Stone House Siding: Επισκόπηση προϊόντων

Μεταξύ όλων των υλικών για την εξωτερική επένδυση κτιρίων, η παρακαμπτήριος έχει γίνει η πιο δημοφιλής και αντικαθιστά ευρέως τους ανταγωνιστές της: γύψο και φινίρισμα με φυσικές πρώτες ύλες. Το παραπέτασμα σε μετάφραση από τα αγγλικά σημαίνει εξωτερική επένδυση και εκτελεί δύο κύριες λειτουργίες - προστασία του κτιρίου από εξωτερικές επιρροές και διακόσμηση πρόσοψης.

Χαρακτηριστικά πλαισίου

Το υλικό είναι ένα μακρύ στενό πινάκιο το οποίο, όταν συγκολληθεί μαζί, σχηματίζει ένα στερεό πλέγμα οποιουδήποτε μεγέθους. Η ευκολία χρήσης, η σχετικά φθηνή τιμή και μια ποικιλία συνθέσεων αποτελούν τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του τύπου υλικών φινιρίσματος.

Αρχικά, η τοποθέτηση ήταν μόνο από ξύλο., αλλά με την ανάπτυξη της τεχνολογίας των κτιρίων, εμφανίστηκαν και άλλες επιλογές.Έτσι, η σύγχρονη αγορά προσφέρει πελάτες μεταλλικές, βινυλίου, κεραμικής και ίνες τσιμέντου.

Σήμερα, το πιο δημοφιλές υλικό για την κάλυψη των κτιρίων είναι η παρακαμπτήριος βινυλίου.

Βινύλιο παρακαμπτήριος

Τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, ανθεκτικότητα και οικονομικό κόστος του υλικού. Η επιφάνεια μπορεί να είναι λεία ή ανάγλυφη, γυαλιστερή ή ματ. Η ποικιλία χρωμάτων που παρουσιάζονται σε μοντέλα πλαισιώσεων βινυλίου είναι κορεσμένη και σας επιτρέπει να επιλέξετε οποιαδήποτε σκιά που ταιριάζει στο σχεδιασμό του τοπίου.

Πέτρινο σαλόνι

Μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες του πλαισίου PVC είναι οι πίνακες Stone House που μοιάζουν με τούβλα ή φυσική πέτρα. Αυτός ο τύπος παρακαμπτήριος έχει ορισμένα χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο υπόγειο του κτιρίου όσο και σε ολόκληρη την πρόσοψη.

Ο κύριος παράγοντας στη δημοτικότητα της σειράς Stone House είναι η ικανότητά της να δίνει μνημειακή εμφάνιση στη δομή λόγω της υφής της. Η αντιμετώπιση των σπιτιών με φυσικά υλικά απαιτεί ένα εξαιρετικά μεγάλο οικονομικό κόστος και απέχει πολύ από το μη κερδοφόρο κόστος εργασίας.Η φωτιστική επίστρωση δημιουργεί οπτικά το αποτέλεσμα της τοιχοποιίας, ενώ προστατεύει τους τοίχους του σπιτιού από τις αρνητικές φυσικές επιρροές.

Συλλογή

Μια σειρά από παρακαμπτήριες Stone House είναι μια ποικιλία μοντέλων για την υφή και την παλέτα χρωμάτων. Η ποικιλία σε υφή σας επιτρέπει να επιλέξετε το υλικό που μιμείται κάθε τοιχοποιία: ψαμμίτη, βράχο, τούβλο, ακατέργαστη πέτρα. Ολόκληρη η σειρά παρουσιάζεται σε φυσικές αποχρώσεις, οι πιο δημοφιλείς από τις οποίες είναι κόκκινο τούβλο, γραφίτης, άμμος, μπεζ, καφέ.

Η χρήση των πλαισίων πλαισίωσης Stone House σας επιτρέπει να δώσετε στο κτίριο μια αξιοσέβαστη και μνημειώδη εμφάνιση. Λαμβάνοντας υπόψη το φθηνό κόστος υλικού και την ευκολία εγκατάστασης, αυτός ο τύπος τοίχου συγκρίνεται ευνοϊκά τόσο με τα αντίστοιχα PVC όσο και από τα πιο ακριβά υλικά.

Κατασκευαστική χώρα Stone House panels - Λευκορωσία. Τα προϊόντα πιστοποιούνται στη Ρωσία, την Ουκρανία και το Καζακστάν.

Τεχνικές προδιαγραφές

Τα πάνελ πλαισιώσεων είναι κατασκευασμένα από PVC, καλυμμένα με προστατευτικό στρώμα ακρυλικής πολυουρεθάνης, το οποίο εμποδίζει το ξεθώριασμα στον ήλιο. Το Stone House είναι ένα πυκνότερο μοντέλο πλαισίωσης από τους ομολόγους του, αλλά έχει ελαστικότητα.Κατάλληλο για να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε μέρος του κτιρίου. Με σωστή εγκατάσταση, δεν παραμορφώνεται υπό την επίδραση της θερμότητας στη θερμότητα και αντέχει τις χαμηλότερες δυνατές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του παγετού του χειμώνα.

Οι διαστάσεις ενός πάνελ είναι 3 μέτρα μήκος και πλάτος 23 cm, βάρος περίπου 1,5 kg.

Στην πώληση του υλικού έρχεται σε τυποποιημένες συσκευασίες των 10 πάνελ το καθένα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της σειράς Stone House που πλαισιώνουν άλλα υλικά από πολυβινυλοχλωρίδιο.

 • Ανθεκτικότητα σε μηχανικές βλάβες. Οι ειδικές συνδέσεις όπως το "κλείδωμα" καθιστούν το προϊόν πιο ελαστικό, το οποίο του επιτρέπει να αντέχει σε κραδασμούς και να πιέζει. Μετά από τυχαία ζημιά, ο πίνακας είναι πεπλατυσμένος, χωρίς να αφήνει κενά.
 • Προστασία από τον ήλιο, αντοχή στην κατακρήμνιση. Η εξωτερική επιφάνεια των πάνελ Stone House καλύπτεται με σύνθεση ακρυλικής πολυουρεθάνης. Τα προϊόντα έδειξαν υψηλά αποτελέσματα σε ξενοτυπικά φως και αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Η απώλεια χρώματος σύμφωνα με αυτές τις δοκιμές είναι 10-20% για 20 χρόνια.
 • Αρχικό σχέδιο. Η υφή της παρακαμπτήριάς μιμείται εντελώς τούβλο ή φυσική πέτρα, η επιφάνεια ανακούφισης δημιουργεί μια οπτική αίσθηση της τοιχοποιίας.

  Κοινά πλεονεκτήματα των πάνελ από PVC έναντι άλλων υλικών επίστρωσης:

  • Αντοχή σε σήψη και διάβρωση.
  • πυρασφάλεια ·
  • φιλική προς το περιβάλλον?
  • εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

  Τα μειονεκτήματα της πλαισιώσεως μπορούν να αποδοθούν στη σχετική ευθραυστότητα σε σύγκριση με το τούβλο ή την πέτρα. Ωστόσο, σε περίπτωση βλάβης στην επιφάνεια που καλύπτεται με πάνελ πλαισιώσεων, δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε ολόκληρο τον καμβά, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μία ή περισσότερες χαλασμένες λωρίδες.

  Συνέλευση

  Η πλαισιωτική σειρά Stone House είναι τοποθετημένη όπως τα συνηθισμένα πάνελ από PVC, σε προ-εγκατεστημένο κατακόρυφο προφίλ αλουμινίου. Η διαδικασία εγκατάστασης ξεκινά αυστηρά στο κάτω μέρος του κτιρίου, τα γωνιακά τμήματα τοποθετούνται τελευταία με τη βοήθεια στοιχείων παρακαμπτήριος.

  Οι πίνακες στερεώνονται μεταξύ τους με κλειδαριές, οι οποίες σηματοδοτούν την πρόσδεση των εξαρτημάτων με ένα χαρακτηριστικό κλικ. Η αντιμετώπιση του χώρου του ανοίγματος παραθύρων και θυρών πραγματοποιείται ξεχωριστά - οι πίνακες κόβονται στο μέγεθος και το σχήμα του ανοίγματος. Τα πάνελ στην τελευταία σειρά κατασκευάζονται με ειδική φινιρίσματος.

  Συμβουλή: Εξωτερική επένδυση κτιρίων που εκτίθενται σε αλλαγές στις ατμοσφαιρικές θερμοκρασίεςέτσι ώστε το υλικό να μπορεί να επεκταθεί και να συρρικνωθεί.Επομένως, μην τοποθετείτε το περίπτερο πολύ κοντά το ένα στο άλλο.

  Για πληροφορίες σχετικά με τον σωστό τρόπο τοποθέτησης παρακαμπτήριων από το Stone House, ανατρέξτε στο παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο