Αρχικό σχέδιο του δωματίου του ανθρώπου

Για πολλούς ανθρώπους, ο βιότοπος ενός άνδρα που οδηγεί σε μια ζωή με γκρουπ είναι ένας δερμάτινος καναπές, πολλή σκόνη και διάσπαρτα ρούχα. Ίσως πριν από μερικές δεκαετίες ήταν έτσι, αλλά στον σύγχρονο κόσμο, οι νέοι θέλουν να κάνουν το σπίτι τους ξεχωριστό, ατομικό και άνετο.

Ευτυχώς, αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας επαρκής αριθμός κατάλληλων στυλιστικών τάσεων που δεν απαιτούν πολλή δουλειά για τη δημιουργία τους από έναν αρχάριο. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε περιοχή, ακόμη και αν είναι ένα διαμέρισμα με δωμάτιο 12-13 τετραγωνικών μέτρων ή ένα ξεχωριστό δωμάτιο σε ένα σπίτι 16 τετραγωνικών μέτρων.

7 φωτογραφία

Σχετικά με την κατοικία του bachelor

Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε τη στερεότυπη άποψη ότι το διαμέρισμα του γκρουπ είναι η σφαίρα του χάος και η έλλειψη γεύσης, γιατί τώρα οι άνδρες προσπαθούν να κάνουν το διαμέρισμα όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό και πρωτότυπο.Οι ακόλουθες πτυχές μπορούν να αποδοθούν στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας τέτοιας κατοικίας:

 • Ατομικότητα. Δηλαδή, ο εξοπλισμός ενός μόνο ατόμου και η αντανάκλαση των προσωπικών του προσδοκιών και συμφερόντων.
 • Άνεση Εδώ όλα είναι εντελώς πρακτικά και βολικά. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κάνει ό, τι θέλει με την δική του ελευθερία και έχει επίσης την ευκαιρία να διαθέσει οποιεσδήποτε ζώνες κατά την κρίση του - θυσιάζοντάς τους ή τοποθετώντας, για παράδειγμα, τραπέζι μπιλιάρδου στο κέντρο της αίθουσας.
 • Ελάχιστη διακόσμηση. Διακοσμητικά στοιχεία υπάρχουν παντού και πάντα, αλλά σε διαφορετικές ποσότητες. Σε έναν μόνο άνθρωπο, κατά κανόνα, υπάρχουν πολύ λίγες από αυτές · επομένως, σπανίως θα είναι δυνατόν να βρεθούν διακοσμήσεις με τη μορφή λουλουδιών ή πλήθος οικογενειακών φωτογραφιών.
 • Οργάνωση Η διαταραχή είναι το κύριο ταμπού για ένα πρόσωπο που σέβεται τον εαυτό του. Για να το αποφύγετε επιτυχώς, είναι σημαντικό να διατηρείτε τακτικά την καθαριότητα και με σωστή λογική να διατηρείτε αντικείμενα ντουλαπιών και άλλα πράγματα.

Στυλ

Οι άνδρες δεν παραμελούν τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου στυλ.

Βρουταλισμός

Αυτή η επιλογή για τη διευθέτηση των δωματίων τους χρησιμοποιεί όλο και περισσότερους άνδρες. Είναι αυστηρός, ασκητικός και λαμπρός στην απλότητα του.Οι κενές επιφάνειες από σκυρόδεμα και η απουσία αντικειμένων που κοσμούν το χώρο είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Το χρωματικό σχήμα εδώ είναι εξαιρετικά συγκρατημένο - δεν φωτεινά χρώματα, μόνο μαύρο, λευκό και γκρι τόνους. Μερικές φορές υπάρχουν πλούσια καφέ ή ανοιχτόχρωμα πορτοκαλί χρώματα, κάπως ζωντανά τον χώρο.

Η έμφαση σε αυτή την περίπτωση αφορά τη νεωτερικότητα και τη δύναμη, οπότε ο σχεδιασμός βασίζεται στη χρήση οπλισμένου σκυροδέματος, γυαλιού, μετάλλων και ξύλινων αντικειμένων.

Το ανώτατο όριο λαμβάνει μεγάλη προσοχή σε αυτό το στυλ, καθώς αποτελεί πραγματικό εκπρόσωπο του πιο περίεργου μέρους της συνολικής εικόνας. Στο επιθυμητό ύψος, είναι διακοσμημένο με τη βοήθεια διασταυρούμενων δοκών από ξύλο ή αγωγοί γυψοσανίδας. Αυτό δημιουργεί πολύ φως σε οποιαδήποτε διαθέσιμη μορφή, επειδή τα παράθυρα παραμένουν χωρίς κουρτίνες και κουρτίνες.

Έπιπλα είναι εξαιρετικά απλή στην εκτέλεση, πολυλειτουργική και πρακτική, συχνά έχει ορθογώνια και άλλες παρόμοιες μορφές. Δεν είναι τοποθετημένο κοντά στο κέντρο του δωματίου - μόνο στις γωνίες, έτσι ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος ελεύθερος.

Σοφίτα

Loft είναι ένα φωτεινό και μοντέρνο στυλ που απαιτεί μέγιστο χώρο στο δωμάτιο,ακόμα κι αν πρέπει να θυσιάσετε ολόκληρους τοίχους.

Αυτή η κατεύθυνση είναι ένας συνδυασμός νέου εξοπλισμού και εργοστασιακής αισθητικής, που περιλαμβάνουν:

 • σκυρόδεμα ·
 • πλινθοδομή?
 • ανόθευτοι τοίχοι.
 • δοκάρια οροφής ·
 • ακάλυπτη επικοινωνία.

Δεδομένου ότι η σοφίτα προσφέρει περισσότερο χώρο, είναι καλύτερα να οργανωθεί στο δωμάτιο των ανδρών με μεγάλα παράθυρα, χωρίς κουρτίνες.

Αυτό το στυλ έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Ανοιχτό σχέδιο. Κάτω από τοίχους και χωρίσματα, επειδή το χρώμα, τα έπιπλα και ο φωτισμός δουλεύουν καλά με τον διαχωρισμό των ζωνών.
 • Διατήρηση του βιομηχανισμού. Η σοφίτα δεν χρειάζεται εσωτερική διακόσμηση. Η ατμόσφαιρα μιας πραγματικής σοφίτας ή άλλου παρόμοιου χώρου είναι το κλειδί της επιτυχίας.
 • Ο συνδυασμός της αρχαιότητας και της καινοτομίας. Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από τις γοητείες της νεωτερικότητας, στερώνοντας τον εαυτό σας, για παράδειγμα, από υπολογιστή ή τηλεόραση.
 • Πολυλειτουργικά έπιπλα. Μπορεί να είναι απολύτως οποιοσδήποτε, ακόμα και αντίκες. Το κύριο πράγμα είναι η ευκολία του.
 • Ασυνήθιστα αξεσουάρ. Αφήστε τα πάντα να είναι αρκετά απλά, μην παρεμβάλλετε αφίσες, οδικές πινακίδες, πίνακες ζωγραφικής ή γκράφιτι.

Υψηλή τεχνολογία

Αναφέρεται στις σύγχρονες κατευθύνσεις.Εδώ, η απλότητα και η ευκολία των τελευταίων τεχνολογιών βρίσκονται σε τέλεια αρμονία.

Τα ακόλουθα χαρακτηριστικά θεωρούνται χαρακτηριστικά:

 • Οι γραμμές εδώ είναι αυστηρές και σαφείς. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν απλοποιημένες και περίπλοκες μορφές επίπλων. Μόνο λειτουργικότητα και απλότητα. Ενσωματωμένα συρτάρια, ντουλάπια και συσκευές είναι ευπρόσδεκτες.
 • Η χρήση υλικών της σύγχρονης εποχής, όπως πλαστικό, γυαλί, σκυρόδεμα, μέταλλα και συνθετικά υφάσματα.
 • Neregorodka ή πόρτα σε μια ολισθαίνουσα μορφή. Είναι, κατά κανόνα, γυαλί-μέταλλο και χρειάζονται για να χωρίσουν τον χώρο σε διαφορετικές ζώνες.
 • Μια μεγάλη ποσότητα φωτός. Κατά κανόνα, είναι τεχνητό και εμφανίζεται με τη μορφή λυχνίας ή ταινίας LED.
 • Μια ορισμένη χρωματική σειρά, δηλαδή - αποχρώσεις λευκού, γκρι και μεταλλικού. Παρόλο που κανείς δεν απαγορεύει άλλα χρώματα, αλλά η εφαρμογή τους απαιτεί μια αίσθηση αναλογίας.
 • Μια μέτρια διακόσμηση, το στοιχείο της οποίας μπορεί να είναι φωτογραφία, εικόνα, αφίσα ή αγαλμάτιο.
 • Η αφθονία της σύγχρονης τεχνολογίας. Όλα τα είδη των επιλογών γίνονται το κέντρο του εσωτερικού και αμέσως τα μάτια.

Ροκ

Ένας άντρας περίπου 30 ετών, ο οποίος είναι ένας άπληστος εραστής της μουσικής, σίγουρα θα εκτιμήσει την κατεύθυνση που παρουσιάστηκε.Αυτό το στυλ θα προσφέρει το πιο άνετο περιβάλλον για ένα τέτοιο άτομο.

Δεδομένου ότι είναι αρκετά νέος, οι απαιτούμενες λεπτότητες απόδοσης δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα, αλλά είναι καλύτερα να ληφθούν υπόψη Μερικές συμβουλές για την επίτευξη του στόχου:

 • το ροκ στυλ είναι η απλότητα που δεν ανεχτά την επιείκεια και την ιδιαίτερη πολυπλοκότητα.
 • Αυτό ισχύει και για τα υλικά. Πρέπει να χρησιμοποιούνται τοιχοποιία από τούβλα, ακατέργαστο ξύλο ή άλλα χονδροειδή και υφή.
 • μην γεμίζετε το δωμάτιο με περιττά στοιχεία. Η μέγιστη λειτουργικότητα είναι σημαντική.
 • Ο φωτισμός εδώ είναι μεγάλης σημασίας και είναι δυνατό να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο φυσικό αλλά και τεχνητό φως. Επομένως, το παράθυρο πρέπει να επιλέξει μεγαλύτερο όγκο και, αν το επιθυμείτε, να τα προσθέσετε με τη βοήθεια κατάλληλων κουρτινών. Με την ευκαιρία θα είναι μια ποικιλία από λαμπτήρες και λαμπτήρες, αλλά όχι ογκώδεις πολυελαίους.

Έπιπλα

Δεδομένου ότι η απλότητα, η ευκολία και η λειτουργικότητα είναι χαρακτηριστικά προτεραιότητας, η τιμή θα είναι, για παράδειγμα, ένας ασυνήθιστος διαμορφωμένος καναπές ή άλλες επιλογές που έχουν τις απλούστερες μορφές.

Για να μην αντιστοιχεί σε δυσάρεστες κλισέ, δεν συνιστάται να φέρετε το δωμάτιο σε κατάσταση απόλυτης σύγχυσης. Αυτό θα βοηθήσει ντουλάπα, καθώς και διάφορα ράφια και συρτάρια.

Για το σχεδιασμό ενός καμένου χώρου χρησιμοποιείται συχνά ένα εξειδικευμένο βάθρο, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί από πρόσθετο φωτισμό. Είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζετε για την ευκολία και την επαρκή ευρυχωρία του κρεβατιού.

Για περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά σχεδιασμού του δωματίου για άντρες, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο