Σαλόνι στυλ Provence: παραδείγματα σχεδίου

Σήμερα, οι καταναλωτές μπορούν να σχεδιάσουν τα σπίτια τους με κάθε απολύτως τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι όσο το δυνατόν απλούστερο και πολύ πρωτότυπο. Σήμερα, ένα από τα πιο δημοφιλή είναι ένα τέτοιο στυλ όπως η Προβηγκία. Η ζήτηση αυτή εξηγείται εύκολα από την κομψότητα και τα ευχάριστα παστέλ χρώματα. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα πώς μπορείτε να οργανώσετε το σαλόνι σε αυτή την στυλιστική κατεύθυνση.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Κάθε άτομο ονειρεύεται το σπίτι του να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλόξενο και αρμονικό. Για να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο κατάλληλο στυλ σχεδίασης. Ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια ενός ιδιωτικού σπιτιού ή διαμερίσματος είναι το σαλόνι. Μερικοί σχεδιαστές το ονομάζουν "τηλεφωνική κάρτα" του σπιτιού, οπότε θα πρέπει να φαίνεται οργανικό και κομψό.

Ευτυχώς, οι σύγχρονοι αγοραστές έχουν τα πάντα για αυτό: ένα τεράστιο φάσμα επίπλων ή τελειωμάτων και μια μακρά λίστα ελκυστικών στυλ. Ένα από τα πιο όμορφα και αξέχαστα είναι η Προβηγκία. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι δημιουργεί πάντα μια ζεστή, ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα.

Το σαλόνι, διακοσμημένο σε αυτή τη φλέβα, έχει μια χαρακτηριστική φυσικότητα και μοναδικά φυσικά μοτίβα. Κατά κανόνα, τέτοιοι εσωτερικοί χώροι στερούνται φανταστικών και πομπώδεις συνιστώσες, καθώς και πολύχρωμα στοιχεία του λαμπερού ύφους.

Provence έχει πολλά κοινά με ένα τόσο δημοφιλές και γνωστό στυλ, όπως το κλασικό ή το κράτος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε όλες τις αναφερόμενες επιλογές χρησιμοποιούνται συνήθως φυσικά υλικά, που διακρίνονται από την εξαιρετική υφή τους. Συχνά, οι παραπάνω εσωτερικοί χώροι αναπληρώνονται με άβαφες και ακόμη κακώς επεξεργασμένες κατασκευές που έχουν φυσική σκιά.

Η λεπτή σχεδίαση του καθιστικού στο στιλ της Προβηγκίας εκτελείται πάντα σε ανοιχτόχρωμα χρώματα. Sharp αντιθέσεις σε ένα τέτοιο σύνολο που δεν θα βρείτε, αλλά παστέλ και χαλαρωτικά χρώματα που παρατηρούνται εδώ σε υπερβολή.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η στυλιστική κατεύθυνση είναι πιο κοντά στα κλασικά παρά στο μοντέρνο στυλ, όπου οι παλέτες αντίθεσης είναι τυποποιημένες λύσεις.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του στιλ της Προβηγκίας είναι ένα διακριτικό floral print. Μπορεί να παρατηρηθεί στην ταπετσαρία των επίπλων, κουρτίνες, διακοσμητικές λεπτομέρειες κλωστοϋφαντουργίας, ακόμη και στις επιφάνειες των επίπλων. Κατά κανόνα, οι συνθέσεις των λουλουδιών της Προβηγκίας εκτελούνται επίσης σε ουδέτερα και παστέλ χρώματα.

Σε ένα τέτοιο εσωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια τα ηλικιωμένα έπιπλα, και αυτό δείχνει ότι η Provence είναι σύντροφος μιας τέτοιας τάσης όπως το τρύγο. Ακόμα και τεχνητά ηλικιωμένα και στυλιζαρισμένα αντίκα αντικείμενα έχουν επιφάνειες παστέλ και ευαίσθητα χρώματα, γεγονός που καθιστά το σχέδιό τους ακόμα πιο ενδιαφέρον και αξέχαστο.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του στιλ της Προβηγκίας περιλαμβάνει επίσης την ανάγκη για μεγάλο αριθμό κατάλληλων ντεκόρ. Αυτό ισχύει όχι μόνο για υφαντά αντικείμενα, μαξιλάρια, κουρτίνες και άλλα μικροσκοπικά, αλλά και ζωντανά φυτά σε γλάστρες κατάλληλων αποχρώσεων.

Χρώματα

Το σαλόνι στο προβηγκικό στιλ θα πρέπει να είναι σε ήρεμο, παστέλ και ουδέτερο χρώμα.Δεν πρέπει να στραφείτε σε πολύχρωμα χρώματα, προσελκύοντας πάρα πολλή προσοχή. Σε τέτοια σύνολα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα με ματ και γυαλιστερή επίστρωση.

Τις περισσότερες φορές, κομμάτια επίπλων και το κύριο υπόβαθρο μιας τέτοιας αίθουσας γίνεται με μπεζ, μαλακό πράσινο, μαλακό τυρκουάζ και γαλάζιο χρώμα. Πάρα πολύ σκοτεινές και καταθλιπτικές κλίμακες θα πρέπει να αποφεύγονται, διαφορετικά το εσωτερικό θα είναι ασύμφορο και αφιλόξενο.

Στο εσωτερικό της Προβηγκίας, επιτρέπεται η χρήση αντικειμένων διακόσμησης, των οποίων το χρώμα επαναλαμβάνει τα χρώματα που καίγονται στον ήλιο.

Στο σαλόνι στυλ Γαλλική Προβηγκία θα εξετάσει οργανικά τέτοια χρώματα όπως:

 • σαφράν;
 • ώχρα;
 • τερακότα;
 • φιστίκι?
 • ανοιχτό ροδάκινο?
 • ανοιχτό κοράλλι (με μέτρο).

Υλικά

Ένα ελκυστικό σαλόνι στο στυλ της Προβηγκίας θα φανεί πολύ βιολογικό όχι μόνο στο διαμέρισμα, αλλά και σε εξοχικό σπίτι ή στη χώρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα καλύτερα κομμάτια έπιπλα και υλικά φινιρίσματος από φυσικές πρώτες ύλες.

Ιδιαίτερα αξίζει να σημειώσουμε τους αξεπέραστους συνδυασμούς της Προβηγκίας στους οποίους υπάρχουν έπιπλα υψηλής ποιότητας από μασίφ ξύλο.Σε τέτοια σύνολα συνιστάται η αγορά μοντέλων που έχουν σαφώς καθορισμένη δομή ξύλου, επιδεικνύοντας την ευγένεια και την αξιοπιστία ενός καναπέ, πολυθρόνες, καρέκλες ή τραπέζια.

Στο σαλόνι, κατασκευασμένο στο στυλ της Προβηγκίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έπιπλα από μια ποικιλία ξύλου, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε όχι μόνο ένα ακριβό μοντέλο από μασίφ ξύλο ή οξιά, αλλά και ένα οικονομικότερο αντίγραφο πεύκου ή σημύδας, τα οποία στη χώρα μας δεν είναι πολύ ακριβά.

Αυτό ισχύει και για το δάπεδο. Στους εσωτερικούς χώρους της Προβηγκίας, τα δάπεδα είναι τέλεια τοποθετημένα, τοποθετημένα με παρκέ ή πλαστικοποιημένο φύλλο από φυσικό ξύλο. Αυτές οι επιστρώσεις είναι ακριβές, έτσι οι σχεδιαστές μπορούν να στραφούν σε λιγότερο δαπανηρές επιλογές που μιμούνται φυσικό υλικό. Επίσης σε αυτά τα ευαίσθητα και ελκυστικά σύνολα φαίνονται καλά εξαρτήματα από κεραμικά, γυαλί και υψηλής ποιότητας, αλλά ελαφρά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, καθώς και σφυρήλατο χάλυβα.

Τελειώστε

Στο στυλ της γαλλικής Provence θα πρέπει να αναφέρονται στην κατάλληλη διακόσμηση του δαπέδου, τοίχους και οροφή. Διαφορετικά, το εσωτερικό μπορεί να φαίνεται λιγότερο αρμονικό και ελκυστικό.

Paul

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, πραγματοποιώντας επισκευές στο πάτωμα στην αίθουσα Provencal, συνιστάται η αναφορά σε υλικά υψηλής ποιότητας και φυσικά. Μπορεί να είναι φυσικό ξύλο, το οποίο είναι αρκετά ακριβό.

Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις σε αυτό το υλικό, καθώς και άλλα δάπεδα που χρησιμοποιούνται σε Προβηγκιακούς εσωτερικούς χώρους:

 • laminate δάπεδο?
 • δάπεδα?
 • χνουδωτό χαλί (ή διακοσμητικά χαλιά που βρίσκονται στην επένδυση του βασικού δαπέδου).
 • ψημένες πηλιές πλάκες.
 • κεραμικό πλακίδιο (είναι επιθυμητό να είχε μια ηλικιωμένη εμφάνιση).

Ένα άλλο ενδιαφέρον υλικό που χρησιμοποιείται για να τελειώσει το ράφι στο εσωτερικό της Προβηγκίας είναι μια τεράστια πέτρα. Ωστόσο, συνιστάται να εφαρμόζεται μόνο σε ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών και εξοχικών σπιτιών, αφού δεν είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιείτε το υλικό αυτό σε διαμέρισμα πόλης. Αντί της πέτρας σε αυτές τις κατοικίες αξίζει να χρησιμοποιείτε πλακάκια (για παράδειγμα, μια κατάλληλη σκιά τερακότα).

Εάν επιλέξετε ένα ποιοτικό κεραμίδι ως δάπεδο, τότε είναι καλύτερο να σταματήσετε την επιλογή σε επιλογές μεγάλων μεγεθών, που θα αντέξουν τα χρώματα και τα έπιπλα του δωματίου.Κατά κανόνα, στο εσωτερικό της Προβηγκίας στο κέντρο υπάρχουν άνετα χαλιά με αμετάβλητα μοτίβα λουλουδιών. Το χρωματικό σχήμα αυτού του αντικειμένου πρέπει επίσης να συνδυαστεί με τις άλλες παλέτες στην αίθουσα.

Τείχη

Για τη διακόσμηση των τοίχων στο σαλόνι Provencal, συνιστάται υψηλής ποιότητας γύψος. Συνιστάται να προτιμάτε τις συνθέσεις λευκού, κρέμας ή μπεζ.

Οι ειδικοί συστήνουν να εφαρμόσει το γύψο στους τοίχους έτσι ώστε στην επιφάνεια του να παραμένουν ορατές περιοχές του τοιχοποιία, ειδικά αν έχει μια ελαφριά σκιά. Οι αρμόστοί τοίχοι στο δωμάτιο της Προβηγκίας φαίνονται πολύ κομψοί και τακτοποιημένοι.

Δεν απαγορεύεται η εφαρμογή σε τέτοιους εσωτερικούς χώρους και στη διακόσμηση των τοίχων με ταπετσαρία. Οι σχεδιαστές συστήνουν να αγοράζουν καμβά διακοσμημένους με μικρές εκτυπώσεις με floral και βασικά παστέλ χρώματα. Φυσικά, δεν καλύπτουν απαραιτήτως όλους τους τοίχους του δωματίου. Οι λουλουδένιες καμβάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικά προφοράς και μπορούν να κολληθούν μόνο σε ορισμένα πατώματα της αίθουσας. Ωστόσο, πρέπει να ειπωθεί ότι η ταπετσαρία εξακολουθεί να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, καθώς το κλασικό στιλ της Προβηγκίας δεν προβλέπει παρόμοιο φινίρισμα.

Ιδιαίτερα τακτοποιημένο είναι να είναι, περικοπή ένα μικρό δωμάτιο με floral ταπετσαρία. Ένας μεγάλος αριθμός τέτοιων εκτυπώσεων μπορεί να μειώσει οπτικά το χώρο και να μην το κάνει το πιο άνετο.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι η τελική επεξεργασία με γύψο είναι πολύ περίπλοκη. Εάν έχετε μια παρόμοια γνώμη, τότε θα πρέπει να στραφείτε προς το σχεδιασμό των τοίχων με ξύλο ή ξύλινη επένδυση. Τέτοιες επιφάνειες όχι μόνο φαίνονται κομψές και φρέσκες, αλλά και σας επιτρέπουν να αλλάξετε την κατεύθυνση χρώματος του συνόλου, καθώς μπορούν να βαφτούν. Αλλά μην ξεχνάτε ότι τέτοια διακόσμηση τοίχων εκτελεί επίσης μια διακοσμητική λειτουργία στην αίθουσα.

Οροφή

Η οροφή στο εσωτερικό της Προβηγκίας πρέπει να είναι φωτεινή. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι επικαλύψεις συχνά φαίνονται πολύ βαρετές και μονότονες. Για να τα αραιώσετε ελαφρώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικές δοκούς. Ωστόσο, μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο αν υπάρχουν αρκετά ψηλά ταβάνια στο δωμάτιο.

Για την εγκατάσταση των εξαρτημάτων θα πρέπει να προσεγγίζετε όσο το δυνατόν προσεκτικότερα και πιο ισορροπημένα. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με επαγγελματίες τεχνίτες. Σήμερα πωλούνται και σκούρες και φωτεινές δέσμες.Τις περισσότερες φορές, προς τα έξω, είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα φυσικά υλικά και είναι ματ ή λάκα.

Επίσης, η οροφή στο σαλόνι μπορεί να διακοσμηθεί με φθηνότερο υλικό - MDF. Αξίζει να επιλέξετε ανάγλυφα υλικά με ελκυστική υφή, επαναλαμβάνοντας φυσικό ξύλο. Οι ειδικοί δεν συνιστούν έντονα να αναφερθούν στο σχεδιασμό της οροφής με στοιχεία PVC, ακόμη και αν εφαρμόζονται σε μια φυσική εκτύπωση ξύλου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τις περισσότερες φορές σε τέτοιες επιφάνειες υπάρχει μια ελαφρώς γυαλιστερή επίστρωση που δεν ταιριάζει καθόλου στο εσωτερικό της Προβηγκίας.

Έπιπλα

Σε ένα ελκυστικό εσωτερικό της Προβηγκίας, τα έπιπλα αντίκες είναι ιδιαίτερα οργανικά και ελκυστικά. Δεν είναι μυστικό ότι τα αντίκα εσωτερικά αντικείμενα είναι αρκετά ακριβά, και εκείνα τα πράγματα που είναι αποθηκευμένα στις «σοφίτες της γιαγιάς», κατά κανόνα, έχουν χάσει από καιρό τη λειτουργία τους και την οπτική έκκληση.

Ευτυχώς, οι σύγχρονοι κατασκευαστές παράγουν πολλές όμορφες και πολύχρωμες συλλογές, στις οποίες μπορείτε να βρείτε υψηλής ποιότητας και αρμονικά κομμάτια επίπλων που είναι ιδανικά για προβηγκιακό στιλ. Επιπλέον, πολλές επιφάνειες μπορούν να γεμιστούν με τα χέρια τους.Στο σαλόνι στο στυλ της Προβηγκίας θα φανεί καλό σχέδιο με ματ προσόψεις. Κατά κανόνα, φαίνονται λίγο αγενείς, αλλά δεν γίνονται λιγότερο ελκυστικοί εξαιτίας αυτού.

Σε ένα ευαίσθητο σαλόνι με το στυλ της Προβηγκίας, κατά κανόνα, έχουν τα ακόλουθα έπιπλα:

 • ξύλινο ερμάριο τηλεόρασης?
 • ντουλάπι με γυάλινες πόρτες μέσω των οποίων είναι ορατά τα όμορφα αγαλματίδια ή τα πιάτα σε στυλ ρετρό / vintage.
 • μαλακή γωνιά (καναπές και μία ή δύο καρέκλες)?
 • συνημμένα κομοδίνα (ένα ή δύο)?
 • τραπεζάκι καφέ απέναντι από την μαλακή γωνία.
 • ράφια ή ντουλάπια βιβλίων (σε ορισμένους εσωτερικούς χώρους).
 • τραπεζαρία και καρέκλες από ξύλο, αν η αίθουσα συνδυάζεται με τραπεζαρία.
 • ψάθινα καλάθια (διακοσμητικά και λειτουργικά).
 • γάντια με κατάλληλα εξαρτήματα.
 • ντουλάπια τοίχου.

Οι πλαστές λεπτομέρειες φαίνονται οργανικές και ελκυστικές στους εσωτερικούς χώρους της Προβηγκίας. Μπορεί να υπάρχουν σε οποιαδήποτε έπιπλα ή φωτιστικά (φωτιστικά δαπέδου, επιτραπέζιες λυχνίες ή απλίκες). Όσον αφορά τους καναπέδες, στο σαλόνι της Προβηγκίας, οι πιο συχνά τοποθετούνται συμπαγή σχέδια με πούπουλα με υφασμένα φυτικά ταπετσαρίες.Μπορούν επίσης να φορεθούν υφασμάτινα καλύμματα από βελούδινο ύφασμα.

Δεν πρέπει να έχετε σε ένα παρόμοιο δωμάτιο σύγχρονη ντουλάπα. Αντ 'αυτού, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την καλή παλιά ντουλάπα από φυσικό ξύλο. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε σε ένα ευρύχωρο περίβλημα με μια ηλικιωμένη επιφάνεια.

Δεν συνιστάται η τοποθέτηση επίπλων με ορατά στοιχεία από μέταλλο και γυαλί στην Αίθουσα Προβηγκίας, καθώς είναι πιο κοντά στις σύγχρονες τάσεις και το ρουστίκ γαλλικό στυλ δύσκολα είναι κατάλληλο για αυτούς.

Σχεδιαστικές λύσεις

Σήμερα, οι εσωτερικοί χώροι σε στιλ Προβηγκίας έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς, επειδή μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια καλή ξεκούραση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο σύγχρονο ρυθμό ζωής, γεμάτο άγχος. Αυτή η επίδραση οφείλεται στο γεγονός ότι οι εσωτερικοί χώροι είναι γεμάτοι με έπιπλα από υλικά με φυσική υφή και διακρίνονται από χαλαρωτικά παστέλ χρώματα.

Η διακόσμηση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του εσωτερικού της Προβηγκίας. Τα σωστά επιλεγμένα μέρη μπορούν να κάνουν το εσωτερικό ολοκληρωμένο και πιο αρμονικό. Οι σχεδιαστές προτείνουν να εστιάζουν σε διακοσμήσεις τοίχων.

Για παράδειγμα, σε έναν από τους ελεύθερους και άδειους τοίχους θα φαίνεται καλό ρολόι (αντίκες ή στυλιζαρισμένο αντίκες). Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε στο δωμάτιο όμορφα έργα ζωγραφικής με παστέλ τοπία ή ευαίσθητα λουλούδια ρυθμίσεις, χωρίς την οποία το στυλ της Προβηγκίας είναι αδύνατο. Πολλοί ιδιοκτήτες λαμβάνουν όμορφες τοιχογραφίες για τέτοια σαλόνια και χρησιμοποιούν πολλούς καθρέφτες.

Τα κάτοπτρα είναι καλά χαρακτηριστικά για την οπτική επέκταση του χώρου. Αυτή η λύση συνιστάται να επικοινωνήσετε με τους ιδιοκτήτες συμπαγών και μικρών εγκαταστάσεων.

Στο σχεδιασμό του προγονικού συγκροτήματος θα πρέπει να αναφέρεται στα φυτικά μοτίβα. Μπορούν να είναι διακοσμητικά μαξιλάρια, τραπεζομάντιλα (αν υπάρχουν στο δωμάτιο), διακοσμητικές πετσέτες, κουρτίνες ή χαλιά.

Για να διακοσμήσετε ένα ελκυστικό σαλόνι είναι τέλεια:

 • λευκά ή παστέλ κεραμικά αγγεία.
 • ευαίσθητα δοχεία με διάφορα φρέσκα λουλούδια.
 • φωτογραφίες στους τοίχους και τα βάθρα / τραπέζια (τόσο χρώματα και μονόχρωμα όσο και με σέπια).
 • χαλιά (συνήθως με floral σχέδια)?
 • πορσελάνη vintage (και μοντέρνα) ειδώλια?
 • τσάι από πορσελάνη με μικρά κύπελλα.
 • Έπιπλα από σφυρήλατο σίδηρο.

Όμορφες επιλογές στο εσωτερικό

Το στυλ Provence είναι η ιδανική λύση για τους λάτρεις των μαλακών και διακριτικών χρωμάτων, καθώς και των φυσικών υλικών. Έτσι, στο φόντο του φωτός ταπετσαρία με μόλις αξιοσημείωτη εκτυπώσεις θα φανεί αρμονικά απαλή μπλε καναπέ με διακοσμητικά casual μαξιλάρια. Διακοσμήστε το χώρο πάνω από τα έπιπλα με ένα παλαιό ντουλάπι με γυάλινες πόρτες, και στο πλάι, τοποθετήστε ένα "ξεφλούδισμα" φωτιστικό ντουλάπι με χάλκινα φώτα. Ολοκληρώστε το εσωτερικό με μια ξύλινη οροφή, σκούρα πλακάκια δαπέδου και ψηλούς λαμπτήρες δαπέδου με λευκές αποχρώσεις.

Ένας καναπές κρέμας στα ξύλινα πόδια είναι μια μεγάλη επιλογή για τα επικαλυμμένα έπιπλα για το εσωτερικό της Προβηγκίας. Μπορεί να τοποθετηθεί απέναντι από τον τοίχο προφοράς με "floral" ταπετσαρία. Το πάτωμα σε ένα τέτοιο σαλόνι πρέπει να είναι διακοσμημένο με ελαφρύ παρκέ ή laminate δάπεδο. Συμπληρώστε το σύνολο με ένα ξύλινο τραπέζι καφέ, χαλί άμμου, μαλακά μοβ μαξιλάρια και διακοσμητικές πλάκες στους τοίχους.

Σε ένα δωμάτιο με τοίχους διακοσμημένο με λευκά ξύλινα πάνελ χιονιού, ένας καναπές κρέμας με διακοσμητικά φυτικά μαξιλάρια θα φανεί εξαιρετικός.Απέναντι από αυτόν βρίσκεται ένα σκοτεινό τραπέζι ψάθινα και ένα ζευγάρι καρέκλες σε παρόμοιο σχέδιο (μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μοντέλα λυγαριάς). Κρεμάστε έναν όμορφο καθρέφτη με ένα διακοσμητικό πλαίσιο πίσω από τον καναπέ και τοποθετήστε ένα απαλό πολυέλαιο οροφής με τέσσερα φώτα πάνω από αυτό το σύνολο.

Εάν το ύψος των οροφών και η περιοχή του δωματίου επιτρέπει, τότε η οροφή σε αυτό μπορεί να διακοσμηθεί με ξύλινα δοκάρια. Για παράδειγμα, όμορφα φωτεινά σχέδια θα φαίνονται βιολογικά στην αίθουσα Provencal με μπεζ τοίχους και απαλά γκρι πλακάκια δαπέδου. Τοποθετήστε δύο υφασμένους καναπέδες και μια καρέκλα ουδέτερων χρωμάτων σε αυτό το δωμάτιο. Δεν είναι κακό σε ένα παρόμοιο εσωτερικό το χιόνι-λευκό τζάκι με μια εσωτερική βάση τούβλο θα δούμε. Είναι απαραίτητο να αραιώνετε τα ελαφρά χρώματα με διακοσμητικά μαξιλάρια σε μια λωρίδα και απλούς τοίχους με τη μορφή κέρατων ή κλαδιών.

Άνετα και ελκυστικά σαλόνια, στα οποία η διακόσμηση τοίχων συνδυάζει πολλά χρώματα. Για παράδειγμα, οι ευαίσθητοι κλωστοϋφαντουργικοί καναπέδες με ρίγες και ένα λουλούδι θα φανεί εξαιρετικό στο φόντο των επενδύσεων σε λευκές, πράσινες και απαλές κίτρινες ρίγες. Σε αυτή τη ρύθμιση, αξίζει να τοποθετήσετε μια βάση τηλεόρασης και συνημμένα τραπέζια από χοντρό φυσικό ξύλο.Ολοκληρώστε το εσωτερικό με πράσινο χαλί δαπέδου, ζωντανά φυτά σε αγγεία και τοίχους συμπαγείς πίνακες.

Στα απαλά-πράσινα δωμάτια στο στιλ της Προβηγκίας θα δούμε υπέροχα σύνολα ταπετσαρισμένων επίπλων με καρέκλες και καναπέδες που έχουν καλύμματα λουλουδιών. Θα πρέπει να κτυπηθούν με λευκά ξύλινα τραπέζια, τζάκι και καθρέφτες στους τοίχους.

Πώς το σαλόνι στο στυλ "Provence" στο διαμέρισμα του Ντμίτρι Ναγκιέφ μπορεί να δει στο επόμενο βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο