Σχεδιασμός δωματίου: προσαρμοσμένες λύσεις

Ο σχεδιασμός του καθιστικού είναι ένα πολύ σημαντικό και σοβαρό στάδιο ολόκληρης της ανακαίνισης. Το καθιστικό και η κρεβατοκάμαρα είναι μέρη όπου ξοδεύουμε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μας και κερδίζουμε δύναμη. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε τα πάντα για δική σας άνεση και να λάβετε υπόψη τις πολλές αποχρώσεις.

Κανόνες δωματίου

Η κατάλληλη διάταξη επίπλων δεν είναι λιγότερο σημαντική από το ίδιο το έπιπλο. Για να ικανοποιήσετε το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, λάβετε υπόψη τις συμβουλές των σχεδιαστών σχετικά με αυτό το ζήτημα. Εξετάστε τις επιλογές για την τοποθέτηση των επίπλων σε ένα περιορισμένο χώρο, όπως με μια μικρή περιοχή που αντιμετωπίζουν συχνά σπίτια πάνελ και Χρουστσόφ.

Δεν υπάρχουν τόσες πολλές δυνατές επιλογές, μερικές από αυτές είναι προτιμότερες, μερικές λιγότερο, μερικές είναι εντελώς ανεφάρμοστες σε ορισμένους χώρους.

Υπάρχουν δύο κύριες μέθοδοι επίπλωσης:

 • συμμετρική;
 • ασύμμετρη.

Κάτω από τη συμμετρική διάταξη των επίπλων νοείται η θέση των ζευγαρωμένων εσωτερικών αντικειμένων και στις δύο πλευρές ενός συγκεκριμένου άξονα. Για παράδειγμα, προτείνουν κομοδίνα σε κάθε πλευρά του κεφαλιού. Σύμφωνα με αυτή την αρχή μπορούν να τοποθετηθούν ράφια και στις δύο πλευρές του καναπέ, ντουλάπια και τα παρόμοια. Στην απέναντι πλευρά είναι παραδοσιακά τοποθετημένη τηλεόραση. Πρόκειται για μια απλή και συνοπτική ατμόσφαιρα, γνωστή στα μάτια μας. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση φαίνεται οργανικά μόνο σε δωμάτια με τη μορφή πλατείας.

Η ασύμμετρη μέθοδος περιλαμβάνει την εναλλαγή υψηλών αντικειμένων με χαμηλά αντικείμενα που βρίσκονται κατά μήκος των τοίχων, γεγονός που δημιουργεί την απαραίτητη ισορροπία σε εσωτερικούς χώρους. Οι ιδιοκτήτες επιμήκων κτιρίων συνήθως καταφεύγουν σε αυτή τη μέθοδο.

Δωμάτιο 17 τετραγωνικών μέτρων m

Σε τέτοιες αίθουσες είναι καλύτερο να τηρείτε τις τυπικές αρχές της τοποθέτησης επίπλων. Σε διαμερίσματα ενός δωματίου μεσαίου μεγέθους, οι οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ζώνες, οι οποίες θα βοηθήσουν στον διαχωρισμό του χώρου εργασίας από το υπνοδωμάτιο. Τέτοια διαμερίσματα είναι εύκολο να διπλώνονται, και με τη βοήθεια αυτών τα μεγέθη των ζωνών αλλάζουν.

Εάν, για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες πρέπει να λάβουν τους επισκέπτες, τότε η οθόνη απλά διπλώνει και ανασύρει, και τη νύχτα απλά επιστρέφεται. Επίσης, μην ξεχνάτε τον φωτισμό, επειδή αφού εργαστείτε με την ένταση του, μπορείτε να διαχωρίσετε λειτουργικά μια ζώνη από την άλλη.

Δωμάτια κάτω των 17 τετραγωνικών μέτρων. m

Αν χρειαστεί να τακτοποιήσετε τόσο μικρά δωμάτια όπως 12 και 16 τετραγωνικά μέτρα. m, 11 και 14 τετραγωνικά μέτρα. m, τα διαμερίσματα θα είναι πολύ ογκώδη, αντ 'αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες. Το πυκνό ύφασμα θα δημιουργήσει πλήρη μόνωση και το διαφανές τούλι θα περιγράφει ελαφρώς τα σύνορα, διατηρώντας παράλληλα τη γενικότητα του δωματίου.

Εάν το δωμάτιο έχει αρκετό φυσικό φως, για παράδειγμα, ένα δωμάτιο με δύο παράθυρα, μπροστά από αυτά μπορείτε να εγκαταστήσετε μια καθρέφτη με ντουλάπα, η οποία προσθέτει οπτικά χώρο και αέρα.

Ένας χώρος ύπνου σε ένα μικρό δωμάτιο είναι καλύτερα εξοπλισμένος με έναν πτυσσόμενο καναπέ, ο οποίος όταν διπλωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πάρει ελάχιστο χώρο. Αν ένα άτομο ζει σε ένα δωμάτιο, είναι λογικό να χρησιμοποιήσετε ένα καρεκλάκι. Τα έπιπλα ξυλείας είναι αυστηρά αντενδείκνυται. Η περιορισμένη περιοχή καθιστά την απαλλαγή από την υπερβολή και αφήνει μόνο τα πιο απαραίτητα.Οι καθρέφτες, η γυαλιστερή επιφάνεια των επίπλων, τα ανοιχτά ράφια δημιουργούν ένα πιο ευάερο εσωτερικό.

Κάνοντας ένα δωμάτιο σε ένα κοινόχρηστο διαμέρισμα, είναι απαραίτητο να σκεφτούμε πρώτα απ 'όλα τη λειτουργικότητα. Η έξυπνη χωροθέτηση θα φέρει την απαραίτητη άνεση στο σπίτι σας. Για να επεκτείνετε οπτικά το χώρο, είναι καλύτερο να κανονίσετε το δωμάτιο σε φωτεινά χρώματα, να σηκώσετε ελαφρύ τυλί και καθρέφτες.

Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού

Το στυλ σχεδιασμού εξαρτάται από τη διάταξη. Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα σχέδιο τετραγωνικών δωματίων, και σε ορισμένες μη τυποποιημένες επιλογές πρέπει να σπάσει το κεφάλι του.

Πέρασμα

Στους Σοβιετικούς χρόνους, η αίθουσα διέλευσης ήταν ένα διαδεδομένο πρόβλημα. Οι ιδιοκτήτες πολέμησαν με ανεπιτυχή ορθογώνιο σχεδιασμό με διάφορους τρόπους, χωρίζοντας μια ζώνη από την άλλη με οθόνες, κουρτίνες, ακόμα και καναπέδες και γραφεία. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για να αυξήσετε τη λειτουργικότητα των δωματίων που περπατούν.

Ένας από τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης ενός δυσάρεστου δωματίου είναι μια διάταξη σε ενιαίο σχήμα, η οποία επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο. Είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τους τοίχους κουρτινών και να εγκαταστήσετε χωρίσματα από γυαλί

Μια καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε την αρχή της συμμετρίας. Ο χώρος μεταξύ των θυρών μεταφέρεται στον άξονα.

Πολλά δωμάτια περνούν εξαιτίας του ενεργού μπαλκονιού με τζάμια. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να ανανεωθεί ως γραφείο.

Συχνά το σαλόνι είναι ένα δωμάτιο από το οποίο προέρχονται πόρτες από όλα τα δωμάτια, γεγονός που δυσχεραίνει τη διευθέτηση των επίπλων με άνετο τρόπο. Αν είστε ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου σχεδίου, μην προσπαθήσετε να χτίσετε όλα τα έπιπλα κατά μήκος των τειχών. Επιπλέον, ο ελεύθερος κάθετος χώρος δεν είναι τόσο πολύ, αν αφαιρέσετε τις πόρτες και τα παράθυρα. Χρησιμοποιήστε έπιπλα για την τοποθέτηση χώρων. Για παράδειγμα, ο καναπές μπορεί να γυρίσει πίσω στην κουζίνα.

Αν η ζώνη διέλευσης δεν σας επιτρέψει καθόλου να υπάρχει άνετα, μπορείτε να εξετάσετε την επιλογή της μετακίνησης της πόρτας και του διαχωρισμού μέρους του δωματίου υπέρ του διαδρόμου. Τέτοιες εργασίες μεγάλης κλίμακας απαιτούν υποχρεωτικό συντονισμό.

Studios

Με τη γενικώς αποδεκτή έννοια, ένα διαμέρισμα στούντιο ή ανοιχτό χώρο είναι ένας συνδυασμός κουζίνας και καθιστικού. Αυτό αυξάνει σημαντικά την άνεση της ζωής και διευρύνει το χώρο.

Η κουζίνα συνήθως χωρίζεται από ένα μπαρ, το οποίο δεν είναι μόνο πολύ βολικό, αλλά και κομψό. Είναι πολύ σημαντικό να εγκαταστήσετε την τηλεόραση με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να δει όχι μόνο από τον καναπέ, αλλά και από όλα τα σημεία του διαμερίσματος.Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη της οικογένειας μπορούν να κάνουν την ίδια τηλεοπτική εκπομπή ενώ κάνουν διαφορετικά πράγματα.

Μεσημεριανό μέρος είναι καλύτερο να εξοπλίσει το παράθυρο. Πρωτίστως λόγω του φυσικού φωτός, καθώς και να απολαμβάνουν τις απόψεις από το παράθυρο και να επικοινωνούν όχι μόνο όταν βλέπουν τηλεόραση.

Σχήμα L

Σε ένα τέτοιο μη τυποποιημένο δωμάτιο, ο καναπές είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα σχήμα L με ξύλινα υποβραχιόνια, ώστε να μπορείτε να βάλετε ένα φλιτζάνι ή ένα γυαλί εκεί.

Για να αποκρύψετε οποιαδήποτε ζώνη, χρησιμοποιήστε την οθόνη.

Γωνία

Η παρουσία δύο παραθύρων στο δωμάτιο είναι πολυτελής και όμορφη, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα άνετο και φωτεινό χώρο. Πολύ συχνά, αυτά τα δωμάτια παίζονται με την αρχή της συμμετρίας.

Τα μεγάλα παράθυρα ταιριάζουν με τον μινιμαλισμό. Η ηλιόλουστη πλευρά, ακόμη και η γωνιακή, μερικές φορές δίνει στους κατοίκους την ενόχληση. Το ηλιόλουστο δωμάτιο πρέπει να σκουρύνει τις περσίδες, τις κουρτίνες και το τούλι.

Κάντε χώρο σε φωτεινά χρώματα για να προσθέσετε ακόμα περισσότερους αέρα. Εάν τα παράθυρα βρίσκονται σε απέναντι τοίχους, τότε επιτρέπεται να δημιουργηθεί διαφορετικός σχεδιασμός.

Είναι καλύτερο να τοποθετήσετε την επιφάνεια εργασίας δίπλα στο παράθυρο για να εξασφαλίσετε το φυσικό φως, αλλά η διάταξη των επίπλων δεν πρέπει να εμποδίζει τη διέλευση στην περιοχή παραθύρου.Δίπλα από τα παράθυρα μπορείτε να βάλετε δύο καρέκλες, και μεταξύ τους ένα τραπεζάκι, ένα φωτιστικό δαπέδου ή ένα φυτό εσωτερικού χώρου.

Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε μεγάλα παράθυρα από το πάτωμα μέχρι την οροφή, τοποθετήστε τα έπιπλα απέναντι για να απολαύσετε τις απόψεις.

Με ραντεβού

Ο σχεδιασμός ενός δωματίου εξαρτάται άμεσα όχι μόνο από το μέγεθος και τη διάταξή του, αλλά και από τον σκοπό του.

Το σαλόνι είναι συνήθως το πιο ευρύχωρο στο διαμέρισμα, το οποίο προσφέρει χώρο για φαντασία. Όσον αφορά το ύφος, υπάρχουν ορισμένα πρότυπα. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο είτε σε κλασικό στιλ είτε σύμφωνα με τις νέες μοντέρνες τάσεις.

Τα κλασικά δεν γίνονται βαρετά με το χρόνο και δεν έχουν έντονα ερεθιστικά στοιχεία, τα οποία δεν μπορούμε να πούμε, για παράδειγμα, για το εσωτερικό σε στυλ σοφίτας. Δεν έχει σημασία πόσο πρωτότυπο μπορεί να αποδειχθεί το σχέδιο, είναι απίθανο να είναι εξίσου ευχάριστο στους ιδιοκτήτες σε 5-10 χρόνια. Ο ξενώνας ανήκει σε όλους τους ενοικιαστές του διαμερίσματος και πρέπει να είναι καθολικός. Το δωμάτιο θα πρέπει να είναι άνετο για να δεχτείτε τους επισκέπτες και να περάσετε οικογενειακές βραδιές.

Όταν επιλέγετε ένα εσωτερικό για μια κρεβατοκάμαρα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα χαρακτηριστικά ενός ζευγαριού ή ενός ατόμου που ζει σε αυτό.Ειδικότερα, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το φύλο του ιδιοκτήτη και ο εθισμός του.

Το μπουτόν των γυναικών είναι πάντα θεμελιωδώς διαφορετικό από το υπνοδωμάτιο των ανδρών. Ο σχεδιασμός των διαμερισμάτων ενός λαμπερού κοριτσιού και ενός παίκτη θα ποικίλλει, πράγμα που είναι φυσικό, διότι ο σχεδιασμός του δωματίου πρέπει να αντιστοιχεί στον μισθωτή.

Όταν φτιάχνετε ένα δωμάτιο για μια γιαγιά, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τις ανάγκες ενός ηλικιωμένου ατόμου, δηλαδή την ικανότητα να φτάσετε από το κρεβάτι στο κιβώτιο πρώτων βοηθειών, για να πάρετε το απαραίτητο πράγμα χωρίς να πρέπει να λυγίζετε χαμηλά ή να στέκεστε στην καρέκλα.

Το γραφείο είναι συνήθως σχεδιασμένο σε αυστηρά και σκούρα χρώματα. Συχνά χρησιμοποιείται ξύλινη επένδυση, η οποία δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ακριβά κλασικά.

Όσον αφορά την κουζίνα, πρώτα απ 'όλα πρέπει να αποφασίσετε για τι μιλάτε: μια στάνταρ κουζίνα ή μια κουζίνα σε συνδυασμό με ένα καθιστικό. Συνήθως, το εσωτερικό της κουζίνας επιλέγεται από τον κύριο μάγειρα στο σπίτι. Το μαγείρεμα παίρνει πολύ χρόνο, οπότε είναι σημαντικό ότι όλοι οι χειρισμοί "κουζίνας" ήταν όσο το δυνατόν πιο άνετοι.

Στο μπάνιο, το κυριότερο είναι να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά κάθε χιλιοστό του χώρου. Εξετάστε πού είναι καλύτερο να τοποθετήσετε το πλυντήριο, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι καλύτερα να το κάνετε στην κουζίνα, όπου να κρεμάσετε μια θερμαινόμενη πετσέτα, χρειάζεστε ένα ντουλάπι και ούτω καθεξής.

Οι γεύσεις των παιδιών και των ενηλίκων διαφέρουν σημαντικά, επομένως, για να ευχαριστήσουν το μωρό, διατηρώντας ταυτόχρονα την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα, συμμετέχουν στη σύνταξη ενός παιδικού δωματίου με το παιδί.

Η εγγραφή του διαδρόμου εξαρτάται από το μέγεθός του. Εάν κυριολεκτικά έχει μέγεθος 2 με 2, τότε δεν καθαρίζετε. Το κυριότερο είναι να παρέχει γάντζους παλτών και ένα μέρος για παπούτσια. Εάν η περιοχή του διαδρόμου είναι μεγαλύτερη, για παράδειγμα 4 με 4, τότε μπορείτε ήδη να σκεφτείτε ένα μέρος όπου μπορείτε να καθίσετε, ένα συρταριέρα και έναν καθρέφτη, χαριτωμένα μικρά πράγματα όπως οικονόμος.

Γενικές συστάσεις για το σχεδιασμό ενός μικρού διαδρόμου είναι η απλότητα και η διακριτικότητα:

 • όχι - τραγανή ταπετσαρία?
 • όχι - ανοικτά ράφια.
 • καλό φωτισμό.
 • καθρέφτες.

Εάν είστε ευτυχισμένος ιδιοκτήτης μιας ευρύχωρης αίθουσας εισόδου, μπορείτε να δώσετε ελεύθερη φρίκη στη φαντασία σας και να αφήσετε τον εαυτό σας μια πιο ενδιαφέρουσα διακόσμηση δωματίου και ρύθμιση επίπλων.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές των σχεδίων: από τυπικά και απλά έως ασυνήθιστα τριγωνικά και πενταγωνικά δωμάτια, υπνοδωμάτια κάτω από τη στέγη και τα παρόμοια. Χρησιμοποιώντας γενικές συμβουλές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια άνετη και ασυνήθιστη ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε σπίτι.

Όλες οι παραπάνω λύσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον γύρω σας και να περάσετε χρόνο με οφέλη.

Πώς να το κάνετε;

Εάν το διαμέρισμά σας δεν είναι τόσο ευρύχωρο όσο θα θέλατε, μην ανησυχείτε - για μικρές περιοχές υπάρχουν πολλές ασυνήθιστες ιδέες. Αν ο στενός χώρος σας πονάει, τότε σκεφτείτε το έργο ανασυγκρότησης. Το δωμάτιο μπορεί να επεκταθεί συνδυάζοντας το δωμάτιο και την κουζίνα ή το δωμάτιο και το μπαλκόνι. Για να γίνει αυτό, θα είναι απαραίτητο να κατεδαφιστεί ένας κοινός τοίχος από τούβλα.

Ο αναδυόμενος χώρος μπορεί να είναι εξοπλισμένος με χώρο εργασίας ή, αντίθετα, με χώρο καθιστικού τοποθετώντας ράφια και μια πολυθρόνα εκεί. Εάν ο χώρος που προκύπτει δεν είναι τόσο πολύς, μπορείτε να εξοπλίσετε μια θέση για μια ενσωματωμένη ντουλάπα αντί για ένα μπαλκόνι. Πριν από την έναρξη της εργασίας, είναι απαραίτητο να συντονιστεί το έργο στις αρμόδιες αρχές. Κάντε την αναδημιουργία εφικτή με τα χέρια τους, αλλά αν υπάρχει αμφιβολία, είναι καλύτερα να στραφούν σε επαγγελματίες.

Χρώμα διαλύματα

Τα κλασικά είναι πάντα στη μόδα, ειδικά σε μικρούς χώρους.

 • Οι ελαφριές παστέλ αποχρώσεις όπως το ελεφαντόδοντο, το γαλακτοκομείο και το μπεζ θα φέρουν ζεστασιά και αέρα στο εσωτερικό. Τα έπιπλα θα ταιριάζουν σε οποιοδήποτε, το κύριο πράγμα δεν είναι να επιλέξετε πολύ δυσκίνητο.
 • Ο σχεδιασμός του δωματίου σε λευκούς, γαλάζιους και μπλε-πράσινους τόνους φέρνει φρεσκάδα και σφριγηλότητα.Η τέλεια λύση για ζεστά και περιορισμένα δωμάτια.
 • Οι φίλοι της αγροτικής άνεσης θα εκτιμήσουν το στιλ της Προβηγκίας. Θυμηθείτε ότι η απροσεξία πρέπει να είναι εύκολη, μην το παρακάνετε με λεπτομέρειες.
 • Όσο μικρότερο είναι το δωμάτιο, τόσο λιγότερο πρέπει να είναι τα στοιχεία της διακόσμησης. Με αυτή την έννοια, το στυλ μινιμαλισμού θα είναι μια μεγάλη επιλογή. Το λακωνικό μαύρο και άσπρο γάμμα πάντα φαίνεται καλό και κομψό.
 • Η πολυτέλεια και η άνεση προσθέτουν όλες τις αποχρώσεις του καφέ: άμμο, καφέ, τερακότα.
 • Το κίτρινο σχέδιο χρωμάτων είναι πάντα σχετικό. Δώστε προσοχή στις ενδιαφέρουσες και μοντέρνες αποχρώσεις του καλαμποκιού, μουστάρδας και ώχρας.
 • Όλες οι αποχρώσεις του μπλε, από το παστέλ έως το βαθύ υπερμαράν, δίνουν στο δωμάτιο μαγικό βάθος.
 • Φαίνεται σαν να το λουλούδι αρώματα γεμίζει το δωμάτιο, διακοσμημένο σε μοβ, λιλά ή μοβ.

Σχέδια και μοτίβα

Όλοι γνωρίζουν ότι τα σκούρα χρώματα και οι μεγάλες εκτυπώσεις κρύβουν χώρο, έτσι σε μικρά δωμάτια είναι ακόμα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια ελαφριά παλέτα, αλλά κανείς δεν έχει ακυρώσει τις σκούρες και φωτεινές ενδείξεις. Επίσης, δεν συνιστάται η χρήση ταπετσαρίας με μεγάλο 3d μοτίβο και μεγάλα σχέδια σε περιορισμένους χώρους.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Όλα τα πράγματα που μας περιβάλλουν έχουν αντίκτυπο στις ζωές μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό του περιβάλλοντος χώρου. Όμορφο και καλά σχεδιασμένο δωμάτιο όχι μόνο ευχαριστεί το μάτι, αλλά λύνει τα προβλήματα του κακού σχεδιασμού, της έλλειψης χώρου, κρύβει ατέλειες και αυξάνει τη λειτουργικότητα.

Παρακάτω παρατίθενται παραδείγματα συνδυασμού της αισθητικής και της ευκολίας. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται ότι η τοποθέτηση των επίπλων και η υπερφόρτωση του δωματίου είναι ένα καθήκον που είναι σχεδόν αδύνατο. Ωστόσο, οι σχεδιαστές αντιμετωπίζουν με επιδεξιότητα τις συνθήκες έλλειψης τετραγωνικών μέτρων και μη τυποποιημένων διατάξεων.

 • Μια θαυμάσια επιλογή σε απαλά χρώματα για ένα κορίτσι. Συμπαγής οθωμανός ταυτόχρονα εκτελεί το ρόλο του υπουργικού συμβουλίου. Η περιοχή παραθύρου συμμετέχει αποτελεσματικά κάτω από την επιφάνεια εργασίας.
 • Μη τυποποιημένη λύση για τον φοιτητή του δωματίου. Στο κέντρο του νηπιαγωγείου υπάρχει ένα ολόκληρο συγκρότημα που ενώνει ένα γραφείο, ένα κρεβάτι και μια ντουλάπα.
 • Μια τολμηρή απόφαση για τη νεολαία. Χώρος αναψυχής κάτω από την οροφή και ανοιχτό ράφι για πράγματα.
 • Ήσυχο και άνετο μικρό δωμάτιο, όπου δεν υπάρχει τίποτα περιττό, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει όλα όσα χρειάζεστε.
 • Loggia, που μετατράπηκε σε παιδικό υπνοδωμάτιο.
 • Εδώ είναι - μια λύση στο πρόβλημα ενός στενού και άβολα δωμάτιο.
 • Προαιρετική επιλογή ζώνης για ύπνο με υφάσματα.
 • Το κρεβάτι είναι καλά κρυμμένο στο ντουλάπι. Πρακτική και κομψή.

Οι μη τυποποιημένες λύσεις σχεδιασμού δωματίου βλέπουν το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο