Έπιπλα κήπου από τεχνητό μπαστούνι: τα υπέρ και τα κατά

Σήμερα, πολλοί ιδιοκτήτες ιδιωτικών κατοικιών, βιλών και εξοχικών σπιτιών αγαπούν πολύ να δημιουργήσουν όμορφες βεράντες για κήπους χαλάρωσης και σπιτιού, στους οποίους πρέπει να υπάρχουν ποιοτικά έπιπλα. Έπιπλα κήπου από τεχνητό μπαστούνι είναι ένα απαραίτητο και δημοφιλές πράγμα που δεν θεωρείται μόνο όμορφο και άνετο, αλλά και πολύ άνετο.

9 φωτογραφία

Τι είναι α

Σίγουρα πολλοί έχουν ακούσει για τα φυσικά έπιπλα μπαστούνι και ψάθινα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από αυτό. Το υλικό αυτό προέρχεται από φοινικόδεντρα, τα οποία κατά κύριο λόγο βλαστάνουν στις ασιατικές χώρες. Η δημιουργία επίπλων από ένα τέτοιο φυσικό υλικό είναι μια επίπονη διαδικασία και οι πρώτες ύλες είναι ακριβές. Έπιπλα από τέτοιου είδους υλικά μπορεί να χτυπήσουν καλά στην τσέπη.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί κατασκευαστές έχουν αλλάξει τη δημιουργία προϊόντων από τεχνητό υλικό.

Δεν είναι το πρώτο έτος που πολλοί κατασκευαστές προσφέρουν ποιοτικά έπιπλα για το σπίτι και τον κήπο από τεχνητό μπαστούνι, η οποία σε όλα τα χαρακτηριστικά της δεν είναι χειρότερη από τη φυσική της. Επιπλέον, κοστίζει πολύ φθηνότερα και η ποιότητα δεν αποτυγχάνει. Τα εν λόγω έπιπλα επιλέγονται ακόμη και από τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Το τεχνητό μπαστούνι είναι συνήθως κατασκευασμένο από ειδικές συνθετικές ίνες που έχουν εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Εάν αμφιβάλλετε ακόμα ότι τα έπιπλα κήπου από τεχνητό μπαστούνι είναι αυτό που χρειάζεστε, σας προτείνουμε να δώσετε προσοχή στα πλεονεκτήματά του, τα οποία περιλαμβάνουν τα ακόλουθα σημεία.

 • Τα έπιπλα από αυτό το υλικό παράγονται στο ευρύτερο φάσμα. Διακοσμητικά τραπέζια και καρέκλες για τον κήπο μπορούν να βρεθούν σε πολλούς κατασκευαστές. Έπιπλα από ξένους και εγχώριους κατασκευαστές είναι πολύ δημοφιλής.
 • Τα ποιοτικά προϊόντα μπαστούνι χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση κληματαριά κήπου, ανοιχτές βεράντες και ακόμη και τις βεράντες των σπιτιών που αγοράζονται συχνά για εξοχικές κατοικίες.Συχνά τα έπιπλα είναι εγκατεστημένα στην περιοχή αναψυχής δίπλα στην εξωτερική πισίνα ή το τζακούζι. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τέτοια προϊόντα χωρίς περιορισμό της φαντασίας σας.
 • Με τη βοήθεια ποικίλων καρέκλες, πολυθρόνες, τραπέζια, ασυνήθιστες ξαπλώστρες και μερικές άλλες ιδιότητες επίπλων, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα άνετο καθιστικό ακόμα και χωρίς τη βοήθεια ειδικών. Μπορείτε να εμπνευστείτε από έτοιμες φωτογραφίες σχεδίου κήπου, που μπορείτε να βρείτε σε περιοδικά κηπουρικής ή στο Διαδίκτυο.
 • Τα έπιπλα από φυσικό μπαστούνι μπορεί να είναι ανοιχτό καφέ έως γαλακτώδες, ενώ οι τεχνητές επιλογές μπορεί να είναι και μαύρες.
 • Σύμφωνα με πολλούς εμπειρογνώμονες, είναι πολύ συμφέρουσα η αγορά έτοιμων σετ επίπλων, αντί να επιλέξετε μεμονωμένα εξαρτήματα για τη διακόσμηση μιας περιοχής αναψυχής στον κήπο - αυτά είναι συχνά κατασκευασμένα από συνθετικό μπαστούνι.
 • Το ραπανάκι εναρμονίζεται ευνοϊκότερα με κωνοφόρα και άλλα διάφορα πράσινα στον κήπο.
 • Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα των προϊόντων από τεχνητό μπαστούνι περιλαμβάνουν τη λειτουργικότητα, τη συμπαγή τους και, φυσικά, την εργονομία.
 • Το μεγάλο συν είναι το βάρος των προϊόντων μπαστούνι, επειδή είναι πολύ εύκολο να μεταφέρουν και να μετακινούνται. Επιπλέον, αυτός ο τύπος επίπλων μπορεί εύκολα να απομακρυνθεί στο σπίτι για αποθήκευση το χειμώνα, επειδή είναι πολύ ανεπιθύμητο να τον αφήσουμε στον κήπο για το χειμώνα, αλλιώς θα γίνει γρήγορα άχρηστος.

Τα μειονεκτήματα ορισμένων αγοραστών και εμπειρογνωμόνων περιλαμβάνουν μια μικρή παλέτα χρωμάτων, τα οποία παράγουν έπιπλα αυτού του τύπου. Συχνά είναι ελαφρύ και σκούρο καφέ. Επιπλέον, ακόμη και τεχνητές, υψηλής ποιότητας επιλογές μπορεί να είναι δαπανηρές, αλλά ακόμη και αυτός ο παράγοντας δεν εμποδίζει τους αγοραστές να κάνουν μια αγορά.

Σημειώνεται ότι η εμφάνιση τεχνητών προϊόντων επίπλων δεν διαφέρει από τις φυσικές επιλογές. Για να διαπιστώσετε αν το υλικό είναι τεχνητό μπροστά σας ή όχι, πιθανότατα θα είναι σε θέση μόνο ένας επαγγελματίας στον τομέα του.

Μεγάλη ποικιλία

Μέχρι σήμερα, μπορείτε εύκολα να βρείτε πολλές διαφορετικές επιλογές για έπιπλα κατασκευασμένα από τεχνητό μπαστούνι. Οι πίνακες και οι καρέκλες αυτού του τύπου γίνονται χωρίς ραφή. Αυτό είναι ένα αναμφισβήτητο πλεονέκτημα όχι μόνο στην εμφάνιση των προϊόντων, αλλά και στο γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου δεν θα παραμορφωθούν υπό την επίδραση οποιωνδήποτε παραγόντων.

Από ένα τεχνητό μπαστούνι διακοσμητικά εκδίδονται πιο συχνά:

 • πίνακες διαφόρων σχημάτων (ορθογώνιες, τετράγωνες και ημικυκλικές παραλλαγές θεωρούνται οι πιο δημοφιλείς).
 • καρέκλες και πολυθρόνες (λικνίζοντας καρέκλες φαίνονται πολύ πρωτότυπες)?
 • ξαπλώστρες?
 • μικρά κομοδίνα και τραπεζάκια?
 • καναπέδες?
 • τα έτοιμα σύνολα που περιλαμβάνουν ταυτόχρονα διάφορα χαρακτηριστικά επίπλων για έναν κήπο σπιτιού.

Για περισσότερη άνεση, τα έπιπλα μπαστούνι συχνά διακοσμούνται με μαλακά καθίσματα και διακοσμητικά μαξιλάρια. Όσον αφορά τα τραπέζια, οι πάγκοι καλύπτονται πολύ συχνά με γυαλί.

Τιμή έκδοσης

  Παρά το γεγονός ότι το τεχνητό μπαστούνι δεν είναι τόσο ακριβό όσο το φυσικό, ακόμη και μπορεί να είναι δαπανηρό, ειδικά όταν πρόκειται για επιλογές ποιότητας και σύνολα. Για παράδειγμα, η μέση τιμή ενός ποιοτικού σετ από ψάθινα έπιπλα για έναν κήπο μπορεί να κυμαίνεται από 30 έως 50 χιλιάδες ρούβλια. Οι ακριβότερες επιλογές μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από 100 χιλιάδες.

  Όσον αφορά τις επιλογές του προϋπολογισμού, για παράδειγμα, πολυθρόνες και καρέκλες όχι της υψηλότερης κατηγορίας μπορούν εύκολα να βρεθούν σε μια ικανοποιητική τιμή των 1,5-2 χιλιάδες ρούβλια. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή των φθηνών επίπλων δεν είναι τόσο μεγάλη, με αποτέλεσμα, κατά πάσα πιθανότητα, σύντομα θα πρέπει να αγοράσετε νέα έπιπλα.

  Σε κάθε περίπτωση, αν θέλετε να βρείτε ποιοτικά έπιπλα κατασκευασμένα από τεχνητό μπαστούνι για πολλά χρόνια, μην αποθηκεύετε. Είναι καλύτερο να συλλέγετε ένα συγκεκριμένο ποσό και να επενδύετε σε ποιοτικά αγαθά, αντί να είστε ικανοποιημένοι με φτωχά προϊόντα από ψάθινα προϊόντα.

  Πώς να επιλέξετε

  Σήμερα, μπορείτε να επιλέξετε και να αγοράσετε έπιπλα από τεχνητό μπαστούνι, τόσο στο Internet όσο και στα συνηθισμένα καταστήματα επίπλων. Η παραγωγή μπορεί να είναι τόσο εγχώρια όσο και δυτική. Συχνά, οι κατασκευαστές προσφέρουν έτοιμα προϊόντα και κιτ, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε τέτοια έπιπλα. Θα κοστίσει, φυσικά, πιο ακριβά.

  Συνιστάται να επιλέξετε αυτό το είδος επίπλων απευθείας στο κατάστημα, έτσι ώστε να υπάρχει η ευκαιρία να το εξετάσετε ζωντανά και να εξοικειωθείτε με όλα τα χαρακτηριστικά. Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια συμβούλων που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή ορισμένων μοντέλων επίπλων.

  Πριν από την αγορά σας συνιστάται να γνωρίζετε τις κατά προσέγγιση διαστάσεις του χώρου όπου θα διακοσμηθεί ο χώρος ανάπαυσης.

  • Προσπαθήστε να δώσετε προσοχή στα προϊόντα με επιπλέον ύφανση. Τις περισσότερες φορές, τα μεταλλικά πλέγματα χρησιμοποιούνται για τέτοια προϊόντα, τα οποία μπορούν να δώσουν εμπιστοσύνη: έχετε έπιπλα υψηλής ποιότητας.
  • Είναι καλύτερα να επιλέξετε έπιπλα κατασκευασμένα από τεχνητό μπαστούνι σε πλαίσιο από αλουμίνιο ή χάλυβα.

  Τα μοντέλα Polyrothang καλύπτονται πολύ συχνά με ειδικά χρώματα και βερνίκια, με αποτέλεσμα να χρωματίζονται με το χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα έπιπλα έχουν καταστεί άχρηστα.

  Πώς να φροντίζετε

  Η φροντίδα για έπιπλα εξωτερικού χώρου από τεχνητό μπαστούνι δεν θα δημιουργήσει περιττά προβλήματα, αφού αυτά τα έπιπλα εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται συχνά με ειδικό πολυμερές υλικό. Ως αποτέλεσμα, τα έπιπλα είναι πλαστικά. Για να αφαιρέσετε τη σκόνη, απλά χρησιμοποιήστε ένα υγρό πανί. Τα σκληρά καθαριστικά δεν συνιστώνται για καθαρισμό.

  Πολλοί κατασκευαστές προ-επεξεργάζονται προϊόντα μπαστούνι με ειδικές λύσεις.τα οποία τα προστατεύουν από την υπερβολική υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία, έτσι ώστε εάν αυτά τα έπιπλα αποθηκεύονται σωστά το χειμώνα, δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερη φροντίδα το καλοκαίρι.

  Ωστόσο, κατά τη γνώμη πολλών εμπειρογνωμόνων, τα έπιπλα μπαστούνι της οικονομικής τάξης απαιτούν καλύτερη εποπτεία και φροντίδα, καθώς είναι πιο ευαίσθητα σε διάφορες κλιματικές επιδράσεις.

  Ενδιαφέρουσες επιλογές

  • Στη βεράντα ή στο ευρύχωρο μπαλκόνι, οι σχεδιαστές εγκαθιστούν συχνά μαύρα έπιπλα ψάθισης. Πολύ ωραίες επιλογές με ασυνήθιστα μαξιλάρια.
  • Οι καναπέδες από λυγαριά και οι πολυθρόνες σε συνδυασμό με διακοσμητικά μαξιλάρια αντίθεσης σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Τέτοια έπιπλα δεν θα είναι μόνο άνετα, αλλά και ευχάριστα στο μάτι.
  • Αν έχετε έναν πραγματικά διαμορφωμένο κήπο, φροντίστε να δώσετε προσοχή στις φωτεινές επιλογές των επίπλων χώρας από το μπαστούνι. Γάλα ή λευκές καρέκλες ψάθινα, καναπέδες και τραπέζια συνδυάζονται τέλεια με όλο το πράσινο γύρω.

  Πώς η παραγωγή των επίπλων από τεχνητό μπαστούνι, δείτε το παρακάτω βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο