Κήπος ξύλινα έπιπλα: τα υπέρ και τα κατά

Κάθε εξοχικό σπίτι αναλαμβάνει τη διαθεσιμότητα των κατάλληλων επίπλων που θα τονίζουν την άνεση και την ομορφιά του οικοπέδου κήπο. Τα έπιπλα κήπου δεν φαίνεται να ξεφεύγουν από το στυλ. Χρησιμοποιείται τόσο για εργασία όσο και για αναψυχή. Συχνά, οι κάτοικοι της πόλης αφήνουν τη χώρα να ζήσει, πράγμα που σημαίνει ότι οι απαιτήσεις για έπιπλα αυξάνονται σημαντικά. Τα σύγχρονα καταστήματα παρουσιάζουν διάφορες επιλογές για προϊόντα που μπορούν να τοποθετηθούν άνετα στο καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι. Τα προϊόντα αποτελούνται από μια ποικιλία υλικών, μεταξύ των οποίων η παλάμη κρατάει ακόμα το δέντρο. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε ακριβώς αυτά τα εσωτερικά αντικείμενα.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Έπιπλα κήπου έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα. Αυτές οι θετικές ιδιότητες διακρίνουν τα προϊόντα από ένα παρόμοιο υλικό από άλλες επιλογές.Εξετάστε τα λεπτομερέστερα:

 • Περιβαλλοντική φιλικότητα. Ο δείκτης αυτός διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον σύγχρονο κόσμο. Οι άνθρωποι προτιμούν ασφαλή υλικά που δεν θα είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία. Δεν είναι μυστικό ότι τα ξύλινα μοντέλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Δεν μπορούν να φοβούνται να χρησιμοποιούν σε κάθε σπίτι, καθώς και στο οικόπεδο. Ένα τέτοιο προϊόν δεν θα προκαλέσει αλλεργίες, σε αντίθεση με τα προϊόντα που αποτελούνται από μια ποικιλία χημικών ενώσεων.
 • Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Το ξύλο είναι ένα αρκετά ανθεκτικό υλικό. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η καρέκλα ή ο πάγκος του ξύλου δεν σπάει κάτω από το εντυπωσιακό βάρος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξύλινα έπιπλα μπορούν να λειτουργήσουν για πολύ καιρό με σωστή χρήση.

 • Ελκυστική εμφάνιση. Με την απόκτηση ή τη δημιουργία όμορφων και κατάλληλων εξοχικών επίπλων, μπορείτε να έχετε καθημερινή αισθητική απόλαυση. Υπάρχουν πολλοί τύποι ξύλου που χρησιμοποιούνται ουσιαστικά για την κατασκευή προϊόντων. Μπορεί να είναι πεύκα, κέδρο, σημύδα, έλατο, λεύκες και πολλά άλλα. Τα κωνοφόρα θεωρούνται δημοφιλή. Έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.Θα χρειαστεί να επιλέξετε μόνο μια συγκεκριμένη φυλή και αποχρώσεις που θα είναι κατάλληλες για την ιδέα σας για την προαστιακή περιοχή. Αν θέλετε, μπορείτε να βάψετε οποιοδήποτε αντικείμενο σε χρώμα κατάλληλο για εσάς.
 • Ευελιξία. Τα ξύλινα έπιπλα είναι τέλεια για κάθε καλοκαιρινό εξοχικό σπίτι. Δεν έχει σημασία τι θα κατασκευαστεί το σπίτι σας, τα ξύλινα μοντέλα θα είναι πάντα ο τρόπος. Θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την ομορφιά και το ύφος του δωματίου.
 • Κομψή σχεδίαση. Ξύλινα προϊόντα θα ταιριάζουν καλά σε κάθε σχέδιο του χώρου του καλοκαιριού. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε τον εαυτό σας με τα πιο δημιουργικά έπιπλα. Μπορείτε να κάνετε επιλογές διαφορετικών σχημάτων. Το δέντρο είναι ένα είδος υλικού που θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε τις άγριες ιδέες σας.
 • Φυσική ζεστασιά. Πέτρα, μέταλλο δεν έχει αυτή την ιδιότητα, σε αντίθεση με το ξύλο. Για μοντέλα δρόμου, αυτός ο δείκτης είναι αποφασιστικός. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε τώρα που το παιδί κάθεται στον πάγκο για μεγάλο χρονικό διάστημα, το δέντρο δεν βλάπτει την υγεία, σε αντίθεση με τη βάση του μετάλλου.
 • Εύκολη μεταφορά. Φυσικά, το ξύλο δεν είναι ελαφρύτερο από το πλαστικό, αλλά όχι ελαφρύτερο από το μέταλλο.Τα ξύλινα προϊόντα μπορούν εύκολα και άνετα να μεταφερθούν και να μεταφερθούν στον τόπο που χρειάζεστε. Τα έπιπλα από τέτοιου είδους υλικά δεν θα χαλάσουν το δάπεδο, σε αντίθεση με τα μεταλλικά έπιπλα.
 • Διαθεσιμότητα Μπορείτε να αγοράσετε τέτοια έπιπλα σε οποιοδήποτε κατάστημα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας και να δημιουργήσετε τα απαραίτητα εσωτερικά σας στοιχεία. Θα χρειαστείτε κατάλληλα υλικά, εργαλεία, χειροτεχνία, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθούνται αυστηρά.

Με όλα τα πολλά πλεονεκτήματα υπάρχουν ξύλινα έπιπλα και μερικά μειονεκτήματα.

 • Τα προϊόντα από αυτό το υλικό δεν ανέχονται αλλαγές θερμοκρασίας. Για τα στοιχεία του δρόμου, αυτή η ένδειξη είναι πολύ σημαντική. Η θερμότητα ή το κρύο μπορεί να χαλάσει το υλικό. Δεν του αρέσει αυτό το υλικό και την υψηλή υγρασία. Μην αφήνετε το προϊόν σε εξωτερικούς χώρους εάν βρέχει. Το χειμώνα, είναι επίσης επιθυμητό να φέρει τα έπιπλα στο σπίτι.
 • Τα προϊόντα ξύλου απαιτούν ειδική επεξεργασία. Έτσι μπορείτε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των αντικειμένων.
 • Για να μην αναφέρουμε το ακριβό κόστος αυτών των αγαθών. Λόγω των πολλών θετικών χαρακτηριστικών, υψηλής ποιότητας, φιλικής προς το περιβάλλον, το ξύλο είναι ένα απαιτούμενο υλικό και ταυτόχρονα ακριβό. Ως εκ τούτου, μην σκουπίστε αν η υγεία των αγαπημένων σας είναι αγαπητή σε σας.

Έτσι, γνωρίζοντας όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ξύλινων προϊόντων, κάθε άτομο θα είναι σε θέση να δώσει προτεραιότητα στον εαυτό του και να αποφασίσει εάν θα αγοράσει ή θα δημιουργήσει τέτοια προϊόντα.

Υλικά

Δημοφιλή έπιπλα από μασίφ ξύλο. Σε αντίθεση με το μέταλλο, είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, τα έπιπλα μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά είδη ξύλου. Τα πιο δημοφιλή είναι τα κωνοφόρα. Έχουν θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά είναι αξιοσημείωτες για την απελευθέρωση εποξειδικής ρητίνης, οπότε φροντίστε να αφαιρέσετε το ξύλο, έτσι ώστε τα έπιπλα να μην λεκιάζουν τα ρούχα σας.

Συχνά οι αγοραστές προτιμούν να αγοράζουν προϊόντα από πεύκο. Μπορεί να αποδοθεί σε μαλακές φυλές. Ωστόσο, δεν είναι αρκετά ανθεκτικό. Ωστόσο, τα προϊόντα από αυτό θα αποδειχθούν τα πιο δημιουργικά και φανταστικά. Ελκυστικές επιλογές από τον ευκάλυπτο. Τα μοντέλα λαξευτών απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα όταν τα χρησιμοποιείτε σε εξωτερικούς χώρους.

Τα έπιπλα πρέπει να είναι επικαλυμμένα με ειδικό προστατευτικό κερί.

Πεύκο
Ευκάλυπτος
Δέντρα δένδρων

Οι πιο αξιόπιστες και ανθεκτικές επιλογές περιλαμβάνουν προϊόντα από σκληρό ξύλο. - πιτσίλιας, σημύδας, σκύλου.Έχουν ειδικά λάδια που προστατεύουν από τις επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων. Θα σας εξυπηρετήσουν για πολλά χρόνια. Επίσης μια μεγάλη επιλογή - έπιπλα από ξύλο τικ. Αυτή η φυλή είναι ανθεκτική στις διάφορες κλιματικές αλλαγές. Παρόμοιο ξύλο χρησιμοποιείται στη ναυπηγική βιομηχανία. Είναι δυνατόν να διακρίνουμε τα έπιπλα από αυτό το υλικό με ελκυστικά φυσικά σχέδια στο ξύλο.

Έπιπλα βελανιδιάς
Ξινό ξύλο
Έπιπλα από τικ

Αν θέλετε να κάνετε μια ελκυστική πλεκτή δομή, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις ευέλικτες ποικιλίες των δέντρων. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι κλάδους του κερασιού πουλιών. Είναι αρκετά εύκαμπτες, μαλακές και πλαστικές. Αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε πραγματικά αριστουργήματα.

Θα φανεί καλό έπιπλα κήπου, στη βάση των οποίων στοιβάζονται κορμούς. Δεν χρειάζεται καν να υποστούν επεξεργασία. Αξίζει να κόψετε το κατάλληλο μέγεθος και να τα εγκαταστήσετε στην απαιτούμενη απόσταση. Ο πίνακας μπορεί να γίνει γρήγορα και φυσικά. Αρκεί να τοποθετήσετε ένα χοντρό κούτσουρο στη μέση, να χτίσετε ένα τραπέζι - και τα έπιπλα είναι έτοιμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες επιλογές δέντρων.

Για παράδειγμα, θα φανεί ελκυστικό μοντέλο δρυός, φυσικής οξιάς.

Μπορείτε να κάνετε έπιπλα κήπου από τα διοικητικά συμβούλια. Αυτό το προϊόν έχει ήδη ένα προκαθορισμένο επίπεδο και ένα μικρό πάχος. Όλα αυτά σας επιτρέπουν να συνδέσετε επιτυχώς τις σανίδες μεταξύ τους με τη βοήθεια των νυχιών. Με τη βοήθεια του συνηθισμένου μύλου μπορείτε να γυαλίσετε το προϊόν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε μια επιφάνεια εργασίας. Αυτό γίνεται με τη στερέωση των σανίδων μαζί. Στη συνέχεια μπορείτε να πάτε στη βάση.

Κατασκευές

Τα ξύλινα έπιπλα είναι αξιοσημείωτα για μια ποικιλία σχεδίων. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι ο χώρος εργασίας του κηπουρού. Θα πρέπει επίσης να δημιουργήσετε έναν πίνακα που μπορεί να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες: να γίνει ένα μέρος για να εργαστείτε ή να ξεκουραστείτε. Σε μια καλοκαιρινή μέρα, το αρχικό κιόσκι με αναδιπλούμενες καρέκλες και τραπέζι θα έχει σημασία. Τέτοιες επιλογές είναι αρκετά συμπαγές και βολικό.

Τα αναδιπλούμενα έπιπλα εξοχικών κατοικιών θα βοηθήσουν κάθε μέλος της οικογένειάς σας να αισθάνεται άνετα και άνετα. Ποικιλία και φωτεινές λεπτομέρειες θα κάνουν έναν πάγκο δρόμου. Αυτό μπορεί να είναι ένα αρθρωτό σχέδιο που είναι κατάλληλο τόσο για το εξοχικό σπίτι και το σπίτι. Το φινίρισμα μπορεί να είναι το πιο ενδιαφέρον, ταιριάζοντας με το στυλ του χώρου σας. Αυτά μπορεί να είναι φωτεινά κομψά μοντέλα ή αντίκες.Ένας τέτοιος πάγκος θα είναι μια κομψή διακόσμηση για κάθε βίλα. Θυμηθείτε επίσης τα νεότερα μέλη της οικογένειας. Δημιουργήστε ειδικές καρέκλες και τραπέζια κατάλληλων διαστάσεων.

Κατά τη δημιουργία δημιουργικών μοντέλων, εξετάστε τις ακόλουθες αποχρώσεις:

 • Εάν αρχίζετε ακριβώς να ασκείστε στην παραγωγή επίπλων, αξίζει να κάνετε μια επιλογή υπέρ πιο οικονομικών επιλογών που είναι εύκολο να κατασκευαστούν. Δεν πρέπει να επιλέξετε τέτοιες κατασκευές όπου υπάρχουν πολλά περίπλοκα στοιχεία. Είναι καλύτερο να επιλέξετε πιο απλό, ώστε να μπορείτε να κάνετε τα πάντα ποιοτικά. Δώστε την επιλογή του ξύλου. Αυτό το υλικό θα είναι το πιο εύκολο στη διαδικασία. Μπορείτε να βρείτε επιλογές με προσιτό κόστος. Η εργασία με το ξύλο είναι πολύ ευχάριστη και εύκολη. Θα είστε σε θέση να ενσωματώσετε τις δημιουργικές σας παρορμήσεις.

 • Για να μην σας προκαλούν πρόσθετες δυσκολίες, είναι προτιμότερο να επιλέξετε σκληρό, ημίσκληρο ή μαλακό ξύλο, καθώς και υλικά που αποτελούνται από ξύλο. Για τα πόδια είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε κυλινδρικά κενά πεύκου. Οι πλάτες και τα καθίσματα θα είναι κατά τη στιγμή του σκάφους, το μέγεθος του οποίου είναι 2 * 12 cm σε διατομή. Τα υποβραχιόνια μπορούν να δημιουργηθούν από τις ράβδους.
 • Το πιο σημαντικό σημείο - το επιθυμητό σκίτσο.Μην ξεκινήσετε την εργασία σας μέχρι να επιλέξετε το πρόγραμμα που χρειάζεστε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθορίσει τις διαστάσεις των επίπλων πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε. Αποθηκεύστε τα σωστά εργαλεία. Κάτω από την υποστήριξη μπορεί να χρειαστούν μεταλλικές γωνίες, σωλήνες και άλλα διαθέσιμα εργαλεία.
 • Βεβαιωθείτε ότι αντιμετωπίζετε αντισηπτικές και άλλες προστατευτικές ενώσεις του ξύλου dacha. Θα βοηθήσουν στην προστασία όλων των αντικειμένων από την σήψη και την παράταση της διάρκειας ζωής τους. Εκείνοι που κατανοούν τα βασικά της κατασκευής προϊόντων πρέπει να θυμούνται ότι το προϊόν πρέπει να έχει απαραιτήτως μικρή κλίση προς την πλάτη. Αυτό θα κάνει τη χρήση του πάγκου και της καρέκλας αρκετά άνετα.

Μη φοβάστε να ενσαρκώσετε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες. Αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε την ατομικότητά σας, καθώς και να διακοσμήσετε το καλοκαιρινό σπίτι σας με κομψό τρόπο. Για παράδειγμα, αξίζει να διακοσμήσετε το τραπέζι και την καρέκλα με ελκυστικά κλαδιά. Παρόμοια προϊόντα θα ταιριάζουν οργανικά στο εσωτερικό του κήπου. Όλοι οι επισκέπτες θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

Μην φοβάστε να φανταστείτε ενεργά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τέλεια διχαλωτά κορμούς δέντρων χωρίς καμία επεξεργασία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα μοντέλα από παλέτες.Αυτοί οι δίσκοι είναι συχνά εντυπωσιακά μεγέθη που παραμένουν από δομικά υλικά. Αν δεν έχετε τα απαραίτητα μέσα για να αγοράσετε έπιπλα από τη χώρα, μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας με τη βοήθεια τέτοιων συσκευών. Οι παλέτες πωλούνται σε προσιτές τιμές σε καταστήματα υλικού. Οι πίνακες σε τέτοια προϊόντα δεν πλησιάζουν. Η απόσταση μεταξύ τους είναι περίπου το ήμισυ του πλάτους του σκάφους. Έχουν παλέτες και προφυλακτήρες. Αυτά τα προϊόντα έρχονται σε όλα τα μεγέθη και γι 'αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη δική σας, δημιουργώντας τις πιο πρωτότυπες και δημιουργικές εκδόσεις των προϊόντων.

Αξίζει να θυμηθείτε ότι οποιοδήποτε προϊόν για το εσωτερικό του κήπου θα πρέπει να προεπεξεργαστεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αφαιρέσει τη βρωμιά, στεγνώστε καλά και γυαλίστε τα έπιπλα. Για να μην πάρετε κατά λάθος ένα θραύσμα, θα πρέπει να βάψετε τις παλέτες με βαφή και βερνίκι. Συχνά αυτό συμβαίνει στο τελικό στάδιο της δημιουργίας επίπλων.

Όταν δημιουργείτε ελκυστικά έπιπλα για να δώσετε, δεν χρειάζεται μόνο να πάρετε μια παλέτα. Θα χρειαστείτε επίσης λεπτά νύχια, καθώς και διάφορα εξαρτήματα επίπλων, τα οποία θα κάνουν το αντικείμενο μοναδικό.Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει με χρώμα, κόλλα, γυαλί, μικρές συσκευές φωτός, αγοράστε πανί. Φυσικά, η σύνθεση των απαραίτητων αυτοσχέδιων μέσων εξαρτάται από αυτό που τελικά αποφασίζετε να δημιουργήσετε.

Θα είναι δυνατό να φτιάξετε ένα τραπέζι. Θα χωρέσει με επιτυχία σε οποιοδήποτε χώρο. Πρέπει να συνδέσετε δύο παλέτες. Πρέπει να βάλουν το ένα στο άλλο και να στερεώσουν με καρφιά. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα τραπέζι από φύλλο DVP ή λεπτό ξύλο. Είναι τόσο εύκολο και απλό να δημιουργήσετε ένα μικρό τραπέζι όπου θα συναντηθεί μια φιλική επιχείρηση. Για να τοποθετήσετε τέτοιου είδους έπιπλα στη βεράντα, θα πρέπει να συνδεθούν οι τροχοί. Έτσι, μπορείτε εύκολα να μετακινήσετε το προϊόν. Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα τραπέζι, τότε χρειάζεστε μεγαλύτερο αριθμό παλετών, μπορούν επίσης να είναι μεγάλες. Για την επιφάνεια τραπεζιού αξίζει να πάρετε 2 κομμάτια και για την κατασκευή των ποδιών θα χρειαστείτε 1 παλέτα. Θα πρέπει να κοπεί σε 4 μέρη, τραβήξτε κάθετα, ενώ καρφιά και στις γωνίες.

Το Chaise lounge θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για χαλάρωση. Ενσωμάτωση της ιδέας με τη βοήθεια τριών παλετών. Αξίζει να ληφθούν δύο ορθογώνια και ένα τετράγωνο στοιχείο. Ορθογώνιες παλέτες που αξίζει να συγκεντρωθούν.Συνδέονται μεταξύ τους με νύχια.

Μην ξεχνάτε ότι πρώτα τα προϊόντα θα πρέπει να είναι γυαλισμένα, και στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε τη ζωγραφική.

Προχωρήστε στη δημιουργία μιας ξαπλώστρας. Αυτό το στάδιο θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο και προσπάθεια. Μια ευρεία παλέτα θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί, αφαιρώντας το κάτω στρώμα και ένα μικρό μέσο. Βάση - κορυφή της παλέτας. Δύο ή τρεις σανίδες πρέπει να αφαιρεθούν από την κενή πλάτη. Αυτό γίνεται πολύ προσεκτικά. Τώρα θα πρέπει να εγκαταστήσετε μια τετράγωνη παλέτα υπό γωνία σε μία από τις πλευρές της ορθογώνιας παλέτας. Γι 'αυτό θα σχηματίσετε το πίσω μέρος του καθιστικού. Στερεώστε την κατασκευή χρησιμοποιώντας τις σανίδες που αφαιρέθηκαν νωρίτερα και χρησιμοποιήστε επίσης βίδες. Ο τελικός σχεδιασμός θα συμπληρωθεί με επιτυχία από ένα στρώμα ή παχύ ύφασμα.

Συμβουλές

Η κατασκευή επίπλων κήπου είναι δύσκολη, αλλά αρκετά διασκεδαστική. Εάν θέλετε να εκπλήξετε ευχάριστα την οικογένειά σας, καθώς και τους φίλους και τους γνωστούς σας, τότε θα πρέπει να διαθέσετε τα σωστά εργαλεία, την επιθυμία και επίσης τις δεξιότητες για να μεταφράσετε τις ιδέες σας. Δεν χρειάζεται να είναι ένας καλός οικοδόμος για να κάνει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τον κήπο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό υλικό στο χέρι. Δώστε προσοχή στο παλιό βαρέλι.Ίσως αργότερα να είναι η δημιουργική σας καρέκλα.

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό πάγκο., λαμβάνοντας τις πέτρες στήριξης για πέτρες, ογκόλιθους ή ξύλινες σανίδες. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε ένα μικρό σύνολο εργαλείων: ένα αεροπλάνο για την επεξεργασία ξύλου, ένα τρυπάνι και μπουλόνια αγκύρωσης. Οι ογκόλιθοι θα πρέπει να προσαρμόζονται στο επιθυμητό ύψος, αφού κάνουν μια τρύπα και δημιουργούν ένα μαξιλάρι άμμου. Στην ίδια σανίδα και πέτρες θα πρέπει να γίνουν τρύπες για μπουλόνια αγκύρωσης.

Μετά από όλα, είναι απαραίτητο να καλύψετε τη δομή με βερνίκι.

Όμορφα παραδείγματα

Τα ξύλινα έπιπλα κήπου θα φαίνονται πάντα ευνοϊκά στο σπίτι σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας εσωτερικά αντικείμενα ή να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες καταστημάτων και έμπειρων τεχνιτών. Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε τη δύναμή σας, το χρόνο και σε ορισμένες περιπτώσεις χρήματα. Δεν είναι απαραίτητο το σχέδιο να είναι πολύπλοκο και περίπλοκο.

Μπορείτε να δημιουργήσετε πιο απλές αλλά κομψές επιλογές. Για παράδειγμα, ένα κατάστημα κούτσουρων και κούτσουρων. Μια τέτοια συσκευή για αναψυχή μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά. Ταυτόχρονα, το σχέδιο θα είναι σε θέση να χωρέσει σε κάθε κήπο με επιτυχία. Για να μεταφράσετε την ιδέα χρειάζεστε ένα ζευγάρι breve.Μπορείτε απλά να τοποθετήσετε ένα ευρύ κορμό στα μικρά, να ρίξετε άνετα μαξιλάρια στην κορυφή. Έτσι θα δημιουργήσετε μια ελκυστική γωνιά για πνευματικές συνομιλίες και συγκεντρώσεις.

Τοποθετήστε ένα μέρος για μεσημεριανό με κάνναβη. Οι καρέκλες θα εξυπηρετούν μικρότερες επιλογές και ο πίνακας θα αποτελείται από ένα τεράστιο κούμπωμα και κορυφαίους πίνακες. Αυτά τα ξύλινα μοντέλα θα πρέπει να σκάβουν στο έδαφος ή να στερεώνονται σε μια επίπεδη επιφάνεια. Δεν θα ήταν περιττό να ασχοληθούμε με την ευκολία όλων των μελών της οικογένειας. Για να γίνει αυτό, ρίξτε ένα μαλακό μαξιλάρι στην κάνναβη. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορείτε να τακτοποιήσετε και τις πλάτες και τα υποβραχιόνια για την κάνναβη με παγίδες ή κλαδιά.

Μια περικοπή πριονιού μπορεί επίσης να γίνει ένα δημιουργικό καθιστικό ή καρέκλα. Μην ξεχνάτε σε αυτή την περίπτωση την επεξεργασία του υλικού με ειδικές ουσίες. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν η θέση στις αναδιπλούμενες καρέκλες της χώρας. Αυτή η επιλογή όχι μόνο θα σας επιτρέψει να μετακινήσετε το προϊόν με ευκολία, αλλά και να το πάρετε μαζί σας. Τα συμπαγή και άνετα έπιπλα δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ιδανική επιλογή αυτής της επιλογής για το παιδί. Στο μπαρ θα πρέπει να εγκατασταθεί shkanty, με την οποία η καρέκλα και θα διπλωθεί στο μισό.Κάντε το προϊόν αναγκαστικά σύμφωνα με το σχέδιο, ώστε το μοντέλο να είναι υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο. Διακοσμήστε τέτοια έπιπλα μπορεί να είναι ένα κατάλληλο σχέδιο.

Τώρα γνωρίζετε τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ξύλινων επίπλων. Αξίζει να θυμηθούμε ότι αυτό είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό που είναι απολύτως θεραπεύσιμο.

Σχετικά με τους τύπους ξύλινων επίπλων κήπου, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σχόλια
 Συντάκτης
Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

Αίθουσα εισόδου

Σαλόνι

Υπνοδωμάτιο