Επιλέγοντας το κλειδί για την επένδυση

Επιλέγοντας το κλειδί για την επένδυση

Οι κυψελίδες για επένδυση είναι βολικοί και ανθεκτικοί τύποι συνδετήρων. Η απλότητα του σχεδιασμού τους και η ευκολία εγκατάστασής τους σας επιτρέπουν να επενδύετε μόνοι σας σε τοίχους και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Το Kleimer είναι ένας βραχίονας για την κατασκευή του οποίου χρησιμοποιείται γαλβανισμένος σίδηρος ή χάλυβας ελατηρίου. Ο σχεδιασμός αυτού του υλικού εξασφαλίζει τη δυνατότητα αξιόπιστης στερέωσης των στρωμάτων επένδυσης. Ο σύνδεσμος ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα των σιδηροτροχιών με το σύστημα γλώσσας και αυλάκωσης. Το Klyaymery χρησιμοποιήθηκε επίσης για τη στερέωση των πλακών MDF "Calm" και πλαστικών πάνελ.

Στην επιφάνεια του βραχίονα υπάρχουν οπές που προβλέπονται για τη στερέωση του υλικού στην ακατέργαστη βάση ή το κιβώτιο. Η στερέωση πραγματοποιείται με τη βοήθεια καρφιών, βιδών ή βιδών και εξαρτάται από το υλικό κατασκευής της επιφάνειας εργασίας. Κάθε Klymer είναι εξοπλισμένο με βαθιά άγκιστρα, με τα οποία ενισχύεται η σανίδα. Ορισμένα μοντέλα είναι επιπρόσθετα εξοπλισμένα με άγκιστρα, τα οποία ενισχύουν την στερέωση του υλικού και παρέχουν πρόσθετη αντοχή των συνδετήρων.

Τα Klyaymery διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία με μεγάλη ποικιλία ποικιλιών και μεγεθών, γεγονός που διευκολύνει σημαντικά την επιλογή του απαραίτητου υλικού και συστηματοποιεί το φάσμα των μοντέλων. Η ταξινόμηση γίνεται ανάλογα με το ύψος της γλώσσας και το πάχος του Klymer. Το ελάχιστο ύψος είναι 1 mm, το μέγιστο ύψος είναι 6 mm. Τα συνηθέστερα είναι συρραπτικά με ύψος γλώσσας 5 mm.

Αυτός ο τύπος υλικού θεωρείται γενικός και κατάλληλος για πολλούς τύπους επενδύσεων τοίχων. Για την εγκατάσταση του Eurolining, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα μέγεθος 4 mm, και για να αντιμετωπίσετε ένα block house - έξι χιλιοστά μοντέλα.

Επίσης, οι κύλινδροι είναι με γλώσσες δύο και τριών χιλιοστών και είναι σχεδιασμένες για την τοποθέτηση πλαστικών πλαισίων και λεπτών επενδύσεων τοίχων.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Υψηλή ζήτηση των πελατών και δημοτικότητα του kleimer λόγω των πολλών αδιαμφισβήτητων πλεονεκτημάτων αυτού του τύπου συνδετήρων.

 • Η απλότητα του σχεδιασμού και η απλή διαδικασία εγκατάστασης σας επιτρέπουν να εκτελείτε ανεξάρτητα την πρόσοψη του δωματίου χωρίς να καταφεύγετε στις υπηρεσίες ειδικών και η ακριβής τήρηση της τεχνολογίας εγκατάστασης θα μειώσει σημαντικά το χρόνο εργασίας.
 • Η χρήση συρραπτικών εξαλείφει τη διάτρηση, την καρφιά και άλλες μηχανικές επιδράσεις στις πλάκες επένδυσης, καθιστώντας την εμφάνιση ρωγμών και τσιπ αδύνατη. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης klyaymerov στερέωση πριν από την εγκατάσταση, που πραγματοποιείται με τη βοήθεια βιδών, καρφιών και βιδών.
 • Μια μεγάλη γκάμα μοντέλων σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μια καθαρή, απρόσκοπτη επίστρωση, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία συνδυασμού επένδυσης με άλλα υλικά φινιρίσματος.
 • Η αξιόπιστη στερέωση, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια των σφιγκτήρων, εξαλείφει πλήρως τον κίνδυνο παραμόρφωσης και διάτμησης της επικάλυψης.
 • Οι κυλίνδρους είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές σε επιθετικές περιβαλλοντικές επιρροές και υψηλή υγρασία, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνθήκες αρνητικής θερμοκρασίας και στο φινίρισμα λουτρών και σάουνων.
 • Άνετο κόστος.Η τιμή της Klymery συγκρίνεται ευνοϊκά με την τιμή άλλων τύπων υλικού.
 • Η ευελιξία του σχεδίου επιτρέπει τη χρήση συρραπτικών κατά την τοποθέτηση των επενδύσεων τοίχων σε οποιεσδήποτε επιφάνειες βυθίσματος, συμπεριλαμβανομένων ξύλινων, σκυροδέματος, σκυροδέματος, θεμελίων τσιμέντου και κιβωτίων.

Τα μειονεκτήματα της Klyimer για επένδυση περιλαμβάνουν την έλλειψη αξιοπιστίας υπό την επίδραση αυξημένων φορτίων ή κραδασμών του ιδρύματος.

Επομένως, σε περιοχές με σεισμική δραστηριότητα, πρέπει να χρησιμοποιούνται ενισχυμένοι σύνδεσμοι για επένδυση.

Πώς να επιλέξετε;

Βρείτε το σωστό υλικό είναι πολύ απλό. Η βασική προϋπόθεση για αυτό είναι η επιλογή του απαιτούμενου μεγέθους, το οποίο καθορίζεται από τον τύπο και το πλάτος του τοίχου. Πρέπει επίσης να δοθεί προσοχή στην ακεραιότητα της γαλβανισμένης επικάλυψης, καθώς η αντοχή στη διάβρωση των συνδετήρων εξαρτάται από αυτό. Οι αυτοκινούμενες βίδες πρέπει να αγοράζονται με ρυθμό 2-3 τεμαχίων ανά κλύιμερ. Η στερέωση του υλικού με μία βίδα είναι απαράδεκτη - η άμεση εξοικονόμηση στο μέλλον θα προκαλέσει παραμόρφωση και μετατόπιση του πίνακα τοίχου.

Για να επιλέξετε τον επιθυμητό αριθμό διαγραφών, είναι απαραίτητο να κάνετε απλούς υπολογισμούς: κατά μέσο όρο, πρέπει να αγοράσετε 20 συνδετήρες ανά τετραγωνικό μέτρο. m επιφάνεια.Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι όταν ολοκληρώνεται μια επίπεδη επιφάνεια, το βήμα μεταξύ παρακείμενου υλικού θα πρέπει να είναι ίσο με 45 cm, όταν αντιμετωπίζει τις εξωτερικές ζώνες - 35 cm, και όταν εγκαθιστά την επένδυση τοίχων στα γωνιακά τμήματα, το μήκος βήματος θα είναι ίσο με 25 cm.

Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος των τμημάτων, τόσο μεγαλύτερο είναι το βήμα και, κατά συνέπεια, απαιτούνται λιγότερα μέρη.

Λεπτές λεπτομέρειες εγκατάστασης

Εγκατάσταση του klyaymerov πραγματοποιείται με κατσαβίδι, επίπεδο κτιρίου, ταινία, γωνία, σφυρί, κατσαβίδι και δείκτη. Το πρώτο στάδιο της εργασίας θα πρέπει να είναι η προετοιμασία της βάσης εργασίας με την ισοπέδωση της επιφάνειας ή, εάν χρειάζεται, την τοποθέτηση της πλάκας. Η ομαλότητα της βάσης προσδιορίζεται χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο λέιζερ ή κτιρίου. Όλα τα προεξέχοντα μέρη πρέπει να αφαιρεθούν και οι μεγάλες ρωγμές, τσιπς και παραμορφώσεις εξαλείφονται χρησιμοποιώντας ένα μίγμα τσιμέντου-άμμου.

Για να σχηματίσετε μια κουτάλα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πλαίσιο από ξύλο ή μέταλλο που δεν υπερβαίνει τα 0,5 μέτρα.

Μετά από αυτό, θα πρέπει να κάνετε μια αντισηπτική θεραπεία της βάσης και να περιμένετε έως ότου η επιφάνεια στεγνώσει τελείως. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να σημειώσετε τον τόπο εγκατάστασης klyaymerov. Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι με την κάθετη διάταξη των σιδηροτροχιών η τοποθέτηση του υλικού πρέπει να σχεδιαστεί σε απόσταση από το πλάτος της σανίδας από το παρακείμενο τοίχωμα.Όταν η οριζόντια θέση πρέπει να υποχωρήσει από το πάτωμα 2-3 mm, απαραίτητη για βίδες κοχλίωσης. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη σαφήνεια της θέσης του πρώτου στοιχείου, διότι θα εξαρτηθεί από τη σωστή εγκατάσταση όλων των επόμενων στρωμάτων και την εμφάνιση της επένδυσης στο σύνολό της.

Η εγκατάσταση του klyaymer και των σιδηροτροχιών επένδυσης συμβαίνει εναλλάξ, οπότε το κυριότερο είναι να ακολουθείτε αυστηρά τη σειρά τοποθέτησης και να ακολουθείτε την παράλληλη διάταξη των στοιχείων. Η χρήση καρφιών ως στοιχεία στερέωσης για ένα στήριγμα επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση τοποθέτησης σε ξύλινο κιβώτιο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, χρησιμοποιήστε βίδες ή πείρους, ανάλογα με το μέγεθος του βραχίονα και το βάρος των ξύλινων πηνίων. Στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε στην εγκατάσταση του klyimer, ενώ είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε ότι η σανίδα θα είναι επίπεδη: χωρίς μετατόπιση προς την πλευρά και διακοπή της γενικής διαδικασίας εγκατάστασης.

Για να διευκολύνετε τη βίδα των βιδών, πρέπει πρώτα να επισημάνετε τα σωστά σημεία με κουκίδες. Μετά την εγκατάσταση των πρώτων στηριγμάτων, είναι απαραίτητο να προχωρήσετε στην τοποθέτηση του πάνελ τοίχου, στερεώνοντας ταυτόχρονα τις ακόλουθες αγκύλες. Το πρώτο έλασμα εγκαθίσταται στο άγκιστρο του βραχίονα και στη συνέχεια οι επόμενες λωρίδες εισάγονται μέσα στην αυλάκωση με ένα αυλάκι.Το επόμενο στήριγμα δεν πρέπει να σταθεροποιηθεί μέχρι να καθοριστεί μια εντελώς επίπεδη εγκατάσταση του πρώτου πλαισίου. Το ακραίο τμήμα του ελάσματος, εξοπλισμένο με μια χτένα, πρέπει να πιέζεται σφιχτά στη βάση και αυτή τη στιγμή, εισάγετε ένα Klymer στην αυλάκωση και στερεώστε το με βίδες με αυτοεπιπεδούμενες βίδες.

Ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο εγκατάστασης, θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του υλικού, περιοδικά αναφέροντας τις ενδείξεις του επιπέδου κατασκευής. Αφού εγκαταστήσετε την τελευταία σανίδα, πρέπει να κλείσετε τα μεταλλικά συνδετικά στοιχεία με ξύλινη πλευρά.

Εάν είναι απαραίτητο, αποσυναρμολογήστε την αντίστροφα.

Χρήσιμες συμβουλές

Η συμμόρφωση με τους ακόλουθους απλούς κανόνες θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των επενδύσεων τοίχων και θα διατηρήσει την αρχική εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα:

 • Τα Kleimers θα πρέπει να αποκτώνται σε εξειδικευμένα καταστήματα κτιρίων, τα οποία θα εξαλείψουν τον κίνδυνο πλαστογραφίας και θα αποτρέψουν τη διάβρωση και μια γρήγορη αποτυχία των βραχιόνων στερέωσης.
 • Προκειμένου να αποφευχθεί η εμφάνιση σκουριάς και η καταστροφή του υλικού, δεν συνιστάται η χρήση υγρών στεγανωτικών για τη δημιουργία αρμών.
 • μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης, η επένδυση πρέπει να είναι επικαλυμμένη με σύνθεση βερνικιού, ελαίου ή κηρού - μια τέτοια επίστρωση θα βοηθήσει στην προστασία του υλικού από την επιθετική έκθεση στο ηλιακό φως και την υπερβολική υγρασία.
 • Κατά την εγκατάσταση του πίνακα τοίχου, μην επιτρέψετε την άμεση επαφή των ελασμάτων με την επιφάνεια της βάσης - αυτό μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς τον αερισμό των τοίχων και να προκαλέσει το σχηματισμό μύκητα και μούχλα.
 • Οι οπές κοπής για τις υποδοχές και τους διακόπτες θα πρέπει να εκτελούνται χρησιμοποιώντας ένα φτερωτό πριόνι αμέσως μετά την επιστροφή, πριν από την εφαρμογή βερνικιού ή κεριού.
 • ο χώρος που απομένει κοντά στο πάτωμα είναι κρυμμένος με τη βοήθεια διακοσμητικού, πλίνθου κατάλληλου χρώματος και υφής.

Χρησιμοποιώντας ένα clapboard για clapboard ως συνδετήρες, είναι δυνατόν σε σύντομο χρονικό διάστημα να παράγει ανεξάρτητα ένα όμορφο και εντυπωσιακό φινίρισμα ενός σπιτιού, διαμερίσματος ή μπάνιου.

Λόγω της αξιοπιστίας και του απλού σχεδιασμού του, οι συνδετήρες μπορούν να διαρκέσουν για πολλά χρόνια χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση στοιχείων.

Μπορείτε να βρείτε τον πιο γρήγορο τρόπο για να τοποθετήσετε ένα αυτοκίνητο από το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο