Πόσο όμορφη είναι η διακόσμηση της αίθουσας για το νέο έτος;

Το νέο έτος είναι η μεγαλύτερη γιορτή στον κόσμο. Γιορτάζεται από όλα τα έθνη, ακολουθώντας τις σύγχρονες και αιώνες παραδόσεις. Πολλοί προσεγγίζουν προσεκτικά την προετοιμασία αυτής της γιορτής, επιλέγοντας το μενού, τα ρούχα, καλώντας τους επισκέπτες και φυσικά να μην ξεχνάτε να διακοσμήσετε το σπίτι στα σχετικά θέματα. Το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς την διακόσμηση της αίθουσας για το νέο έτος με τα χέρια τους.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το νέο έτος είναι μια αγαπημένη διακοπές, η οποία σχετίζεται με καλοσύνη, μαγεία, φωτεινά θετικά συναισθήματα και πολύχρωμες εορταστικές εκδηλώσεις. Για να συντονίσετε τη συνάντηση του επόμενου έτους και να δημιουργήσετε μια εορταστική διάθεση, πρέπει να σκεφτείτε το κατάλληλο σχέδιο.

Όταν είναι απαραίτητο να βρεθεί η αρμονία μεταξύ όλων των στοιχείων. Είναι πολύ σημαντικό να μην το παρακάνετε με διακοσμήσεις και να τα διανέμετε σωστά στο δωμάτιο.Τα πράγματα που θα χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση του δωματίου μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα και να αγοραστούν στα θεματικά καταστήματα. Μην ξεχάσετε το σύμβολο του νέου έτους στο κινεζικό ημερολόγιο. Μπορεί να αποτελέσει τη βάση για θέματα εγγραφής.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε όμορφα το σαλόνι για μια γιορτή με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Ας δώσουμε προσοχή στις διαθέσιμες, και ταυτόχρονα φωτεινές και ενδιαφέρουσες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού για τις διακοπές. Εάν σκεφτείτε σωστά το ντεκόρ, όλοι όσοι διασχίζουν το κατώφλι του σπιτιού σας θα έχουν διάθεση για το νέο έτος.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ερυθρελάτης ή πεύκο - το κύριο χαρακτηριστικό της Πρωτοχρονιάς σε πολλές χώρες. Κατά κανόνα, αυτό το στοιχείο γίνεται το κέντρο της διακοσμητικής σύνθεσης και προσελκύει την προσοχή όλων. Για τη διακόσμηση του δέντρου χρησιμοποιήστε μπάλες, βροχή, γιρλάντες και άλλα πούλιες, αλλά η αρχική προσέγγιση εκτιμάται πάντα.

Για τη διακόσμηση ερυθρελάτης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νόστιμες και υγιείς διακοσμήσεις, όπως φρούτα και καραμέλες. Τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής σε πολύχρωμα περιτυλίγματα, σε συνδυασμό με φωτεινά εσπεριδοειδή και άλλα φρούτα, θα φαίνονται πρωτότυπα και ενδιαφέροντα. Αυτός ο σχεδιασμός θα προσελκύσει ιδιαίτερα τα παιδιά που μπορούν να απολαύσουν τις λιχουδιές.

Μην ξεχάσετε το στυλ του εσωτερικού χώρου στο οποίο είναι διακοσμημένο το σπίτι. Ένας ελάτης, διακοσμημένος με φουτουριστικά παιχνίδια και μοντέρνα γιρλάντες, είναι ιδανικός για αίθουσα υψηλής τεχνολογίας, με επίστρωση χρωμίου. Τα χρυσά κοσμήματα και τα στοιχεία με τη μορφή αγγέλων θα ταιριάζουν ιδανικά στην κλασική κατεύθυνση. Για οποιοδήποτε στυλ κατάλληλη φυσική έλατο που καλύπτεται από χιόνι και κουκουνάρια.

Κεριά

Κεριά διαφόρων σχημάτων και μεγεθών θεωρούνται παραδοσιακά στοιχεία οικιακής διακόσμησης την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Αμερική και την Ευρώπη, αλλά έχουμε και αυτή τη διακόσμηση σε ζήτηση. Διάφορες συνθέσεις κεριών κρέμονται στην πόρτα, τοποθετούνται στο τραπέζι διακοπών, τα περβάζια παραθύρων, τα βάθρα και άλλες επιφάνειες.

Τα κεριά μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα στυλιζαρισμένο κηροπήγιο ή απλά να τοποθετηθούν σε ένα μεταλλικό δίσκο. Συμπληρώστε τη σύνθεση χρησιμοποιώντας κλαδιά χριστουγεννιάτικων δέντρων, παιχνίδια, χειροτεχνίες, κώνοι, τεχνητά και ζωντανά φρούτα, καθώς και άλλα στοιχεία που σχετίζονται με τις διακοπές του νέου έτους. Τα κεριά μπορούν να βουτηγμένα σε διαφανή αγγεία ή γυαλιά, ρίχνοντας τεχνητό χιόνι και πέτρες στον πυθμένα.

Αν πρόκειται να ανάψετε κεριά, βεβαιωθείτε ότι οι λεπτομέρειες της σύνθεσης δεν έρχονται σε επαφή με τη φωτιά.Συνιστάται η άρνηση της καταχώρισης εάν υπάρχουν μικρά παιδιά ή ζώα στο σπίτι.

Οροφή διακόσμηση

Η οροφή που είναι διακοσμημένη με "βροχή" φαίνεται εκπληκτική, εκφραστική και επίσημη, ενώ τα λαμπερά στοιχεία είναι διατεταγμένα κάθετα, κρέμονται από την οροφή. Φως ρέει στη γυαλιστερή επιφάνεια της βροχής, γεμίζοντας το δωμάτιο.

Στην πώληση μπορείτε να βρείτε μια λεπτή "βροχή" ή σερπεντίνη, ιδανική για ένα τέτοιο σχέδιο. Τα στοιχεία είναι στερεωμένα με μικρές καρφίτσες ή με διαφανή κόλλα, αλλά στη δεύτερη περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να χαλάσουν τα ταπετσαρία.

Διαδώστε το κόσμημα ομοιόμορφα σε όλο το οριζόντιο επίπεδο ή διακοσμήστε τις συνθέσεις γύρω από τον λαμπτήρα και στις γωνίες του δωματίου. Μπορείτε να συμπληρώσετε τη διακόσμηση με τα μεγάλα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με τη μορφή μπάλες ή νιφάδες χιονιού. Χρησιμοποιώντας στοιχεία με τη μορφή ημισελήνου ή αστέρια, θα είναι δυνατή η αναδημιουργία του νυχτερινού ουρανού στο δωμάτιο.

Τεχνητό χιόνι

Για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα παραμυθένιου χειμώνα, χρησιμοποιήστε το τεχνητό χιόνι. Είναι διακοσμημένα με δασική ομορφιά και σύνθεση κλαδιών έλατος. Λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ φάσμα των σύγχρονων καταστημάτων, μπορείτε να βρείτε τεχνητό χιόνι προς πώληση, το οποίο πωλείται σε μια βολική μορφή αεροζόλ.Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και ένα πακέτο είναι αρκετό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε επίσης να το κάνετε χρησιμοποιώντας τα χειροκίνητα υλικά τους, για παράδειγμα, το πολυστυρένιο που τρίβεται σε μικρές μπάλες. Για να δημιουργήσετε μια πρωτότυπη σύνθεση, αρκεί να συνδέσετε διάφορα κωνοφόρα κλαδιά στη βάση, να απλώσετε απαλά τα άκρα των βελόνων με κόλλα και να τα πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο αφρό. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να προσθέσετε σπινθήρες, κώνοι ή χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Υπάρχει ένας τρόπος να καλυφθούν κωνοφόρα κλαδιά με τεχνητό παγετό στο σπίτι. Προετοιμάστε το μείγμα προσθέτοντας 2 φλιτζάνια αλάτι σε 2 λίτρα βραστό νερό. Αφού ψύξετε το υγρό, χαμηλώστε τα κλαδιά σε αυτό και αφήστε το για 5 ώρες. Όταν η υγρασία στις βελόνες στεγνώνει, θα καλυφθούν με κρυστάλλους παγετού.

Διακόσμηση ξεχωριστών τμημάτων του δωματίου

Όταν διακοσμείτε ένα δωμάτιο, πολλοί άνθρωποι συχνά ξεχνούν τα σημαντικά στοιχεία ενός δωματίου, όπως πόρτες και σκάλες. Δεν μπορούν να αγνοηθούν. Τα χριστουγεννιάτικα στεφάνια θα φαίνονται υπέροχα στις πόρτες, η βάση των οποίων είναι κωνοφόρα κλαδιά, αμπέλια και κώνοι. Διακοσμήστε το θέμα λεπτομερειών για διάφορα θέματα και μεγέθη. Μπορείτε να βρείτε στεφάνια, συμπληρωμένα όχι μόνο με στοιχεία του Χριστουγεννιάτικου θέματος, αλλά και καρδιές, κοχύλια.

Σε μια κλασσική ξύλινη σκάλα μεγάλες τράπεζες σε παραδοσιακό κόκκινο ή χρυσό χρώμα φαίνονται αποτελεσματικά και κομψά. Η σπειροειδής σκάλα μπορεί να διακοσμηθεί με γιρλάντες που θα πέσουν κάτω ή με κιγκλιδώματα.

Μην ξεχάσετε να πάρετε αντίθεση. Τοποθετήστε σε ανοιχτό φόντο, σκούρα και φωτεινά στοιχεία και αντίστροφα. Χιόνι-άσπρο ή ασήμι νιφάδες χιονιού φαίνονται υπέροχα στις σκοτεινές πόρτες, και η πολύχρωμη σύνθεση δεν θα αγνοηθεί στην ελαφριά επιφάνεια.

Φωτισμός

Εάν υπάρχει ένας μεγάλος και όγκος πολυεστέρας στην αίθουσα, μπορεί να γίνει ένα κεντρικό στοιχείο της σύνθεσης οροφής. Τα σύγχρονα παιχνίδια ζυγίζουν ελάχιστα, ώστε να μπορούν να διακοσμήσουν με ασφάλεια τη λάμπα. Τοποθετήστε τις μπάλες στο ίδιο επίπεδο ή σε χαοτική σειρά, κατά την κρίση σας.

Στην πώληση μπορείτε να βρείτε χάντρες Πρωτοχρονιάς διαφόρων χρωμάτων και τόξα, με τη βοήθεια των οποίων οποιοσδήποτε πολυέλαιος θα μετενσαρκωθεί σε μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Η χνουδωτή "βροχή", πλεγμένη γύρω από τον πολυέλαιο ή το ελαφρύ σερπαντίνα που κρέμεται από τις βαθμίδες, θα δώσει όγκο και λάμψη.

Για να ελαφρύνετε ελαφρώς τη φωτεινότητα της πηγής τεχνητού φωτός, συνιστάται να σχεδιάσετε ένα κρεμαστό κόσμημα από φαρδιές σατέν κορδέλες ή παχιά κλαδιά ερυθρελάτης.Εάν το ύψος της οροφής το επιτρέπει, προσαρτήστε μια μεγάλη σχήμα σε σχήμα ημισελήνου στο κέντρο του πολυέλλου και χαμηλώστε το σε ένα άνετο επίπεδο, όπου οι επισκέπτες δεν θα την αγγίξουν και ταυτόχρονα θα είναι αισθητή.

Γιρλάντες

Η πιο ευπροσάρμοστη, εντυπωσιακή και διαδεδομένη διακόσμηση για την αίθουσα και κάθε δωμάτιο του σπιτιού θεωρείται γιρλάντα. Τα αφρώδη φώτα, γεμίζοντας το δωμάτιο και λαμπυρίζοντας σε γυαλιστερά επιφάνειες, δημιουργούν αμέσως μια αίσθηση εορτασμού και ανυψώνουν τη διάθεση.

Η χρήση τέτοιων διακοσμητικών στοιχείων είναι καθολική και ποικίλη. Είναι κατάλληλα για διακόσμηση τοίχων, λινών, ανοίγματα παραθύρων, έλατα, πόρτες, σκάλες και άλλες επιφάνειες. Για να γίνουν οι γιρλάντες πιο εκφραστικές, μπορούν να πλεγτούν με μια "βροχή", στην επιφάνεια της οποίας λαμπερά φώτα θα λάμψουν.

Η ποικιλία των μοντέλων είναι διαφορετική, η επιλογή συνιστάται να λαμβάνεται υπόψη το ύφος του δωματίου. Εάν το δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε μινιμαλιστική κατεύθυνση, επιλέξτε μια απλή γιρλάντα με μικρούς στρογγυλεμένους βολβούς. Το μοντέλο με λαμπτήρες με αστέρια, κεριά ή μεγάλες μπάλες θα ταιριάζει σε ένα κλασικό ντεκόρ. Η αρχική γιρλάντα με τη μορφή λαμπτήρων πυρακτώσεως θα είναι μια μεγάλη προσθήκη στο πατάρι.

Όταν χρησιμοποιείτε αρκετές γιρλάντες στο ίδιο δωμάτιο, βεβαιωθείτε ότι αυτές συμπληρώνουν και εναρμονίζονται μεταξύ τους.

Windows

Εάν υπάρχουν μεγάλα παράθυρα στην αίθουσα, πρέπει να τακτοποιηθούν σωστά. Ένας από τους απλούστερους και πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να διακοσμήσετε είναι η διακόσμηση με γιρλάντες. Συνδέονται με το γυαλί με τη μορφή ορισμένων μορφών ή χαοτικά. Σε αυτή την περίπτωση, το φως θα γεμίσει όχι μόνο το δωμάτιο, αλλά και το δρόμο, δημιουργώντας μια διάθεση για το Νέο Έτος τόσο μέσα όσο και έξω από το δωμάτιο.

Αν θέλετε, μπορείτε να ζωγραφίσετε τα παράθυρα με γκουάς στο θέμα της Πρωτοχρονιάς ή να τα συμπληρώσετε με χαρτί ή αλουμινόχαρτο. Χρησιμοποιούνται επίσης βαφές υδατοχρώματος, αλλά δεν δίνουν τον απαραίτητο κορεσμό. Ο συνδυασμός αρκετών τεχνικών ταυτόχρονα, συνδυάζοντας τη χρήση χρωμάτων, εφαρμογών, διακοσμήσεων χριστουγεννιάτικων δέντρων και γιρλάντων, φαίνεται εντυπωσιακή.

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν τις τεχνικές παράθυρο, αλλά λόγω των μεγάλων όγκων και το βαρύ βάρος, είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί στην επιφάνεια. Μένει μόνο να κρεμάσει κοντά ή να προσκολληθεί στο πλαίσιο παραθύρου.

Θεματικές συνθέσεις

Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες.Την παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι έθεσε τη σύνθεση των στοιχείων σχετικά με το θέμα των γεγονότων που βασίζονται στις διακοπές. Από χρόνο σε χρόνο, τέτοιες εγκαταστάσεις αρχίζουν να εμφανίζονται στα σπίτια των Ρώσων.

Η πανέμορφη ατμόσφαιρα και η ζεστασιά της ατμόσφαιρας θα προστεθούν από ένα μελόψωμο σπίτι που βρίσκεται σε ένα εορταστικό τραπέζι, δίπλα σε μια ερυθρελάτη ή άλλη σύνθεση της Πρωτοχρονιάς. Όχι μόνο όμορφη, αλλά και νόστιμη διακόσμηση. Αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη καλύβα σε φωτεινά χρώματα ή ένα σπίτι που καλύπτεται από χιόνι, το ίδιο παρόμοιο με το πραγματικό.

Πολλές επιλογές για τη διακόσμηση του δωματίου, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο