Επένδυση της ελάτης: τα υπέρ και τα κατά

Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται το μπάνιο για να θεραπεύσουν το σώμα τους. Ως εκ τούτου, η διακόσμηση του ατμού δεν πρέπει να εκπέμπει βλαβερές ουσίες. Είναι καλό ότι υπάρχει ένα φυσικό και οικολογικό υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί ως δέρμα για πολύ καιρό.

Alder μεταφέρει υγρασία και υψηλές θερμοκρασίες, λόγω του τι χρησιμοποιείται για την κατασκευή της επένδυσης, όπως να χτίσει ένα λουτρό από τα κούτσουρα αυτού του δέντρου είναι πολύ ακριβό για τον προϋπολογισμό.

Θεραπευτική δύναμη

Το Alder χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στην ιατρική. Ο φλοιός και τα φύλλα χρησιμοποιούνται ως φάρμακο κατά της φλεγμονής και της επούλωσης των πληγών υπό μορφή βάμματα και αφέψημα. Το ξύλο έχει τις ίδιες ιδιότητες. Ως εκ τούτου, η επένδυση της ελάτης στα λουτρά βελτιώνει την υγεία. Τα προϊόντα από το ξύλο αυτό δεν εκπέμπουν ρητίνη σε καμία θερμοκρασία.

Το Alder χρησιμοποιείται όχι μόνο για την τελική χρήση λουτρών και άλλων χώρων, αλλά και για έπιπλα λόγω της διακοσμητικής και ελκυστικότητας του.Αυτό το υλικό έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και κυρίως θετικές κριτικές.

Το ξύλο έχει ένα ελκυστικό κίτρινο-κόκκινο χρώμα. Στην κοπή, το δέντρο έχει ένα λεπτό μικρό μοτίβο. Επιπλέον, οι μαλακές ίνες καθιστούν δυνατή την παραγωγή λεπτών στοιχείων από το σίδηρο χωρίς να χάνουν τις ιδιότητές τους. Συμπεριλαμβανομένης της δύναμης.

Το Alder χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή υδραυλικών κατασκευών. Δεν επηρεάζεται σχεδόν από τις ατμοσφαιρικές επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Το Alder είναι από καιρό δημοφιλές για τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Χρησιμοποιείται ευρέως στη διαρρύθμιση των χώρων ατμού, των σάουνων, της εσωτερικής διακόσμησης.

Οι ιατρικές του ιδιότητες δικαιολογούνται απλά: οι ταννίνες υπάρχουν στη σύνθεση του ξύλου. Εξαιτίας αυτού που έχουν τέτοιες μαγικές θεραπευτικές δυνάμεις. Όταν εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες, το ξύλο απελευθερώνει ουσίες που έχουν απολυμαντικές και στυπτικές ιδιότητες που βοηθούν στην παύση του αίματος και την πρόληψη φλεγμονής τραυμάτων και εγκαυμάτων.

Όταν οι ρευματισμοί των αρθρώσεων, οι ασθένειές τους εξαιτίας μεταβολισμού, ποικίλων κρυολογήματα, με προβλήματα με το αναπνευστικό και το νευρικό σύστημα, συνιστώνται διαδικασίες στο ατμόλουτρο με χρήση ελάτης.

Σύμφωνα με τις πεποιθήσεις των πραγματικών γνώστης του λουτρού, το ατμόλουτρο πρέπει να είναι επενδυμένο με clapboard από ελάφι.

Εάν κατά τη διάρκεια των εργασιών φινιρίσματος στο δωμάτιο η επιλογή ήταν επένδυση, τότε η καλύτερη επιλογή θα ήταν η ξυλουργική. Το φυσικό υλικό είναι πάντα φιλικό προς το περιβάλλον, προκαλεί επίσης μεγάλο αριθμό θετικών συναισθημάτων. Βοηθά να απαλλαγούμε από την ασθένεια, βελτιώνει τη διάθεση και ενεργοποιεί. Οι εργασίες τελικής επεξεργασίας κατοικιών και χώρων αναψυχής από φυσικά υλικά, με ταυτόχρονη φροντίδα της υγείας τους και των αγαπημένων τους.

Είδη

Αρχικά, η εξωτερική εμφάνιση του τοίχου ήταν μόνο επίπεδη, αλλά πρόσφατα άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες μορφές επένδυσης. Από την παλιά έκδοση, διατηρήθηκε μόνο η μέθοδος σύνδεσης των πάνελ, παρόμοια με την αρχή της σύνδεσης της σανίδας δαπέδου. Τώρα αυτό το σχέδιο χρησιμοποιείται στην κατασκευή πλαστικών πάνελ. Οι πιο συνηθισμένες επιλογές επένδυσης έχουν χαρακτηριστικές ονομασίες.

 • Αποκλείστε το σπίτι Οι πίνακες έχουν ένα προφίλ που δημιουργεί οπτικά μια απομίμηση ενός τοίχου από κορμούς. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παρέμειναν, όπως στη συνηθισμένη επένδυση.
 • Πίνακας. Η αρχή είναι η ίδια με αυτή ενός σπιτιού, αλλά δημιουργεί απομιμήσεις όχι ενός κορμού, αλλά ενός δομικού πλαισίου.
Αποκλείστε το σπίτι
Πίνακας
 • Αμερικανός Η επένδυση αυτής της επένδυσης είναι σφηνοειδής, δίνει την εντύπωση ότι τα πλαίσια κατασκευάζονται με επικάλυψη. Ταυτόχρονα, η φόρτωση πραγματοποιείται με τον συνηθισμένο τρόπο.
 • Ήρεμος Αυτός ο τύπος εμφάνισης μοιάζει με απλό επεξεργασμένο χαρτόνι. Μοιάζει με μια συνεχή ομοιογενή επιφάνεια χωρίς αρμούς. Αν και είναι παρόντες.
Αμερικανίδα γυναίκα
Ήρεμος

Πλεονεκτήματα

  Αν μιλάμε για τα πλεονεκτήματα του ξύλου ελάτης, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι ιδανικό. Alder ξυλεία έχει υψηλή ποιότητα, δεν ρητινών εκπομπών, εξαιρετική εμφάνιση. Και πολλά πλεονεκτήματα.

  • Το μαύρο ξύλο ελάτης έχει εξαιρετική ιδιότητα απωθήσεως της υγρασίας, μπορεί να ειπωθεί ότι δεν απορροφά νερό. Και αυτό αυξάνει τη δημοτικότητά του και την αναγνώριση των πλέον ευεργετικών μεταξύ των λουτρών τελειωτικών υλικών. Το υλικό Alder υπόκειται σε επεξεργασία, η οποία εκτιμάται τόσο από τους ειδικούς.
  • Κατά τη διαδικασία χρήσης του υλικού της ελάτης, πρακτικά δεν προκαλεί παραμόρφωση και αποξήρανση με χαμηλή αντοχή. Η επένδυση αυτού του ξύλου διακρίνεται από την υψηλότερη ποιότητα και την επιμελή εμφάνιση, γεγονός που καθιστά αυτό το υλικό πολύ κοινό στην κατασκευή εγκαταστάσεων τύπου λουτρού.
  • Χαμηλή θερμική αγωγιμότητα. Λόγω αυτής της ποιότητας, η επένδυση του ελάτη στο ατμόλουτρο δεν απορροφά θερμότητα, δεν θερμαίνεται πάρα πολύ. Αυτό αποκλείει τα εγκαύματα γι 'αυτήν.
  • Χαμηλή υγροσκοπικότητα. Alder επένδυση για ένα μπάνιο δεν χάνεται το σχήμα του λόγω του γεγονότος ότι δεν απορροφά την υγρασία. Στην περίπτωση που το λουτρό δεν χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα για τον επιδιωκόμενο σκοπό του, ακόμη και το χειμώνα, η τοιχοποιία δεν θα παγώσει και θα διατηρήσει πλήρως την εμφάνισή του.
  • Αντοχή στην αποσύνθεση. Το Alder γίνεται όχι μόνο υλικό επένδυσης για τις εγκαταστάσεις. Πριν από την ανάπτυξη της χρήσης του σκυροδέματος, τα πηγάδια ήταν φτιαγμένα από ξύλο ελάτης, και χρησίμευαν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Αντιβακτηριακές ιδιότητες. Το ξύλο Alder έχει φυσικά αντιβακτηριακές ιδιότητες. Αυτό εξαλείφει την πρόσθετη επίστρωση επίστρωσης ειδικά χημικά κατά τη λειτουργία σε όλες τις συνθήκες.
  • Θεραπείες για το σώμα. Έχοντας έναν ολόκληρο κατάλογο ουσιών ωφέλιμων για το ανθρώπινο σώμα, το φινίρισμα της ελάτης έχει θετική επίδραση στην υγεία. Δεν θεραπεύει την ασθένεια, αλλά δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν.
  • Επιτρέπει τη διείσδυση του αέρα.Η επένδυση της ελάτης δεν δημιουργεί εμπόδια στην ανταλλαγή του αέρα. Παρόλο που η διέλευση του αέρα απέχει πολύ από το υψηλό, αποκλείει τον σχηματισμό υγρασίας συμπυκνώματος στους τοίχους.
  • Έχοντας μια πυκνή και πλαστική δομή ξύλου, το δέντρο αυτό είναι εξαιρετικά επεξεργασμένο. Ακόμη και όταν η ξήρανση δεν αλλάζει τις παραμέτρους της. Τα στοιχεία επένδυσης είναι εγγενή σε γεωμετρικά σχήματα, δεν είναι ευαίσθητα σε στρέβλωση, οπότε είναι εύκολο να τακτοποιήσετε με το σφενδάμι από σφεντόνα, χωρίς να στραφείτε σε ειδικούς.
  • Η επένδυση Alder έχει εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Με το αρχικό σχέδιο, έχει ένα μοναδικό σχήμα που μοιάζει αρκετά αισθητικό.

  Μειονεκτήματα

   Δεν υπάρχουν ιδανικοί τύποι διακόσμησης, και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα. Είναι λίγοι.

   • αλλαγή αρχικού χρώματος σε υψηλή θερμοκρασία.
   • παρουσία ελαττωμάτων: βλάβη της σήψης του πυρήνα, σκουρόχρωμες κηλίδες, κόμβοι, βαφή χυμού ·
   • ως αποτέλεσμα των ελαττωμάτων έχει ένα μικρό μέρος της παραγωγής ενός πίνακα ποιότητας?
   • σχετικά υψηλό κόστος λόγω της μικρής ποσότητας της κανονικής παραγωγής υλικών.
   • με κακό και ακατάλληλο χειρισμό, γίνεται πολύ βρώμικο,ότι είναι δύσκολο να γυαλίσει αργότερα - βασικά συμβαίνει όταν χρησιμοποιείτε πρώτες ύλες.

   Χρήση στο εσωτερικό

   Το ντουλαπάκι Alder είναι εξαιρετικά κατάλληλο για το εσωτερικό του δωματίου, δεν έχει τη δυνατότητα να σκουραίνει, γι 'αυτό είναι άμεσα εμφανής η τελική εικόνα του σχεδιασμού του δωματίου χωρίς περιττή ανακατασκευή. Έχει ένα ευχάριστο άρωμα που δημιουργεί άνεση στο δωμάτιο.

   Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου, όταν εκτίθεται στον αέρα και τις οξειδωτικές διεργασίες, το υλικό θα γίνει ελαφρώς θαμπό. Αλλά έχοντας επεξεργαστεί την επιφάνεια με ειδικά επιχρίσματα, όπως λάκα, το υλικό της ελάτης αποκτά τα χαρακτηριστικά χρώματα της με πιο έντονους τόνους. Εξαρτάται από τις συνθήκες αποθήκευσης και τη μέθοδο επεξεργασίας.

   Ο φωτεινός τόνος συνδυάζεται τέλεια με τα σκοτεινά στοιχεία του εσωτερικού χώρου, πράγμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αντίθεση στο σχεδιασμό, συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις.

   Η ξύλινη επένδυση δίνει αρμονία και αίσθηση ευελιξίας, την παρουσία της φύσης και την ανεξαρτησία από το περιβάλλον.

   Με την ευκαιρία, ξύλο ελάτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή επίπλων., σκεύη κουζίνας, εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, στοιχεία διαστρωματικών σκαλοπατιών: κιγκλιδώματα, κιγκλιδώματα,βήματα, ως υλικό για το φινίρισμα ενός δαπέδου, επιφάνειες τοίχων και σε ορισμένες περιπτώσεις οροφής. Και επίσης το clapboard μπορεί να χρησιμοποιηθεί μερικώς. Μπορεί να διακοσμήσει μεμονωμένες περιοχές του δωματίου και τμήματα των τοίχων, για παράδειγμα, στην κουζίνα, μπορείτε να κάνετε την περιοχή τελειώσει ακριβώς πάνω από το γραφείο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένθετα σε διάφορα εσωτερικά αντικείμενα.

   Και με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, το υλικό από την ελάτι είναι αρκετά αποδεκτό για την τιμή και έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης.

   Τιμή και ποιότητα

   Παραβλέποντας όλα τα παραπάνω, και πόσο ελκυστική και αξιόπιστη είναι η επένδυση των σάλτσες, για να το αγοράσετε, δεν χρειάζεται πολύ δουλειά σε κανένα ειδικό κατάστημα. Λόγω του μοναδικού χρώματος και της ευκολίας επεξεργασίας, η τελική εργασία σε οποιοδήποτε επίπεδο πολυπλοκότητας, ανεξάρτητα από το δωμάτιο, αποδεικνύεται πάντα μια επιτυχημένη ιδέα σχεδιασμού.

   Alder ξύλο, όπως αναφέρθηκε, δεν δέχεται υγρασία, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει την κουζίνα και μπάνιο, μπάνιο δωμάτια, θα φαίνεται όμορφο στο κιόσκι, βεράντα και παρόμοιες δομές.

   Όσον αφορά τις ιδιότητες ασφαλείας του ξύλου: παρά το γεγονός ότι το υλικό της ελάτης, η τιμή του οποίου στα καταστήματα είναι το πιο προσιτό στην αγορά, χρησιμοποιείται με ασφάλεια στην βιομηχανία τροφίμων για το κάπνισμα όλων των τύπων προϊόντων με βάση το κρέας.

   Η χρήση της εσωτερικής επένδυσης σανδάλου ως υλικού τελειώματος για δωμάτια τύπου λουτρού εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, καταλληλότητα για επισκευή και δημιουργεί μια κομψή, μοναδική και καταπραϋντική εμφάνιση του χώρου γύρω της.

   Για να μάθετε πώς να κάνετε την τοποθέτηση ξύλινων επενδύσεων, δείτε το παρακάτω βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο