Κάλυψη κάτω από το σκάφος: χαρακτηριστικά και οφέλη

 Κάλυψη κάτω από το σκάφος: χαρακτηριστικά και οφέλη

Το Siding χρησιμοποιείται για την τελική επεξεργασία διαφόρων κτιρίων σε όλες τις ηπείρους, καθώς προσφέρει αξιοπιστία και αισθητική. Οι ακρυλικές και βινυλίου εκδόσεις πάνελ έχουν κερδίσει δημοτικότητα στη ρωσική αγορά, καθώς και η μεταλλική έκδοση του σκάφους του πλοίου.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά του παρακαμπτήριου πλοίου είναι στο εξωτερικό του υλικού, επειδή φαίνεται ότι η επίστρωση με τη μορφή πλακιδίων πλοίων ήταν κάποτε δημοφιλής μεταξύ των Αμερικανών λόγω των προστατευτικών και διακοσμητικών χαρακτηριστικών του.Η θέση της πήγαινε από παρακαμπτήριος και η ξύλινη θήκη αποφασίστηκε να εγκαταλειφθεί, επειδή έχασε τον ανταγωνισμό σε ισχύ και κόστος.

Τώρα, τα πλαίσια από χάλυβα που βασίζονται σε χαλύβδινες πλάκες είναι στην αγορά, για παράδειγμα, γαλβανισμένος χάλυβας, κατασκευασμένος σύμφωνα με την GOST και με δυνατότητα κλειδαριάς και διάτρητου άκρου. Με τη βοήθεια του, συναρμολογείται ένα συνδετικό πάνελ, σχηματίζοντας προστασία έναντι διαφόρων εξωτερικών επιδράσεων.

Λόγω του "σκάφους του πλοίου", ένα μεταλλικό κτίριο αποκτά ένα άτυπο σχέδιο, το οποίο εκδηλώνει την ελκυστικότητά του μέσα από διάφορες επιλογές χρωμάτων γκάμα και υλικό. Η τοποθέτηση αυτή συνήθως εφαρμόζεται με οριζόντια στοίβαξη βασισμένη σε σπίτια που έχουν μεγάλη επιφάνεια. Λόγω της κατασκευής προϊόντων με τη χρήση ειδικού αυτοματοποιημένου μηχανισμού κύλισης, εξασφαλίστηκε η σωστή γεωμετρία και η υψηλή απόδοση.

Διαστάσεις και χαρακτηριστικά κατασκευής

Ο πίνακας μεταλλικών πλαισίων, που δημιουργήθηκαν για να μιμηθεί το "Shipboard", μπορεί να έχει μέγιστο μήκος 6 μέτρων. Αλλά οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση της έκδοσης 4 μέτρων, το πλάτος της οποίας είναι 258 mm,επειδή έχει βέλτιστη απόδοση. Το ύψος είναι συνήθως 13,6 mm. Υπάρχουν δύο κύματα προφίλ. Η μεταλλική πλαισιωτική πλάκα μπορεί να αντέξει τις θερμοκρασίες από -60 έως +80 βαθμούς.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές εγγυώνται ότι το υλικό μπορεί να διαρκέσει τουλάχιστον 20 χρόνια.

Το υλικό διακρίνεται από την αντοχή στις χημικές ενώσεις και την εξαιρετική προστασία από οποιαδήποτε εξωτερική επιρροή, χάρη στην οποία έχει κερδίσει δημοτικότητα στην κατασκευή κατοικιών και στη διαδικασία οικοδόμησης δημόσιων κτιρίων (καφετέριες, εμπορικά κέντρα, αποθήκες, νοσοκομεία και ακόμη και βιομηχανικά κτίρια).

Αυτό κατέστη δυνατό από την πολυστρωματική μεταλλική παρακαταθήκη, η οποία περιλαμβάνει πολλά στρώματα:

 • η βάση είναι κατασκευασμένη από χάλυβα.
 • η προστασία σχηματίζεται με γαλβανισμό με τη μορφή επίστρωσης μεμβράνης που εμποδίζει την οξείδωση της επιφάνειας του χάλυβα.
 • το στρώμα παθητικοποίησης προστατεύει από την εμφάνιση διαβρωτικής βλάβης.
 • το τελειωτικό διακοσμητικό κάλυμμα παρουσιάζεται από μια μεμβράνη σε όλη την επιφάνεια του πάνελ, προσφέροντας ελκυστική εμφάνιση.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της πλαισιώσεως κάτω από το σκάφος του πλοίου είναι στα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • έχει έντονη αντίσταση σε οποιαδήποτε μηχανική βλάβη.
 • Προσφέρει μια απλοποιημένη διαδικασία εγκατάστασης, αφού με τη βοήθειά της είναι εύκολη η επένδυση οποιασδήποτε πρόσοψης ενός κτιρίου από δικές του προσπάθειες χωρίς να προσληφθούν ειδικοί.
 • σε μια μακρά περίοδο λειτουργίας έχει τη βέλτιστη απόδοση?
 • αντοχή σε διάφορες θερμοκρασίες.
 • έχει μια φιλική προς το περιβάλλον σύνθεση.
 • που χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή στην καύση.
 • δεν καταρρέει υπό την επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας.
 • Αντιμετωπίζει εύκολα τις απότομες αλλαγές στην έκθεση στην θερμοκρασία.
 • διαθέτει αισθητική λόγω της ποικιλίας των πάνελ που προσφέρονται στην αγορά.
 • μπορεί να επισκευαστεί αντικαθιστώντας ένα από τα πάνελ - πρέπει να αποσυναρμολογήσετε το φινίρισμα στον απαιτούμενο πίνακα.

Τα μειονεκτήματα εκφράζονται από το σχετικά υψηλό κόστος και βάρος των πάνελ. Ο τελευταίος αρνητικός παράγοντας μπορεί να έχει αξιοσημείωτη επίδραση στη δομή. Μετά από σοβαρά μηχανικά φαινόμενα, ενδέχεται να εμφανιστούν μικρές βλάβες ή σοβαρές ζημιές, αλλά αυτό το πρόβλημα είναι εύκολο να καθοριστεί αντικαθιστώντας οποιοδήποτε πίνακα.

Είναι απαραίτητο να εργαστείτε προσεκτικά με τη μεταλλική πλάκα.

Χρωματικό εύρος

Μια ευρεία γκάμα χρωμάτων επιτρέπει στο υλικό να χρησιμοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα εργασιών φινιρίσματος με στόχο τη βελτίωση των προσόψεων. Λόγω των πάνελ με διαφορετικά χρώματα, οποιαδήποτε πρόσοψη του κτιρίου μπορεί να αποκτήσει πρωτοτυπία και αισθητική τελειότητα. Προκειμένου να παραχθεί φωτεινό χρώμα πλαισιώσεως με ειδικό κορεσμό και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, η εξωτερική επιφάνεια καλύπτεται με στρώμα πολυεστέρα.

Ορισμένοι τύποι μεταλλικών παρακαμπτήριων μιμούνται την επιφάνεια των φυσικών υλικών: ξύλο, φυσική πέτρα ή τούβλο.

Ποιότητα

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την κατασκευή αυτού του υλικού, επειδή παράγεται σε διάφορα μέρη του κόσμου. Διαφορετικές εταιρείες καθοδηγούνται από τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας από τον τελικό χρήστη, επομένως κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές στη σύνθεση του προφίλ. Πολυάριθμα υλικά για εξωτερική επικάλυψη χρησιμοποιούνται γι 'αυτό, καθώς και μεταβάλλοντας το ύψος, το μήκος και το πάχος του φύλλου. Αλλά οι διαφορές δεν είναι πολύ αισθητές και σχεδόν όλοι οι τύποι θεωρούνται υψηλής ποιότητας υλικά φινιρίσματος για κάθε εργασία που αντιμετωπίζει.

Πώς να επιλέξετε;

Η επιλογή γίνεται με την επιλογή των αισθητικών και τεχνικών ιδιοτήτων του υλικού.

 • Συνιστούμε να εξοικειωθείτε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υλικού, τον τύπο προστατευτικού στρώματος και την ανάγκη φροντίδας του. Αν χρειάζεστε προσεκτική φροντίδα, τότε σας συμβουλεύουμε να αποφύγετε την απόκτηση, επειδή η τακτική παρακολούθηση της κατάστασης της επιμετάλλωσης του σπιτιού είναι πολύ δύσκολη λόγω του μεγάλου μήκους του. Συνήθως, μπορείτε εύκολα να βρείτε μια πιο κατάλληλη επιλογή σε άλλο σημείο πώλησης.
 • Κατά τη διαδικασία επιλογής χρωμάτων σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή στους απαλούς και ήρεμους τόνους. Οι πολύ φωτεινές αποχρώσεις γίνονται γρήγορα καλυμμένες με σκόνη και βρωμιά. Φαίνεται παραπλανητικό και χαλάει την ελκυστικότητα του κτιρίου. Αν έχετε χρόνο για τακτικό καθαρισμό, μπορείτε να αγνοήσετε αυτόν τον παράγοντα.
 • Φυσικά, το κόστος είναι επίσης πολύ σημαντικό, αλλά δεν συνιστούμε να εστιάζουμε στο φθηνότερο υλικό, καθώς μπορεί να αποδειχθεί κακής ποιότητας.
 • Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε τη συμμόρφωση όλων των στοιχείων, προκειμένου να διασφαλιστεί ομοιόμορφη σύνδεση, διότι διαφορετικά η διαδικασία εγκατάστασης θα καταστεί πολύ πιο περίπλοκη.

Από τι συνίσταται η συναρμολόγηση;

Κατ 'αρχάς, δημιουργείται ένα κλουβί δεδομένου ότι τα φύλλα πλαισίου είναι προσαρτημένα σε αυτό, τα οποία αποτελούν το φινίρισμα της πρόσοψης.Εάν ο τοίχος είναι μονωμένος, τότε αυτά τα υλικά τοποθετούνται μαζί με το κιβώτιο.

Το κιβώτιο δημιουργείται από ξύλινες σχάρες, ράβδους ή μεταλλικές ράγες. Η τοποθέτηση του παρακαμπτήριου κάτω από τον πίνακα πλοίων περιλαμβάνει διάφορα στάδια.

 • Έλεγχος της κατάστασης των τοίχων και, εάν είναι απαραίτητο, εξάλειψη των εντοπισθέντων ελαττωμάτων - ρωγμές, χτυπήματα και άλλες ζημιές. Μετά την τοποθέτηση της μόνωσης σε αυτό το στάδιο είναι ουσιαστικά αδύνατο να επιστρέψετε, γι 'αυτό συνιστούμε υπεύθυνα να δημιουργήσουμε μια επιφάνεια υψηλής ποιότητας για την τοποθέτηση του υλικού επίστρωσης.
 • Αν χρησιμοποιηθούν δύο στρώματα πλέγματος, τότε το πρώτο στρώμα πρέπει να εγκατασταθεί κατά οριζόντιο τρόπο προς την κατεύθυνση των πινάκων. Η απόσταση των λωρίδων πρέπει να αντιστοιχεί στο πλάτος των πλακών για μόνωση, οι οποίες είναι στεγανά τοποθετημένες σε όλα τα κενά. Μετά την προσθήκη των στρωμάτων πηγαίνετε για να δημιουργήσετε μια στεγάνωση βασισμένη σε μια μεμβράνη στεγανοποίησης. Είναι σε θέση να απελευθερώσει ατμό, αλλά διατηρεί οποιαδήποτε υγρασία.
 • Το δεύτερο στρώμα της αντίθετης σχάρας βρίσκεται κάθετα και κάθετα στην κατεύθυνση των κύριων πινάκων. Το βήμα εγκατάστασης των πτερυγίων αυτού του στρώματος είναι περίπου 30-40 cm.Στη γωνία, τα παράθυρα ή τα μέρη των θυρών, εγκαθίστανται ειδικές ταινίες για τη στερέωση του γωνιακού προφίλ ή της πλατφόρμας. Στην περιοχή των πλαγιών των ανοιγμάτων παραθύρων είναι απαραίτητο να παρέχεται οπλισμός για τις σανίδες του καπακιού.
 • Το πάχος του αντεπιχειρήματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 40 mm, καθώς αυτό είναι το μέγεθος του τυποποιημένου διακένου για τη δημιουργία εξαερισμού υψηλής ποιότητας.

Πώς να εγκαταστήσετε;

Για την εγκατάσταση του παρακαμπτήριος παρέχει μια συγκεκριμένη σειρά.

 • Ρυθμίστε το επίπεδο εκκίνησης. Περιλαμβάνει μια κλειδαριά για τη στερέωση του κάτω μέρους της πρώτης σειράς πλαισίων. Η ράβδος είναι τοποθετημένη οριζόντια, ένα επίπεδο χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση. Το ύψος καθορίζεται χρησιμοποιώντας τις διαστάσεις της βάσης ή με άλλους τρόπους.
 • Τα προφίλ γωνίας και τα πλαίσια παραθύρων είναι εγκατεστημένα.
 • Μπορείτε να εγκαταστήσετε τους πίνακες. Ο πρώτος πρέπει να στερεωθεί με τη βοήθεια της κλειδαριάς του στοιχείου εκκίνησης με βάση το κάτω μέρος, πάνω του σταθεροποιείται με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες. Ο δεύτερος πίνακας είναι εγκατεστημένος με εσοχή 6 mm, η οποία είναι απαραίτητη για την αντιστάθμιση της διαστολής λόγω αλλαγών στη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Το κενό θερμοκρασίας πρέπει να λαμβάνεται υπόψη για όλους τους τύπους αρμών των φύλλων αυτού του υλικού,δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διογκώσεως μερικών τμημάτων εξαιτίας της μεγάλης επέκτασης.

 • Η άλλη σειρά συνδέεται με τον ίδιο τρόπο προς τα κάτω.
 • Η τελευταία σειρά τοποθετείται μαζί με τη ράβδο φινιρίσματος, καθώς το κλείνει και εγγυάται προστασία από την εισροή βρόχινου νερού κάτω από το εγκατεστημένο δέρμα.

Δεν είναι απαραίτητο να σφίγγετε σφιχτά τις βίδες, δεδομένου ότι είναι απαραίτητο να αφήσετε την ελεύθερη λειτουργία των τμημάτων με βάση τις οπές που σχηματίζονται.

Πώς να φροντίζετε;

Συνήθως δεν απαιτείται φροντίδα. Αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο να καθαρίσετε την τοίχωμα με νερό, χρησιμοποιώντας την πίεση από κάτω από τον εύκαμπτο σωλήνα. Μπορείτε να σκουπίσετε προαιρετικά με μια βούρτσα. Για ευκολία, χρησιμοποιείται μια βούρτσα με μακρά λαβή επειδή επιτρέπει τον καθαρισμό σε υψηλό ύψος χωρίς τη χρήση καρέκλας, σκάλας ή σκάλας. Αυτό δικαιολογείται εάν υπάρχει πάρα πολύ βρωμιά πάνω στην επίστρωση, ένα στρώμα σκόνης ή άμμου. Αυτό συμβαίνει συχνά στην περίπτωση γειτνίασης με αυτοκινητόδρομους ή μετά από φυσικά φαινόμενα.

Σε αυτή τη διαδικασία φροντίδας μπορεί να ολοκληρωθεί, επειδή η εφαρμογή πρόσθετων υλικών βαφής ή χημικών ενώσεων δεν είναι απαραίτητη.Η εργοστασιακή προστασία είναι σε θέση να εκτελεί τη λειτουργία της καθ 'όλη τη διάρκεια της λειτουργίας. Λόγω αυτού, η ασφάλεια του πλαισίου είναι εγγυημένη και δεν υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης των προστατευτικών ιδιοτήτων.

Αυτό σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο για πρόσθετη συντήρηση.

Η μεταλλική παρακαμπτήριος "πλοίο" έχει γίνει πρωτοπόρος μεταξύ των υλικών φινιρίσματος για το μπροστινό μέρος των κτιρίων στην εγχώρια αγορά. Λόγω του συνδυασμού όλων των χαρακτηριστικών αυτού του υλικού φινιρίσματος θεωρείται πολύ βολικό για χρήση σε οποιοδήποτε έδαφος της Ρωσίας. Η δημοτικότητά του στα χρόνια χρήσης αυξάνεται αισθητά. Το σπίτι, διακοσμημένο με αυτό, παίρνει μια όμορφη και υψηλής ποιότητας εμφάνιση, που χρησιμοποιείται ως διακόσμηση και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να μάθετε για κάποιες από τις λειτουργίες που θα απλοποιήσουν την εγκατάσταση του πλαισίου με τα χέρια σας από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο