICOLOR γίνεται σε αποχρώσεις και χρώματα όπως λευκό, μπεζ, κίτρινο, άμμο, κρέμα, πορτοκαλί και ανοιχτό πράσινο. Η συλλογή NATURE είναι μια απομίμηση ενός δέντρου. Κατά τη δημιουργία του χρησιμοποιείται η τεχνολογία θερμικής εκτύπωσης. Φτιαγμένο σε αποχρώσεις όπως φυσική και γκρι βελανιδιά και πεύκο.

Η φόδρα Socle διαφέρει από το βινύλιο, πρώτα απ 'όλα, στο μέγεθος της. Με πλάτος 46,5 εκατοστά, έχουν μήκος 111 εκ. Σε εμφάνιση μοιάζουν με τούβλο ή τοιχοποιία. Ο πίνακας είναι στερεωμένος με ειδικές βίδες.Φτιαγμένο σε χρώματα όπως το λευκό, το κόκκινο και το καφέ, η καμένη, η άμμος και η σκοτεινή άμμος, καθώς και ο μαύρος μαόνι.

Η αφόδευση είναι ένα προϊόν που διαφέρει σε ορισμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες. Διαθέσιμο σε ελαιόλαδο, μπεζ, κρέμα και λευκό, έχει ένα μοτίβο δομής ξύλου. Χαρακτηρίζεται από καλή εξοικονόμηση θερμότητας, αντιδιαβρωτική και αντιμυκητιασική δράση, αντοχή σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και διαφορές θερμοκρασίας. Το παραπέτασμα ανοίγει τα μηχανικά φορτία, παρέχει μόνωση, είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον. Κατά την τοποθέτησή του, χρησιμοποιείται το μοναδικό σύστημα τοποθέτησης Fastech Lock, το οποίο επιτρέπει την αποφυγή εμφάνισης κενών μεταξύ των στοιχείων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της παραλλαγής Vox

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα των προϊόντων Vox είναι η πλήρης περιβαλλοντική ασφάλεια. Επιπλέον, τα υλικά είναι σε θέση να παρέχουν αερισμό, είναι ανθεκτικά σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, έχουν αντιδιαβρωτικές και αντιμυκητιακές επιδράσεις και είναι καλά ανεκτά από την υγρασία. Η ποικιλία χρωμάτων των πλαισίων πλαισίωσης αυτού του κατασκευαστή προσφέρει επίσης μια ευρεία επιλογή, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω βαφή.

Δεν υπάρχουν προβλήματα με την εγκατάσταση πλαισιώσεων, η εγκατάσταση είναι γρήγορη και εύκολη. Τα υλικά είναι ισχυρά και ανθεκτικά, χαρακτηριζόμενα από μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι χρήστες δυσκολεύονται να παρατηρήσουν τυχόν μειονεκτήματα όταν χρησιμοποιούν πάνελ πλαισίων Vox, ωστόσο, για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής του υλικού, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουν την σωστή τεχνολογία εγκατάστασης και επίσης να εξαλείψουν πάρα πολύ μηχανικό αντίκτυπο στο υλικό.

Τεχνικές προδιαγραφές

Η παρακαταθήκη Vox παρουσιάζεται με τη μορφή μονολιθικών πάνελ. Έχουν πάχος από 1 έως 1,5 mm και αποτελούνται από τρία στρώματα, καθένα από τα οποία έχει τη δική του λειτουργία.

Το πρώτο στρώμα είναι ελαστικό, προστατεύει το υλικό από σημαντικές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Το δεύτερο βοηθά να υπομείνει μια μηχανική κρούση. Η τρίτη προστατεύει από τις ακτίνες UV. Έτσι ώστε το χρώμα των πάνελ να μην αλλάζει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και οι ίδιοι δεν παραμορφώνονται, το διοξείδιο του τιτανίου υπάρχει στο υλικό.

Οι πίνακες είναι μάλλον ελαφροί - δεν υπάρχει υπερβολικό φορτίο στην πρόσοψη του κτιρίου. Οι άκρες του πλαισίου έχουν ένα ειδικό σχέδιο που βοηθά στην αποφυγή παραμορφώσεων και αποκόλλησης λόγω ισχυρού ανέμου.Τα πάνελ αυτού του κατασκευαστή μπορούν να τοποθετηθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια. Συνδυάζονται καλά με ξύλο, τούβλο και πέτρα.

Το παραπέτασμα Vox ανέχεται την υγρασία, είναι ανθεκτικό στη φωτιά, είναι ανθεκτικό στη δράση επιθετικών χημικών ενώσεων. Τα πάνελ είναι πολύ ισχυρότερα από τα ξύλινα και είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν λόγω ειδικών οπών τοποθέτησης.

Πλήρες σετ

Στοιχεία πλαισίων πλαισιώσεων χαρακτηρίζονται από την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία τους. Τα ίδια τα πλαίσια μπορούν να είναι μονή ή διπλά.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • αρχικό προφίλ;
 • αρθρωτά, priokonny και φινίρισμα επίπεδα?
 • συνδετική ταινία;
 • γωνίες, κλίση, σοφίτα και περιθώρια.

Η υψηλή ποιότητα όλων των στοιχείων επιτρέπει την παράταση της διάρκειας ζωής ολόκληρης της δομής για πολλά χρόνια.

Εγκατάσταση παρακαταθήκης Vox

Οι εργασίες εγκατάστασης σε πάνελ παρατήρησης αυτού του κατασκευαστή δεν είναι πολύ περίπλοκες. Το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσετε την επιφάνεια και πώς να την καθαρίσετε. Κανένα προεξέχοντα εξαρτήματα δεν πρέπει να παραμείνει στους τοίχους · όλα πρέπει να αφαιρεθούν: από τα παραπετάσματα στην κεραία. Η προηγούμενη επένδυση - εάν δεν σχεδιάζεται η αφαίρεση της - θα πρέπει να στερεώνεται με ασφάλεια και να μην παρεμβάλλεται στην εγκατάσταση των πλαισίων.

Πρώτα πρέπει να κάνετε ένα κλουβί. Είναι αυτή που θα επηρεάσει περαιτέρω πόσο σταθερή και σταθερή θα είναι η δομή. Σε αυτή την περίπτωση, η επιφάνεια των τοίχων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο επίπεδη.

Το πλαίσιο για να πλαισιώσει μπορεί να είναι από μέταλλο ή ξύλινα δοκάρια. Τα κελιά πρέπει να συμμορφώνονται με το μέγεθος των πλακών μόνωσης.

Το πλέγμα εκτελείται γύρω από την περίμετρο του κτιρίου. Εάν οι τοίχοι είναι ξύλινοι, είναι επίσης σκόπιμο να εφαρμόσετε τις σχάρες στο πλαίσιο από ξύλο. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να παρακολουθήσετε την περιεκτικότητα σε υγρασία του υλικού, το μέγιστο ποσοστό - 18 τοις εκατό. Επιπλέον, το δέντρο πρέπει να αντιμετωπιστεί με αντισηπτικό, το οποίο θα βοηθήσει στην αποφυγή εμφάνισης μούχλας και μούχλας.

Στην περίπτωση του τούβλου και της πέτρας, η επιλογή του υλικού για το πλαίσιο διευρύνεται σημαντικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέταλλο, ξύλο, λωρίδες από πολυβινυλοχλωρίδιο.

Κατά την εγκατάσταση με πάνελ παρακαμπτήριων, πρέπει να πληρούνται ορισμένες σημαντικές προϋποθέσεις:

 • οι βίδες δεν είναι πολύ σφιχτές - πρέπει να υπάρχει ένα κενό χιλιοστόμετρο μεταξύ του και του πίνακα.
 • όταν εργάζεστε με βινύλιο παρακαμπτήριος, θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι όταν η θερμοκρασία αλλάζει, μπορεί να επεκταθεί ή σύμβαση?
 • Για να εξαλειφθούν οι παραμορφώσεις, θα πρέπει να υπάρχουν κενά 5-7 χιλιοστόμετρα μεταξύ του πλαισίου και των στοιχείων του.

Συνοψίζοντας

  Σε γενικές γραμμές, οι πίνακες πλαισίωσης Vox είναι υψηλής ποιότητας, προσιτές τιμές, μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν θα προκαλέσει προβλήματα κατά την εγκατάσταση, εύκολη εγκατάσταση λόγω της ευκολίας των στοιχείων. Ανεκτά διαφορές θερμοκρασίας από -50 έως +50 μοίρες, δεν δίνει ρωγμές και αποσυνδέσεις. Είναι μια εξαιρετική λύση για να προσδίδει στην πρόσοψη μια νέα εμφάνιση.

  Πώς να τοποθετήσετε μια πλευρική οροφή VOX, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο