Βήμα προς βήμα κάνοντας ηλεκτρικό τζάκι με μια πύλη

Το τζάκι, εκτός από το ότι είναι μια θέρμανση, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα άνεσης, από μόνη της είναι ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο του εσωτερικού. Η αντιμετώπιση αυτού του εξοπλισμού έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τους τοίχους από τις υψηλές θερμοκρασίες που δημιουργούνται κατά την καύση καυσίμου. Στην περίπτωση του ηλεκτρικού ρεύματος, είναι απαραίτητο να του προσδώσουμε μια ομοιότητα με ένα αυθεντικό σπίτι. Η βήμα-βήμα παραγωγή της κατασκευής με την πύλη θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση των πιο τολμηρών ιδεών σχεδιασμού από μόνοι τους.

Τύποι πύλες τζάκι

Εξ ορισμού, μια πύλη τζάκι είναι μια εξωτερική σχεδίαση με μια θέση για μια ηλεκτρική συσκευή. Πώς θα πρέπει να λυθεί αμέσως, με βάση το γενικό ύφος του δωματίου.

Κύριοι τομείς:

 • η πύλη στην κλασική έκδοση, χαρακτηριστικό της οποίας είναι η αυστηρότητα και η μνημειακότητα, καθώς και η απουσία βοηθητικών διακοσμητικών λεπτομερειών.
 • έκδοση υψηλής τεχνολογίας - επένδυση με μέταλλο, γυαλί, μαύρα και λευκά υλικά.
 • Art Nouveau στυλ - συνδυασμός μοντέρνων μοτίβων, ποικιλία σχημάτων και χρωμάτων με κλασικές νότες σχεδιασμού.
 • Η πύλη χώρας είναι μια επένδυση από μεταλλικές πλάκες κάτω από μια φυσική πέτρα.

  Τα πιο δημοφιλή από τα πλαίσια θεωρούνται κλασικά και μοντέρνα. Τέτοιες πύλες φαίνονται αρμονικές σε κάθε περίπτωση. Η εμφάνιση του σχεδίου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χρησιμοποιούμενα υλικά και, φυσικά, είναι σημαντικό η πύλη να συνδυαστεί με τζάκι για αξεσουάρ στυλ. Μετά από όλα, κύριο καθήκον του είναι να τονίσει τα διακοσμητικά χαρακτηριστικά του δωματίου.

  Μερικοί προτιμούν να δημιουργήσουν τη δική τους πρωτότυπη εικόνα. Μπορούν να συμβουλεύονται να χρησιμοποιήσουν το τελικό μοντέλο - μια ένθετη εστία, η οποία δεν έχει το δικό της ύφος.

  Η αντιμετώπιση θα εξαρτηθεί μόνο από τη φαντασία του συγγραφέα.

  Τι χρειάζεστε για εγγραφή

  Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αγοράσετε ηλεκτρική θερμάστρα. Θα πρέπει να δίνουν προσοχή στις διαστάσεις του προϊόντος, συνήθως καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται στον κατάλογο προϊόντων.

  Εάν επιλέξετε τροποποιήσεις δαπέδου, πρέπει να λάβετε υπόψηότι χρειάζονται ένα συγκεκριμένο χώρο μπροστά τους, ενώ τα τοιχοποιία δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις και φαίνονται εξίσου καλά σε κάθε δωμάτιο. Οι διαστάσεις της συσκευής πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένες με ακρίβεια με την πύλη και να καταλαμβάνουν τα δύο τρίτα του ύψους και του μισού πλάτους.

  Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι χρειάζεστε ένα μέρος για τη στερέωση των συνδετήρων, τοποθέτηση ηλεκτρικού καλωδίου και άλλα εξαρτήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση.

  Το σημαντικό σημείο είναι η επιλογή των υλικών για τη διαμόρφωση μιας θέσης. Παρά το γεγονός ότι δεν παρέχεται ανοικτή φωτιά, εξακολουθεί να υπάρχει υψηλή θερμοκρασία στον ηλεκτρικό θερμαντήρα, οπότε θα πρέπει επίσης να είναι καπλαμά με χαμηλή καύσιμη επικάλυψη. Για το πλαίσιο της κατασκευής λάβετε μεταλλικά προφίλ. Η πύλη από πέτρα δεν έχει σημασία λόγω της σοβαρότητάς της και της δυσκολίας στερέωσης των τμημάτων. Το ξύλο είναι επιρρεπές σε ρωγμές, έτσι ώστε το γυψοσανίδα παραμένει η ιδανική επίστρωση για όλες τις απαιτήσεις. Το ανώτερο στρώμα φινιρίσματος μπορεί να κατασκευαστεί από κεραμίδι, βαφή ή γύψο, συνθετικό πέτρωμα, γυψοκονία από πολυουρεθάνη ή γύψο.

  Η ανέγερση της πύλης του τζακιού

  Κάνοντας τα χέρια τους, κατά κανόνα, παρέχει μια απλή γεωμετρία, οπότε επιλέξτε ένα ορθογώνιο σχήμα της δομής. Θα πρέπει να είναι ισχυρή και ανθεκτική. Το μέταλλο είναι η καλύτερη λύση, καθώς δεν υπόκειται σε μηχανική καταπόνηση και παραμόρφωση. Πριν από την εργασία είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα σκίτσο της πύλης και στη συνέχεια να λάβετε υπόψη τις πραγματικές διαστάσεις του τελικού μοντέλου και να υπολογίσετε τα υλικά για την κατασκευή.

  Προ-συλλεγόμενη επιφάνεια εργασίας από ινοσανίδες (MDF), ξύλο ή κόντρα πλακέ. Θα χρειαστείτε επίσης στόκος, σπάτουλες, υλικά φινιρίσματος.

  Η εγκατάσταση μιας δομής έχει διάφορα στάδια:

  • οι πρώτες μετρήσεις γίνονται, η βάση πρέπει να προεξέχει πέρα ​​από την πύλη σε μήκος και πλάτος.
  • έχοντας συναρμολογήσει το εξωτερικό κουτί (πλαίσιο), οι κάθετοι στύλοι του οπίσθιου τμήματος στερεώνονται στον τοίχο με βίδες και στερεώνονται με βραχυκυκλωτήρες.
  • περαιτέρω είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί μια σύνδεση των ραφιών στο άνω μέρος τους.
  • η πύλη μπορεί να στερεωθεί σταθερά στον τοίχο χρησιμοποιώντας τις γωνίες.
  • τα γυψοσανίδες είναι στερεωμένα με βίδες, μετά από τα οποία πρέπει να συνδέσετε την πύλη με το πάτωμα - καλύτερα να το κλείσετε με ένα φιλμ ταυτόχρονα για να αποφύγετε τη μόλυνση.
  • οι ραφές και τα κενά στο πάνω μέρος του κτιρίου είναι σφραγισμένα με πολλά στρώματα στόκου.
  • στο τελευταίο στάδιο, η πύλη είναι επενδυμένη με τελικά υλικά για γεύση.

  Ένα ηλεκτρικό τζάκι μπορεί να εγκατασταθεί μόνο αφού το τούβλο είναι εντελώς στεγνό.

  Στο σπίτι, ένα ηλεκτρικό τζάκι με μια ξύλινη πύλη φαίνεται πιο κομψό, αλλά είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσει αυτό το υλικό από ό, τι με άλλα επιχρίσματα.

  Το κύριο πράγμα που δουλεύετε είναι να ακολουθείτε τις διαστάσεις και την ακριβή απόδοση όλων των λεπτομερειών, ελέγχοντας συνεχώς το σχέδιο σχεδιασμού.

  Για να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα ψεύτικο τζάκι με τα χέρια σας, δείτε το επόμενο βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο