Πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιο για το νέο έτος;

 Πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιο για το νέο έτος;

Το νέο έτος είναι μία από τις πιο μαγικές και ατμοσφαιρικές διακοπές. Η προετοιμασία για αυτό αρχίζει πολύ πριν από το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου. Μπορείτε να περάσετε το παλιό έτος και να συναντήσετε το νέο στο σπίτι, στο δρόμο ή σε εστιατόριο. Αλλά η πιο ζεστή θα είναι η γιορτή της σε μια ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα. Ανεξάρτητα από τον αριθμό των επισκεπτών, είτε πρόκειται για έναν στενό οικιακό κύκλο είτε για μια μεγάλη ομάδα φίλων, ο εορταστικός διάκοσμος του σπιτιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Πού να ξεκινήσετε;

Πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιο για το νέο έτος; Οι επιλογές για εορταστική διακόσμηση του δωματίου είναι απίστευτα πολλές. Μέχρι σήμερα, υπάρχει μια τεράστια επιλογή από έτοιμα στολίδια για το θέμα του νέου έτους.Μπορείτε να τα αγοράσετε σε σχεδόν οποιοδήποτε κατάστημα, ειδικά την παραμονή αυτών των διακοπών. Ωστόσο, κάνοντας χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα χέρια σας είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Σε αυτή την ευχάριστη δράση μπορείτε να προσελκύσετε παιδιά που θα είναι ευχαριστημένα με ένα τέτοιο χόμπι.

Από πού πρέπει να ξεκινήσετε; Πρώτα απ 'όλα, είναι απαραίτητο να καθοριστεί πόσα δωμάτια θα διακοσμηθούν. Φροντίστε να διακοσμήσετε το δωμάτιο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το επίσημο γεγονός. Η ατμόσφαιρα στο διάδρομο είναι σημαντική, ειδικά αν οι επισκέπτες αναμένεται αυτή την ημέρα. Περνώντας το κατώφλι του σπιτιού, βυθίζονται αμέσως στην ατμόσφαιρα του νέου έτους. Όντας ασχολούνται με τη διακόσμηση, θα πρέπει να εξετάσετε το μέγεθος των δωματίων. Η διακόσμηση των μεγάλων δωματίων θα είναι διαφορετική από τη διακόσμηση των συμπαγών δωματίων.

Είναι απαραίτητο να αποφασίσετε πώς θα διακοσμηθούν τα δωμάτια για το νέο έτος. Μπορείτε να κάνετε με την αγορά του ντεκόρ ή να το κάνετε μόνοι σας. Μια καλή επιλογή θα ήταν να συνδυάσετε τα τελικά προϊόντα με χειροποίητα κοσμήματα. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείτε μια λίστα με αυτά που πρέπει να αγοράσετε. Για να φτιάξετε μια λίστα με τα απαραίτητα υλικά, πρέπει να ξέρετε ακριβώς τι κοσμήματα θα γίνει.Υλικά για διακόσμηση μπορεί να κόβει ύφασμα, κορδέλες, σχοινί, χνούδι, αφρό, και πολλές άλλες επιλογές.

Προκειμένου να διευκολυνθεί ο προσδιορισμός των συγκεκριμένων διακοσμήσεων, θα πρέπει να εξετάσετε ορισμένα από αυτά και να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο.

Τα παράθυρα του νέου έτους

Τα διακοσμητικά παράθυρα έχουν μεγάλη σημασία για τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας. Σχέδια ή διακοσμητικά στοιχεία στα παράθυρα θα ευχαριστήσουν τους περαστικούς στο δρόμο και θα δώσουν μια ιδιαίτερη διάθεση. Ο πιο διάσημος και δημοφιλής τρόπος για να διακοσμήσετε τα παράθυρα είναι να τοποθετήσετε νιφάδες χιονιού πάνω τους. Συχνά για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείτε λευκές χαρτοπετσέτες ή πολύ λεπτό χαρτί. Η νιφάδα χιονιού πρέπει να κόβεται σε ένα διάτρητο σχέδιο ή σύμφωνα με το δικό του σχέδιο. Όχι πάντα όμορφοι νιφάδες χιονιού λαμβάνονται για πρώτη φορά, οπότε μην ανησυχείτε. Είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η δημιουργία αυτών των διακοσμήσεων χαρτιού και πολύ σύντομα θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορείτε να κολλήσετε το χαρτί νιφάδες χιονιού με νερό, να νιώσετε ομοιόμορφα τη διακόσμηση και να το τοποθετήσετε προσεκτικά πάνω στο γυαλί. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κόλλα PVA. Όταν χρησιμοποιείτε κόλλα, είναι σημαντικό να μην προκληθεί ζημιά στο γυαλί και να απομακρύνεται καλά από την επιφάνεια.

Η διακόσμηση των παραθύρων με χαρτοπετσέτες είναι η απλούστερη και πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος σχεδιασμού., αλλά σήμερα δεν είναι η μόνη! Σήμερα δεν είναι δύσκολο να βρούμε ένα ειδικό χαρτί με θέμα Χριστουγέννων, το οποίο είναι εύκολα κολλημένο σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Η εργασία με το χαρτί αυτό είναι εύκολη και η διαδικασία της διακόσμησης παραθύρων είναι πολύ απλοποιημένη. Επιπλέον, το αυτοκόλλητο χαρτί, κατά κανόνα, αποκολλάται απαλά, χωρίς να αφήνει υπολείμματα στο γυαλί.

Τα πραγματικά σχέδια Χριστουγέννων μπορούν να ζωγραφιστούν στα παράθυρα με τη βοήθεια της απλούστερης οδοντόκρεμας. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι η πάστα ξεπλένεται πολύ εύκολα από την επιφάνεια του παραθύρου. Μπορείτε να το σχεδιάσετε με ένα πινέλο ή δάχτυλο. Οι παραλλαγές των στολιδιών είναι ποικίλες, εξαρτώνται όλοι από τις καλλιτεχνικές ικανότητες ενός ατόμου. Ξεκινώντας από απλά μοτίβα σε γυαλί, που τελειώνουν με σχέδια που έχουν ένα οικόπεδο (φυσικά, το νέο έτος), αυτή η διακόσμηση θα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του σπιτιού, τους επισκέπτες και τους περαστικούς που το βλέπουν από το δρόμο.

Εάν δεν θέλετε να κολλήσετε νιφάδες χιονιού ή να σχεδιάσετε το γυαλί, μπορείτε να διακοσμήσετε παράθυρα αλλιώς. Ο καλύτερος βοηθός σε αυτή την επιχείρηση θα είναι μια γιρλάντα.Πρέπει να το διορθώσετε προσεκτικά στα παράθυρα και η εορταστική ατμόσφαιρα θα είναι έτοιμη. Ένα καλάθι με καραμέλες και μανταρίνια, τοποθετημένο στο περβάζι, θα είναι επίσης μια θαυμάσια διακόσμηση. Είναι καλύτερο να συμπληρώσετε το καλάθι καρυδάκι ελάτης ή κορδέλα, δεμένα με ένα τόξο. Τα κεριά που στέκονται στο παράθυρο θα φαίνονται καλά, ενώ πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες πυρασφάλειας και να τα τοποθετείτε μακριά από κουρτίνες και εύφλεκτα αντικείμενα.

Σχεδιασμός φωτισμού

Ο εορταστικός φωτισμός δημιουργεί μια μαγική ατμόσφαιρα, οπότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτή την πτυχή. Η διακόσμηση ενός δωματίου με φωτεινές γιρλάντες είναι ένας γνωστός τρόπος διακόσμησης του νέου έτους. Παρ 'όλα αυτά, αξίζει τον κόπο να χάσει τη δημοτικότητά του μέχρι σήμερα. Η γιρλάντα μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (αν υπάρχει), στα παράθυρα, στους τοίχους, να διακοσμήσει την πόρτα μαζί της και επίσης να κρεμάσει σε οποιαδήποτε βολική θέση.

Για να κάνετε την εορταστική αναβοσβήνει των φώτων εδώ και πολύ καιρό, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ποιότητα της γιρλάντας. Συνιστάται να αγοράσετε υψηλής ποιότητας κοσμήματα, σε αυτή την περίπτωση θα διαρκέσει για πολλά χρόνια και δεν θα απογοητεύσει με τα μη καίγοντας φώτα. Αποθηκεύστε την γιρλάντα πρέπει να είναι σωστά.Σχεδόν κάθε άτομο, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, αντιμετώπισε ένα τόσο δύσκολο καθήκον, όπως την απομάκρυνση της γιρλάντας, η οποία δεν τηρείται πολύ προσεκτικά.

Το Garland δεν είναι η μοναδική επιλογή για το σημερινό φως στο σπίτι. Ένα ιδιαίτερο μέρος ανήκει στα κεριά. Διαφορετικά στο χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα του κεριού θα είναι μια θαυμάσια Πρωτοχρονιά διακόσμηση του δωματίου. Μπορείτε να αγοράσετε το τελικό προϊόν στο κατάστημα ή να κάνετε ένα διακοσμητικό κερί με τα χέρια σας. Η διακόσμηση διακόσμησης κεριών μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Σατέλ κορδέλες, δαντέλες, κομμάτια πανέμορφου υφάσματος, πλεξούδα είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση εορταστικών κεριών. Όλα τα είδη των συνθέσεων με έλατα, κώνους, αποξηραμένα λουλούδια και κλαδάκια rowan θα φαίνονται πολύ κομψά και πρωτότυπα. Κανέλα και αποξηραμένα πορτοκάλια συμπληρώνουν τέλεια το σχεδιασμό του κεριού.

Πολυέλαιοι, λάμπες, λάμπες, που είναι όλα όσα ανήκουν σε φωτιστικά, διακοσμούν τη διακόσμηση της Πρωτοχρονιάς. Για αυτό, κατάλληλα είναι μικρά παιχνίδια Χριστουγέννων ή απλά θεματικές μορφές που αναρτώνται από μια διαφανή αλιεία ή από ένα διακριτικό νήμα.Το υλικό για τις θεματικές μορφές μπορεί να είναι οτιδήποτε: ύφασμα, τσόχα, χαρτί, πηλό. Η κατασκευή τέτοιων παιχνιδιών με τα χέρια τους δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και κόστος. Απαιτείται μόνο ο καθορισμός των αριθμών που θα γίνουν και η αγορά των απαραίτητων υλικών.

Μπορείτε να υποκύψετε στη διαίσθηση και τα παιχνίδια βελονιών κατά την κρίση σας, ή να βρείτε το ακριβές μοτίβο ενός συγκεκριμένου προϊόντος και να το κάνετε. Επιπλέον, αξίζει να επισκεφθείτε τα εξειδικευμένα καταστήματα, τα οποία διαθέτουν μεγάλη ποικιλία κιτ για να δημιουργήσουν όλα τα είδη διακόσμησης. Το σετ περιλαμβάνει συνήθως σχέδια και όλα τα απαραίτητα υλικά.

Εορταστικά στεφάνια και συνθέσεις

Ένα κοινό χαρακτηριστικό της διακόσμησης του νέου έτους είναι εορταστικά στεφάνια. Είναι κρεμασμένα κυρίως στην πόρτα, αλλά θα φαίνονται πολύ πάνω από το τζάκι ή απλά στον τοίχο. Οι χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες από διαφορετικά υλικά μπορούν να συνδυάζονται τέλεια με ένα στεφάνι με θέματα. Εάν το δωμάτιο διαθέτει διακοσμητικό τζάκι, τότε σίγουρα πρέπει να διακοσμηθεί με χειροτεχνία των Χριστουγέννων. Κεριά, κλαδιά ερυθρελάτης, μανταρίνια και άλλα χαρακτηριστικά της γιορτής θα δημιουργήσουν μια απίστευτη άνεση και εορταστική διάθεση.

Χριστουγεννιάτικες κάλτσες και γάντια κρέμονται πάνω από το τζάκι είναι πολύ δημοφιλείς. Αν και αυτή η παράδοση προήλθε από τη δύση, έχει ήδη κατορθώσει να εδραιωθεί σταθερά στη χώρα μας. Είναι συνηθισμένο να κρύβετε αναμνηστικά και μικρά δώρα σε αυτές τις κάλτσες και γάντια, καθώς και σημειώσεις, ευχές και συγχαρητήρια για το επόμενο έτος. Όπως και οι περισσότερες διακοσμήσεις Χριστουγέννων, ένα στεφάνι μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα ή να το κάνετε μόνοι σας. Για να φτιάξετε τον εαυτό σας το νέο έτος, πρέπει να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα.

 • Πάρτε τη βάση για ένα στεφάνι, η καλύτερη επιλογή είναι αφρός. Αυτό το ελαφρύ υλικό είναι πολύ βολικό για χρήση, μπορείτε να συνδέσετε τακτοποιημένα κλαδιά και όλες τις άλλες λεπτομέρειες της διακόσμησης.
 • Τα κλαδιά ερυθρελάτης πρέπει να είναι προσαρτημένα στη βάση. Μπορούν να είναι τεχνητά και πραγματικά. Αν και τα τεχνητά έλατα από έλατα δεν θα δώσουν την ίδια γεύση του νέου έτους, αλλά θα φανούν σαν πραγματικά.
 • Επιπρόσθετα στοιχεία διακόσμησης με τη μορφή μικρών φωτεινών Χριστουγέννων παιχνιδιών, πούλιες, κώνοι προσκολλώνται σε έλατα ή πεύκα. Τέτοιες συνθέσεις είναι συχνά διακοσμημένες με τόξα, πασπαλισμένες με πούλιες.
 • Τα κλαδιά στον αφρό που συνδέονται με τα νήματα.Τα ελαφρύτερα και τα μικρότερα εξαρτήματα μπορούν να τοποθετηθούν σε κόλλα ή διπλής όψης ταινία.

Όταν κάνετε ένα στεφάνι Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε διακοσμήσεις. Εάν η φαντασία απαιτεί ξεκούραση, τότε μια πιο συγκεκριμένη ιδέα για τη διακόσμηση ενός δωματίου για το νέο έτος μπορεί να είναι γεμάτη με εικονογραφημένα άρθρα ή περιοδικά.

Πώς να διακοσμήσετε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Ο κύριος προσκεκλημένος της Πρωτοχρονιάς είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί να είναι μια πραγματική ή τεχνητή ελάτη, μεγάλη ή μικρή, χνουδωτή και όχι πολύ πλούσια. Σε κάθε περίπτωση, το δέντρο είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των διακοπών, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να το διακοσμήσετε. Μπορείτε να το κανονίσετε με κλασικό τρόπο και να κρεμάσετε Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και βροχή σε ένα δέντρο. Παρά το γεγονός ότι η παραδοσιακή σχεδίαση έχει τους οπαδούς της, αυτή τη στιγμή έχει χάσει λίγο την πρώην δημοτικότητά της. Η διακόσμηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων γίνεται πλέον πιο δημιουργική, από τη συνηθισμένη, χρησιμοποιώντας τις πιο μη τυποποιημένες ιδέες.

Μια ενδιαφέρουσα λύση για τη διακόσμηση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου θα είναι οι μικρές φωτογραφίες όλων των επισκεπτών που θα είναι παρόντες στο γκαλά. Μπορείτε να κρεμάσετε τις φωτογραφίες με τη βοήθεια μικρών μανταλάκια ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νήματα ή τόξα για αυτό το σκοπό.Candy και άλλα γλυκά θα είναι μια θαυμάσια διακόσμηση του δέντρου της Πρωτοχρονιάς. Ιδιαίτερα καλό αν τα γλυκά είναι σπιτικά. Το μελόψωμο, διακοσμημένο με κεράσι με διάφορα στολίδια, μπορεί να κρεμαστεί σε ένα δέντρο Πρωτοχρονιάς ή να τεθεί σε ένα εορταστικό τραπέζι. Από αυτή τη διακόσμηση, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι.

Τα παιχνίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορούν να κατασκευαστούν με το χέρι. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε τις μπάλες των επιθυμητών σχημάτων και όλα όσα χρειάζεστε για το σχεδιασμό. Αξίζει να αγοράσετε πολύχρωμα κλωστές, χάντρες, κορδέλες, κάλτσες. Με τη βοήθεια της κόλλας, μπορείτε να προσθέσετε λάμψη ή χάντρες στη σφαίρα, ενώ η διακόσμηση μπορεί να είναι μονοφωνική ή σε διαφορετικά χρώματα. Αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο δωμάτιο, μπορείτε να αγοράσετε μια μικρή ερυθρελάτη, να το διακοσμήσετε με μανταρίνια και γλυκά και ikebana από κλαδιά ελάτης με πούλιες της Πρωτοχρονιάς θα διακοσμήσει το εορταστικό τραπέζι.

Γιρλάντες για διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορούν επίσης να γίνουν με το χέρι.

Για τη διακόσμηση μπορείτε να πάρετε:

 • διάφορα σφαιρίδια που έχουν κολληθεί σε μια γραμμή αλιείας.
 • ταινίες?
 • αριθμοί ·
 • φακούς;
 • μαργαριτάρι νήμα?
 • "Βροχή".

Τα στοιχεία του Άγιου Βασίλη και του Snow Maiden ή άλλων χαρακτήρων του νέου έτους, τοποθετημένα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, προσθέτουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα παραμυθιού.

Ανάλογα με το δωμάτιο

Η διακόσμηση του νέου έτους μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με το επιλεγμένο δωμάτιο. Το κύριο κριτήριο όταν επιλέγετε ένα σχέδιο για έναν παιδικό σταθμό είναι η ασφάλεια των παιδιών στο δωμάτιο, επομένως δεν συνιστάται η χρήση γυάλινων αντικειμένων ή η τοποθέτηση κεριών. Γιρλάντες, που εργάζονται στον ηλεκτρικό ρεύμα, πρέπει να τοποθετούνται μακριά από το παιδί, και ακόμη καλύτερα - να αντικαθίστανται από χαρτί ομολόγους ή από ασφαλές υλικό.

Η προετοιμασία ενός παιδικού δωματίου για το νέο έτος θα είναι μια πραγματική εκδήλωση για το παιδί. Η κοινή παραγωγή νιφάδων χιονιού, γιρλάντες και χειροτεχνίες θα δώσει στο παιδί μια αίσθηση εορτασμού. Μια μεγάλη επιλογή θα ήταν τα παιχνίδια που προσωποποιούν το σύμβολο του επόμενου έτους. Τέτοια χαριτωμένα πλούσια ζώα πωλούνται παραδοσιακά σε πολλά καταστήματα της πόλης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το υπνοδωμάτιο των ενηλίκων μπορεί να διακοσμηθεί πιο ποικιλόμορφα και να χρησιμοποιηθεί ως διακόσμηση για κεριά και γιρλάντες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα παρασχεθεί η εορταστική και ρομαντική ατμόσφαιρα. Επίσης στην κρεβατοκάμαρα μπορείτε να βάλετε τα σκάφη της Πρωτοχρονιάς από έλατα. Ένα καλάθι με μανταρίνια και γλυκά, εορταστικά θέματα και διακοσμήσεις παραθύρων - όλα αυτά είναι κατάλληλα για τη διακόσμηση ενός υπνοδωματίου.

Στυλ και χρώματα

Η επιλογή του στυλ και του χρώματος στο σχεδιασμό του νέου έτους των δωματίων εξαρτάται αποκλειστικά από τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών του σπιτιού. Δεν υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί σε αυτό το θέμα. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι το χρωματικό σχέδιο του ντεκόρ θα πρέπει να συνδυαστεί με το γενικό σχέδιο χρώματος του εσωτερικού. Δεν είναι απαραίτητο να κανονίσετε το δωμάτιο σε σκούρα χρώματα, δεν συνιστάται να το διακοσμήσετε σε πολύχρωμα και φωτεινά χρώματα. Μια γενική επιλογή είναι η διακόσμηση σε μπλε τόνους. Επιπλέον σκιά μπορεί να είναι ροζ, λιλά, καθώς και χρυσό και ασήμι.

Εικόνες στα γυαλιά, μπλε και άσπρα νιφάδες χιονιού και χιονιού σε μια διαφανή επιφάνεια θα συσχετιστούν με το χιόνι, τον πάγο και την ατμόσφαιρα του νέου έτους. Καλό στο εσωτερικό θα συνδυαστούν και διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

Όμορφα παραδείγματα

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από έτοιμες ιδέες και συνδέοντας τη φαντασία σας, μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο για το νέο έτος με στυλ και κομψότητα. Το διακοσμητικό τζάκι με χειροτεχνίες της Πρωτοχρονιάς σε αυτό θα φανεί ζεστό. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθεί μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε περίπτωση που δεν υπάρχει τζάκι.

Μπορεί να είναι ενδιαφέρον να οργανώσετε τις καρέκλες για κάθε συμμετέχοντα του εορτασμού. Μια απλή "βροχή" ή θεματική ταπετσαρία της καρέκλας θα δημιουργήσει μια πραγματικά εορταστική ατμόσφαιρα. Για να δώσετε στα παιδιά χαρά το πρωί της 1ης Ιανουαρίου, μπορείτε να κάνετε "ίχνη" του Άγιου Βασίλη (ή Άγιος Βασίλης). Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξυπνήσετε λίγο αλεύρι στο πάτωμα και στη συνέχεια αφήστε ένα αποτύπωμα εκεί.

Είναι επίσης σημαντικό και όμορφη διακόσμηση δώρων. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν να συσκευάσετε κάθε δώρο σε ένα κουτί, το οποίο στη συνέχεια τυλίγεται σε χαρτί δώρου και δεμένο με μια κορδέλα. Όμορφη μεσημεριανή μερίδα πιάτων θα δώσει επίσης μια εορταστική διάθεση στους επισκέπτες και τους οικοδεσπότες. Οι περισσότερες σαλάτες ή τεμάχια μπορούν να γίνουν με τη μορφή χριστουγεννιάτικου δέντρου. Το μανταρίνι μπορεί να κάνει τα μάτια και τα χαμόγελα, γιατί χρειάζεστε μόνο γαρίφαλα μπιζέλια.

Για να προετοιμάσετε σπιτικές γιρλάντες, μπορείτε να περάσετε με πολύ μη τυπικά αντικείμενα. Ακόμη και τα πιο συνηθισμένα χρωματιστά ζυμαρικά που είναι αρμαθιές σε ένα νήμα μπορούν να χρησιμεύσουν ως αρχική διακόσμηση.

   Οι ιδέες για τη διακόσμηση του δωματίου της Πρωτοχρονιάς είναι ποικίλες. Κάποιοι μπορούν να βρεθούν σε θεματικά άρθρα ή να βγουν ανεξάρτητα, χωρίς να περιορίσουν την πτήση της φαντασίας και του πειραματισμού. Και το πιο σημαντικό πράγμα: η διακόσμηση του δωματίου για το Νέο Έτος δεν είναι μια ταλαιπωρία καθόλου, αλλά ένα ευχάριστο χόμπι!

   Πώς να διακοσμήσετε το δωμάτιο για το νέο έτος, δείτε το παρακάτω βίντεο.

   Σχόλια
    Συντάκτης
   Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

   Αίθουσα εισόδου

   Σαλόνι

   Υπνοδωμάτιο