Πώς να στερεώσετε το Eurolining;

Κατά τον σχεδιασμό της διακόσμησης της εσωτερικής και της εξωτερικής επιφάνειας των τοίχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η ευκολότερη εγκατάσταση και όχι πολύ ακριβή θα είναι επένδυση. Αυτό το υλικό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια όμορφη θέα της επιφάνειας, παρά τα τυχόν προβλήματα των επιφανειών των τοίχων, τα οποία θα κρυφτούν τελείως πίσω του.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η επένδυση είναι μια πιο σύγχρονη παραλλαγή της συνηθισμένης ξύλινης επένδυσης, αλλά με ορισμένα πλεονεκτήματα. Η ακρίβεια στο μέγεθος αυτού του υλικού είναι όσο το δυνατόν υψηλότερη, οπότε είναι δυνατόν να υπολογιστεί σωστά η ποσότητα που απαιτείται για την εργασία. Σε αντίθεση με το ξύλο, το Eurolin δεν φοβάται την υγρασία και δεν αλλάζει τις ιδιότητές του υπό την επιρροή του.Επιπλέον, το σύγχρονο υλικό διαθέτει ένα πολύ πιο βολικό σύστημα τοποθέτησης, το οποίο σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε εύκολα και γρήγορα την εγκατάσταση.

Η επένδυση έχει ειδικές αυλακώσεις από κάθε άκρητα οποία βοηθούν το υλικό αυτό να αναπνέει, ειδικά σε συνθήκες με μεταβαλλόμενο κλίμα και υψηλή υγρασία. Επιπλέον, σε τέτοιες αυλακώσεις είναι βολικό να τεθούν οι καλωδιώσεις ή τα καλώδια που πρέπει να κρυφτούν. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά τη μόνωση όλων των καλωδίων που θα χωρέσουν πίσω από την ευρωστία.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του τελικού υλικού περιλαμβάνουν:

 • σταθερές διαστάσεις κάθε λεπίδας.
 • προκαταρκτική αντισηπτική επιφανειακή επεξεργασία.
 • λεία επιφάνεια, χωρίς σημαντική τραχύτητα.
 • σχετικά απλό τρόπο τοποθέτησης σε επιφάνεια τοίχου ή οροφής.

Όλα αυτά επιτρέπουν με μεγάλη ακρίβεια τον υπολογισμό της ποσότητας υλικού που απαιτείται για την εργασία, την απουσία πρόσθετων λωρίδων και μικρής ποσότητας απορριμμάτων κατασκευών.

Το ίδιο το υλικό δημιουργείται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και πρότυπα.Έχει καλά χαρακτηριστικά για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε χώρο.

Είναι δυνατόν να στερεώσετε την επένδυση με τη χρήση βιδών, συρραπτικών, καρφιών, πείρων και σφιγκτήρων.

Εργαλεία και υλικά

Προκειμένου η εγκατάσταση του Eurolining να είναι γρήγορη και υψηλής ποιότητας, δεν μπορεί κανείς να το κάνει χωρίς ένα συγκεκριμένο σύνολο εργαλείων.

Ανάμεσά τους πρέπει να είναι:

 • διατρητής;
 • παζλ, καλύτερα αν είναι ηλεκτρικό?
 • τρυπάνι?
 • σφυρί?
 • γραμμή και επίπεδο.
 • ένα νήμα δοκιμής plumb?
 • αυτο-κοχλίες βίδες που είναι κατάλληλες για την επεξεργασία ξύλου?
 • κυματομετρία.

Χρησιμοποιώντας ένα διάτρητο εργαλείο, θα είναι δυνατή η προετοιμασία οπών για πείρους, οι οποίες θα περιλαμβάνουν βίδες κατά το βίδωμα της σανίδας. Με ένα παζλ, μπορείτε να κόψετε τα απαραίτητα κομμάτια υλικού, ειδικά αν υπάρχουν παράθυρα ή άλλες μη ειδικές προεξοχές στον τοίχο. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και γρήγορο ρυθμό εργασίας είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε παζλ.

Το τρυπάνι είναι απαραίτητο για να τοποθετήσετε στο τοίχο ξύλινες σχάρες ή μεταλλικό προφίλστην οποία θα οδηγηθεί η Eurolining. Μπορείτε να σφυρίσετε τα νύχια με ένα σφυρί, αν χρησιμοποιηθούν στην εργασία ή να χτυπήσετε τις σχάρες για να καθίσουν εντελώς στη θέση τους χωρίς να σχηματίζουν κενά ή ανομοιόμορφες ραφές.Είναι απαραίτητο να συνεργαστείτε με ένα τέτοιο έργο προσεκτικά, ώστε να μην χαλάσετε τις άκρες κάθε σιδηροτροχιάς. Ο χάρακας είναι απαραίτητος για τη διεξαγωγή μιας ομαλής γραμμής υλικού κοπής για να ελαχιστοποιηθούν οι ανακρίβειες. Επιπλέον, μερικές φορές πρέπει να τακτοποιείτε έναν τοίχο με παράθυρα, διακόπτες και άλλα πρόσθετα στοιχεία που πρέπει να παρακάμπτουν και στις δύο πλευρές. Με τη βοήθεια των οδηγών επιπέδου είναι ευθυγραμμισμένες κάτω από το Eurolining. Το αποτέλεσμα της τελικής τοποθέτησης στον τοίχο εξαρτάται από την ομαλότητα τους.

Όταν ένα τμήμα της επένδυσης είναι εγκατεστημένο, πρέπει να το ελέγξετε με ένα στέλεχος με νήμα, αν όλα είναι καλά, τότε θα πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε, εάν υπάρχουν ισχυρές αποκλίσεις, πρέπει να απαλλαγείτε από αυτά. Η πολύ στερέωση των σανίδων στους οδηγούς γίνεται με βίδες με αυτοκόλλητο. Το μέγεθος τους επιλέγεται λαμβάνοντας υπόψη το πάχος της ευρωστρωματικής και την απόσταση από τον τοίχο.

Αυτό δεν είναι το μόνο υλικό που μπορεί να διορθώσει τα διοικητικά συμβούλια, κατάλληλα για την εργασία των νυχιών, τα οποία θα πρέπει να είναι αρκετά λεπτά και να έχουν ένα μικρό καπέλο.

Μία από τις επιλογές τοποθέτησης είναι το klyaymerπου είναι ένα μικρό βραχίονα στο οποίο οδηγείται η επένδυση. Με τη βοήθεια ενός Kleimer, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα σκάφος στο κιβώτιο και να εγκαταστήσετε ένα δεύτερο πάνω του, το οποίο θα χωρέσει στην αυλάκωση του ήδη σταθερού τμήματος.Τέτοια στερέωση είναι αξιόπιστη επειδή κάθε λεπτομέρεια στερεώνεται στην ισχυρή βάση. Κατά τον σχεδιασμό της εγκατάστασης του Eurolining, είναι καλύτερο να καθορίσετε αρχικά τη μέθοδο εγκατάστασης και αγοράς μόνο των απαραίτητων υλικών. Εάν η διαδικασία πρόκειται να είναι η πρώτη φορά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε καθεμία από τις μεθόδους σε μια μικρή περιοχή και να καθορίσετε τον εαυτό σας την πιο κατάλληλη επιλογή για τη στερέωση των υλικών, σύμφωνα με την οποία θα είναι απαραίτητο να επιλέξετε εργαλεία.

Συνέλευση

Η τοποθέτηση του eurolining - είναι απλό αν γνωρίζετε όλες τις αποχρώσεις και τα πρότυπα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της εργασίας. Προκειμένου να εμφανιστεί ένα νέο υλικό στον τοίχο και να το διακοσμήσει, αντί να το χαλάσει, είναι σημαντικό να κάνετε τα πάντα χωρίς υπερβολική βιασύνη. Ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να κάνει τη δουλειά με τα χέρια του, αλλά πρέπει να προετοιμάσετε σωστά, να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά και να βρείτε βασικές πληροφορίες για την τοποθέτηση του τοίχου.

Η επένδυση με αυτό το υλικό μπορεί να γίνει τόσο στην επιφάνεια του τοίχου όσο και στην επένδυση ξύλου ή μεταλλικών προφίλ. Χωρίς χαρτοκιβώτια συνήθως τοποθετείται σε τοίχους από τούβλα και σκυρόδεμα,τα οποία διαχωρίζονται από το εξωτερικό υλικό χρησιμοποιώντας μόνωση ρολού. Η πλέον ευνοϊκή αλληλεπιδρά με τον φελλό μόνωσης επένδυσης, αφρό πολυστερίνης και αφρό.

Πριν από το υλικό που αντιμετωπίζει θα πρέπει να καθιερωθεί σε έναν τοίχο, πρέπει να επεξεργαστεί αντισηπτικό. Για να αποφευχθεί η παραμόρφωση από την υγρασία, είναι απαραίτητο να σταθεροποιηθεί το επίπεδό του, διατηρώντας όλο το Eurolining στο δωμάτιο όπου θα τοποθετηθεί. Κατά την εγκατάσταση παρακείμενων πάνελ, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν μικρά κενά, ενώ η ακίδα που συνδέει τα εξαρτήματα τοποθετείται στην κορυφή, γεγονός που θα βοηθήσει στην αποφυγή συμπύκνωσης. Επιπλέον, για την εργασία χρησιμοποιείται μια μεμβράνη φραγμού ατμού, η οποία πρέπει να είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο τοποθετείται πάνω από τη μόνωση του κυλίνδρου.

Η στερέωση της ευρωστρωματικής επένδυσης σε ανομοιόμορφα ή ξύλινα τοιχώματα πραγματοποιείται με τη βοήθεια της τοποθέτησης της επένδυσης. Παρά τη μεγάλη επίπονη εργασία, αυτή η επιλογή έχει το πλεονέκτημά της, οι πίνακες μπορούν να αναπνεύσουν. Το φινίρισμα μέσα στο σπίτι μπορεί να αγγίξει τους τοίχους σε οποιοδήποτε από τα δωμάτια, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για ένα μπαλκόνι. Μπορεί να είναι επένδυση και οροφή Euro, εάν υπάρχει τέτοια ανάγκη.

Για εργασίες με τοίχους και οροφή, είναι απαραίτητο να χωριστεί η επιφάνεια στην οποία πρέπει να τοποθετηθούν οι σανίδες., σε ορθογώνιες περιοχές, έτσι ώστε να είναι ευκολότερο να προσδιοριστεί η αρχή της τοποθέτησης υλικού. Είναι σημαντικό να προετοιμάσετε τα υλικά στερέωσης στην απαιτούμενη ποσότητα. Περίπου τριάντα σφιγκτήρες χρησιμοποιούνται συνήθως ανά τετραγωνικό μέτρο, αλλά είναι καλύτερο να τα αγοράσετε με μικρό περιθώριο. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε την ποιότητα αυτών των στοιχείων, δεν πρέπει να υποστούν ζημιά, να είναι άνιση και το πάχος να μην υπερβαίνει το ένα χιλιοστό, επιπλέον, οι σφιγκτήρες πρέπει απαραίτητα να έχουν επικάλυψη κατά της διάβρωσης.

Η εγκατάσταση επένδυσης γίνεται από την κάτω γωνία όπου δεν υπάρχουν παράθυρα ούτε πόρτες. Εάν ο χώρος είναι μικρός, χρειάζεστε μια οριζόντια κλίση των σανίδων κατά την τοποθέτηση, η οποία επιμηκύνει οπτικά το δωμάτιο, αν οι οροφές είναι χαμηλές, τότε το υλικό πρέπει να τοποθετηθεί κατακόρυφα. Σε αυτή την περίπτωση, εκτός από τους τοίχους, η εργασία θα πραγματοποιηθεί στο πάτωμα, η τοποθέτηση του δαπέδου ή του πλίνθου, τότε η επένδυση τοίχων θα καλείται από πάνω προς τα κάτω και εάν η εργασία θα γίνει από την οροφή, θα πρέπει να κινηθείτε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Οι εργασίες στον τοίχο φινιρίσματος με την ευθυγράμμιση πρέπει να αρχίζουν με την εγκατάσταση καλωδίωσηςαν χρειαστεί.Όλα τα καλώδια πρέπει να τοποθετούνται σε αυλακώσεις που είναι ανθεκτικές στη φλόγα. Μετά από αυτή τη διαδικασία, πρέπει να κάνετε το ίδιο το υλικό και να το αφήσετε για μια μέρα για εγκλιματισμό, φροντίζοντας αυτή τη στιγμή τους συνδετήρες. Συχνά, προτιμάται ένας τύπος ή ο άλλος από τον κατασκευαστή και υποδεικνύει αυτές τις πληροφορίες στις οδηγίες.

Όταν όλα είναι έτοιμα για εργασία, είναι απαραίτητο να καθοριστεί η κατεύθυνση της τοποθέτησης της σανίδας, Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο:

 • οριζόντια.
 • κατακόρυφα.
 • ταιριάζουν διαγώνια.
 • έχουν συνδυασμένο τύπο στυλ.

Όταν το σχέδιο σχηματίζεται, πρέπει να ξεκινήσετε πραγματικές ενέργειες. Το πρώτο στοιχείο θα είναι η δημιουργία κιβωτίων. Μπορεί να συναρμολογηθεί τόσο από ξύλινες σανίδες όσο και από μεταλλικά προφίλ, κάτι που είναι λιγότερο κοινό. Εάν ένα δέντρο επελέγη ως υλικό, θα πρέπει να κορεστεί με προστατευτικούς παράγοντες προκειμένου να αυξηθεί η διάρκεια ζωής ολόκληρης της δομής.

Είναι απαραίτητο να στερεώνετε κάθε κορμό των κιβωτίων όχι περισσότερο από 80 cm μεταξύ τους., από κάτω προς τα πάνω ή προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πριν αρχίσετε να κόβετε το Eurodist, πρέπει να ελέγξετε τα κιβώτια με ένα επίπεδο.Αυτό είναι το πιο σημαντικό στάδιο από το οποίο εξαρτώνται όλα τα μελλοντικά αποτελέσματα. Η θέση του καπακιού εξαρτάται από τον τύπο των σανίδων στήριξης. Εάν είναι τοποθετημένα κάθετα, οι σανίδες στερέωσης πρέπει να καρφωθούν στην οριζόντια κατεύθυνση και αντίστροφα.

Αν υπάρχει ανάγκη να γίνει ο χώρος πιο ζεστός, τότε αμέσως μετά την τοποθέτηση της λάμας, είναι απαραίτητο να τοποθετηθεί ένας θερμαντήρας ανάμεσα σε αυτό και στη συνέχεια να στερεωθούν οι σανίδες επένδυσης. Για δωμάτια με υψηλή υγρασία, πρέπει να επιλέξετε όχι μόνο μια θερμάστρα, αλλά και μια προστατευτική μεμβράνη γι 'αυτό, έτσι ώστε το περιεχόμενο να μην επηρεάζεται από το νερό. Όταν όλα είναι έτοιμα, είναι δυνατόν να διορθώσετε την ευρωστία.

Για αυτή τη διαδικασία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

 • νύχια;
 • αυτο-κοχλίες βίδες?
 • κυματομετρία.

Οι τελευταίες θεωρούνται η καταλληλότερη επιλογή, δεδομένου ότι δεν είναι ορατές μετά την εγκατάσταση, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από υλικό που δεν σκουριάζει και δεν αλλοιώνεται, επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Το κόστος αυτών των στοιχείων είναι πολύ υψηλότερο από το υπόλοιπο, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερα.

Εάν οι τοίχοι είναι ομαλοί, τότε το κιβώτιο δεν είναι απαραίτητο, αλλά δεν μπορείτε να τοποθετήσετε εύκολα τις σανίδες σε οποιαδήποτε επιφάνεια, επειδή μπορείτε να τις τοποθετήσετε στην πλάκα OSB, η οποία είναι σταθερά στερεωμένη στον τοίχο, το δάπεδο ή την οροφή. Μια τέτοια βάση θα χρησιμεύει ταυτόχρονα ως θερμαντήρας.

Συμβουλές

Όταν σχεδιάζετε την επένδυση ενός ξεχωριστού τείχους ή ενός ολόκληρου δωματίου με Eurolining, είναι σημαντικό να γνωρίζετε όχι μόνο τις βασικές απαιτήσεις αλλά και τις μικρές αλλά σημαντικές αποχρώσεις που θα βοηθήσουν στην εργασία και θα κάνουν το αποτέλεσμα πολύ καλύτερο.

Όταν κάνετε υπολογισμούς του υλικού που θα χρειαστείτε στην εργασία, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τις σωστές παραμέτρους. Εάν το πραγματικό πλάτος του χαρτονιού ληφθεί για τον υπολογισμό, τότε στο τελικό αποτέλεσμα το σφάλμα θα είναι περισσότερο από πέντε τοις εκατό. Αυτό οφείλεται στις αυλακώσεις, οι οποίες είναι εν μέρει στην προηγούμενη σανίδα, γεγονός που μειώνει την επιφάνεια εργασίας.

Αν το δωμάτιο στο οποίο θα εγκατασταθεί το Eurolining έχει μικρές διαστάσεις, τότε αυτό το υλικό στην οροφή θα πρέπει να βρίσκεται κατά μήκος του παραθύρου, επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συνδυασμένη τοιχοποιία, κάνοντας ένα μοτίβο ή συνδυασμό στην επιφάνεια της οροφής.

Κατά την τοποθέτηση του πάνελ τοίχου είναι επίσης σημαντικό να είστε προσεκτικοί, εάν η εγκατάσταση πηγαίνει σε οριζόντια κατεύθυνση, τότε η ακίδα πρέπει να τοποθετηθεί στην κορυφή, αλλά όχι στην πίσω πλευρά. Μην ξεχνάτε ότι το επίπεδο που χρειάζεστε για να ελέγχετε συνεχώς την ορθότητα του υλικού. Εάν τοποθετηθεί σωστά, τότε το δωμάτιο θα έχει ακόμη γωνίες και τη σωστή φόρμα,που την επεκτείνουν οπτικά.

Το τελικό υλικό μετά την τοποθέτηση μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα., αν είναι απαραίτητο. Το φως του ήλιου από τις ευρωγραμμές κάτω από το φυσικό ξύλο μπορεί να γεμίσει το δωμάτιο ή ο χώρος θα πάρει μια νέα αναπνοή και θα χαλαρώσει όταν κηλιδώνει σε ανοιχτά χρώματα. Η σωστή επιλογή του τύπου της εγκατάστασης, η κατάλληλη λύση χρώματος θα είναι σε θέση να κάνει κάθε δωμάτιο με ευρωστία άνετα.

Όμορφα παραδείγματα

Τα δωμάτια στα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό το υλικό είναι αρκετά διαφορετικά, οι σχεδιαστικές επιλογές τους είναι επίσης πολύ διαφορετικές. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο την απαιτούμενη ποσότητα υλικού για να μην επιβαρύνετε το δωμάτιο με ομοιόμορφο υλικό. Εάν δεν μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό, τότε με τη βοήθεια του τόνωση των τοίχων σε διαφορετικές αποχρώσεις, μπορείτε να αφαιρέσετε κάποια ένταση που μπορεί να προκύψει από το δωμάτιο, πλήρως επικαλυμμένο με ξύλο.

Η επένδυση κρεβατοκάμαρα βοηθά να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα, και η μετάβαση από τον τοίχο των διοικητικών συμβουλίων στην οροφή θολώνει τα όρια του χώρου, λαμβάνοντας τις συνήθεις γωνίες που δεν είναι ορατές, αν και παρόντες στην αίθουσα. Η χρήση μαλακών χρωμάτων στα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα βοηθάει να γίνει το δωμάτιο φωτεινό και ευάερο.

Για τους διαδρόμους, είναι τυπικό να χρησιμοποιείται οριζόντια τοποθέτηση του πίνακα, το οποίο επιμηκύνει οπτικά τον χώρο, κάτι που είναι πολύ απαραίτητο σε διαμερίσματα μικρού μεγέθους, όπου οι διάδρομοι και οι διάδρομοι έχουν πολύ μικρές διαστάσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και την επένδυση τοίχων στο μπάνιο, όπου συχνά δεν υπάρχει αρκετός χώρος, και είναι δύσκολο να βρείτε μια καλή κάλυψη για τους τοίχους έτσι ώστε να είναι τόσο όμορφη και λειτουργική. Τα φωτεινά χρώματα προσθέτουν χώρο, ενώ οι έννοιες του πιο σκούρου και ελαφρύτερου ξυλώδους χρώματος προσθέτουν αίσθηση στο εσωτερικό.

  Το μπαλκόνι που καλύπτεται με τη βοήθεια του Eurolining έχει πολύ καθαρή εμφάνιση και η απομίμηση ξύλου δίνει την εντύπωση μιας φυσικής διακόσμησης του δωματίου. Λόγω της οριζόντιας τοποθέτησης των σανίδων, το δωμάτιο φαίνεται μεγάλο, παρά το κανονικό του μέγεθος. Είναι σημαντικό τα υλικά που μιμούνται το ξύλο να χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση ολόκληρου του μπαλκονιού, και το πάτωμα και το ανώτατο όριο να συνεχίσουν τη γραμμή που ορίζεται από τους τοίχους αυτού του μικρού δωματίου. Σε ένα τέτοιο μπαλκόνι, θα είναι ωραίο να χαλαρώσετε δημιουργώντας μια πολυθρόνα και ένα μικρό τραπέζι του καφέ, και αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

  Πώς να διορθώσετε την επένδυση τοίχου, δείτε το επόμενο βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο