Ζωγραφική επένδυση μέσα στο σπίτι σε διαφορετικά χρώματα: πρωτότυπες ιδέες

Εάν βαρεθείτε με βαφή και ταπετσαρία στους τοίχους και θα πρέπει να βρείτε καινούργιες και φρέσκες λύσεις, τότε θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη φυσική και πρακτική τάση των εσωτερικών - ξύλινων πάνελ. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι η επένδυση - μπορεί να έχει μια ομαλή, τραχιά ή κυματιστή επιφάνεια και είναι ιδανική για διακόσμηση τοίχων σε εξοχική κατοικία ή μπάνιο.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Η επένδυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα μοντέρνο εσωτερικό σε ένα διαμέρισμα πάνελ, καθώς και για τη διακόσμηση μπαλκόνια, λότζες και ανοιχτές βεράντες.

Η ξύλινη επένδυση έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • φιλικό προς το περιβάλλον υλικό ·
 • προσαρμογή της οπτικής γεωμετρίας του δωματίου.
 • απλή και γρήγορη εγκατάσταση.
 • αντοχή και αντοχή σε μηχανικές βλάβες,
 • δεν χρειάζεται να προετοιμάσετε επιπρόσθετα τοίχους και οροφές πριν εγκαταστήσετε το πλαίσιο τοίχου.
 • ανθεκτικότητα και πρακτικότητα ·
 • συνδυάζεται άψογα με άλλα φυσικά και τεχνητά υλικά: πέτρα, κεραμίδια, υφάσματα, δέρμα, ταπετσαρία.
 • κρύβει τις ατέλειες των τοίχων και των δαπέδων.
 • σας επιτρέπει να αποκρύψετε την καλωδίωση και άλλες επικοινωνίες.
 • είναι ένα εξαιρετικό μονωτικό υλικό θερμότητας και ήχου.
 • Είναι δυνατή η αλλαγή του χρώματος και του σχεδιασμού των τοίχων περισσότερες από μία φορές.

Το υλικό έχει επίσης τα μειονεκτήματά του. Το κύριο μειονέκτημα είναι το υψηλό κόστος και το αξιοπρεπές φορτίο στον τοίχο. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι το ξύλο είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, αλλά είναι επιρρεπές σε σήψη, οπότε η επένδυση απαιτεί σωστή φροντίδα και συντήρηση. Πρώτα απ 'όλα, οι σανίδες πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία με προϊόντα βαφής και βερνίκι και άλλες ειδικές συνθέσεις για το ξύλο, καθώς έχουν προστατευτικές ιδιότητες και μπορούν να αποτρέψουν μηχανικά ελαττώματα και άλλες ζημιές.

Τύποι χρωμάτων

Συχνά συμβαίνει ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν κουραστεί από τις φυσικές αποχρώσεις του ξύλου στο εσωτερικό και θέλουν να ενημερώσουν το χρώμα των τειχών με τη ζωγραφική επένδυση τοίχων.Όλα τα προϊόντα ξύλου χωρίζονται σε δύο τύπους: διακοσμητικά και προστατευτικά. Ορισμένα έχουν σχεδιαστεί για εσωτερική διακόσμηση, το δεύτερο - για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής.

Όλα τα κεφάλαια για το δέντρο μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες, καθένα από τα οποία λύνει χωριστά προβλήματα.

 • Προστατευτικός εξοπλισμός Χρησιμοποιείται τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική διακόσμηση. Από το όνομα αυτών των εργαλείων είναι σαφές ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται για την προστασία της επιφάνειας από διάφορα είδη επιδράσεων: μούχλα, υγρασία και υπεριώδη ακτινοβολία. Τέτοιες ενώσεις έχουν πολλούς βαθμούς προστασίας και επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης του υλικού. Για παράδειγμα, τα προστατευτικά UV προστατεύουν τα φυσικά ξύλινα μοτίβα και καταπολεμούν τον αποχρωματισμό και το σκοτάδι. Τέτοιες ενώσεις πρέπει να χρησιμοποιούνται για την προστασία των επενδύσεων τοίχων στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή σε άλλες περιοχές που εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως. Κατά την επεξεργασία μιας ξύλινης επιφάνειας, είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε ένα μικρό στρώμα προϊόντος - γι 'αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υγρό πινέλο.
 • Παράγοντες τόνωσης και λεκέδες. Αυτές οι ουσίες σχηματίζουν ένα λεπτό στρώμα στην επιφάνεια και δίνουν μια πιο σκούρα σκιά.Τέτοιες ενώσεις δεν έχουν προστατευτικές ιδιότητες. Επιλέγονται όταν είναι αναγκαίο το δέντρο να "αναπνέει". Η δομή του ίδιου του παράγοντα χρωματισμού μπορεί να είναι ασθενώς ή πολύ χρωματισμένη: όσο ασθενέστερη είναι η σύνθεση, τόσο πιο έντονη είναι η ξυλώδης μορφή. Έτσι είναι δυνατόν να ρυθμίσετε το βαθμό βαφής της επιφάνειας. Η επιφάνεια που έχει υποστεί επεξεργασία με βαφή πρέπει να είναι βερνικωμένη, διαφορετικά οι σανίδες θα είναι βρώμικες.
 • Βερνίκι Αυτή η ουσία χρησιμοποιείται στην επεξεργασία ξύλου μέσα στο σπίτι. Μπορεί να κάνει την επιφάνεια ματ, ημι-ματ ή γυαλιστερή, καθώς και να δώσει ένα χρωματισμένο χρώμα. Εάν πρόκειται να αναμίξετε ένα βερνίκι με ένα κουρτίνα, τότε η δομή θα λάβει μια ομοιόμορφη σκιά που μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα στρώμα. Αλλά οι ειδικοί συστήνουν την εφαρμογή του πρώτου στρώματος διαφανή, και στη συνέχεια να προσθέσετε χρωστικές χρωστικές ουσίες. Τα βερνίκια με βάση το νερό σχηματίζουν μια λεπτή μεμβράνη, αλλά ταυτόχρονα δεν απορροφώνται βρωμιά και σκόνη. Τα ακρυλικά βερνίκια θεωρούνται τα πιο ακίνδυνα και εκτελούν δύο λειτουργίες ταυτόχρονα: προστατευτικά και διακοσμητικά. Επίσης στη σύνθεση ορισμένων κατασκευαστών βερνικιών προσθέτουμε προστατευτικά συστατικά από την υπεριώδη ακτινοβολία. Παρόμοια μέσα συνιστώνται για χρήση στη καλοκαιρινή νύχτα ή σε λουτρό.
 • Βαφή. Αυτή η σύνθεση έχει πιο πυκνή υφή, μέσω της οποίας δεν είναι ορατή η φυσική ξυλογλυπτική. Το υλικό προστατεύει την επιφάνεια από μηχανικούς παράγοντες, μύκητες, έντομα, ηλιακό φως, χημικά, υγρασία και φωτιά. Το χρώμα χωρίζεται σε πολλές ομάδες και είναι λατέξ, λάδι και ακρυλικό. Πριν από τη ζωγραφική, οι ειδικοί συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσουν ένα αστάρι ή ένα άχρωμο βερνίκι για το ξύλο, το οποίο θα επιτρέψει την ομοιόμορφη και ομαλή σκίαση. Όπως και με το βαφές με βάση το νερό, όταν εφαρμόζεται, διατηρεί το σχέδιο με υφή και δεν το χρωματίζει με ένα πυκνό στρώμα, αφού σε αυτήν την περίπτωση ορισμένες περιοχές μπορεί να φαίνονται άβαφες ή να έχουν στίγματα. Αυτή είναι μια εντελώς φυσική αντίδραση του ξύλου, αφού η πορώδης επιφάνεια δεν απορροφά πάντα ομοιόμορφα τη βαφή.
 • Το λάδι. Αυτή η διαφανής ή χρωματισμένη ουσία απορροφάται γρήγορα στη δομή του δέντρου και δεν σχηματίζει μια μεμβράνη στην επιφάνεια. Το ξύλο παίρνει ένα ματ ή ελαφρώς γυαλιστερό φινίρισμα. Ταυτόχρονα, το λάδι παρέχει προστασία από την απορρόφηση βρωμιάς, υγρασίας, σκόνης και μυκητιακής βλάβης. Τα χρωματισμένα σκευάσματα βοηθούν στην έμφαση στη φυσική ξυλώδη υφή και υφή.
 • Προϊόντα με βάση το κερί. Είναι ένας παραδοσιακός και αποτελεσματικός τρόπος προστασίας της ξυλείας και, επιπλέον, ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του βερνικιού. Οι κατασκευαστές προσφέρουν κερί σε τρεις εκδόσεις: στερεά, υγρά και νερό. Τα τελευταία δύο είναι ήδη έτοιμα για εφαρμογή και ο στερεός κερί πρέπει να θερμανθεί σε υγρή κατάσταση σύμφωνα με τις οδηγίες πριν από τη χρήση. Αλλά πριν από αυτό, το ξύλο πρέπει να προετοιμαστεί και να προετοιμαστεί εκ των προτέρων, διαφορετικά το κερί μπορεί να βρίσκεται άνισα.
 • Λύγια. Αυτή η σύνθεση έχει χάσει πρόσφατα τη δημοτικότητά της. Αρχικά, το έλαιο λινών δίνει στο δέντρο μια ευχάριστη χρυσή απόχρωση, αλλά μετά από 2-3 χρόνια η επιφάνεια σκουραίνει και αρχίζει να κολλάει. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν μικτές συνθέσεις για το φινίρισμα ξύλινων επιφανειών τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι. Είναι δυνατόν να διακρίνουμε τους εμποτισμούς με ένα αποτέλεσμα τόνωσης και χρώματα με προστατευτικά χαρακτηριστικά και έλαια που έχουν κερί στη σύνθεσή τους.

Σχεδιασμός

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού προτιμούν να μην χρωματίζουν την τοιχοποιία και να διατηρούν το φυσικό μοτίβο. Αλλά για να επεκτείνει την αρχική εμφάνιση, το δέντρο εξακολουθεί να αξίζει να επεξεργαστεί, διαφορετικά οι τοίχοι μπορεί να σκουρύνουν ή να πάρουν μια μπλε απόχρωση.Για να απαλλαγείτε από τη γκρίζα απόχρωση στο δέντρο, πρέπει πρώτα να καθαρίσετε το ανώτερο στρώμα και στη συνέχεια να επεξεργαστείτε την επιφάνεια για να το προστατέψετε από τις ακτίνες του ήλιου.

Θα είναι πιο δύσκολο να φανεί μια μπλε σκιά - για το σκοπό αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν βιολογικά μέσα. Το χλώριο και το ενεργό οξυγόνο θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την εργασία. Μετά την επεξεργασία, η επιφάνεια θα πρέπει να εμποτιστεί με μια προστατευτική σύνθεση και στη συνέχεια να βαφτεί με ένα πυκνό ή διαφανές χρώμα.

  Η φυσική σκιά ξύλου δεν συμπληρώνει αρμονικά όλους τους εσωτερικούς χώρους, έτσι ώστε οι τοίχοι μπορούν να βαφτούν. Μια μεγάλη επιλογή από μεθόδους χρωματισμού σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αποκλειστική επίστρωση. Για να γίνει αυτό, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό χρώμα. Μην ξεχνάτε τους απλούς κανόνες: οι φωτεινές αποχρώσεις επεκτείνουν οπτικά το χώρο και οι σκοτεινές, αντίθετα, κάνουν το δωμάτιο μικρότερο.

  Ακολουθούν μερικές συστάσεις και συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό χρώμα.

  • Το εσωτερικό της κουζίνας φαίνεται υπέροχο ζεστό και καταπραϋντικό αποχρώσεις: κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ και ροδακινί.
  • Το σαλόνι έχει υπέροχο μέλι-χρυσό χρώμα σε συνδυασμό με φυσικό ξύλο.Το εσωτερικό μπορεί να αραιωθεί με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ή με λαμπερά και εντυπωσιακά χρώματα.
  • Για το ντουλάπι μπορείτε να επιλέξετε φυσικά χρώματα ξύλου. Σε αυτή την περίπτωση, η βελανιδιά φαίνεται υπέροχη, αλλά ταυτόχρονα ο φωτισμός πρέπει να είναι καλά μελετημένος στο δωμάτιο. Επίσης οι δροσεροί ήχοι θα σας βοηθήσουν να συντονίσετε τη διάθεση εργασίας.
  • Στο υπνοδωμάτιο, είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε αποχρώσεις από ξύλο ή ελαφριά και ουδέτερα χρώματα. Το λευκό χρώμα φαίνεται επίσης εξαιρετικό όταν διακοσμείτε τοίχους στο υπνοδωμάτιο.
  • Στο νηπιαγωγείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα, αλλά οι ψυχολόγοι συμβουλεύουν να εγκαταλείψουν τα φωτεινά και κορεσμένα χρώματα - είναι προτιμότερο να επιλέξετε ήρεμες και μέτρια φωτεινές αποχρώσεις. Δεν θα δημιουργήσουν μόνο μια ιδιαίτερη παιχνιδιάρικη διάθεση, αλλά θα βοηθήσουν το παιδί να χαλαρώσει και να συντονιστεί για να κοιμηθεί και να ξεκουραστεί.
  • Η βαμμένη γκρίζα και μπλε επένδυση θα δημιουργήσει μια αίσθηση υγρασίας και κρύου, έτσι ώστε αυτές οι αποχρώσεις είναι πιο σοφούς χρήσης σε ηλιόλουστα δωμάτια.

  Η επένδυση μπορεί να τοποθετηθεί με διάφορους τρόπους.

  • Κάθετα. Σας επιτρέπει να σηκώσετε οπτικά την οροφή. Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα καλή για χρήση σε συνδυασμό με ελαφριές αποχρώσεις.
  • Οριζόντια. Βοηθά στην οπτική τάνυση του τοίχου και στη δημιουργία του επεκταμένου χώρου.
  • Διαγώνια. Θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη δυναμική στο εσωτερικό και θα σας επιτρέψει να κάνετε θεαματική έμφαση στον τοίχο ή την οροφή.
  • Εναλλακτική. Θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη γοητεία με μια απλή τεχνική. Για παράδειγμα, μπορείτε να σχεδιάσετε στον τοίχο διάφορες μορφές: ψαροκόκαλο, βήματα και άλλους συνδυασμούς που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα φανταστικό ιδιοκτήτη σπιτιού.

  Στυλ

  Όταν επιλέγετε μια επίστρωση για επένδυση, είναι σημαντικό, πρώτα απ 'όλα, να εστιάσετε στο στυλ και στη γενική ιδέα του σχεδιασμού που πρέπει να δημιουργηθεί. Οι εμποτισμοί και τα βερνίκια είναι κατάλληλα σε περίπτωση που χρειαστεί να διατηρήσετε το φυσικό ξύλινο μοτίβο. Η παλιομοδίτικη σκιά ξύλου είναι ιδανική για στυλ χώρας ή Προβηγκία.

  Κλασικό αγγλικό στυλ είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς χωρίς τη χρήση ξύλου. Για να αναδημιουργήσετε ένα μοναδικό και κομψό στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επένδυση τοίχου, η οποία πρέπει να εγκατασταθεί από κάτω προς το ένα τρίτο ή το μέσο του τοίχου, και το επάνω τμήμα μπορεί να διακοσμηθεί με ταπετσαρία ή μπογιά.

  Η επένδυση τοίχων μπορεί να εναρμονιστεί αρμονικά με το σύγχρονο και μοντέρνο στυλ υψηλής τεχνολογίας, αλλά γι 'αυτό είναι απαραίτητο να εκτελέσετε εργασίες επένδυσης τοίχων με βαφή με μεταλλικά σωματίδια ή μαργαριτάρι.

  Οι ανοιχτές αποχρώσεις του ξύλου μπορούν να συνδυάζονται τέλεια με ένα ελκυστικό οικολογικό στυλ.Η καθαριότητα και η διατήρηση του φυσικού σχεδίου σε συνδυασμό με τα φωτεινά χόρτα φαίνονται κατάλληλα και αρμονικά τόσο σε διαμέρισμα πόλης όσο και σε εξοχικό εξοχικό.

  Για Σκανδιναβικό στιλ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε clapboardαλλά σε αυτή την περίπτωση όλα τα διοικητικά συμβούλια πρέπει να είναι βαμμένα λευκά.

  Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι σκόπιμο να συνδυαστούν πολλά χρώματα όταν ζωγραφίζεται ένας μόνο τοίχος. Για παράδειγμα, το κάτω μέρος μπορεί να καλυφθεί με σκοτεινή σκιά και το επάνω φως και μπορείτε να αλλάξετε δύο διαφορετικά χρώματα για να επισημάνετε οριζόντιες ή κάθετες λωρίδες. Αξίζει να προσέξετε ότι τα χρώματα δεν συγχωνεύονται στα σύνορα διαφορετικών χρωμάτων. Για να γίνει αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ταινία κάλυψης και λεπτές βούρτσες - τότε μπορείτε να μετατρέψετε έναν απλό τοίχο σε ένα πραγματικό αντικείμενο τέχνης.

  Πώς να ζωγραφίζω;

  Είναι δυνατό να χρωματίσετε επένδυση μέσα στο σπίτι σε οποιοδήποτε χρώμα. Για να γίνει αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τύπο χρώματος - στην περίπτωση αυτή, όλα εξαρτώνται από τις διακοσμητικές απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά του δωματίου.

  Παρακάτω είναι μια βήμα-προς-βήμα οδηγίες για τη ζωγραφική επένδυση τα χέρια σας.

  • Κάθε πλάκα ελέγχεται και ταξινομείται. Ανόμοιες, ραγισμένες ή καμπύλες επένδυσεις αποστέλλονται για επεξεργασία και τα μέρη που είναι ακατάλληλα για φινίρισμα χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή χρώματος ή βερνικιού.
  • Μετά τη διαλογή, οι σανίδες καθαρίζονται από βρωμιά και γυαλίζονται με ειδικό μηχάνημα. Αν δεν υπάρχει τέτοιο εργαλείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διαθέσιμα εργαλεία: μια ξύλινη ράβδο με γυαλόχαρτο.
  • Οι αστάρι και οι προστατευτικοί παράγοντες εφαρμόζονται με ένα πιστόλι ή κύλινδρο ψεκασμού.
  • Σε ένα υγρό και μη θερμαινόμενο δωμάτιο, οι ειδικοί συνιστούν να χρησιμοποιείτε μόνο ξύλο επεξεργασμένο από όλες τις πλευρές, έτσι ώστε το υλικό να μην χάσει την αρχική του εμφάνιση. Μετά από πλήρη ξήρανση, μπορείτε να προχωρήσετε στο διακοσμητικό φινίρισμα: επικάλυψη με βαφή ή βερνίκι.
  • Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στο δωμάτιο, οι σχεδιαστές συνιστούν θερμά να επεξεργάζονται κάθε λεπτομέρεια με τη σειρά του. Για να γίνει αυτό, πρέπει να γυαλίσετε, να βάψετε και να στεγνώσετε όλα τα σανίδια και μόνο στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.
  • Η επικάλυψη πρέπει να εφαρμόζεται με μια βούρτσα ή κύλινδρο κατά μήκος του κεντρικού τμήματος του πάνελ τοίχου για όλο το μήκος. Το χρώμα είναι προσεκτικά λειοτριβημένο και σκιασμένο για να αποκτήσει ομαλή ομοιόμορφη απόχρωση. Για να γίνει αυτό, χρειάζεστε δύο βούρτσες: μέσου πάχους και στενής μορφής. Η βαμμένη επιφάνεια πρέπει να είναι εντελώς στεγνή, οπότε οι σανίδες παραμένουν στην άκρη για λίγα λεπτά.
  • Μετά από πλήρη ξήρανση, μπορείτε να επαναλάβετε επιπλέον το βήμα της άλεσης της επιφάνειας. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα ή περισσότερα στρώματα χρώματος - εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλετε να πάρετε. Η βαφή που εφαρμόζεται από τα στρώματα διαρκεί περισσότερο από ένα παχύ στρώμα, αλλά η τελευταία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν λεπτότερη. Στη συνέχεια, η επένδυση στέλνεται πάλι σε ξηρό.
  • Εάν ζωγραφίσετε την τελική επιφάνεια, τότε μεταξύ των σανίδων θα παραμείνουν ακατέργαστες περιοχές, έτσι καλή βαφή πάνω στις αρθρώσεις δεν θα πετύχει. Αυτή η μέθοδος τερματισμού ισχύει μόνο στην περίπτωση μιας ενημέρωσης χρώματος.
  • Βαφή παλιά επένδυση είναι μια επίπονη διαδικασία που απαιτεί την κατάλληλη προετοιμασία. Εάν σε μερικά σημεία στους τοίχους έχει σπάσει το χρώμα, τότε πρέπει να το ξεφορτωθείτε. Για να γίνει αυτό, με τη βοήθεια ενός στεγνωτήρα μαλλιών κτιρίου, θα πρέπει να θερμάνετε την επιφάνεια του τοίχου και να αφαιρέσετε το πάνω βερνικωμένο ή βαμμένο στρώμα. Μετά από αυτό, η επένδυση τοίχου πρέπει να αλεσθεί και να προετοιμαστεί εκ νέου.

  Με τον καιρό, οποιαδήποτε προστατευτική επικάλυψη χάνει τις ιδιότητές της.επομένως, περιοδικά οι σανίδες πρέπει να επαναπορροφούν με επιβραδυντικά φλόγας και βακτηριοκτόνους παράγοντες, καθώς επίσης να καλύπτουν επιπροσθέτως την επιφάνεια με διάφορα βερνίκια.Χρησιμοποιείται αντι-αφρός για την προστασία του ξύλου από πυρκαγιά, η διάρκεια ζωής της επίστρωσης είναι έως και 5 έτη, επομένως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι απαραίτητο να επεξεργαστείτε επιπρόσθετα την επιφάνεια με ένα εργαλείο.

  Κατά την αρχική εφαρμογή, οι ειδικοί συμβουλεύουν επιπλέον, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσουν ένα μικρό μέρος του ίδιου ξύλου. Η σύνθεση εφαρμόζεται στην επιφάνεια σε δύο στρώσεις με μια βούρτσα ή ψεκασμό. Μετά από πλήρη ξήρανση, το επεξεργασμένο μέρος της πλάκας που χρησιμοποιείται για το δείγμα πρέπει να πυροδοτηθεί - η επιφάνεια δεν πρέπει να καίγεται και να καίγεται, και μετά από 30 δευτερόλεπτα θα πρέπει να γίνει μαύρη και καμένη. Οι βακτηριοκτόνες ενώσεις θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τη μόλυνση με τον μύκητα και να καταπολεμήσετε το υπάρχον καλούπι.

  Όμορφα παραδείγματα

  Οι μοντέρνοι σχεδιαστές προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα πρακτικών και καινοτόμων λύσεων. Η επένδυση φαίνεται εξαιρετική όχι μόνο στο κλασικό εσωτερικό ενός εξοχικού σπιτιού, αλλά και σε ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο. Ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός συνδυασμού φυσικού ξύλου με ελαφρούς λείους τοίχους μπορεί να δοθεί.

  Η επένδυση τοίχων μπορεί να γίνει όχι μόνο με περικοπές και σανίδες, αλλά και με ξύλινα ψηφιδωτά.

  Επίσης ενδιαφέρον και ασυνήθιστα φαίνεται ένας συνδυασμός διαφορετικού πάχους των σανίδων.Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να δει με ακρίβεια πώς εισάγονται λεπτές πλάκες ανάμεσα στις φαρδιές σανίδες στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας και όλες οι σανίδες έχουν διαφορετικές αποχρώσεις.

  Η επένδυση τοίχων στο εσωτερικό μπορεί να έχει διαφορετική επιφάνεια και υφή. Για παράδειγμα, η επιλογή με τα κύματα στον τοίχο - ανακούφιση μπορεί να τονιστεί περαιτέρω στο χρώμα.

  Στον τοίχο του νηπιαγωγείου, μπορείτε να τραβήξετε με ασφάλεια τυχόν χαρακτήρες ή ήρωες. Τέτοιες τοιχογραφίες θα φαίνονται πολύ πρωτότυπες και σίγουρα θα απευθύνονται στα παιδιά. Μόνο η τελική πινελιά πρέπει απαραίτητα να είναι επίστρωση άχρωμου βερνικιού ή βαφής - αυτό θα προστατεύσει την εικόνα από ζημιές και τριβή.

  Τα αρχικά σχέδια μπορούν να εφαρμοστούν στους τοίχους όχι μόνο στο δωμάτιο των παιδιών - ασυνήθιστες και διφορούμενες ζωγραφιές στον τοίχο θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε την κρεβατοκάμαρα σε ένα πραγματικό αντικείμενο τέχνης.

  Εάν αποφασιστεί η χρήση του τοίχου σε ένα μικρό μπαλκόνι, οι σανίδες πρέπει να γεμίσουν οριζόντια. Αυτή η απλή τεχνική θα επεκτείνει οπτικά το χώρο, ειδικά εάν χρησιμοποιούνται ελαφρές και ουδέτερες αποχρώσεις.

  Κατά το σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου σε στυλ πατάρι, θα πρέπει να επιλέξετε τραχιές και άστρωτες σανίδες - θα συμπληρώσουν τέλεια το βιομηχανικό βιομηχανικό εσωτερικό.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της επένδυσης ζωγραφικής που περιγράφεται στο βίντεο.

  Σχόλια
   Συντάκτης
  Πληροφορίες που παρέχονται για σκοπούς αναφοράς. Για κατασκευαστικά θέματα, συμβουλευτείτε πάντοτε έναν ειδικό.

  Αίθουσα εισόδου

  Σαλόνι

  Υπνοδωμάτιο