Χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά επένδυσης "Calm"

 Χαρακτηριστικά και χαρακτηριστικά της επένδυσης Stiel

Μοντέρνες επιλογές σχεδιασμού γίνονται με φυσικά υλικά. Το ξύλο έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς έχει μοναδικές εξωτερικές ιδιότητες και εξαιρετική απόδοση. Με τη βοήθεια του ξύλου ενσωματώνει το πιο ζεστό και όμορφο ντεκόρ.

Τι είναι αυτό;

Το κόστος των φυσικών υλικών είναι υψηλό, ο καθένας δεν έχει την πολυτέλεια να τα αγοράσει. Η χρήση της επένδυσης "Stiel" είναι μια εξαιρετική επιλογή από την ποικιλία των προϊόντων στην αγορά. Τι είναι και ποιες παράμετροι χαρακτηρίζουν αυτή τη μέθοδο φινιρίσματος, σκεφτείτε.

Η επένδυση μοιάζει με κλασικό χαρτόνι που χρησιμοποιείται για επιμετάλλωσηαπό φυσικές πρώτες ύλες. Το πεύκο, ο κέδρος, η σημύδα, η φιάλη και άλλες ξύλινες βάσεις χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της επένδυσης "Calm". Αυτό το φινίρισμα είναι διαφορετικό από άλλες ποικιλίες λόγω της απουσίας αυλακώσεων στα άκρα του πίνακα. Για να συνδέσετε τα μέρη της επένδυσης παρέχεται εδώ το εξάρτημα "αγκάθι-αυλάκι". Η τεχνολογία καθιστά δυνατή την ενσωμάτωση μιας ομαλής και ομαλής επιφάνειας διακόσμησης με μια ακριβή μίμηση από μασίφ ξύλο.

Οι εγκοπές που υπάρχουν στο προφίλ εκτελούν λειτουργία εξαερισμού. Η κυκλοφορία προστατεύει τον πίνακα από μολύνσεις από μούχλα.

Μορφοποιημένο "Calm" είναι μια ξυλεία ποιότητας. Ένα εξάρτημα τοίχου είναι ένα καθαρό, πλανισμένο, ξηρό χαρτόνι με ορισμένες διαστάσεις. Η τεχνολογία παραγωγής του πίνακα είναι παρόμοια με τις μεθόδους κατασκευής του europrofile. Διακριτικά χαρακτηριστικά της επένδυσης - ένα λεπτότερο προφίλ. Και κατά τη συναρμολόγηση δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των πλαισίων, καθώς δεν υπάρχουν εγκοπές εσοχής. Τοποθέτηση πάνελ αόρατων στο μάτι. Το υλικό επιτρέπεται να χρησιμοποιείται τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική διακόσμηση.

Βιομηχανικά υλικά

Οι λινάρι, τα φύλλα της ελάτης είναι φυλλοβόλα είδη υλικού.Τα Linden, Birch, Aspen, Oak, Alder και άλλες επιλογές μοιάζουν με ξύλινα επίπεδη πλάκες πλάτους περίπου 70 mm με στρογγυλεμένες άκρες και λείπουν ράφια στο πλάι της ακίδας. Τα πάνελ είναι σε ζήτηση λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων του σκληρού ξύλου. Αυτό το ξύλο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αντοχή και πυκνότητα. Τα πάνελ δεν θα χάσουν την αρχική τους εμφάνιση ακόμη και υπό την επίδραση διαφόρων εξωτερικών συνθηκών.

Αυτά τα είδη δεν σαπίζουν, δεν ξεκινούν το καλούπι. Όλα τα υλικά από σκληρό ξύλο θα πρέπει να υποβάλλονται σε θεραπεία με αντισηπτικό. Ο τελειωμένος δακτύλιος είναι κατάλληλος για την επένδυση και το εξωτερικό των κτιρίων. Οι προσόψεις με επένδυση από clapboard φαίνονται ευδιάκριτες και εκπληκτικά όμορφο.

Τα κωνοφόρα είδη, για παράδειγμα, πεύκο, κέδρος και άλλα κωνοφόρα, μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάση για την παραγωγή της "Calm" επένδυσης. "Calm" από το πεύκο Angarsk είναι το καλύτερο κατάλληλο για την αντιμετώπιση εσωτερικών χώρων. Αυτή η φυλή χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό σχέδιο επιφάνειας. Τα πάνελ είναι κατάλληλα για το τελείωμα όχι μόνο της σοφίτας ή της βεράντας, αλλά και του καθιστικού και άλλων δωματίων στο σπίτι. Για να διαφοροποιήσετε τις παραλλαγές του σχεδιασμού μπορεί να είναι το χρώμα του ξύλου, καθώς και η επιλογή συνδυασμών διαφορετικών ειδών.

Η επένδυση από πεύκο, σημύδα ή ασβέστη είναι ένα φθηνό υλικό φινιρίσματος. Προϊόντα από κέδρο είναι μια ελίτ ποικιλία φινιρίσματος, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για να τελειώσουν μερικά εσωτερικά μέρη ενός δωματίου.

Η μυρωδιά του κωνοφόρου ξύλου είναι μοναδική, έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Cedar clapboard χρησιμοποιείται όχι μόνο για το εσωτερικό σπίτι, αλλά και για τα εκτελεστικά γραφεία, που αντιμετωπίζουν τραπεζικές αίθουσες, καταστήματα.

Χαρακτηριστικά

Οι διαστάσεις της επένδυσης "Calm" είναι διαφορετικές. Το υλικό του εγχώριου κατασκευαστή έχει κυρίως πλάτος από 9 έως 15 εκ. Το μήκος των πάνελ είναι έως και έξι μέτρα. Οι διαφορές στο πάχος των φύλλων κυμαίνονται από 1,2 έως 2,5 εκ. Το πλάτος του ξένου υλικού κυμαίνεται από 8 έως 14 εκ. Οι πλάκες έχουν πάχος 1,25 έως 2,1 εκ. Το μήκος των πλαισίων είναι το ίδιο με αυτό του εγχώριου κατασκευαστή - μέχρι έξι μέτρα

Σε αντίθεση με τις κλασικές παραλλαγές της επένδυσης, το "Calm" έχει παραλλαγές με άλλες παραμέτρους. Για παράδειγμα, το πλάτος του οικιακού υλικού μπορεί να κυμαίνεται από 120 mm έως 140 mm και το πάχος του προφίλ μπορεί να είναι από 1,5 έως 2,5 cm.

Η μορφοποιημένη ξυλεία "Shtil" είναι ίδια με το μέγεθος άλλων τύπων υλικών.Το "Calm" χαρακτηρίζεται από διαφορές στο μήκος της σανίδας τελειώματος. Για παράδειγμα, κυμαίνεται από 2 έως 6 μέτρα. Μία τέτοια ποικιλία επιτρέπει την απόκτηση λιγότερων αρμών στην επιφάνεια που βλέπει. Το φινίρισμα φαίνεται πιο ισότιμο και ολοκληρωμένο. Οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες τάξεις είναι "Extra" και "Premium". Συσχετίζονται με είδη υψηλότερης ποιότητας.

Ανάλογα με την κατηγορία, η εμφάνιση ξύλινων προϊόντων ποικίλλει. Οι κλάσεις χωρίζονται ανάλογα με την παρουσία κόμβων σε ένα πάνελ 1 μέτρου. Όσο μικρότερες είναι, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα. Το εύρος της επένδυσης είναι αλληλένδετα με τον τύπο του ιδρύματος. Για παράδειγμα, τα φύλλα πεύκης ή ελάτης είναι κατάλληλα για την κάλυψη των βεράντες και των λότζων. Η δομή των βελόνων έχει υψηλή ρητινώδη, χάρη σε αυτή την επένδυση παίρνει καλές υδατοαπωθητικές ιδιότητες. Η κωνοφόρα επένδυση δεν είναι κατάλληλη για το φινίρισμα ατμοσυστημάτων στα λουτρά. Δεδομένου ότι, λόγω του υψηλού βαθμού πίσσας, η επένδυση αυτή αρχίζει να εκκρίνει μια αιχμηρή και δυσάρεστη οσμή.

Τα φύλλα από σκληρό ξύλο δεν εκπέμπουν ρητίνη και συνεπώς επιτρέπεται να τελειώνουν το ζευγάρι. Μια τέτοια επένδυση θα έχει θετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα λόγω της λεπτής θεραπευτικής οσμής.Ακριβά ξύλα, όπως επένδυση τοίχου από κέδρο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για το φινίρισμα μικρών διακοσμητικών στοιχείων. Οι πίνακες με το υψηλότερο κόστος συχνά κατασκευάζονται από σπάνια ξύλα.

Η επένδυση "Έξτρα" μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για φινίρισμα στο εσωτερικό. Η ποιότητα του υλικού είναι πολύ υψηλή. Η τάξη χωρίζεται σε ποικιλίες: Α, Β, Γ. Εδώ αξίζει μια πιο προσεκτική ματιά στις αποχρώσεις της επιλογής μιας ή άλλης ποικιλίας, ανάλογα με τις ιδιότητες της ποικιλίας. Οι μεταβολές στην πώληση συνεπάγονται την παρουσία ποικιλιών με χαρακτηριστικά: AB, BC.

Οι αποχρώσεις της επιλογής

Είναι σαφές ότι το κόστος της εξαρτάται από την ποιότητα του ξύλου. Όταν επιλέγετε ένα πάνελ τοίχου σε ένα κατάστημα ή πριονιστήριο, διπλώστε δύο ράγες διαφορετικών ποικιλιών μαζί, αξιολογήστε την υφή των πάνελ. Αυτή η αξιολόγηση ονομάζεται οπτική. Θεωρήστε ότι ο φθηνότερος βαθμός των πάνελ είναι Γ. Η τιμή ενός βαθμού ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο ξύλου που χρησιμοποιείται στην παραγωγή.

Το πιο αποδεκτό κατά τη χρήση και στην τιμή του πίνακα του βαθμού Β. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις οροφής, τοίχους. Το κανονικό μήκος εργασίας των πάνελ είναι έως έξι μέτρα. Πίνακες βαθμού Α κατηγορίας "Prima" ή "Elite" - ένα πολύ ακριβό υλικό.

Απτά οφέλη της επένδυσης βαθμού Α:

 • ένα ευρύ πλαίσιο που σας επιτρέπει να καλύψετε το δωμάτιο αρκετά γρήγορα, χωρίς να κάνετε μεγάλη σωματική προσπάθεια.
 • η δυνατότητα τοποθέτησης σε οριζόντια έκδοση και στην κατακόρυφο.
 • το σύστημα αυλακιού-αυλάκωσης παρέχει μια πολύ απλή εγκατάσταση.
 • λίγα απόβλητα που είναι αναπόφευκτα για την εργασία με άλλες ποικιλίες.
 • διαθεσιμότητα ειδικών θυρίδων εξαερισμού.

Διαφορές στην εμφάνιση των ποικιλιών:

 1. A - είναι ορατοί σπάνιοι κόμβοι χωρίς σήψη και οικόπεδα με εμφανιζόμενη ρητίνη.
 2. Β - η παρουσία μεγαλύτερου αριθμού κόμβων, καθώς και τομές με ρέουσα ρητίνη.
 3. C - μπλε επιτρέπεται σε μέρη με εμφάνιση ρητίνης, πτώση κόμβων.

Με την παρουσία μεγάλου αριθμού ελαττωμάτων επιτρέπονται προσκολλημένες επιφάνειες. Όταν κόβονται υποβαθμισμένες περιοχές, το μήκος που λείπει προστίθεται από άλλα πλαίσια ποιότητας. Με αυτή τη μέθοδο, υπάρχει μεγάλη ποσότητα αποβλήτων.

Όμορφα παραδείγματα επιμετάλλωσης

Τελειώνοντας μέσα ή έξω από ένα κτίριο με clapboard "Calm" είναι ένας από τους ανέξοδες τρόπους για να μετατρέψετε ένα σπίτι. Τα πάνελ κατασκευάζονται σύμφωνα με σύγχρονες τεχνολογίες, γεγονός που επηρεάζει την αύξηση της απόδοσης. Ορισμένοι τύποι πάνελ δεν απαιτούν συντήρηση και επεξεργασία με μυκητοκτόνα.Η ξύλινη επένδυση είναι πάντα στη μόδα.

Κλασική επένδυση από σανίδες - οικολογικό υλικό. Ταιριάζει καλά στους πιο μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε αυτό το υλικό παντού, τότε εμφανίζεται ένα ιδιότυπο φαινόμενο dacha. Ως εκ τούτου, η επένδυση θα πρέπει να χρησιμοποιείται επιλεκτικά, για παράδειγμα, για να διακοσμήσετε και να δημιουργήσετε μοντέρνες προφορές.

 • Πάνελ ξύλου μπορεί να υπάρχουν στην εσωτερική διακόσμηση των τοίχων, στην οροφή, σε άλλες εσωτερικές λεπτομέρειες.
 • Η δυνατότητα βαφής του τοίχου είναι ένα θετικό διακοσμητικό πλεονέκτημα αυτού του υλικού. Για παράδειγμα, η λευκή επένδυση είναι κατάλληλη για την ενσωμάτωση του σκανδιναβικού εσωτερικού.
 • Οι βαμμένες επενδύσεις τοίχων χρησιμοποιούνται συχνά για επενδύσεις προσόψεων, στοιχεία δρόμου, όπως κιόσκια. Βαμμένη επένδυση μέσα στο κληματαριά για μεγάλο χρονικό διάστημα διατηρούν τις αρχικές τους ιδιότητες.
 • Σήμερα, οι κατασκευαστές πλάσματα έχουν διαφοροποιήσει το φάσμα του clapboard. Εκτός από τις κλασικές σανίδες για επιμετάλλωση, στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε καλές και ενδιαφέρουσες, από την άποψη του σχεδιαστή, υλικά. Για παράδειγμα, επικάλυψη σανίδων επένδυσης προσομοιώνει επένδυση "Αμερικανική".
 • Η κατοικία μπλοκ θα αντιμετωπίσει εύκολα με απομίμηση της στοίβαγμα καταγραφής.
 • Επιλέξτε τις επιλογές επένδυσης σύμφωνα με το σχεδιαζόμενο σχέδιο.Όπως μπορείτε να δείτε, οι τυποποιημένοι πίνακες μπορούν να συμπληρωθούν με άλλους τύπους σχεδίων.
μπλοκ σπίτι
Αμερικανίδα γυναίκα

Σχετικά με τον τρόπο γρήγορης σύνδεσης του πίνακα τοίχου, θα μάθετε από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο