Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κώνοι: χαρακτηριστικά και μυστικά της κατασκευής

 Χριστουγεννιάτικα στολίδια από κώνοι: χαρακτηριστικά και μυστικά της κατασκευής

Τα κώνοι είναι ένα φυσικό υλικό από το οποίο αποκτώνται πολύ όμορφα διακοσμητικά της Πρωτοχρονιάς. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα, χωρίς να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες. Οι διακοσμήσεις των κώνων μπορούν να συμπληρωθούν με μια ποικιλία βάσεων, από τα ράφια μέχρι τα πάνελ των θυρών. Σήμερα θα εξετάσουμε προσεκτικά τι είδους στολίδια από κώνοι είναι και πώς μπορούν να γίνουν με τα χέρια σας.

Επιλογή υλικών

Διακόσμηση από κώνοι είναι από καιρό δημοφιλής. Η σημασία τους εξακολουθεί να μην έχει ξεθωριάσει, επειδή έχουν μια πολύ ενδιαφέρουσα και ελκυστική εμφάνιση. Τα κώνοι κάνουν γοητευτικά στέφανα της Πρωτοχρονιάς, κουκουβάγιες και σκυλιά και πολλά άλλα ελκυστικά πρόσωπα.Στην κατασκευή θεαματικού ντεκόρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο ολόκληρους κώνους, αλλά και τις μεμονωμένες κλίμακες τους.

Από την τελευταία, αποκτώνται πρωτότυπες συνθέσεις λουλουδιών διαφόρων αποχρώσεων.

Οι κωνοφόροι κώνους χρησιμοποιούνται συνήθως με τέτοια υλικά.όπως PVA κόλλα, πολύχρωμες κορδέλες, ταινία, παλιές εφημερίδες, σύρμα, νάιλον νήμα, χρώματα διαφορετικών χρωμάτων. Συχνά στην κατασκευή τέτοιων ντεκόρ χρησιμοποιούσαν παλιά μαλακά παιχνίδια μικρών μεγεθών. Φυσικά, ο κατάλογος των απαιτούμενων υλικών εξαρτάται κυρίως από τις συγκεκριμένες βιοτεχνίες, την κατασκευή των οποίων σκοπεύετε να κάνετε.

Πώς να το κάνετε;

Οι κωνοφόροι κώνους συνήθως γίνονται πιο κοντά στο νέο έτος. Ήταν αυτή τη στιγμή ότι μια τέτοια διακόσμηση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Με τη βοήθεια των κώνων πεύκου, μπορείτε να συμπληρώσετε τη διακόσμηση τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι. Εγκαθίστανται σε διάφορα σημεία. Είναι πολύ πιθανό να φτιάξετε αυτές τις εντυπωσιακές διακοσμήσεις με τα χέρια σας. Εξετάστε μερικές οδηγίες βήμα προς βήμα για την πραγματοποίηση τέτοιων διακοσμήσεων.

Γιρλάντες

Από τα κώνοι κάνουν όμορφες χριστουγεννιάτικες γιρλάντες. Τέτοιες διακοσμήσεις μπορούν να μεταμορφώσουν οποιαδήποτε κατάσταση, κάνοντάς τους πιο άνετες και,Φυσικά, εορταστικό. Κρεμάζουν τη διακόσμηση σε διάφορους λόγους - φαίνεται αρμονική παντού.

Εάν αποφασίσετε να κάνετε ανεξάρτητα ένα τέτοιο ενδιαφέρον έργο της Πρωτοχρονιάς, τότε θα πρέπει να διαθέσετε στοιχεία όπως:

 • οι ίδιοι οι κώνοι (το ποσό αυτών των φυσικών υλικών εξαρτάται από το πόσο καιρό η γιρλάντα που σκοπεύετε να κάνετε)?
 • σχοινί ή σπάγγους (αντί αυτών των τμημάτων, επιτρέπεται η χρήση στενής κορδέλας).
 • ακρυλικά χρώματα για χρυσό ή ασήμι (αντί για χρώματα, επιτρέπεται να αγοράσετε λάμψη και συνηθισμένη κόλλα PVA).
 • γάντζους (μπορείτε να τα αγοράσετε σε καταστήματα χειροτεχνίας)?
 • φούντα?
 • πένσες.
 • βούρτσα

  Πρώτα πρέπει να καθαρίσετε το τεμάχιο εργασίας. Αφαιρέστε όλες τις βρωμιές και τη σκόνη από αυτές. Για να πραγματοποιήσετε τέτοιες διαδικασίες είναι πολύ βολικό με μια μικρή βούρτσα. Οι κώνοι μπορούν επίσης να πλυθούν κάτω από ένα μικρό ρεύμα νερού. Μετά από αυτό, τα φυσικά υλικά θα πρέπει να στεγνώσουν.

  Χρησιμοποιώντας ακρυλικά χρώματα υψηλής ποιότητας και μια βούρτσα, χρωματίστε τα άκρα των κώνων με ένα μείγμα αργύρου ή χρυσού. Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε σε κάθε βαμμένο μέρος να στεγνώσει εντελώς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια άλλη μέθοδο - εφαρμόστε κόλλα PVA στις άκρες των κώνων και, στη συνέχεια, ρίξτε τη λάμψη πάνω από το κολλημένο στρώμα. Όταν η κόλλα στεγνώνει, τα επιπλέον λαμπερά σωματίδια θα πρέπει να σκουπιστούν.

  Όλα τα παραγόμενα φυσικά υλικά κατασκευάζονται με τον ίδιο τρόπο.

  Τώρα πάρτε τα άγκιστρα. Μπορούν να αγοραστούν τόσο σε καταστήματα για κεντήματα, όσο και σε πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης κτιρίων. Τοποθετήστε τους στην κορυφή των κώνων χρησιμοποιώντας πένσες. Μετά από αυτό, πάρτε το νήμα, κόψτε ένα κομμάτι του επιθυμητού μήκους και βιδώστε το σε κάθε τρύπα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει κόμπους στα άγκιστρα έτσι ώστε οι κώνοι να συγκρατούνται με βάση τα πιο αξιόπιστα και σταθερά, δεν πρέπει να κολλάνε στη χορδή. Είναι επιθυμητό να αντέχουν τουλάχιστον 15 cm μεταξύ των επιμέρους στοιχείων.

  Το άνω μέρος των κώνων είναι επίσης αποδεκτό να διακοσμεί με χαριτωμένα τόξα των κορδελλών. Το αποτέλεσμα θα είναι μια πολύ όμορφη διακόσμηση Χριστουγέννων. Όπως μπορείτε να δείτε, η παραγωγή του είναι πολύ απλή και απαιτεί ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.

  Στεφάνια

  Οι κώνοι δημιουργούν εντυπωσιακά στεφάνια Πρωτοχρονιάς. Τέτοιου είδους διακόσμηση συνήθως κρέμεται στα πάνελ ή στους τοίχους των θυρών. Είναι επίσης δυνατό να φτιάξετε τα στεφάνια των Χριστουγέννων από φυσικά υλικά με τα χέρια σας. Αυτή η διαδικασία θα πάρει αρκετό ελεύθερο χρόνο.

  Για να κάνετε μια όμορφη διακόσμηση χρειάζεστε τα παρακάτω στοιχεία:

  • κουκουνάρια (οποιοδήποτε μέγεθος)?
  • έγχρωμο σύρμα.
  • Πλαστικό σύρμα για την κατασκευή πλαισίου πλαισίου.
  • ψαλίδια;
  • πένσες.

  Και τώρα θα εξετάσουμε βήμα προς βήμα πώς κατασκευάζονται αυτά τα διακοσμητικά αντικείμενα:

  • πρέπει πρώτα να πλέξετε τον σκελετό για το μελλοντικό στεφάνι χρησιμοποιώντας παχύ σύρμα.
  • τότε τα χτυπήματα θα πρέπει να συνδεθούν με το προκύπτον πλαίσιο χρησιμοποιώντας χρωματιστό σύρμα.
  • η πλήρωση του πλαισίου πρέπει να αρχίζει με τον εσωτερικό δακτύλιο.
  • τότε μπορείτε να πάτε στο εξωτερικό δαχτυλίδι?
  • σταθεροποιούν τα φυσικά υλικά μεταξύ των δακτυλίων του πλαισίου.
  • επιτρέπεται να διακοσμηθεί περαιτέρω ένα κατασκευασμένο μέρος, με βάση τις δικές του προτιμήσεις, σχετικά με χρώματα, πούλιες και άλλα παρόμοια στοιχεία.

  Διακοσμήστε ένα τέτοιο στεφάνι μπορεί να είναι μια ποικιλία από λεπτομέρειες. Από πανέμορφες λαμπερές κορδέλες διαφορετικών χρωμάτων σε καραμέλες, μεγάλα κόκκινα τόξα και λαμπερά ψεκάσματα. Επιπλέον, αυτές οι διακοσμήσεις είναι κατασκευασμένες από παλαιούς κρεμάστρες από σίδηρο ή κουφώματα εφημερίδων.

  Τα γνόμωνα

  Από τους κώνους δεν είναι μόνο μια ποικιλία από στεφάνια και γιρλάντες, αλλά και διάφορες μορφές. Από τέτοια φυσικά υλικά φαίνονται ωραίες κουκουβάγιες. Συχνά τα χτυπήματα χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του συμβόλου του επόμενου έτους.Υπάρχει ακόμα μία ενδιαφέρουσα φιγούρα, η δημιουργία της οποίας προσελκύεται από πολλούς δασκάλους.

  Κάνοντας μικρούς νάνοι από τους κώνους είναι εύκολο.

  Για να πραγματοποιήσετε τέτοιες δημιουργικές εργασίες πρέπει να διαθέσετε τα παρακάτω στοιχεία:

  • ένα μεγάλο κωνοφόρο κώνο?
  • Πολύχρωμο τσόχα?
  • κόλλα σιλικόνης?
  • μάτια (κατά προτίμηση πλαστικά);
  • καλώδιο terry;
  • πιπέρι ·
  • νήμα και βελόνα.
  • Λευκό φύλλο χαρτιού γραφείου Α4.
  • μπάλες από βαμβάκι;
  • ψαλίδι.

  Πρώτα πρέπει να χτίσετε το κεφάλι του μελλοντικού gnome. Εάν έχετε στο εμπόριο μια αφρώδη μπάλα ή μια μεγάλη χάντρα από ξύλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα μέρη. Συνήθως είναι κολλημένα ή κολλημένα στο πάνω μέρος του κώνου, το οποίο θα παίξει το ρόλο της βάσης του σχήματος, δηλαδή του σώματος του.

  Αν δεν έχετε τα αναφερθέντα στοιχεία, μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτήν την έκδοση παραγωγής:

  • υγρό χαρτί A4 με νερό.
  • τότε είναι απαραίτητο να συμπιεστεί και να κυλήσει μια μικρή, αλλά πυκνή μπάλα?
  • ενώ το προκύπτον μέρος είναι ακόμη υγρό, θα πρέπει να φυτευτεί επάνω από το φυσικό υλικό.
  • τότε θα πρέπει να αφήσετε την μπάλα στο πεύκο μέχρι να είναι εντελώς στεγνή και ενώ το κεφάλι του μελλοντικού gnome είναι πλήρως αποξηραμένο, θα πρέπει να προετοιμάσετε στοιχεία που θα παίξουν το ρόλο των ρούχων για τα ειδώλια του πιλήματος.
  • για την κατασκευή του καπακιού, πρέπει πρώτα να κάνετε το σωστό μοτίβο, στη συνέχεια να επιβάλλετε το μοτίβο στο τσόχα, να κόψετε όλα τα περιγράμματα και στη συνέχεια να κόψετε το τμήμα.
  • το επόμενο στάδιο επεξεργάζεται κατά μήκος των άκρων με μία βελονιά τύπου βρόχου.
  • Στο επάνω μέρος του προκύπτοντος καπακιού, ράβετε ή κόβετε μια μικρή διακοσμητική σφαίρα βαμβάκι.

  Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην κατασκευή λαβών gnome. Φτιάξτε τα από ένα ειδικό καλώδιο terry. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί αυτό το στοιχείο μεταξύ των κλιμάκων φυσικού υλικού. Τα άκρα του καλωδίου πρέπει να είναι στριμμένα και οι λαβές θα είναι έτοιμες. Στη συνέχεια, κάνουμε γάντια. Για να το κάνετε αυτό, σχεδιάστε σχέδια και ελέγξτε 4 ταυτόσημα μέρη στο υλικό του πιλήματος. Κάθε στοιχείο πρέπει να κοπεί. Στη συνέχεια, είναι ραμμένες μαζί. Όταν τα μικρά γάντια είναι έτοιμα, μπορούν να τοποθετηθούν στην απειλητική φιγούρα.

  Οι κάλτσες για το gnome πρέπει επίσης να γίνονται από τσόχα. Είναι κολλημένα στο κάτω μέρος των εξογκωμάτων. Μετά από αυτό, θα υπάρξει αρκετά, και το gnome θα είναι έτοιμο. Πρέπει να βάλετε ένα πώμα σε αυτό, χρησιμοποιώντας κόλλα σιλικόνης.

  Τώρα κάνετε το πρόσωπο των διακοσμητικών μορφών. Είναι απαραίτητο να κολλήσετε τα μάτια και τη μύτη του πιπεριού, καθώς και να σχεδιάσετε ένα στόμα gnome.

  Προκειμένου να μην γίνει το γνόνομαι των Χριστουγέννων φαινομενικά απαλό, τα μάγουλά του μπορεί να μαυριστούν με τη βοήθεια στεγνού ρουζ ή ροζ αποχρώσεις.

  Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το σχήμα με ένα μικροσκοπικό μαντήλι. Πρέπει επίσης να είναι κατασκευασμένο από πίλημα μήκους 20 cm και πλάτους 2,5-3 cm. Στις άκρες του κασκόλ, κόψτε το περιθώριο. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα πολύ χαριτωμένο μικρό gnome. Μπορείτε να κάνετε αρκετές τέτοιες μορφές και να τις τοποθετήσετε σε σύνθεση ενός νέου έτους.

  Συνθέσεις του νέου έτους

  Οι κώνοι κάνουν πολύ ωραίες συνθέσεις διακοπών, οι οποίες συχνά χρησιμοποιούνται όχι μόνο για να διακοσμήσουν το σπίτι, αλλά και για να διακοσμήσουν τα δώρα.

  Εξετάστε μερικούς ενδιαφέροντες συνδυασμούς χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά.

  • Σε επίπεδη βάση, όπως ένα ράφι ή ένα περβάζι παραθύρων, μπορείτε να αποσυνθέσετε τους κώνους και να τις συμπληρώσετε με γιρλάντες LED. Μια τέτοια διαδοχή θα φανεί φωτεινή και ελκυστική εάν συμπληρωθεί με τεχνητό χιόνι και πούλιες. Σε μια τέτοια διακόσμηση μπορεί να είναι παρών ως συνήθως, και κώνους, διακοσμημένα με σπινθήρες.
  • Οι κώνοι φαίνονται πολύ ελκυστικοί εάν τοποθετηθούν στην ίδια σύνθεση με μανταρίνια, βελόνες και άλλα παρόμοια εξαρτήματα του θέματος της Πρωτοχρονιάς.
  • Συχνά, για να διακοσμήσετε ένα τραπέζι ή ένα εσωτερικό σαν σύνολο, λαμβάνονται όμορφα πιάτα (αυτό μπορεί να είναι και ένα γυάλινο και ένα ψάρεμα) και στη συνέχεια τοποθετούνται πολλοί διαφορετικοί κώνοι. Μπορείτε να προσθέσετε σε αυτή την απλή σύνθεση μερικά μικρά κλαδιά (όχι απαραίτητα μόνο κωνοφόρα).
  • Ενδιαφέρουσες και μικρές συνθέσεις επιτυγχάνονται αν οι άκρες των φτερών των κώνων καλύπτονται με ασπρόμαυρη βαφή με δυσδιάκριτους σπινθήρες και οι υπόλοιπες επιφάνειες του φυσικού υλικού είναι βαμμένες με πράσινη βαφή. Το αποτέλεσμα είναι ένα είδος μίνι-χριστουγεννιάτικου δέντρου. Θα γίνει πιο πρωτότυπο αν το βάλετε σε ένα μικρό πήλινο δοχείο και προσθέστε ένα μεγάλο χρυσό αστέρι στην κορυφή.
  • Από τα κώνοι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περίεργο πλαίσιο από κομψά λευκά κεριά, τοποθετημένα σε κομψά διαφανή κηροπήγια που μοιάζουν με καθαρά αγγεία. Τέτοιες διακοσμήσεις θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στο εορταστικό τραπέζι.

  Οι επιλογές για την κατασκευή όμορφων συνθέσεων με κώνοι είναι εξαιρετικές.

  Όλα εξαρτώνται από τη γεύση και τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών που θέλουν να διακοσμήσουν το σπίτι τους.

  Τα αστέρια

  Λίγοι γνωρίζουν, αλλά οι κώνοι κάνουν πολύ πρωτότυπα και θεαματικά αστέρια του Νέου Έτους.Τέτοιες διακοσμήσεις προσελκύουν πολλή προσοχή επειδή φαίνονται μη θριαμβευτικές.

  Για να κάνετε μια τέτοια διακόσμηση με τα χέρια σας, θα είναι χρήσιμα τα παρακάτω στοιχεία:

  • διαφορετικές ανωμαλίες μεγέθους?
  • μεταλλικά σουβλάκια ή ανθεκτικό σύρμα.
  • χρωματιστές κορδέλες.

   Τα πρωτότυπα αστέρια είναι κατασκευασμένα από κώνοι ως εξής.

   • Από το καλώδιο γίνονται πολλά σουβλάκια. Θα χρειαστεί να συνδεθούν, κάνοντας μια κάμψη στο κεντρικό τμήμα προκειμένου να αποκτήσουν ένα είδος πεντάκτινης βάσης.
   • Τώρα θα πρέπει να αρχίσετε να ρίχνετε τα κώνοι, σχηματίζοντας ένα όμορφο σχέδιο από αυτά. Πρέπει να σε αγαπάει!
   • Ένα από τα μπαρ θα πρέπει να λυγίσει και να συνδεθεί με μια κορδέλα, για την οποία το αστέρι μπορεί να κρεμαστεί στην πόρτα, κοντά στον τοίχο ή δίπλα στο τζάκι. Συχνά, αυτά τα είδη διακόσμησης βρίσκονται στην κορυφή των δέντρων.

   Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

   Στεφάνια κώνων φαίνονται πολύ όμορφα και αρμονικά, αν συμπληρώνονται με κλαδιά κωνοφόρων δέντρων. Σε τέτοιες διαδοχές, μπορείτε να συμπεριλάβετε διακοσμητικά μούρα κόκκινου, καθώς και κάλυψη με λευκά κομμάτια βαφής που προσομοιώνουν τον παγετό ή το χαλασμένο χιόνι. Τα στεφάνια των Χριστουγέννων φαίνονται καταπληκτικά αν τα εξοπλίζετε στο κέντρο με έναν κλειστό φακό με ανοιχτές λεπτομέρειες.

   Από το υπέροχο σύνολο των χρωματιστών κώνων φωτός, τα κλαδιά και οι μπάλες των Χριστουγέννων μπορούν να αποκτήσουν ένα εντυπωσιακό κηροπήγιο. Σε ένα παρόμοιο υπόβαθρο ένα άσπρο πυκνό κερί θα φαίνεται αρμονικά. Η επιδιόρθωση χύδην υλικών επιτρέπεται με τη χρήση διαφανών υάλινων αντικειμένων στο κάτω μέρος. Το αποτέλεσμα θα είναι μια πρωτότυπη διακόσμηση Χριστουγέννων που προσελκύει πολλή προσοχή.

   Στο παράθυρο στο σπίτι μπορείτε να βάλετε ένα πολύ ασυνήθιστο καλάθι που γίνεται με τα χέρια σας από κώνοι. Αυτή η διακόσμηση πρέπει να είναι από φυσικά υλικά και η λαβή του καλαθιού δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτή η διακόσμηση θα φαίνεται κατάλληλη και στη χειμερινή και στη θερινή περίοδο.

   Για παράδειγμα, στις διακοπές του νέου έτους μπορεί να συμπληρωθεί με ένα ράντισμα από τεχνητό χιόνι, και το καλοκαίρι για να διακοσμήσει με μικρά λουλούδια.

    Από τα κώνοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια διακριτική γιρλάντα με βάση ένα πυκνό κόκκινο νήμα. Τα ίδια τα φυσικά υλικά για μια τέτοια βάση μπορούν να βαφτούν λευκά στα άκρα. Μια τέτοια διακόσμηση θα είναι ιδιαίτερα βιολογικά προσαρμοσμένη στην κατάσταση, διατηρούμενη σε φωτεινούς και λευκούς τόνους. Θα χαρούν με την ομορφιά τους, αλλά δεν θα βγουν από το γενικό σύνολο.

    Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο να βγάζετε τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια από κώνοι με τα χέρια σας, δείτε το παρακάτω βίντεο.

    Σχόλια
     Συντάκτης
    Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς.Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

    Αίθουσα εισόδου

    Σαλόνι

    Υπνοδωμάτιο