Vinyl παρακαμπτήριος: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Vinyl παρακαμπτήριος είναι η πιο δημοφιλής κατηγορία υλικών για την υλοποίηση του εξωτερικού. Πρόσφατα εμφανίστηκε στην αγορά και έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει ένα ευρύ κοινό οπαδών. Πριν αγοράσετε αυτό το υλικό, θα πρέπει να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του νέου προϊόντος.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η τοίχωμα βινυλίου έχει μια ειδική σύνθεση, το 80% των οποίων καταλαμβάνεται από χλωριούχο πολυβινύλιο. Είναι αυτό το συστατικό που έδωσε το προϊόν το όνομά του. Ωστόσο, υπάρχουν στην αγορά κατασκευαστές που μειώνουν την ποσότητα πολυβινυλοχλωριδίου στο 70%, προκειμένου να μειώσουν το κόστος του ίδιου του υλικού. Η μέθοδος αυτή έχει αρνητικό αντίκτυπο στα τεχνικά χαρακτηριστικά του πλαισίου. Αλλά τέτοια προϊόντα είναι επίσης σε ζήτηση, καθώς ορισμένοι αγοραστές προσελκύονται από τη χαμηλή τιμή.

Αν δεν θέλετε να εξοικονομήσετε την ποιότητα του υλικού για φινίρισμα, δώστε προσοχή στην κατηγορία τιμών.Υπάρχουν επιλογές όπου οι δευτερογενείς πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται σε ποσοστό 5%, που βρίσκεται μόνο στα χαμηλότερα στρώματα του φύλλου. Σε αυτό το υλικό, ανθρακικό ασβέστιο υπάρχει σε ποσότητα 15%, η οποία γεμίζει τη δομή του ιστού.

Η περιεκτικότητα σε διοξείδιο του τιτανίου φθάνει το 10% και αυτό το συστατικό βρίσκεται στα ανώτερα στρώματα του υλικού. Αυτό το συστατικό είναι υπεύθυνο για τη σταθερότητα της δομής. Και επίσης το πρόσθετο επιτρέπει στο υλικό να μην αλλάζει το φως, αφού το διοξείδιο του τιτανίου αποτρέπει τις επιβλαβείς επιδράσεις του ηλιακού φωτός.

Άλλα πρόσθετα που υπάρχουν στη σύνθεση του πλαισίου βινυλίου, περιέχονται σε χαμηλότερες δόσεις και αποσκοπούν στην αύξηση της μηχανικής αντοχής. Στον κατάλογο των εξαρτημάτων υπάρχουν διαφορετικές χρωστικές ουσίες που είναι υπεύθυνες για τη λύση χρώματος του υλικού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Το Vinyl siding έχει πολλά πλεονεκτήματα. η οποία πρέπει να διαβαστεί πριν από την αγορά.

 • Μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο κατασκευαστής αυτού του υλικού παρέχει εγγύηση στο προϊόν σας, η οποία είναι αρκετές δεκαετίες.
 • Προσιτό κόστος. Βινύλιο παρακαμπτήριος είναι φθηνότερη από τα αντίστοιχα μέταλλο.
 • Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του πλαισίου είναι η ευελιξία και η ελκυστική του εμφάνιση. Με τη βοήθεια αυτού του υλικού μπορείτε να καλύψετε οποιοδήποτε αντικείμενο, ανεξάρτητα από το είδος της πρώτης ύλης που κατασκευάζεται. Το προϊόν θα βοηθήσει να κρύψει πολλά από τα μειονεκτήματα του τοίχου και να κάνει το δωμάτιο πιο ελκυστικό χάρη στα όμορφα χρώματα του.
 • Τα μπροστινά πάνελ είναι ανθεκτικά στη μηχανική καταπόνηση και τις αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες. Θετικά χαρακτηριστικά παρατηρούνται σε θερμοκρασίες από -50 έως +50 μοίρες.
 • Το PVC δεν φοβάται επιθέσεις εντόμων. Και επίσης αυτό το προϊόν δεν είναι επιρρεπής στην εμφάνιση μούχλας και μούχλας.
 • Ευκολία εγκατάστασης και χαμηλό βάρος. Κατά την εγκατάσταση αυτής της κάλυψης δεν απαιτείται πρόσθετη προετοιμασία και η ιδανική βάση.
 • Η ασφάλεια του φυσικού αερισμού. Οι πίνακες παρέχουν πλήρη πρόσβαση στον τοίχο.
 • Πυρκαγιά. Λόγω των αντιδραστηρίων που υπάρχουν στη σύνθεση του υλικού, μειωμένη τοξικότητα στην τοποθέτηση. Δεν καίγεται, από ό, τι δεν μπορεί να καυχηθεί ένα πλαστικό αναλογικό. Το PVC αρχίζει να λιώσει, αλλά δεν υποστηρίζει καύση.
 • Εύκολη φροντίδα.Το υλικό αυτό δεν απαιτεί τακτική βαφή και εξειδικευμένη επεξεργασία κάθε χρόνο. Τα επιλεγμένα χρώματα θα απολαύσουν το βλέμμα σας καθόλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής. Για να καθαρίσετε την πρόσοψη της βρωμιάς είναι αρκετά συνηθισμένος σωλήνας.
 • Το PVC έχει μονωτικές ιδιότητες.
 • Πολλοί χρήστες επιλέγουν αυτή την επιλογή φινιρίσματος, καθώς το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
 • Μια μεγάλη ποικιλία υφών. Μπορείτε να επιλέξετε ένα φινίρισμα που μιμείται ποιοτικά ξύλο, επιφάνεια πέτρας, υγρό σοβά και άλλες παραλλαγές.
 • Λόγω του μηχανισμού μανδάλωσης, μπορείτε να τοποθετήσετε τα πλαίσια μόνοι σας.

Παρά πολλά πλεονεκτήματα, το PVC έχει μειονεκτήματα.

 • Τα πάνελ δεν μπορούν να επισκευαστούν. Εάν ένα από τα τμήματα είναι κατεστραμμένο, πρέπει να αντικατασταθεί. Σε αυτή την περίπτωση, η μεταλλική παρακαμπτήριος είναι καλύτερη.
 • Κατά την εγκατάσταση θα πρέπει να λάβετε υπόψη την πιθανότητα συμπίεσης και τέντωσης των πάνελ με σταγόνες θερμοκρασίας.
 • Αν δεν έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες που θα απαιτηθούν για την εγκατάσταση του δέρματος, είναι καλύτερο να αναζητήσετε τη βοήθεια ειδικών.

Μετά την εξέταση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της επίστρωσης PVC, θα είστε σε θέση να αποφασίσετε αν η εγκατάσταση αυτού του τύπου επίστρωσης είναι κατάλληλη για εσάς ή αν αξίζει να εξετάσετε εναλλακτικές λύσεις.

Τεχνικές προδιαγραφές

Εκτός από έναν πλούσιο κατάλογο πλεονεκτημάτων, υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις για το υλικό, το οποίο πρέπει απαραίτητα να πληροί. Στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν έχει δηλωθεί GOST για αυτό το υλικό, υπάρχουν μόνο γενικευμένες παράμετροι. Ως βάση για τον προσδιορισμό των προτύπων, χρησιμοποιούνται συστάσεις της ASTM - μια αμερικανική εταιρεία που δοκιμάζει υλικά.

Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις ASTM.

 • Τα προφίλ πρέπει να έχουν πάχος 0,9-1,2 mm. Αν αναμένετε μεγάλη διάρκεια ζωής του υλικού, πρέπει να προσέξετε το μέγιστο πάχος.
 • Η πρόσοψη έχει την ικανότητα να διατηρεί τις παρθένες και πρωτότυπες διαστάσεις της. Τα δεδομένα ποιότητας ρυθμίζονται από τα πρότυπα ASTM D6864, DD3679, D7251.
 • Το υλικό είναι ανθεκτικό στο οξύ. Για τη δοκιμή, χρησιμοποιήθηκε ένα διάλυμα θειικού οξέος, το οποίο επηρέασε το υλικό για μεγάλο χρονικό διάστημα.Για δύο εβδομάδες, η παρακαμπτήριος παρουσίασε τους μέγιστους δείκτες αντοχής.
 • Αναφλεξιμότητα του υλικού. Το δέρμα δεν υποστηρίζει καύση.
 • Τα όρια της αντοχής σε σχέση με τις επιπτώσεις της θερμοκρασίας είναι 88 βαθμοί Κελσίου.
 • Οι αντοχές εφελκυσμού είναι 422 / kg / cm2.

Πεδίο εφαρμογής

Η παρακαμπτήριος βινυλίου έχει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση χώρων για οποιονδήποτε σκοπό.

Επίπεδο PVC

Αυτό το υλικό χρησιμοποιείται για να λειτουργήσει με το υπόγειο του σπιτιού. Το προϊόν πραγματοποιείται με τη μορφή βραχέων τεμαχίων, τα οποία είναι πολύ παχιά σε σύγκριση με τα τυποποιημένα φύλλα. Παρά τις αυξημένες διαστάσεις, οι πίνακες υπογείων ζυγίζουν λίγο, γεγονός που καθιστά δυνατή τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων για την ενίσχυση της πρόσοψης του δωματίου.

Τα πάνελ PVC πωλούνται σε διάφορες παραλλαγές · μπορείτε να αγοράσετε υλικό που μιμείται φυσική πέτρα ή τούβλο διακοσμητικού τύπου.

PVC τοίχο

Τα προϊόντα αυτά προορίζονται για φινίρισμα σε οριζόντια επιφάνεια. Οι κατασκευαστές είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο ακροατήριό τους ομαλά πάνελ ή παραλλαγές που μιμούνται ξύλο.

Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πάνελ τοίχου βινυλίου:

 • ενιαία κρέατα ψαριού ·
 • διπλό φλοιό ·
 • τριπλή ραπτική ·
 • πλοία ξυλείας ·
 • μπλοκ σπίτι

Η ακτίνα του πλοίου απαιτείται ευρέως στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας και στην Ευρώπη και η διπλή ράβδος ψαρέματος χρησιμοποιείται συχνά για την ολοκλήρωση της εργασίας στην Αμερική και τον Καναδά.

Αλλά και λόγω των ιδιοτήτων του, η βινυλική παρακαμπτήριος χρησιμοποιείται για την κάλυψη των εξωτερικών κτιρίων. Το υλικό έχει χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, που του επιτρέπουν να αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα.

Σχεδιασμός

Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις της PVC πλαισιώσεως στην αγορά. Για τους λάτρεις των ζεστών χρωμάτων παρουσιάζονται: ροδάκινο, ελιά, κόκκινο και άλλα χρώματα. Πολλοί πελάτες προτιμούν αυτό το ήρεμο σχέδιο χρωμάτων, αλλά άλλες αρχικές παραλλαγές μπορούν να βρεθούν στην πώληση.

Δημοφιλής επένδυση ελαφριάς βελανιδιάς, κόκκινα-καφέ κάθετη παρακαμπτήριος, πορφυρή. Η επιλογή είναι μόνο για τον αγοραστή και εξαρτάται από τις ιδέες και τις προτιμήσεις του.

Για να απλουστευθεί η επιλογή, η πλευρική τοποθέτηση PVC χωρίζεται σε διάφορες κατηγορίες:

 • λευκό τόνο?
 • χρώματος?
 • παστέλ.

Η τελευταία επιλογή θεωρείται η πιο δημοφιλής, δεδομένου ότι οι εν λόγω πάνελ διαφέρουν σε προσιτές τιμές και δεν γίνονται βαρετές μετά από λίγα χρόνια.Το χαμηλό κόστος προκαλείται από τον μικρό αριθμό προσθέτων που απαιτούνται για τη διατήρηση της σκιάς και την αποφυγή της καύσης στον ήλιο.

Η λευκή και φωτεινή επένδυση χρησιμοποιείται συχνά για να δουλεύει με διακοσμητικά εξαρτήματα και μπορντούρα. Τέτοια στοιχεία μπορούν με έμφαση να τονίσουν τον βασικό παστέλ τόνο.

Η παράταξη του πέλματος θεωρείται εξαίρεση. Η απομίμηση τούβλων και άλλων υλικών φυσικού χαρακτήρα χρησιμοποιείται για την επένδυση του καλύμματος. Ο πίνακας μπορεί να έχει χρώμα μπεζ, γκρι, άμμο ή τερακότα. Συνδυάζονται βέλτιστα με τους τοίχους φυσικού χρώματος στο σχεδιασμό του σπιτιού φαινόταν λογικό και πλήρες. Ορισμένοι αγοραστές επιλέγουν την επένδυση της πρόσοψης χρησιμοποιώντας απομίμηση τούβλων.

Εάν σας αρέσει το μπλοκ σπίτι, οι κατασκευαστές είναι έτοιμοι να προσφέρουν φυσικά μοτίβα. Στην πώληση υπάρχουν φιστίκια, κρέμα, καραμέλα και μπανάνα. Επιλέγοντας τον πίνακα, βεβαιωθείτε ότι συνδυάζονται με την οροφή του σπιτιού. Όταν επιλέγετε τα ίδια χρώματα, διατρέχετε τον κίνδυνο να φαίνεται αχνό το κτίριο.

Πώς να επιλέξετε τα σωστά πλαίσια χρωμάτων;

Αν αγοράσετε PVC τοίχου σε μια αξιόπιστη εταιρεία, ο διαχειριστής θα σας προσφέρει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, η οποία είναι να επιλέξετε αποχρώσεις.Μην βιαστείτε να αρνηθείτε μια τέτοια προσφορά, καθώς οι ειδικοί θα μπορέσουν να επιλέξουν σωστά την κατάλληλη επιλογή για τις εγκαταστάσεις σας. Με τη βοήθεια ενός ειδικού προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, μπορείτε να εξοικειωθείτε με το εξωτερικό του σπιτιού σας μετά την επένδυση βινυλίου.

Όταν επιλέγετε το επιθυμητό χρώμα, θυμηθείτε ότι οι αποχρώσεις που εμφανίζονται ως δείγμα μπορεί να διαφέρουν από την τελική πρόσοψη. Όταν υλοποιούνται σε πάνελ τοίχου κλίμακας και στέγη, τα χρώματα αυξάνουν την έντασή τους.

Μπορεί να σας φανεί ότι η επιλεγμένη σκιά φαίνεται ξεθωριασμένη, αλλά θα πρέπει να ακούσετε έναν ειδικό που είναι εξοικειωμένος με τα χαρακτηριστικά των πάνελ και τον τρόπο που θα δουν στην επιχείρηση. Τα φωτεινά χρώματα χρησιμοποιούνται για την επισήμανση των μεμονωμένων αρχιτεκτονικών στοιχείων. Δώστε προσοχή σε αντίθεση σκιάσεις: ευαίσθητα πάνελ άμμου σε συνδυασμό με καφέ, ανοιχτό ροζ σε συνδυασμό με τερακότα και άλλες παρόμοιες συνθέσεις.

Είναι απαραίτητο να λάβετε σοβαρά υπόψη την επιλογή των χρωμάτων για μελλοντική περιποίηση του σπιτιού σας, καθώς οι πίνακες θα το διακοσμήσουν για δεκαετίες και δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα. Προσέξτεέτσι ώστε το επιλεγμένο υλικό συνδυάζεται αρμονικά με το περιβάλλον και φαίνεται ωραίο. Επιλέξτε μια σειρά χρωμάτων που δεν σας ενοχλεί μετά από μερικά χρόνια.

Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τους βασικούς νόμους συνδυασμού αποχρώσεων. Μεταξύ των επιλογών win-win συμπεριλαμβάνονται η μπεζ και καφέ παλέτα, η άμμος, η τερακότα, οι μπορντό και οι κίτρινες αποχρώσεις. Για τα πιο αυτοπεποίθηκα άτομα, θα ταιριάζουν οι πιο δελεαστικοί συνδυασμοί πορτοκαλί, μπλε και λιλά.

DIY συναρμολόγηση

Η εγκατάσταση βινυλίου μπορεί να γίνει ακόμη και από έναν αρχάριο. Για να καλύψετε προσεκτικά την πρόσοψη του κτιρίου, πρέπει να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία και τα χαρακτηριστικά της εγκατάστασης. Τα πάνελ είναι εύκαμπτα και εύκαμπτα, οπότε ο κίνδυνος υλικών ζημιών είναι ελάχιστος. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα, οι οποίες υπάρχουν σε αυτό το άρθρο, θα σας επιτρέψουν να εκτελέσετε σωστά τα έργα και να εξαλείψετε τα συνηθισμένα λάθη.

Η αντιμετώπιση γίνεται με τη χρήση του απαραίτητου συνόλου εργαλείων.

 • Το μαχαίρι. Κοπή βινύλιο πλαισιώσει θα πρέπει να γίνει με ένα κοφτερό μαχαίρι. Όταν εργάζεστε, σημειώστε την αυλάκωση, στη συνέχεια λυγίστε και διπλώστε την επισημασμένη γραμμή αρκετές φορές. Ως αποτέλεσμα, το υλικό θα σπάσει στο προβλεπόμενο σήμα.
 • Αντί για ένα μαχαίρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρικό παζλ. Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να κάνετε την κοπή όμορφη και επιταχύνει τη διαδικασία προσαρμογής σε μέγεθος.
 • Διάτρηση. Αυτό το εργαλείο μπορεί να αντικατασταθεί με ένα τρυπάνι. Δημιουργεί τρύπες ποιότητας που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το υλικό ή να δημιουργήσετε νέες.
 • Κατσαβίδι σχεδιασμένο για να περιστρέφει το υλικό.
 • Όπως σε κάθε κατασκευαστική εργασία, θα πρέπει να προετοιμάσετε ένα επίπεδο κατασκευής λέιζερ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό επίπεδο, αλλά η πρώτη επιλογή είναι πιο άνετη.
 • Ρουλέτα κατασκευής. Αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να υπολογίσετε παραμέτρους.

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα μύλο για την κοπή πάνελ, εξετάστε ορισμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας. Σε υψηλές ταχύτητες θα συναντήσετε θέρμανση και τήξη της κοπής. Για την εξάλειψη αυτού του φαινομένου συνιστάται να εργάζεστε σε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Υπάρχουν ορισμένες συστάσεις για εγκατάσταση.

 • Όταν αντιμετωπίζουν τα έργα πρέπει να δώσουν προσοχή στα χαρακτηριστικά του υλικού. Οι πίνακες έχουν υψηλό συντελεστή σε σχέση με τη γραμμική επέκταση. Αυτός ο δείκτης απαιτεί συμμόρφωση με την απαίτηση να υπάρχει κενό μεταξύ 5-7 mm μεταξύ των πτερυγίων και των σειρών.
 • Εάν η επένδυση γίνεται σε αρνητικές θερμοκρασίες, το ελάχιστο μέγεθος διακένου πρέπει να είναι 10 mm.
 • Το διάκενο πρέπει να υπάρχει μεταξύ της επιφάνειας εργασίας του πίνακα και των συνδετήρων.

Τα πάνελ βινυλίου θα πρέπει να ξεκουραστούν για αρκετές ώρες στο δρόμο, μετά τα οποία μπορείτε να προχωρήσετε σε εργασίες εγκατάστασης.

 • Μην βιδώνετε τη γέφυρα με βίδες. Τέτοιες ενέργειες μπορούν να οδηγήσουν στο γεγονός ότι το φύλλο αρχίζει να σπάει. Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία, βεβαιωθείτε ότι ο σταθεροποιητής δεν είναι στον τόπο όπου οι τρύπες για τα νύχια είναι διάτρητοι, αλλά δημιουργούν τρύπες για το υλικό, μόνο μετά από αυτό καθορίζουν τα στοιχεία.
 • Αντί των κοχλιών επιτρέπεται η χρήση καρφιών και συρραπτικών.

Και θα πρέπει επίσης να φροντίσετε για την επιλογή και τον υπολογισμό των απαιτούμενων στοιχείων. Τα εμπορικά σήματα που προσφέρουν το βινυλικό παραπέτασμα στους πελάτες τους εμπλέκονται στην υλοποίηση όλων των στοιχείων που θα απαιτηθούν για την εγκατάσταση. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε επιπλέον υλικά.

 • Εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες που θα απαιτηθούν για την κάλυψη κτιρίων με παραδοσιακό μήκος 3 μέτρων. Για να υπολογίσετε την απαιτούμενη ποσότητα υλικού, θα χρειαστεί να υπολογίσετε τις συνολικές μετρήσεις κατά μήκος της περιμέτρου των γωνιών, οι οποίες θα πρέπει να χωριστούν περαιτέρω σε τρεις.Εξαλείψτε τη χρήση υπολειμμάτων για να κάνετε την εξωτερική εμφάνιση ελκυστική.
 • Οι λωρίδες εκκίνησης σε μήκος είναι 3,8 μέτρα. Η απαιτούμενη τιμή υπολογίζεται αφαιρώντας τα ανοίγματα της πόρτας από την περίμετρο των ενδείξεων.
 • Το J-profile θα χρειαστεί να εργαστείτε σε περιοχές όπου παρατηρείται προσάρτηση εξαρτημάτων.
 • Η μπάρα που πλαισιώνει τα παράθυρα έχει μήκος 3 μέτρα. Ο υπολογισμός γίνεται με την προσθήκη της συνολικής περιμέτρου των ανοιγμάτων παραθύρων.
 • Οι αποχετεύσεις παραθύρων είναι προαιρετικές και απαιτούνται μόνο εάν είναι απαραίτητο.
 • Το φινίρισμα είναι απαραίτητο για να συνδέσετε τις στεφάνες της οροφής με το ίδιο το σπίτι.
 • Το προφίλ H σας επιτρέπει να κλείνετε τα κενά στις αρθρώσεις που βρίσκονται ανάμεσα στα πλαίσια. Η εγκατάσταση αυτών των στοιχείων γίνεται κατακόρυφα. Οι υπολογισμοί γίνονται διαιρώντας την περίμετρο του δωματίου με το μήκος των πλαισίων.
 • Γραμμές αποστράγγισης τοποθετούνται κάτω από το άνοιγμα παραθύρου.
 • Η τοποθέτηση του περιβλήματος είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ανοίγματος που είναι ομοιόμορφα με τους τοίχους.
 • Για να φτιάξετε τον εαυτό σας με βινύλιο, χρειάζεστε γαλβανισμένες βίδες με πλυντήριο πιάτων. Το μήκος των στοιχείων πρέπει να είναι 25-30 cm.Η ποσότητα εξαρτάται από την επιφάνεια του τοίχου. Για ένα τετραγωνικό μέτρο απαιτούνται 20 τεμάχια.

Η εγκατάσταση των πλαισίων βινυλίου συνοδεύεται από την ακόλουθη σειρά:

 • εγκατάσταση της γωνιακής ταινίας.
 • τοποθέτηση της ράβδου εκκίνησης.
 • εγκατάσταση του προφίλ J, το οποίο θα λειτουργεί ως τελικό υλικό για τις άκρες των πλαισίων.
 • άνοιγμα ανοίγματος παραθύρου.
 • αντιμετωπίζει την εργασία με το ίδιο το βινύλιο?
 • εγκατάσταση της φινιρίσματος.

Η εγκατάσταση της πλάκας εκκίνησης πρέπει να γίνεται γύρω από την περίμετρο του κτιρίου. Θα χρειαστεί να ρυθμίσετε προσεκτικά αυτό το στοιχείο. Συνδέστε τη ράβδο με βίδες. Ακολουθήστε το βήμα όταν στερεώνετε 25 cm. Βεβαιωθείτε ότι οι βίδες είναι κάθετες στις επιφάνειες. Οι βίδες πρέπει να βιδώνονται ακριβώς στο κέντρο της οβάλ οπής για να εξαλειφθεί η καμπυλότητα των πλαισίων.

Είναι απαραίτητο να βεβαιωθείτε ότι η βίδα δεν περιλαμβάνεται στη ράβδο μέχρι το τέλος. Το κενό μεταξύ της κεφαλής και των πλαισίων πρέπει να είναι περίπου 1 mm. Για πιο άνετους υπολογισμούς, μπορείτε να μετρήσετε το κενό με ένα νόμισμα. Είναι απαραίτητο να αφήσετε ένα κενό 5-7 mm στο κέντρο της διασταύρωσης των πηνίων.

Τα ανοίγματα των παραθύρων, τα οποία βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τους τοίχους, πρέπει να είναι επενδεδυμένα με τη βοήθεια ενός φαρδιού περιβλήματος, στο οποίο στη συνέχεια αναβαθμίζονται τα φύλλα.Εάν υπάρχουν παράθυρα στα παράθυρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γωνιακό προφίλ για διακόσμηση. Πρώτα απ 'όλα, συνιστάται η επίστρωση της κατώτερης κλίσης και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην εργασία με τις πλευρικές τομές, μεταβαίνοντας σταδιακά στο κέντρο του ανοίγματος παραθύρου.

Όταν εργάζεστε με βινυλίου, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάθε πάνελ περιλαμβάνεται στις ταινίες έναρξης και μπορεί να ασφαλίσει στη θέση του. Μόνο μετά τη συμμόρφωση με αυτούς τους κανόνες, μπορείτε να αρχίσετε να διορθώσετε το υλικό. Κατά την τοποθέτηση των πάνελ, θα πρέπει να πραγματοποιείτε συνεχώς τη συμφιλίωση χρησιμοποιώντας το επίπεδο του κτιρίου. Για άνεση κατά τη λειτουργία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σχοινί.

Η ράβδος τελειώματος πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από την οροφή. Από αυτή τη λωρίδα θα πρέπει να μετράται στο πιο ακραίο πάνελ. Οι λωρίδες που επεξεργάζονται κάτω από τις δεδομένες παραμέτρους θα πρέπει να έχουν τη μορφή τόξου και στη συνέχεια να περνούν κάτω από τον πίνακα τελειώματος.

Κατασκευαστές

Στην αγορά κατασκευών υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές πάνελ βινυλίου. Αν μιλάμε για την εγχώρια αγορά, τα προϊόντα του εργοστασίου είναι σε ζήτηση για περισσότερα από 10 χρόνια "Terna Polymer". Ο κατασκευαστής είναι γνωστός από το 2001 και ασχολείται με την απελευθέρωση του παρακαμπτήριου βινυλίου με το όνομα Fineber.

Το υλικό είναι δημοφιλές επειδή έχει πολλές θετικές ιδιότητες.

 • Η παραγωγή κατευθύνεται στο ρωσικό κλίμα, έτσι ώστε τα πάνελ να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις αλλαγές υγρασίας και θερμοκρασίας. Η πρόσοψη μπορεί να αντέξει ένα εύρος θερμοκρασιών από -50 έως +50 μοίρες.
 • Στην παραγωγή της παρακαμπτήριος χρησιμοποιείται μόνο υψηλής ποιότητας πολυβινυλοχλωρίδιο στοιχεία, στα οποία υπάρχουν πρόσθετα συστατικά με στόχο την σταθερότητα του χρώματος. Οι αναλογίες κάθε στοιχείου υπολογίζονται χρησιμοποιώντας προγράμματα υπολογιστή.
 • Στην κατασκευή εφαρμοζόμενης συνεξώθησης. Αυτή η μέθοδος είναι μια οικονομική και ορθολογική τεχνολογία για την παραγωγή πρώτων υλών από δύο στρώματα. Ένα συγκεκριμένο σύνολο στοιχείων έχει προστεθεί σε κάθε στρώμα. Για την εξωτερική επιφάνεια χρησιμοποιούνται στοιχεία που προστατεύουν από εξωτερικές επιδράσεις και εξουδετέρωση. Στο εσωτερικό στρώμα υπάρχουν συστατικά που καθορίζουν τις δομικές ιδιότητες και την ποιότητα της πρόσοψης. Μια παρόμοια τεχνική είναι κοινή στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Τα προϊόντα αυτής της μάρκας έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, η οποία είναι πάνω από 25 χρόνια.

Μεταξύ των ξένων κατασκευαστών σε ζήτηση καναδική εταιρεία Mitten inc, των οποίων οι εγκαταστάσεις παραγωγής βρίσκονται στο Παρίσι. Εμπορικό σήμα Mitten έχει παράγει παρακαμπτήριος για πάνω από 50 χρόνια και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, χάρη στα οποία κατέχει τις ηγετικές θέσεις στον κόσμο στις πωλήσεις προϊόντων.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών του πλαισίου βινυλίου περιλαμβάνονται οι εξής ιδιότητες:

 • ο κατασκευαστής παρέχει εγγύηση 50 ετών στο υλικό σας.
 • Τα πάνελ είναι εξαιρετικά ανθεκτικές αποχρώσεις.
 • αντοχή στη μηχανική καταπόνηση.
 • υψηλή ολκιμότητα, η οποία επιτρέπει την εγκατάσταση ακόμη και σε κρύο καιρό.

Και αξίζει επίσης να σημειωθεί ο εγχώριος κατασκευαστής Μεγάλη γραμμή. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της βρίσκονται στο έδαφος των περιοχών Voronezh, Kaluga, Nizhny Novgorod και Leningrad. Τα πάνελ έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά, λόγω των οποίων είναι σε μεγάλη ζήτηση.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνονται διάφορες ιδιότητες.

 • Ευελιξία και ευελιξία. Η απόδοση είναι έξι φορές η απόδοση της παραδοσιακής παρακαμπτήριάς. Αυτές οι ιδιότητες επιτρέπουν την πραγματοποίηση της εγκατάστασης ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.
 • Εξωτερικά, τα πάνελ είναι παρόμοια με το πραγματικό ξύλο.Υπάρχουν ακόμη και κόμβοι στο υλικό, που επιτρέπουν να μιμηθούν το φυσικό ξύλο όσο το δυνατόν περισσότερο. Το κάλυμμα διαθέτει εμποτισμό που αποτελείται από ειδικά απορροφητικά συστατικά.
 • Η διάταξη του μηχανισμού ασφάλισης παρέχει αυξημένη αντίσταση στον άνεμο και καθιστά δυνατή την πραγματοποίηση της εγκατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Το PVC είναι ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία Ο όρος ανοσία φτάνει τα εννέα χρόνια, όπως αποδεικνύεται από ειδικές δοκιμές που διεξήχθησαν στην Ολλανδία.
 • Ο κατασκευαστής παρέχει γραπτή εγγύηση για το προϊόν σας για περίοδο 50 ετών. Ο κατάλογος των υποχρεώσεων εγγύησης περιλαμβάνει: δείκτες δύναμης, μεγάλη διάρκεια ζωής και ομοιόμορφο ξεθώριασμα. Προκειμένου το προϊόν να πληροί όλες τις δηλωμένες ιδιότητες, είναι απαραίτητο να συμμορφωθείτε με τις απαιτήσεις μεταφοράς και εγκατάστασης.
 • Τα κάθετα πάνελ είναι διαθέσιμα στους αγοραστές. Χρησιμοποιούνται για την κάλυψη μεμονωμένων στοιχείων στην επιφάνεια της πρόσοψης. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή την παρακαμπτήριος για να κόβουν τα υπόγεια, τις διακοσμητικές προεξοχές, τα γείσα ή τις τέντες. Το μήκος του υλικού είναι 3 μέτρα και το ωφέλιμο πλάτος φτάνει τα 1,5 μέτρα.Το χρωματικό σχέδιο αποτελείται από τέσσερις τόνους, όπως: λευκό, βανίλια, ασβέστη και μπεζ.

Η Grand Line, όπως και η Fineber, είναι έτοιμη να προσφέρει στο κοινό της ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων εξαρτημάτων, με τη βοήθεια των οποίων είναι δυνατή η εκτεταμένη επένδυση κτιρίων. Στην πώληση υπάρχουν: ταινίες εκκίνησης, προφίλ τελειώματος, διακοσμητικά και άλλα εξαρτήματα.

Κριτικές

Vinyl παρακαμπτήριος είναι πολύ δημοφιλής, έτσι στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές κριτικές των ιδιοκτητών. Οι περισσότεροι αγοραστές μιλούν για αυτό το υλικό ως ένα ποιοτικό προϊόν που φαίνεται καλό στην επιχείρηση.

Η μάρκα Fineber έχει κερδίσει πολλά ακροατήρια, όπως αποδεικνύεται από τα θετικά σχόλια σε αυτό το υλικό. Οι άνθρωποι που αποφασίζουν να αγοράσουν προϊόντα αυτού του κατασκευαστή, αναφέρουν ότι το υλικό είναι καλής ποιότητας, πλούσιο και ομοιόμορφο χρώμα που δεν ξεθωριάζει με το χρόνο.

Το Mitten προσελκύει πολλούς καταναλωτές με την εγγύησή του. Οι χρήστες αναφέρουν ότι ο κατασκευαστής εγγυάται διάρκεια ζωής 50 ετών, στην οποία είναι βέβαιοι μετά από λίγα χρόνια χρήσης.Ακόμη και μετά από πέντε χρόνια, η παρακαμπτήριος δεν αλλάζει την εμφάνισή της, διατηρεί τον κορεσμό του χρώματος και δεν εξασθενεί από τη συνεχή έκθεση στο ηλιακό φως.

Η Grand Line έχει μια όμορφη εμφάνιση, που μιμείται ποιοτικά τη δομή του δέντρου. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια όμορφη πρόσοψη που θα ευχαριστήσει πολύ καιρό. Οι αγοραστές είναι θετικοί όσον αφορά την ευκολία εγκατάστασης, η οποία παρέχεται από μηχανισμό μανδάλωσης. Το υλικό δεν φοβάται ισχυρούς ανέμους και είναι ανθεκτικό σε άλλες καιρικές συνθήκες.

Συμβουλές και κόλπα

Στην αγορά υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές που προσφέρουν στους καταναλωτές βινυλίου. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις συστάσεις των ειδικών.

Αυτές οι συμβουλές και κόλπα θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα ποιοτικό προϊόν.

 • Δώστε προσοχή στο χρώμα του πλαισίου. Πρέπει να έχει ομοιόμορφο χρώμα. Ο κορεσμός των αποχρώσεων στην εξωτερική και την εσωτερική πλευρά μπορεί να διαφέρει. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το εσωτερικό έχει ελαφρύτερο τόνο.
 • Η τελική τομή πρέπει να έχει το ίδιο πάχος σε όλο το πλάτος του υλικού. Εάν τα στοιχεία είναι διαφορετικά, προσφέρονται προϊόντα χαμηλής ποιότητας.
 • Οι οπές για την τοποθέτηση στη βάση πρέπει να έχουν ομαλές άκρες. Βεβαιωθείτε ότι είναι τα ίδια.
 • Δεν πρέπει να υπάρχουν ελαττώματα στο μπροστινό μέρος. Απαγορεύεται να αγοράσετε αν παρατηρήσετε ρωγμές, γρατζουνιές και απολέπιση. Το υλικό πρέπει να έχει ματ επιφάνεια, δεδομένου ότι η στιλπνότητα θεωρείται γάμος. Αν υπάρχει έντονη λάμψη στον πίνακα, θα θερμαίνεται από την έκθεση στο ηλιακό φως, γεγονός που θα οδηγήσει σε περαιτέρω παραμόρφωση.
 • Το πάχος του υλικού δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 1-1,2 mm, δεδομένου ότι οι παχύτερες παραλλαγές δεν είναι σε θέση να εγγυηθούν τις ίδιες ιδιότητες απόδοσης με τα άλλα πάνελ.
 • Επιλέξτε πίνακες με κλειδαριές αντι-εκκεντρότητας. Είναι σε θέση να εγγυηθούν την αντοχή της δομής.
 • Ελέγξτε την ολκιμότητα των πλακών. Για να προσδιορίσετε αυτήν την ιδιότητα, θα χρειαστεί να λυγίσετε τη λεπτή άκρη του υλικού, που βρίσκεται κοντά στην άκρη. Αν αρχίσει να σπάσει, παραιτήστε από την αγορά.
 • Η συσκευασία μπορεί επίσης να μιλήσει για την ποιότητα των επιλεγμένων προϊόντων. Οι κατασκευαστές που παράγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, παρακολουθούν την ασφάλεια της παρακαμπτήριάς τους, παρέχουν, συνεπώς, συσκευασίες υψηλής ποιότητας.

Μετά την αγορά βινυλίου πάνελ, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση κατά την οποία το υλικό δεν σας ταιριάζει σε μέγεθος. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να κόψετε το παραπέτασμα. Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες, επειδή όταν κόβονται, αφαιρούνται τα τελικά κομμάτια, τα οποία θα απαιτηθούν για να στερεωθούν τα υλικά. Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ξανά παρόμοιες περικοπές στην υπόλοιπη περιοχή. Μπορείτε να διευκολύνετε τον εαυτό σας αν κόψετε το κάτω μέρος του πλαισίου.

Πώς να φροντίζετε για το βινύλιο να πλαισιώσει;

Η σωστή φροντίδα σας επιτρέπει να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής του πλαισίου βινυλίου.

Οι ειδικοί συστήνουν να ακολουθούν απλούς κανόνες.

 • Να είστε προσεκτικοί για τη ζημιά που μπορούν να κάνουν τα διάφορα έντομα.
 • Κατά την εγκατάσταση, προσπαθήστε να δημιουργήσετε μόνωση υψηλής ποιότητας για εξοικονόμηση στη διαδικασία θέρμανσης.
 • Οι πίνακες βινυλίου δεν μπορούν να βαφτούν. Οι πίνακες έχουν αρχικά κάποια σκιά που καλύπτει το μπροστινό και το εσωτερικό του υλικού. Το χρώμα δεν απολέγεται και οι γρατζουνιές δεν είναι αισθητές σε αυτό. Αυτές οι ιδιότητες δεν συνεπάγονται μέτρα χρωματισμού κατά τη λειτουργία.
 • Μετά από δέκα χρόνια χρήσης, τα πάνελ μπορεί να γίνουν πιο αλάρτα.Εάν αντιμετωπίζετε μια παρόμοια κατάσταση, απλά πρέπει να αντικαταστήσετε την ελαττωματική περιοχή.
 • Μια φορά το χρόνο θα πρέπει να καθαρίσετε τα πάνελ. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό μηχάνημα για πλύσιμο ή πάρτε τη συνηθισμένη σκωρία και καθαρίστε την πλάκα με ένα πίδακα νερού.

Όμορφα παραδείγματα

Οι σχεδιαστές είναι έτοιμοι να προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε το σπίτι σας και να το κάνετε πιο ελκυστικό. Για να επιλέξετε τον απαραίτητο σχεδιασμό, θα πρέπει να βασιστείτε στους στόχους, τις επιθυμίες σας και το εσωτερικό του γύρω τοπίου.

Τα σπιτάκια που φαίνονται με ελκυστική εμφάνιση. Το δωμάτιο, με επένδυση από ανοιχτό ροζ πάνελ, φαίνεται απαλό. Ένα τέτοιο κτίριο θα δώσει στον χώρο μια ήρεμη και γαλήνια ατμόσφαιρα και ποτέ δεν θα βαρεθεί.

Φαίνεται κομψά διακοσμημένο με καρφίτσες βινύλιο που μιμείται το σκάφος του σκάφους. Είναι δυνατόν να συνδυαστούν δύο τύποι παρακαταθήκης, χρησιμοποιώντας τεχνητή τοιχοποιία για το φινίρισμα του υπογείου. Τέτοιου είδους επένδυση θα δείξει την καλή γεύση του ιδιοκτήτη του κτιρίου και θα ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα σπίτια.

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν αποχρώσεις του λευκού, οι οποίες δίνουν στα κτήρια κάποια ομοιότητα με το αγγλικό ύφος.Αυτά τα δωμάτια φαίνονται κομψά, απαλά και ταιριάζουν καλά σε οποιοδήποτε σχέδιο.

Εάν θέλετε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα υπέροχο πύργο, δώστε προσοχή στην παρακαμπτήριά του, μιμώντας στρογγυλή ξυλεία. Φροντίστε για ένα κατάλληλο τοπίο που θα δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα.

Φαίνεται καλή μερική περικοπή βινυλίου πλαισιώσει. Μπορείτε να τονίσετε μεμονωμένα στοιχεία χρησιμοποιώντας πάνελ για να δημιουργήσετε μια αρχική εμφάνιση.

     Σε αντίθεση με τα χρώματα μπορείτε να πάρετε την αρχική σύνθεση. Επιλέξτε αντίθεση αποχρώσεις που φαίνονται πανέμορφα σε ένα ζευγάρι. Με αυτό το σχέδιο μπορείτε να επισημάνετε το δωμάτιό σας και να προσελκύσετε την προσοχή άλλων. Προσεκτικά πραγματοποιήστε την επιλογή των χρωμάτων για το συνδυασμό φαινόταν πλεονεκτική.

     Πώς να τοποθετήσετε μια παρακαμπτήριος βινύλιο με τα χέρια σας, μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο.

     Σχόλια
      Συντάκτης
     Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

     Αίθουσα εισόδου

     Σαλόνι

     Υπνοδωμάτιο